Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikiški rūbeliai iš Maximos
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Daivija
Anksčiau dažniau pirkdavau Maximoj, dabar retai. Pernai vasarą nupirkau bridžiukus (buvo dideli, dabar kaip tik) Tai tikrai superiniai bridžai thumbup.gif

user posted image
saguciukas
QUOTE(perkunija @ 2008 04 19, 13:28)
Esu pirkus berniukui trikotažines kelnytes, bliuzoną su kapišonu, mergytei kelnes tokias ružavas su pamušalu medvilniniu. Kažkada seniai pirkau sūnui du golfukus dryžuotus. Na rankoves tai reikia atlenkt, bet atneiojo gal metus, o dabar dukrytei geri ir puikiai atrodo  thumbup.gif Aišku tokie rūbeliai daugiau po namus. Dar berniukui pirkau apatiniu iš Disney kolekcijos, kokybė labai gera. Nenubluko, nesuplyšo, jau metai nešiojam.

O dėl pėdkelnių tai tik Skinijos firminėj parduotuvėj perkam. Tai visada būna po 5 lt normalios kokybiškos, įvairių dydžių, o paskutiniu metu užtaikėm akciją, tai po 2Lt ir po 1 Lt. Tos po 2 litus nieko man nesiskiria kokybe nuo tų kur po 10. Ir trumpų kojinyčių ten būna dažnai akcijos po 1,2,3 litus. Tikrai neverta parduotuvėse su antkainiu tų pačių pirkt  schmoll.gif
*

O skinijos firmines parduotuves tai tik Kaune?

Gal ir Vilniuje kur nors su tom akcijom galima rast?
nesekme
QUOTE(Migdole @ 2008 04 03, 18:06)
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko.

ir dar pirkome Korlejos kepuryte, nes kai buvom ju firminej parduotuvej, tai ten tik naujagimiams dydziu buvo. Kas man buvo labai keista.
Is pradziu per maza issirinkau, bet atvaziavau po savaites ir man mielai leido pasikeist i didesne smile.gif
*

va is tos smile tai tikrai nieko gero pusesere pirko tai po dkalbimo i ploti kaip dejo...... as pati buvau mergai sliaustus nusiziurejus,bet kai pamaciau kas is puskes bodikes liko praejo noras.
Mijja
QUOTE(Migdole @ 2008 04 03, 17:06)
neperseniausiai uzmaciau, kad maximoj yra kinisku drabuzeliu kudikeliams su DISNEY uzrasu. susigundziau ir nusipirkau sportini kostiumuka ir kepuryte. Super graziai atrodo. ar kas nors dar pirkote ir kaip jums kokybe po skalbimu?nes kur uzrasyta SMILE ant sliauztinuku tai tie mums nepatiko.
*

Man tų SMILE dydžiai tai doh.gif Nupirkau pižamą mažiui, grįžus iškart sumečiau skalbti. Vakare po maudynių jau galvoju pasipuošim nauju. Bet kažkaip įtartinai man ji pasirodė. Bandau rengti - akurat permaža. Nors pirkau 62 cm, kuris mums dar didokas turėtų būti doh.gif Tai jau geriau iš Lindex brangiau sumokėsiu , tai nors žinoriu, kad su dydžiu viskas gerai. O ir pati medžiaga SMILE man kietoka pasirodė unsure.gif
allegro
Mes perkam rūbelius, avalynę ir ji visai gera. Nereik norėt,kad laikytų 10 metų,bet kadangi vaikai auga ir vis norisi kažko naujo,tai visai neblogai yra ten apsipirkti,o dar kai yra visokių akcijų,tai išvis thumbup.gif Va neseniai užsipirkom pėdkelnių po 0.99 kur reali kaina atrodo buvo 6.99. o ko nepirkt...
kiprute
QUOTE(Mijja @ 2008 04 29, 23:02)
Man tų SMILE dydžiai tai  doh.gif Nupirkau pižamą mažiui, grįžus iškart sumečiau skalbti. Vakare po maudynių  jau galvoju pasipuošim nauju. Bet kažkaip įtartinai man ji pasirodė. Bandau rengti  - akurat permaža. Nors pirkau 62 cm, kuris mums dar didokas turėtų būti  doh.gif Tai jau geriau iš Lindex brangiau sumokėsiu , tai nors žinoriu, kad su dydžiu viskas gerai. O ir pati medžiaga SMILE man kietoka pasirodė  unsure.gif
*

