Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sąaugos gimdoje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro
Pages: 1, 2
noanoa
QUOTE(VaidaI @ 2006 04 10, 17:14)
Sveikos,

Nežinau į kokį skyrelį rašyti, bet be visų problemų, dar turiu tokią problemėlę, kaip skausmus šone, ar tai galėtų būti nuo sąaugų? g.gif
Esmė tame, kad žiurėjo daugybė daktarų, niekas iš savo pozicijų skausmui priežasties nenustatė...o skaumas yra maudžiantis, bukas , nėra labai stiprus, bet beveik pastovus...Kartais apsislopina, ir vel....plius nepastojimo problemos  verysad.gif
Tai bandau vis spelioti, kas tai galėtų būti... g.gif
*

NA STAI,PASIRODO NE VIENAI MAN PASTOVIAI SKAUDA PILVA.MAN TAI APACIOJE DESINEJE PUSEJE,GYDYTOJA ITARE SAAUGAS,SAKE DUBENS ORGANU.NIEKO KONKRETAUS,PRIES TAI NUO GIMDOS UZDEGIMO GYDE.DAR TUREJAU NESIVYSTANTI NESTUMA IR ABRAZIJA PRIES 9MEN.O PO PIRMAGIMIO GIMIMO PRAEJUS3SAVAITEMS GULEJAU LIGONINEJ DEL GIMDOS UZDEGIMO,KONKRECIAU-ENDOMETRITO.TAI LABAI TIKETINA,KAD YRA SAAUGOS.BET MAN ECHOSKOPU NUSTATE,KAD DESINE KIAUSIDE PADIDEJUSI,POLICISTINE,TAI SAKO DEL TO IR SKAUDA.BET MAN JAU IR SENIAU SAKE,KAD POLICISTINE,BET JUK NESKAUDEDAVO,O DABAR JAU BEVEIK PUSMETIS KAIP SKAUDA.BIJAU,KAD PASTOTI NEBEGALESIU ARBA IR VEL NEISNESIOSIU VAIKELIO.NA KITA MENESI JAU PLANUOSIM LELIUKA-TAI BUS MATYT,TIKIUOSI JOG VISKAS BUS GERA.IDOMU KAIP KITOMS SEKASI,SI TEMAI KAZKAIP NUTRUKUSI.
vyvukas
Mano draugei apziurejimo metu rado saaugas prie kaires kiausides.Gal ir imanoma rasti apziurejimo metu. Nes sake labai skaudejo,kai apziurejo kaireja kiauside.10men.nepastoja.3men.geria DUPHASTON10mg.Kas ta laporaskopija?
atsa
QUOTE(vyvytė @ 2007 07 15, 13:53)
Mano draugei apziurejimo metu rado saaugas prie kaires kiausides.Gal ir imanoma rasti apziurejimo metu. Nes sake labai skaudejo,kai apziurejo kaireja kiauside.10men.nepastoja.3men.geria DUPHASTON10mg.Kas ta laporaskopija?
*

laparaskopija- tai tiks operacijos budas. kai i pilva ivedama optika ir viskas matoma per tv. gaima paziureti del ko nepastojama
ramadana
sveikos visos,noriu prisijungti prie pastovu skausma jaucianciu desiniam sone burelio blush2.gif mano stazas irgi jau geri metai,nieko neranda,gyde endometrioze,2 kartus laparoskopavo,o man kaip skaudejo,taip ir skauda,dabar,sakau,bandysiu eit i vaisingumo klinika,vienintele viltis,gal kai pastosiu,viskas susitvarkys.
jautukas2
O ka nors girdejote apie alijosiaus ampoles? ax.gif Girdejau,kad jos tirpdo saaugas,bet ju yra pirkti Rusijoje bigsmile.gif
jautre
sveika, nemanau kad apziurejimo metu galima surasti saaugas,Man apie saagas gydytoja kalbejo tik echoskopo metu , ir tikrai parodo laparoskopija. Sekmes!
Pusaite
QUOTE(jautre @ 2007 10 19, 22:06)
sveika, nemanau kad apziurejimo metu galima surasti saaugas,Man apie saagas gydytoja kalbejo tik  echoskopo metu , ir tikrai parodo laparoskopija. Sekmes!
*

