Pradejome planuoti vaikeli, nutraukiau vartoti KT.Pirma menesi menesines nepasirode, pasidariau 2 nestumo testus, bet abu neigiami.Tada nuejau pas gine, ji pasake, kad nesilaukiu, o mmm veluoja del nutrauktu KT ir israse vaistu, kad sulaukciau mmm.Antra menesi vel veluoja, bet nelabai kreipiau demesio, galvojau vel tas pats, Nusipirkau masina, viskas buvo labai gerai, tik antra diena tik i ja ilipus mane supykina ir taip 3 dienas is eiles, man taip joje smirdejo, nepadejo jokie kvepalai  Na galvoju reikia pasidaryti nestumo testa, ir ka gi matau II bruksnelius  nezinau kur detis is laimes, neislaukiau vakaro ir MB pranesiau telefonu, jis nepatikejo, bet paskui suprato, kad nejuokauju, dziaigiames abu  Nestumas pagreitino ir vestuves.3 kartus echo zadejo mergyte Nestumas iki 5 men nebuvo lengvas, istisai pykino, teko ligoninej pagulet, bet prasidejus 6 men jauciausi puikiai Treciadienis...40 savaite...kazkas vyksta, supratau, kad iseidineja kamstis, bet nieko neskauda ir laukiu toliau. Ketvirtadienis...vis dar bega isskyros, lyg ir pamaudena.Paryciais eidama i tualeta, pajauciu, kad kazkas bega, kadangi nedaug, galvoju soniniai vandenys.Taigi susiruosem i ligonine. 7.00 priemime apziuri, saremiai reguliarus, bet reti, atsiverimas 2cm, is karto veda i gimdykla, duoda naktinius, su didele iskirpte uzpakaly ir prie krutines, kai vaikstau, matosi visas uzpakalis  Taip iki 17val atsidare tik iki 4 cm.Nuleidzia vandenis ir suleidzia vaistu, kad minkstetu kaklelis, va tada prasidejo pats smagumas, MB rekiau : "vezk mane pas mama, kad man neskaudetu"  Bet neveze  19.30 val patikrinimas 8cm, prasau nuskausminamuju, nes jau nebegaliu, sako jau per velu, jau ne daug liko, Sakau "gerai, pakentesiu"  20val prasau MB eiti ieskoti gydytojos, nes noriu stumti, atbego greit gine su akusere, nepatikejo, kad jau, bet pamaciusios mane suprato, kad gimdau.Siaip ne taip uzkele mane ant gimdymo stalo ir liepe stumti,Akusere vis sako :stumk,Agne.ir taip kelis kartus, paskui man truko kanrtybe ir rekiu jai "kokia as tau Agne, mano vardas Migle" skaudejo nezmoniskai, bet 20.46 val isgirstu verksma, verkiu is laimes, MB fotografuoja vaika. Tada klausiu kas gime, nors zinojau, kad mergaite  Akusere sako "BERNIUKAS"mes su MB abu kaip susitare sakom "KAS?"  pakartoja, kad berniukas, negaliu patiket, juk sake, kad mergaite  Bet mes vistiek patys laimingiausi, turime Suneli  Pavadinome Adomu/Gydytojos mane gyre, kad buvau labai paklusni, nerekiau. Musu Adomelis dabar miega ruzavoj lovytej, su ruzava patalyne  gerai, kad drabuzelius pirkau neutralius arba melynus, kaip zinodama/ Stai tokia musu istorija, kaip Eva (toki varda buvom sugalvoje dukrytei) pavirto Adomeliu Papildyta:QUOTE(Miglee @ 2008 02 14, 17:29) Pradejome planuoti vaikeli, nutraukiau vartoti KT.Pirma menesi menesines nepasirode, pasidariau 2 nestumo testus, bet abu neigiami.Tada nuejau pas gine, ji pasake, kad nesilaukiu, o mmm veluoja del nutrauktu KT ir israse vaistu, kad sulaukciau mmm.Antra menesi vel veluoja, bet nelabai kreipiau demesio, galvojau vel tas pats, Nusipirkau masina, viskas buvo labai gerai, tik antra diena tik i ja ilipus mane supykina ir taip 3 dienas is eiles, man taip joje