Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elzė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
JUSTITIA
Nemačiau, kad kas klaustų dėl šio vardo. Pavadinau savo mergytę Elzės vardu. Dažnai paklausta, koks dukrytės vardas, pasakau Elzė, ir labai retai kas nors pasako - "o, koks gražus".
Tai norėjau tiesiai šviesiai sužinot iš Jūsų - gražus jis, ar ne wub.gif
Ačiū už pasisakymus 4u.gif

Bahara
Man tai labai grazus smile.gif
HappyAngel
Kokia temos prasmė? Mergaitė jau pavadinta Elzės vardu ir kokios bebūtų forumiečių nuomonės, jūs jau nieko negalėsit pakeist. Nesuprantu tokių temų schmoll.gif

Ir jei jau klausiat, atsakysiu- baisiai jau dažnas šitas vardas, šiek tiek atsibodęs.
insi
gražus, tik jau pabodęs, nes labai dažnas rolleyes.gif
***Žaltvykslė
Aš būčiau davusi pilną vardą-Elžbieta,o Elzė,Elzytė,kaip trumpinys,mažybinimas-labai gražu. 4u.gif
raciren
labai grazus vardukas thumbup.gif
Noa
Gražus, gražus smile.gif
JUSTITIA
QUOTE(HappyAngel @ 2008 02 22, 18:30)
Kokia temos prasmė? Mergaitė jau pavadinta Elzės vardu ir kokios bebūtų forumiečių nuomonės, jūs jau nieko negalėsit pakeist. Nesuprantu tokių temų  schmoll.gif

Ir jei jau klausiat, atsakysiu- baisiai jau dažnas šitas vardas, šiek tiek atsibodęs.
*

Aš norėjau pasiteirauti mamyčių, ką jos galvoja apie Elzės vardą, o ne ką jos galvoja dėl temos prasmingumo smile.gif

Ar Jums neatrodo, kad tema galbūt bus aktuali mamoms, kurios dar norės duoti tokį vardą savo dukriukams? g.gif Nejau aš vienintelė, kuri davė, ar duos ateity tokį vardą? g.gif

O jei būčiau ištrynus iš info, kad mergaitė pavadinta šiuo vardu, tai jau nuo to tema būtu prasmingesnė? g.gif

Ir kur temų kūrimo taisyklėse parašyta, kad galima klausti tik apie vardą, kurį tik žadi duoti? g.gif
HappyAngel
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 21:52)
1.Aš norėjau pasiteirauti mamyčių, ką jos galvoja apie Elzės vardą, o ne ką jos galvoja dėl temos prasmingumo  smile.gif

2.Nejau aš vienintelė, kuri davė, ar duos ateity tokį vardą? g.gif

3.O jei būčiau ištrynus iš info, kad mergaitė pavadinta šiuo vardu, tai jau nuo to tema būtu prasmingesnė? g.gif

4.Ir kur temų kūrimo taisyklėse parašyta, kad galima klausti tik apie vardą, kurį tik žadi duoti? g.gif
*

1.O aš gi ir nesakiau, kad klausėt mamyčių nuomonės dėl temos prasmingumo. Aš jūsų klausiu, kokia temos prasmė.

2.Ne, ne vienintelė. Bet mamytė (būsimoji), kuri norės savo dukterį tokiu vardu pavadint, gali pati sukurti temą. Juk nepulsim kurti temų dėl kiekvieno vardo vien dėl to, kad galbūt kokiai nors mamytei jo kada nors gali prireikti.

3.Ne, nes aš būtent to ir klausiu- jums jau tos nuomonės kaip ir nebereikia, mergytę pavadinot Elzės vardu, tai kam ta tema jums?

