Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naudoti žaislai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4
juodojilu
Paaiškinkit jūs man kodėl taip populiarūs naudoti žaislai. Galbūt tie didesni- užsiėmimų staliukai, nameliai ir pan. tai galiu suprast, nauji jie brangoki, tėvams norisi. Bet naudoti barškučiai, minkšti žaisliukai, va šito aš nesuprantu. Tai geriau nupirkt vieną, du naujus ir tam vaikui per akis užteks. Jei turiu kažkiek pinigų geriau pirksiu naują, o jei jau taip su pinigais striuka, tai geriau pati lėlytę pasiūsiu, negu kieno apkramsnotą pirksiu. Labiausiai "patiko" skelbimas- pirkciau FP naktipuodį, gali būti naudotas. Jis tokis stebuklingas, kad būtinai reik, net ir naudoto??????? Išvis pastebiu FP bumą. Čia reklama, ar kas. Toks įspūdis, kad be FP vaikai neužauga. Nu mano užaugo...
blink.gif
bsgess
Kaip cia pasakius, jei biudzetas ribotas, as geriau nusipirksiu geresni naudota nei pigiau pagaminta nauja. Labai priklauso nuo zaislo;)
FP atitinka visus standartus, gali buti rami, kad ju gamyboije nenaudoti kenksmingi dazai ar kad detale atsilups ir vaikutis uzsprings, kas gali atsitikti su kai kuriom mazesnio profilio kompanijom. Nesu akla ju fane, matau kitu geru firmu kurios jai prilygsta. Bet nelyginu siu zaisliuku su turginiais be firmos, kokybe tikrai skiriasi.
Tik va ju kainos Lietuvos rinkoje nesuprantu, nes uz Atlanto nera jie tokie brangus - cia turbut itaka daro kelios musu parduotuves ir didele siuntimosi paciam kaina, todel mamos ir perkasi pigiau naudotus.
juodojilu
Na apie "turginius" net ir kalba neina. Niekada jų neperku ir kitiems nerekomenduoju. Jei kas ir padovanodavo patyliukais juo atsikratydavau. Nes man labiausiai nepatinka medžiagos iš kurių jie pagaminti.
O dėl naudotų žaislų tai man labiausiai užkliuvo barškučiai, kramtukai ir pan. Na tokių niekada nepirkčiau, nors mūsų biudžetas ir labai kuklus. Čia panašiai kaip su dėvėtais drabužiais- vaikam ir sau tenka ir iš ten pirkti, bet niekada neperku apatinių, kojinių ir pan.
justina_r
pritariu kad tokius krantukus reiktu vaikui pirkti naujus drinks_cheers.gif o pirkti kitus didesnius zaislus man atrodo devetus gerai vien del to kad kaina ju mazesne juk ne visi naujus gali ipirkti g.gif 4u.gif
JUSTITIA
Jeigu norisi vaikučiui tik geriausių firmų žaisliukų, tai ir perki FP. Nematau nieko bloga, kad nuperki devėtų FP kaladėlių už 25 lt, vietoj to, kad parduotuvėj "suplotum" 50 lt. Vistiek po savaitės pažaidimo jos atrodys kaip devėtos biggrin.gif
O apie nekokybiškus, bet naujus žaislus, nenoriu net kalbėti. Pati patyriau, ką reiškia jų nesaugumas. Tokius jų gamintojus reikia gun_bandana.gif
Pentarda
QUOTE(xxxx @ 2008 02 19, 19:10)
Jeigu norisi vaikučiui tik geriausių firmų žaisliukų, tai ir perki FP. Nematau nieko bloga, kad nuperki devėtų FP kaladėlių už 25 lt, vietoj to, kad parduotuvėj "suplotum" 50 lt. Vistiek po savaitės pažaidimo jos atrodys kaip devėtos  biggrin.gif
O apie nekokybiškus, bet naujus žaislus, nenoriu net kalbėti. Pati patyriau, ką reiškia jų nesaugumas. Tokius jų gamintojus reikia gun_bandana.gif
*

