Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "vyriška" auklė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2
mamulia
Ar samdytumete vaikui aukle-vyra??? Pazystu vaikina uzauginusi savo seseru vaikus,mielai priziurinti juos ir jis prasitare,kad noretu dirbti aukle kol mokosi ir kartu nusivyle,kad ko gero mamytes reaguotu keistai... kaip manot?
Šmigija
Na savo berniukui tikrai samdyciau auklina, deja, man tokie nesisiule ;(
Kas liecia mergaites, na nezinau, gal jom auklinas ir nelabai tiktu, nors pavyzdziui mane uzaugino senelis, jis buvo pats geriausias auklinas gyvenime  ;D Net jokiu mociuciu neprisileidau  ;D. Bet svetima vyra samdyti? Nezinau kodel bet mergaitei samdyciau moteri.  :smile.gif Manau tai naujove musuose, kazkada "Mamos dienorastis" apie tai kalbejo.
Jurga
idomu  :D nesu sutikus vyro, kuris noretu padirbeti aukle.  ;D

Ir as nebuciau pries aukle-vyra. Tik manau, kad patikeciau vaika "auklinui" truputi didesni - nuo kokiu 2 metuku. Kad jau liktu daugiau zaisti nei priziureti.
Protu galvodama, sutinku, kad ir vyrai gali puikiai pasirupinti kudikiu (keisti pampersus, prausti), bet intuityviai tokiam mazuciui rinkciausi moteri. Vyra kudikiui rinkciausi tik tuomet, jei tai artimas seimai zmogus ir mylintis mano vaika (tai pvz, senelis dede ar pan.). Tai man butu geriau nei aukle is skelbimo.

Auklinas - mergaitei? Net nezinau. Tureciau pasitiketi tuo zmogum labai. (motiniskas atsargumas tuoj i ausi snibzda apie visokius iskrypelius ir pan...). Taciau jei atsiriboti nuo toki itarinejimu - manau, kad labai gerai butu aukliu ivairumas - kad dukryte turetu ir auklina ir aukle. Kad moketu bendrauti ir su vyrais ir su moterimis  ;D

Jei tureciau berniuka - turbut tik apsidziaugciau jei atrasciau auklina (bet cia kaip rasiau - nuo 2 ar net 3 metuku)
Sesilija
Deja, neseniai suzinojau liudna istorija, kad vienu musu pazistamu sunu isnaudojo vienas vyriskis ohmy.gif, su kuriuo jie visa seima bendravo. Atsargumo delei, auklino nesamdyciau nei mergaitei, nei berniukui.
Taurė
Deja, neseniai suzinojau liudna istorija, kad vienu musu pazistamu sunu isnaudojo vienas vyriskis ohmy.gif, su kuriuo jie visa seima bendravo. Atsargumo delei, auklino nesamdyciau nei mergaitei, nei berniukui.

:-[
renax
As tokia istorija zinau su moterim aukle ,labai jau pikantiska . Tai kad nuo iskrypimu tikrai neapsaugotos ,visokiu gyvuliu yra ir moteru ir vyru .
Noa
He he, as karta savo vyresneli buvau palikus pasaugot vyriskiui. Buvo labai svarbus reikalas, vyra pagulde i ligonine, o vienintelis, kas galejo nors valandziuke pasedet su mano tuo metu dvimetiniu buvo toks pazistamas, 3ju vaiku tevas. Na ir palikau... Kokiai pusantros valandos. Pareinu - ziuriu, sedi 3ju vaiku tevas ant sopkes, distancini spaudo, televizoriu ziuri. O mano sunelis miega. Ant grindu. Uzsiklojes kilimu. Tam bute, kur tada nuomojom, buvo kilimine danga tiesiai ant betono, o mazius sugebejo ja vienoj vietoj atlupt, ant pacio praejimo - tai va i ta plysi ilindo ir miega biggrin.gif Jezusmarija, sakau, tu cia ka, sduriel, cto li?! Nieko, sako 3ju vaiku tevas, jis, sako, kitur miegot nenorejo, tai as ji va cia ir uzmigdziau... biggrin.gif

