Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką sakote apie tėvą? 2 dalis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
allegro
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 10 23, 21:38)
oi nežinosi kaip bus..... gal ir apsireikš tas tėvas....gal ir duos  tam tėvui ant butelio, o kai jis pasakys jog tai tu atėmei vaiką iš tėvo, jog tai tu jam sugadinai gyvenimą, tai tavo vaikas ne tik ant butelio duos tam tėvui, o dar ir papriekaištaus tau  cool.gif

Deja mieloji, ne aš išdaviau...ne aš palikau...gyvenimas buvo toks, kad užnugaryje visad buvo kita, nes nemačiau nei dėmesio, nei pinigų, nei meilės... tiesiog gyvenau ir tiek...Kažin kaip pati jaustumeis mano vietoj....aš kai sužinojau visa tai, tiesiog tą dieną nieko nemačiau ir nieko negirdėjau...būsena nepavydėtina...
antrakartmamyte
QUOTE(allegro @ 2010 10 24, 09:44)
Deja mieloji, ne aš išdaviau...ne aš palikau...gyvenimas buvo toks, kad užnugaryje visad buvo kita, nes nemačiau nei dėmesio, nei pinigų, nei meilės... tiesiog gyvenau ir tiek...Kažin kaip pati jaustumeis mano vietoj....aš kai sužinojau visa tai, tiesiog tą dieną nieko nemačiau ir nieko negirdėjau...būsena nepavydėtina...
*

aš juk nesmerkiu Jusų ir tikrai palaikau, tik sakau kaip būna.. Vaikai ne visada elgiasi taip kaip mes tikimės.. verysad.gif Pvz, manoji užstoja tėvą degradą..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.