dontstop
2008 03 15, 13:03
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 03 15, 13:51) Aisku tinka, nieko ten kitokio nera, neskaitan jog kauseliai atsisega. Jei nori gali nesiot, nepatogumu kazkokiu tikrai neturetu buti. Ačiū labai už info Turbūt kad pirksiu, nes savo dabartinio dydžio paprastų liemenelių niekur nerandu  O maitinančioms jos kažkaip didesnių dydžių būna  ir kaina nedidelė
QUOTE(dontstop @ 2008 03 15, 13:03) Ačiū labai už info Turbūt kad pirksiu, nes savo dabartinio dydžio paprastų liemenelių niekur nerandu  O maitinančioms jos kažkaip didesnių dydžių būna  ir kaina nedidelė  Jei krutine didele pasiieskok liemeneliu su platesnem petneselem, bus patogiau. Stai tokios carriwell patogios, yra ir ne maitinancioms   Tonus elast liemenele, atsiseganti per prieki, medvilnine
Rittule
2008 03 17, 09:39
QUOTE(Indrė @ 2008 03 13, 23:24) Vilniuje, mamalux labai brangu, o štai Europoje yra tokia parduotuvė ETAM, pirmam aukšte, tai daug ko galima žymiai pigiau nusipirkti, už 70 - 100 lt. ir drabužiai jaunatviškesni, bet turbūt daugiausia tinka iki kokio 6 mėn. O kas "nesibaido" padėvėtų drabužių pard., tai humanoje būna gero stovio drabužėlių, tik labai ieškoti reikia, ir, jei yra galimybė, dažnai užeidinėti, ypač, kai būna užvežimas, kol dar daug naujų prekių, tai galima už 35 lt max gauti, tai ne 150 lt kurnors vcup'e. As irgi nemazai rubeliu issirinkau ETAM parduotuveje Tiesa, vakar buvau VCUP'e - tai 4 aukste jau nebeliko tos parduotuves besilaukiancioms.. QUOTE(Neringucia @ 2008 03 14, 17:10) Komentuoju:  As vakar Triumph'e nusipirkau sia liemenele  , 65 Lt. Mano krutine ne maza, ir nors si liemenele be kauseliu ar lankeliu, laiko puikiai. Be to, kamavausi del dydzio- iprastu limeneliu C buvo per mazas, o D- per didelis, cia C tiko puikiausiai, nes si liemenele tempiasi. Vienintelis keistumas - kad krutys tokios labiau i sonus ziuri  nei budavo su lankeliais... Bet pakelia ir prilaiko puikiausiai!
Rittule
2008 03 17, 10:26
QUOTE(Neringucia @ 2008 03 14, 17:10) Komentuoju:  Irgi be priekaištų, besiūliai tokie labai patogūs  Sakyk, o kokios cia firmos kelnaites? Atrodo
Musmire
2008 03 17, 15:02
QUOTE(Rittule @ 2008 03 17, 10:39) Tiesa, vakar buvau VCUP'e - tai 4 aukste jau nebeliko tos parduotuves besilaukiancioms.. Ir aš šeštadienį VCUP tos paduotuvės ieškojau-informacijoj pasakė,kad atsidarys po poros savaičių antrame aukšte
Neringucia
2008 03 18, 15:36
QUOTE(Rittule @ 2008 03 17, 11:26) Sakyk, o kokios cia firmos kelnaites? Atrodo  Čia iš Prancūzijos parsisiunčiau LaRedoute firmos
Sveiki gyvi. Esu naujoke nelabai moku naudotis sia sistema  Esu nescia ketvirta savaite taciau jau turiu rupesciu del rubu - labai pradejo priaugineti svoris. Niekur nagaliu gauti liemeneles E dydzio. Gal kas zino kur gauti?