jo jau smile pižamytės net 2 dydžiais pamažintos.Prasimečiau ir aš.Dar pirkau sportinį kostiumėlį,tai po 3 skalbimų susiburbuliavo doh.gif
Mikėtukas
kartais ir maximoje pasitaiko neblogu rubeliu...
kepurytes neblogos, tos medvilnines su snapeliais
smile.gif
batu dar nebandem is ten pirkti
renaciukas2
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 17, 14:27)
as maximos rubeliu niekad nepirkau vaikui, isskyrius kojinytes  blush2.gif
siandien apsipirkinejau, ir uzmaciau visai nieko pizamyte, dar ir su nuolaida tik 10 lt, maikyte tik 4 lt  biggrin.gif  is kokybes tikrai nieko nesitikiu, dar i r uz tokia kaina, bet be nuolaidu kainoskur kas didesnes siu rubeliu  ax.gif  na nupirkau tiesiog pabandymui smile.gif kad turreciau ka pasakyti apie kokybe po keliu skalbimu
user posted image
user posted image
*

mes tokia irgi turim,tik dar nebandziau biggrin.gif
Stitch
perkant Maximoj truputi loterija...nors esu pirkusi velvetines kelnes su peliuko medziagyte viduje - tai thumbup.gif , visa rudeni vaiksciojo po kiema ir dabar pavasari. O uzvakar aptikau netycia labai grazia striuke - su issegamu pasiltinimu, kuri galima atskirai nesioti. Tai labai smagi striukyte, bet tik viena buvo ir pasiseske kad dydis tinkamas ir kaina thumbup.gif . Bet didele dauguma drabuziu (o ypac bodziai) tai schmoll.gif
Labanoriska
As taip pat maximoj kartais paieskau drabuziu. Paskutiniu metu joje randu geresnes kokybes, gal maxima persiorentuoja prie reiklesnio kokybei pirkejo g.gif
vakar nupirkau fainas kamufliazines spalvos kelnytes maziui ir dar su nuolaida dabar 30%
manau ten verta uzsukti, juk ir kainos dar geros!
_Tabata_
QUOTE(Vaizele @ 2008 02 16, 17:59)
Daviau paiešką, tokios temos nerado, tad užvedu naują - pakalbėkim apie rūbelius parduodamus Maximoje.

Kilo noras užvesti tokią temą, nes vakar Maximoje pastebėjau gan gražius šliaužtinukus vaikui už berods 19.99 Lt. Tokie balti ir žydri. Gan gražūs, nebrangūs ir parašyta 100% vilna. Kadangi aš praktikuoju kuo natūralesnius audinius savo vaikams, tai man kaip ir  thumbup.gif būtų. Bet...

to rūbelio audinys man vizualiai panašesnis į sintetinį. Be to, tokia maža kaina. Na gerai, maximoj būna kai ko už nedidelę kainą. Bet didžiausią įtarimą sukėlė tai, kad šalia guli pledas. Ant lentynos parašytą - vilnonis. O ant paties pledo - kad medvilninis. Vat ir pasitikėk, kad nori  irnesakyk.gif

O kad kaina buvo visai ne tokia, kokia buvo nurodyta, tai čia jau daugybę kartų turbūt kiekvienas patyręs tai.

Tad ir norisi pasiklaust, gal kas turit nupirkę savo vaikams? Kaip nešiojasi? Ar iš tiesų panašu, kad tikra vilna?
*

