dontstop
2008 02 20, 15:33
Seną temą uždarė, tai atidarau naują, tikiuosi, atsiras norinčių padiskutuoti Norėčiau paklaust patarimo, kokie neščiųjų drabužiai patogiausi? Kelnės tos, kur su guma per visą pilvą, ar tik po pilvu, ar iš viso su gumom tik šonuose? Ar patogu nešioti specialius sijonus, sarafanus? Kokio modelio megztukai geriausi, patogiausi: ilgi ir aptempti, platūs, platėjantys nuo krutinės, susiaučiami?
JUSTITIA
2008 02 21, 17:53
Net pati negaliu patikėt, bet neturėjau nei vieno nėščiosios drabužio  . Pilvelis nebuvo labai didelis, taip kad tiko kelnės dydžiu didesnės nei prieš nėštumą. Tuo metu buvo madoj žemu liemeniu kelnės, tai tas pilvukas labai gerai jausdavosi su tokiom  O top'ai irgi dydžiu, dviem didesni nei kad nešioju. Bet būtinai, kad medžiaga tampytųsi (pvz. golfukai visokie). Ir kad būtų ilgesni. Kaip tik tuo metu, kai buvau nėščia, "ant bangos" buvo a la nėščių apdarai (kur platėja nuo krūtinės). Nu tai visai neturėjau bėdos dėl garderobo Papildyta:QUOTE(dontstop @ 2008 02 20, 15:33) Kadangi nėščia taip pat norėjau jaustis sexuali  , nešiodavau aptemptus (suknytės ypač gerai atrodo  ) O tas požiūris, kad jau nėščiai reik apdribusių drabužių - tikrai ne man
Amaterasu
2008 02 22, 11:28
O aš noriu paklausti, kur pirkote drabužėlius? Gal žinote kur rasti dalykinių kostiumelių, kurie būtų patogūs?...
Stilinga_mamyte
2008 02 22, 19:31
sveikos mamytes esu naujoke  tad noriu paklausti, kur galeciau nusipirkti stilingu rubu mamytems  noriu buti stilinga mamyte
rasiukasss
2008 02 23, 13:19
sveikos, na as tai irgi ne kazin ka pirkau budama niescia (dabr jau 9men, betkada galiu sulaukti taip laukiamo mazylio)  pirkausi viena kostimeli bazeje.. cia toks kelnes ir plius kaip suknele ant virs po ja galima detis ivairias bliuskutes golfiukus ar marskinius.. labai patenkinta buvau nes visa laik darbe atvaiskciojau ir oficialu ir grazu ir nereikejo sukti per daug galvos.. na poto dar nusipirkau uz 200lt kelnias kur susirisa po pilvu ir per visa pilvuka medziaga eina labai patogios siltos ir likau patenkinta iki siol nesioju jas  o daugiau specialiu drabuziu nepirkau nes nemaciau reikalo mest pinigelius
Manau viskas priklauso nuo to kokiu metu sezonu pilvukas labiusiai isdides, nes man iki 6nestumo menesio spec rubu nereikejo- tilpau i mergautinius  Kai pilvukas padidejo buvo jau vasaros pradzia tad issigijau kelias bliuskutes kurios tokios laisvesnes po krutine ( pirkau normalioj pardej- sia vasara jos buvo lab populiarios ir tarp ne nestukiu tai problemos nebuvo). Dar nusipirkau kelnes ( Kaune, Buk mama parduotuveje) su guma per pilva - man jos buvo patogios, pirkau juodas tai ir kaip iseigines tarnavo. Vasara buvo silta tad prireike ir trumpu kelniu (pirkau bridzius ir su guma), taip pat kelias sukeneles kurios platejancios po krutine ( pirkau normalioj parduotuveje). Be to patogus buvo sarafanas, kuris buvo zaismingu spalvu. TAip kad rubeliu turejau nemazai bet jie visi buvo reikalingi nes iki galo nestumo buvau lab aktyvi, visur vaziuodavau tad graziau apsirengti reikejo  Bet jei paskutinius menesius leidi namuose, tai tu rubu nereik tiek daug, juk namuose devim tai kas patogiausia ir nebutinai stilinga
