sveikos mamytes. kur striukyte koki ar paletuka isigyt gal zinot?i nieka neitelpu...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 09 27, 13:16) Gal tamsuoliškai paklausiu, bet ar iš pakuotės iškart matosi, kad jos nėščiosioms, ar reikia iš visų tų skaičiukų tokią išvadą pasidaryti? Maximose kartais toks jovaliukas... Kad jau taip apsigėdinau su savo neišmanymu QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 26, 10:52) Aš ką tik iš Gariūnų Prekių nėščiosiosms yra 5 eilėje 62 paviljonas Ir dar 9 eilėje yra, bet paviljono numerio nepaklausiau Anksčiau man atrodo, kad trijose vietose būdavo, dabar tik dvi mačiau na tik nesupykit bet Gariunai nera jau tokie dideli galima apeiti ir paziureti kuriose eilese tie rubeliai ir koks ju asortimentas. Maikute su nupiestu leliuku as pati neperseniausiai pirkau gariunuose tik kaina didele QUOTE(Fabula @ 2009 09 29, 16:18) *na tik nesupykit bet Gariunai nera jau tokie dideli galima apeiti ir paziureti kuriose eilese tie rubeliai ir koks ju asortimentas. **Maikute su nupiestu leliuku as pati neperseniausiai pirkau gariunuose tik kaina didele *Nepyksime **Mačiau, labai man patiko
as cia truputi pareiksiu savo nuomone
QUOTE(ismira @ 2009 09 29, 21:26) as cia truputi pareiksiu savo nuomone Kai buvau 17 savaičių nusipirkau kelnes nėščioms. dabar jau 33. Ir svorio priaugau, ir pastambėjau, bet kelnės puikiai tinka. kelnių dalis per liemenį tempiasi, o ir kitos kūno dalys neaptemptos, nes pirkau laisvesnes. Pamenu, kai pirmą sykį užsimoviau kelnes pasimatavimui - nesinorėjo iš jų išlįsti QUOTE(GSS @ 2009 09 30, 08:53) Kai buvau 17 savaičių nusipirkau kelnes nėščioms. dabar jau 33. Ir svorio priaugau, ir pastambėjau, bet kelnės puikiai tinka. kelnių dalis per liemenį tempiasi, o ir kitos kūno dalys neaptemptos, nes pirkau laisvesnes. Pamenu, kai pirmą sykį užsimoviau kelnes pasimatavimui - nesinorėjo iš jų išlįsti O jei dar kelniu audinys su elastanu tai is vis Is siaip manau jau II trimestre galima pastebet, kuri tavo kuno vieta linkusi augti (neskaitant pilvuko) QUOTE(ismira @ 2009 09 29, 20:26) as cia truputi pareiksiu savo nuomone manau bent vienas kelnes su guma viršuje, nėščiųjų ar ne nėščiūjų įsigyti apsimoka. Na man būtų nejauku kelnes atsegtas nešiot storos tympės irgi geras dalykas. Šiaip man dabar 7 mėn, bet dar į savo kai kuriuos rūbus telpu. Kelnes tai įsigijau. Iš mamas gavau porą platesnių megstinių. Didžiausia bėda tai yra - striukė
na seip as kelnias nesciosiom nusipirkau jau gal kokiu 14savaičiu, nes mane uzknisdavo kad truputi spaudzia pilveli senosios kelnes. Nebijok nusipirk truputi platesnes, viršuje susitrauksi gumą kad jos tau nekristų, o pamažu augant pilveli atleidinesi
O maikutes tai taip viena buvo juoda tuo metu o kita tokia elektrines spalvos. Aš būčiau nepirkusi bet mano vyrui labai patiko, tai isigyjau QUOTE(Fabula @ 2009 09 30, 13:05) O maikutes tai taip viena buvo juoda tuo metu o kita tokia elektrines spalvos. Aš būčiau nepirkusi bet mano vyrui labai patiko, tai isigyjau Jei nieko tinkamesnio nerasiu, tai pirksiu tą elektrinės spalvos Ar Maximoje yra sijonų
kur rasti nebrangiai pirkti palta/striuke didelei nestukei?
sveikutes. man ir problemos su virsutiniais apdarais... negi teks namie sedet?