taigi apziurejimo metu ir randa saugas 4u.gif bent man tai vos tik uzdegimas,tai iskart irsaaugas pripliusuodavo doh.gif
Mupi
Sveikos 4u.gif noriu pasidalinti ir as savo patirtim del saaugu verysad.gif nuo ju kenciu jau daugiau nei 10 metu, tik laimei jos mane pradejo kamuoti jau po gandru apsilankymo mirksiukas.gif kadangi pies antra pastojima buvo man isoperuota mioma, tai antro vaikelio man gimdyti paciai neleido ir dare cezari, pradzioje net dziaugiausi tuo, nes po pirmo gimdymo kanciu, cezrio operciajo buvo vieni niekai irnesakyk.gif taciau abieju operciju padarinius pradejau justi po kokiu 3 metu, kaip viska apraizge saaugos doh.gif pradzioje nei as, nei gyd. susigaude, kad tai saaugos,as kenciau pastovu desinio sono maudima ir buvo prieita net iki tokio paradokso kad onkologiniam man buvo diagnozuota baisiai didele dvikamerine cista, kuria reikejo salinti,kuri jau labai panasu, kad supiktybejusi blink.gif o kadangi jau man buvo 40 tai gyd.pasiule isimti ir gimda unsure.gif jau buvo net operacijos diena paskirta. taciau kazkokios Aukstesnes Jegos padare taip, kad as pries operacija persalau ir susirgau ir papuoliau antakalnio klinikose pas gyd., kuris itare, kad tai gali buti ne cista o tarp saaugu susikaupes skystis ir pasiule atlikti laparoskopija, jo speliojimai pasitvirtino, saugos buvo apraizge net zarnas, 4 val. man jas atidalinejo, 2 menesiu po opreracijos jauciausi klaikiai, geriau Wobenzyma, po to mazdaug pusantru metu visikos palaimos rolleyes.gif o dabar ir vel kamuoja skausmai unsure.gif nuejau pas ta pati gyd. ir diagnose ta pati- vel viskas suaugo doh.gif kaip paklausiau apie wobenzyma, tai jis tik numojo ranka, sake kad niekas nepadeda schmoll.gif ( cia net tik man, kad atllikus issamesnius jo tyrimus, paaikejo kad jo nauda "kaip numireliui taures") tik dabar jau yra toks skystis, kuri atidalinus saaugas laparoskopijos metu susvirkscia, kad vel viskas nesuliptu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jautre @ 2007 10 19, 23:06)
sveika, nemanau kad apziurejimo metu galima surasti saaugas,Man apie saagas gydytoja kalbejo tik  echoskopo metu , ir tikrai parodo laparoskopija. Sekmes!
*

Sutinku visu 100 % echoskopija tik seseliu mokslas, tik labai patyres gyd. gerai zinodamas savo pacienta gali daryti prielaida echoskopijos metu, kad tai ssaugos o tikrai nustayti galima tik laparoskopijos metu mirksiukas.gif
saulyte2
QUOTE(jautukas2 @ 2007 09 10, 16:12)
O ka nors girdejote apie alijosiaus ampoles? ax.gif Girdejau,kad jos tirpdo saaugas,bet ju yra pirkti Rusijoje bigsmile.gif
*

kad alijosius tirpdo saaugas nesu girdejusi,bet zinau kad yra LIDAZA del saaugu,jos tera pirkti rusijoj,as pati naudojau.
Mupi
QUOTE(saulyte2 @ 2007 11 29, 14:16)
kad alijosius tirpdo saaugas nesu girdejusi,bet zinau kad yra LIDAZA del saaugu,jos tera pirkti rusijoj,as pati naudojau.
*

Kol kas nera vaistu kurie tipdytu saaugas schmoll.gif visa tai tik saviapgaule verysad.gif
tani301
Sveikos merginos,
turėjau 2 nesivystančius po 3 sekmingų neštumų, beje paskutinį kartą , kai gimdžiau sūnų darė cezarį , buvo priaugusi placenta ir gydytoja gramdė gimdą....matyt kažką prigramdė, nes po 4 metų pabandėm su vyru vaikelį "padaryti" ir...pastojai , o po 7 sav . - nustojo vystytis.dar po metų- 10 sav . trynukai ir vėl .... nustojo vystytis.Dabar praėjo 4 mėn po to ir darysim histeroskopiją, kurios metu gydytoja mano , kad pamatys sąaugas, nes jos manymu tai ir yra neišnešiojimo priežastis...žadėjo jas pašalinti , įdėti spiralę , kad nesuliptų gimda ir po kelių mėn ( gal 3-4) išimti ir PIRMYN.Man jos planas - thumbup.gif .Laukiu rugsėjo 2 d. kol darys histeroskopiją.Labai tikiu , kad viskas bus gerai, nes visi kiti tyrimai liuks.
Rutele_S
Sveikos, na mano istorija tokia.... Apie 1.5 metu nepavyko pastoti, taciau ne vienas gin.sake jog esi jauna, viskas ok ir tt. taciau kreipiausi pas nevaisingumo spec.,ir iskart emesi tyrimu. Taigi vakar gryzau is ligonines po laparoskopijos. Jos metu rado labai daug saaugu ir mazajam dubeny ir ties gimda, be to kiausintakiai uzake buvo. taigi per laparoskopija atidalino saaugas, padare pratekamus kiausintakius, israse vaistu kad neatsinaujintu saaugos, ir sekanti cikla leido bandyt nestuke.gif bet sake kad bus sunku pastot. g.gif bet vistiek , bent jau sansu yra o ne taip kaip buvo pries operacija. Dar kvaila buvau kad laukiau taip ilgai, reikejo anksciau tai atlikti buciau ir nervu ir pinigu sutaupius...
eilina
Sveikos mamytes,
as esu nauja prisirigistravusi nare.Turiu beda, gal kas pagelbes.nes maciau buvo nagrinejama si tema.

Nežinau į kokį skyrelį rašyti, tai rasau cia.Prie visu moterisku problemų, dar turiu tokią problemėlę, kaip skausmus šone,visa pilva link zarnyno. Esmė tame, kad žiurėjo daugybė daktarų, niekas iš savo pozicijų skausmui priežasties nenustatė...o skaumas yra maudžiantis, bukas , labai stiprus, ...Kartais apsislopina, ir vel skauda.Viena gydytoja minejo kad tai gali buti saugos.Tai noreciau pabandyti susileisti ta Lydaza.Gal galit kas pasakyt kaip jis leidziamas?Nes nuo to skausmo jau nezinau kur dingt.
Virge
QUOTE(eilina @ 2009 02 06, 10:04)
Sveikos mamytes,
as esu nauja prisirigistravusi nare.Turiu beda, gal kas pagelbes.nes maciau buvo nagrinejama si tema.

