Ieva155
2011 02 07, 22:08
Na aš užrašiau jau vaikus į mokyklą, tai tikrai direktorisu patvirtino, kad Kutkienės nebus. Kiek pirmokų klasių bus, kol kas sako nežino. Tai vat ir neaišku, kiek bus tų klasių, kokiso mokytojos. Kovo 3 dieną bus atvirų durų diena, tai siūlyčiau sudalyvaut ir pasidairyt. Direktorius ir man pasakojo apie planuojamus remontus. Tai supratau, akd dėl pradinukų patalpų remonto tai kaip ir patvirtinta, o dabar laukia dar dėl kitų patalpų patvirtinimo. Bent jau pradinukų tualetus tai žada visus suremontuot. Na dėl terminų sunku ką pasakyt, bet tą pirmąjį renovacijos etapą baigė laiku, kai tvarkė mokyklos išorę. Prasidėjus pamokoms kurį laiką dar tvarkė kiemą, bet jau viduje remontų nelabai buvo. Vaikas šiandien grįžęs iš mokyklos pasakojo, kad gali būti, kad nebus vasario mėnesį papildomų pradinukų atostogų, o baigs mokslus savaite anksčiau, nes prasidės remontai. Na turbūt per atvirų durų dieną bus dar daugiau aiškumo.
Taip, jei mokykla gaus daugiau pinigų, tai minėjo, kad mokinių atostogas keis. Ne tik pradinukų, bet ir didelių. Jie irgi gali anksčiau baigti mokslo metus. Vis dėlto matyt jie irgi nori iki rugsėjo 1 d. viską suremontuoti
Butterflay
2011 02 08, 16:50
Mano vaikas mokosi pas Kutkienę. Šiaip kiek girdėjome, tai ji nebedirbs. Dėl remonto, tai susirinkime sakė, kad remontuos tik pirmą aukštą. Ten dabar ketvirtokai mokosi. Bet ne visus aukštus, kur pradinukai mokinasi. Ir apskritai dėl remonto, tai dar mokykla laukia patvirtinimo, kad visus pinigus gaus  [_____________________________________________ Tai puiku, kad m-kla bus ir toliau atnaujinama. O pirmų kl. bus tiek, kiek susirinks pirmokėlių. Kaip ir visur klasės sudaromos, kai aišku kiek tų vaikelių. Tik jau šiemet klasės tapo gausesnė, virš 20 pirmokų pirmose klasėse . Daug... Mokytojos, tai išties nėra aišku kokios bus ? Bet tikimės kad bus viskas gerai. Mokytojais juk dirba mylintys vaikus žmonės.
Pirmokė
2011 02 09, 18:36
Sveikos, būsimos pirmokų ir pirmokių mamos. Turiu daug informacijos, tad nusprendžiau pasidalinti ja. Būsimose pirmose klasėse Baltupiuose nedirbs tik pensininkė Kutkienė. Kitos trys dirbs, jei tik direktoriui nešaus į galvą atleisti e klasės mokytojos, nes jos sutartis laikina. Tad galime drąsiai rašytis pas kurią tik norime. 2 mokytojos yra metodininkės - Romana ir Vida. Romana po pamokų moko vaikus dainuoti, Vida - vaidinti, ir, kiek teko girdėti, stato ilgus spektaklius ir dirba savo laisvu laiku, nemokamai. Violeta mėgsta įvairius projektus. Visos mokytojos organizuoja daug ekskursijų, išvykų. Jei konkrečiai domina kažkas dėl kažko - klauskite.
