Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Naujas namas prie BIG'o. Kamanės projektas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Kuntaplis
Teko važiuojant Umergės keliu matyti šalia Big`o statoma šį namą. Rodos jau trečią aukštą lipdo cool.gif . Na iki parduotuvės tikrai toli vaikščioti neteks. Stato Kaminta - normali stat. organizacija. Tikrai geresnė alternatyva Mabiltos šedevrams ar Perkunkiemiui.
saulyteee
Man taip pat patiko šie namai:) dideli langai, gerai suplanuoti butai:)aišku geriausi aukštai nuo penkto aukšto:) nes kitaip matosi tik maximos stogas arba siena mirksiukas.gif
Foxenas
Kazi, o kaip bus su triuksmu, kai parduotuve iskraudineja treilerius? Beje, idomus pastebejimas, aukstai esanciuose butuose triuksmingumas kur kas didesnis nei zemesniuose. 15 aukste GERAI girdisi net muzika is kavines, kuri yra uz keletos kvartalu, kai tuo tarpu ant zemes vos vos jauciamas triuksmelis... Itariu, kad taip yra del to, kad pazemiui garsas gerai issklaidomas pakeliui sutiktu kliuciu, tuo tarpu kai aukstyn jis sklinda laisvai... g.gif
saulyteee
QUOTE(Foxenas @ 2008 08 28, 21:29)
Kazi, o kaip bus su triuksmu, kai parduotuve iskraudineja treilerius? Beje, idomus pastebejimas, aukstai esanciuose butuose triuksmingumas kur kas didesnis nei zemesniuose. 15 aukste GERAI girdisi net muzika is kavines, kuri yra uz keletos kvartalu, kai tuo tarpu ant zemes vos vos jauciamas triuksmelis... Itariu, kad taip yra del to, kad pazemiui garsas gerai issklaidomas pakeliui sutiktu kliuciu, tuo tarpu kai aukstyn jis sklinda laisvai...  g.gif
*

na man asmeniškai geriau truputis triukšmo, nei vaizdas i maximos siena mirksiukas.gif
Julya
Labas,noriu atgaivinti temą ir tuo tarpu paklausti ar yra gyvenančių šiuose namuose? Kokia nuomonė butų? Gal kokios informacijos turite? Ačiū.
Julya
niekas nieko negirdėjo? g.gif
Apvalute
Sveiki,

mane taip pat domina bet kokia informacija, susijusi su siais butais.
Zaneta+
Pats namas gal ir nieko, bet man baisi ta vieta. Prie pat maximos. Pastoviai kraus kazkokias prekes. Gal jau geriau Perkunkiemis.
Julya
QUOTE(Zaneta+ @ 2010 01 25, 22:13)
Pats namas gal ir nieko, bet man baisi ta vieta. Prie pat maximos. Pastoviai kraus kazkokias prekes.  Gal jau geriau Perkunkiemis.
*

Perkūnkiemy? blink.gif na jūs ka juokaujat... Kamanės projektas iš tų aplinkinių namų skaitosi geriausias. Tik mane irgi gasdina Maxima. Bet kiek domėjausi galima įsigyti butą,kad langai išeitų į kitą pusę,o kitoj pusėj nieko nėra smile.gif (nebent vėl namų pristatys unsure.gif )
Zaneta+
Del ko jis geresnis? g.gif Vieta ta pati ir netgi blogesne, del Ukmerges plento ir Maximos. Nebent kokybe geresne ar butu isplanavimas?

QUOTE(Julya @ 2010 01 26, 11:33)
Perkūnkiemy?  blink.gif  na jūs ka juokaujat... Kamanės projektas iš tų aplinkinių namų skaitosi geriausias. Tik mane irgi gasdina Maxima. Bet kiek domėjausi galima įsigyti butą,kad langai išeitų į kitą pusę,o kitoj pusėj nieko nėra  smile.gif  (nebent vėl namų pristatys  unsure.gif  )
*

Julya
QUOTE(Zaneta+ @ 2010 01 26, 11:55)
Del ko jis geresnis?  g.gif  Vieta ta pati ir netgi blogesne, del Ukmerges plento ir Maximos. Nebent kokybe geresne ar butu isplanavimas?
*

ir butų išplanavimas ir ypač kokybė.
Zaneta+
O kokios kainos ten uz kv/m?
QUOTE(Julya @ 2010 01 26, 12:23)
ir butų išplanavimas ir ypač kokybė.
*

