Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pirkiniai, kuriais nusivylėte
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Mumm
Manau bus gerai pasidalinti patirtimi. Aš pvz labai nusivyliau lygintuvu Binatone. Galvojau nusipirksiu pigiau ir turėsiu normalų lygintuvą. Kur tau mad.gif Kur yra skyrelis pilt vandenį, tai jis pastoviai užsikemša tuo pačiu vandeniu blink.gif ir visas pilamas vanduo liejasi ant grindų arba ant lyginimo lentos. mad.gif O garai eina arba labai silpnai arba labai stipriai, kartais kai pakyla karštų garų debesis vos spėji pasitraukt, kad veido nenudegintu. Na žodžiu visiškas š. kiek lyginu vis keikiuosi dry.gif Na o pvz Binatone ventiliatorius lyg ir nieko visai, bent jau žalos sveikatai nedaro biggrin.gif Taip pat teko nusivilti firmos benetton drabužiais, jau po kelių skalbimų atrodo kaip skuduras mad.gif Ir tai ne vienas daiktas kurį pirkau dry.gif Vienintelis kuris nenuvylė tai dirbtinių kailių kailinukai, laikosi vis dar cool.gif Prisiminsiu dar ką nors parašysiu.
P.S Šiandien tiesiog lyginau, tai laabai susinervinau sad.gif
lengvute
gera tema wink.gif
Nusivyliau batais, pirktais iš 'Maximos" ir iš "Rimi" mad.gif
Mumm
Dar labai mane apgavo su smėliu kačių tualetui. pirkau didžiulį poką 10 kg. Nature Cat original parašyta, kad limpantis smėlis, bet nelimpa nė trupučio blink.gif Čia jau gal galima į kokybės inspekciją kokią kreiptis, nes čia jau kažkoks mulkinimas pirkėjų mad.gif Gaila išleistų 24 litų dry.gif
Agnytė
O mane i nevilti varo "Chicco" nesiokle. Visiskai nepritaikyta vaikuciui nesioti nuo saves, nors si padetis parodyta. Tiesiog puse vaiko veido uzstoja nesiokles dalis. Mes isigudrinome ta dali atlenkti, bet nera kaip pritvirtinti ir nelabai laikosi. Pirkom pacia brangiausia, kokia tik radom ph34r.gif Bet dar karta pasitvirtino, kad brangiausia- tai nera geriausia.
Daisy
QUOTE (lengvute @ 2004 02 04, 10:46)
gera tema  wink.gif
Nusivyliau batais, pirktais iš 'Maximos" ir iš "Rimi"  mad.gif

va va, galvojau cia tik as batu nesiot nemoku, per sia ziema nepataisomai suvariau 2 poras maximiniu batu tongue.gif
lengvute
o jei kalbėt ne tik apie prekes, bet ir apie paslaugas, nusivyliau nerealiai kirpyklos 'Vizija" paslaugom, vyrą kirpo virš valandos, įrankiai iš rankų kirpėjai krito, mašinėlė sudužo blink.gif , tada kita ėmėsi taisyti pirmosios klaidų, aprėkiau tas vištas, sakiau, paskambinsiu, pasiskųsiu, kad taip dirbat, sako "skambinkit, nieko iš to nebus", po to išgirdau, kad iš Koralų "Vizijos:" dauguma eina į vos ne kitoj gatvės pusėj esančią kitą kirpyklą, atitaisyt brokus ohmy.gif
lengvute
QUOTE (EditaA @ 2004 02 04, 19:59)
QUOTE (lengvute @ 2004 02 04, 10:46)
gera tema  wink.gif
Nusivyliau batais, pirktais iš 'Maximos" ir iš "Rimi"  mad.gif

va va, galvojau cia tik as batu nesiot nemoku, per sia ziema nepataisomai suvariau 2 poras maximiniu batu tongue.gif