DaliaMa
2011 02 09, 21:39
Kaip smagu, kad parašėte, ačiū Gal galite man, su pedagogika nesusidūrusiai trumpai parašyti, ką reiškia metodininkė - kad daugiau patyrusi/aukštesnės kvalifikacijos, ar ne ? Paskutinės žinutės padrąsinančios  Pirmoke, ačiū už geras naujienas
Butterflay
2011 02 09, 22:38
ką reiškia metodininkė - kad daugiau patyrusi/aukštesnės kvalifikacijos, ar ne ? ________________________________________________________ metodininkas, tai mokytojo kvalifikacija.yra mokytojai, vyresnieji mokytojai, po to metodininkai, ekspertai. Bet vien vardas nepasako visko apie žmogų, jo darbo pobūdį...tas patts direktorius, prezidentas ir pan. tai kas kad jo vardas toks... Be to jau eilė metų, kai m-klos ( kai kurios) nenori turėti mokytojų metodininkų, nes jiems reikia mokėti didesnes algas  , tai kaip tada su taupymu....taigi nevisada suteikia galimybę žmogui ,,kandidatuoti"....tokia realybė...
Pirmokė
2011 02 11, 21:08
Baltupiuose metodininkės berods yra tik 4. Labai mažai, jei lyginsime, pvz., su Tuskulėnais ar Antakalniu. Manau, tai mokytojos, verčiausios šios kvalifikacijos. Be abejo, žmogus, ne kvalifikacinė kategorija, svarbiausia, bet , kiek žinau, už dyką metodininko mokytojas negauna, daug reikia padirbėti. Gero savaitgalio, mielosios
pažįstu mokytoją Romaną Nausėdienę  prieš keletą metų pas ją atlikau pedagoginę praktiką. Mokytoja labai nuostabi, veikli, jei gyvenciau Vilniuje tikrai noreciau kad mano vaikai mokytųsi pas ją  Pati esu pradinių klasių mokytoja, tai galiu pasakyti kad turimas kvalifikacinis vardas mazai ką reiškia  yra paprastų mokytojų kurios daug nuoširdžiau atsiduoda darbui negu pvz. metodininkės .
Ieva155
2011 04 05, 07:33
Kiek iš paskutinio susirinkimo mokykloj žinau, tai kol kas planuojamos 4 pirmos klasės ir 2 penktos. Na bet penktu gal ir 3 susirinks. Priklauso nuo to, kiek dabartinių ketvirtokų išeis kitur. Šiaip manau, kad dar iki mokslo metų pabaigos bus vėl susirinkimas busimų pirmokų tėvams. Gal daugiau papasakos. Ir dėl mokytojų gal bus aiškiau. Maniškiai būsimi pirmokai tai jau sakė ir klasę, ir mokytoją išsirinko  Kai dalyvavom renginyje būsimiems pirmokams, tai juos buvo išsivedę. Na tai vaikai ir nusprendė, kad ir ta mokytoja bus, ir tas kabinetas  O dėl pirmų klasių skaičiaus, tai vis tiek pririnks pirmokų, nes aplink nėra pradinių mokyklų. Tai kad atsiras tų mokinių.
DaliaMa
2011 04 05, 20:39
Jei 4 pirmos klasės, tai vadinasi, bus viena nauja mokytoja. Jau geriau būtų 4 klasės po 20 mokinių, negu trys po 26... Būtų šaunu, jei dar suorganizuotų kokį pirmokų tėvų susirinkimą  Jei ką sužinosit, parašykit būtinai Šiaip šiemet labai pasigedau mokytojų pristatymo. Ėjau į atvirų durų dieną ir pernai, tai tada kalbėjo būtent būsimos mokytojos: apie tai, kaip pasiruošti mokyklai, pg kokią programą mokys; buvo galima susidaryti bent kažkokį įspūdį (iš tiesų, pačios mokytojos paliko daug geresnį įspūdį negu visa kita); šiemet man to labiausiai ir pritrūko O savo pirmokėlės neatsivedėm... nustebau, argi su vaikučiais užsiiminėjo būsimos mokytojos (nes pernai tai buvo kitų klasių) ? Ieva155, o jūs prašyme nurodėt, kokios mokytojos pageidautumėt ?
