Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiški rūbeliai iš Maximos
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Vaizele
Daviau paiešką, tokios temos nerado, tad užvedu naują - pakalbėkim apie rūbelius parduodamus Maximoje.

Kilo noras užvesti tokią temą, nes vakar Maximoje pastebėjau gan gražius šliaužtinukus vaikui už berods 19.99 Lt. Tokie balti ir žydri. Gan gražūs, nebrangūs ir parašyta 100% vilna. Kadangi aš praktikuoju kuo natūralesnius audinius savo vaikams, tai man kaip ir thumbup.gif būtų. Bet...

to rūbelio audinys man vizualiai panašesnis į sintetinį. Be to, tokia maža kaina. Na gerai, maximoj būna kai ko už nedidelę kainą. Bet didžiausią įtarimą sukėlė tai, kad šalia guli pledas. Ant lentynos parašytą - vilnonis. O ant paties pledo - kad medvilninis. Vat ir pasitikėk, kad nori irnesakyk.gif

O kad kaina buvo visai ne tokia, kokia buvo nurodyta, tai čia jau daugybę kartų turbūt kiekvienas patyręs tai.

Tad ir norisi pasiklaust, gal kas turit nupirkę savo vaikams? Kaip nešiojasi? Ar iš tiesų panašu, kad tikra vilna?
*Lina*
aš savo dukrytei kai buvo labai mažytė iš maximos buvau nupirkus kombinzoniuką, kokybė nustebino, buvo labai fainas thumbup.gif dar komplektuką turėjom
irgi labai gerai nešiojosi thumbup.gif
ir vasarinis komplektukas buvo mielas
user posted image

turėjom ir pižamytes, bodziukus, tai schmoll.gif schmoll.gif po skalbimo išsitampė,spalvos išbluko doh.gif
o dabar savo mažei nieko gero nematau maximose, nepatinka man rūbelių kokybė schmoll.gif
na, kartais įmanoma rasti neblogų apatinių maikučių bei triusikėlių
electra23
QUOTE(*Lina* @ 2008 02 16, 19:35)
user posted image
*

As siuo klausimu nepykit nepasisakysiu,nes nieko is ten neturiu schmoll.gif ,bet negaliu nepagirt Ugnes wub.gif wub.gif wub.gif Lina ji cia nuostabiai atrodo,as be zodziu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
*Lina*
QUOTE(electra23 @ 2008 02 16, 19:17)
As siuo klausimu nepykit nepasisakysiu,nes nieko is ten neturiu schmoll.gif ,bet negaliu nepagirt Ugnes wub.gif  wub.gif  wub.gif Lina ji cia nuostabiai atrodo,as be zodziu bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ačiū labai 4u.gif
celesta
pirkom kelis darbužėlius iš maximos, bet dažniausiai juos nešiojame prie namų, kieme, tiesa turim vieną neblogą kostiumėlį - sijonuką ir palaidinę, tai šis tinka ir į svečius smile.gif
megztinukų kokybė gan prasta, nepatiko schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(celesta @ 2008 02 16, 21:54)
pirkom kelis darbužėlius iš maximos, bet dažniausiai juos nešiojame prie namų, kieme, tiesa turim vieną neblogą kostiumėlį - sijonuką ir palaidinę, tai šis tinka ir į svečius smile.gif
megztinukų kokybė gan prasta, nepatiko schmoll.gif
*

mergytė nuostabi thumbup.gif
Zana4
as maximos rubeliu niekad nepirkau vaikui, isskyrius kojinytes blush2.gif
siandien apsipirkinejau, ir uzmaciau visai nieko pizamyte, dar ir su nuolaida tik 10 lt, maikyte tik 4 lt biggrin.gif is kokybes tikrai nieko nesitikiu, dar i r uz tokia kaina, bet be nuolaidu kainoskur kas didesnes siu rubeliu ax.gif na nupirkau tiesiog pabandymui smile.gif kad turreciau ka pasakyti apie kokybe po keliu skalbimu
user posted image
user posted image
dovillee
turiu dukrytei nupirkus is maximos tik viena bodziuka aukstu kaklu (golfiuka) 100%medvilne .kokybe schmoll.gif tysalas,na bet pirkdama nieko ir nesitikejau geresnio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lina* @ 2008 02 16, 19:35)
*

Ugnes kostiumelis tikrai labai grazus wub.gif
Vaizele
Kiek kartų pati sau esu pirkusi rūbus iš Maximos susigundžius neva tai madingu fasonu ir maža kaina, tai po to spjaudydavausi iš pykčio. Tai kol būdavau nepamiršus paskutinės nuoskaudos, tai ilgai po to nieko nepirkdavau schmoll.gif iki kol pamiršdavau biggrin.gif Tai bendroj sumoj sau esu pirkusi labai nedaug ir iš visų kartų siaubingi prisiminimai.

