P.S Šiandien tiesiog lyginau, tai laabai susinervinau
Manau bus gerai pasidalinti patirtimi. Aš pvz labai nusivyliau lygintuvu Binatone. Galvojau nusipirksiu pigiau ir turėsiu normalų lygintuvą. Kur tau
P.S Šiandien tiesiog lyginau, tai laabai susinervinau
gera tema
Nusivyliau batais, pirktais iš 'Maximos" ir iš "Rimi"
Dar labai mane apgavo su smėliu kačių tualetui. pirkau didžiulį poką 10 kg. Nature Cat original parašyta, kad limpantis smėlis, bet nelimpa nė trupučio
O mane i nevilti varo "Chicco" nesiokle. Visiskai nepritaikyta vaikuciui nesioti nuo saves, nors si padetis parodyta. Tiesiog puse vaiko veido uzstoja nesiokles dalis. Mes isigudrinome ta dali atlenkti, bet nera kaip pritvirtinti ir nelabai laikosi. Pirkom pacia brangiausia, kokia tik radom
va va, galvojau cia tik as batu nesiot nemoku, per sia ziema nepataisomai suvariau 2 poras maximiniu batu
o jei kalbėt ne tik apie prekes, bet ir apie paslaugas, nusivyliau nerealiai kirpyklos 'Vizija" paslaugom, vyrą kirpo virš valandos, įrankiai iš rankų kirpėjai krito, mašinėlė sudužo
aš Rimi batus vieną sezoną atnešiojau, tik atsilupo
Norėjau parašyt, kad pirkinius paprastai perku gerai apsvarsčius, tad kažkokių itin netikusių lyg ir nepasitaiko...bet va su tais Maximos batais priminėt- Aš gi dviratį Maximoj nusipirkau. Kažkaip tuo metu ieškojau dviračio ir užkibau ant nemokoamo gyvybės draudimo , kaip masalo dviračiui. Paskui kai eilinį kart vežiau meistrui taisyti pamačiau pas jį dirbtuvėse dar porą tokių pačių. Paklausiau, gal firma nekokia. O jis taip mandagiai: žinote ponia, pirkti dviratį maisto prekių parduotuvėj...Matyt čia taip ir su tais batais
Su tuo dviračiu mes irgi papuolėm
cia su dauguma Maximoj pirktu daiktu
o as pirkau maximije zaisliuku ant eglutes dezutese.tai kiekvienoje dezuteje po suduzusi viena zaisliuka buvo...o patikrint net nebuvo kaip labai tie zaisliukai gudriai buvo supakuoti,kad iziuret nebuvo galima.va taip.
"Pirk pigiau", atrodo taip Maximos reklama sako.
As pirkau maximoj elektrini virduli, po porok kartu sugedo. Ir net garantinio talono nebuvo
Aš ir pvz pirkau Saulutėj( čia gi tas pats kas maxima ar ne?) virdulį kainavo 15 ar 20 litų manau, kad apibūdinant kokia nenusisekusią prekę būtų gerai firmą paminėti, kad ir kiti po to neapsigautu
as pirkau "vafline" plaukams gofruoklis ar kaip jis ten Š.... paskutinis, kaista labai net nulaikyt neina ir smirda dar...
Turim ir mes ta Chicco nesiokle, bet kol dar istengiau vaika panesti, tai nesdavau tik veiduku i save. 8-9 kg vaiko as nei i save, nei nuo saves atgrezto toj nesynej nepanesu - mano nugara neislaiko. Teisingai darai - norint nesti vaikiuka veidu i prieki, reikia ta pakietinta nugarele nulenkti. Taciau geras pastebejimas - nera kaip jos pritvirtinti, nebent prisiuti.
O aš pirkau T-Markete (tuomet dar taip vadinosi) plaukų džiovintuvą, tai davė garantiją, sugedo, nuėjau pakeisti, padavė iš nukainuotų (išpardavimas), vėl neveikė, tai trečią kartą nuėjus pareiškė, kad nukainuotom prekėm garantijos nieks neduoda, ir išvis tiems džiovintuvams garantijos nedavė, ko aš ten vaikštau ir laiką gaišinu
Na aš tai irgi esu nusivylus tos firmos "Vizija" picerija "Pzona", kokybė atparnavimo tai "aukščiasio lygio", su drauge nuėjom ten pavalgyt, užsisakem blynų, airiškos kavos, tai patikėkit, atnešė kava ji su plakta grietinėle, o šaukšteliu neatnešė, cukrų gali išsimaišyt pirštu, mes sėdim laukiam, gal šaukštelius atneš, bet ilgiau palaukę nusprendėm, kad šaukšteliai prie šio patiekalo nepriklauso. Na blynų laukėm gerą pusvalandį, jei ne daugiau, nors turėjo atnešt, max. per 20 min., kai atnešė tai draugei dar nieko, o man tai sudegę pastaikė, ir ne tik, kad truputį pridegę, o viena pusė juodai pridegus, atsipjaut nei šakute, nei peiliu neįmanoma. Kai padavėja atnešė blynus, po kelių minučių atnešė šaukštelius,mes su drauge išputėm akis ir žiūrim į ją, o ji sako: "čia jei reikia".
