Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baltupių vidurinė mokykla, Vilniuje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Veda
Gyvenu Baltupiuose, o ten tik viena mokykla, labai daug nepasirinksi. Mano vyresniajam kaip ir laikas butu i mokykla eit, noretusi arciau namu, bet esu gridejusi labai priestaringu nuomoniu apie sia mokykla, tad gal kas, o ypac pradinuku teveliai, galetu pasidalinti patirtimi ir ispudziais. smile.gif
Veda
Tai negi niekas nelanko Baltupiu vidurines? g.gif
Dobšiukas
QUOTE(Veda @ 2005 04 15, 21:52)
Tai negi niekas nelanko Baltupiu vidurines?  g.gif
*

Labutis 4u.gif Užrašiau savo vyresnėlį biggrin.gif Nu ką galiu pasakyti, pati baigiau šią mokyklą, nu ir nieko baisaus, nes ne viskas vien tik nuo mokyklos priklauso. Remonto jai labai reikėtų, bet...
Šią mokyklą baigę daug žinomų Lt žmonių, nu gal vieni žinomiausių tai Arūnas Valinskas, jo sesuo, taip pat ir VP žinomas veikėjas Ignas Staškevičius, jo sesuo ir brolis ir dar galėčiau vardinti ir vardinti...Ar drąsiau biggrin.gif
Veda
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 05 04, 08:16)
Labutis 4u.gif Užrašiau savo vyresnėlį biggrin.gif Nu ką galiu pasakyti, pati baigiau šią mokyklą, nu ir nieko baisaus, nes ne viskas vien tik nuo mokyklos priklauso. Remonto jai labai reikėtų, bet...
Šią mokyklą baigę daug žinomų Lt žmonių, nu gal vieni žinomiausių tai Arūnas Valinskas, jo sesuo, taip pat ir VP žinomas veikėjas Ignas Staškevičius, jo sesuo ir brolis ir dar galėčiau vardinti ir vardinti...Ar drąsiau biggrin.gif
*

Aciu Dobsiuk 4u.gif Jau ir pamirsusi buvau apie tema ax.gif
Bet kad tie zinomi zmones jau senokai baige g.gif Noretusi kokiu svieziasniu ziniu, ypac apie pradinukus. Kol kas man ji patraukliausia tai tik del artumo, nes vaikas pats gales nueit ir pareiti. Kitu privalumu kol kas neturiu g.gif
OSKARA
Sveika Veda,
manau kad reiketu daugaiu pasiduometi busimaja mokytoja o ne mokykla g.gif
Manau, kad nuo pirmosios mokytojos daug kas priklauso. 4u.gif
Veda
QUOTE(OSKARA @ 2005 05 05, 13:12)
Sveika Veda,
manau kad reiketu daugaiu pasiduometi busimaja mokytoja o ne mokykla  g.gif
Manau, kad nuo pirmosios mokytojos daug kas priklauso. 4u.gif
*

