Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rūbeliai būsimoms mamoms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
vikaPika
kaune norfoje netoli antros ligonines yra parduotuviupora, dzinsiukus uz 40 lituku maciau... ir siaip suknyciu, megztuku, vienos iejimas is lauko puses, kitos is norfos vidaus
jurgita_p
Mergaites 4u.gif
O gal galit pasakyt, kur nusipirkti nesciajai jogos ar kitokias (temptas) sporto kelnes, buvau audime, bet ten nieko neturejo ir kazkaip niekur kitur nemaciau sad.gif
Aciu
Keja
QUOTE(jurgita_p @ 2009 03 03, 15:29)
Mergaites  4u.gif
O gal galit pasakyt, kur nusipirkti nesciajai jogos ar kitokias (temptas) sporto kelnes, buvau audime, bet ten nieko neturejo ir kazkaip niekur kitur nemaciau sad.gif
Aciu
*

Pries kelias dienas maciau skelbimu lentoje mamyte pardavinejo jogos kelnes uz 40Lt, gaila niko neisidemejau doh.gif Pasizvalgyk gal atrasi 4u.gif
georgiana
QUOTE(vikaPika @ 2009 02 26, 17:57)
kaune norfoje netoli antros ligonines yra parduotuviupora, dzinsiukus uz 40 lituku maciau... ir siaip suknyciu, megztuku, vienos iejimas is lauko puses, kitos is norfos vidaus
*

o sakyk ten dzinsiukai nestukems ar kazin dar yra ir idomu kaip jie atrodo, gal pati pirkai ka nors g.gif
irgimama
QUOTE(ai-and-ai @ 2009 02 20, 16:49)
Noriu paklausti jūsų - o kur Kaune perkate "nėštukių" drabužius???? Kažkaip nebenoriu vien tik su tais "maišais" vaikščioti, taip norisi ką nors šiuolaikiško, madingo.... 
Ačiū.
*

Pabandyk užsukti į Vilniaus g. esančią Mama+. Ten kaip tik naujų rūbų atvežė. džinsai iki 159 Lt. Gal kas tiks
vilmama.
Vakar AS MAMA parduotuveje buvo nupirkti dzinsiukai, 130lt, thumbup.gif
O turguje tokius pat matem 190lt doh.gif
georgiana
as irgi norejau paklausti kur Kaune galima butu nusipirkti kelniu nestukems, nes ryt planuojame vaziuoti ir labai daug vaikscioti ir blaskytis sveikatyte neleidzia, tad gal ka galetumete patarti ax.gif skaitau skelbimus bet nerandu S dydzio ir ugiui kaip mano, o i Urmo bazes na net nezinau nelabai ten traukia schmoll.gif o gal prikote Akropoli kokiu nebrangiu rubeliu, gal nuolaideles yra ax.gif
Busiukas
QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 11:51)
as irgi norejau paklausti kur Kaune galima butu nusipirkti kelniu nestukems, nes ryt planuojame vaziuoti ir labai daug vaikscioti ir blaskytis sveikatyte neleidzia, tad gal ka galetumete patarti ax.gif skaitau skelbimus bet nerandu S dydzio ir ugiui kaip mano, o i Urmo bazes na net nezinau nelabai ten traukia schmoll.gif o gal prikote Akropoli kokiu nebrangiu rubeliu, gal nuolaideles yra ax.gif
*

Patarciau uzsukti i Vilijampoles turgu 12vieta.As ten pirkau savo kelnes,palyginus su baze tikrai pigiau ir pasirinkimas yra(bent jau as pirkau tai tikrai buvo).Ir dar nuolaidele pritaiko. smile.gif
georgiana
QUOTE(Busiukas @ 2009 03 04, 13:04)
Patarciau uzsukti i Vilijampoles turgu 12vieta.As ten pirkau savo kelnes,palyginus su baze tikrai pigiau ir pasirinkimas yra(bent jau as pirkau tai tikrai buvo).Ir dar nuolaidele pritaiko. smile.gif
*

tai va neaisku ar vyras sutiks mane iki ten vezti ryt:) o turgus turbut tik iki pietu dirba, nes mes tik po pietu planuojame vaziuoti g.gif o ka pirkai pas juos? nesalta matutotis blush2.gif
rohan
QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 11:51)
*