aš Rimi batus vieną sezoną atnešiojau, tik atsilupo rolleyes.gif , o Maximos batų kulnas po 2d. nulūžo blink.gif , pasirodo, kulnai ten tuščiaviduriai unsure.gif , kol kas pataisėm huh.gif
asfaltuota
Norėjau parašyt, kad pirkinius paprastai perku gerai apsvarsčius, tad kažkokių itin netikusių lyg ir nepasitaiko...bet va su tais Maximos batais priminėt- Aš gi dviratį Maximoj nusipirkau. Kažkaip tuo metu ieškojau dviračio ir užkibau ant nemokoamo gyvybės draudimo , kaip masalo dviračiui. Paskui kai eilinį kart vežiau meistrui taisyti pamačiau pas jį dirbtuvėse dar porą tokių pačių. Paklausiau, gal firma nekokia. O jis taip mandagiai: žinote ponia, pirkti dviratį maisto prekių parduotuvėj...Matyt čia taip ir su tais batais wink.gif
Mumm
QUOTE (vobla @ 2004 02 04, 13:18)
Norėjau parašyt, kad pirkinius paprastai perku gerai apsvarsčius, tad kažkokių itin netikusių lyg ir nepasitaiko...bet va su tais Maximos batais priminėt- Aš gi dviratį Maximoj nusipirkau. Kažkaip tuo metu ieškojau dviračio ir užkibau ant nemokoamo gyvybės draudimo , kaip masalo dviračiui. Paskui kai eilinį kart vežiau meistrui taisyti pamačiau pas jį dirbtuvėse dar porą tokių pačių. Paklausiau, gal firma nekokia. O jis taip mandagiai: žinote ponia, pirkti dviratį maisto prekių parduotuvėj...Matyt čia taip ir su tais batais wink.gif

Su tuo dviračiu mes irgi papuolėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Visu pirma tai nulūžo pedalai, o kuo toliau tuo absurdiškiau biggrin.gif visai nevažiuoja biggrin.gif
Laura_k
QUOTE (Noriu buti mama! @ 2004 02 04, 13:20)
Su tuo dviračiu mes irgi papuolėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Visu pirma tai nulūžo pedalai, o kuo toliau tuo absurdiškiau biggrin.gif visai nevažiuoja biggrin.gif

cia su dauguma Maximoj pirktu daiktu mad.gif ir ne tik daiktu su maistu panasiai dry.gif
$
o as pirkau maximije zaisliuku ant eglutes dezutese.tai kiekvienoje dezuteje po suduzusi viena zaisliuka buvo...o patikrint net nebuvo kaip labai tie zaisliukai gudriai buvo supakuoti,kad iziuret nebuvo galima.va taip.
Kuzia
QUOTE (laura k @ 2004 02 04, 13:28)
cia su dauguma Maximoj pirktu daiktu mad.gif

"Pirk pigiau", atrodo taip Maximos reklama sako.
Libra
As pirkau maximoj elektrini virduli, po porok kartu sugedo. Ir net garantinio talono nebuvo unsure.gif
Mumm
QUOTE (Libra @ 2004 02 04, 13:36)
As pirkau maximoj elektrini virduli, po porok kartu sugedo. Ir net garantinio talono nebuvo  unsure.gif

Aš ir pvz pirkau Saulutėj( čia gi tas pats kas maxima ar ne?) virdulį kainavo 15 ar 20 litų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet nenusivyliau, veikia blink.gif Kartais mygtukas on nenusispaudžia, bet nieko šiaip nesiskundžiu. Vienžo čia kaip pataikysi biggrin.gif huh.gif blink.gif wink.gif Beje firma Tristar vadinasi smile.gif
manau, kad apibūdinant kokia nenusisekusią prekę būtų gerai firmą paminėti, kad ir kiti po to neapsigautu wink.gif
Laura_k
As pirkau maximoj elektrini virduli, po porok kartu sugedo. Ir net garantinio talono nebuvo unsure.gif

as pirkau "vafline" plaukams gofruoklis ar kaip jis ten Š.... paskutinis, kaista labai net nulaikyt neina ir smirda dar... mad.gif tai nesinaudoju ph34r.gif bijau be plauku likt dry.gif
Sesilija
QUOTE (Agnytė @ 2004 02 04, 12:54)
O mane i nevilti varo "Chicco" nesiokle. Visiskai nepritaikyta vaikuciui nesioti nuo saves, nors si padetis parodyta. Tiesiog puse vaiko veido uzstoja nesiokles dalis. Mes isigudrinome ta dali atlenkti, bet nera kaip pritvirtinti ir nelabai laikosi. Pirkom pacia brangiausia, kokia tik radom ph34r.gif Bet dar karta pasitvirtino, kad brangiausia- tai nera geriausia.

