Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: žindanti mamytė ir SOLIARIUMAS?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*Gabriella*
as ir noreciau i soliariuma, bet palauksiu kol maze paauks.
Anakonda
As taip pat labai norejau i soliariuma, bet deja labai bijojau. Uztad dabar nebemaitinu ir einu tiek kiek noriu.
Svajune34
Dabar paguleti pajury turiu kur kas mazesnes ir retesnes progas, tai kad nevaikscioti baltai,kaip varnai blush2.gif nubegu karta i savaite i soliariuma.Aisku, nepiknaudziauju tuo, visada deginuosi su maudymosi kostiumeliu, nes deginti nuogas krutis ir taip nemegdavau,o dabar dar maitinu blush2.gif Galiu pakenkti to nenoredama,krutines jautresnes,kam jas dar "erzinti" schmoll.gif Manau,kad viskas kas yra priimtina paciai mamai yra jos reikalas,tik nereikia pulti i krastutinumus wub.gif
Monica
mamytes, siulau nerizikuoti. As daugiau nebeisiu....

gal tik sutapimas, bet po soliariuko as susirgau, temp virs 39... cry.gif
Lyg tai krutis perpute sad.gif . Ten juk ikaisti, po to gal pustelejo vejeslis, tiek ir tereikejo... Temp auskta, as - lavonas, pieno l. sumazejo, vaikas alkanas, misinelio nevalgo...
Zodziu problemu daugiau nei reikia
As mat pries vestuves (ne savo) norejau pasigrazint doh.gif
chris
Sveikos, mamytės. Sudomino mane jūsų diskusija. Aš esu girdėjusi, kad ir po gimdymo nepatarina eiti į soliariumą, nes maitinant dar nėra nusistovėjusi hormonų pusiausvyra, bet rinktis mums. Aš ir besilaukdama buvau porą kartų nuėjus ir nieko g.gif
Jenga
O kada po cezario galima eiti į soliariumą?
Etnamliv
QUOTE(chris @ 2005 07 28, 14:30)
Sveikos, mamytės. Sudomino mane jūsų diskusija. Aš esu girdėjusi, kad ir po gimdymo nepatarina eiti į soliariumą, nes maitinant dar nėra nusistovėjusi hormonų pusiausvyra, bet rinktis mums. Aš ir besilaukdama buvau porą kartų nuėjus ir nieko g.gif
*

Sveikos mamytes biggrin.gif
O man atrodo, kad kol maitinant krutimi pasisaugoti reiktu vis tik nuo soliariumo kaitros, kas ten zino po kiek laiko vis tiek kazkiek atsilieps. O man atrodo kad besitepant krema kazkokia jo dalis pateks vaikui i piena per oda. na bent jau taip as manau
nes
QUOTE(Svajune34 @ 2005 07 28, 09:31)
Dabar paguleti pajury turiu kur kas mazesnes ir retesnes progas, tai kad nevaikscioti baltai,kaip varnai blush2.gif nubegu karta i savaite i soliariuma.Aisku, nepiknaudziauju tuo, visada deginuosi su maudymosi kostiumeliu, nes deginti nuogas krutis ir taip nemegdavau,o dabar dar maitinu blush2.gif Galiu pakenkti to nenoredama,krutines jautresnes,kam jas dar "erzinti" schmoll.gif Manau,kad viskas kas yra priimtina paciai mamai yra jos reikalas,tik nereikia pulti i krastutinumus wub.gif
*

