Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krūtinė gražioji
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4
slyvadt
Tokia temelė jau buvo, tačiau taip ir neradau patarimų kaip ją išsaugoti kuo gražesnę... blush2.gif
na, o naujosios mamytės, nedalyvavusios ankstesnėje temoje, pasidalinkite patritimi, kaip jūsų krūtinė keitėsi:)
lapukas
Mano liko tokia pat (po vieno vaikelio). Ypatingai nesirūpinau, bet dar iki nėštumo mėgau po dušo perlieti drungnu vandemiu. Ir viskas. Tiesa, numeris nedidelis biggrin.gif .Mano mama (jos 3 nr.) maitino mus tris bigsmile.gif savo laiku - tai net jaunoms pavydas ima į krūtinę pažiūrėjus (pirty, pvz). Jai 62 m.
Manau, ne nuo maitinimo laiko priklauso - tiesiog genai, gal dar mankšta, tik sunku tuos raumenukus, kiek jų ten yra (o yra labai jau nedaug, praktiškai ant odos kabaliuoja) ir mankštinti. Priklauso nuo to, kaip atsistato pieno liaukos -ar maitinsi, ar ne , vistiek pieno prisipildo. Taigi, jeigu norit išlaikyti gražią krūtinę, iš viso nepatartina pastoti. Tada beveik garantija.
Tikimybė, kad nelabai tepakis po gimdymo - irgi yra, tačiau mažesnė smile.gif .
mefute
Norejau paklaust ar labai nukara krutine po pirmo gimdymo? Maniske nera labai "palei kakla" o ir paziurejus i savo mama bijau kad nebebusiu net sau patraukli su nukarusia krutine...
A.S.
Po pirmo vaikelio,kadangi nemaitinau,tai liko tokios pat kaip ir prieš nėštumą.Bet dabar kai maitinu dukrytę tai ojojoj doh.gif Kiek turiu pažistamų kurios maitino vaikelius,tai visos dejuoja dėl krūtinės.Niu,bet vien dėl to kad krūtinės būtų gražios,nemaitinti,tai net mintis tokia nešovė schmoll.gif būtų didžiausia nesamonė.
S.N.A.S
man maitinimas ne į naudą.. negraži pati sau jaučiuos, bet didžiuojuos, kad saviškį maitinau iki metų ir 3mėn. vyras ramina, kad kai su antru pastosiu, vėl stati būsiu.. lotuliukas.gif vis galvoju apie krūtų dailinimo operaciją, bet ji dar manau toli ateity, nes planuose ir antras mažiulis yr... blush2.gif
JVana
Krutines nukarima lemia NE MAITINIMAS, o NESTUMAS. Nestumo metu (pirmaji trimestra) riebalines liaukos (kas ir daro krutis grazias) yra pakeiciamos pieno glandulomis, tad ar maitinant ar ne, krutys BUS PASIKEITUSIOS NUO NESTUMO.

Kaip krutys keisis priklauso:

1. Nesciosios amziaus.
2. Svorio pries nestuma (BMI)
2. Priaugtu KG per nestumo (kuo daugiau svorio, tuo daugiau krutys issitemps).
3. Genu.
4. KG prarastu po nestumo (kuo daugiau prarandant, tuo maziau riebalu krutyse, tuo daugiau gali nukarti).

http://www.007b.com/sagging.php

As nelabai norejau maitinti del sios priezasties. Praleidau keleta dienu skaitydama apie krutu pokycius per nestuma ir ieskojau informacijos ar maitinimas kenkia krutims.

Priejau isvada remiantis ivairia literatura ir mediciniais straipsniais internete, kad krutu nukarima lemia nestumas.

Tad nusprenziau maitinti, nes maitinsiu ar ne, bus tie patys pokyciai.

O kaip blogai ar gerai bus, tai priklausys nuo auksciau minetu faktoriu ir sekmes smile.gif

Mano mamos krutine dar ir siandien labai grazi, tad pirstai sukryziuoti.

O siaip jei noresiu dejuoti, eisiu i si internetini puslapi apsiraminti:

http://www.007b.com/breast_gallery.php

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 02 19, 12:23)
Krutines nukarima lemia NE MAITINIMAS, o NESTUMAS. Nestumo metu (pirmaji trimestra) riebalines liaukos (kas ir daro krutis grazias) yra pakeiciamos pieno glandulomis, tad ar maitinant ar ne, krutys BUS PASIKEITUSIOS NUO NESTUMO.

