Vaizele
2008 02 16, 17:59
Daviau paiešką, tokios temos nerado, tad užvedu naują - pakalbėkim apie rūbelius parduodamus Maximoje. Kilo noras užvesti tokią temą, nes vakar Maximoje pastebėjau gan gražius šliaužtinukus vaikui už berods 19.99 Lt. Tokie balti ir žydri. Gan gražūs, nebrangūs ir parašyta 100% vilna. Kadangi aš praktikuoju kuo natūralesnius audinius savo vaikams, tai man kaip ir  būtų. Bet... to rūbelio audinys man vizualiai panašesnis į sintetinį. Be to, tokia maža kaina. Na gerai, maximoj būna kai ko už nedidelę kainą. Bet didžiausią įtarimą sukėlė tai, kad šalia guli pledas. Ant lentynos parašytą - vilnonis. O ant paties pledo - kad medvilninis. Vat ir pasitikėk, kad nori O kad kaina buvo visai ne tokia, kokia buvo nurodyta, tai čia jau daugybę kartų turbūt kiekvienas patyręs tai. Tad ir norisi pasiklaust, gal kas turit nupirkę savo vaikams? Kaip nešiojasi? Ar iš tiesų panašu, kad tikra vilna?
aš savo dukrytei kai buvo labai mažytė iš maximos buvau nupirkus kombinzoniuką, kokybė nustebino, buvo labai fainas  dar komplektuką turėjom irgi labai gerai nešiojosi ir vasarinis komplektukas buvo mielas  turėjom ir pižamytes, bodziukus, tai  po skalbimo išsitampė,spalvos išbluko o dabar savo mažei nieko gero nematau maximose, nepatinka man rūbelių kokybė na, kartais įmanoma rasti neblogų apatinių maikučių bei triusikėlių
electra23
2008 02 16, 19:17
QUOTE(electra23 @ 2008 02 16, 19:17) ačiū labai
celesta
2008 02 16, 20:56
pirkom kelis darbužėlius iš maximos, bet dažniausiai juos nešiojame prie namų, kieme, tiesa turim vieną neblogą kostiumėlį - sijonuką ir palaidinę, tai šis tinka ir į svečius megztinukų kokybė gan prasta, nepatiko Papildyta:QUOTE(celesta @ 2008 02 16, 21:54) pirkom kelis darbužėlius iš maximos, bet dažniausiai juos nešiojame prie namų, kieme, tiesa turim vieną neblogą kostiumėlį - sijonuką ir palaidinę, tai šis tinka ir į svečius megztinukų kokybė gan prasta, nepatiko  mergytė nuostabi
as maximos rubeliu niekad nepirkau vaikui, isskyrius kojinytes siandien apsipirkinejau, ir uzmaciau visai nieko pizamyte, dar ir su nuolaida tik 10 lt, maikyte tik 4 lt  is kokybes tikrai nieko nesitikiu, dar i r uz tokia kaina, bet be nuolaidu kainoskur kas didesnes siu rubeliu  na nupirkau tiesiog pabandymui  kad turreciau ka pasakyti apie kokybe po keliu skalbimu 
dovillee
2008 02 17, 12:38
turiu dukrytei nupirkus is maximos tik viena bodziuka aukstu kaklu (golfiuka) 100%medvilne .kokybe  tysalas,na bet pirkdama nieko ir nesitikejau geresnio Papildyta:QUOTE(*Lina* @ 2008 02 16, 19:35) Ugnes kostiumelis tikrai labai grazus
Vaizele
2008 02 17, 13:30
Kiek kartų pati sau esu pirkusi rūbus iš Maximos susigundžius neva tai madingu fasonu ir maža kaina, tai po to spjaudydavausi iš pykčio. Tai kol būdavau nepamiršus paskutinės nuoskaudos, tai ilgai po to nieko nepirkdavau  iki kol pamiršdavau  Tai bendroj sumoj sau esu pirkusi labai nedaug ir iš visų kartų siaubingi prisiminimai. Tai kai pamačiau šliaužtuką vaikui, nepuoliau gundytis maža kaina, pirmiau sakau pasiklausiu, gal kas bandėt būtent tą konkretų šliaužtuką? O mergaitė nuotraukoje tai