labai gerai pasakyta thumbup.gif
pastebejau,kad labai daug moteru ir mamu nestuke.gif megsta susigalvoti kokiu nors " negalėjimu", " nedarymu" ir t.t....kartais net absurdiškai juokigų. Tai va tikrai nereikia pulti į kraštutinumus ir viskas bus GERAI. Vaikiukui visada bus geriausia, kai gerai bus mamai: kai ji bus graži, laiminga , mylima ir mylinti. Va.
Tai linkiu tokiom ir buti.
tongue.gif biggrin.gif
Fen-berry
O aš ėjau po 3 savaičių ir thumbup.gif . Dabar nebeinu, nes ir taip saulutės užtenka smile.gif .
Alexia
As irgi suris, bet del tu hormonu neramu ... as baltaode, atsiras paskui kokios pigmentines demes ... gal palauksiu mazhumele
areska
4u.gif Sveikos mylimos mamytes. As su savo zmonai padariau staigmena Ir jai labai patiko. Yra vieni zmones kurie nuomuoja kubila ir atveza i jusu kiema tai didele atrakcija maza vaikui pasedeti vandenyje kuno temparaturos ar siek tie karstesniame. Mano zmona liko patenkinta mano staigmena o vaikas dar iki sios dienos prisiemena. jei noruite galite ir jus pasisziureti as radau per tinklalapi www.kubiliukas.lt thumbup.gif
juratiki
na ziuriu mane kamavo nezinia del soliariumo kaip ir dauguma,bet matau viska issiaiskinom ir galesim buti grazios mamkos thumbup.gif
KatiaNorg
Suprantu kad gal reiketu susilaikyt ir atsisakyt tokio malonumo kol kas, bet taip jau norisi atrodyt kaip ir anksciau kad galvoju ka cia sugalvojus,aisku jei ir butu galima degintys tik su liemenuku.
Kas gal zyno kaip is tikruju ar galima,ka sako daktarai?
FaTaFeE
as nueidavau 4u.gif nieko nera blogo kas daroma su saiku ir tam kad pasikelti nuotaika.
laiminga mama, laimingas kudikis. Juk pienukas apsaugotas, tikrai neuzvirs hihihi.gif
Žiedė
bet juk spinduliavimas yra g.gif g.gif Aš palauksiu kol baigsiu maitint tongue.gif
Maxima
Manau, kad kenkia tiek, kiek ultravioletiniai spinduliai kenkia mamos odai. Pieno kiekiui ir kokybei tai jokios itakos neturi. Bet melanomoms, deja, taip...
Roset
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 13, 16:32)
Suprantu kad gal reiketu susilaikyt ir atsisakyt tokio malonumo kol kas, bet taip jau norisi atrodyt kaip ir anksciau kad galvoju ka cia sugalvojus,aisku jei ir butu galima degintys tik su liemenuku.
  Kas gal zyno kaip is tikruju ar galima,ka sako daktarai?
*

Čia daugiau pasisakymų šia tema smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&hl=soliariumas
pumkius
QUOTE(FaTaFeE @ 2006 02 13, 23:39)
as nueidavau  4u.gif  nieko nera blogo kas daroma su saiku ir tam kad pasikelti nuotaika.
laiminga mama, laimingas kudikis. Juk pienukas apsaugotas, tikrai neuzvirs  hihihi.gif
*

As manau lygiai taip pat thumbup.gif
Man dabar tai didziausia pramoga kuria galiu sau leisti ax.gif
KatiaNorg
Va dabar skaiciau sia temele, pasirodo ji jau yra blush2.gif Pasirodo uv kaip tik skatina laktacija blink.gif
agnee
as taip pat ruosiuos i soliariuma, bet man daryta cezario operacija, o kaip del sito reikaliuko ?
Vilsen
QUOTE(agnee @ 2006 02 22, 15:42)
as taip pat ruosiuos i soliariuma, bet man daryta cezario operacija, o kaip del sito reikaliuko ?
*

man taip pat darytas cezaris ir buvo griežtai uždrausta maitinant krutimi lankytis soliariume unsure.gif juk amžinai nemaitinsit,o gražiai ideges kūnas žiemos metu visai nebūtinas bigsmile.gif ,juk viskas uždengta biggrin.gif
kregzde
O aš skaičiau, kad galima ir buvau kelis sykius po 5 minutes. Graži oda, laiminga aš, laimingas mano vaikas 4u.gif
Avokado
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 14, 14:05)
Va dabar skaiciau sia temele, pasirodo ji jau yra blush2.gif Pasirodo uv kaip tik skatina laktacija blink.gif
*

geras thumbup.gif

QUOTE(VILGRA @ 2006 02 23, 17:49)
man taip pat darytas cezaris ir buvo griežtai uždrausta maitinant krutimi lankytis soliariume unsure.gif  juk amžinai nemaitinsit,o gražiai ideges kūnas žiemos metu visai nebūtinas bigsmile.gif ,juk viskas uždengta  biggrin.gif
*