Turim ir mes ta Chicco nesiokle, bet kol dar istengiau vaika panesti, tai nesdavau tik veiduku i save. 8-9 kg vaiko as nei i save, nei nuo saves atgrezto toj nesynej nepanesu - mano nugara neislaiko. Teisingai darai - norint nesti vaikiuka veidu i prieki, reikia ta pakietinta nugarele nulenkti. Taciau geras pastebejimas - nera kaip jos pritvirtinti, nebent prisiuti.
Ajuss
O aš pirkau T-Markete (tuomet dar taip vadinosi) plaukų džiovintuvą, tai davė garantiją, sugedo, nuėjau pakeisti, padavė iš nukainuotų (išpardavimas), vėl neveikė, tai trečią kartą nuėjus pareiškė, kad nukainuotom prekėm garantijos nieks neduoda, ir išvis tiems džiovintuvams garantijos nedavė, ko aš ten vaikštau ir laiką gaišinu mad.gif , negana to, dar tą pačią dieną perkant keksą norėjo apsukti, tai mano vyriškis nusprendė ten gyvenime kojos nekelt mad.gif , ale atsileido, užeina redsykiais, bet labai nenoriai unsure.gif
toja
Na aš tai irgi esu nusivylus tos firmos "Vizija" picerija "Pzona", kokybė atparnavimo tai "aukščiasio lygio", su drauge nuėjom ten pavalgyt, užsisakem blynų, airiškos kavos, tai patikėkit, atnešė kava ji su plakta grietinėle, o šaukšteliu neatnešė, cukrų gali išsimaišyt pirštu, mes sėdim laukiam, gal šaukštelius atneš, bet ilgiau palaukę nusprendėm, kad šaukšteliai prie šio patiekalo nepriklauso. Na blynų laukėm gerą pusvalandį, jei ne daugiau, nors turėjo atnešt, max. per 20 min., kai atnešė tai draugei dar nieko, o man tai sudegę pastaikė, ir ne tik, kad truputį pridegę, o viena pusė juodai pridegus, atsipjaut nei šakute, nei peiliu neįmanoma. Kai padavėja atnešė blynus, po kelių minučių atnešė šaukštelius,mes su drauge išputėm akis ir žiūrim į ją, o ji sako: "čia jei reikia".
o Binatone lygintuvu, ta aš kolkas patenkinta, na ir naudoju aš jį ne taip jau senai, tiktai pastebėaju, kad reik gerai atitaikyt garų kiekį ir lygintuvo karštį, nes jei ant mažesnio karščio lygintuvas, o pabandai garų padavimą ant maximumo paleist, tai tada laša. Nuadoju ir sumuštinių keptuve, aju kokius metus, tai labai patenkinta, tik brangusis išėminėja ne medine mentele, o šakute, tai ten kur nubraižyta, kartais pritraukia, bet čia jau paties naudotojo kaltė sad.gif
Shinshila
O as nusivyliau kinietiskomis kaladelemis pirktomis Toys Market'e per ispardavima. Isvaizda ju kaip Lego Explore, bet kokybe tai ne nepanasi: neuzsideda, po to nesilaiko, galu gale visai suluzta. Vaikas tik nervuojasi nuo tokiu kaladeliu.
O siaip tai visoms perkancioms tokios kokybes ir kainos prekes galiu pasakyti: "skupas moka du kartus!".
Na tikrai neverta metyt pinigu panasiom nesamonem, geriau pasitaupius nupirkt rimtesnes firmos daikta!
Atize