mes turėjom iš maximos šliaužtukus tokius žydrius su laiveliu , tai visai patiko - ir patogu ir atitarnavo kiek reikia ir išmest negaila
Sau esu nusipirkusi trikotazine maikute, tai labai patenkinta  Gal man vaidenasi, bet man maximos rubai labai skirtingi - kai kurie prasti kai kurie atrodo kokybiskai pasiuti, pvz.kepurytes megztos tai super. Sunku vienareiksmiskai pasakyti, ziurint koks produktas, kas siuvo ir ka. Ko noreciau rasti, tai kokybiskesniu kojiniu suaugusiems, nes kaip vanduo - vienam kartui
is maximos esu pirkus bodzius, ir viena pizama pazadejau sau daugiau is ten nieko nepirkti nusivyliau
As savo vaikiukui pavasarine striukyte pirkau, tai labai patenkinta, dar ir siam pavasariui gera bus, labai faina  Dar visokiu kojinyciu, triusikeliu pirkau tai visai nieko viskas pagal kaina, labai patiko triusikiuku rinkinukas su disnejaus piesinukais, tai labai fainiai nesiojasi  Sau maikute buvau pirkusi. tai namuose trinti, super buvo, apiplemavau ir tiesiai i siuksline  Vyriui maikutes visas perku maksimoj, jo toks darbas, kad nesvarbu kur pirkta tuoj uzsinesiojisi,nusitrynusi buna, nors sirdies neskauda kai metu lauk
Kristtute
2008 02 21, 09:56
Aš kažkada esu pirkus sūnui golfukų apatinių kelnyčių, maikyčių, tai sakyčiau šiaip sau... Golfai nepatogūs, sunkiai galva lindo, nors ir ne didžiagalvis maniškis, ir pasiuvimas įdomus. Rankovės per ilgos, reik atlenkt dar, o pats trumpas vos pilva dengia, apie jokį sukišimą į kelnes net nesvajot  O apatiniai tai labai greit iširo per siūles ir išskystėjo. Daugiau nebeperku rūbų Maximoj, išskyrus Skinijos pėdkelnes, bet ir šios paskutiniu metu suprastėjo labai
JUSTITIA
2008 02 21, 21:32
Nenene...Jokiu "Maximinių" daugiau nebepirksiu. Gal kai kurioms ir pasiseka nusipirkt ką geresnio, tik ne man  Visi nubluko, išsitampė po PIRMO skalbimo Jau geriau taupančioms patarčiau iš "antrų rankų"  (firminiai, gražučiai, o jau kokybė  ).
Birbiziukas
2008 02 22, 09:40
na aš sakyčiau esu nemažai pirkus iš Maximos, perku nuo pat gimimo vaikui vis ką nors iš ten tai yra pasitaikę ir geros ir prsatos kokybės , prastos kokybės gal labiau leliukų rūbai, bent man , pasitaikė, o didesniam jau ir bliuskutės, ir džinsai, ir striukės labai netgi nebogi  tiktai viena striukė po pirmo skalbimo nusidažė teko išmest  , kas liečia iširimus per siūles tai tie patys Utenos trikotažo apatiniai baltinukai mum iširo visa apačia  ir aplamai mums beveik visų apatinių baltinukų, maikučių išyra apačia
^Braškytė^
2008 02 22, 10:08
esu ir as pirkus vyrui golfu  atsimenu buvo AKCIJA na galvoju dabar tai papirksiu  nupirkau as ju net nz kiek bet esme ta kad apsirenge karteli iki skalbimo kaip ir nieko bet...... kaip isiskalbe tai istyso i sonus o is ilgio susitrauke  kojnes vyriskos vienkartines arba pradyla arba susitrauke  ,karta berniukui ten pirkau kepuryte (velveto melyna)pavasariui rudeniui ji tinkama na tai vienntelis daiktas is MAXSIMOS pirkatas kuris geras dabar nesioja ir dar nesios nes ziuriu nieko blogo kaip ir nesidaro  taiva vienintelis daiktelis kuris
