Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elzė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rutast
Labai gražus lietuviškas vardas.Retas. wub.gif
Indrutia
labai labai grazus vardas wub.gif primena senove, bet ne onas, petres ir danutes, bet man tokius rumu, dvariskiu laikus ax.gif biggrin.gif
Dolphi
Savo dukryytei buvau išrinkusi šį vardą - tiesa, ne Elzė, o Ilzė. Bet gimė mergytė nė iš tolo į Ilzę nepanaši...Tačiau ir dabar šitas vardas man labai patinka biggrin.gif
niamniuskyte
Yra ir grazesniu vardu,kazkaip man skamba kaip Elzbietos sutrumpinimas...Na,bet cia jau teveliu sprendimas 4u.gif
Perfect
QUOTE(MamyteSkorpione @ 2008 03 01, 14:04)
Elze-pelze.
*

Bet labai norint kiekvienam vardui galima sugalvoti pravarde ax.gif
Paukstuks
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 03, 18:56)
Yra ir grazesniu vardu,kazkaip man skamba kaip Elzbietos sutrumpinimas...Na,bet cia jau teveliu sprendimas 4u.gif
*

Tai jis ir kilęs iš Elžbietos 4u.gif Man laaabai gražus ir savo mergyti Elzės vardą davėm wub.gif
Auksesmama
Man tai nepatinka schmoll.gif primena gilia senatve doh.gif
Vipera
Man labai gražus vardas. 4u.gif
Petit Petit
Elzbieta - pats graziausias smile.gif, kaip ir mano dukriukas wink.gif
Valentine
labai labai grazus wub.gif
kaip ir Elžbieta ax.gif
Miglote
Man šitas vardas labai labai wub.gif Bet tarsi kažko trūksta - lyg vardo Elžbieta trumpinys. Šiaip galvojau kada nors pavadinti savo dukrytę Elžbieta, bet skamba labai prabangiai, iškilmingai, o gyvenam labai paprastai, tai kažkaip nederėtų. Bet Elzė man labai gražu 4u.gif
Kavytė
Man nelabai patinka smile.gif bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu smile.gif
tamosiuke
Grazus vardas wub.gif
Aja*
Perskaičiau visus komentarus ir pagalvojau kokie kartais pikti būna žmonės. Ir svarbiausia dėl nieko doh.gif Ir juokinga, ir graudu.. Čia aš tikrai neturiu omeny tų mamyčių, kurios tiesiog išsakė, kad Elzė negražu - tai visiškai naturalu.

Man Elzytė labai labai gražus vardas. Pačioje nėštumo pradžioje atsitiktinai išgirdau, kad viena pažįstama dukra pavadino Elze ir iš karto šis vardas man į visų vardų sarašo viršūnę užkopė smile.gif Iki to laiko prisipažinsiu nebuvau visai girdėjus tokio vardo. Žinoma žinojau Elžbieta, bet man Elzė gražiau. Aplamai ieškojom dukrytei trumpo vardo, kad jo niekas netrumpintų. Juk dažniausiai ir Elžbietas Elzėmis vadina smile.gif Net keista buvo pasiskaityti, kad šis vardas yra ar bent jau darosi populiarus, nes aš kol kas tik 2 Elzes ir tepažįstu - dukryte ir vardo "iniciatorę" bigsmile.gif Ir visi aplinkinai kai išgirsta, kad auginam Elzę, sako - o koks retas vardas, negirdėtas ir dažniausiai priduria- labai gražus tongue.gif
Raile
thumbup.gif Super, labai grazu
maybe24
Man nepatinka sis vardas,skamba kaip trumpinys ax.gif
pinkele
geras vardas bigsmile.gif
Tobako
Man gražus vardas 4u.gif Šiandien savo dukrytės paklausiau, ar buvo tavo draugių darželį, o ji taip vaikiškai, gražiai sako: - buvo Elzytė wub.gif Nu labai patiko 4u.gif
gucinuke
wub.gif romantiskas
rikutis
O man gražu Elzė thumbup.gif
Bittersweet
vienas graziausiu vardu rolleyes.gif
Pašėlusi kiaunė
Man gražus,toks švelnus,šiltas.
vienintelė
pradžion tai nepatiko, bet kadangi dabar pažystu maža mergaičiuke tokiu vardu ir ji labai fainulka tai ir vardas pasidarė gražus 4u.gif
Zydraite
wub.gif wub.gif man tai labai labai grazus vardas... wub.gif
virgulia
man gražus.Toks trumpas,skambus,paprastas,be jokių užpakalinių minčių.nei sutrumpinsi,nei kaip kitaip pavadinsi.Tinka ir mažai mergytei,ir suaugusiai moteriai.kaip gražiai skamba-Elzytė... biggrin.gif
Alionyte
Labai mielas vardas wub.gif
jolsa
grazus ir retas vardas thumbup.gif
Debesiena
Man asmeniškai labai gražus vardas thumbup.gif
rolali
Man nelabai gražus. Jeigu Elzė, tai atrodo prie meno, tokia priplaukus blush2.gif
Zlata
Gražus. Ypač miela mažybinė forma -Elzytė wub.gif
laisve9
mano nuomone, tai tikrai nuostabus vardas wub.gif
La pluie
Labai grazus ir kol kas dar retas vardas wub.gif
**Amore Dea**
Grazus,idomus 4u.gif
enenes
Nu labai gražus, aš nepagalvojau apie tokį, tikriausiai būčiau uždėjus savo dukrytei biggrin.gif
night_
QUOTE(rolali @ 2008 11 10, 13:53)
Man nelabai gražus. Jeigu Elzė, tai atrodo prie meno, tokia priplaukus  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif
zhmogeliukas
o mano manymu įdomus vardas.
if nieko toks visai.
mano klasiokė Elzė, tai dažnai ją Elzyte pavadinu. smile.gif
Profit
manau, kad geras vardas thumbup.gif Toks paslaptingas atrodo....
Envuke
QUOTE(klaida @ 2008 11 20, 18:43)
manau, kad geras vardas  thumbup.gif  Toks paslaptingas atrodo....
*