Gabrielė
2008 02 23, 13:56
Dalykinių drabužėlių esu mačiusi Mamalux parduotuvėje Vilniuje. Neseniai joje lankiausi,tai buvau maloniai nustebinti  Esu anksčiau joje buvus, tai kainos biškutuką kandžiojosi,o dabar kaip ne keista naujos kolekcijos sumažintos yra.Kainos pasirodė prieinamos ir pasirinkimas ganėtinai didelis. Nusipirkau tokius šaunius siaurus bridžiukus už 135lt. Tokia dabar patenkinta esu
gintare555
2008 02 23, 14:36
o as nusipirkau labai grazius dzinsiukus zaroj, nes yra speciali mini kolekcija nestukem  tikrai grazus , jaunatviski. nes man tose nesciu parduotuvese tai negrazus rubai.. juk jeigu nescia, tai nereiskia kad atrodyti turi kaip bobele kokia
kariatide
2008 02 23, 16:58
as tai sakiau prisipirksiu suknuciu, serafaniuku  ...o ypac kai atsils oras manau tai bus patogiausi ir graziausi  drabuzeliai super graziai isryskinantys pilvuka ir darantys mamyte  dar grazesne  ...net mano virsininke liepe negailet pinigeliu ir but graziai  , nes nedaznai juk buni  ...o tuo reikia megautis
dontstop
2008 02 24, 10:36
QUOTE(kariatide @ 2008 02 23, 17:58) as tai sakiau prisipirksiu suknuciu, serafaniuku  ...o ypac kai atsils oras manau tai bus patogiausi ir graziausi  drabuzeliai super graziai isryskinantys pilvuka ir darantys mamyte  dar grazesne  ...net mano virsininke liepe negailet pinigeliu ir but graziai  , nes nedaznai juk buni  ...o tuo reikia megautis  Ir aš noriu būtent sarafaniukų ir suknyčių, bet niekur nerandu sau tinkančius bent pagal dydį Papildyta:QUOTE(gintare555 @ 2008 02 23, 15:36) o as nusipirkau labai grazius dzinsiukus zaroj, nes yra speciali mini kolekcija nestukem  tikrai grazus , jaunatviski. nes man tose nesciu parduotuvese tai negrazus rubai.. juk jeigu nescia, tai nereiskia kad atrodyti turi kaip bobele kokia  O čia kokiam mieste? Kažin, ar Kauno Zaroj būtų tokia kolekcija?
Stilinga_mamyte
2008 02 24, 12:13
Aciu Gabriele uz patarima  tikrai paklausiu parduotuveje mamalux ir papasakosiu mielosios jums ar ten tikrai yra stilingu prekiu  beja jei kas tikrai domites mada tai zara mados nediktuoja  as dar sugrisiu
ulavija
2008 02 24, 17:31
Sveikos! Nepatikesit, bet Gariunuose yra viena vietele nestukems, berods 2 eile, bijau suklysti, kur parduodami visai faini rubeliai- ten pirkau kelnias, megztuka, naujametiniui vakarui suknyte. Ir kainos visai narmalios, palyginus... Buvau CUP Mama Lux- labai nepatiko, atrodo, kad rubai pasiuti ne jaunoms busimoms mamytems, bet BOBOMS. Dar nieko parduotuves Buk Mama ir Mamu zona. Sekmes beieskant sirdziai mielu rubeliu ir bukime grazios!
