Na pagaliau ir mes priejom prie virtuves gaminimo. Rytoj meistras ateina issimatuoti ir padaryti brezini. Tai jei duos mums, ikelsiu del komentaru. Nes pati dar tik mazdaug isivaizduoju kaip kas turi buti
Iskilo dar vienas klausymas.....
Kuriant namu interjera arba paemus atskira auksta kas turetu "suristi" i bendra visuma? Ar tarkim pagrindine dominuojanti spalva ir jos tonai? Ar kazkas kitko? Net nezinau kaip cia tiksliai paaiskinus.... Na, nelabai noriu kad vienas ambarys butu raudonas, kitas melynas,trecias zalias .. jei as cia suprantamai...nors ir skirs duris. Tuo tarpu pirmas aukstas kur jungiasi sveitaine su virtuve ir koridorium... kazkos spalvu perejimai... ar kaip? Cia as apie seinas... QUOTE(janna @ 2009 04 09, 11:48) Iskilo dar vienas klausymas..... Kuriant namu interjera arba paemus atskira auksta kas turetu "suristi" i bendra visuma? Ar tarkim pagrindine dominuojanti spalva ir jos tonai? Ar kazkas kitko? Net nezinau kaip cia tiksliai paaiskinus.... Na, nelabai noriu kad vienas ambarys butu raudonas, kitas melynas,trecias zalias .. jei as cia suprantamai...nors ir skirs duris. Tuo tarpu pirmas aukstas kur jungiasi sveitaine su virtuve ir koridorium... kazkos spalvu perejimai... ar kaip? Cia as apie seinas... surišėjų būna daug, gali atsikartoti detalėse. pvz jei vienam kambary sienos pilkos, tai kitame gali būti pilka sofa. galima ir perėjimus sienų spalvose daryti. įvairiai būna. paprastai kiekvieno kambario kardinaliai kitokio nedaro, riša stilius...
Na, ir sudetinga.... man su tais "menais"......
Kaip pats zmogus esi ne prie meno, o pasamdyti toki - negali sau leisti... Na, ziuresim kaip cia versimes... Arba reiks prie duru plakata pakabinti: "jei nori dar syki i svecius, tai apie interjera arba gerai arba nieko!" QUOTE(janna @ 2009 04 09, 12:44) Na, ir sudetinga.... man su tais "menais"...... Kaip pats zmogus esi ne prie meno, o pasamdyti toki - negali sau leisti... Na, ziuresim kaip cia versimes... Arba reiks prie duru plakata pakabinti: "jei nori dar syki i svecius, tai apie interjera arba gerai arba nieko!" na, galima samdyti tik spalvu parinkimui pvz... tada neturetų daug kainuoti, porą šimtų max. arba pasiklausinėti pažįstamų, arba kokios draugės, kuri "turi skonį" paprašyti, kad paderintų... na, jei pačiam sunkiau, tai aplinkiniai padėtų manau
Reikia pagalbos interjero dizaineres
Dovute, imetu virtuves plana cia nes i Az nelabai moku
![]() tiesiog neismastau kaip istumdyti baldus ir sukurti jaukia virtuve-valgomaji, kad ir man malonu butu ir sveciui. langas 2.4 - vitrina langas 2.2 - pailgas ir 0.9m aukscio. sonines duris - duris sandeliuko, jas galima bus truputi per kokius 0.8 m patraukti praejimas, esantis pries siauraji langa isejimas i svetaine (neismastau ar ji palikti, ar kokias vitrazines - matinio stiklo (nespalvoto) duris padaryti... pati esu neauksto ugio - daug virsutiniu spinteliu man neaktualu... kazkur reiktu igrusti indauja - "sventiniams indams"... konkretus projektas nebutinas, bet gal kokiu idomu ideju ar minciu kiltu... QUOTE(janna @ 2009 04 09, 22:53) Dovute, imetu virtuves plana cia nes i Az nelabai moku ![]() tiesiog neismastau kaip istumdyti baldus ir sukurti jaukia virtuve-valgomaji, kad ir man malonu butu ir sveciui. langas 2.4 - vitrina langas 2.2 - pailgas ir 0.9m aukscio. sonines duris - duris sandeliuko, jas galima bus truputi per kokius 0.8 m patraukti praejimas, esantis pries siauraji langa isejimas i svetaine (neismastau ar ji palikti, ar kokias vitrazines - matinio stiklo (nespalvoto) duris padaryti... pati esu neauksto ugio - daug virsutiniu spinteliu man neaktualu... kazkur reiktu igrusti indauja - "sventiniams indams"... konkretus projektas nebutinas, bet gal kokiu idomu ideju ar minciu kiltu... Virtuve statykite prie sienos 4,20 cm. Indauja desineje sienoje nuo lango 1,40cm. Ovalu stala tarp langu beveik centre, lygiagreciai virtuvei O praejima galite palikti, stumdomas duris bet kada isistatysite, jei bus poreikis uzsidaryti..