Na as pritariu sio laisko autorei drinks_cheers.gif

Taip pat noriu paklausti, o kaip jei jusu vaikutis lanko darzeli ar lopseli ar vien jam asmeniskai zailiukus perkat, ar nuolat stebit, kad kiti vaikai neimtu???? g.gif Juk ten ne vienerius metus vaikiuku nuciulpti ir nukramtyti ir nudeveti zaisliukai yra ir visi juos ciulpia, kramto, seilioja doh.gif nors ir kasdien jie valomi.... unsure.gif /aisku ne visur taip buna.../
JUSTITIA
Vaikučių nuo visų pasaulio mikrobų neapsaugosi. O be to, nupirkęs juk išplauni, dezinfekuoji.
Aišku jei būčiau milijonierė laugh.gif pirkčiau naujus. Bet dabar jau geriau tuos pinigėlius panaudosiu kitoms vaikučio reikmėms. Atiduot sunkiai uždirbtus pinigus grobikiškoms LT žaislų parduotuvėms!? schmoll.gif
Be to, dėvėtus žaisliukus visad ramesne dūšia duodi daužyt lotuliukas.gif
Pentarda
Kas taip tai taip thumbup.gif
juodojilu
Ne mikrobuose ir milijonuose esmė ( nesu švaros manjakė ir neplaunu kas kartą namie ant žemės nukritusio daikto, o mūsų milijonai- 1700 "ant keturių").Tiesiog turbūt toks įsitikinimas. Aš geriau nupirksiu vieną naują, o ne krūvelę naudotų. Ir pasikartosiu, kad kalba eina apie minkstus žaislus ir kramtukus. Sutinku ir su tuo, kad kainos mūsų parduotuvėse absoliučiai nerealios, ir net tose internetinėse, kur jau skelbiama, kad pas juos tai pigiausiai.
Visi kalbat tik apie FP. O kaip chicco, leap frog, play school?
Perfect
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 16, 18:20)
Išvis pastebiu FP bumą. Čia reklama, ar kas. Toks įspūdis, kad be FP vaikai neužauga. Nu mano užaugo...
blink.gif
*

Pritariu... thumbup.gif
Kažkaip juokingai atrodo, kai pasiskaitai tuos - "Ieškau FP" ,"Pirksim FP"...
Snobizmas, pavadinčiau, daugiau nieko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 20, 12:13)
*

Tai va, tikrai, ar tik FP tokie jau geri??? Juk yra ir kitų gamintojų, gaminančių saugius, įdomius žaislelius mirksiukas.gif
Na, bet jūsų teisė rinktis...
JUSTITIA
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 20, 11:13)
*

Na kadangi pirmoj žinutėj paminėtas FP vardas, tai ir užsikabinau biggrin.gif O šiaip ir kitos Jūsų išvardintos firmos geros. Mes turim ir Chicco ir Leap frog.

Dėl minkštų žaisliukų - maniškei kol kas jie absoliutus nulis verysad.gif Nei iš tolo nežiūri, taip kad su šia bėda nesusidūrėm.
O ką pliušinių išskalbt negalima? g.gif

Čia manau daugiau įsitikinimų klausimas - pvz., vieni gali pirkti dėvėtą rūbą ir tuo džiaugiasi, o kitus nuo tokios minties net purto lotuliukas.gif
O aš vistiek manau, kad nieko čia blogo, nusipirkai, pažaidei, pardavei. Galima įžvelgti ir šiokią tokią ekologiją - neišmeti į savartyną, o kitam perduodi. O tas kitas gal dar kitam ir t.t. group.gif
Perfect
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 16, 18:20)
Bet naudoti barškučiai, minkšti žaisliukai, va šito aš nesuprantu. Tai geriau nupirkt vieną, du  naujus ir tam vaikui per akis užteks.
*

Na, su viskuo sutinku, tikrai....Bet va, problema - kur gi dėti tuos vaikų išaugtus žaislus rolleyes.gif

Pavyzdžiui, mes jų turėjom BEGALĘ. Kas tik eidavo lankyti vyresnėlio, vis atitempdavo kokį žaislą. doh.gif

Dabar, su antru vaikeliu jau esu pamokyta - nesidroviu "lankytojams" pasakyti - "tik neneškit žaislų" ax.gif

Tai va, ir parduoda mamulės tuos, kaip jūs sakot - apgraužtus, aplaižytus žaislus. Vis gi pinigas į kišenę blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 12:36)
O ką pliušinių išskalbt negalima?  g.gif

*

Galima, tik va, iš praktikos žinau, kad po to jau jis nebeturi tokios "superinės"išvaizdos. Bet kai kurios mamulės vis tiek pardavinėja tokius ir prašo pinigo kaip už gerą. Juk tai - FP hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
JUSTITIA
[quote=Perfect,2008 02 20, 11:31]
Snobizmas, pavadinčiau, daugiau nieko doh.gif
Papildyta:

Gal ir snobizmas, bet kai mano angelas brangiausias vos neužspringo netikusiu žaislu, tai daugiau su nepatikimom firmom neeksperimentuoju beee.gif

Iš viso geriausiai mediniai žaislai good.gif
Perfect
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 12:42)
Gal ir snobizmas, bet kai mano angelas brangiausias vos neužspringo netikusiu žaislu, tai daugiau su nepatikimom firmom neeksperimentuoju beee.gif