Nežinau į kokį skyrelį rašyti, tai rasau cia.Prie visu  moterisku  problemų, dar turiu tokią problemėlę, kaip skausmus šone,visa pilva link zarnyno. Esmė tame, kad žiurėjo daugybė daktarų, niekas iš savo pozicijų skausmui priežasties nenustatė...o skaumas yra maudžiantis, bukas ,  labai stiprus, ...Kartais apsislopina, ir vel skauda.Viena gydytoja minejo kad tai gali buti saugos.Tai noreciau pabandyti susileisti ta Lydaza.Gal galit kas pasakyt kaip jis leidziamas?Nes nuo to skausmo jau nezinau kur dingt.
*

Eilina, as manau, kad itarimas, kad yra saaugu neleidzia tau paciai rinktis vaistus. Antra vertus - nera patvirtinimo, kad Lydaza is tiesu tirpdo saaugas. Pasiskaityk skyreli nuo pradziu - tokia situacija, kaip pas tave jau buvo, kada mergina leidosi vaistus, o pasirodo, kad jokiu saaugu nebuvo. Skausma pilvo ertmeje gali sukelti saaugos (pati per ta praejau), taciau as is karto siulyciau kalbeti su gydytoja del laparaskopijos. Tai nera labai baisi operacija, taciau tada tiksliai zinosi, ar jos buvo. Nemanyciau, kad verta savo nuoziura "zaisti" su vaistais. Sekmes
eilina
Kad pavargau vaikcioti nuo vieno daktaro pas kita.Jie neranda priezasties.Mano ginikologe aiskina, kad viskas tvarkoje po operacijos ir skaudet taip kaip skauda man, negali.Vidaus gydytoja,chirurgai, skrandzio gydytojai-priezasties ir neranda.Pavargau jau vaikscioti su tuo skausmu daugiau kaip metus, as jau ant zmoniu pikta darausi.Tai ir pagalvojau apie tuos vaistus, gal padetu (nes skausmas prasidejo nuo apacios pilvo).Nemedike as, bet tau skauda, isbandai viska.
late
QUOTE(eilina @ 2009 02 06, 10:04)
Sveikos mamytes,

Nežinau į kokį skyrelį rašyti, tai rasau cia.Prie visu  moterisku  problemų, dar turiu tokią problemėlę, kaip skausmus šone,visa pilva link zarnyno. Esmė tame, kad žiurėjo daugybė daktarų, niekas iš savo pozicijų skausmui priežasties nenustatė...o skaumas yra maudžiantis, bukas ,  labai stiprus, ...Kartais apsislopina, ir vel skauda.Viena gydytoja minejo kad tai gali buti saugos.Tai noreciau pabandyti susileisti ta Lydaza.Gal galit kas pasakyt kaip jis leidziamas?Nes nuo to skausmo jau nezinau kur dingt.
*

sveika,as nemanau,kad lydaza tau duos stebuklu,bet istikruju geriau pirma pasidaryt laparoskopija,o po to jei labai nori gali susileist ta lydaza,nors kiek kalbedavau su gydytojais.Tai jie seniau net po laparoskopijos iskart ta lydaza i vidu supurksdavo ta prasme,kad nesusidarytu saaugos ir sake,kad ir tai nepasitvirtindavo.
Bet padaryk laparoskopija,o po to gali iskart pradet leistis lydaza,jei nori galiu padovanot ,turiu 10-12 ampoliu rolleyes.gif
Nors pas mane saaugu visada yra,niekada nejauciu jokiu pilvo skausmu,bet gal cia individualu? unsure.gif
eilina
Aciu uz patarimus.Ziuresiu ka toliau cia daryti.
anzelaole
sveikos, pamaciau eilinos zinute , tai kaip turinti patirties, galiu pasakyti, kad gydytojai nelabai sako, kad po laparoskopijos po 2-3 men. pradeda taip pat formuotis saaugos, todel nelabai patarciau skubeti, tik jei yra butinumas. ilga laika vaiksciojau pas gydytojus, tai jei negali padeti- reikia operuoti. viskas kainuoja, o rezultatas miglotas. visada pradedu nuo maziausiai daranciu zalos organizmui priemoniu. viena drauge man patere atlikti vidaus organu masaza, nelabai tikejau, bet nuejau. jau po antro karto pasijauciau kitaip. dabar drasiai galiu pasakyti kad sis metodas veiksmingesnis.
asandra
sveikos,merginos. As taip pat turiu patirties su saaugom. Man kai dare antra cezari sake jog pilve pilna saaugu, net gimda teko pjaut vertikaliai(nezinau kodel) mat kad operacija daryta ne Lietuvoj tai niekas perdaug nieko ir neaiskino. Mane taip pat karts nuo karto vargindavo pilvo apacios skausmas,netgi buvo prasidejusios problemos su zarnynu verysad.gif bijojau kad nebutu zarnu nepraeinamumas,tada nutariau parvaziuot i Lietuva ir pasigydit.As nuvykau i sanatorija ir man tai labai padejo thumbup.gif ten man skyre elektroforeze(su lidaza) ir aloe leidausi ir purvo vonios vienu zodziu visa tai man labai padejo ax.gif siulau ir jums
Papildyta:
Eilinai siulyciau su laparoskopija neskubet,isbandyt sanatorija gal ir tau pades 4u.gif o laparoskopija vis del to tai operacija po kurios taip pat susidaro saaugos
Singerita
QUOTE(anzelaole @ 2009 02 06, 16:32)
sveikos, pamaciau eilinos zinute , tai kaip turinti patirties, galiu pasakyti, kad gydytojai nelabai sako, kad po laparoskopijos po 2-3 men. pradeda taip pat formuotis saaugos, todel nelabai patarciau skubeti, tik jei yra butinumas. ilga laika vaiksciojau pas gydytojus, tai jei negali padeti- reikia operuoti. viskas kainuoja, o rezultatas miglotas. visada pradedu nuo maziausiai daranciu zalos organizmui priemoniu. viena drauge man patere atlikti vidaus organu masaza, nelabai tikejau, bet nuejau. jau po antro karto pasijauciau kitaip. dabar drasiai galiu pasakyti kad sis metodas veiksmingesnis.
*