Labas dar karta visiems,
kitoje temoje rasiau, kad labai domintu ivairios nuomones del klasikinio stiliaus virtuves komplekto. Ir Jusu paklausiu dar, jeigu tik galesite padeti Mediena bus tamsinama tamsesniu beicu (Tikkurila 220 R), Butu idomu kokį medį rinktumetes: azuola ar berza? dvejones dar vis kankina Būčiau labai dekinga. QUOTE(Natusia @ 2009 04 10, 11:12) Labas dar karta visiems, kitoje temoje rasiau, kad labai domintu ivairios nuomones del klasikinio stiliaus virtuves komplekto. Ir Jusu paklausiu dar, jeigu tik galesite padeti Mediena bus tamsinama tamsesniu beicu (Tikkurila 220 R), Butu idomu kokį medį rinktumetes: azuola ar berza? dvejones dar vis kankina Būčiau labai dekinga. pagal si koda man sunku pasakyti, kokia tai spalva, nes pas save tokios paletes as neturiu, bet is paveiksleliu sprendziu, kad tamsiai ruda. is principo, renkantis spalva, turetu dominuoti jos derejimas prie patalpos apskritai, prie kitu baldu, sienu, grindu ir t.t., reikia matyti, koks namu stilius, ar neapsunkins tokie tamsus baldai patalpos, ar neatrodys sunkiai, gremezdiskai? pati virtuve, kiek maciau, didele, stambios spinteles ("zingsniai" - berods iki 900 mm?), apskritai, projektuojant masyvo baldus reikia atsizvelgti i ju soliduma, sunkuma, svori erdveje, visa namu erdve turetu buti sprendziama panasiu principu (jei tik tos erdves yra pakankamai ir jei ji sviesi, daug naturalaus apsvietimo ir pan.) todel, nezinant konkrecios situacijos as negaliu Jums atsakyti del sios spalvos.. tas pats ir del spinteliu - man asmeniskai daug graziau didele virtuve butu sviesi, ypac, jei naudojate dekoratyvinius elementus, tokius, kaip papildomos lentyneles, karnizai ir kt. sie dalykai tik dar daugiau prideda svorio.. bet, kaip jau sakiau, bet realios situacijos niekuo negaliu padet bet jei renkates azuola ar berza (beje, kodel tik siuos? yra dar daugybe medzio rusiu, kurie taip pat grazus, pvz. alksnis, juodalksnis, tresne, akacija ir t.t., nebent Jusu gamintojas yra apribotas gamyboje), tai atsizvelkite i paties medzio masyvo struktura, jo rasta-tekstura - ar Jums graziau azuolas, ar berzas? azuolas yra israiskingos, aiskios gilios teksturos, graziai dengiasi beicu ir laku (beje, per rieveles bus daug ryskesnis nei lygioje vietoje, tuo tarpu, kai kiti masyvai dengiasi siek tiek lygiau), berzas gi turi blizgesi - tam tikru budu pjaunant mediena, ji kazkiek blizga, taip pat jis turi smulkuciu juodu sakeliu, taskeliu, linijyciu - siuo atveju, pagal Jusu virtuves projekta (bet tik pagal ji - ne pagal namu erdves dizaina), siulyciau rinktis azuola, bet vis delto, gal ne toki tamsu.. tamsus azuolas labiau tiktu rustic, country stiliui, o pas Jus, kaip suprantu, labiau vadinamoji moderni klasika..