Aš pirkau iš maximos pašiltintą šlaiužtinuką savo mažiukui, tai buvo neblogas.Gal tik dėl spalvos turiu priekaištų, kad po poros skalbimų apibluko, bet nešiojosi gerai.Iš kitos pusės, kiek tokiems mažiukams tų drabužėlių bereikia - greitai išauga ir jau mesk lauk.
vilmase
Aš savo mažei batukų per akciją pripirkau. Odiniai, ir visai smagūs. Dar nešiojame Maximoje pirktas apatines maikutes, golfus, šiltas kelnytes. Neperku bet ko, bet jei matau, kad daiktas geros kokybės, tai ko nepirkt?
Elenele Raganele
esu pirkusi ir nemazai, dazniausiai nusivildavau doh.gif uztenka iki pirmo skalbimo
Fanta*
Esu pirkus - nieko gero schmoll.gif
Natuke
Aš drabužius pirkau - kai kurie neblogi. Tik labai sunku rasti tinkamą dydį - pvz hipermaximoj akropoly pilna drabužių, bet kai reikia kažko konkrečiai, būtinai nebūs mūsų didžio - kabės daug vienuodų daiktų doh.gif doh.gif
olgunia_2006
O mes siais metais kepuriukus neblogus pirkom smile.gif pedkelniu ir kojiniu smile.gif
a, ir dar turim darzelyje sandalus..... tai tiek is maximos
saturno_sesely
mes pirkom porą bodžiukų, tai iškart išssitampė, bet šiaip nenubluko. o šliaužtai ir marškinėliai naujagimiui buvo geros kokybės thumbup.gif
neringa_lt
esu pirkus is maksimos vaikui batukai,kelius kartus uzsidejo ir uztrauktukas isejo lauk sad.gif tai nebeperku maksimoje
Vaizele
Aš irgi saviškiui buvau nupirkus tokią gana gražią striukę, patenkinti buvom, bet greit sugedo užtrauktukas, tikrai labai gaila buvo verysad.gif dabar perskaičiusi kitų pasisakymus pradėjau galvoti, kad neatsitiktinai būtent maximoj pirktos striukės ir sugedo tas užtrauktukas, matyt tokia ten ir kokybė rūbų ir batų unsure.gif
Ivonadaniel
QUOTE(neringa_lt @ 2008 05 18, 22:10)
esu pirkus is maksimos vaikui batukai,kelius kartus uzsidejo ir uztrauktukas isejo lauk sad.gif tai nebeperku maksimoje
*

man taip pat buvo doh.gif
_Tabata_
Nupirkau vakar golfuką Maximoj.Bent jau iš pirmo žvilgsnio labai gražus.Bus matyt, koks grožis liks, kai išsiskalbs... biggrin.gif
Bert nebrangiai mokėjau...
Ievukis
O as kolkas nenusivyliau thumbup.gif Pirkau bodziukus,maikytes.Lygiai tokius pat bodziukus radau firminese parduotuvese uz 3 kart didesne kaina g.gif Sudetis 100% medvilne.Nesiojom kol isaugom,ir vel nupirkau,ir vel baigia isaugt...Neperku bet ko.Gerai apziuriu ir apciupineju mirksiukas.gif sau triusus ir kojinytes megstu pirkt,o vyrui maikes gerai sueina lotuliukas.gif
saulytek
Na as rubelius perku is maximos. Kai kuo esu labai patenkinta, kai kada tenka ir nusivilti. Bet is esmes kokybe nebloga. Kaip pataikai, galima taip issireiksti. Buvo taip, kad pirkti vaiko sliauztukai daug geriau atlaike, nei is firmines parduotuves pirkti thumbup.gif
O kas del batu, tai manau, kad jie nekokybiski ir ju is maximos neperku. Nebet mociutes nuperka mirksiukas.gif Tada suku galva ka su jais daryti lotuliukas.gif
*Lina*
aš šiandien nupirkau dukrytei treningiukus iš maximos, tokie fanučiai, medžiagytė labai fainutė. Žiūrėsim kaip jie nešiosis

user posted image
JulieTa
kaip kada ir as nuperku ka nors Maximoj, tik gaila, kad drabuzeliai issitampo gana greitai.
*Lina*, faini treningiukai thumbup.gif
bimkutele
savo dukrytei nesu jokio drabuzelio is maximos pirkusi,bet duktereciai,kuri pas mane per vasara apsigyvena esu daug pirkusi biggrin.gif likau patenkinta ax.gif
Nerilė
Esu pirkusi baltus bodžius užsagstomus per visą priekį. Puikus daiktas! Per n skalbimų neištįso, neišsitampė. Labai patogūs. Norėjau nupirkti dar didesnio dydžio, bet jau nėra.
zzuzza
Pasitaiko visko ir visur,siaip kokybe tikrai nebloga.Perku ne vien vaikui,o ir sau rubelius.
laumir
nepatinka,issitampo,istysta schmoll.gif
**varnalesa**
drinks_cheers.gif
QUOTE(laumir @ 2008 06 11, 01:51)
nepatinka,issitampo,istysta schmoll.gif
*