Kaip krutys keisis priklauso:

1. Nesciosios amziaus.
2. Svorio pries nestuma (BMI)
2. Priaugtu KG per nestumo (kuo daugiau svorio, tuo daugiau krutys issitemps).
3. Genu.
4. KG prarastu po nestumo (kuo daugiau prarandant, tuo maziau riebalu krutyse, tuo daugiau gali nukarti).

http://www.007b.com/sagging.php

As nelabai norejau maitinti del sios priezasties. Praleidau keleta dienu skaitydama apie krutu pokycius per nestuma ir ieskojau informacijos ar maitinimas kenkia krutims.

Priejau isvada remiantis ivairia literatura ir mediciniais straipsniais internete, kad krutu nukarima lemia nestumas.

Tad nusprenziau maitinti, nes maitinsiu ar ne, bus tie patys pokyciai.

O kaip blogai ar gerai bus, tai priklausys nuo auksciau minetu faktoriu ir sekmes smile.gif

Mano mamos krutine dar ir siandien labai grazi, tad pirstai sukryziuoti.

O siaip jei noresiu dejuoti, eisiu i si internetini puslapi apsiraminti:

http://www.007b.com/breast_gallery.php

mirksiukas.gif
*

Tiesa, norejau pridurti, kad riebaliukai krutyse atsistato (bent dalinai) po metu laiko : )

Tad kantrybes ir daugiau optimizmo.. Bent jau as stengiuos jo tureti..
ax.gif
_Smalsutė_
QUOTE(lapukas @ 2008 02 18, 15:36)
Taigi, jeigu norit išlaikyti gražią krūtinę, iš viso nepatartina pastoti.
*

Kita vertus, norint išvengti krūties vėžio, ir pastoti, ir žindyti net labai rekomenduotina...
lapukas
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 02 19, 20:34)
Kita vertus, norint išvengti krūties vėžio, ir pastoti, ir žindyti net labai rekomenduotina...
*

O taip, Smalsute...Nelygu prioritetai g.gif
mikki
mano krutys po gimdymo padidejo vienu dydziu ir tokios liko.nei nukare,nei dar kas jom pasidare,bet padidejimo nesitikejau,nes ir taip nesiojau C dydi.Dabar jau D.jei taip po kiekvieno vaiko... blink.gif teisybes delei pasakysiu kad pilnai maitinau tik 2 sav,paskui iki 2 men dar primaitinau maziuka o piena nusitraukinejau,kol visai dingo.krutinei itakos jokios nepadare mirksiukas.gif
tiesa viso nestumo metu tepiau ja tepalu nuo striju ir miegojau su stangria sportine medvilnine maikute,po gimdymo su liemenele,kol nustojau maitinti.Manau svarbiausia nelakstyti palaidais papuliais,kad zemes trauka ju neveiktu tongue.gif
Grigė
Mano krūtinė ir taip maža, o po gimdymo visai nieko neliko mad.gif Taip tikėjausi, kad padidės... verysad.gif
JUSTITIA
Manau mamytės visų pirma turėtų galvoti apie kūdikėlį, o ne apie kažkokia tai krūtinę. Jei jau taip ją rūpinatės - nevalgykit šokoladų, negerkit kokteiliukų su draugėmis - susitaupysit ir pasidarysit plastinę biggrin.gif Jei vyras supratingas - mylės Jus ir su maža ar nukarusia krūtine wink.gif
ausrakns
Pries pirma nestuma, nesiojau B. Kai laukiausi patapo C. Maitinau iki metu astuoniu menesiu, tai is krutines nieko neliko. Tik dziaugiausi, kad ne nukaro, bet pradingo(nulinukas buvo, kaip tik). Antro nestumo metu pavariau iki D, vyras Sabrina vadino. Dabar jau penki menesiai pilnai ,maitinu, bet vis dar C. Tikiuosi bent prie B pasilikti. Drauges mamai po antro gimdymo pasiliko be proto didele krutine, net nezinau koks ten numeris(koks sestas), nors pana budama, sake antruka nesiojo.
deluxe
oi pas mane irgi nukaro ir sumazejo krutys verysad.gif
Tikiuosi atsistatys po antro gimdymo (bet kada jis dar bus?)
Keiti
Mano krūtinė nepasikeitė po pirmojo nėštumo ir gimdymo bei 1,2 metų žindymo, bet ją tepliojau kremukais nuo strijų, taip pat stangrinančiais, nuolat nešiojau liemenėlę, kol buvau nestuke.gif ir kol maitinau net miegojau visada su ja. Taip pat po žindymo dariau pratimus krūtinės raumenims bei pilvo presui ir esu patenkinta, nes pokyčių nėra, tiesa naiviai tikėjausi, kad padidės biggrin.gif:D:D bet apseisiu ir su B. Dabar laukiuosi antrą kartą - žiūrėsim, kokie rezultatai bus po to g.gif
gggiedrex
Pries gimdyma tepiau AVON firmos kremu biustui, dabar kolkas neteplioju nes dar maitinu, pastebejau kad kai nutraukiu visa piena krutine truputi pakritusi doh.gif uzsisakiau piliules activbuste, kai baigsiu maitint isbandysiu, ziuresim kas ten per stebuklas biggrin.gif
Neri3
o nuo kurios savaites nestumo metu krutine pradeda dideti? man tuoj 8 savaite o krutine vis dar nulinio dydzio..o taip noretusi didesnes... Ar ji gali ir nepadideti?
mejja
mano tik vienu dydziu pasikeite is c i d. o striju ohoho kiek atsirado blink.gif kad nukartu tai dar nesimato,nezinau kaip bus toliau.... tiesa,stengiuosi maudantis saltu vandeniu krutine bent pora kartu apipilti rolleyes.gif
JVana
QUOTE(Neri3 @ 2008 03 04, 21:00)
o nuo kurios savaites nestumo metu krutine pradeda dideti? man tuoj 8 savaite o krutine vis dar nulinio dydzio..o taip noretusi didesnes... Ar ji gali ir nepadideti?
*