Lillita, nu Jus super patareja.
netgi turbut reiktu pasikviesti Jus pas save. Mes esame Ziezmariuose, prie Kaunas Vilnius autostrados. Nevaziuojate kur pakeliui? Aciu dar karta.
Sveiki,
labai reikia profesionalios pagalbos. Ruošiamės daryti bute remontą, svetainę ir vaikų kambarį norime pilnai pakeisti - nuo apdailos iki baldų, turime daug maž viziją ko norime, bet viską sudėlioti kad būtų ačiū vieta - Kaunas
Reikia interjero dizaineres klaipedoje,rašykit į AZ.
Reikia Vilniuje vidaus dizainerio. Yra tik sienos, kurias dar ir "stumtelti" ar išgriauti galima būtų. Nesame patenkinti esamu išplanavimu. Reikalingi patarimai ir dėl sienų rūbelių, ir dėl apšvietimo. Kiek tai kainuotų ir kaip viskas organizuojama? Labai lauksiu AŽ
Man reikia, kad kas patartų, ar vertas dėmesio toks išplanavimas, ar bėgt nuo jo į visas penkias puses, ar viską galima "pataisyti" interjeriniais sprendimais?
Pirmas aukštas Antras aukštas QUOTE(Osvile @ 2009 04 24, 13:20) Man reikia, kad kas patartų, ar vertas dėmesio toks išplanavimas, ar bėgt nuo jo į visas penkias puses, ar viską galima "pataisyti" interjeriniais sprendimais? Pirmas aukštas Antras aukštas Mano manymu, išplanavimas visai neblogas, aišku, galimą šį bei tą patobulinti (pvz, šiek tiek padidinti gyvenamąsias erdves pakankamai didelių koridorių sąskaita). Dabar nuo jūsų priklauso, kaip tas erdves "užpildysite" - kokį stilių, baldus, šviestuvus rinksitės QUOTE(Osvile @ 2009 04 24, 12:20) Man reikia, kad kas patartų, ar vertas dėmesio toks išplanavimas, ar bėgt nuo jo į visas penkias puses, ar viską galima "pataisyti" interjeriniais sprendimais? Pirmas aukštas Antras aukštas Pirmąjame aukšte koreguočiau šiek tiek virtuvės, WC ir drabužinės zoną Svetainės zona nėra bloga, tačiau kiti sprendimo variantai taip pat yra įmanomi. O antrąjame nelabai "patinka" miegamojo, drabužinės, WC zona... Tik čia reikėtų atidžiau pasižiūrėti detalesnius brėžinius, ką įmanoma "judinti" QUOTE(blondine @ 2009 04 24, 14:49) Pirmąjame aukšte koreguočiau šiek tiek virtuvės, WC ir drabužinės zoną Svetainės zona nėra bloga, tačiau kiti sprendimo variantai taip pat yra įmanomi. O antrąjame nelabai "patinka" miegamojo, drabužinės, WC zona... Tik čia reikėtų atidžiau pasižiūrėti detalesnius brėžinius, ką įmanoma "judinti" pritariu, kad reikia labiau isigilinti i seimos gyvenimo buda, poreikius, iprocius.. mano nuomone, is kiekvieno namo galima kazka idomaus padaryti, reikia tik fantazijos ir finansiniu galimybiu
Osvile,
siūlau paklausyti Blondines patarimų. Ji mums padėjo įsiregti butą. Tik jos dėka išsaugojau krūvą nervinių ląstelių O dar prtingiau būtų bent jau konsultacijai žmogų nusisamdyti
Labai noreciau rasti zmogeliuka, kuris galetu pakonsultuoti buto interjero isbaigimo klausimu, galutiniu baldu, geliu pasirinkimu. Ir kiek tai galetu kainuoti? Vilniuje. Lauksiu atsakymo i AZ arba pasaulyte@gmail.com
Sveiki,
Gal kas galite rekomenduoti interjero dizaineri Klaipedoje? Aciu is anksto.