Man ir apie mokykla idomu daugiau suzinoti is lankanciu ja. Apie mokytojas lyg ir turiu "informatoriu" ax.gif biggrin.gif
Reila
Dabar tai jau isdesiu sita mokykla i suns dienas ir siulau pervest atzalas, jei ne pradinej, tai nuo 5 klases tikrai i kita mokykla. Pradinej klasej tai ten +/- truputi mokais, dainuoji, piesi, begioji niu lyg kaip ir viskas kitose mokyklose. Bet veliau tai neduok dieve. Direktoriui (Blynovas dar buvo pries 3 metus) visiskai nusispjaut, kad po jo kojom voliojasi girti mokiniai valgykloj. Perlipo ir nuejo... pati maciau savo akim. Pastoviai renka remontam pinigus, bet nelabai ta mokykla ir priziuri.Jei tik kokia gelyte padeda ant palanges mokiniai tuoj pat nupleso ziedus, lapus ir siaip viska ka gali... Mokytojai yra tikrai nekokie... Turejau dvi matkes mokytojas, tai viena isvis bum bum bum pati nieko nesuprato ka deste, tai aisku visu ir pazymiai buvo atitinkami, o kita siaip mokinius debilais ir prasmirdusiais lavonai vadino. Dar beje daiktais metydavosi, ir prie lentos pravirkdydavo. Pati stovejau ir liejau asaras, bet aciu dievuj tik viena karta, veliau pripratau ir kazkaip atsilaikiau, bet silpnesniu nervu zmogeliukam buvo tikrai ne kas.... anglu kalbos pamokos vykdavo taip "tyliai pasedekit, tik atsiverskit knygas, kad jei kas ateis, kad nepastebetu, kad nieko nedarom". Chemijos pagrindu isvis jokiu nedave (mano sese turejo 10, nuejus i liceju isaiskejo, kad ji absoliuciai nieko nemoka. Man tas pats buvo perejus i kita mokykla). Istikro labai daug rukanciu, gerianciu ir siaip narkomanu. Tikrai labai daug. Aisku, tai negresia pradinukams, bet as pasakoju kas bus veliau... Pati isejau is sitos mokyklos 10 klases vidury ir aciu dievuj. Pamaciau visiskai kitoki gyvenima, visiskai kitoki bendravima su bendraamziais ir visiskai kitokia atmosfera tarp mokiniu ir mokytoju. Baltupiuose istrikro nelabai gera atmosfera, ypac jei dar sugalvosi gerai mokytis, tai isvis "liewakas" busi. O tada jau nenustebk, jei tave kas apspjaudys, apspardys ar kuprine pro langa ismes, o kramtomas is paltu kisenes traukt bus kasdienybe. O ir siaip beprociu pilna, mano buves klasiokas su peiliu buvo persmeiges kita klasioka.... smagumelis. Po 1lt surinkt aukletojai ant kaledines dovanos didziausia problema. Niekam nerekomenduociau tokios mokyklos. Dar karta noriu pabrezt, kad atmosfera yra labai nedraugiska. O dar mokiniai su mokytojais visiskai nesiskaitydavo. Isivaizduokit klase vidury pamokos "varo" ant vienos merginos visokiais zodziais, galiausiai ismeta jos kuprine per langa, o pacia isnesa su visa kede i koridoriu, o MOKYTOJA apsimeta klasej, kad nieko nemato !!!! Viska ka rasiau, pati maciau savo akim. Truputeli minciu kratinys gavos, bet velniskai duag blogu emocijus sukelia sita mokykla...