Iš viso geriausiai mediniai žaislai  good.gif
*

Nesakau, kad reikia pirkti kinietišką š...... iš senukų.
Na, bet tie mediniai daugiausiai juk būna jau paaugusiems vaikiukams.
JUSTITIA
QUOTE(Perfect @ 2008 02 20, 11:31)
*

Taip yra dar ir dėl to, kad mamytės galvoja apie ateitį. Juk vaikas visą gyvenimą nežais su žaislais. O kur juos visus paskui talpint? Išmest? Tai ir parduoda paskui.
O Jūs pabandykit parduot SM nežinomos firmos žaislą. Net už dyką niekas neima doh.gif
justina_r
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 13:25)
Taip yra dar ir dėl to, kad mamytės galvoja apie ateitį. Juk vaikas visą gyvenimą nežais su žaislais.  O kur juos visus paskui talpint? Išmest? Tai ir parduoda paskui.
O Jūs pabandykit parduot SM nežinomos firmos žaislą. Net už dyką niekas neima  doh.gif
*

drinks_cheers.gif visiskai pritariu, kad dabar ant pangos FP ir pan. , bet svarbiausia tai ju kokybe visu yra tikrai gera tik tiek Lietuvos parduotuvese tos kainos kazkaip dirbtinai sukeltos doh.gif paziurejus kokios kainos UK ar Jav tai taip ir apsalt gali kos skirtumas didziulis blink.gif
juodojilu
Užkabino ta mintis: ką daryti su nebereikalingias žaislais?
Logikos yra ir pasakyme negi viską į savartyną. Sulūžusius tik į savartyną. O kur geresni- ką su tokiais? Mes atiduodavom į darželį. Kelis kartus atidaviau vargingai besiverčiantiems. Tiesa sakant kiek čia skaitinėju, neradau skelbimo- atiduodu, dovanoju... Negi už visus "pažaistus " žaislus reikia gauti pinigą. Gaila, nelabai žinau ką daryti su kūdikiškais žaislais, kažkiek jau jų nuo mažio prisikaupė. Gal kas žino, gal tokius galima atiduoti į kūdikių namus.
Ir tikrai pritariu nuomonei dėl FP snobizmo. Jau man tos raidės juoką kelia. Pusseserė užsimušdama ieško kokių tai vartelių. Tipo nerealus daiktas. Lavina. As meniškai manau, kad ieškoma ne tiek dėl lavinimo, o kiek tam , kad vaikas kurį laiką užsiėmęs bus ir į akis nelįs. Turbūt daugiau lavintume vaiką su juo bendraudami, o ne apkraudami visokiais FP, LF, PS ir tt... bet čia jau kita tema.
Tik nepykit visi kurie naudojat FP. Aš gi nesakau kad jie blogi smile.gif
JUSTITIA
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 20, 13:13)
Užkabino ta mintis: ką daryti su nebereikalingias žaislais?
Logikos yra ir pasakyme negi viską į savartyną. Sulūžusius tik į savartyną. O kur geresni- ką su tokiais? Mes atiduodavom į darželį. Kelis kartus atidaviau vargingai besiverčiantiems.
*

Reikia kurti temą - renkam nebereikalingus žaisliukus ir atiduodam juos vaikų namams. Bet reikia pasidomėti, ar tiems vaikams žaisliukų reikia ir kokių. Gal pliušinukų jie neima g.gif
Dar reiktų mamytės, kuri tuo užsiimtu, juk čia kaip ir labdara savotiška gautųsi. Paskui būtų galima padaryti reportažėlį, kaip vaikučiai džiaugėsi dovanomis clap.gif
Perfect
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 20, 14:13)
Gal kas žino, gal tokius galima atiduoti į kūdikių namus.
*

Mintis ir pati idėja sveikintina.

Dar studentavimo laikais teko dirbti vienuose tokiuose jūsų paminėtuose namuose. Ką ten pamačiau - nusivyliau ilgam. (Gal direktorė nesąžininga pasitaikė....) Būdavo sueina tetulkos direktorės draugės ir rausiasi po tuos gerų tėvelių atvežtus maišus... Geresnius drabužiukus ir žaisliukus tiek tie likimo nuskriausti vaikiukai ir temato. Iškeliauja jie būdavo ne ten, kur reikia. Pati savom akim kelis kartus mačiau verysad.gif