Ir man reiktu dizainerio klaipedoje.Na ne tokio,kur po parduotuves lakstytu ir isrinktu viska, bet kur padetu su spalvomis ir apsvietimu apsispresti. Gal blondine ka padetu
Musu namukas: http://www.pabaltijonamai.lt/namu-projektai-2.php Projektukas gile 1 Ir dar turiu didziausia galvos skausma, kur tv statyti pirmame aukste, nu visai as nenoriu palei vitrina... Aciu
Sveiki.
Reikalingas interjero dizaineris Šiauliuose, kad padėtų apsispręsti ką sename name griauti, ką užmūryti ir pan. QUOTE(Osvile @ 2009 04 24, 14:20) Man reikia, kad kas patartų, ar vertas dėmesio toks išplanavimas, ar bėgt nuo jo į visas penkias puses, ar viską galima "pataisyti" interjeriniais sprendimais? Pirmas aukštas Antras aukštas man labai nejaukus atrodo miegamasis; Pirmas minusas tai kad tik atidarius turis matai lova; Miegasis yra imtymi vieta, lova turetu buti kazkur paslaptingiau; Ir pagal Feng Sui tai yra blogai; Dar kas nepatiko, tai kad virtuve ir didysis kambarys yra labai toli vienas nuo kito; Bet cia tik mano nuomone
Gal kas turit kokios info apie dizaineres Ritos Kazlauskienės darba, ikainius ir pan?
Matau, čia renkasi žmonės, kurie geriau už mane supranta, kas ir kur turėtų būti.
Mano šios dienos didžioji problema - nebesumastau, kaip suplanuoti virtuvę, kurioje iš visų pusių langai arba durys Planeli pabandysiu įkelti; kalbama apie 7-tą patalpą. Valgomasis stalas bus prieš ją esančioje bendroje didelėje erdvėje; 7-toje patalpoje vyks tik maisto gaminimas. Reikia kažkaip sutalpinti viryklę, šaldytuvą, kriauklę ir indaplovę. O dar kažkur reikės indus, puodus ir kruopas susidėti ![]() Durų į virtuvėlę norėčiau stumdomų; problema ta, kad iš karto už durų kairėje pusėje yra tik 50 cm plits, taip kad iš karto tame kampe negali stovėti jokia standartinė buitinė technika - trukdys praėjimui. Vyras prisiekė, kad daugiau nieko nebegriaus QUOTE(naminukeA @ 2009 06 30, 10:48) virtuvele, tikrai komplikuota. jei tai butu mano situacija, tikrai duris stumciau per koki 18-20cm, nes dabar tie 50cm, tai tikrai s... gaunas. visa standartine technika 60 cm plocio. tai gautus bent normali darbine zona ir galima butu padoriai isdestyt technika. plius pas jus dar laiptai matau virtuvej. cia kiek suprantu jie kyla i virsu? nes is brezinio nelabai aisku... jei nenorit nieko daryt, tai belieka siauresne kriaukle grust po langu. tikuos, kad jis ne iki zemes
Sveiki.gal kas galetu parekomenduoti interjero dizaineri,kuris sukurtu dizaina musu namukui,Panevezyje.Dekui
Sveiki,
Susidūriau su dilema.. nieko neišmanau apie dizainą todėl nežinau kaip tinkamai įrengti miegamąjį Šiaip jei tokia idėja priimtina, tai kiek maždaug kainuotų dizainerio suprojektuotas toks baldelis + kambario spalvos parinkimas.. šiaip kaip ir žinau, jog noriu bordo spalvos, tik nežinau ar tik vieną sieną, ar kokį piešinį dėti ar tapetą klijuoti.. o gal mano pasirinkta spalva net nedera.. Padėkit prašau P.S. spinta ir lova klevo spalvos.. spintoje dėtos bordo juostos. Todėl ir stalas turėtų būtį klevas, gal dar koks akcentas su bordiniu stiklu.
