pati issibudinus truputi atsigeria arbatytes, as jai i lovyte idedu puodeli su snapeliu, tad kartais isgeria visa, kartais negeria visiskai
maniske 1,5 men. keliasi paryciais mamos pienuko
ne visada bet tenka nakti arbatytes atsigert
Taip, arbatos, sulciu ar vandenuko atsigeria. As jai padedu buteliuka lovos kampe. Kai reik ji pasiima, paskui numeta bile kur. Kai reik vel susiranda. Pieno jokio negeria seniai.
Mums 2.8m. ir mes kartais keliames atsigerti naktim.Praso pieno bet ka paduodu ta atsigeria.Mane prigasdino gydytoja kad tai blogai jei geria naktim ir juolab kad mes diena daug isgeriam.Padarem kraujo ir slapimo tyrimuka viskas
Niekada nesikelia. Jau nuo 4 mėn išmiega per visą naktį
Keliasi ne gerti bet valgyti ir ko tuoliau to dazniau
Keliames valgyt 2-3 kartus pilnai
Kai perejom prie misinuko(nuo 8 menesiu) nebesikelia naktim
mano dukryte iki 6 men beveik nuo pat gimimo nesikeldavo nakti. o nuo 6 menesiu pradejo budinetis ir valgyti. kartasi net labai daznai
Mano vaikas niekada nesikele gerti nakti. Manyciau, kad cia tik iprotis.
O musu keliasi...
Gal ir iprotis, bet kad mes tycia nepratinom jos gerti. Vasara viskas prasidejo, kai karsta buvo. Pradejo litrais maukt nakti. Ji pabunda ir kazko praso, duodi tuti - ne, ant puodo - ne. Pasirodo, gerti. Tai kaip neduosi, jei norisi. Musu tetukas iki siol geria nakti, pasidejes ant stalelio bambali vandens eina gult, per nakti ispampia Kai gertuvele ismoko naudotis, tai padedavau lovos kraste, pati paimdavo, o dabar i toki buteliuku laikikli idedu, kur prie loveles tvirtinas. Aisku, ji paima, atsigeria, bet atgal nepadeda
maniske dar keliasi nakti atsigerti
Maniskis tai naktimis prabunda ir jau prasiziojes laukia kol duosiu arbateles atsigerti, jei gerai miega tai pora kartu prabunda, jei dantukai kamuoja ar slogyte buna tai dazniau prabunda arbateles gerti
Keliasi, bet gerti aš neduodu. Nes nenoriu pratinti prie gėrimų, po to sunkiai jie atpranta. Ir kaip jūs nusprendžiate, kad vaikutis keliasi gerti? Gal jį tiesiog užtektų palaikyti ant rankų, priglausti, pasūpuoti ir jis užmigtų? Bent maniškiui to tikrai užtenka. Pabandykit, gal ir jums padės...
kai prabunda visad pasiulau atsigert..jei nenori negeria...o buvo ir man taip,mazylis atsigere ir vis dar pyksta,paemiau ant keliu,truputi prisodinus laikau ant ranku,ziuriu ka darys pakalbinau,o jis apsidaire ir ziuriu tik galvyte linksta linksta ir uzmigo sededamas
Mnaiske tai keliasi net keleta kartu!!! Iki 3 men.tik karta keldavosi, o veliau jau ir 3 ir 4 kartus.Pradejau vakarais misinuko duot,tik kad nelbai padeda- vistiek kelaisi....
Maniškiui jau 1,5 metų bet jis vis dar keliasi po kelis kartus per naktį
Gerti nesikelia,bet kartais atsibunda soskes.
mano tai , kaip laikrodukas 4 val ryto kiekviena nakti:) galime net i laikrodi neziureti:)
Nesikelia.
