Tai norėjau tiesiai šviesiai sužinot iš Jūsų - gražus jis, ar ne
Ačiū už pasisakymus
Nemačiau, kad kas klaustų dėl šio vardo. Pavadinau savo mergytę Elzės vardu. Dažnai paklausta, koks dukrytės vardas, pasakau Elzė, ir labai retai kas nors pasako - "o, koks gražus".
Tai norėjau tiesiai šviesiai sužinot iš Jūsų - gražus jis, ar ne Ačiū už pasisakymus
Man tai labai grazus
Kokia temos prasmė? Mergaitė jau pavadinta Elzės vardu ir kokios bebūtų forumiečių nuomonės, jūs jau nieko negalėsit pakeist. Nesuprantu tokių temų
Ir jei jau klausiat, atsakysiu- baisiai jau dažnas šitas vardas, šiek tiek atsibodęs.
gražus, tik jau pabodęs, nes labai dažnas
Aš būčiau davusi pilną vardą-Elžbieta,o Elzė,Elzytė,kaip trumpinys,mažybinimas-labai gražu.
labai grazus vardukas
Gražus, gražus
QUOTE(HappyAngel @ 2008 02 22, 18:30) Kokia temos prasmė? Mergaitė jau pavadinta Elzės vardu ir kokios bebūtų forumiečių nuomonės, jūs jau nieko negalėsit pakeist. Nesuprantu tokių temų Ir jei jau klausiat, atsakysiu- baisiai jau dažnas šitas vardas, šiek tiek atsibodęs. Aš norėjau pasiteirauti mamyčių, ką jos galvoja apie Elzės vardą, o ne ką jos galvoja dėl temos prasmingumo Ar Jums neatrodo, kad tema galbūt bus aktuali mamoms, kurios dar norės duoti tokį vardą savo dukriukams? O jei būčiau ištrynus iš info, kad mergaitė pavadinta šiuo vardu, tai jau nuo to tema būtu prasmingesnė? Ir kur temų kūrimo taisyklėse parašyta, kad galima klausti tik apie vardą, kurį tik žadi duoti? QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 21:52) 1.Aš norėjau pasiteirauti mamyčių, ką jos galvoja apie Elzės vardą, o ne ką jos galvoja dėl temos prasmingumo 2.Nejau aš vienintelė, kuri davė, ar duos ateity tokį vardą? 3.O jei būčiau ištrynus iš info, kad mergaitė pavadinta šiuo vardu, tai jau nuo to tema būtu prasmingesnė? 4.Ir kur temų kūrimo taisyklėse parašyta, kad galima klausti tik apie vardą, kurį tik žadi duoti? 1.O aš gi ir nesakiau, kad klausėt mamyčių nuomonės dėl temos prasmingumo. Aš jūsų klausiu, kokia temos prasmė. 2.Ne, ne vienintelė. Bet mamytė (būsimoji), kuri norės savo dukterį tokiu vardu pavadint, gali pati sukurti temą. Juk nepulsim kurti temų dėl kiekvieno vardo vien dėl to, kad galbūt kokiai nors mamytei jo kada nors gali prireikti. 3.Ne, nes aš būtent to ir klausiu- jums jau tos nuomonės kaip ir nebereikia, mergytę pavadinot Elzės vardu, tai kam ta tema jums? 4.Niekur, bet praeity yra kilę nemažai ginčų temose, kurios buvo sukurtos jau po to, kai vaikučiui buvo duotas vardas. Mamos įsižeisdavo dėl forumiečių nuomonės. Pati irgi sakot, kad beveik niekad neišgirstat, jog jūsų dukrytės vardas gražus. Tai taip išeina, kad čia kaip ir komplimentų pasirankiojimo tema gaunasi Bet čia mes jau off-topic varom, gausim velnių nuo moderatorės
Mano mažoji pusseserė Elzė. Baisingai dažnas vardas, bent jau Vilniuj. Nors kai nuvažiavom į mažesnį miestelį, tai visi stebėjos ir aiškino, kad pirmąkart tokį vardą girdi
O pats vardas tai nžn, ar gražus. Labai jau gražutė ta mano pusseserytė, tai ir vardas gražus. Bet savo vaiko taip nevadinčiau. Nebent kokia nors Elžbieta. Bet vėlgi - per daug pretenzingas vardas
Man tai labai gražus vardukas
aš savo dukrą tokiu vardu nevadinčiau, jei jau atvirai, bet tai visiškai nereiškia, kad jis negražus ar pan., jūs vaikui tokį davėt ir džiaukitės, kam svarbi kitų nuomonė
QUOTE(HappyAngel @ 2008 02 22, 22:07) Kadangi jau pavarėm Dėl jokių neigiamų komentarų nesiruošiu įsižeisti, tiesiog prašiau parašyt nuomonę apie šį vardą, ir viskas. Nuomonė ir skiriasi nuo komplimentų, kad ji gali būti ir neigiama, ką aš ir matau iš kai kurių atsiliepimų. Bet tai natūralu. Jei būčiau norėjusi išgirsti vien komplimentus, būčiau parašius - "Rašykite ditirambus Elzės vardui" Kartu sutinku, kad būtų visiškas balaganas, jei visos mamytės pradėtų klausinėt apie savo vaikučių vardus Na jei jau tema tikrai niekam tikus, lai ją ištrina moderatorė
na, o prieš ištrinant ir aš pasakysiu - labai gražus
asmeniskai man negrazus
O man šiaip sau
Savo dukrytės taip nevadinčiau Nors aišku geriau, negu tie visi meksikoniški serialiniai variantai
Nu siaip sau vardas
Dieviskas, vienas is mano variantu jei turesiu dukra kada nors
Neblogas vardelis, bet man kazkodel primena zodi "zyze"... Gal kad raide "z" lietuviu kalboje nera dazna.