sviliukas
2008 03 24, 10:40
QUOTE(mamuse @ 2008 03 20, 15:39) Sveiki gyvi. Esu naujoke nelabai moku naudotis sia sistema  Esu nescia ketvirta savaite taciau jau turiu rupesciu del rubu - labai pradejo priaugineti svoris. Niekur nagaliu gauti liemeneles E dydzio. Gal kas zino kur gauti?  Triumphe, Etam'e, tikrai rasi
Ribosiuke
2008 03 24, 20:50
QUOTE(sviliukas @ 2008 03 24, 09:40) Triumphe, Etam'e, tikrai rasi sorry bet bent jau Kauno akropolio Triumphe man galejo pasiulyti maximum D dydzio liemenele ir tai tokia bobiska  mano budavo iprastai D o dabar kai nestumas ipsusejo tai ir krutine biski padidejo ir norejau biski didesnes ir patogesnes liemeneles
dontstop
2008 03 25, 11:06
QUOTE(Ribosiuke @ 2008 03 24, 21:50) sorry bet bent jau Kauno akropolio Triumphe man galejo pasiulyti maximum D dydzio liemenele ir tai tokia bobiska  mano budavo iprastai D o dabar kai nestumas ipsusejo tai ir krutine biski padidejo ir norejau biski didesnes ir patogesnes liemeneles   visiškai pritariu. Aš pati paskutines porą savaičių užsimušdama ieškau E dydžio liemenelių. Jų niekur nėra  arba jei yra, tai bobutiškos ir bjaurios  Help, gal kas nors matė tokią ne baltos spalvos ir už prieinamą kainą??
supersandryte
2008 03 25, 19:40
sian buvau nestukiu rubu paieskoje  tai laaaaabai nusivyliau  esu smulkute, bet pilvukas jau akivaizdziai matosi ir i darba noretusi apsirengti kazkaip graziau, t.y. su savo dydzio rubeliais graziai pabrezianciais nestuma, o ne muturiuotis kazkokiais dviem dydziais per dideliais rubais ar skarmalais, kokius radau MAMALUX pardej... jokio pasirinkimo - rubai kazkokie nutyse, beformiai ir apskritai KLAIKUS  nusivylusi vaziavau i akropoli, kazka normalesnio radau zaroj, bet su mano smulkumu sunku net XS drabuzius "i tema" nusipirkt. isigijau sarafaniuka juoda, kad butu i darba gerai - pardej lyg ir viskas grazu atrode, grizau namo, pasimatavau dar karta ir ryt nesiu atgal - nugaroj kazkaip ryskiai per platu man depresija, ryt tikriausiai prabusiu su skaudancia galva vien nuo minties "ka sian apsirengt...?", nu ka ryt po darbo i paieska AGAIN  (((
Rittule
2008 03 25, 19:59
QUOTE(dontstop @ 2008 03 25, 12:06) Pabandykit Europos Triumphe, bet ziurekite liemeneles dezutese, man atrodo, kad tikrai buvo D ir E dydzio, ir butinai pasimatuokite maitinancioms skirta "Mamabel"! As jau ieskojausi sau D dydzio, o si puikiausiai tiko C. Papildyta:QUOTE(supersandryte @ 2008 03 25, 20:40) sian buvau nestukiu rubu paieskoje  tai laaaaabai nusivyliau  esu smulkute, bet pilvukas jau akivaizdziai matosi ir i darba noretusi apsirengti kazkaip graziau, t.y. su savo dydzio rubeliais graziai pabrezianciais nestuma, o ne muturiuotis kazkokiais dviem dydziais per dideliais rubais ar skarmalais, kokius radau MAMALUX pardej... jokio pasirinkimo - rubai kazkokie nutyse, beformiai ir apskritai KLAIKUS  nusivylusi vaziavau i akropoli, kazka normalesnio radau zaroj, bet su mano smulkumu sunku net XS drabuzius "i tema" nusipirkt. isigijau sarafaniuka juoda, kad butu i darba gerai - pardej lyg ir viskas grazu atrode, grizau namo, pasimatavau dar karta ir ryt nesiu atgal - nugaroj kazkaip ryskiai per platu man depresija, ryt tikriausiai prabusiu su skaudancia galva vien nuo minties "ka sian apsirengt...?", nu ka ryt po darbo i paieska AGAIN  ((( Supersandryte, nepulki i panika!  Pasiziurek ETAM parduotuvese (Europoje arba Gedimino 22), tikrai daug rubeliu tinkanciu ir  As irgi esu smulki, nestukiu parduotuvese tik pasidairiau del tos pacios priezasties, nusipirkau viena platesni sijona isvis Maximoje (tikrai fainas  ), pora rubeliu is ETAM, taip pat megztuka COMPANIES parduotuveje (Vokieciu g.) ir sukuosi kuo puikiausiai be spec.rubeliu!