Nu nesamone kad nedave garantijos pati pirkau uz 20 Lt virduly ir ten buvo kinietiska preke ir dave garantija pusei metu ja israso informacijoje bet kasininkes daznai tai pamirsta pasakyt tipo ir taip aisku bet jeigu turi dar ta ceki kur pirkai tai gali nuvaryt ir issiaikinsi. kaip pagalvoji dauguma turguj perka kinietiskas prekes tai tada tuo atveju geriau maximoj ir dar duoda puses metu garantija.
Baisa.
mielos mamytes, cia kaip toj patarleje - skupas moka du kartus. doh.gif
Mano galva - geriau pora menesiu ant makaronu su kosytem pasedeti, bet i namus parnesti gera daigta. O Maximoje tik salotos ir spurgos skanios ( ir tai jeigu sviezios) wink.gif (mums, diedams tik paryt!)
Buitine texnika reikia pirkti specializuotose parduotuvese, kur gauni garantini talona. Neveiks - yra vartotoju teisiu tarnyba - pardavejai ju bijo kaip velnias kryziaus ohmy.gif
vienas protingas dede man karta patare - jeigu ant prekes nera uzrasyta rusu, lenku ir lietuviu kalbomis si produkta galima pirkti, visa kita labai neblogai padaro Pabradeje - ten jie viska daro tongue.gif ( tegul nesupyksta pabaradiskiai - tai komplimentas - sukites taip ir toliau!).
Del batu - patarimas - pirkite lietuviskus, gal ne tokie grazus, bet laiko smile.gif
Murena
As irgi maximoj pirkau elektrini virduli (kaina 70-80lt), be garantijos. Tai toks sudas (atsiprasau).... Niekas ten nesugedo, bet niekaip negalejau panaikinti kvapo mad.gif Ka as tik nedariau doh.gif ir su citrina vandeni viriau ir su actu ir specialiu priemoniu nupirkusi buvau, bet vistiek kvapas buvo ir aisku arbatos niekas negalejo gerti mad.gif .NUvaziavau i maxima pakalbet su vadybininko mad.gif, o jis pasake, kad sitie virduliai nuimti nuo prekybos blink.gif ph34r.gif ohmy.gif , o kas man grazins pinigus mad.gif ? Isstato preke su broku mad.gif
Jumi
Mes irgi virduli pirkom uz koki 35lt. Skustis negaliu - smarves nera,mygtukas fiksuojasi,bet nuo karstu garu vandeniui uzvirus dangtelis deformavosi, taigi ir verda verda....neissijungia laugh.gif laugh.gif laugh.gif
O siap batus maksimoj irgi pirkau. Pagalvojau,kad mazai vaiksciosiu sia ziema tai ir pigesni tiks. mad.gif Kojos sala...Ir jei tik daugiau eiciau tai buciau suvarius jau kokias tris poras. Popieriniai jie laugh.gif laugh.gif laugh.gif
$
apie saulute as isvis vienos nuomones ohmy.gif blink.gif ten net maisto negalima normalaus nuirkt ka jau kalbet apie daiktus??? mad.gif pirkau sauluteje kruopu kosej tai su erkutem buvo,vabaliukai ropinejo... mad.gif mad.gif mad.gif tai tiek pasipiktinau,nebeinu ten visai.
Daisy
Va as dar prisiminiau nusipirkau Maximoj vyno, per ispardavima, paziurejau galiojimas geras, nu galvoju pigiai prisilupsiu, o teko visa i kriaukle ispilt, bo suruges buvo dry.gif
Gosh
QUOTE (lengvute @ 2004 02 04, 13:10)
po to išgirdau, kad iš Koralų "Vizijos:" dauguma eina į vos ne kitoj gatvės pusėj esančią kitą kirpyklą, atitaisyt brokus  ohmy.gif