gintare555
2008 02 25, 08:01
[q O čia kokiam mieste? Kažin, ar Kauno Zaroj būtų tokia kolekcija?  [/quote] kauno zaroj pirkau  dar vakar buvau maciau yra
sveikos mergytes - busimos ir esamos mamytes noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne  ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra  , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes  , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint"  jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot
QUOTE(dei @ 2008 02 25, 09:45) sveikos mergytes - busimos ir esamos mamytes noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne  ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra  , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes  , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint"  jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot  Kelnytes busimoms mamoms, didinasi. Gali jau drasiai pirkt dabar
Fudzijama
2008 02 25, 10:40
QUOTE(dei @ 2008 02 25, 10:45) sveikos mergytes - busimos ir esamos mamytes noriu paklausti gal kas jau susidurete, kaip yra su tom kelnem arba dzinsiukais, ar jie labiau universalus ar labiau ne  ? Dabar as dar neseniai laukiuosi, tai pilvukas dar nera didelis, bet sioks toks jau yra  , tai iprasti dzinsiukai ima verzti siek tiek, galvoju, kad jau reiktu isigyt kelnes  , bet ka reiks daryti kai pilvukas padides dar labiau - ar pirkti vel, ar kazkaip tas pacias eina "padidint"  jeigu pasirodytu, kad reiks pirkti tai gal dar palaukti ir kiek veliau pirkti, kad kas menesi nereiktu vis nauju ieskot  Aš manau, kad nusipirk jau dabar, nes iki vasaros su senaisiais vis vien jau nebepavyks išvaikščioti  Bet tik neprisipirk daug, nusipirk kelis būtiniausius. O vasarą bus šilta (tikiuosi), su dabartiniais rūbeliais vies vien nelabai išeis vaikščioti, norėsis kažko lengvesnio, be to, pilvukas bus labiau išryšėjęs  Tai tada nusipirksi kokią gražią lengvutę  paryškinančią suknutę ar palaidinukę  Bent jau aš taip ir ruošiuos daryt
oi kaip saunu, kad jos pasididina, jau sia savaite leksiu ieskoti o vasara tai ir as ketinu nesioti suknytes visokias ir visaip kaip rodytis kad  Aisku, kad tik ta vasara butu vasariska aciu uz patarimus, ir ka as be jusu daryciau
jolkute
2008 02 25, 20:58
Sveikos mamytes  Su pirmu vaikeliu visai nestukiniu rubu neturejau  kazkaip pravaiksciojau su truputi didesniais...o dabar kaip noriu graziu, stilingu nestukiniu rubu  Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos Ruosiuosi kova pas drauge i Vilniu vaziuoti, tai itariu reikes apsilankyti kokioj nestukiu parduotuvej
Amaterasu
2008 02 26, 01:49
Dėl sarafaniukų, mergaites, kur Jus jų randat?...As tai niekur nerandu.Buvau ir "Buk mama" ir "Mama lux" - ten kostiumeliu dydziai kosminiai, o man uztenka S ar M. Sunku ten su dydziais - pazada parvezti, paskui lauki savaites kelias ir vis tiek neparveza. O Gariunuose as irgi buvau (lyg 2 eile), bet man ten nepatiko, nes kainos pakankamai aukstos, o preke visgi "is turgaus" ( na, ten nusipirkau eilines kelnes kasdieniam vaiksciojimui su "pilvuku", bet stiligais darbiniais kostiumeliais ar liemenem su kelnesm tikrai ten nekvepejo...). Papildyta: Tiesa, del "Zaros"...ten tik dzinsu yra, kitokiu drabužių nėščioms jie neturi...
dontstop
2008 02 26, 11:35
QUOTE(pykstu @ 2008 02 26, 02:49) Dėl sarafaniukų, mergaites, kur Jus jų randat?...As tai niekur nerandu.Buvau ir "Buk mama" ir "Mama lux" - ten kostiumeliu dydziai kosminiai, o man uztenka S ar M. Sunku ten su dydziais - pazada parvezti, paskui lauki savaites kelias ir vis tiek neparveza. O Gariunuose as irgi buvau (lyg 2 eile), bet man ten nepatiko, nes kainos pakankamai aukstos, o preke visgi "is turgaus" ( na, ten nusipirkau eilines kelnes kasdieniam vaiksciojimui su "pilvuku", bet stiligais darbiniais kostiumeliais ar liemenem su kelnesm tikrai ten nekvepejo...). Papildyta:Tiesa, del "Zaros"...ten tik dzinsu yra, kitokiu drabužių nėščioms jie neturi... Tai gaila, nes džinsų aš nenešioju Ir man būtų įdomu sužinot, kur kiti randa sarafaniukus, aš Kaune niekur neradau
Musmire
2008 02 26, 16:06
QUOTE(jolkute @ 2008 02 25, 21:58) Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos Gal galetum  įmesti savo drabužiukų nuorodas?Ir ar dydžiai nepadidinti?
