Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie vonios žiedus
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4
lengvute
Ar turit , kokios firmos, ar vaikas noriai jame sėdi, ar jūs nenusivylėte šiuo pirkiniu?
Vilniuj dar prieš 1 mėn. buvo jų pirkt, dabar apskambinau, niekur nebėra, nebetiekia, nesuprantu,kodėl?Tai vakar dar JOnelio kieme paskutinį gavom, labai gražus, lenkiškas, su žaisliukais, nu bet į tą voniai žiedą mažulę vakar įkišom, o ištraukėm vos ne vos, labai jau sunkiai, nesuprantu, gal vandeny bus lengviau (bet ten toks kietas pagrindas ir gaila, kad sėdėt kieta g.gif ), arba 6mėn. kojytes labiau lenks, nu vnž, nervas, ar gali būt, kad taip jo ir nepanaudosim g.gif
Taurė
Turi omenyje kažką tokio ?

user posted image
Aš tokio neturėjau, bet teko naudotis svečiuose (buvo truputį paprastesnis, šitas (fotkėje)matomai paskutinis modelis), tai man laaaaabai patiko thumbup.gif
lengvute, panaudosit, patikėk. Kolkas tavo mažė matomai dar permaža jam smile.gif
Nireglina
Turejom ir mes vonios zieda. Gerai, kad nepirkom, o pasiskolinom is drauges. Panaudojom tik kelis kartus. Vaikas, sededamas jame negalejo judeti. Norint ismuilinti, reikedavo istraukti. Nemanau, kad jis labai reikalingas. tongue.gif
sirse
QUOTE(nireglina @ 2005 07 14, 11:57)
Turejom ir mes vonios zieda. Gerai, kad nepirkom, o pasiskolinom is drauges. Panaudojom tik kelis kartus. Vaikas, sededamas jame negalejo judeti. Norint ismuilinti, reikedavo istraukti. Nemanau, kad jis labai reikalingas. tongue.gif
*

Mes taip pat gavom vieną pasiskolinti.( Beje, gal kas turite parduoti ar matėte kur nors pirkti. 4u.gif ) Sutinku, maudyti tai nėra patogu, ta prasme muiluoti, prausti vaiką, bet, bent jau tokiu karštu oru galima vaiką įdėti į vonią ir tegul jis pasipliuškena bent kiek.. bent jau laikyti nereikia wink.gif
Jumi
QUOTE(nireglina @ 2005 07 14, 12:57)
*

O kodel negali judeti? Juk nesuspaudzia tas ziedas vaiko g.gif Gal tik zaisliukus ne visus pasiekia,bet tam teveliai yra wink.gif
Maniskiai megsta ilgokai vonioj pabuti taip kad laikant rankos ir nugara nutirpsta :cry
natur
Tai kur nusipirkti tokį daiktą? ot kad per tuos karščius būčiau turėjusi
nikotina
QUOTE(natur @ 2006 08 08, 07:33)
Tai kur nusipirkti tokį daiktą? ot kad per tuos karščius būčiau turėjusi
*

maciau pirkti baybi center senukose melina su zaisliukais kaina lik 60 lt.
lovely
As be ziedo buciau, kaip be ranku. Vaikinukas judrus nenulaikyciau, o i zieda isodinu ir ramu, zaidzia, taskosi. Tik beda tame, kad jie skirti iki 15men mes ji jau baigiame isaugti, kai sodinu kojytes sunkokai lenda smile.gif
awiux
QUOTE(lovely @ 2006 08 08, 22:38)
As be ziedo buciau, kaip be ranku. Vaikinukas judrus nenulaikyciau, o i zieda isodinu ir ramu, zaidzia, taskosi. Tik beda tame, kad jie skirti iki 15men mes ji jau baigiame isaugti, kai sodinu kojytes sunkokai lenda smile.gif
*

