kaune norfoje netoli antros ligonines yra parduotuviupora, dzinsiukus uz 40 lituku maciau... ir siaip suknyciu, megztuku, vienos iejimas is lauko puses, kitos is norfos vidaus
Mergaites
O gal galit pasakyt, kur nusipirkti nesciajai jogos ar kitokias (temptas) sporto kelnes, buvau audime, bet ten nieko neturejo ir kazkaip niekur kitur nemaciau Aciu QUOTE(jurgita_p @ 2009 03 03, 15:29) Mergaites O gal galit pasakyt, kur nusipirkti nesciajai jogos ar kitokias (temptas) sporto kelnes, buvau audime, bet ten nieko neturejo ir kazkaip niekur kitur nemaciau Aciu Pries kelias dienas maciau skelbimu lentoje mamyte pardavinejo jogos kelnes uz 40Lt, gaila niko neisidemejau QUOTE(vikaPika @ 2009 02 26, 17:57) kaune norfoje netoli antros ligonines yra parduotuviupora, dzinsiukus uz 40 lituku maciau... ir siaip suknyciu, megztuku, vienos iejimas is lauko puses, kitos is norfos vidaus o sakyk ten dzinsiukai nestukems ar kazin dar yra ir idomu kaip jie atrodo, gal pati pirkai ka nors QUOTE(ai-and-ai @ 2009 02 20, 16:49) Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo.... Ačiū. Pabandyk užsukti į Vilniaus g. esančią Mama+. Ten kaip tik naujų rūbų atvežė. džinsai iki 159 Lt. Gal kas tiks
Vakar AS MAMA parduotuveje buvo nupirkti dzinsiukai, 130lt,
O turguje tokius pat matem 190lt
as irgi norejau paklausti kur Kaune galima butu nusipirkti kelniu nestukems, nes ryt planuojame vaziuoti ir labai daug vaikscioti ir blaskytis sveikatyte neleidzia, tad gal ka galetumete patarti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 11:51) as irgi norejau paklausti kur Kaune galima butu nusipirkti kelniu nestukems, nes ryt planuojame vaziuoti ir labai daug vaikscioti ir blaskytis sveikatyte neleidzia, tad gal ka galetumete patarti Patarciau uzsukti i Vilijampoles turgu 12vieta.As ten pirkau savo kelnes,palyginus su baze tikrai pigiau ir pasirinkimas yra(bent jau as pirkau tai tikrai buvo).Ir dar nuolaidele pritaiko. QUOTE(Busiukas @ 2009 03 04, 13:04) Patarciau uzsukti i Vilijampoles turgu 12vieta.As ten pirkau savo kelnes,palyginus su baze tikrai pigiau ir pasirinkimas yra(bent jau as pirkau tai tikrai buvo).Ir dar nuolaidele pritaiko. tai va neaisku ar vyras sutiks mane iki ten vezti ryt:) o turgus turbut tik iki pietu dirba, nes mes tik po pietu planuojame vaziuoti QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 11:51) as irgi norejau paklausti kur Kaune galima butu nusipirkti kelniu nestukems, nes ryt planuojame vaziuoti ir labai daug vaikscioti ir blaskytis sveikatyte neleidzia, tad gal ka galetumete patarti Gali uzeiti i Dar ne mama Kaune Donelaicio g. pries Snoro banka. Ten tikrai turetum rasti S dydi QUOTE(rohan @ 2009 03 04, 15:39) Gali uzeiti i Dar ne mama Kaune Donelaicio g. pries Snoro banka. Ten tikrai turetum rasti S dydi o kaip ten kainos nesikandzioja, nebus tokios kaip skaiciau kad dvigubai uzkeltos Bimbo, Zaroj QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 13:20) tai va neaisku ar vyras sutiks mane iki ten vezti ryt:) o turgus turbut tik iki pietu dirba, nes mes tik po pietu planuojame vaziuoti Tas turgus yra patalpoje,kazkuo primena bazes,tik zinoma mazesnis.Jis dirba ilgai kazkur iki 5val. As pirkausi valvetines kelnes,tikrai labai smagios,uz jas mokejau 108lt.O jei mazesnis dydis tai ir uz 80lt galima nusipirkti. QUOTE(Busiukas @ 2009 03 04, 20:12) Tas turgus yra patalpoje,kazkuo primena bazes,tik zinoma mazesnis.Jis dirba ilgai kazkur iki 5val. As pirkausi valvetines kelnes,tikrai labai smagios,uz jas mokejau 108lt.O jei mazesnis dydis tai ir uz 80lt galima nusipirkti. Busiuk sakyk o tu pirkai juodas velvetines kelnias? o ar yra kokiu sviesesniu spalvu kelniu ir tarkime ne velvetiniu, pvz. dzinsiuku na kazko tokio nelabai atsibodusio
Sveikutes, Vakar visai netycia vaiksciodama po VCUP uzejau i Mamalux Vilniuje. Pasirodo jie greitai uzsidaro, tai kainos tikrai neralios. Prisipirkau drabuziu visai uz kapeikas...kelnes po 60 lt, palaidines po 35 Lt. Apatinis trikotazas puse kainos.
