Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baltupių vidurinė mokykla, Vilniuje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
zaxs
busimu pirmoku mokytojos visos yra panasaus lygmens. beja, dabar ketvirtoku klases 5 , o pirmoku bus greiciausiai 4, daugiau nelabai. tai vienos is anksciau isvardintu mokytoju nebus.
o is busimu antroku rekomenduociau badaityte. taktiska, profesionali.
Zuwytes
Planuojame nuo rudens leisti savo vaiką į šią mokyklą į 7 klasę.
Norejau pasiteirauti - gal žinot kaip su vietom, ar imanoma bus uzsirasyti ir patekti , jei pagal gyvenamą vietą Jeruzalės mokyklai priklausom? 4u.gif

Ir gal yra būsimų septintokų tėvelių - kuri klasė geresnė gal parekomenduotumėt ax.gif
Lidlym
As busimiems pirmokams siulyciau Violeta Blazyte. Mano dukra mokesi iki 4 klases pas ja ir liko labai patenkinta. As taip pat. Ji yra griezta bet vaikams tikrai patiks. Pati sake kad jos mokytos klases visada pagal zinias pirmauja tarp visu. Mano dukra dabar istojo i Jezuitus. O pati mokytoja Violeta Blazyte tikrai griezta bet turi ir gera humoro jausma. Noredama savo dukra uzrasyt pas ja tai ejau pas direktoriu ir trenkiau kumsciu i stala, tai ir prieme. Dukra labai liudi kad teks mokytoja ir mokykla palikti.

Apie mokyklos vyresnius ji nera geros nuomones. Jie stumdosi, rekia. Karta buvo pavoge kai kuriuos darbelius is dukros klases. Ir klase ir mokytoja isitikinusi kad tai padare gimnazistai. Kai kurie prie mokyklos daznai geria alu. Vaikai skundesi kad per pertraukas visokie ten ,,durniai" lysdavo be priezasties i ju klase.

Karta dukra grizo namo labai pasipiktinusi ir kai paklausiau ko tokia pikta ji ir pasake:
,,Musu mokytoja sake kad ji visai ne geriausia. Geriausia ta Damazeckiene. Ji tik garsiai kalba.
Indruze
smile.gif Mūsų pirmoji mokytoja irgi Violeta Blažytė-nuostabi, ji tikrai geriausiai paruošia, ir jos klasės būna stipriausios tais metais thumbup.gif Rekomenduoju, gaila, kad mūsų jaunesnioji dar ne šįmet eis į pirmą klasę, tikrai neabejotume... 4u.gif
Beje mūsiškis į Jėzuitus po 4 klasės neįstojo, užtat dabar po 8 klasės įstojo ir į Licėjų, ir į Jėzuitų antrą etapą perėjo thumbup.gif -pasigyriau blush2.gif
TUSINA
QUOTE(Burberry* @ 2008 03 26, 17:47)
I pradines klase leiskit, o veliau nesiulau  schmoll.gif
*

Mes gyvename Santariskese. Dukra eis i sia m-kla i pirma klase. Pora draugiu baige sia m-kla. Visos gerus aukstuosius mokslus baige veliau. Manau, si mokykla yra daug geresne nei Jeruzales
Paunksne
Aš savo sūnų irig leisiu į šios mokyklos 1 klasę. Kažkur skaičiau, kad Baltupių visurinė 23 Lietuvoje - manau visai neblogas reitingas. O ka turit omeny, kad į vyresnes klases neleistumėt savo vaikų?
jurgitaxxxx
QUOTE(Laurama @ 2008 03 17, 12:02)
Laba,
gal kas galit pakomentuoti apie Baltupių vid. mokykla. Persikraustysim i Jeruzalę ir renkame savo trešiokėlei padoresnę ir esančią arčiau mokyklą. Kokie ten mokytojai ir paruošimo lygis? Ačiū iš anksto smile.gif
*

sveiki,
gera mokytoja Zita Badaityte, ax.gif
TUSINA
mano mergina eina pas Regina Gapanova. Dukra atsidziaugti negali, kad mokytoja fantastine. Man ji irgi patinka-grieztoka, neausina be reikalo burnos, maloni.
Reina
Kitamet ketinam saviski leist i sita mokykla i 1 klase. Gal kas zino kokie mokytojai kitamet tures pirmokus ir kokie atsiliepimai?

dominyka3
Mane irgi domina, kokie bus mokytojai, nes bernuzelis rudeni taip pat keliaus i pirma klase ax.gif
dominyka3
ax.gif
Rasma
QUOTE(Reina @ 2008 12 29, 14:02)
Gal kas zino kokie mokytojai kitamet tures pirmokus ir kokie atsiliepimai?

