Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ilgai ilgai lauktas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
temptress
Kažkada labai labai netikėtai nėštumo testas parodė dvi juosteles. Buvau kątik baigusi vidurinę mokyklą, bet laiminga, nes jaučiau, kad jau galiu būti gera mama, kad noriu ja būti. Tačiau po dešimties savaičių džiaugsmo teko gultis į ligoninę, nes vaikiukas nesivystė mamos pilvelyję... Pusę metų nejaučiau nieko, regis buvau susitaikiusi su šituo, tačiauv vėliau... vėliau negalėjau sėdėti ir nieko neveikti, nes ištisai galvodavau, kad jau, jau greit, balandžio mėnesį būčiau turėjusį vaikutį ir galbūt jis būtų gimęs per senelio gimtadienį... verkdavau kasdien, negalėjau žiūreti į mamas su mažais vaikais, piktai pavydėjau... Vyrui sakiau, kad jau labai labai noriu vaikučio, labai labai.... Ir kai labai nori, kažkodėl nėra lemta to turėti greit. 11 mėnesių nelaukdavau mėnesinių, vis tikėjausi, gal jau, gal jau... bet ne... tyčiojosi iš manęs likimas. Atėjo Kalėdos ir kažko širdy neramu, kažkas kirba, dreba. Po Kalėdų pasidariau nėštumo testą - neigiamas, kaip visada... Po Naujųjų metų mėnesinių vis dar nėra. Sausio penktą dieną pakartojau testą - antra juostele blyški blyški, vos matosi. Gal meluoja? Po kelių dienų vėl kartoju - juostelė jau ryškesnė. Džiugesys begalinis, jau jau jau, mano svajonė, mūsų svajonė, jau jau jau, pagaliau... O kartu ir baimė, o jei taip, kaip aną kartą, o jei taip? dešimtą savaitę atsigulu į ligoninę su kraujavimu... slysta žemė iš po kojų, ir vėl tas pats kaip aną kartą... tą dieną, kai paguldė, nedarė echo, o kitos dienos ryte pamiršo... sedžiu ir verkiu, o gal as ten nešioju negyvą kūdikėlį ir niekas to nepažiūri. Mama privertė daktarę padaryti mano echo... mano vaikuti gyvas, jis sveikas, jis juda. Džiaugsmo ašaros.. dieve dieve tai stebuklas, jam viskas gerai, aš turbūt iš tikro turėsiu vaikutį.. penkiolikos savaičių - vėl ligoninė - privalau gerti magnį. dvidešimt ketvirta savaitė - ligoninė - magnis geriamas toliau. Judesiukai jau jaučiasi, o as negaliu patikėti, kad ten manyje kažkas iš tikro yra, nesuvokiama tai... kiekvieno echo laukiu su baime, kad tik nieko blogo neparodytų.. bet jam viskas gerai, ginekologas džiaugiasi, kad pimpaliukas stačias matosi, o laimės... nesuskaičiuojamas kiekis laimės. jam viskas gerai, aš iš tikro būsiu mama...
keturiasdešimta savaitė... rugsėjo pradžia, man laikas gimdyti, ginekologė sako, kad vaikutis žemai, kad bet kurią dieną jau gali būti jau, bet kaip ne jau, taip ne jau... esu didelis begemotas, pilvas kaip penki arbūzai, ir visos mano pažįstamos jau gimdo, tik ne aš. visi juokauja, kad gims per vyro gimtadieni, rugsėjo 17, o aš pykstu, kad tiek daug niekas nelauks, kad jei ką, krapštys anksčiau. bet.... vyro gimtadienį praleidau patologijos skyriuje ir ta vakarą prasidėjo sąrėmiai. pirmą valandą atvažiavo ir vyras. man vis dar linksma, jie nėra labai skaudūs.... aha... ištveriu iki 6val ryto. tada man nuleidžia vandenis, nes kaklelis nesidaro, o sąrėmiai jau vos ne ištisiniai, padaro epidūrinę nejautrą ir leidžia skatinamuosius... kai pasibaigė epidūro veikimas, prašau, kad pakartotų, sako ne ne mažute, gimdymas arti, kentėk jau dabar... eina sau.... girdžiu kaip labai rėkia moteris kitoje gimdykloje ir nesuvokiu ir klausiu savęs, ar ir man taip skaudės, negaliu patikėt, apima didžiulė baimė... sakau vyrui, kad artimiausiu penkiolika metų - lai išvis pamiršta kas yra seksas, nes nei jo, nei vaikų - nebus. guliu, dejuoju ir vis prašau vyro, kad man stipriai glostytų galvą - taip lengviau.. 10:37 ryte gimė mano sūnaitėlis. 4020g ir 54cm. Aš neprisimenu, bet vyras sakė, kad kai padėjo man jį ant pilvo, aš jį glosčiau ir sakiau - mano mažutis. O vyras verkė - jo sūnus, sūnus gimė. Neapsakoma tai... Dabar rašau ir verkiu.. nenusakoma, nesuvokiama. Kažkas pilvely spurdėjo ir tai tikras žmogutis, mano vaikutis.. kai jis gimė, pastebėjo, kad virkštelė buvo susirišusi į mazgą. Sakė - dėkok dievui, kad jis gimė gyvas. Vien apie tai pagalvojus pradedu verkti... ir nežinau kam dėkoti, kam už tai bučiuoti rankas...
Auga mano sūnaitėlis, kas dieną vis ką naujo išmoksta, o šypsena.... gražesnės pasauly nėra, akių tokių niekur nėra. Ugninis jis, Ugnis...
Gyvenimas iki tol buvo žaidimas, buvo... buvo brendimas, o dabar - dabar gyvenimas kupinas pilnatvės ir kasdienio džiaugsmo, visiškai nuoširdaus ir tokios meilės, jog vien pagalvojus pradedi verkti...
Nesuvokiama... aš jau mama..
BElge
Koks grazus pasakojimas 4u.gif
Ir as susigraudinau smile.gif
idea fix
QUOTE(temptress @ 2008 02 18, 12:03)
... sakau vyrui, kad artimiausiu penkiolika metų - lai išvis pamiršta kas yra seksas, nes nei jo, nei vaikų - nebus..
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sveikatelės jums abiem 4u.gif
pelyte mazyte
cray.gif wub.gif
Kaip graziai parasiai
(Emili)
bigsmile.gif labai graziai papasakojai savo istorija,net sirdele mano verkt pradejo,linkiu jusu seimai,stiprybes,meiles ,ir daug daug visko .... thumbup.gif
Keiti
Sėkmės jaunai mylinčiai mamytei, vaikeliui ir tėveliui, kuris sekso nematys bent 15 metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Suprantu, kad tokiomis akimirkomis gali pasakyti bet ką wink.gif
temptress
dekui uz grazius zodzius wub.gif
Ramunita
Sėkmės jums augant smile.gif
ir su 5 mėnesiukais smile.gif
čia virtuali dovanėlė Ugniukui
user posted image
Jurgachka
Temptress, kaip graziai aprasei jusu su Ugniuku istorija. Is pat ryto mane pravirkdei wub.gif
Sveikinimai Ugniukui 5 menesiuku proga!!!!

