Pirkdavome tyreles "MAŽAS", tačiau jos paslaptingai dingo
GAlima gamintis pačioms: obuolys, bananas sutrinti(sutarkuoti) ir įpilti vaikiškų sutyčių.
Iš džiovintų vaisiu pasigaminti - jas virti vandenyje(pvz. slyvas, abrikosus). QUOTE(Žara* @ 2005 04 06, 21:18) GAlima gamintis pačioms: obuolys, bananas sutrinti(sutarkuoti) ir įpilti vaikiškų sutyčių. Iš džiovintų vaisiu pasigaminti - jas virti vandenyje(pvz. slyvas, abrikosus). Dėl džiovintų vaisių gal reikėtų atsargiau, man alergologė stipriai iškaršė už juos kailį, tipo juose yra kažkokių kūdikiams netinkamų priedų
o kodel jums nepatinka tas ryziu krakmolas?
ir aš pasigedau Mažas tyrelių, iki parduotuvėje tik vien braškiniai likę
ryziu krakmolas gali alergizuoti.... stai kodel...
Dabar atsirado moldaviskos Vita baby tyreles VP market tinklo parduotuvese
Mazas tik obuoliu tikrai yra
aš dar vakar pneradau Mažas tyrelių
QUOTE(Vike @ 2005 04 19, 21:10) Gal dar ne visur isveziojo QUOTE(babble @ 2005 04 19, 21:12) As kai vaiku perku VAISINE tyrele, tai noriu, kad tyreleje vaisiu butu bent 80 %, o ne 50% vaisiu ir likusi dalis krakmolo. Nezinau, kaip Bebi vitoj, bet Mazas tikrai nera jokiu krakmolu,manu miltu ir .tt. Ju sudetis visu atrodo vienoda , tik sudetiniu daliu santykis skiriasi , obuoliai, koks nors vaisius, cukrus, askorbo rugstis (vit C)
Mes ryziams alergiski, tai tos tyreles , kur su ryziu krakmolu mes negalim naudoti.
Mes visa laika perkam Nestle vaisiu tyreles, ten be visokiu priedu. Ir mums jos
Zinoma, geriausia paciai pagaminti, ir pigiau, ir skaniau, ir vitaminu daugiau.
Pritariu 100%,nes sultys ir tyrelės,kuriose yra cukraus,turi visiškai kitokį poveikį organizmui,negu natūralūs vaisiai ar jų sultys,t.y. "rūgština" kraują,o be cukraus -"šarmina",kas yra daug sveikiau.
o aš norėčiau kad dar ir cukraus nebūtų
Dabar atsirado ekologiškų prekių parduotuvėse tyrelių be jokių krakmolų, ryžių ir cukraus, jos supakuotos į tokius kaip maišelius užsukamus, tačiau jos labai brangios.
QUOTE(pupytes @ 2010 07 11, 23:01) Dabar atsirado ekologiškų prekių parduotuvėse tyrelių be jokių krakmolų, ryžių ir cukraus, jos supakuotos į tokius kaip maišelius užsukamus, tačiau jos labai brangios. As irgi susidomejau siomis tyrelemis, jos vadinasi "Ella's kitchen", kaina nemaza, tik idomu ar tikrai jos tokios naturalios ir sveikos, nes jeigu taip - tai mokeciau ir ta triguba kaina
O gal kas naudojate "Vita Baby" tyreles? atrodo nebloga sudetis, tik va del cukraus, kelios tyreles be cukraus tikrai, o kitos nzn
|