Gavau dovanu abonementa i soliariuma...
labai noreciau,nes anksciau palepindavau save tokia pramoga......
parasykit prasau
dekavoju
sveikos mamuliukes,
Gavau dovanu abonementa i soliariuma... labai noreciau,nes anksciau palepindavau save tokia pramoga...... parasykit prasau dekavoju
Ultravioletiniai spinduliai skatina laktacija
nezinau.......
tai gal ir nieko visai jei laktacija skatina..... ir grazi busiu ir pieninga....
Sveika mamyte, As tai buvau soliariume ne karta.......pieno nesumazejo Dukrytė "papuko" irgi neatsisakė. Manau, kad nieko baisaus... Ingrida
oj kaip aciu,kad atsakot mamytes
tai issiruosiu ir as o tiesa,kremais tepates?nes siaip butina,tik kad meziuke paskui to kremo neprilaizytu
na as irgi manau kad nieko tokio
ir viskas gerai... eik pramoga siokia tokia turesi....
Siaip tai besilaukianciom nerekomenduojama, nes del kazkokiu hormonu galima nelygiai idegti, plemais...
As tai dar kol kas neinu... O Tu gal jau ir galetum, nes jau ilgai maitini
P.S. GiedrUla cia ne i tema, bet tavo dukryte gimusi ta pati menesi ir ta pacia diena kaip ir as
As tai galiu pasakyt tik tiek: jau seniausiai i soliariuma vaikstau (gal kai mazei buvo kokie 3 men) nu ir nieko. Ruduoju sau patenkinta O kremus tai butinai naudok, nes negalima su savo oda zaisti, bo senatvej pasidarysi susiraukslejus
Kuzia, čia juokelis buvo,ar rimtai?
Visiskai rimtai. Ir rimciau nebebuna
sita ir as skaiciau tik kai prigulsi po tom lempom, pasiruoshk - pienas varves..hehehe..ne visada ir ne visom, bet varva
As irgi einu ir vargo nematau... Tik sako, kad reikia mastito saugotis - ta prasme, pakaitus kad nepersalt. Nebegt tiesiai i lauka palta atsilapojus...
Jetau mamytes prisiskaiciau kad nekenkia tai ir as uzsimaniau
O kodel gi ne? Tik aisku nereikia "padaugint"
Paskaičiau ir aš nusprendžiau - eisiu
Nu va, pagaliau ir as issiaiskinau, o tai jau senu seniausiai temoje apie grozi, klausiau apie ta pati, tik nelabi kas reagavo. Ot tai ir as begsiu!!!
Liuks ir pienas nebego
Vel buvau...oi kaip gerai, jau geltonuoju
Dar nepavydit
ka cia pavydesi... as irgi vitamina D maziui soliariume gaminu
As irgi vis ruosiuosi i soliariuma, bet va perskaiciau siandien zurnale,kad nescia, kaip ir maitinanti negali buti tikra, kad igaus lygu idegima. Nes organizme pakites hormonu kiekis lemia, kad kuno dazas - melaninas pasiskirsto netolygiai.
Bet is jusu komentaru suprantu, kad ne vienai taip neatsitiko, tai gal bandyti?
Ar gali maitinanti mama vaikscioti i soliariuma? Ar nepakenks kaip nors pieneliui? Labai noretusi pries vasara.
Eikit.Tik naudokite specialų soliariumo kremą ir kaitindamasi neperlenkit lazdos.
Sveikos naktinukes
iskilo toks klausimas-neuzilgo bus draugu vestuves, o as busiu tik tik po gimdymo. Kadangi nestuke nepiktnaudziavau saule, tai butu gerai paskrusti...Tai man ir kyla toks klausimas-ar galima lamkytis soliariume jei maitinsiu kudiki??? Lauksiu jusu info
ei, mamkos, tai nejaugi nei viena nezinote, nesusidurete su tokiu klausimu
o kodel negalima? Aisku kad galima, koks skirtumas, juk pienui nieko neatsitiks
niu jau buvo apie tai kalbėta....