Neringucia
2008 02 26, 16:13
QUOTE(jolkute @ 2008 02 25, 21:58) Jau parsisiunciau is Le Rodoute kelnes ir bliskute - o jau fainos Aha įdomu būtu pažiūrėt  Aš irgi užsisakiau iš ten pat kelnes ir timpas  ir dar apatinių prigriebiau, reikia tik siuntinuką iš pašto pasiimti
Musmire
2008 02 26, 16:23
QUOTE(Neringucia @ 2008 02 26, 17:13) Aha įdomu būtu pažiūrėt  Aš irgi užsisakiau iš ten pat kelnes ir timpas  ir dar apatinių prigriebiau, reikia tik siuntinuką iš pašto pasiimti  Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi  ,gerai?
QUOTE(Musmire @ 2008 02 26, 16:23) Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi  ,gerai? o kur galima uzsisakyti is to Le Rodoute ??????
Musmire
2008 02 26, 17:08
QUOTE(Izaa @ 2008 02 26, 17:43) o kur galima uzsisakyti is to Le Rodoute ??????  www.laredoute.fr Aš pradžiamokslį išėjau čia : http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=283258,bet jei savarankiškai neišeis ar nenorėsi,tai Internetinių parduotuvių skyriuje yra bent kelios merginos(Runa,Astulkinas,Valentinka ),kurios tai padarys už tave(aišku ,už procentus)
Stilinga_mamyte
2008 02 28, 20:13
kiekvienos mamytes skonis yra skirtingas, tai ir neitiksi visiems... gariunuose tai nelabai norisi pirkti... specialios parduotuves mane traukia labiau... tikrai buvau apsilankiusi mamalux cup'e na mano skoniui tikrai radau prekiu... mano dydis 40 tai tikrai pasirinkimas geras... yra ir didesniu dydziuu kaip maciau...noriu pasigirti kad nusipirkau palaidine tokia marga labai grazi ir jus neatspesit kiek mokejau  ogi tik 99Lt. ir sudetis gera viskoze ir elastanas  na ir priedo dar nusipirkau kaprius kazkaip tikrai keista kainos mazos...  bet mum tik i nauda  pardaveja sake kad turi atkeliauti nauju dzinsu siunta tai sakiau butinai ateisiu  mamytes juk bukime stilingos, grazios, mylekime save juk sitie 9 men. tai patys graziausi  o kodel neatrodzius dar graziau  na dar pabegiosiu po parduotuves, jei ka rasiu gero, butinai pasidalinsiu su jumis  ir jus bukite geros papasakokite man iki kito karto
dontstop
2008 02 29, 13:34
QUOTE(Stilinga_mamyte @ 2008 02 28, 21:13) kiekvienos mamytes skonis yra skirtingas, tai ir neitiksi visiems... gariunuose tai nelabai norisi pirkti... specialios parduotuves mane traukia labiau... tikrai buvau apsilankiusi mamalux cup'e na mano skoniui tikrai radau prekiu... mano dydis 40 tai tikrai pasirinkimas geras... yra ir didesniu dydziuu kaip maciau...noriu pasigirti kad nusipirkau palaidine tokia marga labai grazi ir jus neatspesit kiek mokejau  ogi tik 99Lt. ir sudetis gera viskoze ir elastanas  na ir priedo dar nusipirkau kaprius kazkaip tikrai keista kainos mazos...  bet mum tik i nauda  pardaveja sake kad turi atkeliauti nauju dzinsu siunta tai sakiau butinai ateisiu  mamytes juk bukime stilingos, grazios, mylekime save juk sitie 9 men. tai patys graziausi  o kodel neatrodzius dar graziau  na dar pabegiosiu po parduotuves, jei ka rasiu gero, butinai pasidalinsiu su jumis  ir jus bukite geros papasakokite man iki kito karto  Stilinga mamyte, tik 4 žinutės, ir visos apie Mamalux parduotuvę
Kselija
2008 02 29, 21:03
Aš pirkau viskq per e parduotuves,nes LT viskas brangu ir nerasdavau pagal savo skonį
dontstop
2008 03 01, 15:11
QUOTE(Kselija @ 2008 02 29, 22:03) Aš pirkau viskq per e parduotuves,nes LT viskas brangu ir nerasdavau pagal savo skonį  O nebaisu pirkti nepasimatavus?