taigi apie aukli vyra stipriai pagalvociau... rolleyes.gif
Brooke
Priklausytu nuo zmogaus, bet siandien manau, kad ne..
Kuzia
Kad gal ne unsure.gif . Nenorėčiau auklino. Na nebent labai labai pažįstamas ir labai labai artimas būtų. Ir tai tik sūnui. Dukrai jokiu būdu ne.
Ambro
O as visai sutikciau su auklinu. Kiek girdejau, jais vaikai (ypac berniukai) labiau pasitiki, laiko didesniais autoritetais. O ir isteriju maziau su jais buna...
mažulka
O aš negalėčiau mažo vaikučio palikti ne tik auklinui, bet ir auklei. Nors iš kitos pusės, jei gyventi nebūtų už ką ir tektų grįžti į darbą, tai bent ieškočiau kokios patikimos moteriškės.
$
nepalikciau nei auklei nei auklinui,bet jai labai labai reiketu tai gal auklei,bet tik ne auklinui
Bekasė
o man tiesa pasakius tai nera svarbu, svarbu tik kad tas zmogus patirties turetu. Nu kad ir siandien pamaitinusi vakare panele padaviau vyrui, kad uzmigdytu. Ateinu, o pampersas nepakeistas, vaikas kaip buvo keliais sluoksniais aprenktas, kad nesusaltu, tai taip ir liko - atrodo gi ir sunus jau paaugintas ir panelei beveik 11 men, bet elementariausius darbus turi papunkciui isvardinti ir dar po to patikrinti ar gerai padaryta.
Tai va, jei jau tas vyriskis turetu pakankamai patirties, tai tikrai patikeciau jam savo atzalas, tik itariu nelabai susitvarkytu, mano panele jau ismoko kaip reikia su vyriskiais bendrauti: prieina, rankas istiesia ir kerinciai nusisypso - ir visi vyriskiai jai po kojomis.
mamulia
Na as palieku savaja mazyle vaikinui. Ir esu labai patenkinta. Kai gryztu mazoji buna labai linksma,jie zaidzia,duksta. Visad pampersas pakeistas,vaikas svariai nupraustas(ji kaip tycia visad iki ausu apsikakina kai palieku smile.gif ) pamaitinta,beje koses verda puikiai ir valgydama su juo maziau muistosi ir kaprizu rodo. Zodziu mes abi patenkintos thumbup.gif
LAUDER
na turbut mano vyras neleistu auklino o jei dar neblogai atrodo laugh.gif laugh.gif na o jei rimtai tai turbut kad ne nors nieko pries neturiu, bet visgi moterim kazkaip labiau pasitikiu
miegelis
Mums tikriausiai auklinas praverstu. Nelabai megsta sunus moteriskaja gimine... Su aukle palikt problema, gal kad palieku retai, bet jei jau pasakau, kad reiks iseit: pirmiausiai sugieda giesmele "mama neiseik is namu", po to bando deretis, kad kviesciau vyro pusbroli... Apie laika, praleista su aukle, kartais apsimeta neprisimenas. Jau galvoju, kad geriausiai darzelin butu.
MAMA2T&T
Kai tik mazoji gime, ieskojom aukles savaitgaliams - kad i kina su vyru iesheit porai valandu, ar papietauti... Na, gavau kruva reziume. Vienas jau toks fainas aprasymas buvo, tirpau skaitydama apie patirti ir rasymo stilius ir viskas viskas buvo liuks... O pasirodo, ten buvo vaikinas, gejus (San Francisce gyvenom, ten "tiesiu" vyru kaip ir nera laugh.gif ) As vis tiek norejau susitikti su tuo vaikinuku, pamatyti ji, ivertinti.. Bet mano vyras vienareiksmishkai nukirto NE ir viskas sad.gif

Tiesa pasakysiu, taip ir neradom aukles blink.gif
Mama_ir_Aukle
Tiesą sakant, mūsų patirtis su "auklinais" labai nedidelė. Dažniau vyrai skambina norėdami "įpiršti" mamą ar žmoną. Iš realesnių kandidatų buvo vyras, prižiūrėjęs tik didesnius (5-7 m.) vaikus, kitas gyveno labai toli, o vienintelis, pakviestas į atranką, jos nepraėjo...
Iš tiesų neturime nieko prieš vyrus aukles, tačiau iš jų reikalaujame tų pačių savybių, kaip ir iš kitų auklių - tai turi būti labai stabilūs, pakankamai jautrūs ir suprantantys daug apie vaikus, žmonės. Retsykiais šeimos paklausia apie vyrus-aukles, bet dažniausiai iš smalsumo.
WildCat
o as daznai savo 2.5m. berniuka palieku priziureti vaikinui, o ne kokiai merginai. Aisku jis draugas, ne koks samdytas auklinas biggrin.gif
Nezinau, bet as kazkaip ramiau jauciuosi. Zinau kad sunus bus vyriskoj draugijoj, tuo labiau, kad kol kas tenka ji auginti vienai. Tevelis musu darbuojasi Klaipedoj. Na ir problemu jokiu neturejom, nepaisant tikrai jauno vaikino amziaus, jam 18. Pastebejau, kad kaip ir tevelis sugalvoja su sunum tokiu uzsiemimu, kad man net i galva nesautu smile.gif
Taigi labai dziaugiuosi, kad turim ne aukle, o auklina thumbup.gif
mamulia
yra bendraminciu clap_1.gif
Kuzia
Mamulia g.gif , o tas auklinas gal tavo heart.gif ? Geriausias priejimas prie moters yra per jos vaikus wub.gif ...
mamulia
QUOTE (Kuzia @ 2004 02 08, 16:00)
Mamulia g.gif , o tas auklinas gal tavo heart.gif ? Geriausias priejimas prie moters yra per jos vaikus wub.gif ...