Birūta, Karalaiti, o gal tiesiog nusipirkti didesnio dydžio striukę
Sveikos, mamytės
QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 16:07) Sveikos, mamytės sveikute, manau nepataikei dydzio. as nusipirkau bridzus 4 men.dabar jau 7men. ir iki siol sekmingai nesioju, niekas nespaudzia... QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 16:07) Sveikos, mamytės O man iskilo ta pati problema. Manau cia musu pilvukai auga siek tiek zemiau nei turetu Kadangi pati elastine medziaga dar turi l.daug vietos augimui, o uzsegimas spaudzia gerokai ir man... QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 01, 11:09) Perdidelė striukė ir yra perdidelė striukė - iškart matosi, kad pečiai perplatūs, be to, pilvelis paskutinįjį mėnesį į vienu dydžiu didesnę gali ir netilpti, tai jau gausis ne rūbas, o miegmaišis. Tada jau geriau bandyti kažką skolintis ar kad ir tuose pigiuose rūbuose žiūrėti ir taip pratemti tuos kelis mėnesius, ypač jei iš namų išeini vos kartą per savaitę. Beje pati, kai laukiausi vyresnėlio (t.y. prieš 2 m.), po ilgų ilgų ir į neviltį varančių paieškų radau savo svajonių paltuką "Promod" parduotuvėje Vilniaus Akropolyje. Mokėjau nemažai, bet kadangi antras mažylis planuotas irgi ne už kalnų, tai vertėjo. Džiaugiuosi ir modeliu, ir audinio kokybe - sėkmingai nešioju jau dabar ir žinau, kad tilpsiu iki pat gimdymo (tik gal per pačius šalčius teks nemėgstamus kailinius išsitraukti). Nereklamuoju, nes tikriausiai dabar toje parduotuvėje nieko panašaus nėra, tik sakau, kad turint sveikatos verta ir per nespecializuotas parduotuves pasivaikščioti - pasitaiko gerų dalykų ir ten, kur mažiausiai tikiesi. Papildyta: QUOTE(Fabula @ 2009 09 29, 16:18) na tik nesupykit bet Gariunai nera jau tokie dideli galima apeiti ir paziureti kuriose eilese tie rubeliai ir koks ju asortimentas. Na čia kiek ne į temą, bet nėštumai būna laaabai skirtingi, tad jei Tau ir nieko nereiškia perbėgti visus Gariūnus, tai sveikintina - gali tuo tyliai pasidžiaugti, o jei žmogus klausia konkrečiai, matyt ir porą eilių pereiti nėra labai lengva. (Tik tiek, kad, kaip minėjau, galvą išūžia tos nėštukinių vietų reklamos per vietinį radiją - tik eik pirkti). QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 09, 13:43) Perdidelė striukė ir yra perdidelė striukė - iškart matosi, kad pečiai perplatūs, be to, pilvelis paskutinįjį mėnesį į vienu dydžiu didesnę gali ir netilpti, tai jau gausis ne rūbas, o miegmaišis. Tada jau geriau bandyti kažką skolintis ar kad ir tuose pigiuose rūbuose žiūrėti ir taip pratemti tuos kelis mėnesius, ypač jei iš namų išeini vos kartą per savaitę. As turejau turejau didesne striuke, tiesa pirkau ja tik paskutiniam meniasiam, tikrai nesimate, kad per pecius laisvoka ir labai patogi buvo. Reik tiesiog matuotis ir tikrai nematau reikalo moket brangiai uz ruba kurio reiks tik keliem menesiam.