Asmeniskai man padidejo tik po gimdymo 3 diena.. Vat tada atsikeliau su 75 DD.. Sokas duse buvo smile.gif Vyras dziaugiasi..
O as jam sakau, kad dziaugtusi kol gali, nes kiek prisiskaiciau, tai nutraukus maitinima krutys ant bambos kabes.. unsure.gif
Haipa
Na, nesinori, kad iki gimdymo buvusi stangri krutine po maitinimo butu iki bambos... Priziuriu ja, bet kai nebemaitinsiu reikes rinktis gera krema ax.gif Aisku reikia ir sporto! mirksiukas.gif
*old stories*
as ir turejau pakankamai stangria krutine, nes pries nestuma nemazai esu sportavusi.
Per nestuma man ji truputi padidejo, pastoviai tepiau kremu nuo striju. Ir nebuvo nei vienos strijos kol nepagimdziau. Is kart po gimdymo, tik atsiradus pienukui atsirado ir strijos. verysad.gif
As manau, kad daugiausiai priklauso nuo kiekvienos organizmo. Bet sportas visada padeda. mirksiukas.gif
Tasmania
QUOTE(Neri3 @ 2008 03 04, 23:00)
*

Man pradejo dideti kazkur po menesio nestuke.gif . Padides ir tau 4u.gif
ir po siai dienai padideje (dar vis maitinu). I savo maikytes vasarines neilendu niekaip schmoll.gif
kami1
man krutine padidejo kazkur 4men nestuke.gif ,buvo C o dabar D,tikiuosi kad kai baigsiu maitinti vel sugris prie C.
viduciux
is pradziu nesiojau c, per nestuma padidejo iki D, maitinimui nusipirkau D liemenele (naivuole hihihi.gif ), kai po gimdymo pradejo gamintis pienukas ir krutine buvo istinus, aisku, neilindau i ta liemenele, tai ligoninej moteris, platinanti liemeneles primatavo man F liemenele doh.gif doh.gif doh.gif bandziau viena diena ta liemenele, kuria buvau nusipirkus, bet kad labai jau apsitempia, o tas aisku, negerai.. ax.gif tikiuos, kai nebemaitinsiu, i C tilpsiu... blush2.gif
tanitausa
as irgi manau kad cia kiekvienai priklauso nuo genu. mano pvz niekad nebuvo labai standi (visa gyvenima laikausi dietu, aukstyn zemyn) tai po gimdymo ir maitinimo nedaug ir pasikeite , nei nutyso nei padidejo bet ir nepagrazejo biggrin.gif
nestumo metu tepiau kremais bet striju nepavyko ishvengti doh.gif
_zuwedra_
Krūtinė padidėjo nuo A iki B. Bet tik baigus maitinti vėl grįžo iki A cray.gif O taip norėjosi, kad nors kiek liktų biggrin.gif Kadangi padaugėjo odos sluoksnio, tai tokia maža ir dar paglebusi liko sad.gif na bet viskas dėl savų auksleių wub.gif
UREJA
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 24, 00:03)
Manau mamytės visų pirma turėtų galvoti apie kūdikėlį, o ne apie kažkokia tai krūtinę. Jei jau taip ją rūpinatės - nevalgykit šokoladų, negerkit kokteiliukų su draugėmis - susitaupysit ir pasidarysit plastinę  biggrin.gif Jei vyras supratingas  - mylės Jus ir su maža ar  nukarusia krūtine wink.gif
*