Tai kai pamačiau šliaužtuką vaikui, nepuoliau gundytis maža kaina, pirmiau sakau pasiklausiu, gal kas bandėt būtent tą konkretų šliaužtuką? rolleyes.gif

O mergaitė nuotraukoje tai wub.gif
aseret
mes turėjom iš maximos šliaužtukus tokius žydrius su laiveliu , tai visai patiko - ir patogu ir atitarnavo kiek reikia ir išmest negaila bigsmile.gif
bsgess
Sau esu nusipirkusi trikotazine maikute, tai labai patenkinta thumbup.gif Gal man vaidenasi, bet man maximos rubai labai skirtingi - kai kurie prasti kai kurie atrodo kokybiskai pasiuti, pvz.kepurytes megztos tai super. Sunku vienareiksmiskai pasakyti, ziurint koks produktas, kas siuvo ir ka.

Ko noreciau rasti, tai kokybiskesniu kojiniu suaugusiems, nes kaip vanduo - vienam kartui doh.gif
Eglute
is maximos esu pirkus bodzius, ir viena pizama
pazadejau sau daugiau is ten nieko nepirkti schmoll.gif
nusivyliau unsure.gif
Teska
As savo vaikiukui pavasarine striukyte pirkau, tai labai patenkinta, dar ir siam pavasariui gera bus, labai faina thumbup.gif Dar visokiu kojinyciu, triusikeliu pirkau tai visai nieko viskas pagal kaina, labai patiko triusikiuku rinkinukas su disnejaus piesinukais, tai labai fainiai nesiojasi thumbup.gif Sau maikute buvau pirkusi. tai namuose trinti, super buvo, apiplemavau ir tiesiai i siuksline smile.gif Vyriui maikutes visas perku maksimoj, jo toks darbas, kad nesvarbu kur pirkta tuoj uzsinesiojisi,nusitrynusi buna, nors sirdies neskauda kai metu lauk g.gif
Kristtute
Aš kažkada esu pirkus sūnui golfukų apatinių kelnyčių, maikyčių, tai sakyčiau šiaip sau... Golfai nepatogūs, sunkiai galva lindo, nors ir ne didžiagalvis maniškis, ir pasiuvimas įdomus. Rankovės per ilgos, reik atlenkt dar, o pats trumpas vos pilva dengia, apie jokį sukišimą į kelnes net nesvajot schmoll.gif O apatiniai tai labai greit iširo per siūles ir išskystėjo.
Daugiau nebeperku rūbų Maximoj, išskyrus Skinijos pėdkelnes, bet ir šios paskutiniu metu suprastėjo labai verysad.gif
JUSTITIA
Nenene...Jokiu "Maximinių" daugiau nebepirksiu. Gal kai kurioms ir pasiseka nusipirkt ką geresnio, tik ne man schmoll.gif Visi nubluko, išsitampė po PIRMO skalbimo lotuliukas.gif
Jau geriau taupančioms patarčiau iš "antrų rankų" tongue.gif (firminiai, gražučiai, o jau kokybė thumbup.gif ).
Birbiziukas
na aš sakyčiau esu nemažai pirkus iš Maximos, perku nuo pat gimimo vaikui vis ką nors iš ten tai yra pasitaikę ir geros ir prsatos kokybės , prastos kokybės gal labiau leliukų rūbai, bent man , pasitaikė, o didesniam jau ir bliuskutės, ir džinsai, ir striukės labai netgi nebogi thumbup.gif tiktai viena striukė po pirmo skalbimo nusidažė teko išmest unsure.gif , kas liečia iširimus per siūles tai tie patys Utenos trikotažo apatiniai baltinukai mum iširo visa apačia mastau.gif ir aplamai mums beveik visų apatinių baltinukų, maikučių išyra apačia g.gif
^Braškytė^
esu ir as pirkus vyrui golfu doh.gif doh.gif atsimenu buvo AKCIJA na galvoju dabar tai papirksiu lotuliukas.gif nupirkau as ju net nz kiek bet esme ta kad apsirenge karteli iki skalbimo kaip ir nieko bet...... kaip isiskalbe tai istyso i sonus o is ilgio susitrauke doh.gif kojnes vyriskos vienkartines arba pradyla arba susitrauke doh.gif ,karta berniukui ten pirkau kepuryte (velveto melyna)pavasariui rudeniui ji tinkama na tai vienntelis daiktas is MAXSIMOS pirkatas kuris geras dabar nesioja ir dar nesios nes ziuriu nieko blogo kaip ir nesidaro lotuliukas.gif taiva vienintelis daiktelis kuris thumbup.gif
Kotik
As maximoj perku vyresnelei drabuzius nesioti i darzeli,nes ten labai jau gadina rubus.Bet nupirkau viena megstini maximoj tai dukra jau 2 metus nesioja thumbup.gif tikrai neblogas thumbup.gif
digi
ne kartą teko pirkti rūbus tiek vaikui tiek sau iš Maximos, perku su mintim, kad juos dėvėsim namie, į kiemą, bet pasitaiko, kad visai nieko rūbelių gaunam, tai ir į svečius puikiai tinka nueiti , kaip kažkas ir minėjo, ten gi ir gamintijai skiriasi, tai labiau į tai reiktų žiūrėt, o ne į tai, kad maxima prekiauja , ne vieną rūbelį vaikui esu nupirkusi ir pav.Kotrynoj, kur po skalbimo išsitampė, nubluko spalva, arba dažė mirksiukas.gif
Versmė
pirkom vaikui body, po 2 skalbimų jo plotis tapo toks, kad ir aš įlįsčiau doh.gif Jau geriau kokį next iš second hand pagriebti, bet jau matai kaip atrodo po skalbimo ax.gif
Migdole
QUOTE(teresik @ 2008 02 19, 23:32)
mes turėjom iš maximos šliaužtukus tokius žydrius su laiveliu , tai visai patiko - ir patogu ir atitarnavo kiek reikia ir išmest negaila bigsmile.gif
*

