Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie vonios žiedus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4
Amiletta
Mes irgi turejom maudymosi zieda. Kokios firmos nezinau, pirkom per skelbima. Deja jis mums netiko, nes vonios dugnas grubletas ir kedute neprilimpa verysad.gif Tai teko parduot. Bet siaip tai pirkinys thumbup.gif Geras pagalbininkas mamai.
zhemuoge
Man visai neprireikė, nors ir mažius buvo labai judrus - paprasčiausiai vos ne iki 3 metu maudžiau didesnėj plastmasinėj vonelėj, kurią įstatydavau į vonią - ir neturėjo vietos, kur per daug lakstyt, ir paslydęs už šonų užsilaikydavo. Ir vandens susitaupė thumbup.gif
Abo
QUOTE(Frane @ 2006 08 09, 23:29)
mes turim ta zieda. kol kas esu nusivylusi. jei daugiau vandens ipili, tai persilenkia manishkis ir laka kaip shuniukas. be to, gal ziedas dar didokas jam, nes persikreipia vaikas ir bando ishlipt (visai neblogai gaunasi). o ismuilinti vaika tai be shansu. nebent vandeni ishleisti, ismuilinti ir tada naujo prileisti. kitaip neisivaizduoju.
*

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vaikas čia linksmuolis, o ne kėdutė kalta biggrin.gif
DijaDeima
Turejom zieda,ir jis buvo thumbup.gif Rankos laisvos,vaikas gali ilgai pliuskentis.Kaip tik siom dienom perleidziam ji kitam vaikiukui.
nijako
mes naudojam. super daiktas thumbup.gif . Rankos man is karto atsilaisvino. Galima daugiau zaisti su vaiku, nebaisu, kad vandens prigers. Man nereikia susilenkus laikyti jo. Zodziu, nesigailiu visiskai.
Briliantas
Sveikos mamos, man reiktu tokio ziedo.....rasykite i AZ

ACiu
mamyciukasm
[COLOR=red][B]Ooo... ir mes toki turejome mirksiukas.gif Labai geras daiktas ax.gif thumbup.gif Gaila... bet mes ji pardavem, dabar naujam leliukui reiks kita pirkti doh.gif Na bet tikrai liuxs daiktelis wub.gif 4u.gif tongue.gif
Darling
Turim ir labai naudojam,man tai didelis palenginimas thumbup.gif
pukute m
Ir mes tokio ziedo labai labai norim biggrin.gif Kai truputeli stipriau sedesim butinai toki pirksim 4u.gif
needita
Jei grįžčiau pusę metų atgal, tikriausiai nepirkčiau vonios žiedo. Mes jį naudojom kokį mėnesį. Aišku, buvo patogiau ir ramiau, kai perėjom nuo mažos vonelės į didžiąją vonią. Bet po to vyras įprato sūnų maudyti paprastai - tik priklijuodavo spec. kilimėlį ant vonios dugno, kad mažiukas neslidinėtų. Sūnus žymiai laimingesnis buvo, kai galėjo laisvai teškentis ir žaisti su žaisliukais. O be to, labai jau sunku visą gerai išmuiluot, kai jis sėdi tam vonios žiede. Vis tiek reikia po to išimti ir dar gerai paprausti smile.gif
žemuogienė
mes naudojom žiedą ilgai, kol jau mergina visai netilpo, taigi kitą pirkčiau truputį platesnį, bet pirkčiau be abejonių - nerealus daiktas smile.gif
Papildyta:
gal nesupyksit kad įkeliu parodyt kokį turėjom smile.gif

user posted image
Dovis
Zemuogiene,
Fainulka lelyte biggrin.gif Kur pirkot zieda?
zyd
mes irgi turim zieda ir esam labai patenkinti. tikrai geras daiktas, vaiko nereikia laikyti, nugara nepaskausta pasilenkus.
Gyvačiukas
QUOTE(žemuogienė @ 2008 01 06, 23:23)
mes naudojom žiedą ilgai, kol jau mergina visai netilpo, taigi kitą pirkčiau truputį platesnį, bet pirkčiau be abejonių - nerealus daiktas smile.gif