mhm wub.gif heart.gif
Kuzia
QUOTE (mamulia @ 2004 02 08, 16:08)
mhm wub.gif heart.gif

clap.gif clap.gif
Tada geresnio varianto but nebegali thumbup.gif
MAMA2T&T
QUOTE (mamulia @ 2004 02 08, 09:08)
mhm wub.gif heart.gif

wow wub.gif thumbup.gif

ohmy.gif
Keberiokšt
As manau,kad cia nuo zmogaus priklauso. Kita ir moteris neturi nei kantrybes, nei noro, nei pasaukimo su vaiku buti. Puikiai isivaizduoju, kad mano vyras galetu dirbti auklinu, nes matau, kaip jis bendrauja ne tik su savo, bet ir su kitais vaikais. Kai sveciuose susirenka keletas vaiku - jis ju nusestas buna, prisigalvoja tokiu veiklu, kurios man ne i galva nesautu. O svarbiausia - auksine kantrybe, is kurios neisveda ne zirzliausias vaikas. Paaugusiam vaikui auklinas (atitinkantis geros aukles reikalavimus) - thumbup.gif
Jolkiux
hm...idomiai cia jus apie auklinus...na mano dukra glima sakyti priziurejo mano brolis kol buvo mazyte... thumbup.gif jis ir jos krikstatevis smile.gif pirma karta as jam ja palikau kai mergina tebuvo 4.5 menesio biggrin.gif ta pirma kata atsimenu i pagalba jis buvo atsivedes savo mergina bet veliau ir vienas kuo puikiausiai susitvakydavo ir uzmigdydavo ir pampersa pakeisdavo ir pamaitindavo vienu zodziu buvo liuks aukle thumbup.gif labai gaila veliau jis isvaziavo mokytis o dabar jau vedes ir turi savo 2.gif biggrin.gif
tai va dar mergina turejo toki auklina dede Dysas tas irgi nemirtinga aukle thumbup.gif jauciu niekada neuzmirsiu tokio vaizdelio gryztam namo dede Dysas( kariskis ugis jo virs 2 metru vienu zodziu didelis zmogus) palindes po kavos staleliu o mergina ten irgi netoli ropinejo saude jie kariavo ar i pasala ejo kazkas tokio buvo... thumbup.gif bet taip juokingai atrode biggrin.gif biggrin.gif siaip vaikui tas auklinas sakyciau labiausiai patiko na aisku po ju bendravimu ir zaidimu namuose budavo betvarke bet svarbiausia kad vaikas budavo priziuretas ir laimingas... biggrin.gif
tei va siaip as visu 100% uz auklinus na aisku kaip ir aukle tai turetu but gerai pazystamas ir gana artimas zmogus
GANGA :) 2
Sveikutes!
Man idomu pasidare vienas dalykelis... Ar teko kam nors susidurti su aukle, bet ne panele, o vaikinu? Nes as kai buvau vienoje aukliu agenturoje, tai kaip tik maciau kaip vaikinukas pilde anketa del aukles darbo ir man kazkaip keista pasirode... thumbup.gif
*penelope*
Na, mano aplinkoje tokios "auklės" nėra, bet jeigu kada pasitaikytų, tai į tai labai kreivai pažiūrėčiau g.gif
brangute
Susidūriau. Ir esu patenkinta. Ateina pas mane toks "valandini" vaikinas vakarais kartais pasaugot vaikus. Visai gerai, bo jaunas, šunybių prikrečia, vaikai jį myli.... Gal ir keista, bet iš pradžių neturėjau pasirinkimo, o paskui, kaip čia pasakė norgė, sulaužiau stereotipus ir viskas gerai buvo...
LT saulele