turbūt mažiukas gerus rietukus turi thumbup.gif
aš pirmą kart išgirdau apie tuos žiedus,bet mums turbūt netiks,nes maudom dušo apačioj thumbup.gif -tokioj kaip vonelėj thumbup.gif
Frane
mes turim ta zieda. kol kas esu nusivylusi. jei daugiau vandens ipili, tai persilenkia manishkis ir laka kaip shuniukas. be to, gal ziedas dar didokas jam, nes persikreipia vaikas ir bando ishlipt (visai neblogai gaunasi). o ismuilinti vaika tai be shansu. nebent vandeni ishleisti, ismuilinti ir tada naujo prileisti. kitaip neisivaizduoju.
nobody
QUOTE(Frane @ 2006 08 09, 23:29)
mes turim ta zieda. kol kas esu nusivylusi. jei daugiau vandens ipili, tai persilenkia manishkis ir laka kaip shuniukas. be to, gal ziedas dar didokas jam, nes persikreipia vaikas ir bando ishlipt (visai neblogai gaunasi). o ismuilinti vaika tai be shansu. nebent vandeni ishleisti, ismuilinti ir tada naujo prileisti. kitaip neisivaizduoju.
*

Negi pati muiluojiesi atsigulusi prileistoje vonioje? tongue.gif Žiedas daugiau skirtas vaikui pažaisti vandenyje, o tuo pačiu tėvelių nugaros apkrovai sumažinti ir aplamai vaikučio saugumui.
Mes turim tokį žiedą su žaisliukais, labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kol vaikas buvo mažytis, buvo labai patogu tiek jam, tiek mums smile.gif Dar ir dabar tie žiedo žaislai mėgstamiausi mano vaiko žaislai, nors jau ja nebesinaudojam, nes patys jau sėdim labai gerai biggrin.gif
joljo
url=http://www.okbaby.it/images_bagnetto/flip.gif]http://www.okbaby.it/images_bagnetto/flip.gif[/url]
QUOTE(lengvute @ 2005 04 07, 09:48)
Ar turit , kokios firmos, ar vaikas noriai jame sėdi, ar jūs nenusivylėte šiuo pirkiniu?
Vilniuj dar prieš 1 mėn. buvo jų pirkt, dabar apskambinau, niekur nebėra, nebetiekia, nesuprantu,kodėl?Tai vakar dar JOnelio kieme paskutinį gavom, labai gražus, lenkiškas, su žaisliukais, nu bet į tą voniai žiedą mažulę vakar įkišom, o ištraukėm vos ne vos, labai jau sunkiai, nesuprantu, gal vandeny bus lengviau (bet ten toks kietas pagrindas ir gaila, kad sėdėt kieta  g.gif ), arba 6mėn. kojytes labiau lenks, nu vnž, nervas, ar gali būt, kad taip jo ir nepanaudosim  g.gif
*

Tokių žiedų tikrai yra "Karolyje", Vilniuje.
Ir nesuprantu, kaip tas žiedas gali verstis, jei jis prilimpa prie dugno.
http://www.okbaby.it/images_bagnetto/flip.gif
http://www.okbaby.it/images_bagnetto/flipper_bimbo.jpg
Evuška
Turim ir mes vonios žiedą,tokį neikuom neypatingą,mėlyną,paprastą,bet labai juo džiaugiamės thumbup.gif
Mano mažiukui labai patinka jame sėdėti,jis kai nori maudytis,veda mane į vonią ir rodo į tą žiedą thumbup.gif
O ir man patogu,nevargina nugaros skausmai,galiu bent sekundei nusisukti į šoną thumbup.gif
Ir vaikas mielai jame sėdėdamas žaidžia thumbup.gif thumbup.gif
liusė
Mes turim visai paprastą variantą be jokių žaisliukų.
Superinis dalykėlis thumbup.gif Namie beveik nenaudojom, bet labai pravertė keliaujant. Naudojau tiek maudydama vonioj, tiek vietoj maitinimo kėdutės (priklijuodavau ant stalo).
Sati
QUOTE(lengvute @ 2005 04 07, 09:48)
Vilniuj dar prieš 1 mėn. buvo jų pirkt, dabar apskambinau, niekur nebėra, nebetiekia, nesuprantu,kodėl?Tai vakar dar JOnelio kieme paskutinį gavom, labai gražus, lenkiškas, su žaisliukais, nu bet į tą voniai žiedą mažulę vakar įkišom, o ištraukėm vos ne vos, labai jau sunkiai, nesuprantu, gal vandeny bus lengviau (bet ten toks kietas pagrindas ir gaila, kad sėdėt kieta  g.gif ), arba 6mėn. kojytes labiau lenks, nu vnž, nervas, ar gali būt, kad taip jo ir nepanaudosim  g.gif
*

