Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisių tyrelės be ryžių krakmolo
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Saire*
Pirkdavome tyreles "MAŽAS", tačiau jos paslaptingai dingo g.gif Gal žinote, kur gauti tyrelių, kurių sudėtyje nebūtų ryžių miltų ar krakmolo?
Žara*
GAlima gamintis pačioms: obuolys, bananas sutrinti(sutarkuoti) ir įpilti vaikiškų sutyčių.
Iš džiovintų vaisiu pasigaminti - jas virti vandenyje(pvz. slyvas, abrikosus).
Martyna
QUOTE(Saire* @ 2005 04 06, 20:58)
Pirkdavome tyreles "MAŽAS", tačiau jos paslaptingai dingo g.gif Gal žinote, kur gauti tyrelių, kurių sudėtyje nebūtų ryžių miltų ar krakmolo?
*

Nu, kad tikrai nedingo, siandien maciau prie namu parduotuvej mirksiukas.gif
pokemonas
QUOTE(Žara* @ 2005 04 06, 21:18)
GAlima gamintis pačioms: obuolys, bananas sutrinti(sutarkuoti) ir įpilti vaikiškų sutyčių.
Iš džiovintų vaisiu pasigaminti -  jas virti vandenyje(pvz. slyvas, abrikosus).
*

Dėl džiovintų vaisių gal reikėtų atsargiau, man alergologė stipriai iškaršė už juos kailį, tipo juose yra kažkokių kūdikiams netinkamų priedų
linksmutis
o kodel jums nepatinka tas ryziu krakmolas? biggrin.gif
Vike
ir aš pasigedau Mažas tyrelių, iki parduotuvėje tik vien braškiniai likę sad.gif
Kruopike77
ryziu krakmolas gali alergizuoti.... stai kodel...
jolitav
Dabar atsirado moldaviskos Vita baby tyreles VP market tinklo parduotuvese smile.gif Jos neturi krakmolo mirksiukas.gif
Saire*
QUOTE(Kruopike77 @ 2005 04 18, 14:55)
ryziu krakmolas gali alergizuoti.... stai kodel...
*

Jo, mums alergija VISOMS kruopoms, išskyrus avižas cry.gif
Atsarado MAŽAS tyrelių naujojoje pakuotėje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pradėjo gaminti kita gamykla smile.gif VITA Baby irgi thumbup.gif , bet mes galim valgyt tik obuolius, o jų atskirai nėra verysad.gif
Pupsas
Mazas tik obuoliu tikrai yra mirksiukas.gif Vakar pirkau naujasias 4u.gif Mes ju irgi labai laukem 4u.gif
Vike
aš dar vakar pneradau Mažas tyrelių sad.gif gal jos kitaip vadinasi?
babble
QUOTE(linksmutis @ 2005 04 07, 11:21)
o kodel jums nepatinka tas ryziu krakmolas? biggrin.gif
*

As kai vaiku perku VAISINE tyrele, tai noriu, kad tyreleje vaisiu butu bent 80 %, o ne 50% vaisiu ir likusi dalis krakmolo.

Agotukas
QUOTE(jolitav @ 2005 04 18, 16:36)
Dabar atsirado moldaviskos Vita baby tyreles VP market tinklo parduotuvese smile.gif Jos neturi krakmolo  mirksiukas.gif
*

Aha, sitos labai thumbup.gif Tik tiek , kad gana skystokos. As perku obuoliu - moliugu, jos truputi tirstesnes ir siaip moliugas naudingas. Tik va ju nektarai, tai schmoll.gif labai jau saldu.
jolitav
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 19, 21:26)
Aha, sitos labai  thumbup.gif Tik tiek , kad gana skystokos. As perku obuoliu - moliugu, jos truputi tirstesnes ir siaip moliugas naudingas. Tik va ju nektarai, tai  schmoll.gif labai jau saldu.
*

Jo, skystos, bet naturalios ax.gif Mane irgi nervina tas krakmolas sad.gif
Pupsas
QUOTE(Vike @ 2005 04 19, 21:10)
aš dar vakar pneradau Mažas tyrelių sad.gif gal jos kitaip vadinasi?
*

Gal dar ne visur isveziojo g.gif Siandien IKI irgi dar nebuvo, o va Norfoje jau vakar deliojo thumbup.gif Vadinasi taip pat MAZAS, tik dangtelis raudonas ir gal etikete spalvingesne, gal bus nauju skoniu, nauju kombinaciju, pvz. bananu tyreleje nebeliko morku, ir yra du isfasavimai.Dar svarbu, kad kaina ta pati (didesnio) thumbup.gif
Pupsas
QUOTE(babble @ 2005 04 19, 21:12)
As kai vaiku perku VAISINE tyrele, tai noriu, kad tyreleje vaisiu butu bent 80 %, o ne 50% vaisiu ir likusi dalis krakmolo.
*

Nezinau, kaip Bebi vitoj, bet Mazas tikrai nera jokiu krakmolu,manu miltu ir .tt. Ju sudetis visu atrodo vienoda , tik sudetiniu daliu santykis skiriasi , obuoliai, koks nors vaisius, cukrus, askorbo rugstis (vit C) mirksiukas.gif Jos "ant obuoliu" pagrindo, t.y. obuoliu tyrele atlieka risamaja funkcija. Bet man tai thumbup.gif , nes tikrai nesijaucia jokios sintetikos ir kazko tokio, ko nesinori tongue.gif
Monet
Mes ryziams alergiski, tai tos tyreles , kur su ryziu krakmolu mes negalim naudoti.
Mes visa laika perkam Nestle vaisiu tyreles, ten be visokiu priedu. Ir mums jos thumbup.gif
zmonelyte
Zinoma, geriausia paciai pagaminti, ir pigiau, ir skaniau, ir vitaminu daugiau. thumbup.gif
žydrynė
Pritariu 100%,nes sultys ir tyrelės,kuriose yra cukraus,turi visiškai kitokį poveikį organizmui,negu natūralūs vaisiai ar jų sultys,t.y. "rūgština" kraują,o be cukraus -"šarmina",kas yra daug sveikiau.
magdutė
o aš norėčiau kad dar ir cukraus nebūtų verysad.gif Ir ryžių krakmolas mums taip pat netinka dėl užkietėjusių viduriukų unsure.gif - labai mažai tokių tyrelių yra
pupytes
Dabar atsirado ekologiškų prekių parduotuvėse tyrelių be jokių krakmolų, ryžių ir cukraus, jos supakuotos į tokius kaip maišelius užsukamus, tačiau jos labai brangios.
Ruanda
QUOTE(pupytes @ 2010 07 11, 23:01)
Dabar atsirado ekologiškų prekių parduotuvėse tyrelių be jokių krakmolų, ryžių ir cukraus, jos supakuotos į tokius kaip maišelius užsukamus, tačiau jos labai brangios.
*

As irgi susidomejau siomis tyrelemis, jos vadinasi "Ella's kitchen", kaina nemaza, tik idomu ar tikrai jos tokios naturalios ir sveikos, nes jeigu taip - tai mokeciau ir ta triguba kaina smile.gif
Ruanda
O gal kas naudojate "Vita Baby" tyreles? atrodo nebloga sudetis, tik va del cukraus, kelios tyreles be cukraus tikrai, o kitos nzn
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.