Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip Eva pavirto Adomu :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
Miglee
Pradejome planuoti vaikeli, nutraukiau vartoti KT.Pirma menesi menesines nepasirode, pasidariau 2 nestumo testus, bet abu neigiami.Tada nuejau pas gine, ji pasake, kad nesilaukiu, o mmm veluoja del nutrauktu KT ir israse vaistu, kad sulaukciau mmm.Antra menesi vel veluoja, bet nelabai kreipiau demesio, galvojau vel tas pats, Nusipirkau masina, viskas buvo labai gerai, tik antra diena tik i ja ilipus mane supykina ir taip 3 dienas is eiles, man taip joje smirdejo, nepadejo jokie kvepalai rolleyes.gif Na galvoju reikia pasidaryti nestumo testa, ir ka gi matau II bruksnelius thumbup.gif nezinau kur detis is laimes, neislaukiau vakaro ir MB pranesiau telefonu, jis nepatikejo, bet paskui suprato, kad nejuokauju, dziaigiames abu biggrin.gif Nestumas pagreitino ir vestuves.3 kartus echo zadejo mergyte
Nestumas iki 5 men nebuvo lengvas, istisai pykino, teko ligoninej pagulet, bet prasidejus 6 men jauciausi puikiai
Treciadienis...40 savaite...kazkas vyksta, supratau, kad iseidineja kamstis, bet nieko neskauda ir laukiu toliau.
Ketvirtadienis...vis dar bega isskyros, lyg ir pamaudena.Paryciais eidama i tualeta, pajauciu, kad kazkas bega, kadangi nedaug, galvoju soniniai vandenys.Taigi susiruosem i ligonine.
7.00 priemime apziuri, saremiai reguliarus, bet reti, atsiverimas 2cm, is karto veda i gimdykla, duoda naktinius, su didele iskirpte uzpakaly ir prie krutines, kai vaikstau, matosi visas uzpakalis doh.gif Taip iki 17val atsidare tik iki 4 cm.Nuleidzia vandenis ir suleidzia vaistu, kad minkstetu kaklelis, va tada prasidejo pats smagumas, MB rekiau : "vezk mane pas mama, kad man neskaudetu" blink.gif doh.gif Bet neveze biggrin.gif 19.30 val patikrinimas 8cm, prasau nuskausminamuju, nes jau nebegaliu, sako jau per velu, jau ne daug liko, Sakau "gerai, pakentesiu" biggrin.gif 20val prasau MB eiti ieskoti gydytojos, nes noriu stumti, atbego greit gine su akusere, nepatikejo, kad jau, bet pamaciusios mane suprato, kad gimdau.Siaip ne taip uzkele mane ant gimdymo stalo ir liepe stumti,Akusere vis sako :stumk,Agne.ir taip kelis kartus, paskui man truko kanrtybe ir rekiu jai "kokia as tau Agne, mano vardas Migle" skaudejo nezmoniskai, bet 20.46 val isgirstu verksma, verkiu is laimes, MB fotografuoja vaika. Tada klausiu kas gime, nors zinojau, kad mergaite smile.gif Akusere sako "BERNIUKAS"mes su MB abu kaip susitare sakom "KAS?" blink.gif pakartoja, kad berniukas, negaliu patiket, juk sake, kad mergaite doh.gif Bet mes vistiek patys laimingiausi, turime Suneli wub.gif Pavadinome Adomu/Gydytojos mane gyre, kad buvau labai paklusni, nerekiau.
Musu Adomelis dabar miega ruzavoj lovytej, su ruzava patalyne doh.gif gerai, kad drabuzelius pirkau neutralius arba melynus, kaip zinodama/
Stai tokia musu istorija, kaip Eva (toki varda buvom sugalvoje dukrytei) pavirto Adomeliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglee @ 2008 02 14, 17:29)
Pradejome planuoti vaikeli, nutraukiau vartoti KT.Pirma menesi menesines nepasirode, pasidariau 2 nestumo testus, bet abu neigiami.Tada nuejau pas gine, ji pasake, kad nesilaukiu, o mmm veluoja del nutrauktu KT ir israse vaistu, kad sulaukciau mmm.Antra menesi vel veluoja, bet nelabai kreipiau demesio, galvojau vel tas pats, Nusipirkau masina, viskas buvo labai gerai, tik antra diena tik i ja ilipus mane supykina ir taip 3 dienas is eiles, man taip joje smirdejo, nepadejo jokie kvepalai  rolleyes.gif Na galvoju reikia pasidaryti nestumo testa, ir ka gi matau II bruksnelius  thumbup.gif nezinau kur detis is laimes, neislaukiau vakaro ir MB pranesiau telefonu, jis nepatikejo, bet paskui suprato, kad nejuokauju, dziaigiames abu  biggrin.gif Nestumas pagreitino ir vestuves.3 kartus echo zadejo mergyte
Nestumas iki 5 men nebuvo lengvas, istisai pykino, teko ligoninej pagulet, bet prasidejus 6 men jauciausi puikiai
Treciadienis...40 savaite...kazkas vyksta, supratau, kad iseidineja kamstis, bet nieko neskauda ir laukiu toliau.
Ketvirtadienis...vis dar bega isskyros, lyg ir pamaudena.Paryciais eidama i tualeta, pajauciu, kad kazkas bega, kadangi nedaug, galvoju soniniai vandenys.Taigi susiruosem i ligonine.
7.00 priemime apziuri, saremiai reguliarus, bet reti, atsiverimas 2cm, is karto veda i gimdykla, duoda naktinius, su didele iskirpte uzpakaly ir prie krutines, kai vaikstau, matosi visas uzpakalis  doh.gif Taip iki 17val atsidare tik iki 4 cm.Nuleidzia vandenis ir suleidzia vaistu, kad minkstetu kaklelis, va tada prasidejo pats smagumas, MB rekiau : "vezk mane pas mama, kad man neskaudetu"  blink.gif  doh.gif Bet neveze  biggrin.gif 19.30 val patikrinimas 8cm, prasau nuskausminamuju, nes jau nebegaliu, sako jau per velu, jau ne daug liko, Sakau "gerai, pakentesiu" biggrin.gif 20val prasau MB eiti ieskoti gydytojos, nes noriu stumti, atbego greit gine su akusere, nepatikejo, kad jau, bet pamaciusios mane suprato, kad gimdau.Siaip ne taip uzkele mane ant gimdymo stalo ir liepe stumti,Akusere vis sako :stumk,Agne.ir taip kelis kartus, paskui man truko kanrtybe ir rekiu jai "kokia as tau Agne, mano vardas Migle" skaudejo nezmoniskai, bet 20.46 val isgirstu verksma, verkiu is laimes, MB fotografuoja vaika. Tada klausiu kas gime, nors zinojau, kad mergaite  smile.gif Akusere sako "BERNIUKAS"mes su MB abu kaip susitare sakom "KAS?"  blink.gif pakartoja, kad berniukas, negaliu patiket, juk sake, kad mergaite  doh.gif  Bet mes vistiek patys laimingiausi, turime Suneli  wub.gif Pavadinome Adomu/Gydytojos mane gyre, kad buvau labai paklusni, nerekiau.
Musu Adomelis dabar miega ruzavoj lovytej, su ruzava patalyne  doh.gif gerai, kad drabuzelius pirkau neutralius arba melynus, kaip zinodama/
Stai tokia musu istorija, kaip Eva (toki varda buvom sugalvoje dukrytei) pavirto Adomeliu  smile.gif
*

