ausruzel
2010 04 24, 16:56
 Pirkau toki deveta, super daiktelis, baigiu su juo uzauginti antra sunu, ir manau dar perleisiu kitiems vaikuciams teskentis, super pagalbininkas mamai
pariene
2010 04 27, 21:24
mes isigijom OK Baby Flipper
georgiana
2010 04 29, 13:45
QUOTE(ausruzel @ 2010 04 24, 17:56)  Pirkau toki deveta, super daiktelis, baigiu su juo uzauginti antra sunu, ir manau dar perleisiu kitiems vaikuciams teskentis, super pagalbininkas mamai super geras daiktas mes ieskom kam parduoti, nes gavom dovanu dar viena  na jau vaikuciu daugiau neplanuoju tai manau reikes kam pasiulyti
Niekur neradau temos apie voneles, tai cia pasiteirausiu... gal zinote ar vonelei baby ok tinka universalus stovai?
Mamytės, kurios planuojate pirkti naudotą maudynių žiedą ar kėdutę, būtinai atkreipkite dėmesį ar neįtrūkę guminiai lipukai, tie kur klijuojasi prie vonios. Nes tokiu atveju maudynių žiedas neprisiklijuos taip kaip priklauso pagal nustatytus saugumo reikalavimus.
Geras tas žiedas,vaikiukas sėdi turškiasi. o gultuką į vonią turim, tai net ir nepanaudojom.
Meskutia
2010 06 11, 09:55
Ir mes savo mažajam karaliukui nupirkom maudynių žiedą  Vakar išbandėm, bet... Nepasakyčiau, kad mažiukas būtų buvęs labai patenkintas, liko truputį nesusipratęs ... Kodėl mes jį pasodinom .. Nes yra įpratęs plaukiot, buvau aš jam nupirkus plaukimo ratą, tai smagiai su juo plaukiodavo per visą vonią. O dabar liko nepatenkintas, na bet gal pripras...  Vakar maudėmės šitaip
natanulka
2010 08 05, 22:19
Tai naujiena! Uzauginau dukra,tokio neturejau ir neaisku ar buvo ju pirkti tada.O dabar auginu sunu ir,manau,jam butinai toki nupirksiu.Del patogumo tevams ir maloniu bei zaismingu maudyniu vaikuciui.Tikiu,bus labai geras daiktas!!! Jei nebucia cia paskaicius,kazin ar buciau kada apie toki gera daikciuka pagalvojus.Dekui.
klaipedike
2010 08 06, 22:40
Mes su mazyle maudomes vienas is didesniu  , tai jai ir jokio ziedo nereikia  .
du-laivai
2010 08 14, 13:47
canona gal gali issitrinti savo a.z.? neina atrasyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 14, 13:17) nuo vaiko priklauso. mano nardytojas užsiklyktų į tokį daiktą įkištas, nes mėgsta pliuškentis laisvai. Mes taip pat isigijom OKBaby Flipper Evolution, bet panaudojom kokius keturis penkis kartus  Sunus gana ramus, drausmingas, o be to laaabai megsta maudynes, tai jokios pagalbines priemones mums nereikalingos Manyciau, kad toks ziedas reikalingiausias dar tvirtai nesedinciam mazyliui
mes neturėjom to žiedo,bet visai ir nepasigedom
Tekantisaule
2010 10 18, 10:44
Toki maudyniu zieda buvom nupirke dukrytei, labai patikdavo jai jame sedeti ir pliuskentis.  Dabar nupirkom ir savo mazeliui, tai dairosi, nesupranta kame cia reikalas.  Bet taskytis delniukais sedint labai patinka.