O kaip įdomu, kur daro tokį masažą. bigsmile.gif
anzelaole
QUOTE(Singerita @ 2009 02 19, 13:55)
O kaip įdomu, kur daro tokį masažą.  :bigsmile:
*

Aš žinau, kad daro Palangos sanatorijoje, o aš dariau Klaipėdoe "vetrunges pasažas"
erdnixxx
QUOTE(asandra @ 2009 02 17, 16:44)
sveikos,merginos. As taip pat turiu patirties su saaugom. Man kai dare antra cezari sake jog pilve pilna saaugu, net gimda teko pjaut vertikaliai(nezinau kodel) mat kad operacija daryta ne Lietuvoj tai niekas perdaug nieko ir neaiskino. Mane taip pat karts nuo karto vargindavo pilvo apacios skausmas,netgi buvo prasidejusios problemos su zarnynu verysad.gif bijojau kad nebutu zarnu nepraeinamumas,tada nutariau parvaziuot i Lietuva ir pasigydit.As nuvykau i sanatorija ir man tai labai padejo thumbup.gif  ten man skyre elektroforeze(su lidaza) ir aloe leidausi ir purvo vonios vienu zodziu visa tai man labai padejo ax.gif  siulau ir jums
Papildyta:
Eilinai siulyciau su laparoskopija neskubet,isbandyt sanatorija gal ir tau pades 4u.gif  o laparoskopija vis del to tai operacija po kurios taip pat susidaro saaugos
*

Asandra, o kokioj tu sanatorijoj buvai. ir ar tau tai kainavo.daugiau papasakok apie tai. Gal tos preoceduros atliekamos salonuose kokiuose nors? cia kaune smile.gif dekui lb uz ats smile.gif
anzelaole
QUOTE(erdnixxx @ 2009 03 27, 14:33)
Asandra, o kokioj tu sanatorijoj buvai. ir ar tau tai kainavo.daugiau papasakok apie tai. Gal tos preoceduros atliekamos salonuose kokiuose nors? cia kaune :) dekui lb uz ats :)
*

sveikos, aš darau tos proceduros Klaipedoje,už 10 seansu užmokejau 400 litu,gali pažiureti internete www.zoleles.eu,del Kauno nežinau, bet zinau kad is ir i Vilnio važinejo
asandra
QUOTE(erdnixxx @ 2009 03 27, 14:33)
Asandra, o kokioj tu sanatorijoj buvai. ir ar tau tai kainavo.daugiau papasakok apie tai. Gal tos preoceduros atliekamos salonuose kokiuose nors? cia kaune smile.gif dekui lb uz ats smile.gif
*

As buvau sanatorijoj BELARUS, cia Druskininkuose, man tai kainavo, nes as gyvenu Kipre, dabar man kaip isvykelei Lietuvoj viskas kainuoja, na o jus gal ir galite gauti siuntima is gydytojos,mano drauge pvz. gavo,bet tai buvo pries kokius 3 metus, dabar lyg ir sunkiau, bet as gerai nezinau cia reikia gyd klaust.
Na o kas liecia proceduras tai man skyre tik elektroforeze, kadangi as turejau temperaturos tai man nieko kito neskyre,nes sake gali paumeti, papildomai dar leido alijosiu(cia pati buvau atsivezus), bet rysku pagerejima as jauciau jau po pirmos proceduros, tiesa mano draugem skyre dar ir purvo vonias, masazus, na o del elektroforezes pratesimo mano mama buvo susitarusi poliklinikoje(cia Klaipedoje),privaciose istaigose nera(bent jau kur as klausiau nebuvo).
camillla
Labukas,o ar imanoma pastot turint saaugu?
asandra
QUOTE(camillla @ 2009 05 28, 19:14)
Labukas,o ar imanoma pastot turint saaugu?
*