o tai cia del cezario negalima ar del maitinimo krutimi g.gif
ir, beje, kiak laiko negalima po cezario i soliariuma! gal kas zinot... doh.gif
+333+
Maitinu ir labai noriu nulėkti pasišildyti soliariume, tik nežinau ar galima, ar nepakenks mano vaikui, ar nepradings pienas? g.gif Mamytės, kurios su tokiais reikalais esate susidūrusios, pasidalinkite patirtim ax.gif
Papildyta:
Ups.. tokia tema jau yra blush2.gif pražiopsojau doh.gif lekiu ten paskaityti blush2.gif
Raganiute
bet ar UV ar šiluma skatina laktaciją? labiau tikėtina, kad šiluma g.gif
v*i*j*a
QUOTE(juratiki @ 2006 02 13, 11:48)
na ziuriu mane kamavo nezinia del soliariumo kaip ir  dauguma,bet matau viska issiaiskinom ir galesim buti grazios mamkos thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Eveneirka

QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 17, 18:01)
Nėjau, neinu ir neisiu aš į tuos soliariumus. Geriau už tuos pinigus pasportuoti ar kokių rūbelių prašmatnesnių nusipirkti. Išvis kas čia per įsitikinimas, kad balta, vat, negražu, o ruda (atsiprašant, kaip š...) nuostabu. Kas čia per stereotipai.  doh.gif Fe...
P.S. Visai kas kita, kai einama ten dėl tam tikrų sveikatos sumetimų.
*

Vieniems tas grazu,o kiti tik ignoruoja.... blink.gif bet kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu........... ax.gif

QUOTE(Monica @ 2005 07 28, 12:24)
gal tik sutapimas, bet po soliariuko as susirgau, temp virs 39... cry.gif
Lyg tai krutis perpute sad.gif . Ten juk ikaisti, po to gal pustelejo vejeslis, tiek ir tereikejo... Temp auskta, as - lavonas, pieno l. sumazejo, vaikas alkanas, misinelio nevalgo...
*

cia musiet tik sutapimas mirksiukas.gif

QUOTE(Etnamliv @ 2005 07 30, 15:45)
Sveikos mamytes  biggrin.gif
besitepant krema kazkokia jo dalis pateks vaikui i piena per oda.
*

nelabai tiketina,kad pateks-jei netepsi kremuko tiesiai ant papuku...... ax.gif

QUOTE(+333+ @ 2006 03 07, 12:11)
Maitinu ir labai noriu nulėkti pasišildyti soliariume, tik nežinau ar galima, ar nepakenks mano vaikui, ar nepradings pienas?  g.gif  Mamytės, kurios su tokiais reikalais esate susidūrusios, pasidalinkite patirtim  ax.gif
*

pienuko kiekis tikrai nesumazes ir mazyliui nepakenks.pati po gimdymo jau po menesio eidavau.ir jokiu pigmentiniu demiu nei ko kito....................... mirksiukas.gif
Eveneirka
Konsultavaus su savo gydutoju- del soliariumu.jis nieko tame blogo nemato.Nors kitom gali pigmentiniu demiu atsirasti.Pati jau seniai einu,bet kolkas dar ju nera ir tikiuos nebus ax.gif

O kada po cezario tai nezinau,reiktu pasiklausti savo gyd. mirksiukas.gif
nerkasa
Nors užmuškit mane, bet aš tikrai prieš soliariumą maitinant. Juk jei kenkia odai, tai nekenkia krūtims? Įdomi logika.
Reiks dar pasiskaityt tą puslapį kur teigiama jog tai nekenkia
DaliaG
Aš irgi manau, kad nieko tokio kelis kartus nueiti vacation4.gif
Ir pati ruošiuos, nes balta kaip sūris ax.gif Visą nėštumą nesideginau, tai dabar jau save palepinsiu lotuliukas.gif
inore
Aš po cezario 3 savaitės, nuėjau ir deginausi 7 minutes ir visai nieko blogo nepajutau pieno nei padaugėjo nei sumažėjo, ryt vėl eisiu. Jei bus kas blogai parašysiu. ax.gif
TiMa
Jau buvau ir aš bigsmile.gif thumbup.gif
Kaip geeeera blush2.gif
inore
Aš jau tris kart buvau ir labai gerai jaučiuosi. bigsmile.gif
saulėsmama
Manau,kad viskas kas saikinga neturėtų labai pakenkti,bet pati dar nedrįstu degintis. 4u.gif
TiMa
QUOTE(saulėsmama @ 2006 04 25, 20:56)
Manau,kad viskas kas saikinga neturėtų labai pakenkti,bet pati dar nedrįstu degintis. 4u.gif
*