Pirmokė
2011 05 07, 18:36
QUOTE(DaliaMa @ 2011 04 05, 20:39) Jei 4 pirmos klasės, tai vadinasi, bus viena nauja mokytoja. Jau geriau būtų 4 klasės po 20 mokinių, negu trys po 26... Būtų šaunu, jei dar suorganizuotų kokį pirmokų tėvų susirinkimą  Jei ką sužinosit, parašykit būtinai Šiaip šiemet labai pasigedau mokytojų pristatymo. Ėjau į atvirų durų dieną ir pernai, tai tada kalbėjo būtent būsimos mokytojos: apie tai, kaip pasiruošti mokyklai, pg kokią programą mokys; buvo galima susidaryti bent kažkokį įspūdį (iš tiesų, pačios mokytojos paliko daug geresnį įspūdį negu visa kita); šiemet man to labiausiai ir pritrūko O savo pirmokėlės neatsivedėm... nustebau, argi su vaikučiais užsiiminėjo būsimos mokytojos (nes pernai tai buvo kitų klasių) ? Ieva155, o jūs prašyme nurodėt, kokios mokytojos pageidautumėt ? Papildyta:Sveikos, mamytės, šiemet administracija neleido pasisakyti būsimoms mokytojoms, nors jos ruošė tai, ką pristatė pavaduotoja, o ir vaikus Jūsų prižiūrėjo tikrai ne būsimos mokytojos  . Prašyme nurodžiau mokytojos pavardę, ir dar girdėjau, kad iš pavaduotojų į mokytojas sugrįš Židonienė. Jau pernai norėjo, bet pasiliko vadovauti, tai neaišku, kaip bus šiemet.
Ieva155
2011 05 15, 14:11
Na aš buvau šią savaitę ketvirtokų tėvų susirinkime, tai sužinojau, kad jau renka ketvirtą pirmokėlių klasę. Tai greičiausiai bus keturios, o ne trys. Mokytojų seniau irgi iš karto nepristatydavo, nes nežinodavo, kiek tiksliai klasių bus, todėl ir dėl mokytojų neaišku. Pristatydavo vėlesniam susirinkime, arčiau mokslo metų. Mokytojos susakydavo, kokių priemonių reiks ir pan. Na gal su laiku kažkiek keičia susirinkimų pačią formą. Aš taiu užrašiau, pas kokią mokytoją norėtumėm, bet dabar galvoju, gal nereikėjo, nes dar daug kas neaišku ir gal bus tikrai puikių kitų mokytojų. Šiaip siūlyčiau sekti info mokyklos puslapyje, nes kalbėjo apie vasaros mokyklėlę būsimiem pirmokam.
Baigiau čia 8 klases. Apie mokyklą ir apie visus mokytojus žinau. Jei kas domina klauskit, atsakysiu..
Sveiki, 2012 m. leisime savo pirmokėlį į šią mokyklą. Suradau nete, kad ketvirtokus dabar turi šios mokytojos : Violeta Blažytė Regina Gaponova Jurga Ginevičenė Tai įdomu būtų išgirsti atsiliepimus. Apie mokytojas Violetą ir Reginą radau kelis atsiliepimis, bet būtų smagu išgirsti ir daugiau.  Beje, kada maždaug būna atvirų dienų dienos, kad nepražiopsoti ...
Atvirų durų dienos būna kažkur vasarį. Mano vaikas tai jau penktokas. Dabar jo klasės auklėtoja Sandra Gaižutytė. Tai tokia lyg visai nieko mokytoja.
stilius10
2012 01 21, 20:59
Sveikos, mamytės, gal turit savo nuomonę ir galit rekomenduoti pradinių klasių mokytoją?
aistyte 32
2012 02 11, 21:22
Abu mano vaikai mokosi šioje mokykloje. Kaip ir visi žmonės, mokytojos taip pat turi ir pliusų, ir minusų. Idealų nebūna. Labai drąsiai nedrįsčiau rekomenduoti. Tai, kas yra gerai vieniems, kitiems gali visai nepatikti. Mes irgi užsirašėme pagal rekomendacijas. Deja, buvo momentų, kai dėl to pasigailėjome. Mokytojų pavardžių nenorėčiau minėti- antireklamos nedarau. Siūlyčiau nueiti pas mokytojas, kai jos jau bus žinomos, patiems susipažinti, pasikalbėti ir nuspręsti.
Sveikos, ką galite pasakyti apie tvarką ir dėstančius mokytojus nuo 5 klasės?
|
|