QUOTE(dominyka3 @ 2009 01 25, 21:04)
Mane irgi domina, kokie bus mokytojai, nes bernuzelis rudeni taip pat keliaus i pirma klase ax.gif

A.Gaidjurgienė, G.Levinskaitė, A.Mitrikienė, J.Pipiraitė rolleyes.gif

Deja, nieko apie jas nežinau, reikia klausti tų tėvelių, kurie savo vaikučius veda į mokyklą ir galbūt net mokėsi vaikai pas šias mokytojas ax.gif

dominyka3
QUOTE(Rasma @ 2009 02 15, 22:33)
A.Gaidjurgienė, G.Levinskaitė, A.Mitrikienė,  J.Pipiraitė rolleyes.gif

Deja, nieko apie jas nežinau, reikia klausti tų tėvelių, kurie savo vaikučius veda į mokyklą ir galbūt net mokėsi vaikai pas šias mokytojas ax.gif
*

Gaila, kad tėveliai neatrašo ax.gif
dominyka3
Bandžiau internete apie jas kažką rasti, tai radau tik tiek , kad vos ne visos burelius dar lygtai veda, aktyvistės lotuliukas.gif
mamytės kur jūs g.gif rolleyes.gif
Reina
Mokykloj paprastai mokytojos būrelius veda ne dėl to, kad aktyvistės, o dėl to, kad prie atlyginimo nors kiek prisidurt.
DaliaMa
Mums i mokykla dar tik po dvieju metu, bet ir as jau skaitineju. unsure.gif Pritariu, kad pradinukams geriausia kuo arciau namu.. Nezinau nieko apie mokytojas, bet is SMM dirbusiu pazistamu girdejau, kad direktorius mokyklos tikrai aktyvus ir nuosirdziai rupinasi savo darbu. bigsmile.gif
Tiesa, Baltupiu poliklinikoje (Mediojoje) maciau skelbima, kad arteja atviru duru dienos mokykloje: tiksliai nepamenu - kazkada kovo menesi.
dominyka3
QUOTE(Reina @ 2009 02 26, 16:27)
Mokykloj paprastai mokytojos būrelius veda ne dėl to, kad aktyvistės, o dėl to, kad prie atlyginimo nors kiek prisidurt.
*

Ir dėl to , kad patinka, daro tai kas miela širdžiai rolleyes.gif
Rasma
Kovo 26-tą dieną, 18 val. - atvirų durų diena 4u.gif

Reiks apsilankyt su būsima pirmoke ir kokia intuityviai mokytoją 'nusižiūrės', pas tą ir bandysim pakliūti biggrin.gif Ne man mokytis, vaikui...
Reina
Kažkaip nepasitikiu savo intuicija, o vaiko dar labiau. Pasuoks gražiai ir bus nupirktas, o dažnai gražios kalbos neparodo tikro vaizdo...
Ramama22
Sveikutes,
Mano viena dukra jau penktoke, o kitai siemet i pirma klase. Kazko labai gero , ar blogo apie mokytojus pasakyti negaliu, bet stai pagrindinis blogis yra antra pamaina verysad.gif I antra pamaina eina treciokeliai ir panktokai, pamokos kartais baigiasi net 18.35 !!! Ziema, rudeni ir dali pavasario jau buna tamsu ir aplink zuja ten gyvenantys, ir ne tik, paaugliai. Zodziu reikia eiti pasitikineti. Kitas blogis antros pamainos tas, kad vaikai visa laika dirba prie lempu sviesos ir LABAI genda akys nuo to blink.gif Maniskei per tuos metus net per tris dioptrijas pablogejo. O tos pamainos yra todel, kad truksta vietos mokykloj, juk Baltupiuose daug jaunu zmoniu su vaikais, o kur dar visu aplinkiniu rajonu vaikuciai (Santariskes, Balsiai ir ju apylinkes) Jeruzales mokykloje tas pats. Nauju namu pristate , o apie mokyklas bei darzelius pamirso verysad.gif doh.gif
Rasma
QUOTE(Ramama22 @ 2009 03 18, 10:45)
Mano viena dukra jau penktoke, o kitai siemet i pirma klase. Kazko labai gero , ar blogo apie mokytojus pasakyti negaliu, bet stai pagrindinis blogis yra antra pamaina  verysad.gif I antra pamaina eina treciokeliai ir panktokai, pamokos kartais baigiasi net 18.35 !!