Nu zinai,nuejau as i ta kirpykla kitoj pusej,tai pasijauciau tikra vista apipesiota,jau geriau i Vizija ta vaiksciot nei i ta kitoj pusej ph34r.gif Siaip Akropolio Vizijoj labai gerai kerpa vyrus wink.gif
Board
"Mes nesam tokie turtingi kad pirktume pigius daiktus" byloja ismintis rolleyes.gif ph34r.gif , bet vis tiek perkam pigius o po to brangesni bet kokybiskesni g.gif
lengvute
Į maisto mažas parduotuves tai aš irgi nebeinu, nes ten mažas pasirinkimas ir prekės pagedusios, pieną pirkau, tai apsinuodijau blink.gif
Kavinės tai nerekomenduočiau "Balti drambliai", nes ten meniu prirašo, o iš to meniu gal 5-6 dalykų, kiek išsirenki-nėra, gi galėtų įspėt prieš tai ar išbraukt, pakeist meniu g.gif
Man patiko, kai "Sultons kebabe" per apsirikimą vaikams į kebabą svogūnų prikrovė ohmy.gif , o vaikai jų nevalgo, bet tada šiaip ne taip įkalbėjom juos pavalgyt rolleyes.gif , negi bus alkani, jau ir sumokėta, bet išeinant iš kavinės padavėjai pasakėm, kad ne tokį užsakymą padavė, tai ji padarė naują kebabą nemokamai savo iniciatyva, dar ant maišelio užrašė "atsiprašome" biggrin.gif , va, koks aptarnavimas wink.gif , o toj Vizijoj leido nemokėt už sugaišintą laiką ir nemokšiškumą.Pasakokit, su kokiais broko kompensavimo variantais esat susidūrusios wink.gif
Tarp kitko, esu ne vieną prekę pirkusi ir labai brangią, bet ir tai ne visuomet garantuodavo jos kokybę ir ilgalaikiškumą dry.gif
giedrulka
As tik ka Akropolio Maximoj nusipirkau surugusiu Libella sulciu, jau tokia broga trenkia, kad ph34r.gif . Labai skubejau ir nepamaciau, kad ir garantija kazkokia neaiski - aptrinta, nuzulinta blink.gif Rytoj eisiu aiskintis!!! Tegu tik pabando man ka paaiskinti pries, as jiems gun_bandana.gif
Mumm
QUOTE (giedrulka @ 2004 02 05, 23:33)
As tik ka Akropolio Maximoj nusipirkau surugusiu Libella sulciu, jau tokia broga trenkia, kad ph34r.gif . Labai skubejau ir nepamaciau, kad ir garantija kazkokia neaiski - aptrinta, nuzulinta blink.gif Rytoj eisiu aiskintis!!! Tegu tik pabando man ka paaiskinti pries, as jiems gun_bandana.gif

Maladec thumbup.gif Tikiuosi jie ten pašokinės apie tave biggrin.gif wink.gif
Rasma
Nusivylusi esu lempučių girlianda eglutei, pirkau už 19.99 Maximoje. deja, pridėtos 3 atsarginės lemputės, o bekabindami ant eglutės radome 6 sudužusias, dėl ko dalis girliandos visai nešvietė, o nuiminėdami girliandą pamatėm, kad neįmanoma tų lempučių paliesti net..trupa viena po kitos mad.gif

Na, aš nežinau kas būtų jei nusipirkčiau prastų maisto produktų. Sutrinčiau į miltus. Paskutinį kartą mano kantrybė norėjo išbandyti Fabijoniškių Norfa, pardavusi supuvusias atšaldytas vištienos šlauneles..o kai išgirdau, kad pardavėja direktorei pasakė, kad nieko nebus nuo plovimo vandeniu, reik kalio permanganato tirpalu "pašviežint", tai jau nieko kito neliko kaip ryte kolegas "pakusint" rolleyes.gif Nors jau man buvo grąžinę pinigus net be čekio, bet aš neužmiršau "metodikos".
giedrulka
As tai i Norfa seniai kojos nebekeliu. Visos ju parduotuves pasvinkusia mesa man smirda ph34r.gif O jau pardavejos blink.gif - sutrinos, susivelusios, panages pajuodusios, rubai nusilamde ir purvini, turbut nuo parduotuves atidarymo neskalbti! Be zodziu!!! As tai ten nieko negaliu pirkti... bjauru. Bjauru! mad.gif
Mumm
QUOTE (Rasma @ 2004 02 05, 23:54)
Nusivylusi esu lempučių girlianda eglutei, pirkau už 19.99 Maximoje. deja, pridėtos 3 atsarginės lemputės, o bekabindami ant eglutės radome 6 sudužusias, dėl ko dalis girliandos visai nešvietė, o nuiminėdami girliandą pamatėm, kad neįmanoma tų lempučių paliesti net..trupa viena po kitos mad.gif

Na, aš nežinau kas būtų jei nusipirkčiau prastų maisto produktų. Sutrinčiau į miltus. Paskutinį kartą mano kantrybė norėjo išbandyti Fabijoniškių Norfa, pardavusi supuvusias atšaldytas vištienos šlauneles..o kai išgirdau, kad pardavėja direktorei pasakė, kad nieko nebus nuo plovimo vandeniu, reik kalio permanganato tirpalu "pašviežint", tai jau nieko kito neliko kaip ryte kolegas "pakusint" rolleyes.gif Nors jau man buvo grąžinę pinigus net be čekio, bet aš neužmiršau "metodikos".

