Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar jūsų vaikas keliasi naktimis gerti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4
lapkrite
[FONT=Arial][SIZE=1]
Sveikos, mamytės 4u.gif
Man neduoda ramybės viena problema, mano sūnui 1ir 10 mėn ir jis naktimis keliasi gerti. Kartais būna , kad ir visą naktį ramiai išmiega, bet tai būna retai. Norėjau paklausti jūsų nuomonės, ar jūsų vaikučiai keliasi naktimis gerti?

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url]

url=http://www.supermama.lt]user posted image[/url]

Sidabrinė
Maniskei 1,6 m bet taip pat keliasi atsigerti (pienuko arba sulciu),ir ji nuo pat gimimo...bet as nepergyvenu,juk ir paciai kartais nakti norisi atsigerti biggrin.gif
Kai mazesne budavo tai tekdavo keltis ir paduoti gerti,o db buteliuka idedu,pati susiranda ir atsigeria ax.gif
laimav
mano tai nei didzioji nei mazasis nesikelia nakti gerti schmoll.gif
mamacka23
maniskis tai keliasi po pora kartu,viena karteli vandenuko atsigeria,kita kart jau butinai pieno,nes isalksta blink.gif nors ir stengiames vakariene gan socia pavalgyt blink.gif schmoll.gif buna kartais kad pats susiranda buteliuka ir atsigeria,leidzia saunuolis "per sventes"pailset thumbup.gif
olivija1981
Mano dukryte buna,kad keliasi nakti gerti,bet ne kiekviena nakti. Ji taip nusiramina, nes pradeda miegodama niurzgeti ir praso gerti. Atsigeria ir miega ramiai toliau smile.gif
egzootika
Mano maziui jau tuoj trys metai, bet iki siol keliasi atsigert manau tai normalu juk skysciu reikia daug. Ipac kaip liga uzpuola skysciu reikia kuo daugiau.
ssaulelee
labas,o ka duodat nakti atsigert,vandens ar arbatos?mano mazylei jau 2 metukai,bet ji iki siol naktimis keliasi atsigert arbatos verysad.gif ,bet pastebejau ,kad ant priekiniu dantuku atsirado tamsiu demeliu ir itariu kad cia nuo naktiniu arbatos gerimu g.gif .vis bandau vietoj arbatos vandenuko duot,bet ji negeria ir taip pradeda rekt ,kad siaubas.neisivaizduoju kaip atpratint,gal kuri esat su tuom susidurus?
lapkrite
As tai visko dodu ir arbatos ir kisieliaus ir vandens. Man vienas odontologas pasake, kad apnasos ant dantu gali buti nuo pieno, jei vaikas ji geria pries miega. pas mano maza ta pati problema verysad.gif
ssaulelee
Mes vasario 28 eisim pas vaiku odontologa konsultuotis,ziuresim ka pasakys ax.gif
Dykuma5
Maniškiui jau 6,5 ir tai kartais keliasi atsigerti........
Iki 2 metų tai arbatytę ruošiau [o, manau, reikėjo vandenuką],o dabar - visada prieš naktį prieškambaryje pastatau puodelį su vandeniu [mineraliniu negazuotu ar virintu] ir duodu, kai prašo.......
Festa
Iki metuku tai duodavau kartais, jei pabustavo ir verktdavo, bet po to daktare pasake gaeriau nepratint nes bus pastoviai taip ax.gif tai dabar labai dziaugiuos, kad ramu smile.gif
bulia
Mano dukrytei 1.6m tai irgi keliasi du kart per naktį smile.gif ... nežinau ko , bet duodu gert (sulčių skiestų su vandenuku) ir miega toliau smile.gif
Auksesmama
Maniskei dabar 2.9,jau kokie pora men ,kaip negeria naktimis,o pries tai visada viena karta gerdavo arbatos ar pieno doh.gif
Šalta
taip geria arbatyte, bet be jokiu pasaldinimu, arba vandenuką.
erikanas
Laba! Kol valgė pienuką - keldavosi, kai pradėjau maitinti tik ryte - nebesikelia (o įprato per kokias 2 svaites). Ir dar - vakare pasidedam kartu puoduka su vandeliu į lovytę - tad ryte pabudusi anksčiau - savarankiškai susiranda smile.gif
giedre g
user posted image