Imanoma jei nera kiausintakiu nepraeinamumo, o jei yra tenka juos "prakrapstyti"
Ramsta
QUOTE(tani301 @ 2008 08 26, 15:41)
Sveikos merginos,
turėjau 2 nesivystančius po 3 sekmingų neštumų, beje paskutinį kartą , kai gimdžiau sūnų darė cezarį , buvo priaugusi placenta ir gydytoja gramdė gimdą....matyt kažką prigramdė, nes po 4 metų pabandėm su vyru vaikelį "padaryti" ir...pastojai , o po 7 sav . - nustojo vystytis.dar po metų- 10 sav . trynukai ir vėl .... nustojo vystytis.Dabar praėjo 4 mėn po to ir darysim histeroskopiją, kurios metu gydytoja mano , kad pamatys sąaugas, nes jos manymu tai ir yra neišnešiojimo priežastis...žadėjo jas pašalinti , įdėti spiralę , kad nesuliptų gimda ir po kelių mėn ( gal 3-4) išimti ir PIRMYN.Man jos planas - thumbup.gif .Laukiu rugsėjo 2 d. kol darys histeroskopiją.Labai tikiu , kad viskas bus gerai, nes visi kiti tyrimai  liuks.
*

sveika Tani,
kaip tau sekasi?ar tau buvo daryta ta hysteroskopija ir ideta spirale?
man vasara taip pat dare hysteroskopija, idejo spirale, esme tame, kad su ja man pirma men istisai tepliojo, o dabar jau koki ketvirta men vis gydausi tai uzdegima tai gryba, jau isbandziau visas zvakutes, ir antibus keliu rusiu bet isskyros vis geltonos, jauciu reikia traukti lauk ta spirale, bet jei ten neisgydytas uzdegimas kazi ar galima?
ir dar nzn ar cia gali but del spirales, ar del uzdegimo, kad vis maudzia kryzkauli. kartais pilva, kartais rausvu isskyru dar pasirodo verysad.gif , ginekologas sake jei nepraeis uzdegimas-tada trauks lauk ta spirale, bet vis kazkaip dar ja laiko, o kaip tau?
Ramsta
QUOTE(Ramsta @ 2010 01 24, 18:31)
sveika Tani,
kaip tau sekasi?ar tau buvo daryta ta hysteroskopija ir ideta spirale?
man vasara taip pat dare hysteroskopija, idejo spirale, esme tame, kad su ja man pirma men istisai tepliojo, o dabar jau koki ketvirta men vis gydausi tai uzdegima tai gryba, jau isbandziau visas zvakutes, ir antibus keliu rusiu bet isskyros vis geltonos, jauciu reikia traukti lauk ta spirale, bet jei ten neisgydytas uzdegimas kazi ar galima?
ir dar nzn ar cia gali but del spirales, ar del uzdegimo, kad vis maudzia kryzkauli. kartais pilva, kartais rausvu isskyru dar pasirodo  verysad.gif , ginekologas sake jei nepraeis uzdegimas-tada trauks lauk ta spirale, bet vis kazkaip dar ja laiko, o kaip tau?
*

nejau as esu viena su tokia diagnoze?
gal kas turi daugiau patirties tuo klausimu?
radau nete http://www.ashermans.org/os_gwen.shtml
yra tinklalapis tokioms kaip as, deja tai ka paskaiciau-manes nenudziugino-pasirodo kauno Kliniku daktaras silpnokai nusimano apie sio sindromo gydyma, nes deja manuoju atveju matau tik neismanyma....
gal kas zino, gal Vilniaus ginekologai sioj srity daugiau patirties turi unsure.gif
labai nemalonu 30metu amziuje buti tokioj kritiskoj padetyje, juk pagal uzsienio literatura net ir neplanuojant vaikucio-deretu kazka daryti-deja atsakymas i mano klausimus buna estrogenu terapija.... verysad.gif
rasykit man visi kas nors ka nors esat isgirde...
Žemyna_mėlynakė
Sveikos,

Matau tema truputi apleista, o mane domina viskas, kas susije su tais stebuklingaisiais masazais. 4u.gif Iki operacijos noreciau suzinoti kuo daugiau budu, kaip be skalpelio butu galima sau padeti, aisku, jeigu tai imanoma, todel reikalingi jusu atsiliepimai, nuomones, patarimai, papeikimai ir t.t. 4u.gif Internete siandien aptikau filmukus apie vidaus organu masazus, kaip ismasazuoti ir atidaryti nepraeinamus kiausintakius. Bandysiu paieskoti ar pas mane kas daro tokius masazus.
lauraz5
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 19, 23:11)
taigi apziurejimo metu ir randa  saugas 4u.gif bent man tai vos tik uzdegimas,tai iskart irsaaugas pripliusuodavo doh.gif
*

apziuros metu tikrai neras saaugu kas taip sako, rodo to zmogaus visiska neprofesionluma ir nenusimanyma sioje srityje...del saaugu atsinaujinimo tai pasakysiu mergaitems ka domina saaugos atsiranda nuo lytiniu organu uzdegimu ir zinoma dar viena priezastis - endometrioze, jei saaugos endomeriozines tada jos atsinaujins 100%tai tik laiko klausimas, kada? ax.gif o Pusaite del uzdegimu ir saaugu atsiradimo tai gal kiek perspausta...nebent uzdegimai pastoviai kartojasi tada gali itarti ir saaugas, bet ir tai tik jei yra tam tikru simptomu siaip is lempos pripaisyti nesamone schmoll.gif blink.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 15, 13:41)
Matau tema truputi apleista, o mane domina viskas, kas susije su tais stebuklingaisiais masazais.  4u.gif Iki operacijos noreciau suzinoti kuo daugiau budu, kaip be skalpelio butu galima sau padeti, aisku, jeigu tai imanoma, todel reikalingi jusu atsiliepimai, nuomones, patarimai, papeikimai ir t.t.  4u.gif Internete siandien aptikau filmukus apie vidaus organu masazus, kaip ismasazuoti ir atidaryti nepraeinamus kiausintakius. Bandysiu paieskoti ar pas mane kas daro tokius masazus.
*