O jėzau koks siaubas mad.gif Nejaugi neįmanoma tuos visus prekybos centrus kažkaip sutramdyt ? g.gif
Rasma
Tramdo tramdo. Bet ar jūs žinot kiek tarkim miesto valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje dirba inspektorių ir kiek yra su maistu susijusių įmonių, parduotuvių, viešojo maitinimo įstaigų..Kontrolė tai stipri, ale anie komercininkai apsisukę vėl savo daro.. rolleyes.gif
Mumm
Kiekvienam savo - kam parduot, kam tramdyt, ale mums visa tai ryt blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rasma
Ryja visi. ir parduodantys, ir tramdantys ir šiaip "ne prie ko" žmogeliai laugh.gif
Mumm
Nu va tai tame ir yra tragedija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Visi vienam katile verdame biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lengvute
pažįstama stebėjo, kaip kažkuriam čia prekybos centre ant senesnių mėsos ir sūrio gaminių buvo markiruojamos naujos kainos ohmy.gif mad.gif
liepsnele
O aš tai susidūriau su įdomiu aptarnavimu Vilniuj kavinėj "Šiluminis mazgas". Sėdėjom, jau kažką užsisakėm. Paskui sumąsčiau vyno taurę dar užsisakyt. Atvarė padavėja, jos paklausiau, kurie vynai pusiau saldūs, nes meniu tai nesurašyta... Ji sako "o tai kokio jūs norit vyno". - "Nu tai pusiau saldaus". - "Tai ateikite prie baro ir išsirinkit". Nu viršūnė galvoju, ačiū už aptarnavimą. Tai paskui turbūt pasipasakojo savo kolegei padavėjai ir ta atvarė pasižiūrėjus, kurie gi vynai pusiau saldūs ir man pasiūlė...

Daisy
O dabar noriu pasakyt apie prekiu grazinima, nusipirkau maximoj pele, neveike, kita diena su cekiu nusibeldziu o man, mes pardavem gera (alio ar kas ja tikrino)tai kol atgavau pinigus, gavau kryziaus kelius praeiti, ir dar grynais neatidave - tipo pirk uz ta suma ka nors.
Visai kita padetis senukuose, vyras nusipirko ne to diametro vamzdzius, nuveze, tai ne bur bur pinigus atidave ir nori pirk, nori eik kitur pirkt. Tai pasakojo pries tai vyras girlianda grazino, nes zmonai nepatiko kaip lemputes mirksi, o tas zmogus tik nusisypsojo ir grazino pinigus tai va rolleyes.gif
Libra
Jo, as irgi papasakosiu apie prekiu grazinima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Karta pirkau Medijoj 6 taures dovanai ir namuose viena.. huh.gif sudauziau
Tai kita diena su nagla morda nuejau i Media ir pareikalavau kad pakeistu, tipo pirkau sudauzyta.
Pakeite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mokykytes kol as gyva tongue.gif
Ajuss
Apie aptarnavimo kokybę nėra net ką kalbėt mad.gif
Vienoj a la kavinėj buvom studentai, maždaug 15 žmonių gathering.gif , nu tai jie matyt nusprendė, kad "studentai ne žmonės" ir aptarnavo kaip, atsiprašant, gyvulius mad.gif
Norint gauti antrą bokalą alaus reikėjo patiems nusinešti tuščius bokalus, o jie net nepraskalavę į tuos pačius vėl pripylė mad.gif ph34r.gif ohmy.gif gun_bandana.gif , tai aš nusprendžiau jau geriau vyno išgert, ale gal irgi jau į "panaudotą" įpylė blink.gif
Limcamca
O mes nusivylem vyriskais batais pirktais is RENO pard. kuri universalineje randasi. Vyras ju nusimauti net negali: nes kvapas ju toks baisus. ph34r.gif Dabar jis niekur i svecius su jais nueiti negali g.gif
Limcamca
QUOTE (giedrulka @ 2004 02 06, 00:02)
As tai i Norfa seniai kojos nebekeliu. Visos ju parduotuves pasvinkusia mesa man smirda ph34r.gif O jau pardavejos blink.gif - sutrinos, susivelusios, panages pajuodusios, rubai nusilamde ir purvini, turbut nuo parduotuves atidarymo neskalbti! Be zodziu!!! As tai ten nieko negaliu pirkti... bjauru. Bjauru! mad.gif