mes miegam visa nakti iki ryto ir gert nereikia.
raciren
kelėsi iki kokia 4-5 mėn. bet kai pamaciau kad jis tik keliasi, del įpratimo, tai visiškai nebedaviau, jam gert, tai dar pora dienų atsikėle, o paskuj nebe thumbup.gif
zaliaake123
Musiskis iki metuku visada keldavosi pienuko, o dabar tik retkarciais, jei maziau vakare pavalgo. Po truputeli ir mes pradedam ismiegoti visa nakti thumbup.gif
Pacific
kaip buna karsta, tai atsigeria pora gurksniu vandenuko. o dabar ziema tai nebegeria. nors dar neismiegam visos nakties, vis buna pravirksta (bet tikrai ne del maisto, nes pienuko jau nuo 4menesiu nebegeria naktim).
ssaulelee
labas.Buvom pas stomatologa,pasake jokiu budu nakti neduoti arbatos ,o tuo labiau pieno,jei nori gert ,tik paprasto vandenuko.nezinau kaip mes cia sia nakti praleisim,tiek pripratus prie arbatos ... g.gif
niamniuskyte
Nesikelia miega visa nakti,bet ryte daug geria rabatos 4u.gif
Babe
Mano vaikas gere naktimis tik kol maitinau, dabar nemaitinu ir naktimis nebegeria.
*sony*
o maniškis prabunda po kelis kartus naktį ir vis pageria pienelio,taip laukiu kol pagaliau išmiegos visą naktį ir nebesikels,ir aš galėčiau pailsėti normaliai ax.gif
Saulytėxx
Mano sūneliui dabar 2,9 m ir kokie 2 mėn kai naktimis nebegeria thumbup.gif , o gerdavo viską ar tai pienas , ar sultys, ar arbata. Mielos mamytės atpratinkite kuo ankščiau, nes turėsite vargelio. Nes vaikas ne kiek nori gerti, o kiek įprotis. Suraskite būdų pačios kaip tai padaryti. AŠ ATPRATINAU SAKYDAMA, KAD LAPĖ IŠGĖRĖ, NES IŠ PASAKŲ BIJO LAPĖS, IR GAL TIK KOKIAS 2 NAKTIS TAIP. smile.gif Ir viskas jokio vargo- išmiega visą naktį, ir pati pailsėjusi ir vaikui manau saldesnis miegelis. O, tiesa, dantukus tai jau ne kokius turime ir tai naktinio gėrimo pasekmės - kariesas verysad.gif
Aistulle
Manoji keliasi naktimis kelis kart atsigerti...Tai vis galvoju kaip cia atpratinti, ir svarbiausia niekas netinka, butent arbatos reikia... doh.gif o jei neduodu, verkia... ax.gif
Niu kaip nors gal iki dvieju metuku atprasim nuo naktiniu atsigerimu...taip norisi visa nakti issimiegoti ramiai... bigsmile.gif
Klepesova
keliasi- aš maitinu- tai 1 kartą atsikelia atsigerti. 4u.gif
Kristina-Dimka
maniske ir pripratus naktimis gert arbata,bet pradejau duoti vien tik vandeni naktimis tai pradejo maziau keltis.jai atsikelia t5ai tik truputy atsigere ir miega toliau.ir miegot pradejo be buteliuko,pries tai uzmigdyt negalejau be jo,o kai iseit i lauka eikedavo o be butteliuko negaledavo,oj koks kosmaras budavo,salto tai neduosi blink.gif
PienėsPūkas
Iki šiol geria vandenį. Jokių arbatų nedaviau ir neduodu dėl dantukų. Neseniai vaikui nupirkome normalią didelę lovą, tai prieš užmiegant atnešu vandens, padedu į lovą ir vaikui parodau. Sakau, kai norėsi atsigerti - pasiimk ir gerk. Paprastai ryte tuščias puodukas būna mirksiukas.gif
Naktims naudojam neišsipilantį Avent puoduką mirksiukas.gif
medison
Maniškė ir keliasi doh.gif ,bet mes ir naudojam Avent puodelį,tai iš vakaro paduodu jai,naktį pati susitvarko... nebent neranda arba būna gėrimas pasibaigęs-tada reik jau mamai atsikelt doh.gif . o geriam nesaldinta mėtų arbatėlę,arba tiesiog vandenuką.
Sūnus nustojo naktim gert,kai į daržiuką išėjo ir pampersiukus nustojom nakčiai dėt~2m.5mėn.
kiri111
DUKRYTE NIEKAD NESIKELE IR NESIKELIA, IS RYTO GAUNA ARBATYTES, TADA IR ATSIGERIA, NAKTI NIEKADA NEPRASO. schmoll.gif SUNUS KAI BUVO MAZAS, TAIP PAT NAKTIMIS NEGERE. smile.gif
Lotyna
Maniskiui 2 m. ir 10 men. bet iki siol keliasi naktimis.. ir net ne po viena karta doh.gif
tiesa, iki 6 men. visai nesikeldavo, dar tada maitinau savo MP.. ismiegodavo neprabudes po 9-12 val. doh.gif o kuo didyn, tuo grazyn doh.gif kartais suvaro po 4-5 buteliukus nakciai.... rolleyes.gif aisku, miegam su pampersais, nes po tokiu naktiniu gerimu ne vienas buna sunaudotas doh.gif gal kazkaip iki mokyklos tikiuos isaugsim is to lotuliukas.gif mirksiukas.gif