Labas 4u.gif
Bet tai, mokyklos tinklapyje skelbia, kad nuo 2009 metų ir penktokėliams bus pirma pamaina bigsmile.gif thumbup.gif
Cituoju: "Turime itin svarbią žinią: nuo 2009 metų rugsėjo 1-osios penktokai mokysis pirmojoje pamainoje."
Ramama22
QUOTE(Rasma @ 2009 03 18, 13:11)
Labas 4u.gif
Bet tai, mokyklos tinklapyje skelbia, kad nuo 2009 metų ir penktokėliams bus pirma pamaina bigsmile.gif  thumbup.gif
Cituoju: "Turime itin svarbią žinią: nuo 2009 metų rugsėjo 1-osios penktokai mokysis pirmojoje pamainoje."
*

Zinai, su tom ju gerom ziniom tai buna taip : kiekviena rugsejo pirmaja direktorius paskelbia , kad jau greit bus renovuota mokykla ir kad kai pastatis Balsiuose ir Visoriuose mokyklas, nebeliks pamainu, bet . . . verysad.gif niekas nevyksta. O siandien dar suzinojau, kad Balsiu mokyklos statybos pradzia VEL kybo ant plauko fear.gif Gal galit ir jus , ir jusu pazystami pasirasyti peticijoje http://peticija.lt/visos/2384
Gal dar viskas bus gerai ax.gif
Ali
Šiaip, kiek buvau susirinkimuose, tai supratau, kad dėl penktokų antros pamainos jau viskas nuspręsta, kad jie neis.
Ramama22
Sveikutes,

Vakar buvau pirmoku tevams skirtame renginyje. Grazu paziureti i vaiku darbeliu ir pasirodymus, bet baisu i mokykla - jau tokia nusiurus blink.gif doh.gif
Tos kalbos, kad visur dalyvauja, t.y. konkursuose del paramos, bei prasymai atiduoti 2 proc. mane tik piktina mad.gif Darzeliui kiek esam dave 2 proc. tai kiekvienais metais vis matosi, kur jie investuojami: ir kolidorius sutvarke, ir baldelius pakeite, ir dazu grupems dave, ik reikejo patiems issidazyti. Na o cia, NIEKO . Man atrodo, kad ten visus pinigus "Baltupiu radijas" suvalgo, bet ar turi teise direktorius investuoti pirma i pramogas, elementariai lempu pakeisti nenori g.gif Gal jiems koki audita uzsakyti mirksiukas.gif
Nes jei mano antrai dukrai del to t.p. prades sparciai akytes gesti, tai as nieko nebepasigailesiu gun_bandana.gif
Tada bandziau organozuoti tevelius mestis ant lempu visai klasei, bet nepasirase schmoll.gif reikes pries rugseji apziureti klases.
Reina
Ai jau tos sienos, tai man ne esmė, nors tai ir daug pasako apie vadovą. Man įdomu mokytojos pirmokų. Iš pirmo žvilgsnio visos neblogos, tik gal ta Pipiraitė nesuprasi kas per paukštis, nes labai mažai kalbėjo. Kaip įspūdžiai kitoms mamoms?
Rasma
QUOTE(Reina @ 2009 03 27, 17:07)
Ai jau tos sienos, tai man ne esmė, nors tai ir daug pasako apie vadovą. Man įdomu mokytojos pirmokų. Iš pirmo žvilgsnio visos neblogos, tik gal ta Pipiraitė nesuprasi kas per paukštis, nes labai mažai kalbėjo. Kaip įspūdžiai kitoms mamoms?