labai grazus vardas ir tikrai toks paslaptingas wub.gif thumbup.gif
Pusaite
man tai ir labai patinka,net pamirsus buvau bigsmile.gif
tikrai labai grazus ir moterskas wub.gif
-Darateja-
LAAABAI gražus vardas thumb_yello.gif
joojoooj
thumbup.gif man labai patinka
yazmin
RB altukas porai dienu rezervuotas, kitas, prasom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(yazmin @ 2008 11 23, 14:27)
*

yazmin
[quote=yazmin,2008 11 23, 14:30]
Papildyta:
[quote=yazmin,2008 11 23, 14:30]
Papildyta:

Oi kokia geda, ne i ta tema paskelbiau ats doh.gif Atsiprasau blush2.gif

O del Elzes, nuostabus mielas vardukas, mano vidurineles toks vardas wub.gif

Si vardeli radau H. K. Anderseno pasakoje "Dvylika broliu juodvarniais lakstanciu", ju sesutes vardas Elzyte, tai miela, glezna, grazi mergyte, bet kartu ir drasi, atkakli...

Man sis vardas ("l" ir "z" derinukas) kaip tik skamba svelniai ir meiliai wub.gif

Temos atore padrasinciau tuo, jiog bent jau mano pazistamu rate, sis vardas patinka kurybingiems, islavinto skonio zmonems mirksiukas.gif
Verasa
Mano dukrytes vardas Elze, grazus man be galo. Musu aplinkos zmonems visiems patinka, grazus ir retas. Mociute tik sako, is kur istauket toki grubu. Man jis nei grubus nei ka. Visiems neitiksi. Elzytei mano mieliausiai jau greit trys menesiai smile.gif
Dryžuota
galvoju apie si varda savo mergaitei. tik... nezinojau, kad jis toks populiarus. nboretusi kokio ne tokio dazno. bet kai neturi aplink save vaiku, kai nesilankai darzeliuose ir mokyklose - is kur zinot kokie vardai ant bangos g.gif populiariausiuju vardu desoimtukuose jo kaip ir nera.. g.gif
*Liepa18*
Na o man pilnas vardukas žymiai gražiau - Elžbieta... ax.gif

Elzė (07.08, 11.05) – trumpinys iš Elžbieta hebrajų (sen. žydų): „prisiekiu dievu“.

Papildyta:
QUOTE(Dryžuota @ 2009 02 19, 18:36)
galvoju apie si varda savo mergaitei. tik... nezinojau, kad jis toks populiarus. nboretusi kokio ne tokio dazno. bet kai neturi aplink save vaiku, kai nesilankai darzeliuose ir mokyklose - is kur zinot kokie vardai ant bangos  g.gif  populiariausiuju vardu desoimtukuose jo kaip  ir nera.. g.gif
*

http://www.sapnai.net/name.php rasite 2006, 2007, 2008 m. populiariausius...

Taip pat statistikos departamento puslapyje yra informacijos...
srauni_upe
QUOTE(rolali @ 2008 11 10, 12:53)
Man nelabai gražus. Jeigu Elzė, tai atrodo prie meno, tokia priplaukus  blush2.gif
*

O tik duok dieve kad vaikai būtų prie meno, priplaukę ir t.t. smile.gif smile.gif smile.gif

gražus vardas
Chippie
man irgi patinka sis vardukas smile.gif ir kiti jo variantai Elzé, Elza, Eliza
Birbiziukas
man tai gražus ax.gif
Destinyy
Tikrai labai šiltas ir gražus vardelis 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.