LIUKA*
Mano dukrytei 1metai ir 20dienu. Nakti nesikelia nei gerti, nei valgyti. thumbup.gif
Juritele
Dukryte jau labai seniai (gal nuo kokiu 7 ar 8 men) nesikelia gert ax.gif
Magnifique
Nei vienas,nei kitas nesikelia.Pageria ryte,atsibudę. rolleyes.gif
Zinke
Maniskis nesikelia, bet as kai tik baigiau matinti naktimis apie 10 men. , tai kad ir atsikeldavo po to niekada neduodavau gerti. Tai matyt ir nepriprato. Dabar 1 m 10 men. smile.gif
Druska*
mano vyrukui 1m bet jis keliasi gerti, kartais viena karta kartais du rolleyes.gif laukiu tos dienos kada jau nebesikels biggrin.gif
coffeeLATTE
maniske negeria nakti nieko, nes as neduodu, pradejau neduot nuo 6 men, ir nereikejo, ir dabar nereikia.
Wildberry
Geria arbatą vieną kartą per naktį thumbup.gif Palyginus su anksčiau tai tikras rojus thumbup.gif Nes būdavo laikai kai po 5 kartus per naktį keldavosi verysad.gif
niamniuskyte
Nesikelia ismiega visa nakti 4u.gif
AlionaG
Mes ir jau nesikeliam jau senokai, oi tikras rojus, nes taip buvo sunku paskui diena blush2.gif
joviliukste
mano mazoji keldavosi kelis kartus pienelio gerti naktim doh.gif bet paskui paskaiciau knygoj kad nuo 6 men.jau vaiko organizmas pilnai gali istempti visa nakti nevalges, o vaikuciai prabunda tam, kad pajaustu mamyte ir paragautu saldaus pienelio mirksiukas.gif tada kai ji prabusdavo paduodavau paprasto virinto vandenelio, o tas matyt labai nepatiko blink.gif ir po 2 sav.vandenelio padavinejimo, dar db pamenu kaip ismiegojau visa nakti thumbup.gif buvo tikrai super, o db taip visada mirksiukas.gif
welisa
keliasi viena karta nakti. Kartais ismiega visa nakti, bet taip buna retai.
alinaz
sveikos mamos. mes tai ismiegodavom visa nakti nuo 1 men, o dabar jau gal kokie pora menesiu geriam nakti kelis kart misineli, nes pieno negeria. ka galit patarti g.gif ? gal kaip raset vandenuka pabandyt duoti? blush2.gif
agule
mano panele irgi nakti keliasi pora sykiu duodu pieuko, pavalgo ir tokiau miega, bandziau duot arbatos nakti bet negere
SD
Nuo puses metu pas mus naktys skiriamos tik miegui mirksiukas.gif
ŽuvelėNEauksinė
manoji nakti geria arbata,bet as nesikeliu smile.gif padarau pilna buteliuka arbatos pries nakti,padedu palei pagalve jai ir isgeria kiek jai reik,dazniausiai tai tik 100ml isgeria. smile.gif
anksciau irgi miegodavom visa nakti,nuo pusmetuko iki metuku mazdaug,kol nepradejo kruminiai dantys kaltis smile.gif dabar beliko iltinuku sulaukt,ir tikiuosi tada jau vel miegosim be jokiu arbatu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(alinaz @ 2008 03 29, 18:04)
sveikos mamos. mes tai ismiegodavom visa nakti nuo 1 men, o dabar jau gal kokie pora menesiu geriam nakti kelis kart misineli, nes pieno negeria. ka galit patarti g.gif ? gal kaip raset vandenuka pabandyt duoti? blush2.gif
*

duokit arbatos vaikui nakti,lai geria smile.gif o jei atpratint norit tai su vandenuku arba isvis neduokit biggrin.gif
*finy*
Pakaičius kad jūsų leliai išmiega visą naktį,toks pavydas suemė.Manoji sugeba net į valandą kelis kartus pabusti doh.gif Nebepamenu tokių naktų,kada miegojau normaliai unsure.gif O jei pasiūlau atsigert iš buteliuko,tai tiek isiklykia,kad...Nebežinau jau ką daryt verysad.gif
asta sal
as su dukryte vargu neturejau niekada. dukryte gal tik kelias savaites kelesi naktimis ir tai tik koki karta per nakti. Mes miegame gerai 4u.gif
JBijoux
Mes labai dziaugiames ramiomis naktimis ax.gif nuo 1,5 men,miegam visssaa naktiii ,is pradziu keldavomes ziuret ar viskas gerai doh.gif tiksliau as keldavaus,nes pienas per kakla i ausis begdavo lotuliukas.gif bet ir sitas reikalas nuo poreikio susitvarke smile.gif Aciu musu Mazyliui uz ramias naktis 4u.gif
Pacific
kartais buna keliasi vandenuko atsigert.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.