cia irgi apie tuos masazus atidarant kiausintakius mitas arba noras pasipinigauti doh.gif doh.gif lengvabudzius zmones apgaudineti doh.gif tokie dalykai atidalinami deja tik operaciniu budu bet ne masazais lotuliukas.gif doh.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 16, 07:47)
cia irgi apie tuos masazus atidarant kiausintakius mitas arba noras pasipinigauti doh.gif  doh.gif lengvabudzius zmones apgaudineti doh.gif tokie dalykai atidalinami deja tik operaciniu budu bet ne masazais lotuliukas.gif  doh.gif
*

Saves lengvabude tikrai nepavadinciau, netas zodis, sakyciau, parinktas. mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif Jeigu tesiant apie masazus, tai pvz jei yra skysciu prisikaupe, rodo, kad tie masazai padeda juos isvarineti, nors pas mane tie skysciai, pasak daktaro, uzdegiminiai, tai kazin ar as noreciau juos po visa kuna varineti. Bet vistiek idomi kitu, masazus ir kt budus isbandziusiuju patirtis, nuomone. 4u.gif
lauraz5
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 16, 12:51)
Saves lengvabude tikrai nepavadinciau, netas zodis, sakyciau, parinktas.  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif Jeigu tesiant apie masazus, tai pvz jei yra skysciu prisikaupe, rodo, kad tie masazai padeda juos isvarineti, nors pas mane tie skysciai, pasak daktaro, uzdegiminiai, tai kazin ar as noreciau juos po visa kuna varineti. Bet vistiek idomi kitu, masazus ir kt budus isbandziusiuju patirtis, nuomone.  4u.gif
*

nepyk, saulyt 4u.gif nenorejau izeisti...as tik sakau, kad daug tokiu proceduru yra rizikingos del to, kad yra n norinciu pasipinigauti...del skysciu nesiginciju, bet del saaugu vistiek nesutinku schmoll.gif nes saaugos kai cia jas pavadinus g.gif raumeninis audinys bet ir tai ne g.gif na bet ne skystis zodziu mirksiukas.gif ryt pabandysiu konors paieskot inete imesiu mirksiukas.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 16, 09:22)
nepyk, saulyt 4u.gif nenorejau izeisti...as tik sakau, kad daug tokiu proceduru yra rizikingos del to, kad yra n norinciu pasipinigauti...del skysciu nesiginciju, bet del saaugu vistiek nesutinku schmoll.gif nes saaugos kai cia jas pavadinus g.gif raumeninis audinys bet ir tai ne g.gif na bet ne skystis zodziu mirksiukas.gif ryt pabandysiu konors paieskot inete imesiu mirksiukas.gif
*

Nepykstu. mirksiukas.gif 4u.gif Na, logiskai mastant, tai tikrai abejoju, kad tik masazais atidalinsi saaugas. rolleyes.gif Skaiciau cia, kad mergaites kazkokius tirpdancius vaistus vartoja, tai as vis mastau, nejau nera kokiu vaistu, kuriuos ir as pavartojusi sunaikinciau ta uzdegimini skysti ir saaugas, kaip kokie antibai. g.gif

Tu pati esi operuota? Jeigu nesunku, gal gali papasakoti trumpai savo istorija, noretusi bendro likimo draugiu patirti suzinoti. 4u.gif
lauraz5
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 16, 13:31)
Tu pati esi operuota? Jeigu nesunku, gal gali papasakoti trumpai savo istorija, noretusi bendro likimo draugiu patirti suzinoti.  4u.gif
*