Vakar Akropoly, Bimbo parduiotuvej maciau
Panos, kur rasti "nesciosius" dzinsus
QUOTE(avietia @ 2009 10 11, 09:25) as siaurus maciau Zaroje nestukiu skyriuje, bet man jie per dideli buvo, labai jau dideliam pilvukui ten tada jauciu ir man perdideli bus QUOTE(Keja @ 2009 10 10, 10:40) Dėkui, Keja, už info - smagu, kad ir nebesilaukiančios mamytės (jei neklystu) nepamiršta nėštukių rūpesčių. Gal ta akcija jau pasibaigė, bet šiandien nieko panašaus ten nemačiau.
Maciau gariunuose siaurus,labai grazius dzinsus,kaina berods 125 lt,pagailejau pinigeliu,nes nebedaug liko))bet jauciu jei vaziuosiu dar karta,tai nupirksiu))
Pirkau Gariunose uz 120lt siaurus dzinsiukus
QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 15:07) Sveikos, mamytės Sveika, Pas mane ta pati problema buvo, aš kelnes nunešiau i siuvykla tai man nukirpo ta juosta kuri laiko pilva ir elatinga medžega prisiuvo ten kur buvo ta juosta. Iš tos juotsos dar šonuose isiuvo praplatinima po koki 1 cm. Tai dabar liuks niekas man nespaudžia . Nes ankciau , tai tas pats kol stovi viskas gerai , kai sedi spaudžia.
[quote=Akeela,2009 10 13, 13:42]
Sveika, Pas mane ta pati problema buvo, aš kelnes nunešiau i siuvykla tai man nukirpo ta juosta kuri laiko pilva ir elatinga medžega prisiuvo ten kur buvo ta juosta. Iš tos juotsos dar šonuose isiuvo praplatinima po koki 1 cm. Tai dabar liuks niekas man nespaudžia . Nes ankciau , tai tas pats kol stovi viskas gerai , kai sedi spaudžia. Aciu uz gera minti, begsiu ir as iki siuvejos QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 10 13, 10:02) kurioj vietoj, kuri eilė? Papildyta: QUOTE(Pingvinukas @ 2009 09 26, 10:52) Aš ką tik iš Gariūnų Prekių nėščiosiosms yra 5 eilėje 62 paviljonas Ir dar 9 eilėje yra, bet paviljono numerio nepaklausiau Anksčiau man atrodo, kad trijose vietose būdavo, dabar tik dvi mačiau ieškosim... suprantu, kad tų prekyčių tikrai yra ir ne vienoj vietoj
o gal kas zino palta kur nesciai nusipirkt , parasykite i az.
Man tai prisipažinsiu, kad išvis nervina
QUOTE(patrakusi @ 2009 10 22, 17:52) Man tai prisipažinsiu, kad išvis nervina Diskriminaciją jaučiu tik dėl to, kad jei jau rūbas specialus nėštukinis, tai ir antkainis dažniausiai atitinkamas. Na daugmaž vis tiek niekur nedingsi, kai pasirinkimas toks ribotas. O dėl siaurų džinsų Su tom "bliuskutėm-tunikom" irgi verta neapsigauti - kol pilvelis mažas, aišku tinka, gražu, bet vėliau, jei ji nėra siūta nėštukei, piekyje apačia bus aukščiau, nugaroje - žemiau. (Na aišku tai nėra nepataisoma. QUOTE(patrakusi @ 2009 10 22, 16:52) Man tai prisipažinsiu, kad išvis nervina Na as suprantu, kad tokiu metu veikia hormonai ir mes pacios nezinom ko norim. Akimirksniu gali keistis norai, bet nereikia sakyt kad visi rubeliai bulviu maisai. Tiesiog reikia matuotis, kodel Rubeliai
Nei čia siaučia pas mane hormonai nei ką, nlb supratote kad juokavau kai kur...