Mes taip pat tokį patį turėjom ir buvom laaaabai patenkintos 4u.gif
Crazy Daisy
As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke blink.gif O ne salta jam? g.gif Nu vasara, tai aisku, kad ne. O dabar?
Kačia
O mes isaugom be ziedo, mums jo neprireike smile.gif Pradzioje norejau pirkti, bet nebuvo tokio kokio norejau schmoll.gif Kol rinkausi spejom ir isaugti rolleyes.gif
zyd
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 14:48)
As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke  blink.gif  O ne salta jam?  g.gif  Nu vasara, tai aisku, kad ne. O dabar?
*

manau, kad vaikuciui nesalta, nes bent jau mes is pradziu vonia vis tiek truputi prisildome (kazkuris is seimos nariu nusimausdo smile.gif), o be to dar kai maudom savo leliu, tai kartas nuo karto vandenuko su rankomis uzpilame vaikui ant nugarytes.
Dovis
O kur ieskoti tu ziedu? As irgi noresiu savo pupai nupirkti.Kokios kainos?
era27
QUOTE(Dovis @ 2008 01 24, 02:51)
O kur ieskoti tu ziedu? As irgi noresiu savo pupai nupirkti.Kokios kainos?
*

Aha, mane irgi tas domina.
Papildyta:
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 14:48)
As paziurejau, kad pripylus i vonia vandens iki to bruksniuko, kur maksimaliai ant ziedo leidziama, vaikas iki puses lauke  blink.gif  O ne salta jam?  g.gif  Nu vasara, tai aisku, kad ne. O dabar?
*

Tikrai. g.gif As net nepagalvojau. blush2.gif kazin kaip is tikruju ten yra blink.gif
chameleonas
Aš žinojau apie tokį žiedą arba maudymosi kėdutę, bet mes jos nepirkome... Manau, tai tik bereikalingas daiktas namie, užimantis vietą. Mano mergytė labai judri, ji, manau, nebūtų sėdėjusi toje kėdutėje...
dabej
ziedu ieskokit vaikisku prekiu parduotuvese... maciau babycenter, karolyje...
taip pat galit pasidairyti skelbimu lentoje mirksiukas.gif
vaivos juosta
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 13:48)
*

Bet ju maudydami be žiedo tai vandens nepripilam iki kaklo. Irgi maždaug iki pusės. Kūdikiukus tai paguldytus visiškai apsemtus prausiam.
simbarela
Turiu toki pastebėjima apie siuos ziedus: mergaitėm gal ir neblogai, o mano vaikinukui tai spaudzia " peliuka" nes jis sedi atsivertes ir vis pataisyt maudant reikia, persodint, nes labai jau baisiai atrodo. Galetu buti koks islenkimas toj vietoj, skirtas berniukams biggrin.gif . O kad patogiau tai gal truputi.

Kol mažas lialius tai dar ir sonus nusispaudzia nelabai stabiliai sedi, o kai paauga jau kaip ir per mažas g.gif
Diamond
Nusipirkome zieda ir esame labai patenkinti thumbup.gif Mums 8 men, tai puikiai sedi, o dabar ziede dar ir mamai ramiau mirksiukas.gif Manoji labai megsta vandeni, tai mirksta ilgai, todel dabar ziedas issigelbejimas, o tai be nugaros buciau likusi blink.gif O vandens pripilu iki peciu, juk vaikui smagiau - vieno juk vis tiek nepalieki tongue.gif
Buciau zinojusi koks tai geras daiktas, tai jau nuo 6 men kai atsisedo buciau isigijusi doh.gif
O ziedu buna ivairiu, paprasti - kur tik dugnas ir virsuje ziedas, tai juose gal ir gali vaikas sonus nusispausti g.gif . O yra ale su sedyne, kuri padengta neslistancia medziaga, tai vaikui tikrai patogu sedeti ir atsiremti i atlosiuka thumbup.gif
irulia
planuojam nusipirkti maudyniu zieda, nes esu girdejus daug geru atsiliepimu, tikiuosi mazylei patiks smile.gif
kgt
O tie žiedai visi skirti tik lygiems paviršiams? g.gif
Vieną nusipirkau, teko grąžint, nes tinka tik vonioms su lygiu dugnu. Pas mus ne ta senoji vonia, bet vistiek dugnas nėra visiškai lygus. Tai dabar pasimečiau, ar dar ieškot, ar prarast viltį rasti tinkamą? g.gif
Diamond
QUOTE(kgt @ 2008 02 25, 09:45)
Vieną nusipirkau, teko grąžint, nes tinka tik vonioms su lygiu dugnu. Pas mus ne ta senoji vonia, bet vistiek dugnas nėra visiškai lygus. Tai dabar pasimečiau, ar dar ieškot, ar prarast viltį rasti tinkamą? g.gif
*

Pas mus senoji vonia, o ziedas su lipniom kojytem, tai puikiai prisispaudzia. Nors ir pasistato ant pakilimo 4u.gif
Papildyta:
Musu toks ziedas http://www.karolis.lt/?p=productsMore&iProduct=132 thumbup.gif
kgt
Vadinas, yra vilties rasti mūsų voniai tinkamą biggrin.gif
Rodinka
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 21, 13:48)
*