rloreta
2011 02 13, 18:22
O kas nors naudojote maudyniu kedutes duso kabinoje.Galvojame isigyti,bet pradejau abejoti,ar tie lipukai limpa prie nelygaus,gruobleto duso kabinos dugno? Gal kas galit pasidalinti patirtimi Aciu
olialiolia
2011 02 26, 16:59
QUOTE(rloreta @ 2011 02 13, 19:22) O kas nors naudojote maudyniu kedutes duso kabinoje.Galvojame isigyti,bet pradejau abejoti,ar tie lipukai limpa prie nelygaus,gruobleto duso kabinos dugno? Gal kas galit pasidalinti patirtimi Aciu  Mes neturime, bet buvom pasiskoline isbandyt, ar geras daiktas. Visu pirma, lipukai nelimpa pria nelygaus pavirsiaus (pas mus ne duso kabina, o vonia tokia), be to, man visiskai nepatiko, kad vaiko kojas reikia kisti i tas ertmes, galima netycia uzgauti. O dar kas nepatiko, labai jau sunku ''apacia'' prausti vaikui kai sedi kaip prilipes prie to ziedo. Tai isbandem ir grizom prie gultuko - vaikas pusiau guli, pusiau sedi, pliuskenasi patenkintas, o ir taip ant uzpakaliuko pasodinam kartas vonioj be jokio ziedo.
pirma vaika uzauginau be tokio ziedo, na cia buvo pries 5metus. Dabar norejau nupirkti savo mazylei, bet kol ieskojau kokio noriu, tai pamaniau kad jai jau jo nebereik... labai smagiai maudomes ir be jo  o vyras pasake, dar vienas daiktas kuris nera LABAI butinas  ir tas tiesa
O aš labai patenkinta tokiu žiedu į vonią, maniškis labai judrus, tai neisivaizduoju ką daryčiau be tokio daikčiuko  bet yra vaikučių kurie ramiai sėdi ir sau pliuškenasi...o su tokiu žiedu dar ir mamos nugarytė gali pailsėti
 daiktas
Kvaksytė
2011 08 31, 22:41
Planuojam ir mes už gero mėnesiuko įsigyti maudynių žiedą. Pirmiausia tai tam, kad galėčiau abi dukrytes maudyti vienu metu saugiai. Vyresnioji jau laisvai pati maudosi, bet nutrinti, išmuiluoti vistiek reikia man, tai mažiukė galės tuo metu pati pasėdėti ir pasuturkšti
Ratukas
2011 09 02, 11:06
Turejome, nesedejo jame visai
Turejom Baby OK firmos, patogus daiktas, bet ir be jo puikiai buciau issivertusi, trumpai ir mazai naudojom...
ar tas ziedas labai padeda? mes nelabai megstam maudytis. pradzioj su verksmais maudemes, dabar jau nebeverkiam, bet su didelem akutem bunam voneleje, tai net gultuko jau nededu, pati prilaikau,labai jau bijo. idomu gal ziedas labiau padeda? gal jame jausis saugiau?
uoga000
2011 11 08, 16:55
Vat as irgi mastau??Ar tai reikalingas daiktas  Ar jis pasiteisina?
mes turim plastmasini gultuka i vonele,tai nusivyliau, jokios pagalbos is jo nebuvo, vaikai slysdavo, taip jo laikydavosi,kad net alkunes po to raudonos budavo,tai naudojau tik pora kartu, bet... mes radom jam kita paskirti  imu kilimeli be zaislu,kad butu minksciau ir silciau,dedu ten gultuka ir i ji maziuka, jis sau laimingai beveik sedi,mato mane ar tetuka, zaidzia su savo megstamais barskuciais ir ramu, liuks  jauciu, kai pradesime primaitinti,tai ten sedes ir tyreles valgys,nes maitinimo kedute,manau,dar netinka,nes mes dar nesedime, o cia kaip ir iseitis nebloga, ir svarbu nebrangi
Bobauža
2011 11 08, 22:04
Naudojam. Kadangi žiauriai mėgstam maudytis ir taškytis taip, kad net lubos šlapios, man praverčia
turejom bet nesedejo jame
Gribukas
2012 01 26, 14:49
mums tai super dalykas
RamCamCam
2012 01 28, 23:05
Turejom ir mes, gal kokia savaite, mums nepatiko! Vaikas smuko is jo, negalejo pasikt zailsu, nervavosi, man nepatogu buvo ji prausti, zodziu, be jo daug smagiau maudytis:)
audradv
2012 03 10, 22:43
Mes turim. Tai mums pasiteisino, nes panelė net iš laimės krykščia, kaip jai smagu sėdint maudytis. na ir man patogu nereikia visąlaik laikyti
|
|