smirdejo, nepadejo jokie kvepalai  Na galvoju reikia pasidaryti nestumo testa, ir ka gi matau II bruksnelius  nezinau kur detis is laimes, neislaukiau vakaro ir MB pranesiau telefonu, jis nepatikejo, bet paskui suprato, kad nejuokauju, dziaigiames abu  Nestumas pagreitino ir vestuves.3 kartus echo zadejo mergyte Nestumas iki 5 men nebuvo lengvas, istisai pykino, teko ligoninej pagulet, bet prasidejus 6 men jauciausi puikiai Treciadienis...40 savaite...kazkas vyksta, supratau, kad iseidineja kamstis, bet nieko neskauda ir laukiu toliau. Ketvirtadienis...vis dar bega isskyros, lyg ir pamaudena.Paryciais eidama i tualeta, pajauciu, kad kazkas bega, kadangi nedaug, galvoju soniniai vandenys.Taigi susiruosem i ligonine. 7.00 priemime apziuri, saremiai reguliarus, bet reti, atsiverimas 2cm, is karto veda i gimdykla, duoda naktinius, su didele iskirpte uzpakaly ir prie krutines, kai vaikstau, matosi visas uzpakalis  Taip iki 17val atsidare tik iki 4 cm.Nuleidzia vandenis ir suleidzia vaistu, kad minkstetu kaklelis, va tada prasidejo pats smagumas, MB rekiau : "vezk mane pas mama, kad man neskaudetu"  Bet neveze  19.30 val patikrinimas 8cm, prasau nuskausminamuju, nes jau nebegaliu, sako jau per velu, jau ne daug liko, Sakau "gerai, pakentesiu"  20val prasau MB eiti ieskoti gydytojos, nes noriu stumti, atbego greit gine su akusere, nepatikejo, kad jau, bet pamaciusios mane suprato, kad gimdau.Siaip ne taip uzkele mane ant gimdymo stalo ir liepe stumti,Akusere vis sako :stumk,Agne.ir taip kelis kartus, paskui man truko kanrtybe ir rekiu jai "kokia as tau Agne, mano vardas Migle" skaudejo nezmoniskai, bet 20.46 val isgirstu verksma, verkiu is laimes, MB fotografuoja vaika. Tada klausiu kas gime, nors zinojau, kad mergaite  Akusere sako "BERNIUKAS"mes su MB abu kaip susitare sakom "KAS?"  pakartoja, kad berniukas, negaliu patiket, juk sake, kad mergaite  Bet mes vistiek patys laimingiausi, turime Suneli  Pavadinome Adomu/Gydytojos mane gyre, kad buvau labai paklusni, nerekiau. Musu Adomelis dabar miega ruzavoj lovytej, su ruzava patalyne  gerai, kad drabuzelius pirkau neutralius arba melynus, kaip zinodama/ Stai tokia musu istorija, kaip Eva (toki varda buvom sugalvoje dukrytei) pavirto Adomeliu  atleiskit uz klaidas, sunelis ant ranku Papildyta:Nu ir pridariau
Perlute
2008 02 14, 15:32
Kokia grazi istorija  didziausi sveikinimai
labai grazu  sekmes augant
sveikinu gal sesutė bus Eva
vaivos juosta
2008 02 14, 20:00
 Sveikinu
aukit dideli ir stiprus
(Emili)
2008 02 15, 15:03
Sveikinimai visiems šeimos naiams O mergytė tikriausiai bus kitą kartą
medison
2008 02 15, 19:38
Elenele Raganele
2008 02 15, 21:04
labai grazi istorija
siaulietuke
2008 02 16, 09:56
Taip, labai grazi istorija.
acura_maniake
2008 02 16, 10:41
sveikinimai ausilaukus maziuko
Jurgachka
2008 02 18, 15:49
Vos ne - kaip Ieva tapo Adomu Sekmes jums, aukit sveiki, dideli ir stiprus
sanidiki
2008 02 19, 18:58
daluzenik
2008 02 19, 19:58
Sveikinu, saunuole O Adomelis dar sesutes gal sulauks veliau Bus sesei uztarejas
idea fix
2008 02 20, 03:40
QUOTE(Miglee @ 2008 02 15, 02:32) Musu Adomelis dabar miega ruzavoj lovytej, su ruzava patalyne   Šauniai čia. Dabar gi reikia mergytės, ane?
