Mes irgi turejom maudymosi zieda. Kokios firmos nezinau, pirkom per skelbima. Deja jis mums netiko, nes vonios dugnas grubletas ir kedute neprilimpa
Man visai neprireikė, nors ir mažius buvo labai judrus - paprasčiausiai vos ne iki 3 metu maudžiau didesnėj plastmasinėj vonelėj, kurią įstatydavau į vonią - ir neturėjo vietos, kur per daug lakstyt, ir paslydęs už šonų užsilaikydavo. Ir vandens susitaupė
QUOTE(Frane @ 2006 08 09, 23:29) mes turim ta zieda. kol kas esu nusivylusi. jei daugiau vandens ipili, tai persilenkia manishkis ir laka kaip shuniukas. be to, gal ziedas dar didokas jam, nes persikreipia vaikas ir bando ishlipt (visai neblogai gaunasi). o ismuilinti vaika tai be shansu. nebent vandeni ishleisti, ismuilinti ir tada naujo prileisti. kitaip neisivaizduoju.
Turejom zieda,ir jis buvo
mes naudojam. super daiktas
Sveikos mamos, man reiktu tokio ziedo.....rasykite i AZ
ACiu
[COLOR=red][B]Ooo... ir mes toki turejome
Turim ir labai naudojam,man tai didelis palenginimas
Ir mes tokio ziedo labai labai norim
Jei grįžčiau pusę metų atgal, tikriausiai nepirkčiau vonios žiedo. Mes jį naudojom kokį mėnesį. Aišku, buvo patogiau ir ramiau, kai perėjom nuo mažos vonelės į didžiąją vonią. Bet po to vyras įprato sūnų maudyti paprastai - tik priklijuodavo spec. kilimėlį ant vonios dugno, kad mažiukas neslidinėtų. Sūnus žymiai laimingesnis buvo, kai galėjo laisvai teškentis ir žaisti su žaisliukais. O be to, labai jau sunku visą gerai išmuiluot, kai jis sėdi tam vonios žiede. Vis tiek reikia po to išimti ir dar gerai paprausti
mes naudojom žiedą ilgai, kol jau mergina visai netilpo, taigi kitą pirkčiau truputį platesnį, bet pirkčiau be abejonių - nerealus daiktas
Papildyta: gal nesupyksit kad įkeliu parodyt kokį turėjom
Zemuogiene,
Fainulka lelyte
mes irgi turim zieda ir esam labai patenkinti. tikrai geras daiktas, vaiko nereikia laikyti, nugara nepaskausta pasilenkus.
QUOTE(žemuogienė @ 2008 01 06, 23:23) mes naudojom žiedą ilgai, kol jau mergina visai netilpo, taigi kitą pirkčiau truputį platesnį, bet pirkčiau be abejonių - nerealus daiktas Mes taip pat tokį patį turėjom ir buvom laaaabai patenkintos
As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke
O mes isaugom be ziedo, mums jo neprireike
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 14:48) As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke manau, kad vaikuciui nesalta, nes bent jau mes is pradziu vonia vis tiek truputi prisildome (kazkuris is seimos nariu nusimausdo
O kur ieskoti tu ziedu? As irgi noresiu savo pupai nupirkti.Kokios kainos?
QUOTE(Dovis @ 2008 01 24, 02:51) Aha, mane irgi tas domina. Papildyta: QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 14:48) As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke Tikrai.
Aš žinojau apie tokį žiedą arba maudymosi kėdutę, bet mes jos nepirkome... Manau, tai tik bereikalingas daiktas namie, užimantis vietą. Mano mergytė labai judri, ji, manau, nebūtų sėdėjusi toje kėdutėje...
ziedu ieskokit vaikisku prekiu parduotuvese... maciau babycenter, karolyje...
taip pat galit pasidairyti skelbimu lentoje QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 13:48) As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke Bet ju maudydami be žiedo tai vandens nepripilam iki kaklo. Irgi maždaug iki pusės. Kūdikiukus tai paguldytus visiškai apsemtus prausiam.