Taigi jau mokyklos renovacija numatyta, tai atnaujins tą mokyklą kažkiek. Kiek aš tų mokyklų esu aplankiusi labai siaubinga man nepasirodė schmoll.gif Visur panaši būklė ir išvaizda ax.gif Gal ten kokia privati mokykla ar super-duper gimnazija yra labai gerai, bet Baltupiuose/Jeruzalėje tokių nėra biggrin.gif
Aš tai nespėjau išgirsti gerai tų visų pavardžių doh.gif
O kokia mokytojos Aurelijos pavardė? Gaidjurgienė ar Mitrikienė? Man pasirodė jaunausia iš visų pirmokėlių mokytojų ax.gif
Man visos mokytojos kaip mokytojos, matyt reik ruoštis prašymo rašymui ir užrašymui į mokyklą, pas kokią eis, pas tą ir bus gerai biggrin.gif
Baltupyte
Sveikos 4u.gif Radau atsitiktinai šią temelę bigsmile.gif
Buvau ir aš vakar mokykloj,mano mažoji dainavo,ta penkiametė,kuri žodžius pamiršo blush2.gif biggrin.gif
Mano vyresnioji(kuri su berniuku vedė koncertą) mokosi A.Mitrikienės klasėje smile.gif Mokytoja esu patenkinta,kažkaip susidraugavom per tuos ketveris metus,net gaila bus skirtis.Metų baigimo proga žadame su visa klase surengti baidarių žygį,žodžiu,mokytoja jaunatviška ir labai faina(bent jau man taip atrodo wub.gif ).Mokytoja G.Levinskaitė(vyriausia iš šių mokytojų)-skautė,ji moka su vaikais ir griežtai jeigu reikia,bet ir gera,mėgiama vaikų yra smile.gif Apie Pipraitę negaliu nieko pasakyti,bet ji labai rami,tad jei vaikai pasiutę,kažin kaip ten bus g.gif O Gaidjurgienės visai nepažystu,ji pakeitė labai gerą mokytoją Židonienę nuo sausio,nes jai teko atsisakyt klasės,dėl pavaduotojos etato(ar kažkaip ten panašiai,tiksliai nzn)
Tai va tiek žinių iš manęs,gal nieko blogo nepasakiau,iš tikrųjų visos mokytojos geros,susigyvensit mirksiukas.gif Beje,aš saviškę palieku toliau mokytis šioje mokykloje,klasė susigyvenus,tikiuosi neišskirstys,be to rytinė pamaina bus,o stoti vėliau kur nors po 8-os suspės dar,kad tik gerai mokytųsi ir norėtų smile.gif
Rasma
QUOTE(Baltupyte @ 2009 03 27, 21:48)
Sveikos 4u.gif  Radau atsitiktinai šią temelę bigsmile.gif
Buvau ir aš vakar mokykloj,mano mažoji  dainavo,ta penkiametė,kuri žodžius pamiršo blush2.gif  biggrin.gif
Mano vyresnioji(kuri su berniuku vedė koncertą) mokosi A.Mitrikienės klasėje smile.gif Mokytoja esu patenkinta,kažkaip susidraugavom per tuos ketveris metus,net gaila bus skirtis.Metų baigimo proga žadame su visa klase surengti baidarių žygį,žodžiu,mokytoja jaunatviška ir labai faina(bent jau man taip atrodo  wub.gif ).Mokytoja G.Levinskaitė(vyriausia iš šių mokytojų)-skautė,ji moka su vaikais ir griežtai jeigu reikia,bet ir gera,mėgiama vaikų yra smile.gif Apie Pipraitę negaliu nieko pasakyti,bet ji labai rami,tad jei vaikai pasiutę,kažin kaip ten bus g.gif  O Gaidjurgienės visai nepažystu,ji pakeitė labai gerą mokytoją Židonienę nuo sausio,nes jai teko atsisakyt klasės,dėl pavaduotojos etato(ar kažkaip ten panašiai,tiksliai nzn)

Labai gražus ir nuotaikingas tas vaikų koncertėlis buvo wub.gif , o man net neužsifiksavo, kad kažkas kažką pamiršo..čia turbūt tėveliams ir pačiai mergaitei buvo baisiau, nei klausytojams bigsmile.gif