4.Niekur, bet praeity yra kilę nemažai ginčų temose, kurios buvo sukurtos jau po to, kai vaikučiui buvo duotas vardas. Mamos įsižeisdavo dėl forumiečių nuomonės. Pati irgi sakot, kad beveik niekad neišgirstat, jog jūsų dukrytės vardas gražus. Tai taip išeina, kad čia kaip ir komplimentų pasirankiojimo tema gaunasi smile.gif

Bet čia mes jau off-topic varom, gausim velnių nuo moderatorės biggrin.gif
rytoj
Mano mažoji pusseserė Elzė. Baisingai dažnas vardas, bent jau Vilniuj. Nors kai nuvažiavom į mažesnį miestelį, tai visi stebėjos ir aiškino, kad pirmąkart tokį vardą girdi biggrin.gif O Vilniuj jos darželio grupėj bene trys ar keturios Elzytės buvo mastau.gif
O pats vardas tai nžn, ar gražus. Labai jau gražutė ta mano pusseserytė, tai ir vardas gražus. Bet savo vaiko taip nevadinčiau. Nebent kokia nors Elžbieta. Bet vėlgi - per daug pretenzingas vardas mastau.gif
angeluxx
Man tai labai gražus vardukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai nuostai turėtų būt varduko šeimininkė thumbup.gif
digi
aš savo dukrą tokiu vardu nevadinčiau, jei jau atvirai, bet tai visiškai nereiškia, kad jis negražus ar pan., jūs vaikui tokį davėt ir džiaukitės, kam svarbi kitų nuomonė rolleyes.gif (aš visai nepanikuoju ar pan, jei mano vaiko vardą kas negražiu, dažnu ar kitaip pavadina, kai giria taip pat nesureikšminu, visiems savi pasirinkimai) mirksiukas.gif
JUSTITIA
QUOTE(HappyAngel @ 2008 02 22, 22:07)
Bet čia mes jau off-topic varom, gausim velnių nuo moderatorės biggrin.gif
*

Kadangi jau pavarėm poster_offtopic.gif, tai tą progą dar vieną paskutinį parašau smile.gif
Dėl jokių neigiamų komentarų nesiruošiu įsižeisti, tiesiog prašiau parašyt nuomonę apie šį vardą, ir viskas. Nuomonė ir skiriasi nuo komplimentų, kad ji gali būti ir neigiama, ką aš ir matau iš kai kurių atsiliepimų. Bet tai natūralu. Jei būčiau norėjusi išgirsti vien komplimentus, būčiau parašius - "Rašykite ditirambus Elzės vardui" lotuliukas.gif
Kartu sutinku, kad būtų visiškas balaganas, jei visos mamytės pradėtų klausinėt apie savo vaikučių vardus doh.gif
Na jei jau tema tikrai niekam tikus, lai ją ištrina moderatorė sunglasses2.gif
Kapsė
na, o prieš ištrinant ir aš pasakysiu - labai gražus smile.gif
Semile
asmeniskai man negrazus mad.gif man jis grubus ir teisibe sakant kaimo babules primena
Svaja...
user posted image

Labai grazus wub.gif
Kristtute
O man šiaip sau g.gif
Savo dukrytės taip nevadinčiau schmoll.gif
Nors aišku geriau, negu tie visi meksikoniški serialiniai variantai biggrin.gif
skruzdelyte
Nu siaip sau vardas rolleyes.gif
Bittersweet
Dieviskas, vienas is mano variantu jei turesiu dukra kada nors smile.gif
Evi
Neblogas vardelis, bet man kazkodel primena zodi "zyze"... Gal kad raide "z" lietuviu kalboje nera dazna.
Fire
Man grazus wub.gif ir reiksme grazi wub.gif sunaus klasej yra mergaite, vardu Elze ir tai pati mieliausia, svelniausia mergaiciuke, gal todel man tas vardas taip patinka ax.gif
grange
Man ir gražus. Kai žiūrėjau tą kiną Elzė iš Gilijos, įstrigo vardas. aišku, tai nėra nr.1 mano sąraše, bet jis gražus
Perfect
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 18:51)
Dažnai paklausta, koks dukrytės vardas, pasakau Elzė, ir labai retai kas nors pasako - "o, koks gražus".
*

Na, neįprastas vardas (gerąja prasme), dėl to ir nutyli žmonės... Gal pavydi??? g.gif lotuliukas.gif
Kai mums gimė dukrytė, norėjom ją pavadinti šiuo vardu. Pavadinom kitaip. ax.gif
Man gražus vardas.
Fire
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 22, 18:51)
Dažnai paklausta, koks dukrytės vardas, pasakau Elzė, ir labai retai kas nors pasako - "o, koks gražus".

