Manau subrendo laikas ir man parasyti savo kudikelio laukimo ir gimdymo istorija.O viskas prasidejo taip:
...viena vakara suvokiau, kad man veluoja mano dienos(kad ir kaip as ju nelaukiu

) ir apie tai prasitariau savo vyriskiui

.Naktis buvo veik bemiege,o ryte visi apsilankem pas gydytoja seimos...o iseinant MB nupirko testa

,ne ne ne...nenoriu jokiu raudonu juosteliu,galvoje kosmaras,visas kunas priesinasi tam...bet...juk suvokiu,kad tiesa issiaiskint turiu

Gryzom namolio ir vyras prisake,kad eiciau darytis testo, o as dar bandziau aiskint,kad reikia sulaukti ryto, bet sis fintas man neisdege,teko jam nusileist.uzsirakinau vonioje ir laukiau,net neziuredama i testo puse.isejau is vonios tokiu veideliu,kad MB viska iskart suprato,o as net dorai neprisimenu ka jis pasake,tik zinau jog apkabino.Oi,kaip man viskas viduje kirbejo,juk jau buvau beveik susiradus darbuka ir aukles paieskos suneliui ejo i pabaiga...o cia...dvi raudonos juosteles.ir kodel dabar, ir kodel???Ne, as tikrai nesidziaugiau,kad ir kaip to norejau.
Tai buvo pati pradzia,nes 5sav.as atsiguliau i ligonine.Prasidejo kraujavimas ir tuo paciu kruvinos asaros

Ryte sulaukiau echo,kuris neparode nieko gero,tiksliau...pasake,jog nesimato embriono.Tada sulaukiau gydytojos,kuri man pasakojo,kad gal tas vaikutis butu invalidas ir t.t.ir pan.,kad organizmas pats atsirenka...ir as pradejau tuo itiketi

Po 4dienu buvimo as issiprasiau namo,nes tik 7sav.turejau kartot echoskopa,tai nutariau laukt ir kentet namie,kur nuotaika praskaidrindavo lakstantis sunelis bei MB.
Artejo vizitas darytis echo: ir laukiau ir nelaukiau,nes nezinojau,kas bus,jei pasakys ka blogo...ir kaip tycia gydytojas velavo,o mano kantrybe vis seko.
Sustingau ir laukiau...laukiau tik vienintelio zodelio,TAIP,VISKAS JUMS GERAI...ir as jo sulaukiau
Ejau per miesta visa svytedama is laimes,norejau rekti visam pasauliui,kad as turesiu kudiki,kad man viskas gerai,kad mano maziukas isitvirtino...
Nuo tos akimirkos as pradejau laukti savo brangenybes,savo didziausio turto,savo laimes...tikejau,kad mes jau istvereme,tikejau, kad mes busime kartu.
Toliau viskas klostesi gan sklandziai,lankiausi pas gydytoja reguliariai,kaip ir visada,vizitas 37nestumo sav.nezadejo nieko naujo...
Gydytoja mane apziurejo paprastai,ant kusetes...o tuo metu as kazka pajutau,bet nedrisau apie tai pasakyt

,tad atsisveikinau ir gryzau namo...persirengt,nes kelnes buvo slapios

Neitardama nieko dar nuvaziavau sutvarkyt reikalu i banka ir pasiimt sunaus is mociutes.
Sunu paguldziau ir pati nuejau prigult,bet neilgam,nes turejau begt i tualeta,man vel kazkas bego...tai turetu buti vandenys ,pamasciau(su sunumi man nenubego,tai jutau tai pirma karta).Puoliau skambint SB,kuris kaip tycia turejo dirbti visa para ir buvo isvaziaves i darba ne su savo masina

Mus skyre 50km.As pradejau i rageli verkt,pasakiau,kad man kazkas darosi,bet nenorejau pripazint fakto,kad gimdymas arteja.Jis pasake,kad gal galiu palaukt iki ryto

...ot sumasto tie vyrai,ai,tiek to...tada vel keliaus bet iki tuliko nebespejau,dabar man tikrai nubego vandenys,supratau tai ir neturejau kitos iseities,kaip skambint uosvienei ir prasyt pagalbos,kad ateitu paziuret sunaus.Uz keliu minuciu sulaukiau skambucio i duris,tai MB paskambino draugams ir pasake,kad man liudna,ir paprase,kad man palaikytu kompanija

Šaunuolis jis pas mane,tiesa.taigi man prasidejo lyg ir saremiai,nes kartojosi kas 5min.,nors skausmo beveik nejutau.Drauge griebe tase,kuri jau seniausiai buvo supakuota, ir ikalbejo vaziuot...o as dar norejau sulaukt vyro,gryztancio is darbo...ot kvailiuke as.
O man vandenys vis bego,drauge maldavo,kad tik nepradeciau gimdyt masinoj...atvykom sekmingai,bet šlapiai,tiek to...priemime liepe palaukti.As sedejau ir negalejau suprast ar tikrai tai jau vyksta,juk man beveik nieko neskauda.
Sverimas ir dokumentu pildymas tikra tikriausia nesamone,juk mano galvoje dabar kitos mintys...taigi leidau si formaluma atlikt draugei,o pati nuejau i dusa.
Patikrinimas-kaklelis jau 8cm.atsidares,girdziu zodzius-gimdom...mane ramiai nuveda i gimdykla(ta pacia kur gimdziau sunu ir maciau žvaigždutes akyse),o vandenys man liejasi laisvai

Čia mane pastato ant palos ir liepe pasakyt,kai jau prasides...bet eiga kaip tycia keliom min.sustojo,(tuo tarpu as dar spejau paskambint saviskiui ir paklaust kur jis randasi...o jis dar Klaipedoj,tai as ramiu balsu-nebespesi)bet neilgam...tolimesne eiga zinojau,kede,kojos i sonus,rankomis tvirtai isikimbame i gelezinius strypus ir....laukiame gyd.nurodymu.
Vienas,stumiam...pauze...laukiam...du...stumiam...yraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,oi,jau viskas...!!!!!Mano pirmas klausimas,kuris man turi patvirtinti mano intuicija,ar tai dukryte???Taip,tai dukryte,mano islaukta,be galo myleta pilvelyje,mano dukryte
Paguldo ja ant manes,tokia mazute,gleznute...man bando isplest placenta,nes ji kazko labai jau tvirtai laikosi,bet ta skausma sumazina mano mergytes buvimas salia,jos tylus alsavimas...
Pasibaigus visoms proceduroms as gulu i lova ir man atnesa mano dukryte,kuri iskart mokosi valgyti,o tuo metu,duris atveria mano brangusis vyras,mano vaiku tevelis,ak...tikras juvelyras,ka cia ir bepridursi.
Aš antrą kartą tapau mama,beprotiškai laiminga...
Ps,atsiprasau uz issipletima