Man pranašavo dvi mergaites, o gimė du bachūrai
Eglužė20
2008 03 02, 21:34
kaip grazu  dideles sekmes jums  aukit dideli ir sveiki
gintaryte001
2008 03 02, 22:01
kaip faina  man ir is pradziu sake berniukas..po to mergyte..po to berniukas...po to vel mergyte..tai nezinjau kas bus..ir pasirodo dabar turiu berniuka kuris labai padykes
grazuuuu aukite diduciai
Irinka mandarinka
2008 03 03, 15:53
 smagi istorija
aciu visoms
*Passion*
2008 05 29, 21:42
smagi istorija, aukit sveikuciai
QUOTE(idea fix @ 2008 02 20, 05:40) reikes kazkada seses, bet itariu, kad man nelemta susilaukti mergytes, giminej vieni bernai
GudriLapė
2008 06 14, 22:04
Svajūnė
2009 01 15, 22:33
Gražus pasakojimas, perskaičiau su malonumu.  Aukit sveikučiai QUOTE(Miglee @ 2008 06 10, 14:45) reikes kazkada seses, bet itariu, kad man nelemta susilaukti mergytes, giminej vieni bernai  visada būna pirmas kartas  Bus ir sesė laikui atėjus
Vilija2
2009 01 16, 05:52
nu vat kaip sauniai viskas  saunuole, kad iskentei ir taip suklysti daktarai gali... aukite sveikuciai, grazus berniuko vardas
MAILUTE
2009 04 18, 21:38
sveikinu
Grazi miela istorija.Prisiminiau kaip pazystama vaziavo gimdyt garantuotai mergytes ir se kad nori staigmena barniukas(trecias seimoje vaikiukas berniukas) Tai vyras net is gimdyklos isejo  Taip tikejosi mergytes,pastovejo uz duru minute ir tik tada gryzes pasveikino zmonike  Ilgai vaikiukas rausvais rubais rengesi
LaimingaMamyte
2009 04 19, 19:13
Sekmes Jusu seimai
labai grazi istorija
saule08
2009 04 21, 09:39
sveikinam mamyte su Adomelio gimimu  o dabar linkim, kad vel sese nepavirstu broliu (ar bent tiksliai nustatytu lyti  )  laimingai ir visokeriopos sekmes
jurslan
2009 04 21, 09:58
Labai smagi istorija, dar vienas irodymas, kad ir echo kartais meluoja sveikatos abiems
Pupulis
2009 04 21, 15:30
grazi istorija  linkim, kad apie ta kur pakeliui mamyte parasytu ne ka prastesne istorija
*woman*
2009 04 21, 18:24
ausritukas
2009 04 22, 19:17
Grazi istorija
dianele
2009 04 22, 19:57
Sveikinu su staigmenele!
moskelis
2010 08 15, 15:27
*fujimi
2010 08 18, 19:44
labai grazi istorija, ir nesvarbu kas, svarbu su jumis,jusu,jums
Žemietė
2010 08 18, 22:58
Graži istorija
Rasinka
2010 08 19, 09:36
Koks lengvas gimdymas...šaunu, aukite dideli
smarty_978
2010 08 19, 15:23
Enebeli
2010 08 19, 17:22
Atrodo gimdyti taip lengva  laukiuosi mergytes, tikiuosi jos ir susilauksiu lol
slalari
2010 08 21, 22:46
Sveiki, man irgi sake iki 7 menesiu, kad bus berniukas, bet po 7 menesio planai pasikeite, ir jau buvo pasakyta, kad bus mergaite. Ir gime labai grazi, nors pilnai plika mergaite. Bet mums jau 9 menesiai ir mes jau turime nemazai plauku.
|
|