Duok dieve, kad Jums butu bent truputi kitaip....
Veda
swindle7, privertei susimąstyt. Po tokių recenzijų savo vaiko į tokį žvėryną nesinori atiduoti. Girdėjau, kad ta mokykla ne pati geriausia, bet tavo esė pritrenkė.
Padange
lanko šią mokyklą ir brolio vaikai, vienas pradinukas, kitas 7-okas, ir bendradarbės vaikai, viena dukra 5-okė, kita 10-okė, ir tikrai neblogai atsiliepia apie šitą mokyklą, tėveliai jei matytų, kad kažkas blogai vaikams toje mokykloje, tikrai išgalėtų pasirinkti kitą. Gal nuo klasės priklauso? bet , kad mokytojai visiškai nereauguotų kas joje vyksta, na nežinau...
Fikuselis
Nežinau,ir aš kiek esu girdėjusi apie Baltupių mokyklą,vien prasti atsiliepimai.Gyvenam Jeruzalėj,mums tiko ir ši,ir Jeruzalės vidurinė,bet dukrą leidžiam į Žemynos pagrindinę,nes apie tas abi prasti atsiliepimai. schmoll.gif
Rasma
O man atrodo, kad Swindle7, žiauriai pasidavei neigiamoms emocijoms..
Pati baigiau šią vidurinę. Nėra ten viskas taip baisiai kaip aprašei.
Dabartiniu metu, šios mokyklos 11 klasėje mokosi mano sūnėnas, bet jis, deja, papasakotų viską atvirkščiai..mokinasi jis šiaip sau, nes mano akimis yra šioks toks tinginys..jis sako, kad nuolat jaučia savo klasiokų paramą ir "spaudimą", kad gali mokytis gerai, bet nesimoko..Ir mokytojai, ir klasiokai sakė yra labai draugiški..Rengia įvairius renginius, vyksta į iškylas, švenčia kavinėse gimtadienius. Mokytojai man pasirodė rūpestingi, nes pvz. jų anglų kalbos mokytoja, po pamokų 2 k/sav veda papildomus užsiėmimus tiems, kurie atsilieka moksluose ir veltui. Telieka tik nusipirkti kažkokius vadovėlius ir knygų anglų kalba. Mokytojų, kuriuos būtų galima kritikuoti ar vadinti prastais irgi gali rasti bet kurioje eilinėje vidurinėje mokykloje g.gif Buvo tokių ir tada, kai aš mokiausi.
Šiaip jau ne vienas dabar iš mūsų (besimokiusiųjų šioje vidurinėje) yra nemažai pasiekęs. Jei nori mokytis, tai mokysies, jei svarbi daugiau aplinka nei mokslai, tai tada gal ir taip, gal reikia rinktis kitą mokyklą...gal tada kokią gimnaziją, licėjų ar privačią ugdymo įstaigą g.gif Šitoje vidurinėje aišku, kad sienos "valdiškos". Aš galiu palyginti dvi mokyklas, bet man Baltupių vidurinė buvo rojus po tos, kurią lankiau prieš tai. Nes ankstesnėje mokykloje aš kenčiau fizinį mokytojos smurtą ir ta aplinka nebuvo kažkuo išskirtinė g.gif
Baltupių vidurinėje mokykloje aš drąsiai galiu teigti, kad gavau gerą vidurinį išsilavinimą, kuris man leido po to įstoti į tris aukštąsias iškart, nors stojimo tvarka nebuvo tokia lengva kaip dabar. Universitete teko laikyt ne vieną egzaminą (tarp jų ir matematikos biggrin.gif ). Mokykloje aš mokiausi, o ne ieškojau draugų ar namų atmosferos. Mokinių buvo visokių..daug tokių kaip aš, kurie susirinkdavo tikėdamiesi gauti tai, kas po to padės pasiekti gyvenime viską, dėl ko dabar galime tik didžiuotis, bet buvo ir tinginių, ir tų pačių narkomanų, ir nepataisomų "chuliganų"..Lakstė ir mūsų kuprinės pro langus, rišo ir mus prie kėdžių, sėdėjom užramstytose spintose, engėm visokiais niekais mokytojus, pamokų metu esam ir vaikščioję, ir žviegę nesavais balsais, kai pasirodydavo labai juokingas koks klasioko išmislas.."Žąsinai" ir "karvės" verkėm pas tą pačią matematikę, aš pati, vėliau aukštojoje išlaikiusi matematikos egzaminus be jokių keblumų, vos spėdavau mokykloje "taisytis" tos matematikės rašytus kuolus biggrin.gif Bet dabar, jau pati turėdama dukrytę aš galiu pasakyti štai ką, mokykla - ne vien aplinka ir mokytojai, mokykla - visų pirma jos mokiniai..ir jei kiekvienas tik lauks, bet nesistengs, jog būtų gerai, tai galima labai ilgai ieškoti idealios mokyklos.