thumbup.gif hihihi.gif tepkit ntepe tos krutines nepades, joks kremas audiniu i vieta neatsto. jei norit tvirtos ir grazios krutines tik plastine operacija.
lelka
oi pritariu Justitia ir Ureja jums,saunuoles,kokie kremai gali padeti siam reikalui wink.gif
Papildyta:
4u.gif ir siaip as esu patenkinta savo kunu ir krutine ,nors jau turiu dvi atzalas lotuliukas.gif ,ir paildomai nieko nesigriebiau ax.gif ax.gif
antoschka
QUOTE(gggiedrex @ 2008 02 28, 14:11)
Pries gimdyma tepiau AVON firmos kremu biustui, dabar kolkas neteplioju nes dar maitinu, pastebejau kad kai nutraukiu visa piena krutine truputi pakritusi doh.gif  uzsisakiau piliules activbuste, kai baigsiu maitint isbandysiu, ziuresim kas ten per stebuklas biggrin.gif
*

Pazistama dirbo "lochotrone" ir pardavinedavo krutis didinancias tabletes, kai jos paklausiau ar ivyksta stebuklas, atsake "Posle 2 mesiacev priema tabletok i usilennyh masazej prysciki napuhajut".. lotuliukas.gif
Buk labai atsargi su tom tabletem,nes daug kur tai apgaule.. g.gif
neringute22
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 24, 01:03)
Manau mamytės visų pirma turėtų galvoti apie kūdikėlį, o ne apie kažkokia tai krūtinę. Jei jau taip ją rūpinatės - nevalgykit šokoladų, negerkit kokteiliukų su draugėmis - susitaupysit ir pasidarysit plastinę  biggrin.gif Jei vyras supratingas  - mylės Jus ir su maža ar  nukarusia krūtine wink.gif
*

as irgi ta pati galvoju!reikia ziuret kad vaikuti ilgiau glaust prie saves galetum! smile.gif galvojau ir as kad keiciasi mano krutys schmoll.gif , bet maitint mieliau!
gggiedrex
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 02, 13:04)
as irgi ta pati galvoju!reikia ziuret kad vaikuti ilgiau glaust prie saves galetum! smile.gif galvojau ir as kad keiciasi mano krutys schmoll.gif , bet maitint mieliau!
*

Tai cia niekas ir nerase kad nutrauke del to maitinima bet jau po visko manau BUTINA rupintis savimi ir savo groziu, tikrai nepateisinu tu mamu kur kai tik pagimdo ir pamirsta apie save ir atrodo nekaip schmoll.gif
dorati
Mano krutine pries nestuma buvo C o po nestumo D ir net D su puse ispradziu buvo nieko grazi nors ir miegu su liemenele,bet palaipsniui pastebejau kad ji vis labiau arteja prie bambos ir yra suglebusi ohmy.gif nezinau ka daryti jei ji dar labiau tys tai isprotesiu, rimtai mastau apie krutines koregavima schmoll.gif
neringute22
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 02, 13:09)
Tai cia niekas ir nerase kad nutrauke del to maitinima bet jau po visko manau BUTINA rupintis savimi ir savo groziu, tikrai nepateisinu tu mamu kur kai tik pagimdo ir pamirsta apie save ir atrodo nekaip schmoll.gif
*