Julya
QUOTE(Zaneta+ @ 2010 01 26, 12:27)
O kokios kainos ten uz kv/m?
*

kai domėjomės(ne per seniausiai) buvo 3700Lt/kv.m .
Beja viena iš minusų norėčiau pastebėti,kad nėra nei žolytės kokios,nei vaikam aikštelės.Labai smagu būtų,jei atsilieptų gyventojai šio namo,bet matau,kad niekas neatsiliepia unsure.gif Bendravau su 2 žmonėm iš šio namo,abu labai patenkinti buvo,sakė maxima visai nemaišo g.gif
Zaneta+
3700 cia kosmosas tokiam rajonui. 3-k butus projekte North Star, kuris Siaures Miestelyje randosi, parduodavo po 3500 lt uz kv/m. doh.gif Manau kol kaina nekris iki 2000-2500 Lt neverta Pasilaiciuose pirkti. O kainos krenta ir kris. biggrin.gif

QUOTE(Julya @ 2010 01 26, 12:44)
kai domėjomės(ne per seniausiai) buvo 3700Lt/kv.m .
Beja viena iš minusų norėčiau pastebėti,kad nėra nei žolytės kokios,nei vaikam aikštelės.Labai smagu būtų,jei atsilieptų gyventojai šio namo,bet matau,kad niekas neatsiliepia  unsure.gif  Bendravau su 2 žmonėm iš šio namo,abu labai patenkinti buvo,sakė maxima visai nemaišo  g.gif
*

sagyte
Tikrai ta Maxima nemaišo, ir nieko nuo jos , bent jau man nesigirdi ax.gif žolytės kieme yra, ir vaikų aikštelė netgi yra 4u.gif Šiaip tikrai normalus būstas daug jaunų šeimų gyvena, sukurta bendrija, mokesčiai padorūs, butai šilti, kaimynu per daug nesigirdi, aišku jei iš viršaus šokinėja tai jau girdėsis, bet šiaip viskas normoj smile.gif
Julya
QUOTE(sagyte @ 2010 03 02, 13:34)
Tikrai ta Maxima nemaišo, ir nieko nuo jos , bent jau man nesigirdi ax.gif  žolytės kieme yra, ir vaikų aikštelė netgi yra  4u.gif  Šiaip tikrai normalus būstas daug jaunų šeimų gyvena, sukurta bendrija, mokesčiai padorūs, butai šilti, kaimynu per daug nesigirdi, aišku jei iš viršaus šokinėja tai jau girdėsis, bet šiaip viskas normoj smile.gif
*

sagyte jūs gyvenate šiame name? o kur ten vaikų aikštelė? tikrai nemačiau g.gif
tiesa,o kas namą administruoja? Tikiuosi ne Balterma?
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2010 03 02, 12:52)
Beje, o kuo gi tie Pašilai tokie blogi? rolleyes.gif

daugumai gi atrodo,kad kuo tolesni rajonai nuo Centro tuo jie blogesni lotuliukas.gif
Bagyra606
gal galit placiau parasyti sia tema , nes galvojam pirkti cia buta jei zinoma dar yra siame name butu smile.gif
nicitute
pritariu sagytei visai nieko cia gyventi zolytes yra, aikstele vaikams sioke tokia yra, kaimynai irgi nieko visai smile.gif
djoka
QUOTE(nicitute @ 2010 12 24, 11:44)
pritariu sagytei visai nieko cia gyventi zolytes yra, aikstele vaikams sioke tokia yra, kaimynai irgi nieko visai smile.gif
*

O kamsciai, o kad ir su vezimuku tai apie maxima trintis? g.gif
O darzeliu problemos pacios didziausios ... doh.gif
Birute-Ieva
Na paciu projektu nesidomejau, bet kiek zinau ateityje ten zad astatyti tardymo izoliatoriu, netgi straipsnis buvo.... g.gif

http://www.15min.lt/naujiena/miestas/klaip...6#axzz1j4dKG9Cv

Tik aisku nezinia kaip cia viskas keissi, nes su musu valdzia net nzn, gal po langais kalejimu sienos stoves, o gal visdelto ir ne. Gal zinote kas galetu patvirtinti sia informacija? Kai kreipemes i savivaldybe, sake kad projektai nepatvirtinti, bet daugiau kazka konkretaus negali pasakyti.... schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.