Oi cia tai teisybe. Bjauriausias tinklas Lietuvoje, as geriau brangiau pirksiu, bet tvarkingiau ir maloniau.
Jumi
QUOTE (Ajuss @ 2004 02 06, 11:26)
Vienoj a la kavinėj buvom studentai, maždaug 15 žmonių gathering.gif , nu tai jie matyt nusprendė, kad "studentai ne žmonės" ir aptarnavo kaip, atsiprašant, gyvulius mad.gif
Norint gauti antrą bokalą alaus reikėjo patiems nusinešti tuščius bokalus, o jie net nepraskalavę į tuos pačius vėl pripylė mad.gif ph34r.gif ohmy.gif gun_bandana.gif , tai aš nusprendžiau jau geriau vyno išgert, ale gal irgi jau į "panaudotą" įpylė blink.gif

Kraupokai kazkaip pasirode toks aptarnavimas. Reikejo ta alu barmenams ant galvos supilti laugh.gif Arba patiems pasiulyti isgerti.
Jumi
O del Norfos parduotuviu tai jau taip. Del pardaveju - tai labai jau isireze Kaune Redoj isikurusioj parduotuvej pardaveju ilgi juodai dazyti nagai. As pries ilgus nagus ir juoda spalva nieko pries na bet nesiderina man tokie dalykai prie maisto produktu...
Murena
QUOTE (Libra @ 2004 02 06, 10:48)
Jo, as irgi papasakosiu apie prekiu grazinima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Karta pirkau Medijoj 6 taures dovanai ir namuose viena.. huh.gif sudauziau
Tai kita diena su nagla morda nuejau i Media ir pareikalavau kad pakeistu, tipo pirkau sudauzyta.
Pakeite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mokykytes kol as gyva tongue.gif

fui, kaip negrazu g.gif
Ajuss
QUOTE (JurgitaM @ 2004 02 06, 11:38)
QUOTE (Ajuss @ 2004 02 06, 11:26)
Norint gauti antrą bokalą alaus reikėjo patiems nusinešti tuščius bokalus, o jie net nepraskalavę į tuos pačius vėl pripylė mad.gif  ph34r.gif  ohmy.gif  gun_bandana.gif , tai aš nusprendžiau jau geriau vyno išgert, ale gal irgi jau į "panaudotą" įpylė blink.gif

Kraupokai kazkaip pasirode toks aptarnavimas. Reikejo ta alu barmenams ant galvos supilti laugh.gif Arba patiems pasiulyti isgerti.

Tai mes ten akivaizdžiai replikas laidėm, ale jiems dzin, matyt, žiūri išsišiepę ir tiek g.gif
O pilti ant galvos gaila, vistik pinigai sumokėti, o juolab studentai biggrin.gif wink.gif
Libra
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 06, 11:49)

fui, kaip negrazu g.gif

O labai grazu kad ta pati media apskaiciuja zmones? Vakar pirkai daikta, tai paskaiciavo 2 Lt. brangiau, apsimete kad nemato antros kainos. ph34r.gif
giedrulka
QUOTE (Libra @ 2004 02 06, 13:03)
QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 02 06, 11:49)

fui, kaip negrazu g.gif

O labai grazu kad ta pati media apskaiciuja zmones? Vakar pirkai daikta, tai paskaiciavo 2 Lt. brangiau, apsimete kad nemato antros kainos. ph34r.gif

Sitai irgi nera grazu, bet ko tada noreti is pardaveju, kasininkiu, kurios po 12 ir daugiau valandu varo prie kasu uz grasius, jeigu ir mes elgsimes nepadoriai.
As tai, Libra, nematau kuom cia didziuotis ir mokytis is taves. Kalbu tik apie sita konkretu atveji wink.gif
Mir, druzba, zuvacka smile.gif

Siandien buvau tu savo nelemtu Libelos sulciu pakeisti. Be problemu. Atsiprase patys, tai net ir nepasuminau, nors jau buvau nusiteikusi biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.