Sveika, as, zinima, jokia dizainere, bet jei tik uztenka vietos priesais lova, tai asmeniskai as daryciau taip Cia mano foto is vieno viesbucio, prie lango, ypac, jei jis eina per visa ilgi (ta prasme nera kaip senos statybos namuose, kad langas iki puses, toliau siena). Verciau tarp lango ir lovos, prie sienos pastatyciau staliuka (kosmetikos reikmems susideti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 28, 15:14) Sveika, as, zinima, jokia dizainere, bet jei tik uztenka vietos priesais lova, tai asmeniskai as daryciau taip Cia mano foto is vieno viesbucio, prie lango, ypac, jei jis eina per visa ilgi (ta prasme nera kaip senos statybos namuose, kad langas iki puses, toliau siena). Verciau tarp lango ir lovos, prie sienos pastatyciau staliuka (kosmetikos reikmems susideti deja.. vietos priešais lovą praktiškai nėra štai čia kažkas panašaus apie ką galvoju http://i403.photobucket.com/albums/pp115/k..._/d_vieta_1.jpg QUOTE(Abby @ 2009 07 28, 11:14) Sveiki, Susidūriau su dilema.. nieko neišmanau apie dizainą todėl nežinau kaip tinkamai įrengti miegamąjį Šiaip jei tokia idėja priimtina, tai kiek maždaug kainuotų dizainerio suprojektuotas toks baldelis + kambario spalvos parinkimas.. šiaip kaip ir žinau, jog noriu bordo spalvos, tik nežinau ar tik vieną sieną, ar kokį piešinį dėti ar tapetą klijuoti.. o gal mano pasirinkta spalva net nedera.. Padėkit prašau P.S. spinta ir lova klevo spalvos.. spintoje dėtos bordo juostos. Todėl ir stalas turėtų būtį klevas, gal dar koks akcentas su bordiniu stiklu. aš ne dizainerė, tik mėgėja man jūsų mintis labai gera atrodo. tas stalas gali tarnauti ir kaip stalas, ir kaip kosmetikos staliukas, juoba, kad dedate nešiojamą kompą. jį sulenkei, padėjai į šoną ir jau čia miegamojo baldas, ne kokia darbo vieta. beje, kėdę rekomenduočiau ne pufą, o kokia simpatišką alia su atlošu. ant pufo sėdėt nepatogu, o simpatiška miegamojo kėdė bus ir akcentukas. kad ir tokia kėdė, kaip čia aukščiau kad buvo įdeta va, gali būti alia tokios : ![]() ![]() reiktų tik stiliuką paderinti
Sveikos,
Pradedame po poros savaiciu buto irengima. Truksta minciu ideju, kaip irengti isdetyti. Patinka klasikines spalvos - sviesios, rudos. Bet norisi ir akcentu. Gal kas galetu patarti kazka? O galbut kokia programele mestelt kad pasipaisyti butu imanoma, viskas domina nuo elektros isvedziojimo, iki spalvu paletes ir iki romaneciu.. Galbut teks kreiptis pagalbos i dizainerius, nes kiek buvo minciu ir ideju, kiek knygu prisipirkau perskaityti, tiek dabar viskas susimaise..