Baltupyte, nepabėk 4u.gif
Aš visai susimaišiau..tu žinosi, gal padėsi tas mokytojas atrinkt blush2.gif Jei prisiminsi, nes aš dabar susimaišiau..
G.Levinskaitė (Gražina?), ji vyriausia g.gif? Aš lyg prisimenu, kad ji tamsiais, iki pečių plaukais (vakar buvo su juodu sijonuku ir pilka palaidine?) ir man nepasirodė vyriausia.. g.gif
O gal žinot kokia mokytojos pavardė, kuri buvo su violetiniu megztuku, jaunutė, tamsiaplaukė, berods Aurelija?
Bliamba, nespėjau išgirsti tų pavardžių, išbėrė kaip į sieną smile.gif
Baltupyte
QUOTE(Rasma @ 2009 03 27, 22:02)
Labai gražus ir nuotaikingas tas vaikų koncertėlis buvo wub.gif , o man net neužsifiksavo, kad kažkas kažką pamiršo..čia turbūt tėveliams ir pačiai mergaitei buvo baisiau, nei klausytojams bigsmile.gif

Baltupyte, nepabėk 4u.gif
Aš visai susimaišiau..tu žinosi, gal padėsi tas mokytojas atrinkt blush2.gif Jei prisiminsi, nes aš dabar susimaišiau..
G.Levinskaitė (Gražina?), ji vyriausia g.gif? Aš lyg prisimenu, kad ji tamsiais, iki pečių plaukais (vakar buvo su juodu sijonuku ir pilka palaidine?) ir man nepasirodė vyriausia.. g.gif
O gal žinot kokia mokytojos pavardė, kuri buvo su violetiniu megztuku, jaunutė, tamsiaplaukė, berods Aurelija?
Bliamba, nespėjau išgirsti tų pavardžių, išbėrė kaip į sieną smile.gif
*

Na kur jau aš iš sm pabėgsiu lotuliukas.gif
Levinskaitė Gražina,gal ji ir ne vyriausia,bet aš taip maniau visada g.gif O Aurelija turbūt bus Gaidjurgienė,jos visai nepažystu,vakar pirmą kartą mačiau,ale ne tokia ji man jaunutė atrodė g.gif Mitrikienė mūsų gal jaunesnė biggrin.gif
Tai gal atmaišiau jau bigsmile.gif
Rasma
QUOTE(Baltupyte @ 2009 03 27, 22:58)
Na kur jau aš iš sm pabėgsiu lotuliukas.gif
Levinskaitė Gražina,gal ji ir ne vyriausia,bet aš taip maniau visada g.gif O  Aurelija turbūt bus Gaidjurgienė,jos visai nepažystu,vakar pirmą kartą mačiau,ale ne tokia ji man jaunutė  atrodė g.gif  Mitrikienė mūsų gal jaunesnė biggrin.gif
Tai gal atmaišiau jau bigsmile.gif

Nea.. biggrin.gif Visai susipainiojusi pavardėse..vardus mokytojų įsidėmėjau, o pavardės doh.gif
Aš matyt pagal amžių neatrinksiu, 'nedažlibinu' su akiniais, tai matyt visas jaunas, gražias mačiau biggrin.gif
Imsim pagal rūbą ir plaukus biggrin.gif Mitrikienė kokiais plaukais ir gal "atgaminsi" kuom vakar apsirengusi buvo g.gif Ar bent jau tada primink kaip buvo apsirengusi tavo mergaitės klasė bigsmile.gif Pagal vaikus atrinkčiau mokytojas biggrin.gif

Mano mergaitei labiausiai patiko mokytojos apie kurias ir kamantinėju..buvo susižavėjusi kaip tų mokytojų vaikai dainuoja, kaip mokytoja su tais vaikiukais bendrauja...abi tamsiaplaukės..viena su violetiniu megztuku (Aurelija g.gif ) buvo, o kita juodu sijonuku ir rusvai-pilku megztuku-palaidine (Gražina g.gif ).
Baltupyte
QUOTE(Rasma @ 2009 03 27, 23:04)
Nea.. biggrin.gif Visai susipainiojusi pavardėse..vardus mokytojų įsidėmėjau, o pavardės doh.gif
Aš matyt pagal amžių neatrinksiu, 'nedažlibinu' su akiniais, tai matyt visas jaunas, gražias mačiau biggrin.gif
Imsim pagal rūbą ir plaukus biggrin.gif Mitrikienė kokiais plaukais ir gal "atgaminsi" kuom vakar apsirengusi buvo g.gif Ar bent jau tada primink kaip buvo apsirengusi tavo mergaitės klasė bigsmile.gif Pagal vaikus atrinkčiau mokytojas biggrin.gif

