as ir noreciau i soliariuma, bet palauksiu kol maze paauks.
As taip pat labai norejau i soliariuma, bet deja labai bijojau. Uztad dabar nebemaitinu ir einu tiek kiek noriu.
Dabar paguleti pajury turiu kur kas mazesnes ir retesnes progas, tai kad nevaikscioti baltai,kaip varnai
mamytes, siulau nerizikuoti. As daugiau nebeisiu....
gal tik sutapimas, bet po soliariuko as susirgau, temp virs 39... Lyg tai krutis perpute Zodziu problemu daugiau nei reikia As mat pries vestuves (ne savo) norejau pasigrazint
Sveikos, mamytės. Sudomino mane jūsų diskusija. Aš esu girdėjusi, kad ir po gimdymo nepatarina eiti į soliariumą, nes maitinant dar nėra nusistovėjusi hormonų pusiausvyra, bet rinktis mums. Aš ir besilaukdama buvau porą kartų nuėjus ir nieko
O kada po cezario galima eiti į soliariumą?
QUOTE(chris @ 2005 07 28, 14:30) Sveikos, mamytės. Sudomino mane jūsų diskusija. Aš esu girdėjusi, kad ir po gimdymo nepatarina eiti į soliariumą, nes maitinant dar nėra nusistovėjusi hormonų pusiausvyra, bet rinktis mums. Aš ir besilaukdama buvau porą kartų nuėjus ir nieko Sveikos mamytes O man atrodo, kad kol maitinant krutimi pasisaugoti reiktu vis tik nuo soliariumo kaitros, kas ten zino po kiek laiko vis tiek kazkiek atsilieps. O man atrodo kad besitepant krema kazkokia jo dalis pateks vaikui i piena per oda. na bent jau taip as manau QUOTE(Svajune34 @ 2005 07 28, 09:31) Dabar paguleti pajury turiu kur kas mazesnes ir retesnes progas, tai kad nevaikscioti baltai,kaip varnai labai gerai pasakyta pastebejau,kad labai daug moteru ir mamu Tai linkiu tokiom ir buti.
O aš ėjau po 3 savaičių ir
As irgi suris, bet del tu hormonu neramu ... as baltaode, atsiras paskui kokios pigmentines demes ... gal palauksiu mazhumele
na ziuriu mane kamavo nezinia del soliariumo kaip ir dauguma,bet matau viska issiaiskinom ir galesim buti grazios mamkos
Suprantu kad gal reiketu susilaikyt ir atsisakyt tokio malonumo kol kas, bet taip jau norisi atrodyt kaip ir anksciau kad galvoju ka cia sugalvojus,aisku jei ir butu galima degintys tik su liemenuku.
Kas gal zyno kaip is tikruju ar galima,ka sako daktarai?
as nueidavau
laiminga mama, laimingas kudikis. Juk pienukas apsaugotas, tikrai neuzvirs
bet juk spinduliavimas yra
Manau, kad kenkia tiek, kiek ultravioletiniai spinduliai kenkia mamos odai. Pieno kiekiui ir kokybei tai jokios itakos neturi. Bet melanomoms, deja, taip...
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 13, 16:32) Suprantu kad gal reiketu susilaikyt ir atsisakyt tokio malonumo kol kas, bet taip jau norisi atrodyt kaip ir anksciau kad galvoju ka cia sugalvojus,aisku jei ir butu galima degintys tik su liemenuku. Kas gal zyno kaip is tikruju ar galima,ka sako daktarai? Čia daugiau pasisakymų šia tema http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&hl=soliariumas
Va dabar skaiciau sia temele, pasirodo ji jau yra
as taip pat ruosiuos i soliariuma, bet man daryta cezario operacija, o kaip del sito reikaliuko ?
QUOTE(agnee @ 2006 02 22, 15:42) man taip pat darytas cezaris ir buvo griežtai uždrausta maitinant krutimi lankytis soliariume
O aš skaičiau, kad galima ir buvau kelis sykius po 5 minutes. Graži oda, laiminga aš, laimingas mano vaikas
QUOTE(KatiaNorg @ 2006 02 14, 14:05) geras QUOTE(VILGRA @ 2006 02 23, 17:49) man taip pat darytas cezaris ir buvo griežtai uždrausta maitinant krutimi lankytis soliariume o tai cia del cezario negalima ar del maitinimo krutimi ir, beje, kiak laiko negalima po cezario i soliariuma! gal kas zinot...
Maitinu ir labai noriu nulėkti pasišildyti soliariume, tik nežinau ar galima, ar nepakenks mano vaikui, ar nepradings pienas?