Matydama savo sūnėną ir girdėdama jo atsiliepimus apie mokyklą ir mokytojus, aš visiškai nebijočiau leisti į mokyklą savo dukterį..turbūt už kelių metelių mes į šią mokyklą ir žingsniuosime ax.gif
BITUTIS
QUOTE(Rasma @ 2005 11 04, 10:14)
O man atrodo, kad Swindle7, žiauriai pasidavei neigiamoms emocijoms..
Pati baigiau šią vidurinę. Nėra ten viskas taip baisiai kaip aprašei.
Dabartiniu metu, šios mokyklos 11 klasėje mokosi mano sūnėnas, bet jis, deja, papasakotų viską atvirkščiai..mokinasi jis šiaip sau, nes mano akimis yra šioks toks tinginys..jis sako, kad nuolat jaučia savo klasiokų paramą ir "spaudimą", kad gali mokytis gerai, bet nesimoko..Ir mokytojai, ir klasiokai sakė yra labai draugiški..Rengia įvairius renginius, vyksta į iškylas, švenčia kavinėse gimtadienius. Mokytojai man pasirodė rūpestingi, nes pvz. jų anglų kalbos mokytoja, po pamokų 2 k/sav veda papildomus užsiėmimus tiems, kurie atsilieka moksluose ir veltui. Telieka tik nusipirkti kažkokius vadovėlius ir knygų anglų kalba. Mokytojų, kuriuos būtų galima kritikuoti ar vadinti prastais irgi gali rasti bet kurioje eilinėje vidurinėje mokykloje g.gif Buvo tokių ir tada, kai aš mokiausi.
Šiaip jau ne vienas dabar iš mūsų (besimokiusiųjų šioje vidurinėje) yra nemažai pasiekęs. Jei nori mokytis, tai mokysies, jei svarbi daugiau aplinka nei mokslai, tai tada gal ir taip, gal reikia rinktis kitą mokyklą...gal tada kokią gimnaziją, licėjų ar privačią ugdymo įstaigą g.gif  Šitoje vidurinėje aišku, kad sienos "valdiškos". Aš galiu palyginti dvi mokyklas, bet man Baltupių vidurinė buvo rojus po tos, kurią lankiau prieš tai. Nes ankstesnėje mokykloje aš kenčiau fizinį mokytojos smurtą ir ta aplinka nebuvo kažkuo išskirtinė g.gif
Baltupių vidurinėje mokykloje aš drąsiai galiu teigti, kad gavau gerą vidurinį išsilavinimą, kuris man leido po to įstoti į tris aukštąsias iškart, nors stojimo tvarka nebuvo tokia lengva kaip dabar. Universitete teko laikyt ne vieną egzaminą (tarp jų ir matematikos biggrin.gif ). Mokykloje aš mokiausi, o ne ieškojau draugų ar namų atmosferos. Mokinių buvo visokių..daug tokių kaip aš, kurie susirinkdavo tikėdamiesi gauti tai, kas po to padės pasiekti gyvenime viską, dėl ko dabar galime tik didžiuotis, bet buvo ir tinginių, ir tų pačių narkomanų, ir nepataisomų "chuliganų"..Lakstė ir mūsų kuprinės pro langus, rišo ir mus prie kėdžių, sėdėjom užramstytose spintose, engėm visokiais niekais mokytojus, pamokų metu esam ir vaikščioję, ir žviegę nesavais balsais, kai pasirodydavo labai juokingas koks klasioko išmislas.."Žąsinai" ir "karvės" verkėm pas tą pačią matematikę, aš pati, vėliau aukštojoje išlaikiusi matematikos egzaminus be jokių keblumų, vos spėdavau mokykloje "taisytis" tos matematikės rašytus kuolus biggrin.gif Bet dabar, jau pati turėdama dukrytę aš galiu pasakyti štai ką, mokykla - ne vien aplinka ir mokytojai, mokykla - visų pirma jos mokiniai..ir jei kiekvienas tik lauks, bet nesistengs, jog būtų gerai, tai galima labai ilgai ieškoti idealios mokyklos.
Matydama savo sūnėną ir girdėdama jo atsiliepimus apie mokyklą ir mokytojus, aš visiškai nebijočiau leisti į mokyklą savo dukterį..turbūt už kelių metelių mes į šią mokyklą ir žingsniuosime ax.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano sūnus lanko šią mokyklą ir nemačiau didelių problemų. Sutinku, kad viskas priklauso nuo mokinių smile.gif
Motina
QUOTE(Veda @ 2005 10 20, 20:22)
swindle7, privertei susimąstyt. Po tokių recenzijų savo vaiko į tokį žvėryną nesinori atiduoti. Girdėjau, kad ta mokykla ne pati geriausia, bet tavo esė pritrenkė.
*