na ka, pasisakysiu ir as apie parduotuves Vilniuje. vakar teko dziaugsmas pirmas nestukines kelnes (tiksliau dzinsiukus) nusipirkti. VCUP'e - buvo pirmoj mano aptikta padoresne nestukiu parduotuve. pardavejos tikrai malonios, bet pasirinkimo nepasakyciau kad labai jau daug, dabar jau kai turiu su kuo palyginti. bet nusiziurejau ten viena superini sijona. tikiuosi veliau nusipirksiu kai orai atsils. siaip kas man sitoje parduotuveje nepatiko, tai kad dauguma medziagu sintetines. o as dievinu naturaluma. Olialiamama, basanaviciaus gatveje. irgi atrode nebloga. rubeliu pasirinkimas kiek didesnis nei VCUP'e, kainos kaip ir visose  parduotuvese manau. kas man cia patiko - yra avent'o prekiu (del kitu firmu tiesa net nepasiziuejau), tiek nescioms, tiek pagimdziusioms. taip pat nemazas pasirinkimas pedkelniu, kelnaiciu ir kitu spec prekiu. Buk mama: cia as dzinsiukus ir nusipirkau. pasirinkimas tikrai didelis. pardavejos malonios. pilna visokiausiu kelniu, sijonu, sukneliu, bliuskuciu, megztuku. yra be abejo ir spec prekiu. kazkur girdejau nebaisiai geru atsiliepimu apie rubu kokybe. na bet... patiko man tie dzinsai. nzn, bus matyt kaip nesiosis. man svarbu kad kokius ę men atlaikytu kol tikrai susils orai. tada jau soksiu i sijonus ir sukneles  sitoj parduotuvej taip pat nusiziurejau linines kelnytes, kurias tikiuosi pavasariui nusipirksiu i Mamu zona nebeuzteko jegu ir laiko nuvaziuoti. gal kita karta... bet vaziuojant pro sali is vitrinu parduotuvyte pasirode gana nemaza, tai gal ir pasirinkimo joje yra siaip kadangi esu nemegeja pirkti rubu internetu (butinai turiu pasimatuoti ruba pries ji pirkdama), tai manau kad teks vaduotis su esamomis parduotuvemis. ir manau kad visai imanoma graziai jose apsirengti. tik vat pinigeliu tai kainuoja... geros dieneles visoms
sayonara2
2008 03 02, 09:12
O as parsiveziau,kaip buvau atostogu uzsienyje,bet taip ir neprireike,tai dabar guli spintoj,buvau uzsidejus tik nusofotkinti
Supermergaitė
2008 03 03, 20:52
Gal kur užmatėte pedkelnių spec.  ? Anksčiau matydavau vaistinėse, o dabar kai prireikė tai nerandu
QUOTE(supermergaitė @ 2008 03 03, 20:52) Gal kur užmatėte pedkelnių spec.  ? Anksčiau matydavau vaistinėse, o dabar kai prireikė tai nerandu  Manau visose spec  parduotuvese rasi
ievute_ch
2008 03 03, 23:54
Gal kuri mamyte zino, kur Klaipedoje butu galima nusipirkti liemenele maitinimui? aciu
QUOTE(supermergaitė @ 2008 03 03, 20:52) Gal kur užmatėte pedkelnių spec.  ? Anksčiau matydavau vaistinėse, o dabar kai prireikė tai nerandu  tikrai tikrai yra vilniuj olialiamama ir atrode kad visai nemazas pasirinkimas. labai neziurejau nes man dar pedkelnes neaktualu  lyg tai yra ir buk mama. kitose - nezinau
L'amour
2008 03 05, 00:03
QUOTE(Kselija @ 2008 02 29, 21:03) Aš pirkau viskq per e parduotuves,nes LT viskas brangu ir nerasdavau pagal savo skonį  o kokiose internetinėse parduotuvėse pirkdavai?
o as apvaiksciojau kaune nesciuju parduotuves, tai baisu, tik tiek galiu pasakyt, viskas kaip ant pagyvenusiu tetu, o ne stilingu mamyciu, kainos kaip nezinau uz ka, o pasirinkimo nera visiskai todel nesioju pati prisitaikius kas tinka ne is nesciuju ir tai ka atsisiunciu is amerikos, va ten tai rubai...