Papildyta: Ups.. tokia tema jau yra
bet ar UV ar šiluma skatina laktaciją? labiau tikėtina, kad šiluma
QUOTE(Jūra_ @ 2005 02 17, 18:01) Nėjau, neinu ir neisiu aš į tuos soliariumus. Geriau už tuos pinigus pasportuoti ar kokių rūbelių prašmatnesnių nusipirkti. Išvis kas čia per įsitikinimas, kad balta, vat, negražu, o ruda (atsiprašant, kaip š...) nuostabu. Kas čia per stereotipai. P.S. Visai kas kita, kai einama ten dėl tam tikrų sveikatos sumetimų. Vieniems tas grazu,o kiti tik ignoruoja.... QUOTE(Monica @ 2005 07 28, 12:24) gal tik sutapimas, bet po soliariuko as susirgau, temp virs 39... Lyg tai krutis perpute cia musiet tik sutapimas QUOTE(Etnamliv @ 2005 07 30, 15:45) nelabai tiketina,kad pateks-jei netepsi kremuko tiesiai ant papuku...... QUOTE(+333+ @ 2006 03 07, 12:11) Maitinu ir labai noriu nulėkti pasišildyti soliariume, tik nežinau ar galima, ar nepakenks mano vaikui, ar nepradings pienas? pienuko kiekis tikrai nesumazes ir mazyliui nepakenks.pati po gimdymo jau po menesio eidavau.ir jokiu pigmentiniu demiu nei ko kito.......................
Konsultavaus su savo gydutoju- del soliariumu.jis nieko tame blogo nemato.Nors kitom gali pigmentiniu demiu atsirasti.Pati jau seniai einu,bet kolkas dar ju nera ir tikiuos nebus
O kada po cezario tai nezinau,reiktu pasiklausti savo gyd.
Nors užmuškit mane, bet aš tikrai prieš soliariumą maitinant. Juk jei kenkia odai, tai nekenkia krūtims? Įdomi logika.
Reiks dar pasiskaityt tą puslapį kur teigiama jog tai nekenkia
Aš irgi manau, kad nieko tokio kelis kartus nueiti
Ir pati ruošiuos, nes balta kaip sūris
Aš po cezario 3 savaitės, nuėjau ir deginausi 7 minutes ir visai nieko blogo nepajutau pieno nei padaugėjo nei sumažėjo, ryt vėl eisiu. Jei bus kas blogai parašysiu.
Jau buvau ir aš
Kaip geeeera
Aš jau tris kart buvau ir labai gerai jaučiuosi.
Manau,kad viskas kas saikinga neturėtų labai pakenkti,bet pati dar nedrįstu degintis.
Sveikos,
Atėjo pavasaris, o as balta kaip sūris. Net mano mergytė rudesnė (turbūt nuo morkų sulčių O kokia jūsų nuomonė šiuo klausimu? Gal kuri radot kokios informacijos ar tarėtės su savo gyditoju? Jei galit, patarkit ir man
Na as tai kai maitinau, uzsukdavau i soliariuma. Nepastebejau, kad tai kazkaip pakenke pienui ir vaikui
na as irgi kai maitinau norejau eiti i soliariuma, bet nedrisau, nes buvau girdejus, kad kenkia krutinei, nors kas ten zino, kaip ten butu buve
o dabar atejo pavasaris, tai balkone pasideginu,
Yra panasi tema apie soliariumus zindymo skyrelyje, tai paskaicius rodos ir nieko blogo
as irgi einu i soleriuma, dar tik 3 men nepilnai mano mazei ir as po cezario bet gydytoja leido. zinoma ne per daznai. visas blogumas tame kad gali atsirasti pigmentiniu demiu
Aš irgi eidavau į soliariumą, tik krūtinę užsidengdavau. Gydytoja sakė kas su saiku viskas gerai.
Aš tai kartą per savaitę nuvažiuoju į soliariumą ir kol kas jokių blogumų nepastebėjau.
as irgi einu i soliariuma,tik pries maitindama butinai nusiplaunu krutines,kad nebutu pasalinio kvapo ir skonio.
Pasiskaičiau ir nusiraminau, dabar ir aš eisiu, nes labai norėjau, bet ir baisu buvo. Jei sakot, kad nieko bloga tai nueisiu.
Ar galima degintis soliariumuose maitinančiai mamytei?
Aš taip pat po gimdymo norėjau įdegti,nueiti į soliariumą,bet nerizikavau
O aš deginaus
|