Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ainė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
earthworm
na mano dukros vardas Ainė... Toks negirdėtas.. Mokykloje daugiau tokių nėra.. ką apie jį manot? Ar gražus? 4u.gif
litavkasam
QUOTE(earthworm @ 2008 02 13, 21:32)
na mano dukros vardas Ainė... Toks negirdėtas.. Mokykloje daugiau tokių nėra.. ką apie jį manot? Ar gražus?  4u.gif
*

Man labai gražus wub.gif
bet nepatariu klausinėt žmonių nuomonės kai vaikas jau pavadintas mirksiukas.gif
minik
Tikrai idomus ir negirdetas vardas (tik idomu, kaip ji kirciuojate, nes ir nuo to priklauso jo skambesys g.gif )
***Žaltvykslė
Mano mokykloj buvo Aina.Man nepatinka trumpi vardai,bet šiaip,nieko toks.
muminukas
man negražus schmoll.gif vaiko taip nevadinčiau.
temos prasmė? g.gif
*GAILĖ*
nu toks pusė velnio vardas tongue.gif . pažįstu 1 Ainą
Fire
Man visai nieko smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Man laaabai grazus,turejau drauge Aine thumbup.gif
Nieko sau
Man gražus mirksiukas.gif
Migdols
Ainė visai gražus vardas rolleyes.gif vat jeigu būtų Aina, tada schmoll.gif
Modina
man labai patinka wink.gif
o kodel klausi? negi dabar pakeisi vaikui varda? smile.gif
Valetta
man negrazus vardas unsure.gif tik koks dabar skirtumas cia klausinet, kai jau mergaite pavadinta g.gif
Evi
Kadangi vaikas jau pavadintas, tai as geriau patylesiu... g.gif
tasha
Man negrazus schmoll.gif Turejau klasioke Aina,tai gal dar ir nieko rolleyes.gif
Bet tikrai kokia jau prasme beklausti, kai mergyte taip pavadinta? g.gif
Aiva.
nuostabus vardas wub.gif
Dany
Aine g.gif ,nu toks keistokas....
Margita
Labai gražus wub.gif .MB dukrytę taip norėjo pavadint,bet nugalėjo kitas mano išrinktas smile.gif .Nors dabar gal dėčiau ir Ainę,nes retesnis,įdomesnis vardas 4u.gif .
Signa...
aine - saldaine biggrin.gif 4u.gif
rutast
Svarbu, kad vaikui tiktų šis vardas sunglasses2.gif , o jeigu jau Ainės vardu pavadinot, tai vadinasi jums patiko ir tiko šis vardas.
Semile
Aine man seipsau unsure.gif
Mykoliukas
Ainė man gražus vardas smile.gif Su drauge prieš porą dienų kalbėjom būtent apie šį vardą-radome vieną minusą:Kai kreipiesi:Aine, kiti gali suprasti, kad sakai-ai, ne biggrin.gif Toks tad mūsų iškapstytas trūkumėlis lotuliukas.gif
revenage
man nepatinka schmoll.gif ir net labai nepatinka blush2.gif
ashiuke
jetau,bet ziuriu kiek piktu mamu cia susirinke... schmoll.gif

man tai grazus labai vardukas 4u.gif
JUSTITIA
Turėjau dėstytoją, vardu Ainė. Tai ne kokie prisiminimai. Bet šiaip vardas man gražus smile.gif
vasilysha
mama, o jei Aine sumastys gyventi vokietjoje:]
Minerva
QUOTE(earthworm @ 2008 02 13, 20:32)
na mano dukros vardas Ainė... Toks negirdėtas.. Mokykloje daugiau tokių nėra.. ką apie jį manot? Ar gražus?  4u.gif
*

