Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: žindanti mamytė ir SOLIARIUMAS?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
GiedrUla
sveikos mamuliukes,
Gavau dovanu abonementa i soliariuma... clap.gif ,bet.....nezinau ar zindant kudiki galima degintis po tom lempom....... g.gif
labai noreciau,nes anksciau palepindavau save tokia pramoga......
parasykit prasau smile.gif
dekavoju
Kuzia
Ultravioletiniai spinduliai skatina laktacija wink.gif .
GiedrUla
nezinau....... g.gif g.gif g.gif
tai gal ir nieko visai jei laktacija skatina..... smile.gif wink.gif
ir grazi busiu ir pieninga.... smile.gif smile.gif smile.gif
Ingrida
QUOTE (GiedrUla @ 2004 02 05, 08:57)
sveikos mamuliukes,
Gavau dovanu abonementa i soliariuma... clap.gif ,bet.....nezinau ar zindant kudiki galima degintis po tom lempom....... g.gif
labai noreciau,nes anksciau palepindavau save tokia pramoga......
parasykit prasau smile.gif
dekavoju

Sveika mamyte,

As tai buvau soliariume ne karta.......pieno nesumazejo smile.gif
Dukrytė "papuko" irgi neatsisakė. Manau, kad nieko baisaus...smile.gif

Ingrida
GiedrUla
oj kaip aciu,kad atsakot mamytes clap.gif clap.gif
tai issiruosiu ir as thumbup.gif
o tiesa,kremais tepates?nes siaip butina,tik kad meziuke paskui to kremo neprilaizytu g.gif
jurgeleuogele
na as irgi manau kad nieko tokio g.gif ...as jau kelis kartus buvau, nes vasara neteko degintis tai esu balva kaip suris...
ir viskas gerai... tongue.gif
eik pramoga siokia tokia turesi.... wink.gif
LOCKETS
Siaip tai besilaukianciom nerekomenduojama, nes del kazkokiu hormonu galima nelygiai idegti, plemais... unsure.gif O va zindanciom tai nezinau, kaip su tais hormonais g.gif
As tai dar kol kas neinu... O Tu gal jau ir galetum, nes jau ilgai maitini biggrin.gif Bet nezinau is tikruju - spresk pati biggrin.gif

LOCKETS
P.S. GiedrUla cia ne i tema, bet tavo dukryte gimusi ta pati menesi ir ta pacia diena kaip ir as biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tik tarp musu su ja 20 metu skirtumas clap.gif wub.gif
Spilka
sveikos mamuliukes,Gavau dovanu abonementa i soliariuma...  ,bet.....nezinau ar zindant kudiki galima degintis po tom lempom....... 

As tai galiu pasakyt tik tiek: jau seniausiai i soliariuma vaikstau (gal kai mazei buvo kokie 3 men) nu ir nieko. Ruduoju sau patenkinta tongue.gif . Kas link besilaukianciu - tai teisybe, nes kai laukiausi, as daktares klausiau ar galima soliariume degintis, tai ji man sake, kad nepatartina, nes del hormonu pertvarkos gali labai negraziai idegt, nes nestumo metu ir taip pigmentacija padideja, del to ir atsiranda visokios tamsios juostos ant pilvu wink.gif . O zindanciom tas jau nepavojinga.
O kremus tai butinai naudok, nes negalima su savo oda zaisti, bo senatvej pasidarysi susiraukslejus wacko.gif Del to kad prisivalgys - tai paprasciausiai nusiprausk po soliariumo ir ji neprisivalgys tongue.gif
Aurėja
QUOTE (Kuzia @ 2004 02 05, 07:18)
Ultravioletiniai spinduliai skatina laktacija wink.gif .

Kuzia, čia juokelis buvo,ar rimtai? g.gif
Kuzia
QUOTE (aureja @ 2004 02 05, 15:50)

Visiskai rimtai. Ir rimciau nebebuna cool.gif
MAMA2T&T
QUOTE (aureja @ 2004 02 05, 08:50)

sita ir as skaiciau biggrin.gif

tik kai prigulsi po tom lempom, pasiruoshk - pienas varves..hehehe..ne visada ir ne visom, bet varva tongue.gif O kas del kremu - netepk pacio spenelio tais kremais, ir neprisilaizys mazoji thumbup.gif
Spilka
QUOTE (MAMA2T @ 2004 02 06, 03:49)
tik kai prigulsi po tom lempom, pasiruoshk - pienas varves..hehehe..ne visada ir ne visom, bet varva tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik tas pienas turbut ne del ultravioletiniu spinduliu, o nuo silumos varva laugh.gif clap.gif clap.gif
Noa
As irgi einu ir vargo nematau... Tik sako, kad reikia mastito saugotis - ta prasme, pakaitus kad nepersalt. Nebegt tiesiai i lauka palta atsilapojus...
Smilte
Jetau mamytes prisiskaiciau kad nekenkia tai ir as uzsimaniau g.gif gal ir man save pamaloninti? g.gif g.gif
Spilka
QUOTE (Smilte @ 2004 02 06, 20:04)
Jetau mamytes prisiskaiciau kad nekenkia tai ir as uzsimaniau g.gif gal ir man save pamaloninti? g.gif g.gif