Del sito tai maziausiai reiketu isgyventi biggrin.gif mano sunus - Audrius, turbut niekas ner pasakes "o, koks grazus vardas" biggrin.gif sako "o, koks grazus berniukas" biggrin.gif
Na, gal del to, kad, atseit, labai daznas vardas, todel niekam nesauna i galva nei girti, nei peikti g.gif O is tiesu, sunaus mokykloj ner kitu vaiku tokiu vardu, ir forume tik keli g.gif
Pastebejau, kad buve reti vardai dabar ispopuliarejo (taip atsitiko su maniskiu, vaikystej buvo labai retas, dabar populiariausiu penketuke), o buve dazni (kai mes buvom vaikai) dabar vis retesni. Pvz., savo aplinkoj nepazistu ne vieno mokyklinio amziaus berniuko vardu Linas arba Zilvinas g.gif
Vardas Elze eme tikrai populiareti ax.gif
JUSTITIA
Aš tai manau, kad renkant vaikui varduką, reik nežiūrėt į tas vardų populiarumo statistikas, tokias kaip šita, nes ką čia gali žinot, kas bus po metų su šiuo vardu - gal bus vardas Nr. 1. populiarumo viršūnėje, o gal tiesiog išnyks ax.gif
Dar pastebėjau, kad vardų populiarumas labai įtakojamas TV laidų. Pabandžiau įvest į paiešką vardą Skaiva ir Skaistė - tai rezultatai prajuokino, nes Tv laida baras vyko 2004, o jau 2005 m šių vardų populiarumas gerokai šoktelėjo į viršų lotuliukas.gif
Nieko sau
Labai labai gražus wub.gif 4u.gif
Prieš kokius 2-3 metus, priešingai teigiau doh.gif blush2.gif
bajadare
Super vardas - jei turesiu dukra butinai siuo vardu pavadinsiu, nes manp mociutes vardas toks bus ir ir labai noriu dukrytės Elzytės. nestuke.gif
Tai labai senas vardas... tai ne vissi naujobiski man nepatinka.. schmoll.gif
idomu
QUOTE(Vaida1229 @ 2008 02 25, 17:42)
asmeniskai man negrazus mad.gif man jis grubus ir teisibe sakant kaimo babules primena
*

man irgi g.gif nepatinka man tokie vardai kaip elze, katre ir pan, g.gif dar kokia mare lotuliukas.gif taigi galima pavadinti elzbieta , kotryna blush2.gif
Bittersweet
QUOTE(idomu @ 2008 02 26, 20:56)
man irgi  g.gif    nepatinka man tokie vardai kaip elze, katre ir pan, g.gif dar kokia mare  lotuliukas.gif  taigi galima pavadinti elzbieta , kotryna  blush2.gif
*

jo, genialu. kam vadinti jei galima pavadinti elzbieta ar kotryna doh.gif lotuliukas.gif
idomu
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 26, 19:56)
jo, genialu. kam vadinti jei galima pavadinti elzbieta ar kotryna doh.gif  lotuliukas.gif
*

ziuriu jautiesi labai protinga tongue.gif prie ko cia genialumas ? bigsmile.gif man paprasciausiai toks vardas iskarto asocijuojasi su sena kaimo bobule , o vardas elzbieta skamba mano manymu graziau tongue.gif
JUSTITIA
Ačiū visoms, kas pasisako 4u.gif Žiūriu, kad iš tos mano apklausos galima padaryti vieną išvadą - vienoms vardas patinka, o kitoms ne nors tu ką lotuliukas.gif Reikės paskui suskaičiuoti, kiek yra teigiamų, kiek neigiamų pasisakymų, ir tada maždaug žinosiu žmonių nuomonę biggrin.gif Aišku preliminariai smile.gif
vilmutee
o man irgi labai patinka sis vardukas blush2.gif
Semile
QUOTE(idomu @ 2008 02 26, 18:56)
man irgi  g.gif    nepatinka man tokie vardai kaip elze, katre ir pan, g.gif dar kokia mare  lotuliukas.gif  taigi galima pavadinti elzbieta , kotryna  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mare thumbup.gif
Wasarė
man gražus šis vardas ax.gif
Zitlali
Man šis vardas skamba mažybiškai. Nenorėčiau būti Elzė, nerimtai skamba. Bet Tu mažiau kreipk dėmesio kam patinka ir kam ne. Vardas normalus, tik skonio reikalas smile.gif Vaikutis Tavo ir jeigu jauti , kad nori juo vadinti mažylę tai ir vadink smile.gif Sako vaikai gimdami atsineša vardus, tad gal dar persigalvosi tongue.gif
Bittersweet
QUOTE(idomu @ 2008 02 26, 22:51)
ziuriu jautiesi labai protinga  tongue.gif  prie ko cia genialumas ?  bigsmile.gif  man paprasciausiai  toks vardas iskarto asocijuojasi su sena kaimo bobule , o vardas elzbieta skamba mano manymu graziau  tongue.gif
*