Gali uzeiti i Dar ne mama Kaune Donelaicio g. pries Snoro banka. Ten tikrai turetum rasti S dydi nestuke.gif , o jeigu bus per ilgos, tai vietoj ten yra siuvykla ir per kelias min. patrumpins.
georgiana
QUOTE(rohan @ 2009 03 04, 15:39)
Gali uzeiti i Dar ne mama Kaune Donelaicio g. pries Snoro banka. Ten tikrai turetum rasti S dydi  nestuke.gif , o jeigu bus per ilgos, tai vietoj ten yra siuvykla ir per kelias min. patrumpins.
*

o kaip ten kainos nesikandzioja, nebus tokios kaip skaiciau kad dvigubai uzkeltos Bimbo, Zaroj verysad.gif pinigeliu nera per daug uztatos as ir klausineju blush2.gif
Busiukas
QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 13:20)
tai va neaisku ar vyras sutiks mane iki ten vezti ryt:) o turgus turbut tik iki pietu dirba, nes mes tik po pietu planuojame vaziuoti g.gif o ka pirkai pas juos? nesalta matutotis blush2.gif
*

Tas turgus yra patalpoje,kazkuo primena bazes,tik zinoma mazesnis.Jis dirba ilgai kazkur iki 5val.
As pirkausi valvetines kelnes,tikrai labai smagios,uz jas mokejau 108lt.O jei mazesnis dydis tai ir uz 80lt galima nusipirkti.
georgiana
QUOTE(Busiukas @ 2009 03 04, 20:12)
Tas turgus yra patalpoje,kazkuo primena bazes,tik zinoma mazesnis.Jis dirba ilgai kazkur iki 5val.
As pirkausi valvetines kelnes,tikrai labai smagios,uz jas mokejau 108lt.O jei mazesnis dydis tai ir uz 80lt galima nusipirkti.
*

Busiuk sakyk o tu pirkai juodas velvetines kelnias? o ar yra kokiu sviesesniu spalvu kelniu ir tarkime ne velvetiniu, pvz. dzinsiuku na kazko tokio nelabai atsibodusio ax.gif o akropoli prie stoties neziurejai gal kokias nuolaidas parduotuves ismete g.gif nes kolkas galvoje sukasi tik sie keli variantai g.gif o jau ryt galutinai suplanavom vaziuoti
birutekz
Sveikutes, Vakar visai netycia vaiksciodama po VCUP uzejau i Mamalux Vilniuje. Pasirodo jie greitai uzsidaro, tai kainos tikrai neralios. Prisipirkau drabuziu visai uz kapeikas...kelnes po 60 lt, palaidines po 35 Lt. Apatinis trikotazas puse kainos.
Net vasarines linines kelnes pirkau! Ir beje treningu nesciom maciau..
Jau pavasaris greitai , o pilvikas auga.. smile.gif tik reikia paskubet,kad dar dydziu butu.
Ir kudikiu ir vaiku drabuziai tokie faini,kad jau neatlaikiau. Visi dabar taupom, tai tikrai gera proga.
Tai, kad tikrai verta, manau net ir is Kauno atvaziuoti!
georgiana
QUOTE(birutekz @ 2009 03 05, 11:19)
Sveikutes, Vakar visai netycia  vaiksciodama po VCUP uzejau i Mamalux Vilniuje. Pasirodo jie  greitai uzsidaro, tai kainos tikrai neralios. Prisipirkau drabuziu visai uz kapeikas...kelnes po 60 lt, palaidines po 35 Lt. Apatinis trikotazas puse kainos.
Net vasarines linines kelnes pirkau! Ir beje treningu nesciom maciau..
Jau pavasaris greitai , o pilvikas auga.. smile.gif  tik reikia paskubet,kad dar dydziu butu.
Ir kudikiu ir vaiku drabuziai  tokie faini,kad jau neatlaikiau. Visi dabar taupom, tai tikrai gera proga.
Tai, kad tikrai verta, manau net ir is Kauno atvaziuoti!
*