smagu, kad domiesi blush2.gif mirksiukas.gif mes bandem 4 metus ir niekaip nesiryzom kazkur kreiptis..vis atrode, kad labai viskas brangu...zinai siais laikais pas nieka pinigais nelyja ax.gif bet teko extra operuotis apendiksa, tad dar pries sia operacija mane paprotino toks gydytojas ginekologas del sios nepastojimo problemos, kad gali buti kazkas baisaus ir letinio...susimasciau ir pabugau, kad gal tikrai g.gif po apendikso operacijos kreipiausi pas gine paprasta, kuriai paaiskinus kad bandom 4 metus, si tik patare matuoti BT gal mes nepataikom ant tu dienu blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif atsoko fantazija man pas tokia 'specialiste' lankytis doh.gif kadangi as is kns tai paprasiau iskart siuntimo i klinikas pas nevaisingumo specialiste...kol slaukiau eiles pas ja dar pasidariau visokius tyrimus, hormonu ir vyras spermograma...viskas normos ribose.apsilankiau pas ta specialiste, ji pamacius mano istorija iskart pasiule LP nes nepastojimo stazas ilgas, amzius jaunas...tai vat pries metus laiko mane operavo....rado cista, endometrioze pilvapleveje, endometriozines saaugas, kurios sulipdziusios kaire kiauside ir apgulusios kiausintaki..zodziu nieko gero doh.gif patvarke ka rado negero...prisake natur bandyti...bet pralaukiau 8 ciklus - nieko.tada stimuliacija+IUI, rezultatai puikus isskyrus gleivine plonoka, rezultatas neigiamas, 2stimuliacija, bet gleivine tokia plona buvo kad net nemeciau pinigu i bala nedariau IUI doh.gif po to suzinojom kad pas MB ziauriai daug leukocitu - uzdegimas nemazas doh.gif kadangi gydymas ilgas buvo tai teko man KT pagerti, kad sustabdyciau endo augima vel...db bandziau natura 2 men bet nieko...db siek tiek krize seimoje pas mus doh.gif MB jau pavargo nuo viso sito tai teks vel KT gert kol viskas stosis i savo vietas doh.gif vat tokia manoji istorija iki db ax.gif
o kokia pas jus istorija?
Žemyna_mėlynakė
Panasi ir pas mus istorija, tik ilgesnis planavimo laikas. Pradzioje laukeme, laukeme....kartais ir BT pamatuodavome, tyrimus pasidareme, viskas buvo ok, vel laukeme.... dabar, pries beveik jau 8 men vel pradejau BT matuoti, nuejau pas seimos gyd, tada issiunte pas giniu, tas apziurejes pasake, kad nieko blogo nemato, bet kai tiek laiko nieko, issiunte pas specus, taigi uzsiemem rimtai. Pasidareme abu visus tyrimus, gyvenime dar taip nebuvau istirta, nuo hormonu iki genetiniu, vyras taip pat, per apziura, vidines echo metu spacas pamate ir parode, kad gimda grazi, o stai kiausintakiai, abu pilni skysciu. Pries tris dienas vaziavome susitikti antra karta, suzinoti tyrimu atsakymu, jie visi puikus pas abu, tad, kaip pasake gyd, problema tai ir bus tie mano kiausintakiai. Dokumentai jau buvo paruosti specu susirinkimui, ruosiasi operuoti, pries tai visi pasitars, gal dar ka sugalvos, o tada paskambins, turesiu atvykti suzinoti kada ir kaip operuos. Dabar laukti turiu pora savaiciu. Labai uzsidepresavau, kai pasake, kad ïspjaus, dvi dienas verkiau, bet dabar susiemiau, sakau gal netaip pasake, gal tik tuos uzdegiminius skyscius istrauks ir saaugas pasalins, nes mano specas apie ispjovimanieko man nesake, taigi nusprendziau laikytis ir laukti susitikimo, kada ir paaiskins viska. Stai tokia istorija, musu kelias dar tik prasideda. ax.gif
lauraz5
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 16, 17:26)
Panasi ir pas mus istorija, tik ilgesnis planavimo laikas. Pradzioje laukeme, Labai uzsidepresavau, kai pasake, kad ïspjaus, dvi dienas verkiau, bet dabar susiemiau, sakau gal netaip pasake, gal tik tuos uzdegiminius skyscius istrauks ir saaugas pasalins, nes mano specas apie ispjovimanieko man nesake, taigi nusprendziau laikytis ir laukti susitikimo, kada ir paaiskins viska. Stai tokia istorija, musu kelias dar tik prasideda.  ax.gif
*

na nesijaudink taip del tos operacijos siaip paprastai saaugas atidalina o ne ispjauna...na bet del viso pikto pasidomek dar g.gif
o kiek laiko jus planuojat?
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 16, 15:03)
na nesijaudink taip del tos operacijos siaip paprastai saaugas atidalina o ne ispjauna...na bet del viso pikto pasidomek dar g.gif
o kiek laiko jus planuojat?
*

Pries operacija vistiek vyks aptarimai, paaiskinimai, niekas manes nepaaiskines su breziniais, piesiniais neisves operuoti. cool.gif smile.gif

Sakykime, kad nuo vestuviu, paraselyje skaiciukai yra. 4u.gif
RositaK
Wobenzymas (enzymai) vadinasi saaugas mazinantys vaistai. Pasirodo juos reiketu naudoti po bet kokiu intervenciju, net po IVF 4u.gif
Saaugas pas osteopate vaikstau ir bandom atidalinti, kaip ji sako-sekasi g.gif pas mane ju labai daug. beto, po kiekvienos operacijos ju atsiranda, tik pas vienus daugiau, pas itus maziau-nuo organizmo priklauso 4u.gif
Žemyna_mėlynakė
Sveikos. Prisiduodu, siandien buvau priduoti dok del operacijos, man Hidrosalpixas....dar bandziau ziotis, kazka sakyti, bet buvau pastatyta i vieta, pasake, kad po operacijos jau kalbesime apie buda, kuri taikysime, kad tapciau nestuke.gif (tokiu atveju, zinau, belieka tik ivf) , isejau kaip salto vandens dusa gavusi, nes iki paskutines sekundes tikejausi isgirsti kazka, kas suteiks vilties, bet teko susiimti, paskambinti vyrui ir pranesti dziugianaujiena.
Dabar laukiu, kada paskambins, padaryti tyrima del narkozes ir tada jau guluosi.

Sekmes visoms didziausios. 4u.gif
lauraz5
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 26, 14:59)
Sveikos. Prisiduodu, siandien buvau priduoti dok del operacijos, man Hidrosalpixas....dar bandziau ziotis, kazka sakyti, bet buvau pastatyta i vieta, pasake, kad po operacijos jau kalbesime apie buda, kuri taikysime, kad tapciau  nestuke.gif (tokiu atveju, zinau, belieka tik ivf) , isejau kaip salto vandens dusa gavusi, nes iki paskutines sekundes tikejausi isgirsti kazka, kas suteiks vilties, bet teko susiimti, paskambinti vyrui ir pranesti dziugianaujiena.
Dabar laukiu, kada paskambins, padaryti tyrima del narkozes ir tada jau guluosi.

