o mes daznai keliames nakti arbateles atsigert, ypac kai dantukai dygsta
mano dukrytei 2m.4men., dar beveik kiekviena nakti geria - bet tik virinta vandenuka - dantukus saugom
Seniau būdavo išmiega visą nakty tai nuo 3 iki 6 mėn. Bet dabar jau pradėjo keltis vis atsigerti. Išgeria 50 ml ir toliau sau ramiai miega.
Buna kad ismiega, o buna, kad keleta kartu keliasi atsigert
dar nebuvo tokios nakties,kad neatsikeltų ir negertų
Dukryte iki 2metuku keldavosi atsigerti tai visad nakciai turedavau arbatytes ,bet kartais sildydavau pienuka,nes labiau megdavo atsigert pienuko,gal taip sociau ,nes nelabai valgi
Maniskiui greit bus dvieji, bet nakti keliames ir ne po vien karta, kartais sysiuko, kartais reikia ant kito soniuko perversti. Naktimis jau negeriam ir nevelgom nuo 4 men.
IKi 10 mėn keldavosi stabiliai 2 k. per naktį MP pagerti. Dabar keliasi arbatėlės gurkštelti, nors kartais užtenka tik soskiuką įdėti.
iki 1.5 matinau MP tai keldavosi 1-2 kartus per nakti, o kai nustojau maitinti ismiega gerai visa nakti
Kol maitinau MP, naktį atsikeldavo, nustojus, nereikia jokių kitų skysčių - net ir neįsiūlysi... Miega visą naktį
Tiek kai maitinau pati,tiek dabar keliasi naktim po kelis kartus
Is pradziu maniau,kad visa esme pripratime,nes naktim maitinau iki 1m. o dabar jau nezinau
NESIKELIAM jau gerus metus
Mano bernuzelis jau kokios 3-4savaites naktim nesikelia gerti nes kai ismeciau bonkute su soske
keliasi gerti po kelis kartus,kartais viena karta,kartais apart atsigerimo visa nakti inkscia
Mes geriame virinta vandenuka is buteliuko "Avent" su snapeliu, visada uz pagalves laikome, prabunda atsigeria pats ir toliau miega
Mano kleckas kasnakt 1-2k prabunda atsigert vandenuko,o ir didysis eidamas miegot ant stalelio pasideda puoduka vandens
O as jau praradau vilti, kad mano merginos kada nors ismiegos visa nakti-jei viena ramesne, tai kita butinai visa nakti prasisuks, prasimals, cypaus...Va ir dbr sedziu prie kompo, nes kaip reikalas isbudino
Mano didziajam jau beveik 3m.tai retai kada ismiega neatsibudes,tai jam duok rankyte,tai uzklok,tai kazka sneka,o as kaip jautriai miegu tai giirdziu.Omazius tai kelias ir kelias valgyt,nes maitinu savo pienu.
mums šeši mėnesiukai ir mes išmiegam visą naktį, t.y. nuo 10val iki 7 val ir neduodu nieko gerti
savo mergyte maitinu dar savo pieneliu,tai naktimis geriausiu atveju atsigeria 1-2 kartus,o jei neramiai miega,tai min 3 kartus.galvojau,kad taip yra del to,kad pati maitinu,bet paskaicius temele isitikinau,kad buna ivairiai.aisku,kartais vargina tas naktinis maitinimas,bet ka padarysi.
Mano suneliui 4 mėn. ir jau mėnuo kaip nebesikelia naktimis. Ismiega nuo 22 val. iki 7 ryto. Nuo mėnesio valgo misinuka. Buna kartais kad pradeda muistytis ir zyzti, bet tuomet isikeliu pas save i lova, pasiguldau ant šonelio ir taip išmiegam iki ryto. Nieko gert neduodu ir nepratinu. Gal taip ir nereiks. Duok dieve kad niekas nepasikeistu.