Turiu toki pastebėjima apie siuos ziedus: mergaitėm gal ir neblogai, o mano vaikinukui tai spaudzia " peliuka" nes jis sedi atsivertes ir vis pataisyt maudant reikia, persodint, nes labai jau baisiai atrodo. Galetu buti koks islenkimas toj vietoj, skirtas berniukams
Kol mažas lialius tai dar ir sonus nusispaudzia nelabai stabiliai sedi, o kai paauga jau kaip ir per mažas
Nusipirkome zieda ir esame labai patenkinti
Buciau zinojusi koks tai geras daiktas, tai jau nuo 6 men kai atsisedo buciau isigijusi O ziedu buna ivairiu, paprasti - kur tik dugnas ir virsuje ziedas, tai juose gal ir gali vaikas sonus nusispausti
planuojam nusipirkti maudyniu zieda, nes esu girdejus daug geru atsiliepimu, tikiuosi mazylei patiks
O tie žiedai visi skirti tik lygiems paviršiams?
Vieną nusipirkau, teko grąžint, nes tinka tik vonioms su lygiu dugnu. Pas mus ne ta senoji vonia, bet vistiek dugnas nėra visiškai lygus. Tai dabar pasimečiau, ar dar ieškot, ar prarast viltį rasti tinkamą? QUOTE(kgt @ 2008 02 25, 09:45) O tie žiedai visi skirti tik lygiems paviršiams? Vieną nusipirkau, teko grąžint, nes tinka tik vonioms su lygiu dugnu. Pas mus ne ta senoji vonia, bet vistiek dugnas nėra visiškai lygus. Tai dabar pasimečiau, ar dar ieškot, ar prarast viltį rasti tinkamą? Pas mus senoji vonia, o ziedas su lipniom kojytem, tai puikiai prisispaudzia. Nors ir pasistato ant pakilimo Papildyta: Musu toks ziedas http://www.karolis.lt/?p=productsMore&iProduct=132
Vadinas, yra vilties rasti mūsų voniai tinkamą
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 13:48) As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke Mes tai i ta bruksniuka demesio nekreipem
mes taip pat turejom maudimo zieda
tik va 1 pasimaudymas liko ir paskutiniu o as taip jo norejau, bet va mano ir mano zuikos norai nesutapo pasodinta kaip uzsiklyke kad negali laisvai judeti o i kaskoki šššš ikista tai va tokie musu ispudziai su situo
Na, nusipirkom ir mes tą "Fliper"'į.
Galvojau, kokia bus mažės reakcija - ogi puikiausia - pirmiausia tuos sukučius prieky pamatė, tai taip visas maudynes ir prasukiojo Papildyta: QUOTE(Rodinka @ 2008 02 27, 17:42) Mes tai i ta bruksniuka demesio nekreipem Na, nuprausimui tai gal ir gerai vandens iki brūkšniuko pripilti, bet kad vaikui nebus įdomu. Užpakaliuką numuilavau pakėlus, tik kitą kartą reiks tėtuką pasikviest į pagalbą, tai dar paprasčiau bus.