o as aplamai neradau normaliu rubu nestukem nei vienoj kauno parduotuvej, as auksta, nestambi, tai man reikia siauru ir ilgu rubu, o ten visur atvirksciai trumpi ir platus, tai atrodai kaip su maisu tai nuvariau i viena labdaryna ir nusipirkau nauju vero modos rubu, kurie puikiausiai tiko ir sumokejau visai nedaug
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 25, 23:06) o as aplamai neradau normaliu rubu nestukem nei vienoj kauno parduotuvej, as auksta, nestambi, tai man reikia siauru ir ilgu rubu, o ten visur atvirksciai trumpi ir platus, tai atrodai kaip su maisu tai nuvariau i viena labdaryna ir nusipirkau nauju vero modos rubu, kurie puikiausiai tiko ir sumokejau visai nedaug  gal gali atskleisti paslaptį kur tokį radai, nes ir aš sau nieko neišsirenku tose pardėse
dontstop
2008 03 26, 09:10
QUOTE(Rittule @ 2008 03 25, 20:59) Pabandykit Europos Triumphe, bet ziurekite liemeneles dezutese, man atrodo, kad tikrai buvo D ir E dydzio, ir butinai pasimatuokite maitinancioms skirta "Mamabel"! As jau ieskojausi sau D dydzio, o si puikiausiai tiko C.
Kad aš Kaune ieškau
QUOTE(dontstop @ 2008 03 26, 09:10) Kad aš Kaune ieškau  akropolyje Triumph parde 2a. yra
dontstop
2008 03 26, 12:35
QUOTE(Gabe @ 2008 03 26, 11:34) akropolyje Triumph parde 2a. yra  Aha, yra, tik ten nieko gero nėra, tik pora bobutiško modelio baltos spalvos liemenelių  O aš ieškau kad tik ne baltos spalvos, dabar jau po tiek paieškų modelis dzin
Rittule
2008 03 26, 12:43
QUOTE(dontstop @ 2008 03 26, 13:35) Aha, yra, tik ten nieko gero nėra, tik pora bobutiško modelio baltos spalvos liemenelių  O aš ieškau kad tik ne baltos spalvos, dabar jau po tiek paieškų modelis dzin  Tai ka Kaune tik viena Triumph parde? netikiu
dontstop
2008 03 26, 14:03
QUOTE(Rittule @ 2008 03 26, 13:43) Tai ka Kaune tik viena Triumph parde? netikiu  Tai aišku, kad ne viena  Bet visuose Triumphose liemenelės vienodos
QUOTE(dei @ 2008 03 26, 07:38) gal gali atskleisti paslaptį kur tokį radai, nes ir aš sau nieko neišsirenku tose pardėse  zinoma maironio gatvej, toks laiptukais palipt zemyn reikia, priesais soliariumas yra ten rubeliai aplamai
Laabeille
2008 03 27, 14:26
QUOTE(dontstop @ 2008 03 26, 15:03) Tai aišku, kad ne viena  Bet visuose Triumphose liemenelės vienodos  Ne, tikrai nevienodos prekes - nes yra keli "Triumph" platintojai Lietuvoje (as kai gavau dovanu ceki, buvo nurodyta kuriose konreciai tas cekis galioja). Ir is tiesu, prekiu asortimentas kiekvienoje "Triumph" kitoks
Rittule
2008 03 27, 20:10
QUOTE(Laabeille @ 2008 03 27, 15:26) Ne, tikrai nevienodos prekes - nes yra keli "Triumph" platintojai Lietuvoje (as kai gavau dovanu ceki, buvo nurodyta kuriose konreciai tas cekis galioja). Ir is tiesu, prekiu asortimentas kiekvienoje "Triumph" kitoks  Pritariu  reikia tik ziuretis, o kad tu ten del dydziu versklenai- tai ieskok liemeneles dezutese..
šiandien mačiau parduotuvėje ZARA atsirado rūbų nėščiosioms
QUOTE(Mea @ 2008 03 27, 23:47) šiandien mačiau parduotuvėje ZARA atsirado rūbų nėščiosioms  kuriame cia mieste, nes Kaune kiek ejau vis nerandu  , ir kurioje mazdaug vietoje, jeigu visgi Kaune?