Mano mergaitei labiausiai patiko mokytojos apie kurias ir kamantinėju..buvo susižavėjusi kaip tų mokytojų vaikai dainuoja, kaip mokytoja su tais vaikiukais bendrauja...abi tamsiaplaukės..viena su violetiniu megztuku (Aurelija g.gif ) buvo, o kita juodu sijonuku ir rusvai-pilku megztuku-palaidine (Gražina g.gif ).
*

Taigi peržiūrėjau filmuotą įrašą ir dabar galiu pasakyt,kad su pilku megztuku buvo mūsų mokytoja Asta Mitrikienė bigsmile.gif O violetiniu-Aurelija Gaidjurgienė ,o Gražina Levinskaitė buvo su juodu kostiumėliu.Dabar turbūt galutinai aišku biggrin.gif
Beje pas mūsų mokytoją jau užsirašė vienos dukters klasiokės sesės visa darželio grupė lotuliukas.gif
O dūdelėmis grojo bei paskutinę dainą dainavo visų ketvirtų klasių mokiniai,jie visi buvo su džinsais,baltais marškinėliais ir skarelėmis,tad pagal vaikus neatskirsi schmoll.gif Tik mūsų klasės vaikai dainavo dainelę apie baubuką,kur solistė buvo mano penkiametė dukra smile.gif
Rasma
QUOTE(Baltupyte @ 2009 03 28, 11:08)
Taigi peržiūrėjau filmuotą įrašą ir dabar galiu pasakyt,kad su pilku megztuku buvo mūsų mokytoja Asta Mitrikienė  bigsmile.gif O violetiniu-Aurelija Gaidjurgienė ,o Gražina Levinskaitė buvo su juodu kostiumėliu.Dabar turbūt galutinai aišku biggrin.gif
Beje pas mūsų mokytoją jau užsirašė vienos dukters klasiokės sesės visa darželio grupė  lotuliukas.gif

Ačiū tau, tu - auksas bigsmile.gif wub.gif
Dabar visiškai aišku thumbup.gif

O įdomu, įmanoma rašant prašymą dėl priėmimo, kažkaip paprašyti į vieną ar kitą klasę užrašyti, pas konkrečią mokytoją g.gif Kaip mačiau reikia vaiko sveikatos pažymos prie prašymo, tai dar pirma ją reik pasidaryti doh.gif

O dėl beveik visos darželio grupės, tai naujokams tokioje klasėje paprastai sunkoka būna g.gif Vaikai susigyvenę, pažįstami nuo darželio laikų, naujoje aplinkoje dar labiau vienas su kitu 'sukimba', taip drąsiau ir nelabai noriai priima kitus vaikus, kiek teko asmeniškai susidurti biggrin.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad mano ir vaiko intuityvios nuomonės šįsyk išsiskyrė biggrin.gif Aš savo dukrai (žinodama jos charakterį ir bendravimo būdą) išrinkčiau mokytoją Gražiną Levinskaitę ax.gif Bet kodėl, nežinau...Mokytoja iš tiesų man vyriausia pasirodė, labai rami, atidi, rūpestinga.
Mokytojos, kuriuos patiko dukrelei, jaunesnės, veiklesnės, energingesnės, tokios 'emocingesnės' ir jaučiu kodėl jos jai patiko: kai ji pati labai rami, tyli, nedrąsi bendravime, tai visada linksta prie žmonių, kurie ją galėtų "papildyti", pastūmėti veikti, nesvarbu kas tai būtų ar bendraamžiai draugai, ar pedagogai ar kt. Tik bėda, kad šalia tokių žmonių ji ne visada atsiskleidžia ir sugeba būti savimi, būna, kad dar labiau užsisklendžia arba laukia kol ją paragins doh.gif
Ramama22
Po visko as dar buvau nuejusi i rastine su pavaduotoja ir uzpildziau prasyma savo dukrai. Tada dar daugiau paklausinejau, tai med. pazyma galima ir koki birzeli pristatyti, tik gimimo liudyjimo kopija ir nuotraukas jau dabar.
Del paskirstymo po klases jie labai ismaiso vaikus, nes mano vyresnioji (dabar penktoke) kai ejo i mokykla, buvo penkios pirmoku klases ir jie penki is vienos darzelio grupes. Tai visi i skirtingas papuole. O ir per susirinkima sake, kad stengiasi klases daryti tolygias - visose visokiu po truputi , gal ir gerai g.gif O tevu pageidavimai, pas kuria mokytoja, bus paskutinis kriterijus skirstant.
O stai kai mano vyresnioji turejo pereiti is ketvirtos i penkta, tai padare tokia kose, kad dabar vargsta ir vaikai ir mokytojai doh.gif Is penkiu buvusiu klasiu padare ketures, bet prie branduoliuko vienos klases prijunge po 4-5 is kitu klasiu ir dabar tie ateje vargsta vel bandydami issikovoti savo vieta po saule schmoll.gif Maniske kiekviena diena rauda grizus, kad mokytis nori, bet nenori i mokykla del klasioku blush2.gif