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 22, 19:09) Diskriminaciją jaučiu tik dėl to, kad jei jau rūbas specialus nėštukinis, tai ir antkainis dažniausiai atitinkamas. Na daugmaž vis tiek niekur nedingsi, kai pasirinkimas toks ribotas. O dėl siaurų džinsų Su tom "bliuskutėm-tunikom" irgi verta neapsigauti - kol pilvelis mažas, aišku tinka, gražu, bet vėliau, jei ji nėra siūta nėštukei, piekyje apačia bus aukščiau, nugaroje - žemiau. (Na aišku tai nėra nepataisoma. Todėl nėštumines kelnes susiradau ebay... Ir dar taip idomiai, šiaip nešioju M normalių kelnių, o neštuminių, pasiklausinėjau draugių tendencijas, ir gerai kad nusipirkau S, bet jaučiu ir į XS būčiau tilpus. Tuos nėštuminius rūbus tiek praplatina, kad toks jausmas, jog visą nėštumą ėsti turėčiau. Tiesa priaugau gal 14 kg. O kai kurios maikės man tinka iki šiol mano nešiotos, nors man jau 34 savaitės, kaži kaip ilgai taip
vakar maximoje nusiprikau pilvo juosta, ji ne prilaikymui, bet kaip drabuzelis. Kazkur SM maciau jas reklamuojant. Patogu, nereikia ieskoti ilgesnes bliuskeles, graziai uzsidengia pilvukas. Jos utenos trikotazo , medvilnines, kaina 30lt , o sia savaite ir akcija 40 proc. buvo baltos ir juodos, baltos dar maciau su klaustuku ant pilvelio
Rekomenduoju, man patiko thumbup.gif
o as nusipirkau pedkelniu labai gerai aptempianciu liemeni.
as visai nepirkau nei vieno rubo nestukems, nesiojau ka turejau plataus ir ilgo, arba nusipirktavau ka nors keliais dydziais didesnio pvz suknele lb placia per pilva, o apacioje su tokia aptenpianca klubus juosta ir lb gerai atrode, y savo kelnes per subiniuka ylysdavau tai prasisegus vaiksciodavau uzhsisegus platu dirza ir viskas
as is specialiu nesciosioms skirtu pirkau tik dzinsus ir pedkelniu. Dzinsus beje radau faino modelio Benetone ir kaina padori
O siaip turiu megztu sukneliu, ilgesniu megztuku pirktu dar pries nestuma - i juos puikiausiai ilendu QUOTE(jurgiciuke @ 2009 10 07, 16:07) sveikos. dzinsus as vienus nusipirkau pazemintu liemeniu, nu spaudzia jie man QUOTE(Bittersweet @ 2009 11 07, 10:16) O siaip turiu megztu sukneliu, ilgesniu megztuku pirktu dar pries nestuma - i juos puikiausiai ilendu oi, kaip noreciau megztu sukniu QUOTE(sweety123 @ 2009 10 11, 07:18) Aš parsisiunčiau šituos.. labai patenkinta http://www.laredoute.co.uk/style/REDOUTE-C...85&source=#
O gal galite parasyti adresa kur kaune galima gyvai pamatyti emama.lt siulomu prekiu? aciu
is spec.nestukems skirtu rubu turiu tik dzinsus, bet ir tiems juosmo atiro
QUOTE(rence25 @ 2008 02 23, 15:43) Manau viskas priklauso nuo to kokiu metu sezonu pilvukas labiusiai isdides, nes man iki 6nestumo menesio spec rubu nereikejo- tilpau i mergautinius QUOTE(geltonplauke @ 2009 11 15, 14:12) Nelabai zinau, bet jei SAWANA drabuziu tai Kaune, Raudondvario pl. www.sawana.lt
fainu trikotaziniu rubeliu yra www.minikid.lt
Sveikutes, na as manau, kad nestukems specialiai reikia tik kelniu, dzinsu, bridzu, o siaip tai viskas is eiliniu paprastu parduotuviu tinka
keleta adresiuku, bet siaip pasigooglinus labai daug ismeta. Kaune: Sawana (raudondvario pl. 93) Dar ne mama (donelaicio 91) Mamamija (savanoriu pr. 126) Kauno urmo naze-raudonoji galerija-1 sale- 4 vieta (bet ten elementarus dzinsai po 179 Lt. sita internetine sveitaine labai nebloga http://shop.laukiuosi.lt/
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|