jei dailia figura ilgiau norisi islaikyt, tai kam ta nestuma planuot tada?kas zino gal pasikeisi gal ne, paskui verkia del nukarusiu krutu, ar per didelio uzpakaliuko g.gif jei jau nutarei but mamyte, manau pasiruosk kad figura gali pasikeist, ir rupinkis ja taip kad kudikelis nekentetu... schmoll.gif
gggiedrex
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 02, 14:10)
jei dailia figura ilgiau norisi islaikyt, tai kam ta nestuma planuot tada?kas zino gal pasikeisi gal ne, paskui verkia del nukarusiu krutu, ar per didelio uzpakaliuko g.gif jei jau nutarei but mamyte, manau pasiruosk kad figura gali pasikeist, ir rupinkis ja taip kad kudikelis nekentetu... schmoll.gif
*

nemanau kad kudikelis nukentes jei nemaitinanti mama sportuos, laikysis dietos, tepsis kremukais ir kitaip savimi rupinsis g.gif Kad ir pasikeicia ta figura bet sumazinti tuos pakitimus tikrai imanoma tik reikia noro. juk ir taip aisku kad kiekvienam vyrui patinka kai salia yra grazi moteris lotuliukas.gif
neringute22
QUOTE(gggiedrex @ 2008 04 02, 14:27)
nemanau kad kudikelis nukentes jei nemaitinanti mama sportuos, laikysis dietos, tepsis kremukais ir kitaip savimi rupinsis g.gif  Kad ir pasikeicia ta figura bet sumazinti tuos pakitimus tikrai imanoma tik reikia noro. juk ir taip aisku kad kiekvienam vyrui patinka kai salia yra grazi moteris lotuliukas.gif
*

na cia jau teisybe, papukai tai jiems grazus patinka biggrin.gif , vyrai yra vyrai drinks_cheers.gif
gggiedrex
drinks_cheers.gif
QUOTE(neringute22 @ 2008 04 02, 14:34)
na cia jau teisybe, papukai tai jiems grazus patinka biggrin.gif , vyrai yra vyrai  drinks_cheers.gif
*

neringute22
asmeniskai man, labai krutine nepasikeitus,tiesiog buvo B, o tapo C ax.gif dar geriau ir man ir jam cool.gif aisku ir pasportuot del bendro vaizdelio reikia, vasarele arteja mirksiukas.gif
Olmeca
pas mane irgi buvo b pasidare c (cia dar nestumo metu apie 4-5 men) kai pagimdziau ir atsirado pienas kelias dienas buvo d, bet kai susinormalizavo gamyba vel patapo c, manau kai dings pienelis grysiu prie b, tik pasikeite apimtis po krutine (padidejo 5 cm) o krutines forma liko ta pati, na kol kas pilnesne bet net pilna stati yra nenukarineja, po gimdymo miegojau su liemenele, nes esu skaicius kad pirmi menesiai patys svarbiausi tam nukarimui yra, beje krutu oda nesitraukia sportuojant ir panasiai jei jomis tinkamai nesirupinama nuo pradziu, tai pati jautriausia vieta kurios paskui jau nebeatstatysi, todel rupintis reik is karto pradeti o ne rytoj ar "dar po savaites, kai atsigausiu" aisku as nekalbu apie tas jau super gigantiskas krutis kur tikrai sunku sustvarkyti, bet tokiomis reikia rupintis labiausiai !!! ir aisku dar iki nestumo !
Drezulka
O man per visą nėštumą krūtinė nesikeitė, galvojau, kad nebus pieno, bet... ax.gif kai reikėjo ir atsirado smile.gif Buvo C, o dabar D, laukiu, kad vėl sugrįžtų į savo vėžias. Ir nepasakyčiau, kad vyrui patiktų dabartinis dydis, jam labiau tiko, kai tilpo į delną blush2.gif
olgacka
o mano vyrui dabar patinka mano papukai,jis sako man(faina, kad liktu tokie).
lindali
Sveikos mamytes,...
atsiprasau jei tokia tema jau buvo, as jos neradau,... 4u.gif
as laukiuosi,..ir man labai rupi, kaip issaugoti krutines forma po gimdymo,... g.gif
mano krutine yra nedidele, bet neblogos formos,... blush2.gif bijau, kad po gimdymo paliks dar mazesne, ir negrazios formos,... unsure.gif
mano sesers krutine buvo panasi i mano iki gimdymo, po gimdymo paliko visiskai maza ir "tuscia",... blink.gif
gal mamyte zinote kokiu patarimu, ka galima butu padaryti,..aisku ne plastine operacija,...
buciau dekinga jei pasidalintumete savo patirtimi ir patarimais, kaip jums buvo,.. ka jus daret,...smile.gif
zanaz
[COLOR=blue]
Del krutines galiu pasakyti taip:
Kai prades krutine dideti, ir po gimdymo, kai kaupsis pienas, tai turek tvirtas liemeneles - su placiom geriau petneselem. Jei ji nebus ant tiek didele, tai gal uzteks ir paprastesnes.
Stiprink krutines raumenis, net budama nescia tai gali daryti. Del didejimo ir mazejimo, tai visiems skirtingai. Vieniems kol maitina ji buna grazi didele, o kai baigia ji isnyksta ir buna pradine, zinoma nebe tokia stangri. O kitieks ji nesumazeja.
Man nesumazejo, gal del to kad is karto pastojau antra karta, ir dabar ji lyg ir didesne, tik kad siek tiek nuo svorio gal yra nukritusi, bet pasakyciau kaip po dvieju vaiku ji labai dailiai atrodo.
-Neužmirštuolė-
O man atrodo, kad krutines pasikeitimai neisvengiami. Na ZANAZ ka parase, tai tikriausiai viskas, ka galima padaryti.
ajuka
Matyt turejai omeny po maitinimo ne po gimdymo mirksiukas.gif nesijaudink, nesiosi lemeneles prisiziuresi ir tvarkoj bus viskas su krutine.
SiDo
Man atrodo, čia kaip Dievas ar gamta sutvėrė, taip ir bus - nei pratimais, nei kokiais kremais nieko čia nepakeisi rolleyes.gif Man po pirmo vaikos krūtinė liko tokia pati kokia ir buvo - išmaitinau lygiai metus ir po visko nepastebėjau, kad ji būtų kitokia. Įdomu kaip čia bus po antrojo g.gif