Savo vaikų į šitą mokyklą neleisčiau schmoll.gif
Nesuprantu, kam ta mokykla, jei praktiškai visus dalykus vaikui paskui papildomai mokytis reikia g.gif Ar ten eit tik tam, kad per pertraukas prie kioskų parūkyt blink.gif
Moteris
Mano draugė 3 meus dirbo mokytoje toje mokykloje. Ir ji pasakė, kad savo vaiko į ją neleistų. Todėl kai po pirmos sūnaus klasės atsikraustėm į Jeruzalę, palikau jį mokytis centre. Nors tas važinėjimas ir užknisa, bet bent jau sūnus mokosi tvarkingoje aplinkoje, mokykloje, kuri turi savo taisykles ir tvarką.
Beje, ta pati mano draugė savo dabar jau antroką ir leidžia į mokyklą centre, nors gyvena visai netoli Baltupių vidurinės.

Bet, žinoma, pradinėse klasėse daugiausia viskas priklauso nuo mokytojos...
vilmad
Sveikos,

matau, kad ši tema jau senoka, tačiau mes gyvename baltupiuse, tad tema vis dar aktuali. Gal yra mamyčių, kurios leido savo vaikučius pradinukus į šią mokyklą ir gali pasidalinti šviežiais įspūdžiais? Labai norėtume saviškį leisti į šią mokyklą, tačiau neramina kalbos apie didelius apsikūriusius, prigerusius (kaip čia rašo) mokinius. Ar pradinukai turi kažkokias atskiras patalpas? ar jie neišvengiamai susiduria su dideliais mokiniais? Taip pat domina atsiliepimai apie pradinuku mokytojas?

is anksto dekui.....
Audruze
QUOTE(vilmad @ 2006 05 11, 10:18)
Sveikos,

matau, kad ši tema jau senoka, tačiau mes gyvename baltupiuse, tad tema vis dar aktuali. Gal yra mamyčių, kurios leido savo vaikučius pradinukus į šią mokyklą ir gali pasidalinti šviežiais įspūdžiais? Labai norėtume saviškį leisti į šią mokyklą, tačiau neramina kalbos apie didelius apsikūriusius, prigerusius (kaip čia rašo) mokinius. Ar pradinukai turi kažkokias atskiras patalpas? ar jie neišvengiamai susiduria su dideliais mokiniais? Taip pat domina atsiliepimai apie pradinuku mokytojas?

is anksto dekui.....
*

Vilmad, pradinukai turi atitverta koridoriaus gala poroje aukstu:) Vyresnieji nelabai ten landzioja, tai tik valgykloj susiduria su mazaisiais:) jei gerai prisimenu:) pati mokiausi ten nuo sestos iki astuntos klases, tai galiu pasakyti, kad mokykla kaip mokykla...O kai perejau i kita, tai atsimenu i toki "zveryna" patekau, kad begdavau per pertraukas i tualeta sleptis nuo klasioku:) Beje, ta kita - tai buvusi devintoji vidurine, dabar sv. Kristoforo, kur neva disciplina isvystyta...smile.gif
Veda
Užrašiau saviškį į Baltupius, nors kalbų visokių prisiskaičiau ir prisiklausiau. Rinkausi dėl artumo. Buvau mokykloje per atvirų durų dieną, įspūdis - nieko ypatingo, bet ir nieko labai gąsdinančio (išskyrus labai didelį mokinių skaičių, nes mokosi apie 1200, o turėtų būti kokie 800 mokinių). Pradinukai, kaip ir rašė Audružė, turi savo kolidorius, bet vis tiek neišvengiamai susidurs su vyresniaisiais. Mokyklai ir klasėms reikia remonto, bet kalbėjau su pažįstama ten dirbančia mokytoja, tai planuojama mokyklą nuo kitų metų gegužės remontuoti. Mačiau pradinukų mokytojas, iš jų man geriausią įspūdį paliko Ramanauskienė, tai pas ją ir užrašiau, nors garantijos, kad pas ją maniškis paklius nėra. Jos, kaip mokytojos, privalumas yra tai, kad jos auklėtiniai gerai susiformuoja kaip komanda ir yra kūrybiški. Pas ją geriau leisti labiau savarankiškus vaikus, o jei vaikas drovus, geriau pas Purvienę, kuri kaip mama gali kiekvieną paguosti. Apie kitas dvi, Morkūnienę ir Juškienę, beveik nieko nežinau. Pasirinkimą lėmė ir mano pačios pokalbis su mokytoja, ir jos pasisakymas per atvirų durų dieną ir, aišku, "konsultacija" su pažįstama, dirbančia Baltupių mokykloje.
Maniškis irgi buvo su manimi per atvirų durų dieną, kol apžiūrinėjom klases, kažkaip nejaukiai jautėsi, net į suolą nenorėjo sėstis, bet po koncerto juos išsivedė mokytojos užimti, tai radau bežaidžiantį ir visai patenkintą, jau su atsiradusiu noru lankyti tik tą mokyklą. Dabar tik ir bekalba, kad lankys Baltupių mokyklą. Tikėkimės, kad mūsų pasirinkimas pasiteisins.
vilmad
dekui uz informacija, kazkaip ramiau pasidare smile.gif. Dar kalbejau su kaimyne, kurios vaikai dabar jau dideli, bet sia mokykla lanke nuo opradinuku. Ji sako, kad kazko ypatingo nera, taciau ir nesiskundzia, apie girtus mokinius nieko negirdejo....
O gal zinot, ar ir pradinukai gali buti antroje pamainoje?