oi kaip gaila, nes vyras sake jei nori iki Kauno nuvesiu tai dabar vis laukiu kokiu minciu daugiau, gal kas patars ne vien tik Vilijampoles turgu g.gif
earthworm
O is kur tau reikia atvaziuoti, kad taip ilgai ruosiesi?
irgimama
QUOTE(georgiana @ 2009 03 04, 19:24)
Busiuk sakyk o tu pirkai juodas velvetines kelnias? o ar yra kokiu sviesesniu spalvu kelniu ir tarkime ne velvetiniu, pvz. dzinsiuku na kazko tokio nelabai atsibodusio ax.gif o akropoli prie stoties neziurejai gal kokias nuolaidas parduotuves ismete g.gif nes kolkas galvoje sukasi tik sie keli variantai g.gif o jau ryt galutinai suplanavom vaziuoti
*

Nuo siandien Mamoj plius velvetines kelnes po 80 Lt., megztukams 20 proc. nuolaida, o sportinio tipo sviesios kelnes po 95 Lt. Dydziai nuo XS iki XXXL. Manau rinktis bus tikrai is ko. O Dar ne mamoj siuvykloj viska pataiso jeigu reikia. Ten irgi kelniu pasirinkimas neblogas
georgiana
na va tik ka gryzau:( reziumiuoju nors labai pavargau Mole nieko gero,na is viso nestukems nieko nera verysad.gif Vilijampoles turguje pasirinkimas nedidelis tik 3 keliones, Maximoj prie baziu nieko nera, na o baziu raudonojoje galerijoje 1-oje saleje sioks ne toks pasirinkimas, atvezta velvetiniu kelniu, bridzu, dzinsu ir tokiu pilku maloniu klenyciu kainos nuo 90 Lt., pirkau pilkas kelnes sumokejau 150 Lt.
karalaiti
QUOTE(georgiana @ 2009 03 05, 21:28)
na va tik ka gryzau:( reziumiuoju nors labai pavargau Mole nieko gero,na is viso nestukems nieko nera verysad.gif Vilijampoles turguje pasirinkimas nedidelis tik 3 keliones, Maximoj prie baziu nieko nera, na o baziu raudonojoje galerijoje 1-oje saleje sioks ne toks pasirinkimas, atvezta velvetiniu kelniu, bridzu, dzinsu ir tokiu pilku maloniu klenyciu kainos nuo 90 Lt., pirkau pilkas kelnes sumokejau 150 Lt.
*

nu ka as zinau, as tai pirkau Vilijampoles turguje praeita savaite pilkus dzinsus uz 130lt, labai patogus, esu patenkinta. o siaip tai buvo ten neblogas pasirinkimas, nebent ispirko. ir kortele dar dave nuolaidu, tai varysiu paziuret dar bliuskuciu visai nieko pavasariui butu.o velvetus sake uz 100 lt atiduotu. nu gerai ka nors kazkur radai ir patiko....

nestuke.gif
georgiana
QUOTE(karalaiti @ 2009 03 06, 00:28)
nu ka as zinau, as tai pirkau Vilijampoles turguje  praeita savaite pilkus dzinsus uz 130lt, labai patogus, esu patenkinta. o siaip tai buvo ten neblogas pasirinkimas, nebent ispirko. ir kortele dar dave nuolaidu, tai varysiu paziuret dar bliuskuciu visai nieko pavasariui butu.o velvetus sake uz 100 lt atiduotu. nu gerai ka nors kazkur radai ir patiko....

