Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Evitos gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
mergyte23
Siandien musu pupai menuo lygiai,ta proga ir sugalvojau daugiau nelaukti ir parasyti savo gimdymo istorija 4u.gif Pernai geguzes men pradzioj svenciau 25-aji gimtadieni,ir tyliai mintyse pagalvojau kad geriausia dovana butu- mazo angelelio atejimas i musu seima..Buvom vede 2 metus,tai maniau pats laikas gausinti seimyna.Geguzes 20 diena pamaciau dvi juosteles nestumo teste-zadancias apie kitoki artejanti gyvenima bigsmile.gif Kaip tik po to ruosemes kelionei kruizu,nors keliones metu reikejo daug ko atsisakyti,neskaitant alkoholiniu gerimu,bet ir masazu,sporto klubu,dziakuzi baseinu,disco ir t.t Man ta kelione buvo-vyro dovana,bet pasakysiu negalejau atsipalaiduoti nei dienai,nes vargino pykinimai..Nezinau cia nestumo pradzxios padariniai ar nuo siubavimo.. doh.gif Pats nestumas praejo sunkiai,jei ne pykinimai,tai rugstys kilo,tino kojos ir rankos,prasidejo niezai. Pagaliau prabego ir tie 9 men thumbup.gif Maloniausia vies tiek dazniau prisimenu~:sirdeles pirmus duzius isgirstus per aparata,pirmus spyrius,pirma karta pajautus kaip mazyle zaksi pilveli..Su kiekviena diena vis labiau laukem wub.gif Pagaliau atejo ir nustatyta data,o musu stebuklelis velavo ateiti g.gif Viena diena ejau i eiline apziura,nors ryte jauciau saremius kas 5 min,pakalbejom su SM mamoms drinks_cheers.gif o is ten jau nepaleido namo,tiesiai i gimdykla nusiunte. O pats gimdymas vertas prisiminimu thumbup.gif is pat pradziu su akuserem juokavom..beje jos nerado mano venu,tai subade visas rankas verysad.gif Gal 4 akusere rado mano vena antibiotikams suleisti. Kai klausdavo ar jauciu saremius,atsakydavau kad jauciu tik skausma tose vietose kur dure ieskodami venu lotuliukas.gif Nuskausminamuju neprireike,tik pauoscius duju-apsinesiau ir pradainavau visa gimdyma biggrin.gif lotuliukas.gif Saremiai palyginus niekis man su stumimu blink.gif galvojau jau neisstumsiu o greiciau apsikakosiu lotuliukas.gif ir paskutinis atodusis atiduotas uz naujos gyvybes atejima wub.gif Buvau tokia pavargus bet laiminga biggrin.gif Nera nieko geriau uz mazycio,slapio ,silto kunelio kontakta su tavim thumbup.gif Kudikis-graziausia butybe zemeje-tarytum sviesiaplaukis angeliukas nukrites is debesies.. victory.gif
Dykuma5
Sveikinu su dukrytės gimimu...... 4u.gif
Gražus vardas....... wub.gif
Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
zana33
Grazu wub.gif Dar karta sveikinu! mirksiukas.gif
family
labai grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
(Emili)
4u.gif sveikinu mamyte ir dukryte thumbup.gif thumbup.gif
rence*
smile.gif Grazi istoija. Sveikinu tapus mamyte. Tikrai grazus mergytes vardukas! Aukit sveikos ir grazios wub.gif
viduciux
tavo istorija tokia papratsute, atrodo, viens du trys ir vaikiukas ant ranku ax.gif labai graziai parasei, 4u.gif jum abiejom, aukit sveikutes ir grazutes mirksiukas.gif
biti atskrend
Su menesiuku Evita! Labai grazi istorija wub.gif
VIKUTE83
sveikinimai dar karta 4u.gif thumbup.gif
siaulietuke
Sekmes jums su lelyte. 4u.gif
balanduke
Sveikinu su mazyles atejimu thumbup.gif zinau kaip laikei ir kaip troskai wub.gif
Perlute
Grazus vardas wub.gif kaip faina tureti mergyte wub.gif
Erkesta
sveikinam 4u.gif aukit sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif
Jurguzia
Uzaukit ir bukit sveikuciai! 4u.gif
mergyte23
aciu visoms uz sveikinimus ir linkejimus 4u.gif
Zyliuke
Mergyte, noriu palinketi tau dideles sekmes, auginant savo grazia lelyte 4u.gif
Is visos sirdies sveikinu wub.gif
Labai grazi istorija thumbup.gif
MO
labai grazi ir, atrodo, paprasta istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit didutes 4u.gif 4u.gif
kisiune
bukit sveikos 4u.gif
mergyte23
pirmas men buvo sunkus,o dabar kai pamatau maza bedante burnyte ,kuri sypsosi tik man visi sunkumai pasimirsta ir mintyse svajoji apie dar viena mazyti stebukliuka wub.gif
Tyna4
didziausi sveikinimai sulaukus savo pupytes,aukit stiprios ir sveikos!!!
mrs.ieva
nuosirdziausi sveikinimai, dideliausi linkejimai, bukit sveikos 4u.gif
mamyciuk
wub.gif Gražaus augimo
Ilgakase
Aukit sveikutes...Beje sausio 22 d. du angeliukai (tiksliau angelytes) nukrito is dangaus - vienas jums, kitas mums... smile.gif
zuika235
Sveikinu seimyna su dukryte smile.gif
JoLaur
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Aukit laimingai 4u.gif
ingiuxz
nu zodziu toks gimdymas kaip tavo tiesiog yra svente...
sveikinu su mazyle, tikiuosi kada neuzilgo sisitiksim paplepesim, o kurioj ligoninej gimdei? redhile?
as gimdziau Aistuke Heywards Heathe-fainas kolektyvas...bet man priesingai nei tau , niestumas buvo lengvas kap pasaka, sestam menesi kaip matei nuotraukose gran canariojoj buvom, zodziu viskas sklandziai..o gimdymas labai skausmingas buvo, galvojau kad tikrai numirsiu...kiekvienas gimdymo etapas buvo pasiekta auskciausia skausmo virsune, jau daugiau nebegalima turbut buvo...
bet kaip sakant nieko nera nuostabiau kaip pajausti kudikeli... smile.gif fainuti grazuti siltuti.. smile.gif

uzvakar as ir parasiau savo gimdymo istorija bendram formume, jei nori gali paskaityti, tik as daug prirasiau.. smile.gif

iki
KaleduManiake
Sveikinu 4u.gif
graži ir šilta istorija rolleyes.gif
egle-kristina
kokia puiki istorija thumbup.gif visoms tokiu gimdymu palinkeciau 4u.gif saunuole mamyte 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.