labas
Pradedame statyti pirmaji nama.... ihttp://www.pabaltijonamai.lt/namu-projektai-2.php Guoba - 2 projektas...antrame aukste vonia ir drabuzine sukeisti vietomis ir miegamasis siek tiek padidintas vaiku kambario saskaita....terasa taip pat nukeleme prie valgomojo....iskilo daug klausimu interjero klausimais....dabar irgi busiu jusu forumiete pirmas klausimelis butu toks QUOTE(juraciusss @ 2009 08 05, 23:18) labas Pradedame statyti pirmaji nama.... ihttp://www.pabaltijonamai.lt/namu-projektai-2.php Guoba - 2 projektas...antrame aukste vonia ir drabuzine sukeisti vietomis ir miegamasis siek tiek padidintas vaiku kambario saskaita....terasa taip pat nukeleme prie valgomojo....iskilo daug klausimu interjero klausimais....dabar irgi busiu jusu forumiete pirmas klausimelis butu toks kuo anksciau susitiksit tuo geriau. be to statybos metu dar galima pakoreguoti sienas, angu vietas ir pan. o pastacius dezute jau nepulsi griaut, jei paaiskes, kad galiam buvo ir optimalesni vairanta rast QUOTE(lanaa @ 2009 08 06, 10:20) kuo anksciau susitiksit tuo geriau. be to statybos metu dar galima pakoreguoti sienas, angu vietas ir pan. o pastacius dezute jau nepulsi griaut, jei paaiskes, kad galiam buvo ir optimalesni vairanta rast tai ar teisingai supratau,kad su dizaineriu galima pradeti sneketi dar nepradejus statyti namo, o tiesiog turint pati projekta rankose? QUOTE(juraciusss @ 2009 08 05, 23:18) labas Pradedame statyti pirmaji nama.... ihttp://www.pabaltijonamai.lt/namu-projektai-2.php Guoba - 2 projektas...antrame aukste vonia ir drabuzine sukeisti vietomis ir miegamasis siek tiek padidintas vaiku kambario saskaita....terasa taip pat nukeleme prie valgomojo....iskilo daug klausimu interjero klausimais....dabar irgi busiu jusu forumiete pirmas klausimelis butu toks kuo anksčiau. dizaineriai dažnai pataiso sienas, kurios būna nelabai logiškai sudėliotos. jau nakalbu apie santechnikos išvedimus ir t.t.
gal zinote dizaineri panevezyje? ir kaip cia su kainom neapsigauti?
QUOTE(Veza @ 2009 08 06, 18:42) kainos subjektyvus dalykas. pagal mane pigus dizaineris kokie 40-50lt/m2, normalus 100lt/12m2, profesionalus nuo 200lt/m2. cia butu pilnas projektas su realizacija. kainos aisku gali kisti priklausomai nuo interjero "klases", nuo kvadraturos, nuo projekto apimties ir atlikimo lygio . jei kvadratura didele kvadrato kaina gali mazet, jei kvadratura maza kvadrato kaina gali dideti ir t.t. QUOTE(lanaa @ 2009 08 07, 09:13) kainos subjektyvus dalykas. pagal mane pigus dizaineris kokie 40-50lt/m2, normalus 100lt/12m2, profesionalus nuo 200lt/m2. cia butu pilnas projektas su realizacija. kainos aisku gali kisti priklausomai nuo interjero "klases", nuo kvadraturos, nuo projekto apimties ir atlikimo lygio . jei kvadratura didele kvadrato kaina gali mazet, jei kvadratura maza kvadrato kaina gali dideti ir t.t. na jau, gal kalbėkime apie butą, ne apie kavinės, viešbučio ar butiko dizainą, pražiai. taigi net Vilniuje, sau (ne įmonei) dirbančio dizainerio, tikrai aukštos klasės, tikrai turinčio gerą elitinių butų/namų įrengimo patirtį, dabartinins įkainis iki 60 Lt už m2. na, yra galbūt kurie prašosi daugiau, bet čia tik prašosi. o kai imi tartis, susitari maždaug už tiek. QUOTE(Žanė @ 2009 08 07, 10:06) na jau, gal kalbėkime apie butą, ne apie kavinės, viešbučio ar butiko dizainą, pražiai. taigi net Vilniuje, sau (ne įmonei) dirbančio dizainerio, tikrai aukštos klasės, tikrai turinčio gerą elitinių butų/namų įrengimo patirtį, dabartinins įkainis iki 60 Lt už