Maniškei dabar 1 m ir 4 mėn., tai ojėj kaip seniai jau nesikelia naktį. Net nepamenu nuo kada
mano berniukui be keliu dienu 6 men., bet jis nesikelia nakti gerti, ta prasme buna naktu kai jis prabunda nakti, bet man niekada net mintis nekilo, kad jis nori gerti. Jei pabudes verkia, paduodu soske, apverciu ant kito sono ir jis toliau sekmingai miega, jei neverkia net nesikeliu, buna guliu ir girdziu kaip jis loveleje malasi, kartais su meskiuku zaidzia, po kiek laiko ziurek ir miega
Mano mažutė nesikelia nuo 4 mėn. Žiūrėsim kaip bus toliau, gal su amžiumi viskas vėl pasikeis ...
Mes irgi apie 4-5 menesius jau nesikeldavome, tik paryciais (apie 6 val.) pavalgyt ir vel miegot, bet pastaruoju metu vel pradejo keltis nakti kas 3val.
Mano berniukui db 8 mėnesiai.Keliasi apie 3val nakties pienuko, paskui jau paryčiui,apie 6.30-7.0.Būna, kad ir anksčiau pabunda, paduodu tiūtę ir tliau miega.bet apie 3 val tiūtė jau negelbėja, jau nori gerti.Bet db galvoju gal reik jau duoti ne pienuką, o vandenuko ar arbatėlės
Ne.
gerti nesikelia ir niekada nesikele, tik kol maitinau MP iki metu, bet cia turbut uzkandziavimas skaitesi
Maniškis naktį keliasi po 3 kartus
Kartais gerti atsikelia
Keliasi
nesikelia nuo 1,2 m., kai atsisveikinom su mp
kartais keliasi, o katais ne
keliasi ir gana dažnai, nežianu reiks gal bandyt kažką daryt kad rečiau keltusi, bet čia gal dėl to, kad šiaip neramiai miega
Kai atsisakė MP,nustojo keltis naktimis
Ne, niekada nakti negeria. Nuo tada kai naktimis nebevalgo-nuo 8 men kazkur, tai ir nieko daugiau nepraso...
Mums 10 men. bet karta per nakti tai dazniausiai pabunda, tada duodu arbatytes ir toliau ramiai miegam
atsikelia valgyti MP, buna ivairiai, bet dazniausiai mazdaug 3-4 kartus per nakti.
Iki 11men miegojo ramiai, bet dabar kiekviena nakti keliasi ir duot gerti neuztenka
Nuo kokio 10 mėn.neduodu nieko. Man gaila vaiko dantukų. Jeigu jau labai triukšmauja,pasiūlau nebent vandenuko.Bet jis netinka dažniausiai.
Dukrelei 1,5 metuku, keliasi nakti daznai - atsigerti MP
Du kartus.vienakart geria piena,kita vandeni.
nesikelia nuo 7 men nei gerti nei valgyti
dazniausiai keliasi karteli ir reikalauja misinuko
mano mazyliui 10 menesiu, bet per visa laika nuo gimimo galeciau ant ranku pirstu suskaiciuot kiek kartu buvo atsikeles nakti atsigerti/pavalgyti
sveiki, mano vyreniajai mergaitei, metai ir desimt menesiuku. iki pusantru metuku nakty dazania prabudinedavo-gerdavo po kelis akrtus pieneli, per nakti net apie puse litro pieno isgerdavo ir labai neramiai miegodavo, zyzdavo. nuo pusantru metu, nutariame nutraukti naktinius maitinimus ir nebeduoti pienelio. savaitele daveme gerti paprasta, nesaldinta vandenuka, ir po savaites viskas-nebereikejo nei pienelio, nei vandenuko begerti:) ir mergaite ramiau pradejo miegoti, nakty visai nebesikelia, nebeniurzga ir ismiega visa nakty. tik ryte anksti nori pienuko
Nuo 10 mėn. nebedavėm nieko ir pradėjo išmiegoti iki ryto
Kai nutraukiau naktinį mp, nieko naktį negerdavo. Jei nubunda,tai tam,kad pakeist miego pozą.
|