O kodel gi ne? Tik aisku nereikia "padaugint" biggrin.gif (Kaip ir visko siam gyvenime rolleyes.gif )
Akvija
Paskaičiau ir aš nusprendžiau - eisiu thumbup.gif , o galvojau kad jokiais būdais negalima g.gif
Kactukas
Nu va, pagaliau ir as issiaiskinau, o tai jau senu seniausiai temoje apie grozi, klausiau apie ta pati, tik nelabi kas reagavo. Ot tai ir as begsiu!!! thumbup.gif clap.gif Jau diena nakti sapnuoju, kaip noriu biggrin.gif
Kactukas
clap.gif bUVAU BUVAU....5 minutem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Liuks ir pienas nebego tongue.gif , neapslakste kabinos grindu biggrin.gif
Kactukas
Vel buvau...oi kaip gerai, jau geltonuoju wink.gif
Dar nepavydit wink.gif ?
ragnez
ka cia pavydesi... as irgi vitamina D maziui soliariume gaminu wink.gif
ewa
As irgi vis ruosiuosi i soliariuma, bet va perskaiciau siandien zurnale,kad nescia, kaip ir maitinanti negali buti tikra, kad igaus lygu idegima. Nes organizme pakites hormonu kiekis lemia, kad kuno dazas - melaninas pasiskirsto netolygiai.

Bet is jusu komentaru suprantu, kad ne vienai taip neatsitiko, tai gal bandyti?
Žydriausia
Ar gali maitinanti mama vaikscioti i soliariuma? Ar nepakenks kaip nors pieneliui? Labai noretusi pries vasara.
Erika Čerškuvienė

Eikit.Tik naudokite specialų soliariumo kremą ir kaitindamasi neperlenkit lazdos.
Astule
Sveikos naktinukes smile.gif)))))

iskilo toks klausimas-neuzilgo bus draugu vestuves, o as busiu tik tik po gimdymo. Kadangi nestuke nepiktnaudziavau saule, tai butu gerai paskrusti...Tai man ir kyla toks klausimas-ar galima lamkytis soliariume jei maitinsiu kudiki???

Lauksiu jusu info smile.gif))))))))))
Astule
ei, mamkos, tai nejaugi nei viena nezinote, nesusidurete su tokiu klausimu smile.gif)))))?????
Iva
g.gif kazkaip nepastebejau temos

o kodel negalima? Aisku kad galima, koks skirtumas, juk pienui nieko neatsitiks smile.gif
Sita
niu jau buvo apie tai kalbėta....
galima, aš ir pati maitinu, ir į soliariumą vaikštau...
pora patarimų - netepti kremuku spenelių (juk maitini)
o antras - eik ir nebijok tai puikus atsipalaidavimo būdas laugh.gif
Monet
Iki nestumo as apie metus laiko vaiksciojau i soliariuma ir graziai, lygiai idegdavau. O dabar mano leliui 3 men. ir as maitinu. Pries pora dienu nuejau i soliariuma ir poto pora dienu buvo baisu kaip atrodziau. Tarp krutu buvo raudonas plemas, ant pilvo taip pat, veidas irgi plemuotas. Manyciau, kad vizgi maitinant yra sutrikusi pigmentacija ir kol maitinsiu daugiau neisiu cool.gif
Astule
Na pagaliau sulaukiau atsakym clap.gif clap.gif clap.gif
aciu mamytes labai biggrin.gif
Monet, as sakau gal cia tokie atvejai individualus?? Aisku, bet kam gali pasitaikyti... Dar karta - labai aciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
koti
As nepatarciau eit i soliariuma. raudoni plemai-tikrai ne individualus atvejai. Aisku tau gali pasisekti ir iseisi sausa is vandens. Bet yra vienas bet, bunant nesciai ar maitinant organizme melaninas pasiskirsto netolygiai. Todel yra rizika atsirasti pigmentinems demems. Bukit atsargios mamytes.
Aisku kudikiui jokios itakos tai neturi. Pasirinkit geriau savaimio idegio krema.
vainius
Sveikos, mamytes:)Reikalingas patarimas!
Ar maitinant krutimi galima lankytis soliariume?Ar tai nedaro zalingo poveikio pienui?
Aciu g.gif
Jurgichka
as lankiausi, blogo poveikio nepastebejau.
rolleyes.gif
Gregorij L.
bet kokiu atveju spenelius butina apsaugoti nuo spinduliu, net jjei ir maitini ar nemaitini ar esi nescia ar ne
jomo
kada po gimdymo galima pradėti vaikščioti į soliariumą?
Kazimiera d'Artanjan
Į soliariumą iš vis geriau neiti. Nebent su super apsauga ir retai. Ir iš kur tox populiarumas tų soliarumų?
Čili
QUOTE (Kopa @ 2004 10 25, 17:01)
Į soliariumą iš vis geriau neiti. Nebent su super apsauga ir retai. Ir iš kur tox populiarumas tų soliarumų?