O štai vienos mano draugės tai tikrai atsitiko taip, kad krutys liko tokios nukarusios ir tuščios, na tikrai nekas.... Ypač kai iki gimdymo tos krūtys buvo tikrai dailios formos, na tokios nei didelės, nei per mažos ir tokios apvalios. Tikrai gaila, kai taip atsitinka unsure.gif Deja padėti šiuo atveju gali tik chirurgas ax.gif
lindali
QUOTE(zanaz @ 2008 04 23, 20:48)
[COLOR=blue]
Del krutines galiu pasakyti taip:
Kai prades krutine dideti, ir po gimdymo, kai kaupsis pienas, tai turek tvirtas liemeneles - su placiom geriau petneselem. Jei ji nebus ant tiek didele, tai gal uzteks ir paprastesnes.
Stiprink krutines raumenis, net budama nescia tai gali daryti. Del didejimo ir mazejimo, tai visiems skirtingai. Vieniems kol maitina ji buna grazi didele, o kai baigia ji isnyksta ir buna pradine, zinoma nebe tokia stangri. O kitieks ji nesumazeja.
Man nesumazejo, gal del to kad is karto pastojau antra karta, ir dabar ji lyg ir didesne, tik kad siek tiek nuo svorio gal yra nukritusi, bet pasakyciau kaip po dvieju vaiku ji labai dailiai atrodo.
*

sveikinu, kad pavyko issaugoti krutines grozi,... drinks_cheers.gif ir labai aciu uz patarimus, tikrai viska isbandysiu,..ieskosiu dabar kokiu pratimuku krutines raumenims stiprinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 04 24, 09:37)
Matyt turejai omeny po maitinimo ne po gimdymo  mirksiukas.gif nesijaudink, nesiosi lemeneles prisiziuresi ir tvarkoj bus viskas su krutine.
*

na taip kaip sakant po maitinimo,.. rolleyes.gif
na tikiuosi, kad viskas taip lengvai apsieis,... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2008 04 24, 15:33)
Man atrodo, čia kaip Dievas ar gamta sutvėrė, taip ir bus - nei pratimais, nei kokiais kremais nieko čia nepakeisi rolleyes.gif Man po pirmo vaikos krūtinė liko tokia pati kokia ir buvo - išmaitinau  lygiai metus ir po visko nepastebėjau, kad ji būtų kitokia. Įdomu kaip čia bus po antrojo g.gif