QUOTE(dei @ 2008 03 27, 22:59) kuriame cia mieste, nes Kaune kiek ejau vis nerandu  , ir kurioje mazdaug vietoje, jeigu visgi Kaune?  tai kad Zaroj jau senai as pries pora menesiu maciau, kad yra vienas stendas nesziosioms, bet nera didelio pasirinkimo-pora dzinsu, vienos kelnes, ir tympos, pora bliuskuciu, o ir su dydziais nekas like tik L XL ir pan. o as kai smulkesne tai ir neradau nieko  . Cia as kalbu apie Zara vln Akropolyje, kitur gal kitaip, o ir stendo vietas vis keicia tai vienam gale pard tai kitam, tad atejus visada klausiu kur nestukiu stendas
Liuks, jei Zaroj  rubu yra, turetu but graziu  ! Bet siaip as nestukiu rubu nesureiksminu, galvoju, kam pirkt rubus, kurie dazniausiai nelabai grazus ir kuriuos taip trumpai nesiosi...  Be abejo, kelniu kokiu nors butinai reikia, tai turiu dzinsines ir paprastas laisvalaikio kelnes vasarai, dar tiks vieni mano dzinsai labai zemu liemeniu, kurie man buvo didoki. Nusipirkau labai faina treninga nestukei ir gal pora paprastu maikuciu. Ir siaip turiu kruva visokiu kasdieniniu medvilniniu rubeliu, kurie gerai tempiasi... Visus kitus rubus perkuosi tokius, kurie man patinka ir kuriuos galesiu nesiot pagimdzius. Pvz, man labai patinka suknutes ir bliuskutes, kirptos po krutine. Labai grazu ne tik nestukei. Zinoma, gal nestumo pabaigoj bus toooks pilvukas, kad i savo suknutes ar bliuskas netilpsiu... Na, tada jau teks kazka specialiaus isigyti... O mazyliui tai perku visko dauuuuug!  Labai faini tie mazi rubeliai. Nemazai is La Redoute atsisiunciu, bet labiausiai patinka H&M - kokybe geresne, o kainos mazesnes. Labai gaila, kad H&M nera Lietuvoj...
Radau žurnale "tavo vaikas" reklamą, kad Vilniuje greit atsidarys nauja parduotuvė "Pinolina", bus ir drabužių  ir vaikiukams, ir kitų prekių, bet nuėjusi į jų puslapį dar nieko gero neradau, matyt dar nebaigtas kurti, nes tik vienos kakokios firmos drabužiai išdemonstruoti
Deimantine
2008 03 28, 17:35
man tai labai patinka UCB, gedimino p rospekte  skyrius. laukiu, kada mano pilvelis paaugs
QUOTE(Mea @ 2008 03 27, 22:47) šiandien mačiau parduotuvėje ZARA atsirado rūbų nėščiosioms  buvau as zaroj ir labai nusivyliau, nes jau buvau skaicius geru atsiliepimu, kad ten graziu rubu yra, o ten kelios pakabos kabo, 2 rusiu dzinsai, kelios bliuskutes ir kaip visur uz nesciuju rubus papildomai plesia, nors nieko ten ypatingo nera. pvz dzinsai 175 lt visi kainuoja as pati tikrai toli grazu neperku pigiausiu rubu, bet nestuminiu reikia taip trumpai, realiai pora menesiu, kai jau pilvas didelis, tai moket tokias sumas  manau verta palaukt, kol vaikutis gims ir tada ir vaikuti graziau aprengt ir paciai pasipuost naujais rubais
sviliukas
2008 03 29, 13:10
Del liemeneles E ir F dydziu, tai as pirkau Triumphe Vilniaus Europos p.c ir butent dezuteje, mokejau 97 Lt, ir dideliu dydziu buvo Etam'e.Bet kaip Kaune nzn
Rittule
2008 03 30, 09:41
QUOTE(Deimantine @ 2008 03 28, 18:35) man tai labai patinka UCB, gedimino p rospekte  skyrius. laukiu, kada mano pilvelis paaugs  sveikutes kurioj vietoj tas UCB? negirdeta..