o gal ir visai nieko g.gif , ypač, jei augini berniuką.
Mes patys, neduodami mažiems berniukams žaisti su lėlėm, išauginam "tikrą vyrą", o paskui stebimės nejautrumu, nebendravimu su savo vaikais ir pan.
vaižgantė
Kartais mano dvimetę dukrą ateina pasaugoti mano draugas su penkiamečiu sūneliu.
Įsivaizduokit: grįžtu iš darbo ir matau- mano "auklė" groja gitara ir dainuoja, o visi vaikai (turiu dar du sūnus) linksmai dūksta. Jis yra muzikantas, nuostabus žmogus.
Tokią auklę, manau, kiekviena norėtų turėti...
Bekasė
o koks skirtumas - mano brolis priziuri manuosius, kai jie serga, o mociurte dirba ir negali priziureti. Susitvarko kuo puikiausiai. Ir yra mazosios numyletinis. Maniske isvis labai vyrus dievina. Budavo toks momentas, akd pas moteris ant ranku sunkiai eina, o vyriskiui tik rankas uztenka istiesti.
Aisku nepazistamu zmogumi sunkiau butu pasitiketi...
Prisimenu, mazoji buvo keliu men amziaus ir mes nuvaziavome pas vyro seneliu. Zmoniu daug, visi stovi palink lopsi ir tiktais ziuri - bijo ant ranku paimti, vis tik neisnesiotuke. O vyro pusbrolis paprase - grazus vaizdelis buvo. Didelis vyras ( sveria apie 100, ugis virs 180) su keliu kg lelyte ant ranku 4u.gif
Akrile
QUOTE(*penelope* @ 2005 04 22, 17:41)
Na, mano aplinkoje tokios "auklės" nėra, bet jeigu kada pasitaikytų, tai į tai labai kreivai pažiūrėčiau g.gif
*

Penelope, o tai ka, tu savo vaikelio teciui irgi nepatiki???
Mano vyresni berna priziuredavo mano brolis - oi, kaip lius budavo, ismoko vyriskus dalykus daryti, ir pasertas ir nupraustas budavo. Vyrai turi daugiau kantrybes nei moteriskes ir meiles skiria tikrai daug.
Virdzinija
Tokie tema jau buvoCIA
Miledi.N
Mano vaikus dažnai prižiūri vyro brolis, tai vaikams su juo labai gerą, jie jį labai myli ir nori kad jis juos prižiūrėtų, kartais klausia:"Mama kada tu kur nors eisi, mes norime kad dėde butų su mumis" tongue.gif Va taip biggrin.gif
Lali
smile.gif Vat as prie to pateis...

Mano mazaja nuo pat gimimo man padeda priziureti mano brolis... Vaikinui - 20 metu, bet jei ne jis... tai man ne kas butu...Vyras mano uzsivertes darbais, tai praktiskai jo nematau, del to esu labai dekinga savo broliui. Jis pas mane busimasis medikas... Ir jau mazyte tai labai myli.

Gaila, tik, kad jis turi vasarai isvaziuoti, nes jam reikia pinigu... Nesedes gi jis uz dyka pas mane... (Is manes gink dieve pinigu neima). Tai vat ir kilo man ideja - GAL KAM REIKIA SUPERINIO AUKLETOJO??
tindi_rindi
Svetimam vyrui man vaiką palikti sunku būtų, bet kol esu paskaitose, mano mažę prižiūri mano tėtis, t.y. jos senelis smile.gif Susitvarko puikiai thumbup.gif
auklyte
Aš pati esu auklė,prieš 4 m.prižiūrėjau berniuką,kai man reikdavo kokius nors svarbius reikalus sutvarkyti,tai berniuką prižiūrėjo mano vyras,aišku su tėvų sutikimu.Kai aš susirgau,tai vaiką prižiūrėjo mano vyras ir kuo puikiausiai susitvarkydavo
kvaida
O mes savo grupeje (darzelyje) turime aukletoja moteri ir vyra. Esu labai patenkinta, nes maciau, kaip idomiai jis uzsiima su vaikais, dazniau su berniukais:masinytem vazinejasi, jas remontuoja, kas laaabai patinka berniukams ir t.t. Manau, kad ir patiems vaikams yra geriau tureti galimybe bendrauti ne tik su aukletoja, bet ir kitokia pasauleziura bei mastymu turinciu aukletoju smile.gif Kas del vyro "aukles", tai samdyciau, jei jis butu pazistamu rekomenduotas biggrin.gif
Rasytoja
QUOTE(mamulia @ 2003 11 18, 10:31)
Ar samdytumete vaikui aukle-vyra??? Pazystu vaikina uzauginusi savo seseru vaikus,mielai priziurinti juos ir jis prasitare,kad noretu dirbti aukle kol mokosi ir kartu nusivyle,kad ko gero mamytes reaguotu keistai... kaip manot?
*