Mes turejom toki daikta ir mums buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nireglina @ 2005 07 14, 11:57)
*

Gal pas jus kedute buvo labai mazyte g.gif nes musu m.kedute buvo nemaza,joje vaikas galejo sukiotis aplink aplinkui.O kai reikedavo ji ismuilinti as ji straugdavau.Ir visai jokio nepatogumo del to nejauciau nes tas muilinimo procesas truko vos kelias minutes mirksiukas.gif
Aleksia
Vonios ziedai
Kas tai kam jie skirti ka jie duoda kur isigyti? g.gif
Jutare
QUOTE(Frane @ 2006 08 09, 23:29)
*

ant žiedo būna pažymėta, kiek vandens pilti mirksiukas.gif
Labai džiaugiuosi, kad nusipirkau tą vonios žiedą - mažoji net rankom kojom duodasi jį pamačius hihihi.gif O pirkau Nuke, tik va kainos nebepamenu - berods, virš 70 Lt rolleyes.gif
keas
Reiks ir man toki isigyti thumbup.gif
*Lina*
mesirgi turim žiedą,labai geras daiktas.tik kai mano dukra išmoko pati atsistoti tai ją jau pavojinga darosi ten sodint,tai jau nebenaudojam
ddile
mes irgi isigijom zieda, tai as patenkinta, nereikia laikyti, o ir vaikutis gali pazaisti.
Jumi
Mes jau isaugom smile.gif Geras daiktas tik musiskis nelabai ji mego sad.gif
Žana B
ir mes turejom nu dar turim bet naudojam labai retai nes dabar vonioj stovim pats tai vasara daiktas buvo thumbup.gif visai nesigailiu kad nupirkom
tiesa nenauja pagal skelbima
sraigyte1
mes jo neturim,bet manau,kad jau ir vėlu pirkti,nes mažoji jau pati atsistoja
ingeborga
Na manau,kad geras dalykas tas ziedas,bet mes apsiejome ir be jo...
Na bet jei turesiu antra leliuka ateityje,tai tikrai noreciau tokio daikto.
Faustyte
as taip pat noreciau isigyti toki saunu dalykeli vonioje, bet gal kas zino ar imanoma ji gauti Panevezio mieste kokioje nors esancioje parduotuveje
mughetto
mes neturim bet ir manau kad nedaug ko prarandam blush2.gif
LedineLedi
O man jis buvo super. Mano ruonis ilgai pratūnodavo vandeny, tai mums buvo išeitis bent nugarą pailsinti lotuliukas.gif
fishke
o iki kokio amžiaus maximum sodinat į žiedus? g.gif
Meka Pinavija
Mes neturėjome šito žiedo ir nepasigedome jo... rolleyes.gif
AG@TA
QUOTE(alvydux @ 2007 03 16, 16:47)
o iki kokio amžiaus maximum sodinat į žiedus? g.gif
*

as savaji nuo 6 men. dabar jam jau eina 8 menuo.... sutinku su karosiukas drinks_cheers.gif nes tikrai galima pailseti kols vaikas vandenyje pliushkinasi thumbup.gif nors arbatos sau padarau ..pailsiu 10 min thumbup.gif lotuliukas.gif
odetee
Prasau mamytes patarkite,kai prausiate mazylius,didelese voniose kurios nenaudojat ziedu??ka dedat i vonia?mazylis jau moka pats atsistoti.Aciu.
vaida L
QUOTE(nikotina @ 2006 08 08, 22:55)
maciau  pirkti baybi center senukose melina su zaisliukais kaina lik 60 lt.
*