QUOTE(Rittule @ 2008 03 30, 09:41) sveikutes kurioj vietoj tas UCB? negirdeta.. aga as irgi noreciau suzinoti
aš vienas kelnes pirkau vedomodoj - bridžus (buvo ir kelnių)- apie 60 lt. su plačia trikotažine guma. pirmo kai laukiausii irgi tokios pat buvo, tai nešiojau iki pat galo, jokių spec nepirkau. tik dabar nebaisiai gražios - tamsaus džinso, chaki, bet koks skirtumas, kai į darbą eiti nereikės, vasarą trinti bus pats tas. o ir po to nešioti bus galima, jei nesutrinsiu iki suplyšimo  o visokias maikutes trikotažine tai tiesiog didesnio dydžio pirkdavau ir tikdavo, arba suknutes istrižo kirpimo, auga pilvelis, auga ir suknutė
Laabeille
2008 04 01, 10:22
QUOTE(sviliukas @ 2008 03 29, 14:10) Del liemeneles E ir F dydziu, tai as pirkau Triumphe Vilniaus Europos p.c ir butent dezuteje, mokejau 97 Lt, ir dideliu dydziu buvo Etam'e.Bet kaip Kaune nzn O as niekaip nerandu kad butu liemeneliu maitinanciom priekyje atsiseganciu - visos tik kuriu priekyje arba dalis kauselio arba jis visas nusiima
dontstop
2008 04 01, 11:15
QUOTE(linada @ 2008 04 01, 08:55) aš vienas kelnes pirkau vedomodoj - bridžus (buvo ir kelnių)- apie 60 lt. su plačia trikotažine guma. pirmo kai laukiausii irgi tokios pat buvo, tai nešiojau iki pat galo, jokių spec nepirkau. tik dabar nebaisiai gražios - tamsaus džinso, chaki, bet koks skirtumas, kai į darbą eiti nereikės, vasarą trinti bus pats tas. o ir po to nešioti bus galima, jei nesutrinsiu iki suplyšimo  o visokias maikutes trikotažine tai tiesiog didesnio dydžio pirkdavau ir tikdavo, arba suknutes istrižo kirpimo, auga pilvelis, auga ir suknutė  Aš pirkau tas pačias kelnes, tik įprasto ilgio, ne bridžus  Jos
QUOTE(dontstop @ 2008 04 01, 12:15) Aš pirkau tas pačias kelnes, tik įprasto ilgio, ne bridžus  Jos  O kur yra vedomoda? Labai reikia kokių kelnių ar bridžų
UCB - United Colors of Benetton yra gedimino pr. 5, vilniuj. neščiųjų ir vaikiški rūbai II aukšte
Rittule
2008 04 02, 08:36
QUOTE(Mea @ 2008 04 01, 19:52) UCB - United Colors of Benetton yra gedimino pr. 5, vilniuj. neščiųjų ir vaikiški rūbai II aukšte  mmdaa..  zinom tokia
<nemiga<pievoje<
2008 04 02, 10:24
o aš tai apsilankaiu beveik visose vilniaus nėštukių pardėse ir, jei rasdavau kokią gražesnę suknelę (tokių retenybė), tai kaina virš 200, o juk jau liko man tik keli nėštumo mėnesiai. tai nuvažiavau į medžiagų parduotuvę, prisipirkau trikotažo ir dabar siūnu savo pilvukui sukneles kol kas puikiai sekasi, net brolis pagyrė, jog gražiai labai atrodau su pasiūtais rūbeliais  , tik sakė, kad nesiūčiau taip greit, nes reikia iš darbo malonumą patirti, o ką aš čia, kaip diena, taip nauja suknelė
DiosMio
2008 04 02, 12:14
sveikos  su pirmu vaiku tai labai taupiau $ ir beveik nieko neirkau, vienas kelnes is BUK MAMA ir sarafana, kazkaip issiverciau, o ir pasirinkt nebuvo ka, laksciau i universiteta tai tos bobiskos placiso suknios ir dalykiniai kostiumeliai visai ne mano stiliui buvo,nzn kaip dabar,manau kad situacija gereja su rubeliais lietuvoje. Su dabartiniu nestumu tai viska perkuosi is H&M nesciuju skyriaus ( danijoj) tai turiu dzinsus,klasikines kelnytes juodas ( al ejos kazi ar man beus geros 9 meneis,neilysiu su savo sikna matyt ,guli net kaina dar nenulupta...) ir megztukas, bet is esmes tai kas kam patinka, as nemegztu placiu rubu, nors ir ne pati kudziausia esu,bet vistiek maiso ant saves nenoriu uzsidet Liemeneles turejau 2, viena pirkau Triump'e prie senojo turgaus klaipedoje,pati geriausia liemenele buvo,na ir yra tik kad apsitrynus jau gerokai, ieskosiu tokios naujos,ir pirkau latviska kazkokia alia medvilnine su uztrauktuku, kainavo nedaug bet ir kokybe baisi,o ir nepatogu tuos kauselius su uztrauktukais traukinet, dar ir papuli galima pritraukt  geriau kai yra kabliukas virsuj,tada labai greit gali su viena ranka (kitoj vaika laikant) paruost pieno fabrikeli darbui o klausykit zemu liemeniu kelnes jau nebemadoj,kaip sunku dabar rast tokias, visos kazkokios su uztrauktukais iki bambos ... cia turiu galvoj ne spec nesciu rubus o tuos paprastus.
