Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikas keliasi naktimis gerti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
kkkrista
pati issibudinus truputi atsigeria arbatytes, as jai i lovyte idedu puodeli su snapeliu, tad kartais isgeria visa, kartais negeria visiskai smile.gif
migė
maniske 1,5 men. keliasi paryciais mamos pienuko biggrin.gif
vygita
ne visada bet tenka nakti arbatytes atsigert smile.gif
Meškašunis
Taip, arbatos, sulciu ar vandenuko atsigeria. As jai padedu buteliuka lovos kampe. Kai reik ji pasiima, paskui numeta bile kur. Kai reik vel susiranda. Pieno jokio negeria seniai.
Gluosneta
Mums 2.8m. ir mes kartais keliames atsigerti naktim.Praso pieno bet ka paduodu ta atsigeria.Mane prigasdino gydytoja kad tai blogai jei geria naktim ir juolab kad mes diena daug isgeriam.Padarem kraujo ir slapimo tyrimuka viskas thumbup.gif Jeigu daug vaikutis geria tai vienas is diabeto pozymiu man pasake,kaip as pergyvenau kol paaiskejo tyrimo rezultatai.Bet viduj jauciau kad mes sveikuciai smile.gif
Uksnė
Niekada nesikelia. Jau nuo 4 mėn išmiega per visą naktį smile.gif
tomuliukas
Keliasi ne gerti bet valgyti ir ko tuoliau to dazniau doh.gif Bandau arbatyte pakist is kart atpazysta supyksta dar labaiu ir tenka misinuka ruost
saule1
Keliames valgyt 2-3 kartus pilnai ax.gif
Upjora
Kai perejom prie misinuko(nuo 8 menesiu) nebesikelia naktim thumbup.gif
vikusedo
mano dukryte iki 6 men beveik nuo pat gimimo nesikeldavo nakti. o nuo 6 menesiu pradejo budinetis ir valgyti. kartasi net labai daznai g.gif
Marisa
Mano vaikas niekada nesikele gerti nakti. Manyciau, kad cia tik iprotis.
Meškašunis
O musu keliasi...
Gal ir iprotis, bet kad mes tycia nepratinom jos gerti. Vasara viskas prasidejo, kai karsta buvo. Pradejo litrais maukt nakti. Ji pabunda ir kazko praso, duodi tuti - ne, ant puodo - ne. Pasirodo, gerti. Tai kaip neduosi, jei norisi. Musu tetukas iki siol geria nakti, pasidejes ant stalelio bambali vandens eina gult, per nakti ispampia doh.gif . Tai genai gal ? lotuliukas.gif
Kai gertuvele ismoko naudotis, tai padedavau lovos kraste, pati paimdavo, o dabar i toki buteliuku laikikli idedu, kur prie loveles tvirtinas. Aisku, ji paima, atsigeria, bet atgal nepadeda lotuliukas.gif , pameta lovoj, pabudusi iesko. Kartais ir neranda. Tada zyzia lotuliukas.gif
@mamyčiukas@
maniske dar keliasi nakti atsigerti doh.gif
Cipare
g.gif keltis keliasi bet ne pavalgyt o pasitikrint ar mama salia
InetaII
Maniskis tai naktimis prabunda ir jau prasiziojes laukia kol duosiu arbateles atsigerti, jei gerai miega tai pora kartu prabunda, jei dantukai kamuoja ar slogyte buna tai dazniau prabunda arbateles gerti
jurgytia
Keliasi, bet gerti aš neduodu. Nes nenoriu pratinti prie gėrimų, po to sunkiai jie atpranta. Ir kaip jūs nusprendžiate, kad vaikutis keliasi gerti? Gal jį tiesiog užtektų palaikyti ant rankų, priglausti, pasūpuoti ir jis užmigtų? Bent maniškiui to tikrai užtenka. Pabandykit, gal ir jums padės...
kartone
kai prabunda visad pasiulau atsigert..jei nenori negeria...o buvo ir man taip,mazylis atsigere ir vis dar pyksta,paemiau ant keliu,truputi prisodinus laikau ant ranku,ziuriu ka darys pakalbinau,o jis apsidaire ir ziuriu tik galvyte linksta linksta ir uzmigo sededamas biggrin.gif kartais ir norisi paziuret kas pasonej yra biggrin.gif bet gert visad paryciais keliasi...nes maziukas toks putlus berniukas jam karsta tai visad ir gal jau iprato verysad.gif
laimingoji1978
Mnaiske tai keliasi net keleta kartu!!! Iki 3 men.tik karta keldavosi, o veliau jau ir 3 ir 4 kartus.Pradejau vakarais misinuko duot,tik kad nelbai padeda- vistiek kelaisi....
visadramu
Maniškiui jau 1,5 metų bet jis vis dar keliasi po kelis kartus per naktį verysad.gif . Neskubu jam duoti gert. Kartais pakanka paglostyt, kartais soskę paduot, o kartais parodo ranka, kad gerti nori - išmokiau jį rankos paspaudimu parodyt. Manau vanduo jį nuramina smile.gif
Upjora
Gerti nesikelia,bet kartais atsibunda soskes.
rainak
mano tai , kaip laikrodukas 4 val ryto kiekviena nakti:) galime net i laikrodi neziureti:)
floridija
Nesikelia.
