Sveikos susiduriau su problema, kad Lietuvoje itin sunku rasti kokybisku modernaus stiliaus baldu ir aksesuaru. Gal kas zino, kur butu galima rasti kokybiska stilinga pastatoma drabuziu kabykla (dazniausiai tokios buna ant ratuku), nes pirkta Ermitazo baldu parduotuveje neatlaike ne menesio Sutikciau pirkti kad ir naudota, bet tvarkinga
vat ir as pastebejau, kad pasirinkimas labai menkas tokiu kabyklu, o jeigu ir yra tai atrodo siaubingai, ypac tos is Jysk  nors kazkaip tikiuosi, kad bent Vilniuje dar galima kazka rasti, nes apie Siaulius tai tyliu..
QUOTE(emrata @ 2008 02 22, 11:31) vat ir as pastebejau, kad pasirinkimas labai menkas tokiu kabyklu, o jeigu ir yra tai atrodo siaubingai, ypac tos is Jysk  nors kazkaip tikiuosi, kad bent Vilniuje dar galima kazka rasti, nes apie Siaulius tai tyliu.. Nors Siauliuose labai mazai baldu parduotuviu, taciau Vilniuje rasti kazka grazesnio irgi nelengva. Tenka vargti del kiekvienos detales... Sako, kad Lietuva baldu, medziagu pasiula nuo pasaulio atsilieka maziausiai trisdesimcia metu.
as ir tokio daikto ieskau ir labiausiai kolkas patiko matyta Senukuose ,na ne svajoniu kabykla bet tokia "puse velnio".. jei grazesnes nerasiu,turbut imsiu ja. Iki tol ziurejau Jyske,SBA balduose.. reiktu ir kitose pardese pasiziuret
QUOTE(happy @ 2008 02 23, 15:04) as ir tokio daikto ieskau ir labiausiai kolkas patiko matyta Senukuose ,na ne svajoniu kabykla bet tokia "puse velnio".. jei grazesnes nerasiu,turbut imsiu ja. Iki tol ziurejau Jyske,SBA balduose.. reiktu ir kitose pardese pasiziuret  Tik perkant reikia labai atidziai ziureti i kabyklos jungiamasias dalis! Nes mes pirkom, atrodo, tikrai ne pigiausia, taciau neapsiziurejom, kad visa kabykla metaline, o maza sujungimo detalyte plastmasine, kuri labai greitai suluzo (o be jos kabykla nefunkcionuoja), ir pakeitimo jai niekur nerandam
Parduotuveje "Renlena" ("Akropolis", antras aukstas) pirktos drabuziu kabyklos detales, suluzios nuo minimalaus drabuziu svorio (parduotuveje keisti atsisake) http://img149.imageshack.us/img149/3889/detaleslt7.jpg
Extraordinary
2008 04 01, 10:09
prireike ir man kabyklos, gal kam teko isigyti kokybiska? reiketu rubams kabinti ant pakabu, gali buti ir ant ratuku, tik nesinori, kad suluztu..
jblmami
2008 04 01, 21:21
QUOTE(juu @ 2008 03 27, 15:25) Noreciau suzinoti, kokiam int. puslapyje radai pirmaja pakaba. Labai noreciau tokia gauti Didelis dekui
QUOTE(jblmami @ 2008 04 01, 22:21) Noreciau suzinoti, kokiam int. puslapyje radai pirmaja pakaba. Labai noreciau tokia gauti Didelis dekui  Aha, man sita irgi labai grazi! Tiksliai nebeatsimenu  maciau ja keliuose skirtinguose puslapiuse, bet dabar atgaminu tik sita www.shotsringout.com Gaila, kad brangoka - spalvota $395, nespalvota $445 Papildyta:Dar radau sitam puslapy www.desudesign.com http://www.desudesign.com/studio/product_d...ck&imgNum=2
Extraordinary
2008 04 02, 14:06
Buvau vakar Thomas Philips - yra pakaba tokia pastatoma, panasi kaip senukuose, bet irgi su plastmasinem tvirtinimo detalem dar radau visai kazkokia neaiskia - ji medziaga aptraukta, na tokia medziagine spinta gaunas, bet be rysio.. gal vis delto matete kas nors kazka padoraus ir patvaraus?
Sveikos, o jus pabandykit www.signal.pl Ten yra tikrai yra idomiu kabyklu.