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 02, 11:24) o aš tai apsilankaiu beveik visose vilniaus nėštukių pardėse ir, jei rasdavau kokią gražesnę suknelę (tokių retenybė), tai kaina virš 200, o juk jau liko man tik keli nėštumo mėnesiai. tai nuvažiavau į medžiagų parduotuvę, prisipirkau trikotažo ir dabar siūnu savo pilvukui sukneles kol kas puikiai sekasi, net brolis pagyrė, jog gražiai labai atrodau su pasiūtais rūbeliais  , tik sakė, kad nesiūčiau taip greit, nes reikia iš darbo malonumą patirti, o ką aš čia, kaip diena, taip nauja suknelė  Gal žinai gerą medžiagų parduotuvę? Anksčiau buvo Švitrigalos gatvėj labai nebloga parda bet kažkur išsikėlė. Norėčiau pasisiūti sarafaną, negaunu gražaus pirkti
<nemiga<pievoje<
2008 04 03, 08:30
QUOTE(mamuse @ 2008 04 02, 14:24) Gal žinai gerą medžiagų parduotuvę? Anksčiau buvo Švitrigalos gatvėj labai nebloga parda bet kažkur išsikėlė. Norėčiau pasisiūti sarafaną, negaunu gražaus pirkti  sveikutė jei centre, tai yra viena parduotuvė Pylimo gatvėj prie buvusio Lietuvos kino teatro, toje pačioje gatvės pusėje. paskui buvusiame Ibrahim Kalvarijų g. Manto g. prie Kalvarijų turgaus (ten toks sovietinis lygis ir šeštadienį labai daug bobučių ten pilna  , bet paieškojus galima rasti tikrai gerų medžiagų ir labai nebrangių, o ir darbo laikas pas juos gal net nuo aštuonių prasideda) paskui, aišku, galima ir į Gariūnus nuvažiuoti, jei yra laiko, nes visame tame bardake tikrai rasi ką nors gero, tik reikia paieškoti, o ir kaina bus prieinama
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 29, 09:28) buvau as zaroj ir labai nusivyliau, nes jau buvau skaicius geru atsiliepimu, kad ten graziu rubu yra, o ten kelios pakabos kabo, 2 rusiu dzinsai, kelios bliuskutes ir kaip visur uz nesciuju rubus papildomai plesia, nors nieko ten ypatingo nera. pvz dzinsai 175 lt visi kainuoja as pati tikrai toli grazu neperku pigiausiu rubu, bet nestuminiu reikia taip trumpai, realiai pora menesiu, kai jau pilvas didelis, tai moket tokias sumas  manau verta palaukt, kol vaikutis gims ir tada ir vaikuti graziau aprengt ir paciai pasipuost naujais rubais  Bet kad ir ne  džinsai Zaroj panašiai kainuoja, nemanau, kad ten labai perlenkta su kainom.
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 02, 11:24) o aš tai apsilankaiu beveik visose vilniaus nėštukių pardėse ir, jei rasdavau kokią gražesnę suknelę (tokių retenybė), tai kaina virš 200, o juk jau liko man tik keli nėštumo mėnesiai. tai nuvažiavau į medžiagų parduotuvę, prisipirkau trikotažo ir dabar siūnu savo pilvukui sukneles kol kas puikiai sekasi, net brolis pagyrė, jog gražiai labai atrodau su pasiūtais rūbeliais  , tik sakė, kad nesiūčiau taip greit, nes reikia iš darbo malonumą patirti, o ką aš čia, kaip diena, taip nauja suknelė  oi kaip smagu kai mamytes pacios sau pasisiuna suknytes!  as tai moku tik smulkius siuvimo darbelius daryt ir tai ne visada tiesiai  o jumi gal profesionali siuveja?
