Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie vonios žiedus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4
ausruzel
user posted image

Pirkau toki deveta, super daiktelis, baigiu su juo uzauginti antra sunu, ir manau dar perleisiu kitiems vaikuciams teskentis, super pagalbininkas mamai
pariene
mes isigijom OK Baby Flipper
georgiana
QUOTE(ausruzel @ 2010 04 24, 17:56)
user posted image

Pirkau toki deveta, super daiktelis, baigiu su juo uzauginti antra sunu, ir manau dar perleisiu kitiems vaikuciams teskentis, super pagalbininkas mamai
*

super geras daiktas mes ieskom kam parduoti, nes gavom dovanu dar viena ax.gif na jau vaikuciu daugiau neplanuoju tai manau reikes kam pasiulyti g.gif
Ingese
Niekur neradau temos apie voneles, tai cia pasiteirausiu...
gal zinote ar vonelei baby ok tinka universalus stovai?
Eglemo
Mamytės, kurios planuojate pirkti naudotą maudynių žiedą ar kėdutę, būtinai atkreipkite dėmesį ar neįtrūkę guminiai lipukai, tie kur klijuojasi prie vonios. Nes tokiu atveju maudynių žiedas neprisiklijuos taip kaip priklauso pagal nustatytus saugumo reikalavimus. schmoll.gif
Praksa
Geras tas žiedas,vaikiukas sėdi turškiasi. o gultuką į vonią turim, tai net ir nepanaudojom.
Meskutia
Ir mes savo mažajam karaliukui nupirkom maudynių žiedą smile.gif Vakar išbandėm, bet... Nepasakyčiau, kad mažiukas būtų buvęs labai patenkintas, liko truputį nesusipratęs ... Kodėl mes jį pasodinom .. Nes yra įpratęs plaukiot, buvau aš jam nupirkus plaukimo ratą, tai smagiai su juo plaukiodavo per visą vonią. O dabar liko nepatenkintas, na bet gal pripras... smile.gif
Vakar maudėmės šitaip smile.gif
user posted image
natanulka
Tai naujiena! Uzauginau dukra,tokio neturejau ir neaisku ar buvo ju pirkti tada.O dabar auginu sunu ir,manau,jam butinai toki nupirksiu.Del patogumo tevams ir maloniu bei zaismingu maudyniu vaikuciui.Tikiu,bus labai geras daiktas!!!
Jei nebucia cia paskaicius,kazin ar buciau kada apie toki gera daikciuka pagalvojus.Dekui.
klaipedike
Mes su mazyle maudomes vienas is didesniu biggrin.gif , tai jai ir jokio ziedo nereikia ax.gif .
du-laivai
canona gal gali issitrinti savo a.z.? neina atrasyti
Gyte66
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 14, 13:17)
nuo vaiko priklauso. mano nardytojas užsiklyktų į tokį daiktą įkištas, nes mėgsta pliuškentis laisvai.
*

drinks_cheers.gif
Mes taip pat isigijom OKBaby Flipper Evolution, bet panaudojom kokius keturis penkis kartus doh.gif Sunus gana ramus, drausmingas, o be to laaabai megsta maudynes, tai jokios pagalbines priemones mums nereikalingos wub.gif
Manyciau, kad toks ziedas reikalingiausias dar tvirtai nesedinciam mazyliui 4u.gif
Vygta
mes neturėjom to žiedo,bet visai ir nepasigedom g.gif
Tekantisaule
Toki maudyniu zieda buvom nupirke dukrytei, labai patikdavo jai jame sedeti ir pliuskentis. smile.gif Dabar nupirkom ir savo mazeliui, tai dairosi, nesupranta kame cia reikalas. biggrin.gif Bet taskytis delniukais sedint labai patinka. thumbup.gif
rloreta
O kas nors naudojote maudyniu kedutes duso kabinoje.Galvojame isigyti,bet pradejau abejoti,ar tie lipukai limpa prie nelygaus,gruobleto duso kabinos dugno? g.gif
Gal kas galit pasidalinti patirtimi blush2.gif
Aciu 4u.gif
olialiolia
QUOTE(rloreta @ 2011 02 13, 19:22)
O kas nors naudojote maudyniu kedutes duso kabinoje.Galvojame isigyti,bet pradejau abejoti,ar tie lipukai limpa prie nelygaus,gruobleto duso kabinos dugno? g.gif
Gal kas galit pasidalinti patirtimi blush2.gif
Aciu 4u.gif
*