Mes naudojame tą žiedą ir visai patenkinta blush2.gif , bet kainos Lietuvoje nerealios,nes aš Maskvoje už 10lt mokėjau. Ten firma nežinoma ir pirkau tokioj parduotuvje kaip pas mus Maxima 4u.gif
mamyteRasyte
kai patapo populiaru, tai daugelyje parduotuvių atsirado - nuo pigesnių iki labai brangių. Pamenu, kai manoji buvo maža, tai nelabai kas apie tuos žiedus ir girdėjęs buvo, kai užeidavau parduotuvę paklausti - akis išversdavo tik.
Dabar mačiau www.agu.lt, tiesa, nepigi, bet, matyt, kokybiška. Nors aš už savo brokuotą anais laikas 40Lt mokėjau, tai čia nauja - nebrokuota, gal ir verta pinigų...
Šiaip man tikrai buvo patogu tą žiedą naudoti. Vos vaikas moka sėdėti ir sodini jį, ir ramiai muilo, šampūno pasiimi, nebijai, kad muilinas gyvačiukas smile.gif išslys iš rankų besiduodamas...
flight
Aš pirkau jau naudotą nebrangiai, tai ta kaina visiškai atsipirko. Sumetu savo abu vaikus į vonią (pas mus didelė, dvivietė), vyresnėlis turškiasi pats, mažoji - kėdutėje, džiaugsmo abiems daug, o man nereikia lankstytis. thumbup.gif
mama_x2
o as va pasidairiau tu ziedu...musu vonia siaura, tai pirksiu GAL kilimeli voniai...
nors nepasigedom mes kazkaip...vaikas kuo puikiausiai vonioj pasedi be papildomu priemoniu. kazin ar verta 8+men vaikui pirkt zieda...
ir nemaudau ilgai, tai tiek jau to ta nugara smile.gif
liusė
Turejau zieda ir labai juo dziaugiausi nuo mazdaug 7 men. iki 8 men., o paskui nelabai reikalingas tapo...
jovial
Mes pirkom. Ispakavom, o i vonia neidejom.
oxygen
sveikutes, mes toki turejom, bet ne kartelio nepanaudojom doh.gif , nereikejo tokio daikto, bet dabar kai vel laukiuosi, tai vasara pravers, nes jau puse metuku bus, gales sedeti kur baseinelyje ax.gif
erikiuxxx
man nepamainomas dalykas thumbup.gif neisivaizduoju kaip mamkos be jo, viena diena pabandziau be jo tai vaikas slysta , griuna, nugara nuskaudo kol ismaudem, siaubas doh.gif
o su ziedu super, sedi sau mazius, zaidzia, as tik saus toviu salia tongue.gif ir saugu ir patogu tiek mamai tiek maziui thumbup.gif
Antarė
musiskiu tai labiau patiko lakstyti po vonia, stotis, sesti ir pan.,kokia ten dar kedute doh.gif teko parduot 4u.gif
Tomassella
na susidomejau ir as tuo ziedu, bet kaip matau - pagrindine jo funkcija yra, kad vaikas neslystu maudant g.gif jei taip, tai man turbut neapsimoka jo pirkti, nes turiu vonele Baby OK, kur yra jau islieta firma kudikiui guleti, tai as maze jau seniai viena pati maudau be jokio vargo rolleyes.gif
laurada
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 08 31, 18:14)
man nepamainomas dalykas thumbup.gif  neisivaizduoju kaip mamkos be jo, viena diena pabandziau be jo  tai vaikas slysta , griuna, nugara nuskaudo kol ismaudem, siaubas doh.gif
o su ziedu super, sedi sau mazius, zaidzia, as tik saus toviu salia tongue.gif  ir saugu ir patogu tiek mamai tiek maziui  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
9daivule
Nu mums labai praverte, tikrai patogu, as net nezinau kaip buciau maudzius bejo lotuliukas.gif , gaila baigim isaugti g.gif
faustluk
O KOKIA NAUJIENA!!! Net nezinojau...