o Binatone lygintuvu, ta aš kolkas patenkinta, na ir naudoju aš jį ne taip jau senai, tiktai pastebėaju, kad reik gerai atitaikyt garų kiekį ir lygintuvo karštį, nes jei ant mažesnio karščio lygintuvas, o pabandai garų padavimą ant maximumo paleist, tai tada laša. Nuadoju ir sumuštinių keptuve, aju kokius metus, tai labai patenkinta, tik brangusis išėminėja ne medine mentele, o šakute, tai ten kur nubraižyta, kartais pritraukia, bet čia jau paties naudotojo kaltė
O as nusivyliau kinietiskomis kaladelemis pirktomis Toys Market'e per ispardavima. Isvaizda ju kaip Lego Explore, bet kokybe tai ne nepanasi: neuzsideda, po to nesilaiko, galu gale visai suluzta. Vaikas tik nervuojasi nuo tokiu kaladeliu.
O siaip tai visoms perkancioms tokios kokybes ir kainos prekes galiu pasakyti: "skupas moka du kartus!". Na tikrai neverta metyt pinigu panasiom nesamonem, geriau pasitaupius nupirkt rimtesnes firmos daikta!
Nu nesamone kad nedave garantijos pati pirkau uz 20 Lt virduly ir ten buvo kinietiska preke ir dave garantija pusei metu ja israso informacijoje bet kasininkes daznai tai pamirsta pasakyt tipo ir taip aisku bet jeigu turi dar ta ceki kur pirkai tai gali nuvaryt ir issiaikinsi. kaip pagalvoji dauguma turguj perka kinietiskas prekes tai tada tuo atveju geriau maximoj ir dar duoda puses metu garantija.
mielos mamytes, cia kaip toj patarleje - skupas moka du kartus.
Mano galva - geriau pora menesiu ant makaronu su kosytem pasedeti, bet i namus parnesti gera daigta. O Maximoje tik salotos ir spurgos skanios ( ir tai jeigu sviezios) Buitine texnika reikia pirkti specializuotose parduotuvese, kur gauni garantini talona. Neveiks - yra vartotoju teisiu tarnyba - pardavejai ju bijo kaip velnias kryziaus vienas protingas dede man karta patare - jeigu ant prekes nera uzrasyta rusu, lenku ir lietuviu kalbomis si produkta galima pirkti, visa kita labai neblogai padaro Pabradeje - ten jie viska daro Del batu - patarimas - pirkite lietuviskus, gal ne tokie grazus, bet laiko
As irgi maximoj pirkau elektrini virduli (kaina 70-80lt), be garantijos. Tai toks sudas (atsiprasau).... Niekas ten nesugedo, bet niekaip negalejau panaikinti kvapo
Mes irgi virduli pirkom uz koki 35lt. Skustis negaliu - smarves nera,mygtukas fiksuojasi,bet nuo karstu garu vandeniui uzvirus dangtelis deformavosi, taigi ir verda verda....neissijungia
O siap batus maksimoj irgi pirkau. Pagalvojau,kad mazai vaiksciosiu sia ziema tai ir pigesni tiks.
apie saulute as isvis vienos nuomones
Va as dar prisiminiau nusipirkau Maximoj vyno, per ispardavima, paziurejau galiojimas geras, nu galvoju pigiai prisilupsiu, o teko visa i kriaukle ispilt, bo suruges buvo
Nu zinai,nuejau as i ta kirpykla kitoj pusej,tai pasijauciau tikra vista apipesiota,jau geriau i Vizija ta vaiksciot nei i ta kitoj pusej
"Mes nesam tokie turtingi kad pirktume pigius daiktus" byloja ismintis
Į maisto mažas parduotuves tai aš irgi nebeinu, nes ten mažas pasirinkimas ir prekės pagedusios, pieną pirkau, tai apsinuodijau
Kavinės tai nerekomenduočiau "Balti drambliai", nes ten meniu prirašo, o iš to meniu gal 5-6 dalykų, kiek išsirenki-nėra, gi galėtų įspėt prieš tai ar išbraukt, pakeist meniu Man patiko, kai "Sultons kebabe" per apsirikimą vaikams į kebabą svogūnų prikrovė Tarp kitko, esu ne vieną prekę pirkusi ir labai brangią, bet ir tai ne visuomet garantuodavo jos kokybę ir ilgalaikiškumą
As tik ka Akropolio Maximoj nusipirkau surugusiu Libella sulciu, jau tokia broga trenkia, kad
Maladec
Nusivylusi esu lempučių girlianda eglutei, pirkau už 19.99 Maximoje. deja, pridėtos 3 atsarginės lemputės, o bekabindami ant eglutės radome 6 sudužusias, dėl ko dalis girliandos visai nešvietė, o nuiminėdami girliandą pamatėm, kad neįmanoma tų lempučių paliesti net..trupa viena po kitos
Na, aš nežinau kas būtų jei nusipirkčiau prastų maisto produktų. Sutrinčiau į miltus. Paskutinį kartą mano kantrybė norėjo išbandyti Fabijoniškių Norfa, pardavusi supuvusias atšaldytas vištienos šlauneles..o kai išgirdau, kad pardavėja direktorei pasakė, kad nieko nebus nuo plovimo vandeniu, reik kalio permanganato tirpalu "pašviežint", tai jau nieko kito neliko kaip ryte kolegas "pakusint"
As tai i Norfa seniai kojos nebekeliu. Visos ju parduotuves pasvinkusia mesa man smirda
O jėzau koks siaubas
Tramdo tramdo. Bet ar jūs žinot kiek tarkim miesto valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje dirba inspektorių ir kiek yra su maistu susijusių įmonių, parduotuvių, viešojo maitinimo įstaigų..Kontrolė tai stipri, ale anie komercininkai apsisukę vėl savo daro..