<nemiga<pievoje<
2008 04 03, 13:29
QUOTE(syu @ 2008 04 03, 11:03) oi kaip smagu kai mamytes pacios sau pasisiuna suknytes!  as tai moku tik smulkius siuvimo darbelius daryt ir tai ne visada tiesiai  o jumi gal profesionali siuveja? nesu profesionali siuvėja, šiaip - architektė, bet tai nesutrukdė ir vestuvinę suknelę pasisiūti, o gavosi pritrenkiančiai galėčiau ir ką nors kitam žmogui pasiūti, bet, manau, profesionali siuvėja tai padarytų greičiau ir pigiau.. gal tik mažiau kūrybos pas ją būtų
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 03, 14:29) nesu profesionali siuvėja, šiaip - architektė, bet tai nesutrukdė ir vestuvinę suknelę pasisiūti, o gavosi pritrenkiančiai galėčiau ir ką nors kitam žmogui pasiūti, bet, manau, profesionali siuvėja tai padarytų greičiau ir pigiau.. gal tik mažiau kūrybos pas ją būtų man tai tikrai nusimato apsilankymas pas siuveja, ns vasara laukia bent pora draugu vestuviu, tai neisi gi su dzinsais idomu kiek kainuoja pasisiuti kokia progine nestukes suknele. nu tokia truputi puosnesne uz kasdiene.. o kokis tavo rubeliu dydis? mazu panesiojus savo siutas sukneles likusias kelias savaites uzsimanysi parduoti?
<nemiga<pievoje<
2008 04 04, 08:31
QUOTE(syu @ 2008 04 03, 14:39) man tai tikrai nusimato apsilankymas pas siuveja, ns vasara laukia bent pora draugu vestuviu, tai neisi gi su dzinsais idomu kiek kainuoja pasisiuti kokia progine nestukes suknele. nu tokia truputi puosnesne uz kasdiene.. o kokis tavo rubeliu dydis? mazu panesiojus savo siutas sukneles likusias kelias savaites uzsimanysi parduoti?  na, nėštukinę suknelę pasiūti turėtų nekainuoti daugiau nei nenėštukinę. tarkim, mano draugė siuvosi pas dizainerę pamergės suknelę prieš dvejus metus, tai mokėjo 700 Lt, o praėjusiais metais siuvosi vestuvinę suknelę pas tą pačią moterėlę, tai sumokėjo be medžiagų 2500 Lt... na, brangsta viskas... o, jei nori tiesiog vos puošnesnės suknelės, tai pas kokią paprastą siuvėją, manau, kainuos 3-400 Lt su medžiagomis. o dydis mano pats mažiausias arba antras pagal mažumą, bet vargiai norėsiu savo sukneles parduoti, nežinia, kada antro vaikelio užsimanysiu nors pradžioj dar reikia pagimdyti, gal po tokio įvykio iš vis sakysiu, kad vaikų nebenoriu....
Ne pas visas siuvejas taip brangu  . Pvz. as Kaune siuvuosi tikrai ne pas paprasta siuveja, o kainos mazesnes, nei cia paraset. Praeita vasara siuvaus iseigine suknele is silko, tai uz darba paeme berods apie 150 lt, na, o silkas kiek kainavo, jau nepamenu, gal apie 300 - 350lt... Susumavus nepigiai gavosi, bet siuvant ne is silko, o is paprastesnes medziagos tikrai nebrangiai iseitu
Gal zinot ar olialia mama dar dirba? Man ju puslapio neatidaro...
Tiek sau, tiek dabar kitoms  drabužėlius užsakinėju internetu iš užsienio, tai net nežinau su kuo Lietuvoje palyginti asortimentą ir kainas. Ypač proginių suknelių kokių gražių yra  o ir kasdieniai drabužiukai, kol dar eini į darbą, norisi pasipuošti, o mūsų pardėse nieko panašaus nemačiau. Papildyta:QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 03, 13:29) nesu profesionali siuvėja, šiaip - architektė, bet tai nesutrukdė ir vestuvinę suknelę pasisiūti, o gavosi pritrenkiančiai galėčiau ir ką nors kitam žmogui pasiūti, bet, manau, profesionali siuvėja tai padarytų greičiau ir pigiau.. gal tik mažiau kūrybos pas ją būtų Oho, tai bent  Šaunuolė, suderinai pomėgį su profesija, nes manau architektams kūryba ne svetima. Papildyta:Papildyta:QUOTE(Rittule @ 2008 03 30, 09:41) sveikutes kurioj vietoj tas UCB? negirdeta.. QUOTE(Izaa @ 2008 03 31, 12:45) aga as irgi noreciau suzinoti  Prie Centrinio pašto, netoli Katedros.
|
|