[I]
Pakutinę dovanėlę gavau per motinos dieną. Klasėje padarė darbelį. O žodžiai, žodžiai....skaičiau ir žliumbiau
Vyrui ir sakau - vien dėl to gyventi verta
Man pačios mieliausios dovanos tos, kurias padaro patys vaikai.
Maniškis per mamyčių dieną susirgo ir dovanėlė liko darželyje. Auklėtoja ilgai pasakojo kaip jis darė ir su kokia meile. Tai vaikis tą dieną pasakė eilėraštuką, nu su tokia intonacija ir su visais rankyčių mostais, apkabino, pabučiavo, pasakė kad labai labai myli. Man liko tik ašaras šluostyti. O ant rytojaus lekiau sūnaus darbelio atsiimti.
Patys gamina , piešia ,lipdo, kuria pasakas, eilėraščius. tai pačios nuostabiausios vaikiukų dovanos.
visada jos dovanoja tik paciu darytas
Man dovanoja savo pačių darytas ir drambliukus, nes juos aš renku.
tik pacios darytas dovaneles gaunu,jos pacios mieliausios
nors paskutiniam savo gimtadieniui gavau pirktini paveiksliuka is gintariuku,nezinau,man smagiau kai pati stengiasi,ideda visa sirdi
Man dovanoja savo darbelius ,bet gaunu ir pirktiniu
mano sūnus 8 metų
Maniškiai irgi dažniausiai dovanoja savo darytas dovanėles... Ir eilėraščius deklamuoja, daineles įsijautę dainuoja, nubučiuoja ir net žandus palaižo ..
Merginos jau kurį laiką gauna savaitpinigius, tai kartais taupo taupo po litą, po to ilgai renka, ieško .. dovanoja kokį minkštą žaisliuką Dažnai saviškiams kartoju, kad ne kaina svarbu, o kiek širdies įdėta, meilės..
Mano vyriausiasys tai tikras dailininkas,tai dazniausiai kai klausia,ko noriu dovanu,atsakau "nupiesk man ka nors"..Visa darbo kabineta jo paveikslais iremintais nukabinejau
jus zinotumete kokia as deze prikrovus
Kai kada patys piešia, kai kada knygas ir gelės dovanoja.
daznai nupiesia ka nors, ir su proga ir be jos. jei buna kazkuom labai patenkinta, megsta dovanot savo zaislus
|