Mes tai i ta bruksniuka demesio nekreipem smile.gif Nes jei pilti tik tiek vandens, tai vaikas maksimum kojas pamirkys ir dali uzpakaliuko smile.gif Pylem vandems iki pat virsutinio remo praktiskai. Super daiktas! Vaikui su juo maudytis patiko daug labiau, nei kai vienas is tevu prilaike.
Padangė
mes taip pat turejom maudimo zieda thumbup.gif
tik va 1 pasimaudymas liko ir paskutiniu doh.gif , teko parduot doh.gif
o as taip jo norejau, bet va mano ir mano zuikos norai nesutapo doh.gif
pasodinta kaip uzsiklyke kad negali laisvai judeti o i kaskoki šššš ikista doh.gif
tai va tokie musu ispudziai su situo thumbup.gif daiktu
mirksiukas.gif
kgt
Na, nusipirkom ir mes tą "Fliper"'į. thumbup.gif Tikrai visoms vonioms pritaikytas, kojytės pasisuka reikiamu kampu.
Galvojau, kokia bus mažės reakcija - ogi puikiausia - pirmiausia tuos sukučius prieky pamatė, tai taip visas maudynes ir prasukiojo lotuliukas.gif O mamai išvis smagu - tupi sau šalia vonios, nei nugaros skausmo jokio, nei baiminimosi, kad iš rankų neišslystų. Žodžiu - esu laaabai patenkinta.

Papildyta:
QUOTE(Rodinka @ 2008 02 27, 17:42)
Mes tai i ta bruksniuka demesio nekreipem smile.gif Nes jei pilti tik tiek vandens, tai vaikas maksimum kojas pamirkys ir dali uzpakaliuko smile.gif Pylem vandems iki pat virsutinio remo praktiskai. Super daiktas! Vaikui su juo maudytis patiko daug labiau, nei kai vienas is tevu prilaike.
*

Na, nuprausimui tai gal ir gerai vandens iki brūkšniuko pripilti, bet kad vaikui nebus įdomu. unsure.gif Nei pasitaškyt...
Užpakaliuką numuilavau pakėlus, tik kitą kartą reiks tėtuką pasikviest į pagalbą, tai dar paprasčiau bus.
TutėFrutė
Sveikos, mes turim maudyniu zieda. Siaip, nieko pries ji neturiu, geras ir saugus dalykas, bet mes kazkaip ji panaudojom gal pora kareliu ir viskas. Gal todel, kad nuo 5 menesisuku jis pas mane tvirtai sedi. Tiesiog patiesiu palute i vonia, kad nebutu slydu, ir jis puikiai jauciasi, taskosi ir zaidzia. Pati priklaupiu prie vonios ir stebiu savo grozi wub.gif
Auksesmama
QUOTE(nireglina @ 2005 07 14, 10:57)
Turejom ir mes vonios zieda. Gerai, kad nepirkom, o pasiskolinom is drauges. Panaudojom tik kelis kartus. Vaikas, sededamas jame negalejo judeti. Norint ismuilinti, reikedavo istraukti. Nemanau, kad jis labai reikalingas. tongue.gif
*

pritariu Jusu nuomonei thumbup.gif Na as neturejau tokio,bet ir nepasigedau,tai matyt ir labai jau nereikejo schmoll.gif
mėlynos_akytės
mes turime maudymosi zieda,na mums tai fainas dalykelis thumbup.gif .nes mazyle man labai sunku islaikyti ,vis spurda,o ziede isodinu ir ramu man,ji pliuskenasi sau saugi .
nobody
Mes turėjom, ir mums labai patiko wub.gif
Zifke
Mes savo mazyle i zieda sodinom nuo 6 menesio, nuostabus dalykas thumbup.gif labai palengvina maudymasi thumbup.gif ir vaikui patinka, taskosi, zaidzia thumbup.gif
virginija.k
thumbup.gif Norėčiau ir aš tokio.
eglaite2
Ieskau ir as savo mazajai maudyniu ziedo. Nors eina jau septintas menuo, bet ji dar tvirtai nesedi schmoll.gif Beje, jei kam nebereikalingas, lauksiu pasiulymu i AZ ax.gif
*Bonita*
Mes irgi naudojamės tuo žiedu. Turime Safety first ir turiu pasakyti, kad džiaugiamės. Prieš perkant, galvojau, kokį rinktis, nes buvo ir visokių su žaisliukais aplink, bet dabar džiaugiuosi, kad ne per daug apkrautas, nes vaikas pats paiima žaislu į vonią ir kaskart dažniausiai vis kokį kitą pasigriebia. O įdomiausi žaislai visokie semtuvėliai, puodukai, laistytuvėliai lotuliukas.gif Tikrai geras pagalbininkas. Įsodini vaiką ir ramu, jis pasiturškia, o po to nuprausi, nereikia visą laiką pasilenkus prilaikyti.
Zuji
as kažkada mačiau toki fainą OkBaby žiedą Babymarket.lt parduotuveje, dabar paziurejau tokius paprastesnius tik turi: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1709
tie anie buvo ir su termometrais ir siaip ryskiu spalvu...smile.gif Nu gal dar uzves, kol pataupysim pinigeli:)
Pentarda
Mes tai turime FLIPPER italiska maudyniu zieda thumbup.gif
Su termometru ir silikonine sedyne vaikiukui, kad neslydinetu ir minksciau butu thumbup.gif
Nu nezinau, kaip kam, bet kai pas mus vonia stovi galu ir prieiti tik is galo galima tai tikrai nepamainomas daiktas maudyniu metu mirksiukas.gif O tai lipdavom patys i vonia ir sededavom su vaiku kartu kol issipliuskens lotuliukas.gif nesamone schmoll.gif
Be galo dziaugiames , kad yra israstas toks daiktas maudynems! wub.gif Vaikutis aplink teskenasi, gaudo kitus zaisliukus ir visai nebutina, kad ziedas butu perkrautas zaislais schmoll.gif