Rittule
2008 03 10, 19:01
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 07, 20:27) o as apvaiksciojau kaune nesciuju parduotuves, tai baisu, tik tiek galiu pasakyt, viskas kaip ant pagyvenusiu tetu, o ne stilingu mamyciu, kainos kaip nezinau uz ka, o pasirinkimo nera visiskai todel nesioju pati prisitaikius kas tinka ne is nesciuju ir tai ka atsisiunciu is amerikos, va ten tai rubai... Sveikutes Nors ir pasiekiau jau 20 savaite, pilvukas labvai mazas, spec.rubu dar nepirkau, nors turimos kelnes jau nebeuzsisega.. tai dabar nesioju sijonuka, suknele, beje ir isigijau pedkelnes  , tai super! Dar nusipirkau tokia megzta suknute ETAM parduotuvem ir Megztuka uzsegama platejanti nuo papuku  COMPANIES parduotuveje, bus puiku! Kad ir ne spec. parduotuves, bet yra ka pasirinkti siais metais!  Valio madai!
Ausrioke
2008 03 10, 20:48
Siandien Kauno akropoly parduotuvej "Busimai mamytei ir ne tik" radau normaliu rubeliu nestukems. Uz dzinsus sumokejau 150lt,bet tikrai nesigailiu,nes bent jau atrodysiu graziai,nes kitose parduotuvese ir kainos ir rubai baisus.
papasakosiu ir as ka nesioju kolkas
iki 20 savaiciu dar su paprastais rubeliais vaiksciojau,nes pilvuko prakstiskai nesimate (lb del to pergyvenau)
paskui nusipirkau ryskiai geltona bliuskute su iskirpte tokia pakankamai ilga,raudona su kapisonu siuvineta blizganciais siulais,dar viena tokia lyg sunkneles tipo aukstu kaklu su rombais,megztuka iki keliu,ir siaip plonu palaidinukiu trumpomis rankovemis... na o namie nesioti dvejas treningines kelnes truputi didesnes.... visi sie rubai nera pritaikyti butent nesciai.. tiesiog dabartine mada palanki nestukems
na o kelnes pirkau specialias.. tokios pilkos,klasikines su guma prilaikancia pilvuka.. tikrai super,labai patogios ir viena sijonuka pirkau su guma,bet sis greit pasidare nepatogus,kazko pradejo verzti,mat guma ten nesireguliavo taigi kai perkate kelnes ziurekite kad reguliuotusi guma,nes kai didesnis pilvukas,tikrai norisi laisves
siaip vasara lauktis is dalies gerai: galima vaikscioti su suknelemis,nereikia vargti apsiaunant batus.. tik as nenoreciau jei lb karsta vasara uztad as turiu kita beda,orai atsyla,bet be striukes eiti i lauka negalima dar,o su kailinukais per karsta,taigi teks ieskoti sprendimo
dontstop
2008 03 11, 15:28
QUOTE(Ausrioke @ 2008 03 10, 21:48) Siandien Kauno akropoly parduotuvej "Busimai mamytei ir ne tik" radau normaliu rubeliu nestukems. Uz dzinsus sumokejau 150lt,bet tikrai nesigailiu,nes bent jau atrodysiu graziai,nes kitose parduotuvese ir kainos ir rubai baisus. O man toj parduotuvėj kaip tik nieko gero  Džinsai labai paprasti Papildyta:Aš kol kas turiu tik dvejas  kelnes (plačios, su guma po pilvu) ir  sarafaną. Prie sarafano speciailiai pirkau timpes ir golfą, dar pirksiu šiandien turbūt batelius tinkančius  Megztukus dar paprastus nešioju, nespecialius, tiknka visi ,kurie buvo ilgesni. Va dėl viršutinių rūbų tai bėda  Kol kas nešioju šiltą žieminę striukę, su kuria aišku jau per karšta vaikščioti  Bet ir pirkti kažko vienam sezonui nesinori
Ausrioke
2008 03 11, 19:46
Na nera kazkoki ypatingi,bet ir ne tokie baisus,kaip netoli esancioj parduotuvej"bartek" lygtai.ten tai isvis be jokiu papuosimu ir tas dzinsas toks baisus,kaip is kokio skuduryno.man tai ta guma nelabai ispudi daro apziurinejant,bet apsimovus labai patogu. o kazkas cia rase,kad pergyveno del neaugancio pilvelio,tai man tas pats buvo,bet 18savaite taip ugtelejo,kad turejau begt nauju rubu ieskot.o pries tai tik krito svoris.