Man grazus
Man ir gražus. Kai žiūrėjau tą kiną Elzė iš Gilijos, įstrigo vardas. aišku, tai nėra nr.1 mano sąraše, bet jis gražus
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 18:51) Dažnai paklausta, koks dukrytės vardas, pasakau Elzė, ir labai retai kas nors pasako - "o, koks gražus". Na, neįprastas vardas (gerąja prasme), dėl to ir nutyli žmonės... Gal pavydi??? Kai mums gimė dukrytė, norėjom ją pavadinti šiuo vardu. Pavadinom kitaip. Man gražus vardas. QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 18:51) Dažnai paklausta, koks dukrytės vardas, pasakau Elzė, ir labai retai kas nors pasako - "o, koks gražus". Del sito tai maziausiai reiketu isgyventi Na, gal del to, kad, atseit, labai daznas vardas, todel niekam nesauna i galva nei girti, nei peikti Pastebejau, kad buve reti vardai dabar ispopuliarejo (taip atsitiko su maniskiu, vaikystej buvo labai retas, dabar populiariausiu penketuke), o buve dazni (kai mes buvom vaikai) dabar vis retesni. Pvz., savo aplinkoj nepazistu ne vieno mokyklinio amziaus berniuko vardu Linas arba Zilvinas Vardas Elze eme tikrai populiareti
Aš tai manau, kad renkant vaikui varduką, reik nežiūrėt į tas vardų populiarumo statistikas, tokias kaip šita, nes ką čia gali žinot, kas bus po metų su šiuo vardu - gal bus vardas Nr. 1. populiarumo viršūnėje, o gal tiesiog išnyks
Dar pastebėjau, kad vardų populiarumas labai įtakojamas TV laidų. Pabandžiau įvest į paiešką vardą Skaiva ir Skaistė - tai rezultatai prajuokino, nes Tv laida baras vyko 2004, o jau 2005 m šių vardų populiarumas gerokai šoktelėjo į viršų
Labai labai gražus
Prieš kokius 2-3 metus, priešingai teigiau
Super vardas - jei turesiu dukra butinai siuo vardu pavadinsiu, nes manp mociutes vardas toks bus ir ir labai noriu dukrytės Elzytės.
Tai labai senas vardas... tai ne vissi naujobiski man nepatinka..
Ačiū visoms, kas pasisako
o man irgi labai patinka sis vardukas
man gražus šis vardas
Man šis vardas skamba mažybiškai. Nenorėčiau būti Elzė, nerimtai skamba. Bet Tu mažiau kreipk dėmesio kam patinka ir kam ne. Vardas normalus, tik skonio reikalas
QUOTE(idomu @ 2008 02 26, 22:51) ziuriu jautiesi labai protinga genialumas cia tikrai ne prie ko, cia buvo sarkazmas QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 27, 19:52) genialumas cia tikrai ne prie ko, cia buvo sarkazmas neturiu noro su tavim gincytis
nepatinka
O man labai gražus
Labai gražus
Elze - labai grazus vardas
Niekada nebuvo grazus sis vardas.Elze-pelze.Asocijuojasi su kaimietuke mergyte svepluojancia,pasiutusia ir basakoja
man negrazus.
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 03 01, 13:04) Visi Jūsų paminėti epitetai šiam vardui labai gražūs ir mieli
man nelabai jis skamba
Man tai labai gražus, ir aš taip savo dukrytę pavadinčiau
Visai neseniai galvojau apie si varda. Man jis labai grazus
Man irgi labai fainas vardas
nea,man nepatinka,kazkaip asocijuojasi su tais senoviniais vardais(na Petronele,Maryte ir pan.)bet jei mamai patinka,tai ir dekit
|