MENA
Is maximos esu pirkusi tik aptines maikutes,o siaip kiti rubai kuriuos esu pirkusi isitampe,per siules prairo po pirmo skalbimo schmoll.gif
^Braškytė^
man ir nepatinka ju kokybe jei kalbet apie vaikiskus rubelius ,seniau pirkdavau o dabar neperku nes greit suplysta nusidevi ir keliauja i siuslyna ax.gif ..o sau arba vyrui tai kaska ir nusiperkam kaskaip netaip nusidevi ,bet velgi kokybe nekokia ,tad stengiuosi dabar is ten nieko nepirkti ,nes neverta tongue.gif jau tada geriau nupedinti i turgu ir kaska nusipirkti,tai nors kaskie atlaiko ilgiau negu maxsiminis daiktas biggrin.gif o kaina beveik vienoda cool.gif
Čita
as vaikams kepures Maximoje perku

tiesa, dar berniukui bridzus nupirkau... tai siek tiek pabluko, bet puse bedos...
o mergaitei komufliazini svarkeli esu nupirkus. atrodo graziai, bet kai su spaudemis, labai greit atsisega. maziukams geriau uztrauktukas g.gif
Skraiduole
aš pabandymui nupirkau Maximoje Disney serijos maikutę ir pacios Maximos In Style, (berods taip vadinasi). Disney buvo apie 10 litų brangsenė. Tai kaip bebūtų keista, Disney jau po pirmo skalbimo nubluko, susitrauke ir susiburbuliavo, o In Style nei spalvos nepakeitė, nei susitraukė ar išsitampė. Pagal vieną daiktą, be abejo, sunku spręsti.
Tuo pačiu pirkimu pirkau batukus išeiginius ir tokius ale kedukus odinius. Tai tie kedukai po savaitės atrodė kaip po 2 vaikų 2 sezonų, o nuo batukų pirmo išėjimo metu nusilupo dažai nuo viršaus. Todėl vėl grįžome prie patikimos ir patikrintos, nors ir 3 kartus brangesnės avalynės, kuri po sezono nešiojimo atrodo žymiai geriau, nei maximiniai po savaitės.
^Braškytė^
QUOTE(Skraiduole @ 2008 07 11, 11:15)
aš pabandymui nupirkau Maximoje Disney serijos maikutę ir pacios Maximos In Style, (berods taip vadinasi). Disney buvo apie 10 litų brangsenė. Tai kaip bebūtų keista, Disney jau po pirmo skalbimo nubluko, susitrauke ir susiburbuliavo, o In Style nei spalvos nepakeitė, nei susitraukė ar išsitampė. Pagal vieną daiktą, be abejo, sunku spręsti.
Tuo pačiu pirkimu pirkau batukus išeiginius ir tokius ale kedukus odinius. Tai tie kedukai po savaitės atrodė kaip po 2 vaikų 2 sezonų, o nuo batukų pirmo išėjimo metu nusilupo dažai nuo viršaus. Todėl vėl grįžome prie patikimos ir patikrintos, nors ir 3 kartus brangesnės avalynės, kuri po sezono nešiojimo atrodo žymiai geriau, nei maximiniai po savaitės.
*

drinks_cheers.gif visiskai sutinku ,jau geriau sumoket 3 karus brangiau uz preke ir isigyti tikrai geros kokybes ,nei pirkti papigiai ir ismesti po 2 savaiciu doh.gif
Aprile
Mes ir susigundėm nupirkti ale sporbatukus, tai panešiojo iki pirmo griuvimo biggrin.gif pedkelnės man labai patinka skinijos rolleyes.gif ir in style per išpardavimus visad perku thumbup.gif nupirkau dar kelias maikutes, žinau ką perku todėl priekaištų nereikšiu jei po pirmo skalbimo atrodys,,, biggrin.gif Ir sau apatines kelnaites esu pirkusi tikrai labai gerai nešiojasi ax.gif
^Braškytė^
QUOTE(wikonda @ 2008 07 15, 15:57)
Mes ir susigundėm nupirkti ale sporbatukus, tai panešiojo iki pirmo griuvimo biggrin.gif pedkelnės man labai patinka skinijos rolleyes.gif ir in style per išpardavimus visad perku thumbup.gif nupirkau dar kelias maikutes, žinau ką perku todėl priekaištų nereikšiu jei po pirmo skalbimo atrodys,,, biggrin.gif Ir sau apatines kelnaites esu pirkusi tikrai labai gerai nešiojasi ax.gif
*