m2. na, yra galbūt kurie prašosi daugiau, bet čia tik prašosi. o kai imi tartis, susitari maždaug už tiek. as irgi manau, kad ikainiai auksciau isvardinti per dideli....vien siuo "krizes"laikotarpiu manau turetu smarkiai ikainiai krite,lygiai taip pat , kaip ir statybu ir panasiai.... QUOTE(Žanė @ 2009 08 07, 10:06) na jau, gal kalbėkime apie butą, ne apie kavinės, viešbučio ar butiko dizainą, pražiai. taigi net Vilniuje, sau (ne įmonei) dirbančio dizainerio, tikrai aukštos klasės, tikrai turinčio gerą elitinių butų/namų įrengimo patirtį, dabartinins įkainis iki 60 Lt už m2. na, yra galbūt kurie prašosi daugiau, bet čia tik prašosi. o kai imi tartis, susitari maždaug už tiek. na tai rasiau, kai kvadratura didele kaina mazeja. ir nemanau, kad aukstos klases dizaineris darytu vipini tarkim 50m2 buto interjera uz 3000lt, kaip pagal jusu paskaiciavimus, kad atrodytu. QUOTE(juraciusss @ 2009 08 07, 11:30) as irgi manau, kad ikainiai auksciau isvardinti per dideli....vien siuo "krizes"laikotarpiu manau turetu smarkiai ikainiai krite,lygiai taip pat , kaip ir statybu ir panasiai.... tie, kas profesionalai savo ikainius nelabai sumazine, nes darbo turejo ir tures. ir nesvarbu, kad krize. duok dieve, kad per krize atkristu kruvos neprofesionaliu architektu ir dizaineriu, kuriu ant lietuvos ryskiai perdaug ir del kuriu paskui kencia profesionaliu architektu ar interjero dizaineriu ivaizdis. QUOTE(lanaa @ 2009 08 07, 16:42) na tai rasiau, kai kvadratura didele kaina mazeja. ir nemanau, kad aukstos klases dizaineris darytu vipini tarkim 50m2 buto interjera uz 3000lt, kaip pagal jusu paskaiciavimus, kad atrodytu. tie, kas profesionalai savo ikainius nelabai sumazine, nes darbo turejo ir tures. ir nesvarbu, kad krize. duok dieve, kad per krize atkristu kruvos neprofesionaliu architektu ir dizaineriu, kuriu ant lietuvos ryskiai perdaug ir del kuriu paskui kencia profesionaliu architektu ar interjero dizaineriu ivaizdis. tai dar turesiu galvos skausmo....kaip rasti profesionalu dizaineri klaipedoje?gal kas ka rekomenduoti gali? QUOTE(lanaa @ 2009 08 07, 16:42) na tai rasiau, kai kvadratura didele kaina mazeja. ir nemanau, kad aukstos klases dizaineris darytu vipini tarkim 50m2 buto interjera uz 3000lt, kaip pagal jusu paskaiciavimus, kad atrodytu. tie, kas profesionalai savo ikainius nelabai sumazine, nes darbo turejo ir tures. ir nesvarbu, kad krize. duok dieve, kad per krize atkristu kruvos neprofesionaliu architektu ir dizaineriu, kuriu ant lietuvos ryskiai perdaug ir del kuriu paskui kencia profesionaliu architektu ar interjero dizaineriu ivaizdis. aš kalbėjau apie profesionalų. taip, 50 kv.m. kaina turėtų būti didesnė, bet ne 100 lt už kv. m. aš tokios pat nuomonės, kad turėtų apmažėti savamokslių dizainerių. QUOTE(Žanė @ 2009 08 07, 22:25) aš kalbėjau apie profesionalų. taip, 50 kv.m. kaina turėtų būti didesnė, bet ne 100 lt už kv. m. aš tokios pat nuomonės, kad turėtų apmažėti savamokslių dizainerių. is tikruju tos kvadrato kainos yra simbolines, kaip sakiau viskas priklauso nuo objekto. neretai su mazos kvadraturos butais tenka lygiai taip pat pavargt kaip ir su dideles kvadraturos. tada supranti, kad kvadrato kaina abiem atvejais negali but analogiska. uz tai ir buna, kad pas ta pati dizaineri mazos kvadraturos buto interjero kaina gali siek pvz 150lt/1m2, dideles kvadraturos 80-100lt/1m2, o namo jau ir kaip raset 50-60lt/m2. tiesiog kiekvienu atveju dizaineriuj turi apsimoket dirbt
Bukite pacios savo namu interjero dizaineres!!!
www.derio.lt |