galima, aš ir pati maitinu, ir į soliariumą vaikštau... pora patarimų - netepti kremuku spenelių (juk maitini) o antras - eik ir nebijok tai puikus atsipalaidavimo būdas
Iki nestumo as apie metus laiko vaiksciojau i soliariuma ir graziai, lygiai idegdavau. O dabar mano leliui 3 men. ir as maitinu. Pries pora dienu nuejau i soliariuma ir poto pora dienu buvo baisu kaip atrodziau. Tarp krutu buvo raudonas plemas, ant pilvo taip pat, veidas irgi plemuotas. Manyciau, kad vizgi maitinant yra sutrikusi pigmentacija ir kol maitinsiu daugiau neisiu
Na pagaliau sulaukiau atsakym
aciu mamytes labai Monet, as sakau gal cia tokie atvejai individualus?? Aisku, bet kam gali pasitaikyti... Dar karta - labai aciu
As nepatarciau eit i soliariuma. raudoni plemai-tikrai ne individualus atvejai. Aisku tau gali pasisekti ir iseisi sausa is vandens. Bet yra vienas bet, bunant nesciai ar maitinant organizme melaninas pasiskirsto netolygiai. Todel yra rizika atsirasti pigmentinems demems. Bukit atsargios mamytes.
Aisku kudikiui jokios itakos tai neturi. Pasirinkit geriau savaimio idegio krema.
Sveikos, mamytes:)Reikalingas patarimas!
Ar maitinant krutimi galima lankytis soliariume?Ar tai nedaro zalingo poveikio pienui? Aciu
as lankiausi, blogo poveikio nepastebejau.
bet kokiu atveju spenelius butina apsaugoti nuo spinduliu, net jjei ir maitini ar nemaitini ar esi nescia ar ne
kada po gimdymo galima pradėti vaikščioti į soliariumą?
Į soliariumą iš vis geriau neiti. Nebent su super apsauga ir retai. Ir iš kur tox populiarumas tų soliarumų?
na as ne reklamos auka,bet i soliariuma einu nuo gimdymo praejus 3 menesiams,ir ne degintis, o apsigydyti zvyneline
as dar maitinu, o i soliariuma vaikstau ir vargo nematau. Drauge sako, negalima, atseit hormonai pakite. Bet mano oda slyksciai rausva, tokia sau baisi atrodau, kad negaliu be krempudros islisti laukan. Jokiu pokyciu po soliariumo, o oda mano jautroka, gal nuo lempu priklauso. Beto reikia atsargiai, pamazu
O kas kiek dienu mamytes einat i soliariuma?
Ir apie kokius ten kremukus pradzioje temos kalbejote? As nezinau, kuo ten reikia ka tepti:(
Einu einu kaitintis,kokį kartą į savaitę,kartais ir rečiau
o tepliotis geriausia specialiais soliariumų kremukais,jų būna pačiame soliariume pirkti,o po kaitinimosi tepuosi paprastu drėkinančiu,kad oda neišsausėtų,nes mano šiaip sausoka odelė,po dušo irgi kiekvieną kartą turiu tepti..
paskaicius jusu patarimu ir as turbut pasinaudosiu jais. Eisiu kita savaite ir as pasideginti, o tai jau balta kaip suris
oi kaip gerai
as irgi noriu pradeti lankyti soliariuma.nebuvau kokius 2 metus.norisi truput idegt,o svarbiausia nuotaika pakelt.tik kad dar maitinu krutim,tai biski baisu.gal turit patarimu?
As kazkur skaiciau, kad maitinanciai galima eiti i soliaruma, taciau del pakitusiu hormonu oda gali nelygiai idegti
Nėjau, neinu ir neisiu aš į tuos soliariumus. Geriau už tuos pinigus pasportuoti ar kokių rūbelių prašmatnesnių nusipirkti. Išvis kas čia per įsitikinimas, kad balta, vat, negražu, o ruda (atsiprašant, kaip š...) nuostabu. Kas čia per stereotipai.
P.S. Visai kas kita, kai einama ten dėl tam tikrų sveikatos sumetimų.
nebuk tokia agresyvi
as kalbejau su daktare ir ji mane nuramino.i saliariuma eiti galima maitinanciom mamom tik reikia su protu.galima megautis dirbtine saule ne ilgiau kaip 5-7 min
|