Vardas gražus, bet jau žinau keturias Aines iki dviejų metų viename mieste smile.gif Populiarėja šis vardas sparčiai, bet aš už jo populiarėjimą.
Chanson
gal ir gražus, žiūrint kaip prie pavardės dera g.gif
*Blanche*
QUOTE(vasilysha @ 2008 02 26, 00:55)
mama, o jei Aine sumastys gyventi vokietjoje:]
*

biggrin.gif
Perfect
Man gražus.
Mazoji sirdele
ne schmoll.gif
Estrella...
Man negražus 4u.gif
egile
grazus dar neatsibodes thumbup.gif
LAIMINGA MAMA
turiu drauge superine,kurios vardas Aine,ji jau pati dvi atzalas turi,kuriu vardai irgi tikio neiprasti mirksiukas.gif man tai nelabai tas vardas ,tik kad drauge superine mirksiukas.gif thumbup.gif
iloniux
QUOTE(Sommer @ 2008 02 13, 22:09)
Mano mokykloj buvo Aina.Man nepatinka trumpi vardai,bet šiaip,nieko toks.
*

Mano brolio dukra Aina man grazu, o Ainė irgi graziai skamba
marija84
Mano dukters irgi vardas Aine 4u.gif ir lb dziaugiuosi kad paklausiau savo manos ir si varda daviau,nes norejau saule deti g.gif
earthworm
QUOTE(Mykoliukas @ 2008 02 15, 22:36)
Ainė man gražus vardas smile.gif  Su drauge prieš porą dienų kalbėjom būtent apie šį vardą-radome vieną minusą:Kai kreipiesi:Aine, kiti gali suprasti, kad sakai-ai, ne biggrin.gif  Toks tad mūsų iškapstytas trūkumėlis lotuliukas.gif
*

jo, o del "ai ne" tai labai daznai pasitaiko.
issirinko karta mergaite ledu as pardavejui sakau "ir 2 porcijas ledu", jis nuejo iki saldytuvo atnese, o as sakau "Ainę ar tokie?", o pardavejas paeme tuos ledus ir nunese atgal supykes, kad as pasakiau "ai ne".

Tada labai zvengem

biggrin.gif
ciuke
Visai neblogas, dar negirdejau, neatsibodes toks......
Raile
AINE ir AINIS man asocijuojasi su BOCIUMI lotuliukas.gif Na, kazkas labai sena blink.gif , bet tikrai ne pats blogiausias variantas, jei geresnio vardui nerandate rolleyes.gif
Agnytte
Pažįstu dvi Aines,labai gražios,protingos merginos gal todėl ir vardas patinka blush2.gif biggrin.gif
Žanetyte
Mano grupioke buvo tokiu vardu, labai grazi, paslaptinga, labai gerai besimokanti mergaite, tai tokia ir isivaizduociau.
siaip labai grazus, tiek Ainis tiek Aine 4u.gif
Anzeliunia
Oi man tai nei Aine nei Ainis schmoll.gif
sticho
O man grazus wub.gif vienas is variantu netrukus pas mus atkeliausianciai uogytei - Vainė wub.gif
Mercredi
Gražus lietuviškas vardas 4u.gif
emigrante
Labai labai grazus, kai tik planuosime vaikeli jeigu mergyte bus tai tikrai as uz Ainę. nuostabus thumbup.gif wub.gif
Errnyte
Nei vardas,nei pavadinimas,nei kazkas....tiesiog zodzio galas man cia!
gresa
Labai gražus vardas, todėl taip ir pavadinau savo dukrą.
sandrasa
Man Ainė labai gražus vardas, ir nedažnas.
**Gin**
Grazus vardas thumbup.gif
Arvena
QUOTE(Raile @ 2009 02 06, 13:35)
AINE ir AINIS man asocijuojasi su BOCIUMI lotuliukas.gif  Na, kazkas labai sena blink.gif , bet tikrai ne pats blogiausias variantas, jei geresnio vardui nerandate rolleyes.gif
*

šiaip jau žodis "ainiai" reiškia palikuonis, vaikus, o ne protėvius ax.gif

Bet aišku - kiekvienam asociacijos yra labai individualu drinks_cheers.gif

Pavyzdžiui man - nu nors užmušk - bet vardas Barbora - asocijuojasi su barzdotu barbaru doh.gif
Ingaja
Man labai grazu wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.