beje, o kada buvo ta atviru duru diena, mes tai jau praziopsojom, o kaip jus suzinojot?
Baltupyte
Maniškė šiemet baigs 1-ą klasę šioje mokykloje.Ir ką,normali ta mokykla,nieko baisaus kol kas joje nepamačiau,nors ir lydžiu,ir parsivedu dukrą namo biggrin.gif
Manau,kad viskas priklauso nuo mokytojos ir vaiko.Maniškės klasė visai normali,ir vaikai,ir jų tėvai rūpestingi,kol kas jokių bėdų nėra schmoll.gif
Ir mes girdėjom apie kažkokią renovaciją,lyg turėtų kažkada trumpam mokyklą uždaryt ir kardinaliai pakeist(suremontuot).Kaip bus iš tikrųjų tai nieks nežino g.gif
O pradinukai nuo trečios kl.mokosi antroje pamainoje.Vat tas tai man nepatinka,bet ką padarysi.
Audruze
Mane asmeniskai tai ne klases neremontuotos veikia, o tos milziniskos egles po langais:) Kai as mokiausi, dar mazesnes buvo gerokai, antro auksto nesieke, bet pirmame tai sviesa degti reikedavo ziema vasara biggrin.gif Dabar kai pro sali vaziuoju, matau, kad jau ipusejo augti treciojo auksto linkui...Bet tai negi kirsi dabar ir pasodinsi kokiu medeliu, kurie auga ne daugiau poros metru aukscio doh.gif Anyway, pradinukams neaktualu, ju koridoriai i kita puse tongue.gif
vilmad
smagu girdeti kad normali mokykla po tavo namo langais smile.gif

Mes savo vaikina leisime kitais metais, gal kas zino, kurios mokytojos kitais metais ims pirmokelius? Siais metais jos turetu tureti ketvirtokus.
Baltupyte
QUOTE(vilmad @ 2006 05 22, 16:30)
smagu girdeti kad normali mokykla po tavo namo langais smile.gif

Mes savo vaikina leisime kitais metais, gal kas zino, kurios mokytojos kitais metais ims pirmokelius? Siais metais jos turetu tureti ketvirtokus.
*

Kaip tik mano dukros mokytoja dar po metų leis savo vaiką į pirmą klasę,tai sakė,kad jau žino pas ką leis bigsmile.gif Galėsiu kada paklaust mirksiukas.gif
vilmad
Busiu dekinga smile.gif
Veda
QUOTE(vilmad @ 2006 05 21, 16:10)
O gal zinot, ar ir pradinukai gali buti antroje pamainoje?

beje, o kada buvo ta atviru duru diena, mes tai jau praziopsojom, o kaip jus suzinojot?
*

Pradinukai į antrą pamainą eina 3, 4 ir, kiek žinau, dar ir 5 klasėje. Kažko nelabai gąsdinuosi dėl antros pamainos. Vaikas ryte išsimiegos smile.gif, o ir pamokų nėra daug, kad vėlai grįžtų.
Labai jau perpildyta mokykla. Planuojama kažkada... statyti prie Jeruzalės bažnyčios gimnaziją, tai Baltupių vidurinė taps pagrindine. Tik nežinau, kada tai realizuosis.