Jau kokie 3 menesiai kaip leidzia teveliams ramiai miegoti nakti
Mano abu vaikai naktimis iki 2 metu keldavosi naktimis po 2-3 kartus, atsigerti, ar siaip ko. Is pradziu duodavau misinuka, po to arbatos, o veliau kai pradejau prie paprasto vandens pratinti, tai beveik ir nebesikele.
kai prabunda, duodam gerti pienuko.
Mes dar geriam mamos pieniuką dvyliktą ir šeštą ryto. Dažnai atsibunda ir apie trečią nakties, tai tėvelis paėmęs užsupa ir užmigdo. Skaičiau, kad reikia vietoj pieniuko pasiūlyti vandens. Dieną prieš užmigdamas geria, o naktį tokį koncertą užtaiso, kad sunku ir nuraminti
mao dukryte taip pat keliasi atsigeria arbatytes ir vel uzmiega
ISMIEGAM VISA NAKTI BE JOKIU ATSIGERIMU.PATI NEMAITINU.SIAIP JAU SENOKAI NEGERIAM NAKTY NIEKO.
Maziuke keliasi apie 5 ryto, atsigeria misinuko ir vel miega iki 9 val.
Maziuke keliasi nakti atsigerti kelis kartus,duodu nesaldinto vandens
QUOTE(ssaulelee @ 2008 02 22, 19:30) labas,o ka duodat nakti atsigert,vandens ar arbatos?mano mazylei jau 2 metukai,bet ji iki siol naktimis keliasi atsigert arbatos As tai savo vyresniajam, kai tik isdygo pirmasis dantukas, naktimis duodavau tik vandens. Jokiu kompotu, arbatu ir t.t. Pries nakti po pienuko, valydavau jo viena dantuka, veliau ir kitus.., visi juokdavosi
Maniskiai ne vienas nesikele nakti gerti
Mano 9 mėn. vaikiukas kiekvieną naktį atsibunda, atsiogeria pienuko ir užmiega. Dabar, kai dantukai dygsta, dažniau atsikėlinėja, skauda dantenos, tai žindymas kažkiek apmažina tą skausmą.
labas, mano vaikuciui 1,8 jis keliasi nakti atsigerti po 2 ar net 3 kartus
musu jau nesikelia gerti. keliasi siaip, nes nenori viena miegoti ir prasosi kad ja paimtume i savo lova.
Ismiega visa nakti be jokiu atsigerimu
manoji anksčiau išmiegodavo visą nakti,o dabar kas 30min.keliasi atsigerti,nespėju užsnusti kai vėl keltis reikia,tai labai vargina ir dar diena miega po 20-30min.ir nei kažko pasidaryti nespėji,nei pailsi,o dar dantukai ruošiasi dygti
ismiega visa naktį
o mano dar ir dabar naktim keliasi ,kartais net po kelis kartus atsigeria pieno ir toliau miega ,buna kelios naktys kai ismiega ir vel keliasi
Mano panelyte irgi vis dar keliasi po kelis kartus
Kartais viena karta atsikelia pavalgyti
pradzioje kai pati maitinau tai tekdavo nakti maitinti, bet kai baigesi MP tai ir baigesi kelimaisi nakti
mano ismiega visa naktele,tik viduryje nakties turiu isikelti i savo lova
Skyscius megstame ir diena ir nakti
Butinai, vandenuka ir nakti gurkstelim kelis kartus.
ismiegam visa nakti
musiske irgi nuo triju savaiciu ismiega visa nakti ir negauna jokiu arbateliu
Būna išmiega visą naktį, būna kartą tik atsikelia atsigerti pieno.
naktį keldavosi iki beveik 1 m. 6 mėn.
Maniskis ir kol maitinau MP tai budavo nakti kad atsikeldavo, bet kai tik nustojau pati maitinti ir vakare pradejau duoti kosyte ir pienuko tai jis iki siol iki 9 ryto ismiega
o manoji panele, nesikel...nors dar mazute bet jai nereik visa nakti ramei ismieg
|