O štai vienos mano draugės tai tikrai atsitiko taip, kad krutys liko tokios nukarusios ir tuščios, na tikrai nekas.... Ypač kai iki gimdymo tos krūtys buvo tikrai dailios formos, na tokios nei didelės, nei per mažos ir tokios apvalios. Tikrai gaila, kai taip atsitinka unsure.gif Deja padėti šiuo atveju gali tik chirurgas ax.gif
*

negi cia rimtai nuo sekmes priklauso, kaip kam,... blink.gif tai va ir bijau su tuscia krutine pasilikti,.. doh.gif kazkur dar girdejau, kad jei nemaitini vaiko tai krutine grazesne palieka,...bet juk piena tai vistiek nusitraukti reikia jei gaminasi,...o jei nusitraukei tai geriau sumaitinti vaikui,...gal sekas toms kurioms pienas nesigamina, ar greitai dingsta,... g.gif bet vaikuciui tai nekas,.. verysad.gif
SiDo
QUOTE(lindali @ 2008 04 25, 11:07)
negi cia rimtai nuo sekmes priklauso, kaip kam,... blink.gif tai va ir bijau su tuscia krutine pasilikti,.. doh.gif kazkur dar girdejau, kad jei nemaitini vaiko tai krutine grazesne palieka,...bet juk piena tai vistiek nusitraukti reikia jei gaminasi,...o jei nusitraukei tai geriau sumaitinti vaikui,...gal sekas toms kurioms pienas nesigamina, ar greitai dingsta,... g.gif bet vaikuciui tai nekas,.. verysad.gif
*

Na aš nieko nedariau kad išsaugot ir krūtinė liko graži (tokia, kokia buvo prieš gimdymą), todėl ir manau, jog veikia ir sėkmės faktorius ax.gif
lindali
QUOTE(SiDo @ 2008 04 25, 14:48)
Na aš nieko nedariau kad išsaugot ir krūtinė liko graži (tokia, kokia buvo prieš gimdymą), todėl ir manau, jog veikia ir sėkmės faktorius ax.gif
*

pasiseke tau,...sveikinu,.. drinks_cheers.gif kad man taip,... blush2.gif kol kas dar galiu tiketis,..viltis mirsta paskutine,.. biggrin.gif o kai jau susidursiu su rezultatu tada jau kaip bus taip,.. nieko nepakeisiu, jei nebus taip kaip norejau,.. verysad.gif
giedrute25
man krutine padidejo pirma ir nebuvo maza bet dabar tai isvis didele smile.gif
JVana
Jokios ten super liemeneles nepades ir t.t.
Aisku, kad krutys turi buti gerai prilaikomos, bet kad ten bus koks prevencinis poveikis..
Prisiskaiciau iki pilnu dantu apie krutis ir ju pokycius po nestumo. Pasirodo patys krutu pokyciai prasideda jau su 8 nestumo savaite: riebalinis kruties sluoksnis kinta, pieno liaukos pleciasi ir uzima daugiau vietos.
Neatsimenu kur skaiciau, bet pradzioje krutis turi riebalu ir pieno liauku santyki 1:1, o po NESTUMO (ne po maitinimo) turi 1:2.
Pats nestumas keicia krutis ir ju forma.
Maitinant ar ne tas santykis lieka, o kai pieno liaukos po nestumo sudaro didesne krutu dali, o pieno nebera, jos susitraukia palikdamos kruti tustesne.
Kazkur skaiciau, kad krutys pasipildo riebalais iki 1,5 metu.
Taigi nei cia super liemeneles, nei kremukai nepades. Cia priklauso nuo genu, nuo odos elastingumo, nuo nestumu skaiciaus, nuo nestumo metu priaugto svorio (kuo daugiau priaugi, tuo labiau tempiasi krutys) ir t.t.
Vakar maciau programa kur moteris kreipesi del plastiniu implantu, nes po gimdymo is jos C krutys tapo A.. doh.gif
Kai pasiziurejau, tai pakraupau.. Kol kas maitinu, bet tragedija butu, jei pasiliks taip kaip jos, dvi kabancios spygutes ant odos sluoksnio..
Pirstai sukryziuoti, nes mamos krutys buvo grazios po abieju vaiku.
Jurgachka
Bijau, kad tikrai ne ka galima padaryti doh.gif As nestumo metu ir dabar (maitinu vis dar MP) nesioju gerai prilaikancias liemeneles (ir nakti), pasiteplioju stangrinanciais kremukais kasdien, darau pratimukus, bet jau dabar, kai krutys buna istustintos, matau, kad oj, ne kas doh.gif O susitraukus pieno liaukom turbut ir liks tik nukare speneliai doh.gif Jei tikrai bus tokia tragedija, teks kreiptis i chirurgus unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.