As maximoj perku vyresnelei drabuzius nesioti i darzeli,nes ten labai jau gadina rubus.Bet nupirkau viena megstini maximoj tai dukra jau 2 metus nesioja  tikrai neblogas
ne kartą teko pirkti rūbus tiek vaikui tiek sau iš Maximos, perku su mintim, kad juos dėvėsim namie, į kiemą, bet pasitaiko, kad visai nieko rūbelių gaunam, tai ir į svečius puikiai tinka nueiti , kaip kažkas ir minėjo, ten gi ir gamintijai skiriasi, tai labiau į tai reiktų žiūrėt, o ne į tai, kad maxima prekiauja , ne vieną rūbelį vaikui esu nupirkusi ir pav.Kotrynoj, kur po skalbimo išsitampė, nubluko spalva, arba dažė
pirkom vaikui body, po 2 skalbimų jo plotis tapo toks, kad ir aš įlįsčiau  Jau geriau kokį next iš second hand pagriebti, bet jau matai kaip atrodo po skalbimo
Migdole
2008 03 02, 20:31
QUOTE(teresik @ 2008 02 19, 23:32) mes turėjom iš maximos šliaužtukus tokius žydrius su laiveliu , tai visai patiko - ir patogu ir atitarnavo kiek reikia ir išmest negaila  Mes ir toki pirkom  ir visai nepatiko, nes tuoj pat uzsegimai isplyso. Spalva isbluko. Kai nesi bandes nieko kito, gal ir maximimiai atrodo geri. Bet kai gauni dovanu is uzsienio. Tai taip gaila pasidaro, kad pas mus negalima tokiu nuostabiu, kokybisku, spalvingu ir puikiu nusipirkti. O jei ir randi koki, tai 79lt mokejom (italiskas berods)
*rutuliukas*
2008 03 02, 21:12
maximoj dazniausiai perku apatines maikutes, po kol kas neteko nusivilti  nieks neatiro is virsutiniu rubeliu iyra teke pirkt striuke, tai visai ir nebloga buvo, o siaip visus kitus rubelius perku kitur
Stebukle
2008 03 03, 11:00
Maximoj tikrai nemazai produkcijos yra is Korlejos, tai geriau nuvaziuot i Korlejos firmine parduotuve ir nusipirkt be antkainiu. Siaip, maximoj yra tikrai vertu demesio rubeliu, tik kazkaip keista ten man pirkt drabuzius  nors nei karto nenusivyliau vaikiskais rubeliais is ten pirktais.
QUOTE(Eglute @ 2008 02 20, 11:43) pazadejau sau daugiau is ten nieko nepirkti nusivyliau  as tokios pat nuomones apie maximos siulomus rubelius: ten kur raso medvilne jauciasi kad is tikruju sintetika PS gal cia tik naujagimiams tokia kokybe bloga, nezinau- ziuriu kas pirko didesnems vaikams liko patenkinti
Perkam tik pėdkelnes dabar. Kadais pirkom golfą, kelnes - tai neblogoskokybės, bet šliaužtinukai ir marškinėliai išsitampė labai.
Pirkau dukrytei kelis bodikus, siaubingai persikraipė, rankovės trumpos. Geriau tikrai iš "second hand", bent kokybė daug geresnė.
Sau buvau nusipirkus pukinę striukę, po pirmo skalbimo pukai pradėjo listi taip, kad nebuvo imanoma nešiot toliau..
Vaizele
2008 03 05, 09:46
O man tai iš galvos neišeina Druskininkų didžiojoj maximoj matyti šliaužtukai vaikui. Vilniuj keliose maximose žiūrėjau, nėra Būčiau tikrai dėkinga, jei kuri mamytė apsiimtų nupirkt ir atsiųst į Vilnių  Padaryčiau pavedimą, aišku. Gal atsiras kas nors?