QUOTE(pariso @ 2008 04 02, 20:54) Sveikos, o jus pabandykit www.signal.pl Ten yra tikrai yra idomiu kabyklu. Paziurinejau ten, bet man Arba baisiai neskoningos (atsiprasau tu, kuriu nuomone priesinga), arba matosi, kad nekokybiskos, viena su plastmasinemis detalemis tip top tokia kaip mano luzena...
jblmami
2008 04 17, 19:54
QUOTE(juu @ 2008 04 02, 07:04) Aha, man sita irgi labai grazi! Tiksliai nebeatsimenu  maciau ja keliuose skirtinguose puslapiuse, bet dabar atgaminu tik sita www.shotsringout.com Gaila, kad brangoka - spalvota $395, nespalvota $445 Papildyta:Dar radau sitam puslapy www.desudesign.com http://www.desudesign.com/studio/product_d...ck&imgNum=2Didelis dekui Kainos jo... Nu bet kazka galvosiu
Šunvyšnė
2008 04 22, 11:08
Rasa_pu
2008 11 17, 11:45
QUOTE(juu @ 2008 11 10, 22:00) Ne, deja ne  gyvenam be jos... gal cia kas patiks?: http://www.elbeka.lt/index.php?content=pro...ts&cid=1184
vilmosius
2008 11 18, 15:39
as thomas philips pirkau super jau 10men:) rubu maciusi ohohoho:D
Mes prieš gerus metus pirkom Jyske pastatomą kabyklą,bet jau palūžo manoji.Žodžiu pigu tai ir laiko taip
kristina81
2009 02 06, 17:37
Sveika, zaneta, man labai patiko si rubu kabykla, o kaip su tavimi susisiekti, jei nieko nerasciau, gal visai ir susigundyciau pirkti. Mano meilas kristocka@gmail.com
Nors praėjo daug laiko, dar neradau pirkti gražios drabužių kabyklos  Norėčiau chromuoto metalo, ant ratukų, kabinimui su pakabomis (kažkas panašaus, kaip drabužių parduotuvėse būna)
Spyglienė
2009 04 02, 14:18
Anksčiau kažką panašaus esu mačius www.paulemas.lt Reiktų užklaust... ir dėl apsimokėjimo
Dėkui!! Pažiūrėjau jų puslapį, parašiau laišką su norais ir vaizdais  , reiks žiūrėt
QUOTE(juu @ 2009 04 02, 15:31) Dėkui!! Pažiūrėjau jų puslapį, parašiau laišką su norais ir vaizdais  , reiks žiūrėt  Truputi OT.  Turim Paulemo metaline lova jau kokius 6 metus.Kokybe be priekaistu, o kaina net tuo metu buvo juokinga- 700lt.  Galima i alytu, i ju sandelius nuvaziuoti, gyvai apziureti.
QUOTE(Caca* @ 2009 04 02, 18:38) Truputi OT.  Turim Paulemo metaline lova jau kokius 6 metus.Kokybe be priekaistu, o kaina net tuo metu buvo juokinga- 700lt.  Galima i alytu, i ju sandelius nuvaziuoti, gyvai apziureti. Tikiuosi, per tuos metus kainos nebus labai sukilusios  Kalbėjau su jų vadybininke telefonu, kainos kol kas neišdavė, nusiunčiau tikslesnį projektėlį, laukiu
QUOTE(juu @ 2009 04 02, 18:11) Tikiuosi, per tuos metus kainos nebus labai sukilusios  Kalbėjau su jų vadybininke telefonu, kainos kol kas neišdavė, nusiunčiau tikslesnį projektėlį, laukiu  mergyt bek i senukus, jei dar yra rasi superine kabykla..as ir ieskojau ieskojau kazko labai grazaus ir se tau.. ir tik 60 lt
Ačiū, merginos  jau tariuosi su Spyglienės nurodyta firma
QUOTE(juu @ 2009 04 05, 20:57) Ačiū, merginos  jau tariuosi su Spyglienės nurodyta firma http://img23.imageshack.us/img23/8461/kabyklaju2.jpg vaizdelis.Kai jau ka nors zinosi, parasyk ismatavimus ir kaina.