Atsiprašau, kad rašau ne į temą. 4u.gif
justina_r
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 14:33)
Reikia kurti temą - renkam nebereikalingus žaisliukus ir atiduodam juos vaikų namams. Bet reikia pasidomėti, ar tiems vaikams žaisliukų reikia ir kokių. Gal pliušinukų jie neima  g.gif
Dar reiktų mamytės, kuri tuo užsiimtu, juk čia kaip ir labdara savotiška gautųsi. Paskui būtų galima padaryti reportažėlį, kaip vaikučiai džiaugėsi dovanomis  clap.gif
*

drinks_cheers.gif
juodojilu
kokioj temoj tokį skyrelį geriausia būtų sukurti? Būtų labai malonu, kad atsilieptų tie kurie žino daugiau apie vaikų namus ar apie remtinus vaikus.
O apie nesąžiningus- tai jų visur yra, o blogiausia, kad mes patys tokius kartais palaikom. mano pažįstama vis giriasi- gaunu sauskelnių įvairių, draugės mama vaikų namuose dirba, tai man vis atneša. Aš jai sakau, kad taip negerai, o ji teisinasi, kad juk ne pati imanti...
Taigi kuriam skyrelį dovanoju...
eglyc
labas, na as pabandziau per sm nusipirkti zaisla, bet is nuotraukos nesimate, kokios jis bukles, tai kai gavau, pasigaulejau, geriau jau nusipirksiu viena nauja gera, o ne vos veikianti ir visa apzulinta.. na cia mano nuomone.. ax.gif o nereikalingus savo maziaus daiktus planuoju isdovanoti arba nunesti i vaiku namus wink.gif
JUSTITIA
Reikia sukurt temele "Dovanojam žaisliukus vaikų nameliams" skyrelyje, kur vyksta žaislų pirkimas - pardavimas. Ten mamytės praradusios viltį parduoti kokį žaisliuką, padovanotų už dyką. Juk vis geriau nei išmest. O tokių kelias savaites pardavinėjamų žaislų tam skyrelyje tikrai apstu. Man nesuprantama tikrai, nejau taip pinigų trūksta, kad taip norisi parduot !?
Papildyta:
Štai kiek daug tų vaikų namelių. vaikų nameliai
Reikia manau pirma surinkt žaisliukus, o paskui jau rinkt, kokiems nameliams jie bus skirti. Svarbiausia, kad tuo užsiimtų doras žmogus. Kad paskui nebūtų kokių nesąmonių blink.gif
juodojilu
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 16:12)
Reikia sukurt temele "Dovanojam žaisliukus vaikų nameliams" skyrelyje, kur vyksta žaislų pirkimas - pardavimas. Ten mamytės praradusios viltį parduoti kokį žaisliuką, padovanotų už dyką. Juk vis geriau nei išmest. O tokių kelias savaites pardavinėjamų žaislų tam skyrelyje tikrai apstu. Man nesuprantama tikrai, nejau taip pinigų trūksta, kad taip norisi parduot !?
Papildyta:
Štai kiek daug tų vaikų namelių. vaikų nameliai
Reikia manau pirma surinkt žaisliukus, o paskui jau rinkt, kokiems nameliams jie bus skirti. Svarbiausia, kad tuo užsiimtų doras žmogus. Kad paskui nebūtų kokių nesąmonių  blink.gif
*

Labai ačiū už patarimus. Kai tik turėsiu laiko sukursiu. Mielai būčiau " idėjinis vadas". Būtų smagu jei atsirastų kokia maytė su mašiniuku, kuri galėtų kokiu nors metu tuos žaisliukus surinkt, o paskui draugiškai keliese būtų galima nuvažiuot į vaikų namus.
Kurie iš tų namų yra kūdikių? Nes manau daugiausia žaislų ir daiktų būtent jiems atsirastų.
norako
QUOTE(Perfect @ 2008 02 20, 12:39)
Pavyzdžiui, mes jų turėjom BEGALĘ. Kas tik eidavo lankyti vyresnėlio, vis atitempdavo kokį žaislą. doh.gif

Dabar, su antru vaikeliu jau esu pamokyta - nesidroviu "lankytojams" pasakyti - "tik neneškit žaislų" ax.gif 
*

Va ir aš su šituo sutinku, man regis jau tuomet geriau vieną gerą, brangesnį daiktą dovanot, visiems seneliams susidėjus, bet kokybišką, gražu interjere (nu kaip nusiobodo tos žaliai violetavos mašinos, ir kodėl gamintojai galvoja, kad tai gražios spalvos ir "vaikiškos" doh.gif ), negu kalną po 3 - 10 lt visoskio šlamšto, pigaus, nekokybiško, negražaus estetiškai.
Mes taip ir padarėm, suma už motociklą buvo didelė, bet padalinus ta pati, jei pirktumėm atskirai, už tai gražu, praktiška, naudinga, ir vaikas kasdien žaidžia bigsmile.gif , nes nuo tos gausos jie jau niekuom nebežaidžia doh.gif .

