Labai gražus lietuviškas vardas.Retas.
labai labai grazus vardas
Savo dukryytei buvau išrinkusi šį vardą - tiesa, ne Elzė, o Ilzė. Bet gimė mergytė nė iš tolo į Ilzę nepanaši...Tačiau ir dabar šitas vardas man labai patinka
Yra ir grazesniu vardu,kazkaip man skamba kaip Elzbietos sutrumpinimas...Na,bet cia jau teveliu sprendimas
Man tai nepatinka
Man labai gražus vardas.
Elzbieta - pats graziausias
labai labai grazus
kaip ir Elžbieta
Man šitas vardas labai labai
Man nelabai patinka
Grazus vardas
Perskaičiau visus komentarus ir pagalvojau kokie kartais pikti būna žmonės. Ir svarbiausia dėl nieko
Man Elzytė labai labai gražus vardas. Pačioje nėštumo pradžioje atsitiktinai išgirdau, kad viena pažįstama dukra pavadino Elze ir iš karto šis vardas man į visų vardų sarašo viršūnę užkopė
Man nepatinka sis vardas,skamba kaip trumpinys
geras vardas
Man gražus vardas
O man gražu Elzė
vienas graziausiu vardu
Man gražus,toks švelnus,šiltas.
pradžion tai nepatiko, bet kadangi dabar pažystu maža mergaičiuke tokiu vardu ir ji labai fainulka tai ir vardas pasidarė gražus
man gražus.Toks trumpas,skambus,paprastas,be jokių užpakalinių minčių.nei sutrumpinsi,nei kaip kitaip pavadinsi.Tinka ir mažai mergytei,ir suaugusiai moteriai.kaip gražiai skamba-Elzytė...
Labai mielas vardas
grazus ir retas vardas
Man asmeniškai labai gražus vardas
Man nelabai gražus. Jeigu Elzė, tai atrodo prie meno, tokia priplaukus
Gražus. Ypač miela mažybinė forma -Elzytė
mano nuomone, tai tikrai nuostabus vardas
Labai grazus ir kol kas dar retas vardas
Grazus,idomus
Nu labai gražus, aš nepagalvojau apie tokį, tikriausiai būčiau uždėjus savo dukrytei
o mano manymu įdomus vardas.
if nieko toks visai. mano klasiokė Elzė, tai dažnai ją Elzyte pavadinu.
manau, kad geras vardas
man tai ir labai patinka,net pamirsus buvau
tikrai labai grazus ir moterskas
LAAABAI gražus vardas
[quote=yazmin,2008 11 23, 14:30]
RB altukas porai dienu rezervuotas, kitas, prasom Papildyta: [quote=yazmin,2008 11 23, 14:30] RB altukas porai dienu rezervuotas, kitas, prasom Papildyta: Oi kokia geda, ne i ta tema paskelbiau ats O del Elzes, nuostabus mielas vardukas, mano vidurineles toks vardas Si vardeli radau H. K. Anderseno pasakoje "Dvylika broliu juodvarniais lakstanciu", ju sesutes vardas Elzyte, tai miela, glezna, grazi mergyte, bet kartu ir drasi, atkakli... Man sis vardas ("l" ir "z" derinukas) kaip tik skamba svelniai ir meiliai Temos atore padrasinciau tuo, jiog bent jau mano pazistamu rate, sis vardas patinka kurybingiems, islavinto skonio zmonems
Mano dukrytes vardas Elze, grazus man be galo. Musu aplinkos zmonems visiems patinka, grazus ir retas. Mociute tik sako, is kur istauket toki grubu. Man jis nei grubus nei ka. Visiems neitiksi. Elzytei mano mieliausiai jau greit trys menesiai
galvoju apie si varda savo mergaitei. tik... nezinojau, kad jis toks populiarus. nboretusi kokio ne tokio dazno. bet kai neturi aplink save vaiku, kai nesilankai darzeliuose ir mokyklose - is kur zinot kokie vardai ant bangos
Na o man pilnas vardukas žymiai gražiau - Elžbieta...
Elzė (07.08, 11.05) trumpinys iš Elžbieta hebrajų (sen. žydų): prisiekiu dievu. Papildyta: QUOTE(Dryžuota @ 2009 02 19, 18:36) http://www.sapnai.net/name.php rasite 2006, 2007, 2008 m. populiariausius... Taip pat statistikos departamento puslapyje yra informacijos...
man irgi patinka sis vardukas
man tai gražus
Tikrai labai šiltas ir gražus vardelis
|