nestuke.gif
*

na va rasiau rasiau o tau padekoti pamirsu:) aciu uz informacija:) Vilijampolei buvo bliuskuciu, tuniku bet kas liecia kelnes neabai is ko rinktis bent man taip pasirode buvo, bet gal kaip tu sakai ispirko g.gif bet ka dar as noriu pasakyti, Urme irgi siule velvetkes uz 90 Lt., ten rubams 30 proc., nuolaidele tikrai ju daug privezta is Lenkijos ir labai jau daug bliuskeliu, tu jei turesi noro ir nuotaikos nuvaziuok ten pasiziureti, as kaip minejau Urmo Raudona rampa na cia beveik pradzioje tokije nisoje kur traukinukai stovi:) toje nisoje jei pameni yra sendaikciu turgelis:) tai 1 sale visko tikrai yra thumbup.gif
Letalė
Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt thumbup.gif
Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko smile.gif
user posted image
georgiana
QUOTE(Letalė @ 2009 03 10, 22:21)
Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt  thumbup.gif
Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko  smile.gif
user posted image
*

o pirkia per tarpininka ar pazystama turi nes jie i Lietuva nesiuncia schmoll.gif
Ingulka22
PARDUODU:
nestukes marskinukus 42d. 25lt
http://www.manodrabuziai.lt/images/item_pi...Picture_089.jpg

ir suknele S-M d. 20lt
http://www.manodrabuziai.lt/images/item_pi...Picture_091.jpg
Mamyyte
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 03 12, 17:07)

Sorry,bet cia ne skelbimu lenta.Ne cia pataikete mirksiukas.gif
Letalė
QUOTE(georgiana @ 2009 03 12, 09:09)
o pirkia per tarpininka ar pazystama turi nes jie i Lietuva nesiuncia schmoll.gif
*

per tarpininkę mirksiukas.gif
georgiana
QUOTE(Letalė @ 2009 03 12, 21:02)
per tarpininkę  mirksiukas.gif
*

Aisku, beje mamytes raso kad Lindex'e galima nusipirkti nebrangiu ir graziu rubeliu bigsmile.gif
Ingulka22
QUOTE(Mamyyte @ 2009 03 12, 19:13)
Sorry,bet cia ne skelbimu lenta.Ne cia pataikete mirksiukas.gif
*

oi,atsiprasau 4u.gif o istrinti zinutes neis? rolleyes.gif
bastinga
QUOTE(bastinga @ 2009 03 24, 17:55)
JEI BUS NORINČIŲ-GALIU UŽSAKYTI IŠ
WWW.FUNMUM.COM

UŽSAKYMO SĄLYGOS:

RŪBELIO KAINA SVARAIS*SVARO KURSAS UŽSAKYMO DIENĄ+5ct IR PLIUS SIUNTIMAS NUO MANĘS IKI JŪSŲ, 5-7LT ATITINKAMAI PRIKLAUSO NUO SVORIO. NORIMŲ RŪBELIŲ KREPŠELĮ NUKOPIJUOKITE Į nestukes@gmail.com NURODYKITE SAVO KONTAKTINIUS DUOMENIS.

UŽSAKYMĄ RENKU IKI BALANDŽIO 5D. RŪBELIAI ATKELIAUTŲ BALANDŽIO 13-17DIENOMIS 4u.gif
LAUKSIU AŽ.
*

Majita
Ištiesų šiandieninė mada labai dėkinga nėštukėms wub.gif
K.Aleksija
Sveikos mamytes, zinau jog dabar dideles nuolaidos buk mama parduotuvese 4u.gif

user posted image
dajanka
QUOTE(Letalė @ 2009 03 10, 23:21)
Surizikavau užsisakyti džinsiukus iš NEXT ir likau labai patenkinta, viso su procentais kainavo 113Lt  thumbup.gif
Vienas minusas, kad neturi juosmens, kur diržą įsiverti, tai truputi pasmunka, matyt pilvas dar blogai prilaiko  smile.gif
user posted image
*

O koks yra internetinis puslapis NEXT, kur galeciau paziureti ju siulomu prekiu? ax.gif Ir dar gal galite man duoti kontaktus tarpininkes per kuria uzsakynejote? blush2.gif Jei nenorite cia, tai parasykite i AZ...