Papildyta:
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 20, 15:28)
Labai ačiū  už patarimus. Kai tik turėsiu laiko sukursiu. Mielai būčiau  " idėjinis vadas". Būtų smagu jei atsirastų kokia maytė su mašiniuku, kuri galėtų kokiu nors metu tuos žaisliukus surinkt, o paskui draugiškai keliese būtų galima nuvažiuot į vaikų namus.
Kurie iš tų namų yra kūdikių? Nes manau daugiausia žaislų ir daiktų būtent jiems atsirastų.
*

O aš esu girdėjus, kad neima jie žaislų (matyt kažkokios alia higieninės normos neleidžia unsure.gif , bet mano duomenys nėra patikrinti, tik girdėjau). O va jei būtų tarkim parduotuvė, kur atnešus seną žaisliuką naujam nuolaidą duotų, visiems nauda bigsmile.gif (berods su buitine technika taip kažkas darė), o jau jie pasirūpintų tais žaisliukais (nu tikiuosi neišmestų unsure.gif , gal į globos namus nuvežtų, aš tai vien iš pilietiškumo tuomet tokioj parduotuvbėj pirkčiau, jei jie dar parodytų, ką su jais padarė) bigsmile.gif .
Sakykit, o jūs neštumėt į tokią parduotuvę žaislus? Nu bet tikrai, kur juos padėt? g.gif
JUSTITIA
Na taip, reiktų prieš kuriant susižinoti, ar priims juos kas nors.
Parašiau "Paramos skyrelio" moderatorei asmeninę žinutę, ir paklausiau, kur tokią tema galima kurt. Kai atrašys - pranešiu smile.gif

O dėl mašiniuko - manau, jei bus temelė, tai atsiras ir daugiau norinčių padėti. Atsiras ir mašiniukas biggrin.gif
norako
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 15:56)
Na taip, reiktų prieš kuriant susižinoti, ar priims juos kas nors.
Parašiau "Paramos skyrelio" moderatorei asmeninę žinutę, ir paklausiau, kur tokią tema galima kurt. Kai atrašys - pranešiu  smile.gif

O dėl mašiniuko - manau, jei bus temelė, tai atsiras ir daugiau norinčių padėti. Atsiras ir mašiniukas  biggrin.gif
*

Pranešk, gal aš galėčiau padėti irgi ax.gif
Bet juk ten daug mamyčių bendrauja su globinukais, gal jos žino "iš vidaus"?
Perfect
Nu va, matot, kurlink išsirutuliojo mūsų "apsižodžiavimai". Tik į gera, tik į gera biggrin.gif
JUSTITIA
QUOTE(Perfect @ 2008 02 20, 15:29)
Nu va, matot, kurlink išsirutuliojo mūsų "apsižodžiavimai". Tik į gera, tik į gera  biggrin.gif
*

Ne ne, niekas čia nesižodžiavo biggrin.gif

Parašiau pasiūlymą į pasiūlymų skyrelį, kad būtų gerai sukurt visų skelbimo lentos temų viršuje temelę "DOVANOJU". Pvz., ten kur parduodami, žaislai, drabužiai, vežimėliai, ir kt daiktai. Mamytės, kurios neparduotų savo prekių, galėtų padovanot. Tada beliktų kam nors visus tuos daiktus surinkt ir kam nors nuvežt - neturtingoms šeimoms, vaikų namams ir pan.

Bet šitai idėjai reikia palaiminimo iš viršaus sunglasses2.gif
juodojilu
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 18:02)
Ne ne, niekas čia nesižodžiavo  biggrin.gif

Parašiau pasiūlymą į pasiūlymų skyrelį, kad būtų gerai sukurt visų skelbimo lentos temų viršuje temelę "DOVANOJU". Pvz., ten kur parduodami, žaislai, drabužiai, vežimėliai, ir kt daiktai. Mamytės, kurios neparduotų savo prekių, galėtų padovanot. Tada beliktų kam nors visus tuos daiktus surinkt ir kam nors nuvežt - neturtingoms šeimoms, vaikų namams ir pan.

Bet šitai idėjai reikia palaiminimo iš viršaus  sunglasses2.gif
*

Valio. Šaunu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vaida L
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 11:37)
Vaikučių nuo visų pasaulio mikrobų neapsaugosi. O be to, nupirkęs juk išplauni, dezinfekuoji.
Aišku jei būčiau milijonierė  laugh.gif pirkčiau naujus. Bet dabar jau geriau tuos pinigėlius panaudosiu kitoms vaikučio reikmėms. Atiduot sunkiai uždirbtus pinigus grobikiškoms LT žaislų parduotuvėms!?  schmoll.gif
Be to, dėvėtus žaisliukus visad ramesne dūšia duodi daužyt  lotuliukas.gif
*

visiškai sutinku su šia nuomone rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 17:32)
Ne ne, niekas čia nesižodžiavo  biggrin.gif