zvaigzdute++
2008 03 05, 14:36
taip, gan daznai perku maximoj rubelius, nes man gaila moket brangiai uz vaoko rubus, nes greit isauga
*Gabriella*
2008 03 06, 13:23
Pries kelis menesius buvo akcija golfiukams, po 12lt- zali, zali dryzuoti, rudi. Tai zinokit super man, jau kelis men nesiojam ir kas savaite skalbiu, nes su jais i darzeli eina. O jie ir siandien kaip nauji atrodo, tikrai tikrai http://i135.photobucket.com/albums/q123/li...pg?t=1204802449
Vaizele
2008 03 06, 17:56
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 03 06, 13:23) Pries kelis menesius buvo akcija golfiukams, po 12lt- zali, zali dryzuoti, rudi. Tai zinokit super man, jau kelis men nesiojam ir kas savaite skalbiu, nes su jais i darzeli eina. O jie ir siandien kaip nauji atrodo, tikrai tikrai http://i135.photobucket.com/albums/q123/li...pg?t=1204802449tikrai, atrodo
 kokį drabužėlį maximoje nusipirksi priklauso nuo gamintojo, esu pirkusi dukrytei striukytę pavasariui, tai esu patenkinta, bet susigundžiau nupirkti odinius strados batukus, tai nusyviliau, nes nešiojo beveik metus ir taip neprasinešiojo nuolat trinė kojytę, dėdavom pleistriukus. Tačiau kai kartą buvo batų išpardavimas tai su nuolaida, už 23lt nusipirkau sau odinius batelius, tai nešiojau 3 metus  ir dar šiais metais bus geri.
As esu daug savo vaikui pirkus is maximos drabuziu, tai kokybe labai daug priklauso nuo gamintojo, pvz, turim kelias maikutes 'smile' firmos, tai tikrai labai  , nei nubluko, nei issitampe, nei aplikacijos susigadino. Dar 'in style' neblogi drabuziai, bet 'strada' ir 'basic' tai  , man labai nepatiko. Turim maximiniu dzinsu, striukiu, tai visai neblogai nesiojasi, gerai skalbiasi, bet batu ten neperku nei sau, nei vaikui. Viena karta pirkau batelius, tai koja prakaituodavo siaubingai vaikui ir siaip nepatogus buvo, nenoredavo ju autis. Beje, praeita vasara maciau buvo 'adams' firmos drabuzeliu maziukams, jie tikrai turetu but kokybiski Ir dar, mano nuomone, maximoj drabuzius galima pirkti tik per ispardavimus, nes be nuolaidu kainos tikrai neatitinka kokybes
light blue
2008 03 14, 14:36
SMILE firmos turėjom kostiumuką, megztuką gerai nešiojosi, pėdkelnės visai geros. Šiaip vizualiai maloniai atrodo, bet mažai jų perku Maximoje.
na aš irgi buvau kelis bodžiukus nuprkus maksimoje, tai labai greit nusiskalbė ir nebegražūs liko, sakiau daugiau nebepirksiu ten
ausrakns
2008 03 14, 21:40
QUOTE(raamke @ 2008 03 14, 16:10) na aš irgi buvau kelis bodžiukus nuprkus maksimoje, tai labai greit nusiskalbė ir nebegražūs liko, sakiau daugiau nebepirksiu ten  As lygiai taip pat jais buvau labai nepatenkinta
Vaizele
2008 03 15, 09:54
Ai tiesa, aš tai esu papirkus nemažai pėdkelnių. Bet irgi labai greitai pradilo ir praplyšo. Turiu pasakyt, kad greitai praplyšo ir specializuotose vaikų rūbų parduotuvėse pirktos pėdkelnės už trigubai didesnę kainą nei maximoj
Aš perku vaikui į darželi sportines kelnes ir džemperius, nes labai greit suplėšo kelnių kelius (kiliminė danga žaidimo kambary). Tai nors negaila, kad nedaug sumokėta.... Visai neblogi džinsiukai mums pakliuvo.... Pirkau golfiuką, tai irgi visai nieko...
sobieska
2008 03 22, 11:42
Pati tai nieko nesu pirkusi, ale esu gavusi dovanai iš senelių, jie perka iš ten  , galiu pasakyti, kad visai neblogi šilti šliaužtai, džemperiukai
Karts nuo karto apsiperkam maximoj. maziui labai superiniu sliauztuku uztaikem; golfus po 6 lt pirkau (veliau apziurejau ant etiketes kad Utenos trikotazo - matyt kazkokie likuciai buvo like), kelis sykius pirkau striukes, kuriomis likau labai patenkinta , o pukine striuke dickiui nupirkus labai nusivyliau, nes nei metu neatlaike nors 80 lt kainavo, kai tuo tarpu rudenine uz 29 lt jau 3 metai sode tarnauja ir galo nesimato. Maximoj - laimes dalykas ant kokio rubo pataikysi, na bet per ispardavima tikrai verta, jei kas ir netinka del kokybes tai bent jau kruvos pinigu nebuna kainave. Beje, perkam vaikam apatini trikotaza is maximos.