Sveika, mamulia,

nors ir prieš šimtą metų rašei šitą žinutę, ir vis dėlto, gal tas aukliukas dar vis galvoja apie vaikų auklėjimą. Aš paskutiniu metu kuo toliau tuo labiau žaviuosi vyriškiais, na jie kažkaip taip moka su tais bernais (aš kalbu apie saviškius). Man visai patiktų, auklinas, na žinoma jeigu jis pareigingas. Jeigu ką žinai ,labai norėčiau gauti tel. Ačiū
Yups
Manau sutikčiau su vyru-aukle, bet tik jeigu gerai jį pažinočiau arba kas rekomenduotų.
Mano tėtis yra labai gera auklė anūkams. Dabar jis prižiūri sesers dukrytę ir susitvarko.
Quixilver
KU PF buvau vienas vaikinas grupėje ir kai v/d turėjome praktinius užsiėmimus, tai vaikams buvau panašus į kokį „ateivį“ iš kosmoso :-) Tikrai mačiau nustebimą ir susidomėjimą vaikų akyse. Ir turiu pasakyti, oi, nesigailėjo manęs tie vaikai – dienos pabaigoje buvau, kaip «выжатый лемон» :-) Labiausiai patiko praktikuotis mokykloje 3-4 kl. Tas pats nustebimas ir susidomėjimas... Taip, vyras-pedagogas Lietuvoje yra retenybė :-)
Shanti
Būčiau pasikvietus pokalbiui - vieno vaikinuko net tel. turėjau, bet pamečiau.

Nuo 5 mėn. mano sūnų augino senelis - ir darė tai super, geriau už 2 aukles, kurias turėjom vėliau.

Vaikas nuolat labiau kreipia dėmesį į vyrus. Manau, jam patiktų toks auklinas. biggrin.gif
Ugn*Ine
Senelis mažylę prižiūri puikiai, bet jau tėvas blink.gif tai siaubas kažkoks, niekad nepalieku jų vienu....(mes išsiskyrę)
Lelija33
Be problemų samdyčiau auklę - vyrą. Viskas priklauso nuo asmenybės savybių, o ne nuo lyties, kartais vyrai daug geriau susidoroja su auklės darbu nei moterys. Sakau iš patirties, ne šiaip sau postringauju smile.gif
Lelija33
Per radijo žinias girdėjau, kad Lietuvoj atsidarė nauja firma, kuri teiks "nuomojamo tėvo" paslaugas. Tai skirta vaikams, augantiems be tėvo arba kai tėvas neturi galimybių ar nenori būt su vaiku. Hmmmm... visokių naujovių atsiranda LT.
mamyte ievute
As irgi siaip pries vyra nieko neturiu, juolabiau, kad siuolaikiniai tie vyrai pakankamai sumoteriskeje daznai - ir jautrus ir svelnus biggrin.gif Gal tik labai mazo nenoreciau palikt, nes kartais vyrai tokie nelabai orientuoti buna, bet nuo 2-3m tai laisvai..savo abu vaikus beje buvau palikus ju teciui neseniai, kai menesiui isvaziavau, tai susitvarke puikiai biggrin.gif
Džiaugsma
QUOTE(mamulia @ 2003 11 18, 10:31)
*

Mūsų vaiko auklė - vyras. thumbup.gif Viskas tiesiog puiku! Neturiu jam nė vieno priekaišto, tik daug daug pagyrimų thumbup.gif
~Dark Elf~
manau aukle wyras turetu priziuret berniuka tokiu atweju,o aukle mergaite..man butu nemalonu auklinu palikt mergaite sawo..ir aplamai keista...atrodo,kad tai tox moteriskas darbas..smile.gif blush2.gif moterys kazkaip kitaisp i wiska reaguoja...o waikinas...xmmm...jam leisciau berniuka priziuret bigsmile.gif
mylimuke
Auklinu procentaliai daug maziau nei aukliu,bet manau,jeigu jau jie pasiryzta siam ''moteriskam'' darbui,tai ne is neturejimo ka veikt,o tikrai myledami vaikiukus. O tikrai yra vyru,is kuriu dazna mama galetu daug ko pasimokyt thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.