Mes neturime, bet buvom pasiskoline isbandyt, ar geras daiktas. Visu pirma, lipukai nelimpa pria nelygaus pavirsiaus (pas mus ne duso kabina, o vonia tokia), be to, man visiskai nepatiko, kad vaiko kojas reikia kisti i tas ertmes, galima netycia uzgauti. O dar kas nepatiko, labai jau sunku ''apacia'' prausti vaikui kai sedi kaip prilipes prie to ziedo. Tai isbandem ir grizom prie gultuko - vaikas pusiau guli, pusiau sedi, pliuskenasi patenkintas, o ir taip ant uzpakaliuko pasodinam kartas vonioj be jokio ziedo.
luna
pirma vaika uzauginau be tokio ziedo, na cia buvo pries 5metus. Dabar norejau nupirkti savo mazylei, bet kol ieskojau kokio noriu, tai pamaniau kad jai jau jo nebereik... labai smagiai maudomes ir be jo lotuliukas.gif o vyras pasake, dar vienas daiktas kuris nera LABAI butinas 4u.gif ir tas tiesa
nester
O aš labai patenkinta tokiu žiedu į vonią, maniškis labai judrus, tai neisivaizduoju ką daryčiau be tokio daikčiuko bigsmile.gif bet yra vaikučių kurie ramiai sėdi ir sau pliuškenasi...o su tokiu žiedu dar ir mamos nugarytė gali pailsėti
mymo
thumbup.gif daiktas
Kvaksytė
Planuojam ir mes už gero mėnesiuko įsigyti maudynių žiedą. Pirmiausia tai tam, kad galėčiau abi dukrytes maudyti vienu metu saugiai. Vyresnioji jau laisvai pati maudosi, bet nutrinti, išmuiluoti vistiek reikia man, tai mažiukė galės tuo metu pati pasėdėti ir pasuturkšti smile.gif
Ratukas
Turejome, nesedejo jame visai schmoll.gif
Lafe
Turejom Baby OK firmos, patogus daiktas, bet ir be jo puikiai buciau issivertusi, trumpai ir mazai naudojom...
rircik
ar tas ziedas labai padeda? mes nelabai megstam maudytis. pradzioj su verksmais maudemes, dabar jau nebeverkiam, bet su didelem akutem bunam voneleje, tai net gultuko jau nededu, pati prilaikau,labai jau bijo. idomu gal ziedas labiau padeda? gal jame jausis saugiau?
uoga000
Vat as irgi mastau??Ar tai reikalingas daiktas g.gif Ar jis pasiteisina? g.gif
rircik
mes turim plastmasini gultuka i vonele,tai nusivyliau, jokios pagalbos is jo nebuvo, vaikai slysdavo, taip jo laikydavosi,kad net alkunes po to raudonos budavo,tai naudojau tik pora kartu, bet... mes radom jam kita paskirti biggrin.gif imu kilimeli be zaislu,kad butu minksciau ir silciau,dedu ten gultuka ir i ji maziuka, jis sau laimingai beveik sedi,mato mane ar tetuka, zaidzia su savo megstamais barskuciais ir ramu, liuks thumbup.gif jauciu, kai pradesime primaitinti,tai ten sedes ir tyreles valgys,nes maitinimo kedute,manau,dar netinka,nes mes dar nesedime, o cia kaip ir iseitis nebloga, ir svarbu nebrangi smile.gif

Bobauža

Naudojam. Kadangi žiauriai mėgstam maudytis ir taškytis taip, kad net lubos šlapios, man praverčia wink.gif
lina13
turejom bet nesedejo jame
Gribukas
mums tai super dalykas thumbup.gif
RamCamCam
Turejom ir mes, gal kokia savaite, mums nepatiko! Vaikas smuko is jo, negalejo pasikt zailsu, nervavosi, man nepatogu buvo ji prausti, zodziu, be jo daug smagiau maudytis:)
audradv
Mes turim. Tai mums pasiteisino, nes panelė net iš laimės krykščia, kaip jai smagu sėdint maudytis. na ir man patogu nereikia visąlaik laikyti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.