Na mazyliui 6men tai rodes, kad tikrai toks didziulis daiktas, kad isslys ar kas atsitiks, nes mes toki is lieknesniu lotuliukas.gif ...bet dabar labai liuksusum thumbup.gif
Perfect
Su pirmuoju leliuku neturėjom to išgirtojo maudynių žiedo. Kadangi judrus vaikiukas, tai tikrai labai reikėdavo žiūrėti, kad negurkšteltų vandenuko.

Mažiukei nupirkom. Paprastą paprasčiausią, bet vis tiek labai geras dalykas.

Manau, kad įmantraus pirkti ir nereikia - juk į vonią galima primesti maudynėms skirtų žaisliukų mirksiukas.gif Na, o jei dar šalia turškiasi brolis, tai nereikia nė žaislų biggrin.gif
Gritta
gal kas jau isaugote savo madyniu kedute, nusipirkciau. Rasykit i az.
opyte
mes irgi turim sita nugaros saugotoja thumbup.gif siandien bandem pirma karta, tik kad arba as nemoku juo naudotis arba kazka ne taip dariau. schmoll.gif zodziu pas mus ziedelis toks visai paprastutis 4 kojeles ir ant ju remas, pacioj nieko, tad kai ikisau savo zioga i ji vos nulaikiau labai slidinejo unsure.gif taip ir nesupratau, turbut reikejo ka nors po uzpakaliuku patiesti rolleyes.gif
beje pasakykit jus man tundrai, yra toks plastikinis daiktas prie to ziedo, kaip kokia pelerina, kam jis naudojamas? blush2.gif niekaip nesuprantu g.gif
smelita
klausykit o tie ziedai gerai prilimpa prie duso kabinos pado grubletu pavirsiu? g.gif
*neva*
QUOTE(Zuji @ 2008 05 13, 22:30)
as kažkada mačiau toki fainą OkBaby žiedą Babymarket.lt parduotuveje, dabar paziurejau tokius paprastesnius tik turi: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/,prid.1709
tie anie buvo ir su termometrais ir siaip ryskiu spalvu...smile.gif Nu gal dar uzves, kol pataupysim pinigeli:)
*

koks fainas, mes pirkom daug paprastesni ir mokejom 80 lt verysad.gif
eda9
O gal kas turit maudymosi kubiliuką ir galit +/- parašyti: http://www.babymarket.lt/lt/prekes/voneles...ukai/,prid.1390
smelita
o kur yra pirkt maudyniu ziedu?isskyrus internetu?cia kaune domintu gal kas pirkot? g.gif
Kuzia
QUOTE(Amiletta @ 2007 10 10, 13:22)
Mes irgi turejom maudymosi zieda. Kokios firmos nezinau, pirkom per skelbima. Deja jis mums netiko, nes vonios dugnas grubletas ir kedute neprilimpa verysad.gif Tai teko parduot. Bet siaip tai pirkinys  thumbup.gif Geras pagalbininkas mamai.
*

QUOTE(kgt @ 2008 02 25, 09:45)
Vieną nusipirkau, teko grąžint, nes tinka tik vonioms su lygiu dugnu. Pas mus ne ta senoji vonia, bet vistiek dugnas nėra visiškai lygus.
*

unsure.gif
meskiukasjau
laikinas dalykas ir nelabai reikalinagas, norejau pirkti bet dziaugiuosi kad ir nepirkau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.