dovile01
Maniškei dabar 1 m ir 4 mėn., tai ojėj kaip seniai jau nesikelia naktį. Net nepamenu nuo kada unsure.gif Gal nuo kokių 6 mėnesių cool.gif Aišku porą sykių, kai dantys kalėsi, gal ir buvo prabudus, ale aš nepraktikuoju čiūčiavimų vos tik vaikui knirktelėjus - truputį pazirzdavo ir vėl užmigdavo (dabar jau galit akmenim mane užmėtyt smile.gif )
Gailė
mano berniukui be keliu dienu 6 men., bet jis nesikelia nakti gerti, ta prasme buna naktu kai jis prabunda nakti, bet man niekada net mintis nekilo, kad jis nori gerti. Jei pabudes verkia, paduodu soske, apverciu ant kito sono ir jis toliau sekmingai miega, jei neverkia net nesikeliu, buna guliu ir girdziu kaip jis loveleje malasi, kartais su meskiuku zaidzia, po kiek laiko ziurek ir miega smile.gif
_Foxy_
Mano mažutė nesikelia nuo 4 mėn. Žiūrėsim kaip bus toliau, gal su amžiumi viskas vėl pasikeis ...
justmoon
Mes irgi apie 4-5 menesius jau nesikeldavome, tik paryciais (apie 6 val.) pavalgyt ir vel miegot, bet pastaruoju metu vel pradejo keltis nakti kas 3val. doh.gif Tada duodam arbatos atsigerti ir toliau miega. Mes vis kaltiname dantis, jau 4 turime, tai galvojame, kad gal jau kiti kalasi g.gif Gal kam nors yra taip buve, gal ka patarti galite? g.gif
Indula
Mano berniukui db 8 mėnesiai.Keliasi apie 3val nakties pienuko, paskui jau paryčiui,apie 6.30-7.0.Būna, kad ir anksčiau pabunda, paduodu tiūtę ir tliau miega.bet apie 3 val tiūtė jau negelbėja, jau nori gerti.Bet db galvoju gal reik jau duoti ne pienuką, o vandenuko ar arbatėlės g.gif
InSpero
Ne. 4u.gif
Kyvis
gerti nesikelia ir niekada nesikele, tik kol maitinau MP iki metu, bet cia turbut uzkandziavimas skaitesi biggrin.gif
Devintam danguj
Maniškis naktį keliasi po 3 kartus doh.gif bet tik tam, kad paimčiau ant rankų ir panešiočiau kol vėl užmigs. Gerti prašo labai retai. schmoll.gif
Vanilė
Kartais gerti atsikelia ax.gif
Gabanne
Keliasi doh.gif
Sūpynės
nesikelia nuo 1,2 m., kai atsisveikinom su mp ax.gif nuo tada ir pradejau normaliai miegoti ir ilsetis ax.gif smile.gif
mamakarolina
kartais keliasi, o katais ne bigsmile.gif
CiaRuta
keliasi ir gana dažnai, nežianu reiks gal bandyt kažką daryt kad rečiau keltusi, bet čia gal dėl to, kad šiaip neramiai miega
Upjora
Kai atsisakė MP,nustojo keltis naktimis rolleyes.gif Jau 12 mėnesių ramiai miegam rolleyes.gif
Kidman
Ne, niekada nakti negeria. Nuo tada kai naktimis nebevalgo-nuo 8 men kazkur, tai ir nieko daugiau nepraso...
floridija
Mums 10 men. bet karta per nakti tai dazniausiai pabunda, tada duodu arbatytes ir toliau ramiai miegam ax.gif
bim-bam
atsikelia valgyti MP, buna ivairiai, bet dazniausiai mazdaug 3-4 kartus per nakti.
Kvakuska
Iki 11men miegojo ramiai, bet dabar kiekviena nakti keliasi ir duot gerti neuztenka verysad.gif
bim-bam
QUOTE(Kvakuska @ 2010 06 10, 07:33)
Iki 11men miegojo ramiai, bet dabar kiekviena nakti keliasi ir duot gerti neuztenka  verysad.gif
*

o ko dar reikia, kai atsikelia?
Megaera
Nuo kokio 10 mėn.neduodu nieko. Man gaila vaiko dantukų. Jeigu jau labai triukšmauja,pasiūlau nebent vandenuko.Bet jis netinka dažniausiai.
Charme
Dukrelei 1,5 metuku, keliasi nakti daznai - atsigerti MP mirksiukas.gif
miligerta
Du kartus.vienakart geria piena,kita vandeni.
kerola
nesikelia nuo 7 men nei gerti nei valgyti ax.gif
bitė Majaa
dazniausiai keliasi karteli ir reikalauja misinuko doh.gif mums 1,5 metuku.
mamakarolina
mano mazyliui 10 menesiu, bet per visa laika nuo gimimo galeciau ant ranku pirstu suskaiciuot kiek kartu buvo atsikeles nakti atsigerti/pavalgyti bigsmile.gif turiu saunu vyruka, kuris ismiega visa nakti nuo pat gimimo thumbup.gif
astule5
sveiki, mano vyreniajai mergaitei, metai ir desimt menesiuku. iki pusantru metuku nakty dazania prabudinedavo-gerdavo po kelis akrtus pieneli, per nakti net apie puse litro pieno isgerdavo ir labai neramiai miegodavo, zyzdavo. nuo pusantru metu, nutariame nutraukti naktinius maitinimus ir nebeduoti pienelio. savaitele daveme gerti paprasta, nesaldinta vandenuka, ir po savaites viskas-nebereikejo nei pienelio, nei vandenuko begerti:) ir mergaite ramiau pradejo miegoti, nakty visai nebesikelia, nebeniurzga ir ismiega visa nakty. tik ryte anksti nori pienuko
skruzdeliukas77
Nuo 10 mėn. nebedavėm nieko ir pradėjo išmiegoti iki ryto smile.gif
tigrin
Kai nutraukiau naktinį mp, nieko naktį negerdavo. Jei nubunda,tai tam,kad pakeist miego pozą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.