atleiskit uz klaidas, sunelis ant ranku smile.gif
Papildyta:
Nu ir pridariau blush2.gif
Perlute
Kokia grazi istorija wub.gif didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
irulia
labai grazu wub.gif sekmes augant mirksiukas.gif
Mea
sveikinu 4u.gif
gal sesutė bus Eva mirksiukas.gif
vaivos juosta
4u.gif Sveikinu 4u.gif
Mnemė
aukit dideli ir stiprus 4u.gif
(Emili)
4u.gif sveikinu,svarbu ,kad tik sveikas lelius,o Eva bus ateityje thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Kana
Sveikinimai visiems šeimos naiams 4u.gif
O mergytė tikriausiai bus kitą kartą mirksiukas.gif
medison
wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinam ir mes 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Aukit sveiki. smile.gif
Elenele Raganele
4u.gif drinks_cheers.gif
Edeva
labai grazi istorija wub.gif
NaiLi
Grazu wub.gif Aukit diduciai 4u.gif bigsmile.gif
siaulietuke
Taip, labai grazi istorija. wub.gif
acura_maniake
sveikinimai ausilaukus maziuko 4u.gif
Jurgachka
Vos ne - kaip Ieva tapo Adomu thumbup.gif
Sekmes jums, aukit sveiki, dideli ir stiprus 4u.gif
sanidiki
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
daluzenik
Sveikinu, saunuole 4u.gif
O Adomelis dar sesutes gal sulauks veliau ax.gif
Bus sesei uztarejas thumbup.gif
idea fix
QUOTE(Miglee @ 2008 02 15, 02:32)