genialumas cia tikrai ne prie ko, cia buvo sarkazmas biggrin.gif o siaip nesamone 'kam vadint elze jei galima elzbieta arba kotryna' biggrin.gif cia apvali nesamone. tam vadinti kad skoniai skiriasi. jei nepatinka tai sakai nepatinka o ne 'kam vadint tuo jei galim anuo'. manai gal jai anas totaliai negrazus
idomu
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 02 27, 19:52)
genialumas cia tikrai ne prie ko, cia buvo sarkazmas biggrin.gif o siaip nesamone 'kam vadint elze jei galima elzbieta arba kotryna' biggrin.gif cia apvali nesamone. tam vadinti kad skoniai skiriasi. jei nepatinka tai sakai nepatinka o ne 'kam vadint tuo jei galim anuo'. manai gal jai anas totaliai negrazus
*

neturiu noro su tavim gincytis tongue.gif temos autore paklause- as atsakiau ir dar paaiskinau kodel man tas vardas nepatinka( man jis panasesnis i vardo sutrumpinima, skamba grubiai pan. kaip marija- mare ) tikrai nemanau ,kad kazkur nusisnekejau schmoll.gif o tu va, vaizduoji labai protinga mergaite ziuriu lotuliukas.gif oi oi oi koks zodynas- APVALI NESAMONE, TOTALIAI NEGRAZUS lotuliukas.gif beje, butent tavo rasliava yra visiskai ne i tema- koks tikslas kabinetis prie zmogaus zodziu, atsakai i temos autores klausima ir gali eiti savo keliais cool.gif
Mazoji sirdele
nepatinka schmoll.gif
*Vasaros lietus*
O man labai gražus wub.gif ir svarbiausia retas thumbup.gif
*KAJA*
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nerealus vardas, bet geriau Elzbieta, o trumpinti Elze. gaila, kad bus Elziu daug po keliu metu. visada norejau pavadinti dukryte Elze....
Athena
Labai gražus smile.gif
*Lyra*
Elze - labai grazus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir tikrai retas smile.gif
Giedrė
Niekada nebuvo grazus sis vardas.Elze-pelze.Asocijuojasi su kaimietuke mergyte svepluojancia,pasiutusia ir basakoja biggrin.gif
micietta
man negrazus.
JUSTITIA
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 03 01, 13:04)
Asocijuojasi su kaimietuke mergyte svepluojancia,pasiutusia ir basakoja biggrin.gif
*

Visi Jūsų paminėti epitetai šiam vardui labai gražūs ir mieli smile.gif Nes vaikystė tokia ir turi būti: pasiutusi, basakojė ir švepluojanti smile.gif O būti kaimietuke taip pat nėra blogai. Visi mes iš ten kilę didis.gif
Visažistė
man nelabai jis skamba unsure.gif
Achimenė
Man tai labai gražus, ir aš taip savo dukrytę pavadinčiau user posted image
alinal
Visai neseniai galvojau apie si varda. Man jis labai grazus
Profit
Man irgi labai fainas vardas thumbup.gif
marlen
nea,man nepatinka,kazkaip asocijuojasi su tais senoviniais vardais(na Petronele,Maryte ir pan.)bet jei mamai patinka,tai ir dekit 4u.gif juk visiems neitiksi mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.