QUOTE(Caca* @ 2009 04 05, 21:19)  vaizdelis.Kai jau ka nors zinosi, parasyk ismatavimus ir kaina.  Na ji tokia paprasta, minimalistinė  Bet mums tokios ir reikia, be papildomų nereikalingų detalių Išmatavimai būtų 1.20m ilgio 1.60 aukščio, o preliminari kaina 235Lt+PVM (kaina, manau, nėra didelė, nes kai pirkom iš parduotuvės už 50Lt, sulūžo iškart)
QUOTE(juu @ 2009 04 05, 21:28) Na ji tokia paprasta, minimalistinė  Bet mums tokios ir reikia, be papildomų nereikalingų detalių Išmatavimai būtų 1.20m ilgio 1.60 aukščio, o preliminari kaina 235Lt+PVM (kaina, manau, nėra didelė, nes kai pirkom iš parduotuvės už 50Lt, sulūžo iškart) Sveiki, O Jūs jau užsisakėt šitą kabyklą? Mums irgi būtent tokia tiktų. Gal ta firma darytų nuolaidą, jei ne vieną užsakytumėt iš karto? O kaip su pristaymu - patiems reiks pasiimti ar atveš?
QUOTE(Gricė @ 2009 05 10, 10:05) Sveiki, O Jūs jau užsisakėt šitą kabyklą? Mums irgi būtent tokia tiktų. Gal ta firma darytų nuolaidą, jei ne vieną užsakytumėt iš karto? O kaip su pristaymu - patiems reiks pasiimti ar atveš? Laba diena, taip, mes jau užsisakėme. Gegužės 15d turėtų pagaminti, jei paskubėtumėte, galbūt dar spėtumėte O iš kokio jūs miesto? Į Vilnių pristatymo kaina būtų apie 150Lt, galima pasiimti ir patiems
EljaRo*
2009 05 13, 00:23
Gaila per velai cia uzsukau,  nes norejau minimalistines drabuzines, patalpa apie 12kv.m tam skirta ir jokiu stumdomu duru nereikia,uzsisakinejau pas meistrelius ir rodausi ka turiu.  y lubas tvirtinti neleidome,nes bijojom,kad nesutrukinetu.tik nepigiai kainavo,tokios dvi kabyklos ir lentynele batams-1200lt.o gal pigu?nezinau.
Po ilgų ieškojimų - nusipirkom Senukuose  Patiko ir išvaizda, ir kaina (249 Lt). Tikiuosi, ir patvarumu nenuvils
pikudama
2010 02 16, 19:52
ziurekit, kaip mes mandrai pasidarysim jau beveik sukombinavom gera varianta, nusivylem beieskodami gatavu - nepatvarios arba negrazios  bus lygiai taip pat saka medzio kaip ir cia, tik ta saka laikys tokie laikikliai kaip karnizus laiko, igrezti i siena  nusipirkom pora lygiai tokiu pat kaip antroj nuotraukoj, tik mediniu, nudazysim juodai ar raudonai 
Fainai sugalvojot, tą pavyzdį su šaka anksčiau buvau įkėlusi į šią temą, labai patiko
O man reiktų kad ir pigios kokios gal žinote kur rasti labai reikia.
QUOTE(popola @ 2010 03 21, 19:08) O man reiktų kad ir pigios kokios gal žinote kur rasti labai reikia. mes tokia papirkom, ir modelis nieko ir kaina tuo metu labai tenkino nes daugiau negalejom skirti  mokejom apie 50 lt http://www.senukai.lt/sporto-laisvalaikio/...07-juoda_4.htmlbuvo ir sviesaus metalo
Justesea
2010 03 23, 13:41
O mes neseniai tokią pirkom Jysk'e http://www.senukai.lt/sporto-laisvalaikio/...g-334703_4.html Mokėjom 70 Lt, nežinau, kiek senukuose kainuoja. Šiaip gana stabili. Pirkom, nes turim erdvų "sandeliuką", kurį išnaudojam pusiau kaip ir drabužinę ir didelio grožio tokios paskirties kambary nereikia
| ! |
| Čia - ne skelbimų tema/lenta.
Moderatorė |
Tikraslt
2011 05 09, 10:28
Na ziurint kokiu kabyklu reikia. Nemazai visokiu kabyklu yra prie prekybos irangos http://www.artimart.lt/prekybos-iranga/ .
Tikraslt
2011 07 07, 08:32
drabuziu kabyklas rasite prie prekybos irangos http://www.artimart.lt/prekybos-iranga/
|
|