na as ne reklamos auka,bet i soliariuma einu nuo gimdymo praejus 3 menesiams,ir ne degintis, o apsigydyti zvyneline wink.gif yra spec.kremukai del apsaugos,be ju tikrai nepatartina lysti i soliariuma..
Soft
as dar maitinu, o i soliariuma vaikstau ir vargo nematau. Drauge sako, negalima, atseit hormonai pakite. Bet mano oda slyksciai rausva, tokia sau baisi atrodau, kad negaliu be krempudros islisti laukan. Jokiu pokyciu po soliariumo, o oda mano jautroka, gal nuo lempu priklauso. Beto reikia atsargiai, pamazu
Lotosas
O kas kiek dienu mamytes einat i soliariuma?
Ir apie kokius ten kremukus pradzioje temos kalbejote? As nezinau, kuo ten reikia ka tepti:(
anna
Einu einu kaitintis,kokį kartą į savaitę,kartais ir rečiau thumbup.gif įdegimas visiškai lygus,o pienas nė karto irgi nebėgo,eidavau ir kai nėščia buvau,na ir nieko neatsitiko..
o tepliotis geriausia specialiais soliariumų kremukais,jų būna pačiame soliariume pirkti,o po kaitinimosi tepuosi paprastu drėkinančiu,kad oda neišsausėtų,nes mano šiaip sausoka odelė,po dušo irgi kiekvieną kartą turiu tepti..
Digita
paskaicius jusu patarimu ir as turbut pasinaudosiu jais. Eisiu kita savaite ir as pasideginti, o tai jau balta kaip suris biggrin.gif
mamute2
oi kaip gerai clap_1.gif , kad tokia tema radau! seniai norejau eiti i soliariuma, bet vis galvojau, kad zindanti mama negali po tom lempikem kaitintis. dar sia savaite begsiu pasisildyt, kad per sventes rudesne buciau tongue.gif
dianna
as irgi noriu pradeti lankyti soliariuma.nebuvau kokius 2 metus.norisi truput idegt,o svarbiausia nuotaika pakelt.tik kad dar maitinu krutim,tai biski baisu.gal turit patarimu? ax.gif tik neatkalbinekit
daiwuce
As kazkur skaiciau, kad maitinanciai galima eiti i soliaruma, taciau del pakitusiu hormonu oda gali nelygiai idegti g.gif Bet as ir labai noriu eiti i soliaruma,nes esu labai isblyskusi, bet vis dar nesiryztu sad.gif
Jūra_
Nėjau, neinu ir neisiu aš į tuos soliariumus. Geriau už tuos pinigus pasportuoti ar kokių rūbelių prašmatnesnių nusipirkti. Išvis kas čia per įsitikinimas, kad balta, vat, negražu, o ruda (atsiprašant, kaip š...) nuostabu. Kas čia per stereotipai. doh.gif Fe...

P.S. Visai kas kita, kai einama ten dėl tam tikrų sveikatos sumetimų.
dianna
nebuk tokia agresyvi smile.gif nieks nesneka apie idegima iki sokoladinio rudumo.tiesiog vienom tinka labiau idegusi oda,o kitoms balta thumbup.gif atrodo.man,pvz.graziai idegusiai bet koks rubas tinka,dar graziau be ju tongue.gif
111as
as kalbejau su daktare ir ji mane nuramino.i saliariuma eiti galima maitinanciom mamom tik reikia su protu.galima megautis dirbtine saule ne ilgiau kaip 5-7 min tongue.gif juk kudikio savijauta priklauso nuo mamos smile.gif .jei mama pati sau atrodys grazi tai ir laiminga bus o kartu ir mazylis.o tai svarbiausia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
zelionuska
QUOTE(daiwuce @ 2005 02 17, 16:41)
del pakitusiu hormonu oda gali nelygiai idegti  :
*

būtent mirksiukas.gif
Ambro
QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 17, 18:01)
Nėjau, neinu ir neisiu aš į tuos soliariumus.
*

Aš irgi nėjau, neinu ir neisiu (tfu-tfu-fu) biggrin.gif Bet kitom kaip kasdieninė duona rolleyes.gif
*Nendria*
QUOTE(babarskas @ 2004 09 01, 09:22)
bet kokiu atveju spenelius butina apsaugoti nuo spinduliu, net jjei ir maitini ar nemaitini ar esi nescia ar ne
*

o kodel? blink.gif g.gif tai chia tipo kaip???gal kokius antpirshchius atsineshti??? tongue.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.