Manau, mums dar toki daikta isigyti anksti, nezinia kokio charakterio lelius bus: ar megst maudytis, ar judrus...
erikiuxxx

QUOTE(Tomassella @ 2007 09 06, 22:43)
na susidomejau ir as tuo ziedu, bet kaip matau - pagrindine jo funkcija yra, kad vaikas neslystu maudant  g.gif  jei taip, tai man turbut neapsimoka jo pirkti, nes turiu vonele Baby OK, kur yra jau islieta firma kudikiui guleti, tai as maze jau seniai viena pati maudau be jokio vargo  rolleyes.gif
*

nu matai mes ir turejome ta vonele su stovu, mes naudojome iki 5,5men mirksiukas.gif nes kai mazius jau nori sedeti,jam jau nesinori pusiau gulom schmoll.gif tada jau reikalingas ziedas mirksiukas.gif nes gali sau sedeti be vargo,nei slysta nei krenta, ir graziai sau pasipliuskena thumbup.gif

QUOTE(Antarė @ 2007 09 01, 20:24)
musiskiu tai labiau patiko lakstyti po vonia, stotis, sesti ir pan.,kokia ten dar kedute doh.gif teko parduot 4u.gif
*

nu matai tas ziedas reikalingas iki tol kol vaikas dar nemoka lakstyti, tik ismokes sedeti maziukas tikrai nelakstys po vonia schmoll.gif
gania
o as nupirkau savo mazylei zieda, labai grazus tokia zalia varlyte thumbup.gif jau panele ir ideje buvom, turim ir nuotraukyciu, man tai labai gerai, sau ir galvyte lengvai isplaunu, nereikia kelt is voneles ir mergaite zaisliukus kibina, ir smagesnes maudynes iskart pasidare wub.gif
Manola
Sveikutės,
tokį daiktą gavom dovanų pusmečio proga, kaip tik nuo tada ir sėdim jame. Man tai puikiausias daiktas iš puikių. Dukrytė įprato sėdėti jame, žaisliukais žaisti, vandenuką taškyti. Dabar mums jau pusantrų metukų, visdar sėdim ir mėgaujamės maudynėmis. Aišku jau vis dažniaus stojasi, išlipa, vėl įlipa. Juk jau judresnė. Be to neužilgo ir išaugsim ją. O iki šiol tikrai buvo puikus daiktas. Bet žinoma, priklauso nuo vaiko. Aš patariu pirkti tik vaikui išmokus sėdėti, o jei vaikiukas paūgėjęs nebenorės sėdėti, juk yra skelbimų lenta. smile.gif
raimute5
Sveikutes, aš vis dar svarstau ar reikalingas tas dalykas ar ne , nes mano mergytei labai patinka maudytis tik jau labai sunku išlaikyti ją doh.gif
lauksna
QUOTE(raimute5 @ 2007 09 30, 14:41)
Sveikutes, aš vis dar svarstau ar reikalingas tas dalykas  ar ne , nes mano mergytei labai patinka maudytis tik jau labai sunku išlaikyti ją  doh.gif
*

siūlau pabandyti nusipirkti, juk perparduosit, jei nepatiks mirksiukas.gif
Altika
QUOTE(gania @ 2007 09 15, 11:48)
o as nupirkau savo mazylei zieda, labai grazus tokia zalia varlyte thumbup.gif jau panele ir ideje buvom, turim ir nuotraukyciu, man tai labai gerai, sau ir galvyte lengvai isplaunu, nereikia kelt is voneles ir mergaite zaisliukus kibina, ir smagesnes maudynes iskart pasidare wub.gif
*

as ir labai susidomejau, nes labai nepatogu maudyt, mazius siekia zaisliuku vonytej, taskosi i visas puses, reik ji prilaikyt, o jis slidineja doh.gif o kur tu pirkai? ax.gif buvau ,,Jonelio kieme"tai ten neturi ir isvis sake neatsimena,kada buvo. kitur dar neziurejau ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.