Bet šitai idėjai reikia palaiminimo iš viršaus  sunglasses2.gif
*

Aš visoms už nes ir pas pačią likę mažutės daiktelių kur atiduot nėr kam o ir parduoti tokių neina 4u.gif dovanočiau
JUSTITIA
Dėja sulaukiau tokio Paramos skyrelio moderatorės atsakymo:

"sveiki,
norai geri, bet vaiku namai nepriima nenauju zaisliuku, nes juos reikia dezinfekuoti... o tai sukelia rupesciu... vercau atiduokite draugems ar remtinoms seimoms, pvz parasykite i paramos skyrelio tema Sandeliukas.
mamulia"

Taip kad pritarimo iš aukščiau nesulaukėm verysad.gif
Pentarda
Siulyciau tuomet realizuoti juos per seniunijas ir baznytines parapijas, Karita. Tikrai kiekvienoj seniunijoj ar prie baznyciu yra zmogus kuris rupinasi daugiavaikemis, soc. remtinomis seimomis mirksiukas.gif
norako
QUOTE(xxxx @ 2008 02 20, 20:43)

"sveiki,
norai geri, bet vaiku namai nepriima nenauju zaisliuku, nes juos reikia dezinfekuoti... o tai sukelia rupesciu... vercau atiduokite draugems ar remtinoms seimoms, pvz parasykite i paramos skyrelio tema Sandeliukas.
mamulia"

Taip kad pritarimo iš aukščiau nesulaukėm  verysad.gif
*

Va va, juk sakiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2008 02 20, 20:57)
Siulyciau tuomet realizuoti juos per seniunijas ir baznytines parapijas, Karita. Tikrai kiekvienoj seniunijoj ar prie baznyciu yra zmogus kuris rupinasi daugiavaikemis, soc. remtinomis seimomis  mirksiukas.gif
*

Užbėgot už akių, aš irgi pasidomėjau, kad jos priima bigsmile.gif , o gal galima tiesiog skyrelį "dovanoju", tai gal ne bendrai į globos namus, o mamytės, kur pinigėlių ne tiek turi iš sm'o, pasiimtų dovanai bigsmile.gif
juodojilu
Ačiū, kad išsiaiškinot dėl vaikų namų. Lieka du variantai: seniūnijos arba skyrelis dovanoju. Tik su tuo skyreliu gali būti problema ta, kad tos vargstančios šeimos gal prie kompiuterių mažiau prieina. Na aš pasidomėsiu savo seniūnijoj kokia situacija.
Tikrai smagu, kad tema apie naudotus žaislus išsirutuliojo tokia linkme. smile.gif
zana33
Tikrai galim ipirkt bet kokius zaisliukus.Juk ne ,,brangininkej'' Lietuvoj gyvenam rolleyes.gif Anglijoj bet koki zaisliuka gali nusipirkt uz puse kainos ar dar pigiau(jei netingi paziuret kainas skirtingose parduotuvese ax.gif ),visada kazkur buna nuolaidos.Bet pas mus tikrai daug padevetu zaisliuku.Megstu lankytis sendaikciu turguose,tai ten geru firmu zaisliuku nors vezimu vezk thumbup.gif Ir pigu labai.Uz 5 svarus gali pilna masinos bagazine prikraut lotuliukas.gif Nuperki vaikui,nuplauni su muilu,pamirkai dezinfekuojamam skystyje,ir zaidziam!O jei nusibosta,po savaites ar menesio negaila ir atiduot kazkam,idet i labdara,ar paprasciausiai ismest.Tikrai turejau patirties,kad nupirkus vaikui brangu zaisla,jis su juo visai nezaidzia schmoll.gif Tada ir isleistu pinigu gaila ir ismest negali. doh.gif
JUSTITIA
Tai jau taip, anglai labai mėgsta ką nors padėvėję tuoj išmest. Nusiperka maišą drabužių per sale'us, o paskui pusę iš jų išmeta lotuliukas.gif
Atsimenu vienas anglų bičiukas man aiškino, kaip reik vaikinams į klubus eit apsirengus. Atseit su tais pačiais marškinėliais 2 kartus į klubą eit nevalia lotuliukas.gif
Tas pats ir su žaislais matyt. Nors ką norėt, kai gyvensim taip kaip anglai, ir mes pirksim vaikams NAUJUS žaislus kas savaitę.
ezytee

O Jūs pabandykit parduot SM nežinomos firmos žaislą. Net už dyką niekas neima doh.gif
*

[/quote]