Net vasarines linines kelnes pirkau! Ir beje treningu nesciom maciau.. Jau pavasaris greitai , o pilvikas auga.. Ir kudikiu ir vaiku drabuziai tokie faini,kad jau neatlaikiau. Visi dabar taupom, tai tikrai gera proga. Tai, kad tikrai verta, manau net ir is Kauno atvaziuoti! QUOTE(birutekz @ 2009 03 05, 11:19) Sveikutes, Vakar visai netycia vaiksciodama po VCUP uzejau i Mamalux Vilniuje. Pasirodo jie greitai uzsidaro, tai kainos tikrai neralios. Prisipirkau drabuziu visai uz kapeikas...kelnes po 60 lt, palaidines po 35 Lt. Apatinis trikotazas puse kainos. Net vasarines linines kelnes pirkau! Ir beje treningu nesciom maciau.. Jau pavasaris greitai , o pilvikas auga.. Ir kudikiu ir vaiku drabuziai tokie faini,kad jau neatlaikiau. Visi dabar taupom, tai tikrai gera proga. Tai, kad tikrai verta, manau net ir is Kauno atvaziuoti! oi kaip gaila, nes vyras sake jei nori iki Kauno nuvesiu tai dabar vis laukiu kokiu minciu daugiau, gal kas patars ne vien tik Vilijampoles turgu
O is kur tau reikia atvaziuoti, kad taip ilgai ruosiesi?
QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 19:24) Busiuk sakyk o tu pirkai juodas velvetines kelnias? o ar yra kokiu sviesesniu spalvu kelniu ir tarkime ne velvetiniu, pvz. dzinsiuku na kazko tokio nelabai atsibodusio Nuo siandien Mamoj plius velvetines kelnes po 80 Lt., megztukams 20 proc. nuolaida, o sportinio tipo sviesios kelnes po 95 Lt. Dydziai nuo XS iki XXXL. Manau rinktis bus tikrai is ko. O Dar ne mamoj siuvykloj viska pataiso jeigu reikia. Ten irgi kelniu pasirinkimas neblogas
na va tik ka gryzau:( reziumiuoju nors labai pavargau Mole nieko gero,na is viso nestukems nieko nera
QUOTE(georgiana @ 2009 03 05, 21:28) na va tik ka gryzau:( reziumiuoju nors labai pavargau Mole nieko gero,na is viso nestukems nieko nera nu ka as zinau, as tai pirkau Vilijampoles turguje praeita savaite pilkus dzinsus uz 130lt, labai patogus, esu patenkinta. o siaip tai buvo ten neblogas pasirinkimas, nebent ispirko. ir kortele dar dave nuolaidu, tai varysiu paziuret dar bliuskuciu visai nieko pavasariui butu.o velvetus sake uz 100 lt atiduotu. nu gerai ka nors kazkur radai ir patiko.... QUOTE(karalaiti @ 2009 03 06, 00:28) nu ka as zinau, as tai pirkau Vilijampoles turguje praeita savaite pilkus dzinsus uz 130lt, labai patogus, esu patenkinta. o siaip tai buvo ten neblogas pasirinkimas, nebent ispirko. ir kortele dar dave nuolaidu, tai varysiu paziuret dar bliuskuciu visai nieko pavasariui butu.o velvetus sake uz 100 lt atiduotu. nu gerai ka nors kazkur radai ir patiko.... na va rasiau rasiau o tau padekoti pamirsu:) aciu uz informacija:) Vilijampolei buvo bliuskuciu, tuniku bet kas liecia kelnes neabai is ko rinktis bent man taip pasirode buvo, bet gal kaip tu sakai ispirko
Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt
Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko
QUOTE(Letalė @ 2009 03 10, 22:21) Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko ![]() o pirkia per tarpininka ar pazystama turi nes jie i Lietuva nesiuncia
PARDUODU:
nestukes marskinukus 42d. 25lt http://www.manodrabuziai.lt/images/item_pi...Picture_089.jpg ir suknele S-M d. 20lt http://www.manodrabuziai.lt/images/item_pi...Picture_091.jpg QUOTE(Ingulka21 @ 2009 03 12, 17:07) PARDUODU: nestukes marskinukus 42d. 25lt http://www.manodrabuziai.lt/images/item_pi...Picture_089.jpg ir suknele S-M d. 20lt http://www.manodrabuziai.lt/images/item_pi...Picture_091.jpg Sorry,bet cia ne skelbimu lenta.Ne cia pataikete QUOTE(bastinga @ 2009 03 24, 17:55) JEI BUS NORINČIŲ-GALIU UŽSAKYTI IŠ WWW.FUNMUM.COM UŽSAKYMO SĄLYGOS: RŪBELIO KAINA SVARAIS*SVARO KURSAS UŽSAKYMO DIENĄ+5ct IR PLIUS SIUNTIMAS NUO MANĘS IKI JŪSŲ, 5-7LT ATITINKAMAI PRIKLAUSO NUO SVORIO. NORIMŲ RŪBELIŲ KREPŠELĮ NUKOPIJUOKITE Į nestukes@gmail.com NURODYKITE SAVO KONTAKTINIUS DUOMENIS. UŽSAKYMĄ RENKU IKI BALANDŽIO 5D. RŪBELIAI ATKELIAUTŲ BALANDŽIO 13-17DIENOMIS LAUKSIU AŽ.