bet stilingu, jaunatvisku rubu, pripazinkit, nera
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 12, 12:36) bet stilingu, jaunatvisku rubu, pripazinkit, nera  pripažįstam  , - nėra
Vilniuje, mamalux labai brangu, o štai Europoje yra tokia parduotuvė ETAM, pirmam aukšte, tai daug ko galima žymiai pigiau nusipirkti, už 70 - 100 lt. ir drabužiai jaunatviškesni, bet turbūt daugiausia tinka iki kokio 6 mėn. O kas "nesibaido" padėvėtų drabužių pard., tai humanoje būna gero stovio drabužėlių, tik labai ieškoti reikia, ir, jei yra galimybė, dažnai užeidinėti, ypač, kai būna užvežimas, kol dar daug naujų prekių, tai galima už 35 lt max gauti, tai ne 150 lt kurnors vcup'e.
QUOTE(Indrė @ 2008 03 13, 23:24) Vilniuje, mamalux labai brangu, o štai Europoje yra tokia parduotuvė ETAM, pirmam aukšte, tai daug ko galima žymiai pigiau nusipirkti, už 70 - 100 lt. ir drabužiai jaunatviškesni, bet turbūt daugiausia tinka iki kokio 6 mėn. O kas "nesibaido" padėvėtų drabužių pard., tai humanoje būna gero stovio drabužėlių, tik labai ieškoti reikia, ir, jei yra galimybė, dažnai užeidinėti, ypač, kai būna užvežimas, kol dar daug naujų prekių, tai galima už 35 lt max gauti, tai ne 150 lt kurnors vcup'e. del devetu rubu parduotuviu, tai jau tikrai galima rasti daug grazesniu, geresniu ir kokybiskesniu rubu nei yprastose parduotuvese, jau net nekalbu apie kaina...
Neringucia
2008 03 14, 16:10
QUOTE(Musmire @ 2008 02 26, 17:23) Jei galėsi,įmesk nuorodas ir komentarus,kai siuntinuką atsiimsi  ,gerai? Komentuoju:  Sitos kelnes labai plonytes, tokios tarp treningų ir laisvalaikio stiliaus, vasara bus gerai, nes kol kas ta dalis ant pilvo dar gerokai didoka ir norisi ilgesnių su mano 170cm, bet su žemakulniais sueis.  Legingsai labai faini  Jau nesioju ir dabar, tik truputeli blizgumo turi.  Mano truputi kitoks, bet labai panasus, man labai  Jokiu priekaistu  Irgi be priekaištų, besiūliai tokie labai patogūs
keistuole
2008 03 15, 11:48
QUOTE(ievute_ch @ 2008 03 03, 23:54) Gal kuri mamyte zino, kur Klaipedoje butu galima nusipirkti liemenele maitinimui? aciu  as pirkau Vilniuj Eorovaistinej, tai manau ir Klaipedoj turetu buti. Dar savaitgaliais 15 proc nuolaida. Aisku nieko imantraus, bet funkcionali. Dar pirkau ir nestukiu parduotuvej prasmatnesne, bet nebuvo ji man patogi, nors atrode kokybiskesne, tvirtesne ir buvo gerokai brangesne
dontstop
2008 03 15, 12:31
QUOTE(keistuole @ 2008 03 15, 12:48) as pirkau Vilniuj Eorovaistinej, tai manau ir Klaipedoj turetu buti. Dar savaitgaliais 15 proc nuolaida. Aisku nieko imantraus, bet funkcionali. Dar pirkau ir nestukiu parduotuvej prasmatnesne, bet nebuvo ji man patogi, nors atrode kokybiskesne, tvirtesne ir buvo gerokai brangesne O jūs man pasakykit kas nors, ar tinka liemenėlės maitinančioms neščioms ar ne?
Aisku tinka, nieko ten kitokio nera, neskaitan jog kauseliai atsisega. Jei nori gali nesiot, nepatogumu kazkokiu tikrai neturetu buti.
|
|