Ir kodėl gi? g.gif
rrr?
Sveikos, 4u.gif

Atėjo pavasaris, o as balta kaip sūris. Net mano mergytė rudesnė (turbūt nuo morkų sulčių thumbup.gif ). Labai jau norėtūs "pasidegint" ( mirksiukas.gif ), bet baisu, kad nepakenktu 2.gif per pieniuką.
O kokia jūsų nuomonė šiuo klausimu? Gal kuri radot kokios informacijos ar tarėtės su savo gyditoju?
Jei galit, patarkit ir man wub.gif
LAILA
Na as tai kai maitinau, uzsukdavau i soliariuma. Nepastebejau, kad tai kazkaip pakenke pienui ir vaikui g.gif jug saulei nieks nedraudzia degintis, kai maitini g.gif
Brava
na as irgi kai maitinau norejau eiti i soliariuma, bet nedrisau, nes buvau girdejus, kad kenkia krutinei, nors kas ten zino, kaip ten butu buve g.gif
o dabar atejo pavasaris, tai balkone pasideginu, doh.gif aisku niekas nemato, nes nuosalioj vietoj gyvenam! ax.gif smile.gif
rrr?
QUOTE(Ingele @ 2006 04 28, 16:34)
o dabar atejo pavasaris, tai balkone pasideginu, doh.gif  aisku niekas nemato, nes nuosalioj vietoj gyvenam! ax.gif  smile.gif
*

g.gif g.gif g.gif pas mane kitoks atvejis: pirmas aukstas ir aplink dauk namu... doh.gif Nelabai ir pasideginsiu blush2.gif Ir norisi greitesnio rezultato smile.gif
Daivuška
Yra panasi tema apie soliariumus zindymo skyrelyje, tai paskaicius rodos ir nieko blogo g.gif , netgi viena mama rase kad UV skatina laktacija blink.gif . Na jeigu aisku tai tiesa, tai sakyciau netgi gerai rolleyes.gif
rrr?
QUOTE(daivaska @ 2006 04 28, 20:59)
Yra panasi tema apie soliariumus zindymo skyrelyje, tai paskaicius rodos ir nieko blogo  g.gif , netgi viena mama rase kad UV skatina laktacija  blink.gif  . Na jeigu aisku tai tiesa, tai sakyciau netgi gerai  rolleyes.gif
*

Aha, as ir jau radau, kad pasikartojau blush2.gif
agnee
as irgi einu i soleriuma, dar tik 3 men nepilnai mano mazei ir as po cezario bet gydytoja leido. zinoma ne per daznai. visas blogumas tame kad gali atsirasti pigmentiniu demiu blink.gif
sssaule
Aš irgi eidavau į soliariumą, tik krūtinę užsidengdavau. Gydytoja sakė kas su saiku viskas gerai.
editast
bigsmile.gif sveikutės ,maitinu ir soleriumas tikrai man nepakenkė. ax.gif tik juokauju ,kad truputy bus pienukas šiltesnis rolleyes.gif
Nivea
Aš tai kartą per savaitę nuvažiuoju į soliariumą ir kol kas jokių blogumų nepastebėjau.
oxis
as irgi einu i soliariuma,tik pries maitindama butinai nusiplaunu krutines,kad nebutu pasalinio kvapo ir skonio.
ausand
Pasiskaičiau ir nusiraminau, dabar ir aš eisiu, nes labai norėjau, bet ir baisu buvo. Jei sakot, kad nieko bloga tai nueisiu. smile.gif
Garbanele
Ar galima degintis soliariumuose maitinančiai mamytei? g.gif
ramzyte
Aš taip pat po gimdymo norėjau įdegti,nueiti į soliariumą,bet nerizikavau smile.gif
Nivea
O aš deginaus ax.gif ir nieko. Šiaip, Garbanele, yra jau ne viena tokia tema, paieškok, rasi daugiau pasisakymų, paaiškinimų. Be to, skaičiau ir gydytojos pasisakymą - ji rašė, kad nieko blogo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.