Ištiesų šiandieninė mada labai dėkinga nėštukėms
QUOTE(Letalė @ 2009 03 10, 23:21) Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko ![]() O koks yra internetinis puslapis NEXT, kur galeciau paziureti ju siulomu prekiu? Dekoju...
Mielos Kaunietes, si vakara vaziavau troleibusu Donelaicio gatve ir maciau, kad Dar ne mamoj nuolaidos visoms prekems 40 procentu. Tinklalapy paskaiciau, kad tokios nuolaidos tik viena diena - rytoj, sestadieni. Manau, kad verta tuo pasinaudot
nauja palaidinė 80 B-C dydžio apimties nėštukei 69 Lt
![]() prašau į AŽ
Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu
QUOTE(labukas @ 2009 03 30, 12:02) Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių as ir planuoju kelnes tik na gal dar sijoniuka koki bet itariu liksiu tik prie kelniu a bliuskyciu visokiu ai tikrai visur pilna ir mada palanki QUOTE(labukas @ 2009 03 30, 13:02) Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių pritariu
Dabar nėr problemų nėštukėms,kokių gražių drabužių "Būk mama" yra
o kur Kaune yra Būk Mama? Kainos labai kandžiojasi?
aš norėčiau vistik sirafaną pirktt, nes nešiot reikės visą vasarėlę, tai manau kelnių neverta pirkt, nedaug jų ir reikės kai atšils
Mielos
Turiu savo temelę skyrelyje "Besilaukiančioms ir maitinančioms", bet jau norėčiau ją užsidaryti ir labai nesinori, kad man liktų rūbelių, tad pasižvalgykit, gal kas nors kam nors patiks. Jei kainytės atrodys kiek per didelės-esu atvira deryboms, nes tikrai noriu išsiparduoti. Mano temelė ŠTAI ČIA Pažiūrėkite paskutinę žinutę
Kaune, mamoj plius visi dzinsiukai si menesi 109 ir 119 Lt. Yra ten ir XS dydziu. Ir kainos manau nesikandzios. Palaidines nuo 69 lt.
QUOTE(Keja @ 2009 04 02, 16:53) tai, kad Paziurek skelbimu lentoje ten manau gali uzsisakyti dydi, kad nupirktu ir atsiustu as nesiosiu, jei rasiu siaip baisu pirkt nesimatavus, tarkim GAP 0 dydzio dzinsiukai man dideli QUOTE(irgimama @ 2009 04 06, 14:26) Kaune, mamoj plius visi dzinsiukai si menesi 109 ir 119 Lt. Yra ten ir XS dydziu. Ir kainos manau nesikandzios. Palaidines nuo 69 lt. dekui, reiks apsilankyt
Zinau, kad XS klasikiniu kelniu yra Vilijampoles turguje, kitokiu nezinau nes nematavau, o ta buvo istraukusi, bet man M pasirodo jau reikia
bet zinok ir urmo bazeje fainu labai yra, as kazkaip vilijampolej neradau didelio pasirinkimo, bet bazej kur raudonas pasazas berods 3 sandelyje radau
QUOTE(georgiana @ 2009 04 09, 15:49) bet zinok ir urmo bazeje fainu labai yra, as kazkaip vilijampolej neradau didelio pasirinkimo, bet bazej kur raudonas pasazas berods 3 sandelyje radau Gal nereiktu daryti problemos ir ieskoti spec.rubu? Dabartine mada tokia, kad galima ramiai pirkti ir iprastus rubus. Nusipirkau du vienu dydziu didesnius sijonus iki keliu ant gumos 9Viena juoda, kita marga). Ant virsaus - bet kokia platesne (arba jei patinka - aptempta) bliuzele, plevenanti salikeli. Beje, pora nestukems skirtu bliuzeliu nusipirkau Briuselyje. Grozis nerealus, viena nekainavo ne 100 Lt (ne per ispardavima pirkau). Nieko panasaus Lietuvoje nesu maciusi. Tai va. Jau 32 savaites, ir puikiai issiverciu su savo sijonukais
buvau bazėj, nieko neradau verto dėmesio
|