Sekmes visoms didziausios.  4u.gif
*

o tu ssss.....zodziu doh.gif doh.gif laikykis merginut console.gif
butnai brukstelk naujienas console.gif
Žemyna_mėlynakė
Jo, ne tas zodis koks sssss.... bet dabar turiu begale klausimu, pirma, tai operacijos metu turbut geriau, kad netureciau mm? O kada ir kaip po su mm? Kada po operacijos po to gelesime su ivf pradeti? Na ir t.t., Nezinau pas ka glaustis, su kuo pasitarti, makalyne galvoje. rolleyes.gif
lassie172
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 26, 23:53)
Jo, ne tas zodis koks sssss.... bet dabar turiu begale klausimu, pirma, tai operacijos metu turbut geriau, kad netureciau mm? O kada ir kaip po su mm? Kada po operacijos po to gelesime su ivf pradeti? Na ir t.t., Nezinau pas ka glaustis, su kuo pasitarti, makalyne galvoje.  rolleyes.gif
*

Po operacijos po kelių mėn su IVF galima pradėti paprastai smile.gif Operacija daro, kai baigiasi mmm ax.gif ech, ne į temą, bet kiaušintakiai susiję su santykiais su motina (dvasine prasme) ar šioje srityje viskas gerai?
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 26, 18:59)
Po operacijos po kelių mėn su IVF galima pradėti paprastai smile.gif  Operacija daro, kai baigiasi mmm ax.gif  ech, ne į temą, bet kiaušintakiai susiję su santykiais su motina (dvasine prasme) ar šioje srityje viskas gerai?
*

Pries keleta savaiciu teko konsultuotis su zmogumi, kuris man jau pasake, kad tai susije su mama...jos, deja, netekau budama visai maza, tai isgyvenau lb sunkiai, manau, kad iki siol tai isgyvenu, to pasekoje, kaip dabar suprantu, turiu ka turiu....dvasiniai dalykai tikrai lb susije su musu sveikata, deja, velai tai supratau... Nuo siandien pradedu savo visapusiska gydyma, keiciu savo gyvenima, mastyma, viska.
lassie172
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 27, 00:07)
Pries keleta savaiciu teko konsultuotis su zmogumi, kuris man jau pasake, kad tai susije su mama...jos, deja, netekau budama visai maza, tai isgyvenau lb sunkiai, manau, kad iki siol tai isgyvenu, to pasekoje, kaip dabar suprantu, turiu ka turiu....dvasiniai dalykai tikrai lb susije su musu sveikata, deja, velai tai supratau... Nuo siandien pradedu savo visapusiska gydyma, keiciu savo gyvenima, mastyma, viska.
*

man endometriozė atsirado vos ne per vieną naktį, kai išgyvenau nežmonišką stresą, tokį, kad ryte norėdavau nenubusti.. bet tai geriausia, kas galėjo nutikti, manau, nes kitiem baigiasi ir blogiau.. irgi kai pagalvoju kvaila galva. Dėja, ligos yra tik mūsų dvasinės būsenos išdava ir ne daugiau doh.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 27, 06:01)
man endometriozė atsirado vos ne per vieną naktį, kai išgyvenau nežmonišką stresą, tokį, kad ryte norėdavau nenubusti.. bet tai geriausia, kas galėjo nutikti, manau, nes kitiem baigiasi ir blogiau.. irgi kai pagalvoju kvaila galva. Dėja, ligos yra tik mūsų dvasinės būsenos išdava ir ne daugiau doh.gif
*

Jo, as dar visai nesenai baisejausi ir bijojau endo, o gavosi va kaip... rolleyes.gif Keista, kad per tiek metu niekada niekas man nepastebejo nieko itartino, tepineliai irgi visi budavo idealus, gyd net sakydavo neprisigalvoti, o tepliojimai ale praeis, kai pagimdysiu. rolleyes.gif
Kaip praejo tau LP? 4u.gif
lassie172
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 27, 16:51)
Jo, as dar visai nesenai baisejausi ir bijojau endo, o gavosi va kaip...  rolleyes.gif  Keista, kad per tiek metu niekada niekas man nepastebejo nieko itartino, tepineliai irgi visi budavo idealus, gyd net sakydavo neprisigalvoti, o tepliojimai ale praeis, kai pagimdysiu.  rolleyes.gif
Kaip praejo tau LP?  4u.gif
*

man gerai, mano palatos kaimyne istiko klinikine mirtis nuo narkozes doh.gif tai cia negali zinoti. visumoj nesudetinga operacija smile.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 27, 12:25)
man gerai, mano palatos kaimyne istiko klinikine mirtis nuo narkozes doh.gif  tai cia negali zinoti. visumoj nesudetinga operacija smile.gif
*

Ogo, tikrai padrasina. laugh.gif
lassie172
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 27, 18:51)
Ogo, tikrai padrasina.  laugh.gif
*

geriau, kad truputi bijotum biggrin.gif nes ji labai lauke operacijos. bet siaip pamatysi viskas bus ok 4u.gif
Žemyna_mėlynakė
Nesijaudink, bijau. laugh.gif Zinau, kad bus ok, kitaip ir buti negali. drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.