Dekoju... mirksiukas.gif
irgimama
Mielos Kaunietes, si vakara vaziavau troleibusu Donelaicio gatve ir maciau, kad Dar ne mamoj nuolaidos visoms prekems 40 procentu. Tinklalapy paskaiciau, kad tokios nuolaidos tik viena diena - rytoj, sestadieni. Manau, kad verta tuo pasinaudot biggrin.gif
tiutka
nauja palaidinė 80 B-C dydžio apimties nėštukei 69 Lt
user posted image

prašau į AŽ 4u.gif
georgiana
QUOTE(tiutka @ 2009 03 29, 20:56)
nauja palaidinė 80 B-C dydžio apimties nėštukei 69 Lt
user posted image

prašau į AŽ 4u.gif
*

yra skyrelis Besilaukiancios ir maitinancioms ten viska mmaytes parduoda na kodel jus cia lendate g.gif
gegne2
Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių nestuke.gif
sipsenele
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu doh.gif
Giedrai
QUOTE(sipsenele @ 2009 04 01, 15:39)
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu  doh.gif
*

Pilnai tikiu ir uzjauciu. As pati siaip esu M dydzio, bet man dauguma S dydzio nestukisku kelniu per dideles, tai nesuprantu as tu nestukisku dydziu doh.gif As niekaip nerandu kelniu i darba sad.gif
mama_gulbe
QUOTE(labukas @ 2009 03 30, 12:02)
Aš išvis rekomenduočiom nėščiom nusipirkti tik kelnes skirtas nėščiom, visą kitą galima pritaikyti, nes šiandieninė mada ypač palanki. Pati pirkau porą megztukų iš turgaus, o dabar pavasariui kadangi liko nedaug laiko laukti tai nuspirkau porą tokių tunikų iš devėtų rūbų parduotuvių nestuke.gif
*

as ir planuoju kelnes tik
na gal dar sijoniuka koki
bet itariu liksiu tik prie kelniu
a bliuskyciu visokiu ai tikrai visur pilna ir mada palanki thumbup.gif
Keja
QUOTE(sipsenele @ 2009 04 01, 14:39)
as niekur Kaune nerandu XS dydzio dzinsu  doh.gif
*

tai, kad nestuke.gif XS nenesioja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paziurek skelbimu lentoje ten manau gali uzsisakyti dydi, kad nupirktu ir atsiustu 4u.gif
organizatore
QUOTE(labukas @ 2009 03 30, 13:02)
*

pritariu thumbup.gif db galima nusipirkt rubeliu neneshtukiniu, tuniku ivairiu... kelnes nusipirkau is vero modos, bet jos kaip nestukines - su placia juosta pilvui, o kai atsils orai gal ir kokia suknute nusipirksiu, db yra visokios placios madingos - bus kaip tik |smile.gif
Pauga
Dabar nėr problemų nėštukėms,kokių gražių drabužių "Būk mama" yra thumbup.gif
*sanel*
o kur Kaune yra Būk Mama? Kainos labai kandžiojasi? g.gif
aš norėčiau vistik sirafaną pirktt, nes nešiot reikės visą vasarėlę, tai manau kelnių neverta pirkt, nedaug jų ir reikės kai atšils g.gif gal kas matėt kur Kaune gražių sirafanų g.gif internetu nenoriu pirkt, norėtųsi pasimatuot g.gif ax.gif
Ksantipe
QUOTE(Pauga @ 2009 04 04, 23:12)
Dabar nėr problemų nėštukėms,kokių gražių drabužių "Būk mama" yra  thumbup.gif
*