Musu Adomelis dabar miega ruzavoj lovytej, su ruzava patalyne  doh.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šauniai čia. Dabar gi reikia mergytės, ane?
joge
Man pranašavo dvi mergaites, o gimė du bachūrai smile.gif
Eglužė20
kaip grazu smile.gif dideles sekmes jums smile.gif aukit dideli ir sveiki 4u.gif
gintaryte001
kaip faina wub.gif man ir is pradziu sake berniukas..po to mergyte..po to berniukas...po to vel mergyte..tai nezinjau kas bus..ir pasirodo dabar turiu berniuka kuris labai padykes ax.gif
lullu
grazuuuu wub.gif aukite diduciai wub.gif
Irinka mandarinka
wub.gif smagi istorija thumbup.gif
Miglee
aciu visoms 4u.gif
*Passion*
smagi istorija, aukit sveikuciai 4u.gif
butke
labai grąži istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė mamytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Miglee
QUOTE(idea fix @ 2008 02 20, 05:40)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Šauniai čia. Dabar gi reikia mergytės, ane?
*

reikes kazkada seses, bet itariu, kad man nelemta susilaukti mergytes, giminej vieni bernai doh.gif
GudriLapė
thumbup.gif
Miglee
4u.gif
Svajūnė
Gražus pasakojimas, perskaičiau su malonumu. bigsmile.gif Aukit sveikučiai 4u.gif

QUOTE(Miglee @ 2008 06 10, 14:45)
reikes kazkada seses, bet itariu, kad man nelemta susilaukti mergytes, giminej vieni bernai  doh.gif
*

visada būna pirmas kartas mirksiukas.gif Bus ir sesė laikui atėjus 4u.gif
Vilija2
lotuliukas.gif Graži istorija... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sacra
nu vat kaip sauniai viskas smile.gif
saunuole, kad iskentei
ir taip suklysti daktarai gali...
aukite sveikuciai, grazus berniuko vardas 4u.gif
Miglee
4u.gif
MAILUTE
sveikinu 4u.gif
Corny
Grazi miela istorija.Prisiminiau kaip pazystama vaziavo gimdyt garantuotai mergytes ir se kad nori staigmena barniukas(trecias seimoje vaikiukas berniukas) Tai vyras net is gimdyklos isejo unsure.gif Taip tikejosi mergytes,pastovejo uz duru minute ir tik tada gryzes pasveikino zmonike doh.gif Ilgai vaikiukas rausvais rubais rengesi lotuliukas.gif
LaimingaMamyte
Sekmes Jusu seimai 4u.gif 4u.gif
Milera
labai grazi istorija wub.gif wub.gif
saule08
sveikinam mamyte su Adomelio gimimu 4u.gif o dabar linkim, kad vel sese nepavirstu broliu (ar bent tiksliai nustatytu lyti biggrin.gif ) 4u.gif laimingai ir visokeriopos sekmes
jurslan
Labai smagi istorija, dar vienas irodymas, kad ir echo kartais meluoja 4u.gif
sveikatos abiems
Pupulis
grazi istorija 4u.gif linkim, kad apie ta kur pakeliui mamyte parasytu ne ka prastesne istorija mirksiukas.gif
*woman*
thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
ausritukas
Grazi istorija smile.gif 4u.gif
dianele
Sveikinu su staigmenele! 4u.gif
moskelis
thumbup.gif wub.gif
*fujimi
labai grazi istorija, ir nesvarbu kas, svarbu su jumis,jusu,jums wub.gif thumbup.gif
Žemietė
Graži istorija 4u.gif
Rasinka
Koks lengvas gimdymas...šaunu, aukite dideli 4u.gif
smarty_978
thumbup.gif istorija! thumbup.gif 4u.gif
Enebeli
Atrodo gimdyti taip lengva biggrin.gif laukiuosi mergytes, tikiuosi jos ir susilauksiu lol
slalari
Sveiki, man irgi sake iki 7 menesiu, kad bus berniukas, bet po 7 menesio planai pasikeite, ir jau buvo pasakyta, kad bus mergaite. Ir gime labai grazi, nors pilnai plika mergaite. Bet mums jau 9 menesiai ir mes jau turime nemazai plauku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.