Kiekvienam savo - kam parduot, kam tramdyt, ale mums visa tai ryt
Ryja visi. ir parduodantys, ir tramdantys ir šiaip "ne prie ko" žmogeliai
Nu va tai tame ir yra tragedija
pažįstama stebėjo, kaip kažkuriam čia prekybos centre ant senesnių mėsos ir sūrio gaminių buvo markiruojamos naujos kainos
O aš tai susidūriau su įdomiu aptarnavimu Vilniuj kavinėj "Šiluminis mazgas". Sėdėjom, jau kažką užsisakėm. Paskui sumąsčiau vyno taurę dar užsisakyt. Atvarė padavėja, jos paklausiau, kurie vynai pusiau saldūs, nes meniu tai nesurašyta... Ji sako "o tai kokio jūs norit vyno". - "Nu tai pusiau saldaus". - "Tai ateikite prie baro ir išsirinkit". Nu viršūnė galvoju, ačiū už aptarnavimą. Tai paskui turbūt pasipasakojo savo kolegei padavėjai ir ta atvarė pasižiūrėjus, kurie gi vynai pusiau saldūs ir man pasiūlė...
O dabar noriu pasakyt apie prekiu grazinima, nusipirkau maximoj pele, neveike, kita diena su cekiu nusibeldziu o man, mes pardavem gera (alio ar kas ja tikrino)tai kol atgavau pinigus, gavau kryziaus kelius praeiti, ir dar grynais neatidave - tipo pirk uz ta suma ka nors.
Visai kita padetis senukuose, vyras nusipirko ne to diametro vamzdzius, nuveze, tai ne bur bur pinigus atidave ir nori pirk, nori eik kitur pirkt. Tai pasakojo pries tai vyras girlianda grazino, nes zmonai nepatiko kaip lemputes mirksi, o tas zmogus tik nusisypsojo ir grazino pinigus tai va
Jo, as irgi papasakosiu apie prekiu grazinima
Karta pirkau Medijoj 6 taures dovanai ir namuose viena.. Tai kita diena su nagla morda nuejau i Media ir pareikalavau kad pakeistu, tipo pirkau sudauzyta. Pakeite Mokykytes kol as gyva
Apie aptarnavimo kokybę nėra net ką kalbėt
Vienoj a la kavinėj buvom studentai, maždaug 15 žmonių Norint gauti antrą bokalą alaus reikėjo patiems nusinešti tuščius bokalus, o jie net nepraskalavę į tuos pačius vėl pripylė
O mes nusivylem vyriskais batais pirktais is RENO pard. kuri universalineje randasi. Vyras ju nusimauti net negali: nes kvapas ju toks baisus.
Oi cia tai teisybe. Bjauriausias tinklas Lietuvoje, as geriau brangiau pirksiu, bet tvarkingiau ir maloniau.
Kraupokai kazkaip pasirode toks aptarnavimas. Reikejo ta alu barmenams ant galvos supilti
O del Norfos parduotuviu tai jau taip. Del pardaveju - tai labai jau isireze Kaune Redoj isikurusioj parduotuvej pardaveju ilgi juodai dazyti nagai. As pries ilgus nagus ir juoda spalva nieko pries na bet nesiderina man tokie dalykai prie maisto produktu...
fui, kaip negrazu
Tai mes ten akivaizdžiai replikas laidėm, ale jiems dzin, matyt, žiūri išsišiepę ir tiek O pilti ant galvos gaila, vistik pinigai sumokėti, o juolab studentai
O labai grazu kad ta pati media apskaiciuja zmones? Vakar pirkai daikta, tai paskaiciavo 2 Lt. brangiau, apsimete kad nemato antros kainos.
Sitai irgi nera grazu, bet ko tada noreti is pardaveju, kasininkiu, kurios po 12 ir daugiau valandu varo prie kasu uz grasius, jeigu ir mes elgsimes nepadoriai. As tai, Libra, nematau kuom cia didziuotis ir mokytis is taves. Kalbu tik apie sita konkretu atveji Mir, druzba, zuvacka Siandien buvau tu savo nelemtu Libelos sulciu pakeisti. Be problemu. Atsiprase patys, tai net ir nepasuminau, nors jau buvau nusiteikusi |