Mes ir toki pirkom schmoll.gif ir visai nepatiko, nes tuoj pat uzsegimai isplyso. Spalva isbluko.

Kai nesi bandes nieko kito, gal ir maximimiai atrodo geri. Bet kai gauni dovanu is uzsienio. Tai taip gaila pasidaro, kad pas mus negalima tokiu nuostabiu, kokybisku, spalvingu ir puikiu nusipirkti. O jei ir randi koki, tai 79lt mokejom (italiskas berods)
*rutuliukas*
maximoj dazniausiai perku apatines maikutes, po kol kas neteko nusivilti thumbup.gif nieks neatiro
is virsutiniu rubeliu iyra teke pirkt striuke, tai visai ir nebloga buvo, o siaip visus kitus rubelius perku kitur biggrin.gif
Stebukle
Maximoj tikrai nemazai produkcijos yra is Korlejos, tai geriau nuvaziuot i Korlejos firmine parduotuve ir nusipirkt be antkainiu.
Siaip, maximoj yra tikrai vertu demesio rubeliu, tik kazkaip keista ten man pirkt drabuzius smile.gif nors nei karto nenusivyliau vaikiskais rubeliais is ten pirktais.
slonko
QUOTE(Eglute @ 2008 02 20, 11:43)
pazadejau sau daugiau is ten nieko nepirkti schmoll.gif
nusivyliau unsure.gif
*

drinks_cheers.gif
as tokios pat nuomones apie maximos siulomus rubelius: ten kur raso medvilne jauciasi kad is tikruju sintetika verysad.gif
PS gal cia tik naujagimiams tokia kokybe bloga, nezinau- ziuriu kas pirko didesnems vaikams liko patenkinti g.gif
rutast
Perkam tik pėdkelnes dabar.
Kadais pirkom golfą, kelnes - tai neblogoskokybės, bet šliaužtinukai ir marškinėliai išsitampė labai.
Jjulie
Pirkau dukrytei kelis bodikus, siaubingai persikraipė, rankovės trumpos. Geriau tikrai iš "second hand", bent kokybė daug geresnė.

Sau buvau nusipirkus pukinę striukę, po pirmo skalbimo pukai pradėjo listi taip, kad nebuvo imanoma nešiot toliau..
Vaizele
O man tai iš galvos neišeina Druskininkų didžiojoj maximoj matyti šliaužtukai vaikui. Vilniuj keliose maximose žiūrėjau, nėra schmoll.gif

Būčiau tikrai dėkinga, jei kuri mamytė apsiimtų nupirkt ir atsiųst į Vilnių 4u.gif Padaryčiau pavedimą, aišku.

Gal atsiras kas nors? blush2.gif
zvaigzdute++
taip, gan daznai perku maximoj rubelius, nes man gaila moket brangiai uz vaoko rubus, nes greit isauga 4u.gif
Kotik
Man nepatinka kokybe drabuziu pirktu maximoj schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
*Gabriella*
Pries kelis menesius buvo akcija golfiukams, po 12lt- zali, zali dryzuoti, rudi.