pirkau kelnes juodas, klasikines is buk mama, mokejau apie 160ltl, kokybe labai prasta, po savaites nesiojimo, nusitryne, issitampe, is M gal koks XL tapo doh.gif
bastinga
Mielos nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Turiu savo temelę skyrelyje "Besilaukiančioms ir maitinančioms", bet jau norėčiau ją užsidaryti ir labai nesinori, kad man liktų rūbelių, tad pasižvalgykit, gal kas nors kam nors patiks. Jei kainytės atrodys kiek per didelės-esu atvira deryboms, nes tikrai noriu išsiparduoti. Mano temelė ŠTAI ČIA
Pažiūrėkite paskutinę žinutę 4u.gif
irgimama
Kaune, mamoj plius visi dzinsiukai si menesi 109 ir 119 Lt. Yra ten ir XS dydziu. Ir kainos manau nesikandzios. Palaidines nuo 69 lt.
sipsenele
QUOTE(Keja @ 2009 04 02, 16:53)
tai, kad  nestuke.gif XS nenesioja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Paziurek skelbimu lentoje ten manau gali uzsisakyti dydi, kad nupirktu ir atsiustu 4u.gif
*

as nesiosiu, jei rasiu tongue.gif biggrin.gif
siaip baisu pirkt nesimatavus, tarkim GAP 0 dydzio dzinsiukai man dideli doh.gif

QUOTE(irgimama @ 2009 04 06, 14:26)
Kaune, mamoj plius visi dzinsiukai si menesi 109 ir 119 Lt. Yra ten ir XS dydziu. Ir kainos manau nesikandzios. Palaidines nuo 69 lt.
*

dekui, reiks apsilankyt 4u.gif
karalaiti
Zinau, kad XS klasikiniu kelniu yra Vilijampoles turguje, kitokiu nezinau nes nematavau, o ta buvo istraukusi, bet man M pasirodo jau reikia blush2.gif
georgiana
bet zinok ir urmo bazeje fainu labai yra, as kazkaip vilijampolej neradau didelio pasirinkimo, bet bazej kur raudonas pasazas berods 3 sandelyje radau ax.gif nors ka vasarai deveti reikes dar irgi suku galva ka daryti reikes, sunku kai pavargsti greit o dar po sandelius blaskytis reikia:(
klara.
QUOTE(georgiana @ 2009 04 09, 15:49)
bet zinok ir urmo bazeje fainu labai yra, as kazkaip vilijampolej neradau didelio pasirinkimo, bet bazej kur raudonas pasazas berods 3 sandelyje radau ax.gif nors ka vasarai deveti reikes dar irgi suku galva ka daryti reikes, sunku kai pavargsti greit o dar po sandelius blaskytis reikia:(
*

Gal nereiktu daryti problemos ir ieskoti spec.rubu? Dabartine mada tokia, kad galima ramiai pirkti ir iprastus rubus. Nusipirkau du vienu dydziu didesnius sijonus iki keliu ant gumos 9Viena juoda, kita marga). Ant virsaus - bet kokia platesne (arba jei patinka - aptempta) bliuzele, plevenanti salikeli. Beje, pora nestukems skirtu bliuzeliu nusipirkau Briuselyje. Grozis nerealus, viena nekainavo ne 100 Lt (ne per ispardavima pirkau). Nieko panasaus Lietuvoje nesu maciusi.
Tai va. Jau 32 savaites, ir puikiai issiverciu su savo sijonukais ax.gif Beje, kol nesioju striukyte, ne kaimynai nepastebi, kad laukiuosi.
*sanel*
buvau bazėj, nieko neradau verto dėmesio schmoll.gif džinsai baisūs, tik tiek kad patogūs bet tokie bobiški kaina apie 200lt blink.gif sirafanų išvis neradau schmoll.gif o va užsukau į draugužę maximą lotuliukas.gif ir nusipirkau fantastinę suknelę už 50lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif galiu ir į balių su tokia keliaut rolleyes.gif priėjau išvados kad dabartinė mada kaip tik mums, naudokimės proga neišleidžiant didelių pinigų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.