Reikes man savo pirmokele tas keles dieneles birzeli leisti i mokykla, gal susipazins su kuo ir po to bus lengviau 4u.gif
Rasma
QUOTE(Ramama22 @ 2009 03 29, 12:58)
O ir per susirinkima sake, kad stengiasi klases daryti tolygias - visose visokiu po truputi , gal ir gerai g.gif O tevu pageidavimai, pas kuria mokytoja, bus paskutinis kriterijus skirstant.

Reikes man savo pirmokele tas keles dieneles birzeli leisti i mokykla, gal susipazins su kuo ir po to bus lengviau  4u.gif

Jei nesunku - papasakokite daugiau paie tą galimybę leisti birželio mėn. ax.gif Manot aš ką girdėjau ar prisimenu blink.gif Vaikštau apdujusi nuo bemiegių naktų cool.gif

Dėl skirstymo, tai gerai, jeigu tikrai taip būtų drinks_cheers.gif Bet dėl tėvų pageidavimų, tai nesu tikra..vieni sutinka su taisyklėmis, bet yra daug tėvų, kurie savo pasiekia bet kokiom aplinkybėm. Kuo toliau, tuo mažiau tikiu sąžiningumu..blush2.gif Eina, prašo ir gauna cool.gif
dominyka3
Tai kaip čia išeina g.gif , ar rašant prašymą -galima-reikia-nereikia -rašyti norimos mokytojos pavardę rolleyes.gif
O kokių nuotraukų reikia ( dokumentams, dar kažkams ten, nes nuėjus fotkintis klausia kokių reik doh.gif ,kiek ant kiek, ar nesvarbu rolleyes.gif )
Rasma
QUOTE(dominyka3 @ 2009 03 29, 14:44)
Tai kaip čia išeina g.gif  , ar rašant prašymą -galima-reikia-nereikia -rašyti norimos mokytojos pavardę rolleyes.gif
O kokių nuotraukų reikia ( dokumentams, dar kažkams ten, nes nuėjus fotkintis klausia kokių reik doh.gif  ,kiek ant kiek, ar nesvarbu rolleyes.gif )
*

Rašo dviejų nuotraukų g.gif Mes tai pasą dukrai darėm, tai tas pačias (dvi kaip tik liko) ir pridėsim prie prašymo.
O dėl viso kito, manau geriausia eiti į mokyklą ir kalbėtis, teirautis..forume kažin ar rasim atsakymus mirksiukas.gif
dominyka3
QUOTE(Rasma @ 2009 03 29, 15:11)
Rašo dviejų nuotraukų g.gif Mes tai pasą dukrai darėm, tai tas pačias (dvi kaip tik liko) ir pridėsim prie prašymo.
O dėl viso kito, manau geriausia eiti į mokyklą ir kalbėtis, teirautis..forume kažin ar rasim atsakymus mirksiukas.gif
*

4u.gif
Ali
QUOTE(Ramama22 @ 2009 03 29, 13:58)
Reikes man savo pirmokele tas keles dieneles birzeli leisti i mokykla, gal susipazins su kuo ir po to bus lengviau  4u.gif
*

O tai taviškė nelanko darželio? Šiaip tos kelios dienelės birželį yra skirtos vaikams, kurie nelankė darželio. Visiems kitiems tai negalioja.
Rasma
QUOTE(Ali @ 2009 03 30, 06:29)
O tai taviškė nelanko darželio? Šiaip tos kelios dienelės birželį yra skirtos vaikams, kurie nelankė darželio. Visiems kitiems tai negalioja.
*