Sveikos, mes turim maudyniu zieda. Siaip, nieko pries ji neturiu, geras ir saugus dalykas, bet mes kazkaip ji panaudojom gal pora kareliu ir viskas. Gal todel, kad nuo 5 menesisuku jis pas mane tvirtai sedi. Tiesiog patiesiu palute i vonia, kad nebutu slydu, ir jis puikiai jauciasi, taskosi ir zaidzia. Pati priklaupiu prie vonios ir stebiu savo grozi
QUOTE(nireglina @ 2005 07 14, 10:57) Turejom ir mes vonios zieda. Gerai, kad nepirkom, o pasiskolinom is drauges. Panaudojom tik kelis kartus. Vaikas, sededamas jame negalejo judeti. Norint ismuilinti, reikedavo istraukti. Nemanau, kad jis labai reikalingas. pritariu Jusu nuomonei
mes turime maudymosi zieda,na mums tai fainas dalykelis
Mes turėjom, ir mums labai patiko
Mes savo mazyle i zieda sodinom nuo 6 menesio, nuostabus dalykas
Ieskau ir as savo mazajai maudyniu ziedo. Nors eina jau septintas menuo, bet ji dar tvirtai nesedi
Mes irgi naudojamės tuo žiedu. Turime Safety first ir turiu pasakyti, kad džiaugiamės. Prieš perkant, galvojau, kokį rinktis, nes buvo ir visokių su žaisliukais aplink, bet dabar džiaugiuosi, kad ne per daug apkrautas, nes vaikas pats paiima žaislu į vonią ir kaskart dažniausiai vis kokį kitą pasigriebia. O įdomiausi žaislai visokie semtuvėliai, puodukai, laistytuvėliai
as kažkada mačiau toki fainą OkBaby žiedą Babymarket.lt parduotuveje, dabar paziurejau tokius paprastesnius tik turi: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1709
tie anie buvo ir su termometrais ir siaip ryskiu spalvu...
Mes tai turime FLIPPER italiska maudyniu zieda
Su termometru ir silikonine sedyne vaikiukui, kad neslydinetu ir minksciau butu Nu nezinau, kaip kam, bet kai pas mus vonia stovi galu ir prieiti tik is galo galima tai tikrai nepamainomas daiktas maudyniu metu Be galo dziaugiames , kad yra israstas toks daiktas maudynems! Na mazyliui 6men tai rodes, kad tikrai toks didziulis daiktas, kad isslys ar kas atsitiks, nes mes toki is lieknesniu
Su pirmuoju leliuku neturėjom to išgirtojo maudynių žiedo. Kadangi judrus vaikiukas, tai tikrai labai reikėdavo žiūrėti, kad negurkšteltų vandenuko.
Mažiukei nupirkom. Paprastą paprasčiausią, bet vis tiek labai geras dalykas. Manau, kad įmantraus pirkti ir nereikia - juk į vonią galima primesti maudynėms skirtų žaisliukų
gal kas jau isaugote savo madyniu kedute, nusipirkciau. Rasykit i az.
mes irgi turim sita nugaros saugotoja
beje pasakykit jus man tundrai, yra toks plastikinis daiktas prie to ziedo, kaip kokia pelerina, kam jis naudojamas?
klausykit o tie ziedai gerai prilimpa prie duso kabinos pado grubletu pavirsiu?
QUOTE(Zuji @ 2008 05 13, 22:30) as kažkada mačiau toki fainą OkBaby žiedą Babymarket.lt parduotuveje, dabar paziurejau tokius paprastesnius tik turi: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1709 tie anie buvo ir su termometrais ir siaip ryskiu spalvu... koks fainas, mes pirkom daug paprastesni ir mokejom 80 lt
O gal kas turit maudymosi kubiliuką ir galit +/- parašyti: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.1390
o kur yra pirkt maudyniu ziedu?isskyrus internetu?cia kaune domintu gal kas pirkot?
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 10, 13:22) Mes irgi turejom maudymosi zieda. Kokios firmos nezinau, pirkom per skelbima. Deja jis mums netiko, nes vonios dugnas grubletas ir kedute neprilimpa QUOTE(kgt @ 2008 02 25, 09:45) O tie žiedai visi skirti tik lygiems paviršiams? Vieną nusipirkau, teko grąžint, nes tinka tik vonioms su lygiu dugnu. Pas mus ne ta senoji vonia, bet vistiek dugnas nėra visiškai lygus.
laikinas dalykas ir nelabai reikalinagas, norejau pirkti bet dziaugiuosi kad ir nepirkau
|