Tai zinokit super man, jau kelis men nesiojam ir kas savaite skalbiu, nes su jais i darzeli eina. O jie ir siandien kaip nauji atrodo, tikrai tikrai bigsmile.gif
http://i135.photobucket.com/albums/q123/li...pg?t=1204802449
Vaizele
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 03 06, 13:23)
Pries kelis menesius buvo akcija golfiukams, po 12lt- zali, zali dryzuoti, rudi.

Tai zinokit super man, jau kelis men nesiojam ir kas savaite skalbiu, nes su jais i darzeli eina. O jie ir siandien kaip nauji atrodo, tikrai tikrai  bigsmile.gif
http://i135.photobucket.com/albums/q123/li...pg?t=1204802449
*

tikrai, atrodo thumbup.gif
daika
smile.gif kokį drabužėlį maximoje nusipirksi priklauso nuo gamintojo, esu pirkusi dukrytei striukytę pavasariui, tai esu patenkinta, bet susigundžiau nupirkti odinius strados batukus, tai nusyviliau, nes nešiojo beveik metus ir taip neprasinešiojo nuolat trinė kojytę, dėdavom pleistriukus. Tačiau kai kartą buvo batų išpardavimas tai su nuolaida, už 23lt nusipirkau sau odinius batelius, tai nešiojau 3 metus thumbup.gif ir dar šiais metais bus geri.
&joy
As esu daug savo vaikui pirkus is maximos drabuziu, tai kokybe labai daug priklauso nuo gamintojo, pvz, turim kelias maikutes 'smile' firmos, tai tikrai labai thumbup.gif , nei nubluko, nei issitampe, nei aplikacijos susigadino. Dar 'in style' neblogi drabuziai, bet 'strada' ir 'basic' tai schmoll.gif , man labai nepatiko.
Turim maximiniu dzinsu, striukiu, tai visai neblogai nesiojasi, gerai skalbiasi, bet batu ten neperku nei sau, nei vaikui. Viena karta pirkau batelius, tai koja prakaituodavo siaubingai vaikui ir siaip nepatogus buvo, nenoredavo ju autis. Beje, praeita vasara maciau buvo 'adams' firmos drabuzeliu maziukams, jie tikrai turetu but kokybiski bigsmile.gif
Ir dar, mano nuomone, maximoj drabuzius galima pirkti tik per ispardavimus, nes be nuolaidu kainos tikrai neatitinka kokybes schmoll.gif
light blue
SMILE firmos turėjom kostiumuką, megztuką gerai nešiojosi, pėdkelnės visai geros. Šiaip vizualiai maloniai atrodo, bet mažai jų perku Maximoje.
raamke
na aš irgi buvau kelis bodžiukus nuprkus maksimoje, tai labai greit nusiskalbė ir nebegražūs liko, sakiau daugiau nebepirksiu ten schmoll.gif
ausrakns
QUOTE(raamke @ 2008 03 14, 16:10)
na aš irgi buvau kelis bodžiukus nuprkus maksimoje, tai labai greit nusiskalbė ir nebegražūs liko, sakiau daugiau nebepirksiu ten schmoll.gif
*

As lygiai taip pat jais buvau labai nepatenkinta verysad.gif
Vaizele
Ai tiesa, aš tai esu papirkus nemažai pėdkelnių. Bet irgi labai greitai pradilo ir praplyšo. Turiu pasakyt, kad greitai praplyšo ir specializuotose vaikų rūbų parduotuvėse pirktos pėdkelnės už trigubai didesnę kainą nei maximoj g.gif
Guoda
Aš perku vaikui į darželi sportines kelnes ir džemperius, nes labai greit suplėšo kelnių kelius (kiliminė danga žaidimo kambary). Tai nors negaila, kad nedaug sumokėta.... Visai neblogi džinsiukai mums pakliuvo.... Pirkau golfiuką, tai irgi visai nieko...
sobieska
Pati tai nieko nesu pirkusi, ale esu gavusi dovanai iš senelių, jie perka iš ten biggrin.gif , galiu pasakyti, kad visai neblogi šilti šliaužtai, džemperiukai
Casual
Karts nuo karto apsiperkam maximoj.
maziui labai superiniu sliauztuku uztaikem; golfus po 6 lt pirkau (veliau apziurejau ant etiketes kad Utenos trikotazo - matyt kazkokie likuciai buvo like), kelis sykius pirkau striukes, kuriomis likau labai patenkinta , o pukine striuke dickiui nupirkus labai nusivyliau, nes nei metu neatlaike nors 80 lt kainavo, kai tuo tarpu rudenine uz 29 lt jau 3 metai sode tarnauja ir galo nesimato.
Maximoj - laimes dalykas ant kokio rubo pataikysi, na bet per ispardavima tikrai verta, jei kas ir netinka del kokybes tai bent jau kruvos pinigu nebuna kainave.
Beje, perkam vaikam apatini trikotaza is maximos.
Braškutė
esu pirkusi, gal kokybe nera labai gera, bet daigtas naujas, o vaikai vistiek greitai isauga smile.gif
naitas
Man nepatinka maximoj parduodami šliaužtai. Nors medvilniniai, jie vis tiek tokie kieti, "brezentiniai" būna.