Tai reiškiasi ir mums negalioja. Aišku, ačiū už patikslinimą 4u.gif
Ramama22
Tai taip senaiu buvo, kad kelios dieneles nelankiusiems darzelio. O dabar kviecia visus 4u.gif
Rasma
Mes šiandien irgi nunešėm prašymą į mokyklą, dar su direktoriumi paišnekučiavome, tai kaip Ramama22 rašė, taip ir papasakojo. Dėl skirstymų į klases, dėl pageidaujamų mokytojų (galima įrašyti pageidavimą, bet mokykloje sprendžiama, kurioje klasėje vaikas mokysis ir tėvų nuomonė nebūtinai gali sutapti su mokyklos nuomone smile.gif ). O kokioje klasėje ir pas ką mokysis, tai sakė bus galutinai aišku likus keliom dienom iki rugsėjo 1-osios 4u.gif
Dabar turi kažkur apie 40 prašymų ir jei bis pakankamai pirmokėlių, tai planuojama suformuoti 4 klases.

Nunešėm paso nuotraukytes, bet paprašė mūsų atnešti dar vieną 3x4, lyg ir 'mokinio pažymėjimui' mažytės tokios reikia ar pan. ax.gif
Ramama22
Tai vat, lieka tik pozityviai mastyti ir tiketis , kad pateksim pas norimas mokytojas mirksiukas.gif 4u.gif
dominyka3
Sveikos, o gal galit pasakyti, ar yra sporto kokių burelių po pamokų pradinukams ax.gif ,lankstinuke rašo, kad tipo yra, idomu, kaip iš tikrųjų, labai jau mūsų busimasis pirmokėlis aktyvistas, ir mėgsta pasportuoti fitness4.gif
Kopytė
As irgi baigiau sia mokykla -jau pries...ech...daug metu. Galiu pasakyti -kaip visada -kas norejo mokytis -mokesi, kas tingejo -ieskojo priezasciu, kad mokykla ar mokytojai blogi smile.gif. Mano klaseje didzioji dalis baige aukstuosius mokslus, nors patekom i nepriklausomybes eksperimentus ir t.t. Musu laikais (skamba drastiskai blink.gif ) -jau vien Klasauskiene, Kanisauskiene, Jakobas, Grigaravicius ka reiske...Jie tikrai griebe is sirdies, bet ir idejo sirdies. Yra ka prisiminti lotuliukas.gif Jankauskiene, Radzeviciene irgi buvo savo dalyko fanes ir tikros gerietes.
Girdejau, kad mokykla "suprastejo", nes isejo daug senu, geru mokytoju. bet manau, kad tie, kas atejo irgi ne is gatves ir viskas labai priklauso nuo to, ko vaikas ateina i mokykla.
Nebijokit leisti vaiko i mokykla. Jei netiks -galesite bet kada pakeisti. O pradinukui turi buti ir saugu, patogu.

Kazkas vardino izymius mokyklos abiturientus - be Valinsko ir Staskeviciaus prideciau dar : Zivile Balciunaite (sportininke), Lukas (dainininkas), Violeta Riaubiskyte (dainininke), Tomas Andrejauskas (finansininkas)
mariuska
O as norejau paklausti tu kuriu vaikuciai eis i pirma klase, ar jau zinot kuri aukletoja bus? blush2.gif
Rasma
QUOTE(mariuska @ 2009 07 17, 00:14)
O as norejau paklausti tu kuriu vaikuciai eis i pirma klase, ar jau zinot kuri aukletoja bus? blush2.gif
*

Ne, nežinom. Sakė bus aišku tik rugpjūčio antroje pusėje g.gif
Ali
Kai maniškis ėjo į pirmą klasę (dabar jau bus trečiokas), tai mokytojas sužinojom tik, kai buvo iškabinti sąrašai. O tas bus gal kelios dienos iki rugsėjo 1 d.
mariuska
Aisko g.gif aciu jums labai uz informacija 4u.gif nes as vis ilendu i ju puslapi paziureti gal jau ax.gif
Ieva155
Nieko ansksčiau nesužinosit. Tiesiog galit prašyme priimti į mokyklą nurodyti, pas kokią mokytoją norėsit mokytis. Bet tai dar negarantuoja, kad tikrai pas ją mokysitės. O sąrašus pakabins ant mokyklos durų porą dienų iki rugsėjo pirmos.
Ali
Kad jų puslapyje abejoju, kad ta informacija bus. Geriausia žiūrėti ant mokyklos durų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.