VAT tai ir vadinasi "snobizmas" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 21, 11:43)
Tai jau taip, anglai labai mėgsta ką nors padėvėję tuoj išmest. Nusiperka maišą drabužių per sale'us, o paskui pusę iš jų išmeta  lotuliukas.gif
Atsimenu vienas anglų bičiukas man aiškino, kaip reik vaikinams į klubus eit apsirengus. Atseit su tais pačiais marškinėliais 2 kartus į klubą eit nevalia  lotuliukas.gif
Tas pats ir su žaislais matyt. Nors ką norėt, kai gyvensim taip kaip anglai, ir mes pirksim vaikams NAUJUS žaislus kas savaitę.
*

O lietuviai surenka iš šiukšlynų ir pervežę į LT pardavinėja ir dar moka gražiai apibūdint kuris geresnis ir kokybiškes dry.gif
JUSTITIA
Aš jau seniai pastebėjau Žaislų pardavimo lentoje, kad tos, kurios pardavinėja žaislus devėtus, nepraleidžia progos pasisakyt apie geresnių firmų žaisliukus. Viena kitos skelbimuose reklama "daro" ir viskas. O kai dar parašo "mano brangiausiajam atsibodo žaisti, tai ir parduodu..." - tai iš vis gun_bandana.gif nusišauk. Čia kalbu tik apie tas, kurios masiškai tuos žaislus pardavinėja (iš šiukšlynų susivežę biggrin.gif ). Na visiems reikia gyvent smile.gif
renax
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 20, 17:43)

"sveiki,
mamulia"

Taip kad pritarimo iš aukščiau nesulaukėm  verysad.gif
*

Cia ne palaikminimo nesulauket , o pasake realia situacija .
Juk skelbimo skyrelyje galit uzvest tema dovanoju zaisliukus , kam reiks pasiims . Nors as zaislus atiduodu dukters klasiokei , manau tokiu vargingu zeimu surasite bet kurioje mokykloje ar darzelyje , paklauskit aukletojos , mokytojos , poliklinikoje sesutes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 20, 11:33)
Reikia kurti temą - renkam nebereikalingus žaisliukus ir atiduodam juos vaikų namams. Bet reikia pasidomėti, ar tiems vaikams žaisliukų reikia ir kokių. Gal pliušinukų jie neima  g.gif
Dar reiktų mamytės, kuri tuo užsiimtu, juk čia kaip ir labdara savotiška gautųsi. Paskui būtų galima padaryti reportažėlį, kaip vaikučiai džiaugėsi dovanomis  clap.gif
*

Jus darysit del to kad padaret ar del reportazelio ?
doh.gif
Perfect
QUOTE(renax @ 2008 02 22, 11:08)
Nors as zaislus atiduodu dukters klasiokei , manau tokiu vargingu zeimu surasite bet kurioje mokykloje ar darzelyje , paklauskit aukletojos , mokytojos , poliklinikoje sesutes smile.gif
Papildyta:

*

Kaip jau rašiau anksčiau (pasikartosiu doh.gif ) - gerai, jei žaisliukai papuls ten, kur ir norėjai, kad jie papultų... Esu susidūrusi su nesąžiningais žmonėm, tai jei jau dovanoju - tai tiesiai tam žmogui į rankas. Yra gi visokių - paims, o po to parduos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(ezytee @ 2008 02 21, 12:22)
O lietuviai surenka iš šiukšlynų ir pervežę į LT pardavinėja ir dar moka gražiai apibūdint kuris geresnis ir kokybiškes dry.gif
*

Deja, tai tiesa verysad.gif
renax
QUOTE(Perfect @ 2008 02 22, 09:45)
Kaip jau rašiau anksčiau (pasikartosiu doh.gif ) - gerai, jei žaisliukai papuls ten, kur ir norėjai, kad jie papultų... Esu susidūrusi su nesąžiningais žmonėm, tai jei jau dovanoju - tai tiesiai tam žmogui į rankas. Yra gi visokių - paims, o po to parduos blink.gif
Papildyta:

Deja, tai tiesa verysad.gif
*

O kur jie papuls jei pasiklausi to zmogaus adreso ir atiduosi i rankas . Kitur gi nepapuls .
Perfect
QUOTE(renax @ 2008 02 22, 13:03)
O kur jie papuls jei pasiklausi to zmogaus adreso ir atiduosi i rankas . Kitur gi nepapuls .
*

Va taip aš ir siūlau visoms dovanojančioms elgtis...
JUSTITIA
QUOTE(renax @ 2008 02 22, 10:08)
Jus darysit del to kad padaret ar del reportazelio ?
doh.gif
*

Reportažėlis būtų tam, kad paskui neatsirastų manančių, kad žaisliukai papuolė kur nors kitur (pardavimui pvz.). Žinot kaip būna su tom labdarom. Renka renka, o iškeliauja nežinomais keliais labdara blink.gif
juodojilu
[quote=ezytee,2008 02 21, 13:22]
*

[/quote]