user posted image

Esi nuostabi mama wub.gif
Fox_lady
Labai graži istorija 4u.gif Nuoširdi, tikra...ir pravirkdė, ir prajuokino (su tuo seksui ne 15 metų). Gera vaikučiui augt, turint tokią mylinčią mamą. Sėkmės jums 4u.gif
Bagyrute
wub.gif
Sveikatytes ir grazaus augimo jums 4u.gif
Brigitux8
biggrin.gif Sveikinu ir aukit dideli, stiprus, nesirkite. Taip pat... reiktu seses g.gif biggrin.gif
Calmness
cray.gif nuostabi istorija
temptress
QUOTE(Brigitux8 @ 2008 02 18, 13:38)
biggrin.gif  Sveikinu ir aukit dideli, stiprus, nesirkite. Taip pat... reiktu seses g.gif  biggrin.gif
*

po 15 metu biggrin.gif o siaip bus kazkada, tik skausma gimdymo reikia pamirsti, nes vis nepamirstu dar..
NaiLi
grozis bigsmile.gif labai jaudinanti istorija wub.gif aukit sveiki ir laimingi wub.gif 4u.gif
Dykuma5
Kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif
Sėkmės augant 4u.gif
Šypsenėlė24
Labai grazu wub.gif Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
daliuka
Kiek daug meilės tavo žodžiuose ir širdy wub.gif cray.gif
juratike13
LABAI GRAZIAI TEMPRES APRSEI...SAUNUOLE...
sanidiki
4u.gif 4u.gif 4u.gif
temptress
dekui mergytes blush2.gif blush2.gif
daluzenik
Labai jaudinanciai grazi istorija wub.gif
Tu saunuole thumbup.gif
kisiune
grazus pasakojimas 4u.gif
vaivos juosta
Prisimenu, kad mes abi buvom vienam sąraše įrašytos smile.gif mirksiukas.gif .

Šaunuolė Tu mūsų 4u.gif .
TOMIENE
grazu cry.gif
auksine
grazu!
LaUra:)
sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazus pasakojimas,gerai mamytei-geras sunelis wub.gif
Justynka
Temptress,negaliu,apsiverkiau cray.gif Buciukas Ugniukui,ir mamytei oro_buckis.gif Aukit sveikuciai,diduciai,ir toliau dziuginkit pasauli wub.gif
Finn@
labai grazus pasakojimas wub.gif
Ibi patria, ubi bene!
Šaunuolė tu mūsų, ir esi tikrai gera mama 4u.gif 4u.gif wub.gif
graži istorija, liūdną ir kartu pilna laimės wub.gif
vi78
saunuole mamyte thumbup.gif
_2good4U_
Labai graziai papasakota, saunuole mamyte 4u.gif
mamulka10
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 07 15, 22:18)
Labai graziai papasakota, saunuole mamyte 4u.gif
*

pritariu drinks_cheers.gif labai viskas wub.gif

saunuole mamyte ir aukite dideli mirksiukas.gif
kirbe
Sveikinimai didziausi. ..labai grazi istorija.... wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.