Skinijos pėdkelnes reiktų pirkti ne maximose, o pačioje SKINIJOS parduotuvėje, Kaune, Stulginskio g (prie Jonelio kiemo) Vilijampolėje. Čia bent jau 2 litais pigiau.

O va vyresnėliui tai perku kartas nuo karto kokį bliuzoną, džemperiuką. Apatines kelnytes esu pirkus, spalvotų maikučių pikniko dienoms.

Norint ką nors tikrai kokybiško nupirkti vaikui, reikia didelę maximą kasdien "vizituot", eiti kaip į darbą rolleyes.gif tada ir nuolaidas ištaikysi, ir dydį rasi. O šiaip per laiką jau atsirinkau, kaip kokia medžiaga tarnaus.
zzuzza
As pati nesu pirkusi,nes turim kriksto mama Airijoj,tai ji aprupina.bet mano drauges daug pirkdavo savo vaikams ir nesiskunde.Aisku,pasitaiko visko,bet buna ir laaaaaaaabai geru dalykeliu ir uz maza kaina.
Miliux
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 03, 11:00)

Siaip, maximoj yra tikrai vertu demesio rubeliu, tik kazkaip keista ten man pirkt drabuzius smile.gif nors nei karto nenusivyliau vaikiskais rubeliais is ten pirktais.
*

drinks_cheers.gif esu keletą rūbelių pirkus savo pupai, tiesa sakant nenusivyliau, vieni džinsiuka netgi buvo H&M firmos thumbup.gif taip kad perkant reikia žiūrėti ir kas gamintojas, nes Maxima tik importuotoja mirksiukas.gif
Migdole
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko.

ir dar pirkome Korlejos kepuryte, nes kai buvom ju firminej parduotuvej, tai ten tik naujagimiams dydziu buvo. Kas man buvo labai keista.
Is pradziu per maza issirinkau, bet atvaziavau po savaites ir man mielai leido pasikeist i didesne smile.gif
*Drugelis*
QUOTE(Miliux @ 2008 03 29, 01:18)
:taip kad perkant reikia žiūrėti ir kas gamintojas, nes Maxima tik importuotoja mirksiukas.gif
*

Pritariu mirksiukas.gif
Ypač kai vaikas dar mažas ir greitai rūbelius išauga, tai net ir tų maximinių nunešiot nespėja (nors iš ten ne daug perkam, bet ką pirkom, tai tikrai net ir po intensyvaus nešiojimo neatrodė ,,varganai") smile.gif
eladzius
as per ispardavimus nuperku,nemanau ,kad tai biednumo pozymis
kristinka
as ir kartais perku is maximos,na nieko sunesiojam ax.gif
pyyp
Ir as karts nuo karto per ispardavima nuperku vaikiui koki rubiuka. Megstukas "instyle" po puses metu intensivaus nesiojimo -skalbimo geriau atrodo negu is "seppalos" ; "smile" pavasarine striukite uz 12 litu, gerai atrodo ir si pavasari. "Basic" trikotazas tik man labai nepatinka- issitampo.
meelis
MUSU MAZIAI GREIT AUGA.O KOKIBE VIENO RUBELIO GERESNE KITO BLOGESNE.KAIP IR VISUR KITUR.
perkunija
Esu pirkus berniukui trikotažines kelnytes, bliuzoną su kapišonu, mergytei kelnes tokias ružavas su pamušalu medvilniniu. Kažkada seniai pirkau sūnui du golfukus dryžuotus. Na rankoves tai reikia atlenkt, bet atneiojo gal metus, o dabar dukrytei geri ir puikiai atrodo thumbup.gif Aišku tokie rūbeliai daugiau po namus. Dar berniukui pirkau apatiniu iš Disney kolekcijos, kokybė labai gera. Nenubluko, nesuplyšo, jau metai nešiojam.

O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.