Braškutė
2008 03 28, 12:29
esu pirkusi, gal kokybe nera labai gera, bet daigtas naujas, o vaikai vistiek greitai isauga
Man nepatinka maximoj parduodami šliaužtai. Nors medvilniniai, jie vis tiek tokie kieti, "brezentiniai" būna. Skinijos pėdkelnes reiktų pirkti ne maximose, o pačioje SKINIJOS parduotuvėje, Kaune, Stulginskio g (prie Jonelio kiemo) Vilijampolėje. Čia bent jau 2 litais pigiau. O va vyresnėliui tai perku kartas nuo karto kokį bliuzoną, džemperiuką. Apatines kelnytes esu pirkus, spalvotų maikučių pikniko dienoms. Norint ką nors tikrai kokybiško nupirkti vaikui, reikia didelę maximą kasdien "vizituot", eiti kaip į darbą  tada ir nuolaidas ištaikysi, ir dydį rasi. O šiaip per laiką jau atsirinkau, kaip kokia medžiaga tarnaus.
As pati nesu pirkusi,nes turim kriksto mama Airijoj,tai ji aprupina.bet mano drauges daug pirkdavo savo vaikams ir nesiskunde.Aisku,pasitaiko visko,bet buna ir laaaaaaaabai geru dalykeliu ir uz maza kaina.
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 03, 11:00) Siaip, maximoj yra tikrai vertu demesio rubeliu, tik kazkaip keista ten man pirkt drabuzius  nors nei karto nenusivyliau vaikiskais rubeliais is ten pirktais.  esu keletą rūbelių pirkus savo pupai, tiesa sakant nenusivyliau, vieni džinsiuka netgi buvo H&M firmos  taip kad perkant reikia žiūrėti ir kas gamintojas, nes Maxima tik importuotoja
Migdole
2008 04 03, 16:06
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko. ir dar pirkome Korlejos kepuryte, nes kai buvom ju firminej parduotuvej, tai ten tik naujagimiams dydziu buvo. Kas man buvo labai keista. Is pradziu per maza issirinkau, bet atvaziavau po savaites ir man mielai leido pasikeist i didesne
*Drugelis*
2008 04 04, 07:10
QUOTE(Miliux @ 2008 03 29, 01:18) :taip kad perkant reikia žiūrėti ir kas gamintojas, nes Maxima tik importuotoja  Pritariu Ypač kai vaikas dar mažas ir greitai rūbelius išauga, tai net ir tų maximinių nunešiot nespėja (nors iš ten ne daug perkam, bet ką pirkom, tai tikrai net ir po intensyvaus nešiojimo neatrodė ,,varganai")
eladzius
2008 04 07, 15:35
as per ispardavimus nuperku,nemanau ,kad tai biednumo pozymis
kristinka
2008 04 10, 18:50
as ir kartais perku is maximos,na nieko sunesiojam
Ir as karts nuo karto per ispardavima nuperku vaikiui koki rubiuka. Megstukas "instyle" po puses metu intensivaus nesiojimo -skalbimo geriau atrodo negu is "seppalos" ; "smile" pavasarine striukite uz 12 litu, gerai atrodo ir si pavasari. "Basic" trikotazas tik man labai nepatinka- issitampo.
MUSU MAZIAI GREIT AUGA.O KOKIBE VIENO RUBELIO GERESNE KITO BLOGESNE.KAIP IR VISUR KITUR.
perkunija
2008 04 19, 13:28
Esu pirkus berniukui trikotažines kelnytes, bliuzoną su kapišonu, mergytei kelnes tokias ružavas su pamušalu medvilniniu. Kažkada seniai pirkau sūnui du golfukus dryžuotus. Na rankoves tai reikia atlenkt, bet atneiojo gal metus, o dabar dukrytei geri ir puikiai atrodo  Aišku tokie rūbeliai daugiau po namus. Dar berniukui pirkau apatiniu iš Disney kolekcijos, kokybė labai gera. Nenubluko, nesuplyšo, jau metai nešiojam. O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt
|
|