aha ,dabar kai paraset apie apatines kelnaites tai ir as ten esu pirkusi ,tai del ju tai tikrai nenusivyliau ,gal papuole geros hihihi.gif kaskaip pastebejau kad suaugusiems geresne kokybe rubu negu vaikams mastau.gif
erosi
chm.. pries keleta dienu maximoje pirkau dukrai kepurele.raudonais raisteliais ir apvadais.skubiai reikejo,o laiko po parduotuves lakstyt nebuvo. na ka...dukra aisku raistelius tuoj pat susigrudo i burna,suslapino.vos jie prisiliete prie bodiko-liko raudonu dazu zymes. taip kad iskeliavo kepurele i konteineri... kokybe manau aiski.
Olimpiete
Pasiteisines maximinis pirkinys, tai vaikiskos apatines kelnaites is Disney, tai aisku stebuklo nera, ale nesuplyso, nenubluko ir pan. Normalus kainos/kokybes santykis.
Soni
QUOTE(Olimpiete @ 2008 07 23, 20:51)
Pasiteisines maximinis pirkinys, tai vaikiskos apatines kelnaites is Disney, tai aisku stebuklo nera, ale nesuplyso, nenubluko ir pan. Normalus kainos/kokybes santykis.
*

drinks_cheers.gif , man irgi visai neblogos tos kelnaitės 4u.gif
teko turėt keletą bodi- tai skystimas kažkoks schmoll.gif
dar golfuką pirkau- tai kai pabandžiau išimti dėmes su vaniš, tai taip ir liko baisūs balti plėmai doh.gif
daugiau neperku nieko iš maximos schmoll.gif
goshke
Manau net pačioj maksimoj rūbelis rūbeliui nelygu, kalbu apie kokybę. Aš 6mėn sūnui susigundžiau nupirkti vasarinį komplektuką iš "smile" srijos. Ir galiu tik jį pagirti, nes net po keletos skalbimų jis atrodo puikiai. Bet tikiu, ir esu nekart girdėjus, kad bodžiai iš maximos tikras sh... Tai ir nerizikuoj, neperku, praeinu pačiupinėju ir tiek smile.gif Nors irgi nemanau kad visi... unsure.gif
Jolitele
Smile bodziai is maximos tai labai issitampe, bet pirkau uz 6 lt tipo indiskus, tai puikiai atlaike. Pritariu, In style - gera kokybe thumbup.gif
mole
Man pasirodė, kad in style tai maximos etiketė, po kuria slepiasi įvairių gamintojų rūbeliai. Tikrai esu mačiusi labai neblogų, bet mažajam esu pirkusi tik pižamą ale gap už 3,99 Lt tongue.gif
katuksss
Pirkau dukrytei dzinsiukus is maximos uz 20lt ale labai gerai nesiojasi, patenkinta esu smile.gif
^Braškytė^
QUOTE(mole @ 2008 08 21, 16:04)
Man pasirodė, kad in style tai maximos etiketė, po kuria slepiasi įvairių gamintojų rūbeliai. Tikrai esu mačiusi labai neblogų, bet mažajam esu pirkusi tik pižamą ale gap už 3,99 Lt tongue.gif
*

cia tai geras GAP ir tik 4 lt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vvandene
kiek esu pirkusi vaikisku(pora velvetiniu kelniu pora bliuzoniuku), tai normali kokybe uz normalia kaina . nieks nei plyso, nei iro, nei nusiskalbe.
Sisi
Pirkau bernams vasarinius trikotazinius marskinelius, tai po pirmo skalbimo susiskersavo, reiskia buvo sukirpti is istrizos medziagos. Batai laike iki pirmo lietaus, paskui patize tokie liko...
amam
as tai kartais randu ka nors neblogo. kiek esu pirkus, tai visai nesiskundziu. anksciau nepatikdavo, o dabar arba kokybe pagerejo arba nezinau. ir avalyne esu pirkus, tai beveik neuzmusama!
doviliuke
Nupirkau dukrytei kelnytes tai neblogos visai, nenusikalbe, kolkas esu patenkinta, siaip retai perku drabuzius ar batus maximoje
*Lyra*
Keleta drabuzeliu turime is Maximos, dar kol kas nenusivyliau, ir kokybe, ir kaina thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.