VAT tai ir vadinasi "snobizmas" biggrin.gif
Papildyta:
*

[/quote]
Tai va pasirodo kaip. Vien tik biznis valdo mus. Kiekvinam savo. O aš naivi stebėjausi, kodėl nematau skelbimų- atiduodu, dovanoju. Manau skelbimų skyrelyje tikria praverstų atskira skiltis DOVANOJU. Nes šiaip tie skebimai taip toli nukeliauja, juk ten per pusdienį tuos pačius skelbimus vis kartoja, tai tie senesni atsiduria kažkelintam puslapy.
JUSTITIA
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 22, 17:02)
Tai va pasirodo kaip. Vien tik biznis valdo mus. Kiekvinam savo. O aš naivi stebėjausi, kodėl nematau skelbimų- atiduodu, dovanoju. Manau skelbimų skyrelyje tikria praverstų atskira skiltis DOVANOJU. Nes šiaip tie skebimai taip toli nukeliauja, juk ten per pusdienį tuos pačius skelbimus vis kartoja, tai tie senesni atsiduria kažkelintam puslapy.
*

Aš irgi taip pat manau biggrin.gif Bet niekam kitam čia žiūriu neįdomu. Iš patirties žinau, kad jei neparduodi kokio daikto, tai galvoji, ai bala nematė - išmesiu. O va būtų atskiras skyrelis - tai mamytės aktyviau ten permestų savo žaisliukų, drabužiukų ar kt. foto ir galėtų kitos rinktis iš vienos temos viską. Vienu žodžiu, nebėr apie ką šnekėt, nes ir taip aišku, kad niekas nepasikeis. Sad sad sad... sad.gif
bsgess
QUOTE(vaida L @ 2008 02 20, 18:05)
Aš visoms už nes ir pas pačią likę mažutės daiktelių kur atiduot nėr kam o ir parduoti tokių neina  4u.gif dovanočiau
*

Na as tokius zaislus ir rubus, kuriu neitusi parduot, paprasciausiai ismetu. Nes jei negali parduoti, man butu geda ir dovanoti tokius.

Todel man keista, kai tos pacios mamos raso "savo vaikui nepirkciau deveto zaislo", o kai ju vaikai pazaidzia ir zaislas tampa lygiai toks pats devetas - iesko kam atiduoti. Vadinasi, kitam vaikui zaisti juo galima.

Labai dziaugiuos, kad yra kas parduoda devetu daiktu. Vargu ar esate isigyje tik viena zaisla ir jo uztenka - tokio dar nepagamino. Gal galite isduoti, koks jis bigsmile.gif
Papildyta:
O kad norite paremti - sauni ideja, manau tikrai rasite kam. Sandeliukas gera nuoroda mirksiukas.gif
Tik supraskite, kad ir pardavimai, kad ir devetu daiktu, kai kurioms nera biznis del naujos masinos ar makiazo priemones is kristianos, o is tu pinigeliu yra perkamas maistas vaikui, zaislai ar rubai, kad ir tie, kuriuos jus ismestumete.
zana33
Tikrai su mielu noru atiduociau zaisliuku ir rubeliu,tiems kam ju reikia.Bet realybe yra tokia-as nesu maisus ant gatves,juos surenka lietuviai,ir veza parduot i Lietuva verysad.gif Is dalies dziaugiuosi,kad nereikia tu daiktu mest,juk geri dar.Is kitos puses,gaila,kad kazkas is to darosi bizni verysad.gif
bsgess
Uzsieny yra sendaikciu parduotuves, kaip ir pas mus. Ten viskas pigiau, ir net moto ju - kad tu daiktu galetu isigyti prasciau besiverciantys. Ne is visko daromas biznis, nors ir tokia parduotuve tuo galima pavadinti. Svarbu, kad yra ir rezultatas.
Todel as nesciau ko nereikia toms parduotuvems, ju kainos tikrai nebus tokios kaip nauju 4u.gif Cia tokiu atveju, jei negali rasti tu kuriems reikia. Leisk jiems tave surasti.

O jei ir isveza i Lietuva - tai puiku, nes ir pati keleta zaislu esu padevetuose pirkusi, kuriais labai dziaugiuosi.
zana33
Zinoma,cia,Anglijoj,daugybe visokiu labdaros parduotuveliu,bet ne karta maciau,kaip tamsiu paros metu lietuviai,lenkai surinkineja maisus nuo tu parduotuviu(cia dar nieko),bet baisiausia,kad buna taip,kad per nakti maisu turini ismeto po visa gatve blink.gif (tikrai nenoreciau,kad mano vaiku drabuzeliai ar zaisliukai metytusi ant gatves schmoll.gif ).Tai ir dedam prie namu-geriau tegu i LT vaziuoja biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.