Apie atvirų durų dieną pati mokykla informaciją visuose Baltupiuose prieš kokią dieną išplatino, tai tik taip ir sužinojau. Jei nebūtume gavę į pašto dėžutę, nebūčiau sužinojus...
egld
as visus keturis metus mokiausi pas Vida Ramanauskiene ir galiu visiems paliudyt, kad ji tikrai pati geriausia mokytoja bent jau toje mokykloje! nei as, nei mano tevai, nei mano klasiokai ja tikrai nenusivyleme nei karto! as jau baigiau 8 klases ir musu klase yra pati geraiausia astunta klase pagal mokymosi lygi, o tai jau daug tokiai mokyklai kaip baltupiu vidurine. Ramanauskienes indelio cia daug, nes mes esame beveik darnus kolektyvas siekiantis mokytis. todel kitais metais daug musu sia mokykla palieka! taciau sios mokytojos ir dar keliu kitu tikrai nepamirsiu! thumbup.gif biggrin.gif cool.gif biggrin.gif tongue.gif
Veda
Pasidalinsiu įspūdžiais apie mokyklą, nes jau pradėjom ją lankyti. Visų pirma, sumažėjo klasių, kurios eis į antrą pamainą: tik 3 ir 5 klasės bus antroj pamainoj, o 4 jau eis į pirmą, nes, matyt, sumažėjo pradinukų, tai ir klasių atsilaisvino. O ir bendras moksleivių skaičius sumažėjo. Papuolėm pas tą mokytoją, kurios ir norėjom thumbup.gif Klasė neblogai sutvarkyta, nauji suolai, knygų nešiotis nereikia, jas davė mokykla. Reikės pirkti tik pratybos sąsiuvinius. Pirmokai mokosi pirmame aukšte, atskirame koridoriuje, tai su vyresniais beveik ir nesusitinka, nebent vestibiulyje ir valgykloje. Remontuoti kabinetų ir mokyklos tikriausiai mums neteks, nes Baltupių vidurinė bus iš esmės renovuojama iš struktūrinių fondų per artimiausius 2-3 metus.
Beje, direktorius pasigyrė ir mokyklos svetainėj radau gana gerą mokyklos įvertinimo reitingą : "Vilniaus miesto mokyklų tarpe mūsų mokykla - septintoje vietoje, Vilniaus vidurinių mokyklų tarpe - trečia" O bendroje Lietuvos mokyklų skalėje - 22 ! mirksiukas.gif .
Ali
Sveikutės, aš savo vyresnėlį nuo kitų metų taip pat ruošiuosi leisti į Baltupių vidurinę. Gal kartais žinot, kokios mokytojos kitais metais turės pirmokėlius, kuri iš jų geresnė? Gal galite padėti 4u.gif Ir dar, prieš kiek laiko jūs ėjot užrašyti vaikus į mokyklą?
Veda
QUOTE(Ali @ 2006 10 30, 13:33)
Sveikutės, aš savo vyresnėlį nuo kitų metų taip pat ruošiuosi leisti į Baltupių vidurinę. Gal kartais žinot, kokios mokytojos kitais metais turės pirmokėlius, kuri iš jų geresnė? Gal galite padėti  4u.gif Ir dar, prieš kiek laiko jūs ėjot užrašyti vaikus į mokyklą?
*

Kokios mokytojos kitais metais turės pirmąsias klases tikrai nežinau. Gal reikėtų pasidomėti pas mokyklos sekretorę. O užrašyti į mokyklą ėjau balandžio mėn., po atvirų durų dienos. Kiek prisiminenu, tai pageidautina, kad vaikas būtų užrašytas iki birželio mėn.
Ali
O kada tos atvirų durų dienos būna? Ar buvot kas nors jose? Ar verta eit?
Šiaip suprantu, kad galima sužinoti, kokios bus mokytojos. Bet kad jų pavardės vis tiek nieko nesakys unsure.gif
Veda
QUOTE(Ali @ 2006 11 02, 11:35)
O kada tos atvirų durų dienos būna? Ar buvot kas nors jose? Ar verta eit?
*

Atvirų durų dienos būna kažkur balandžio mėn. Paprastai į Baltupių rajono namus būna išnešiojami skelbimai apie atvirų durų dieną, gal dar ir interneto svetainėje skelbia. Aš buvau prėjusį pavasarį, tai man buvo visai naudinga. Tuomet ir klases apžiūrėjom, ir visas būsimų pirmokų mokytojas mačiau, kitų mokinių pasirodymą žiūrėjau, mano pirmokėlis irgi su mokykla susipažino. Manau, kad visai naudinga bendram įspūdžiui ir supratimui.

QUOTE(Ali @ 2006 11 02, 11:35)
Šiaip suprantu, kad galima sužinoti, kokios bus mokytojos. Bet kad jų pavardės vis tiek nieko nesakys  unsure.gif
*

Jei žinosi mokytojų pavardes, tai lengviau bus susirinkti informaciją apie jas. Vis tiek kaip nors pavyks gauti daugiau info apie mokytojas.
Aš per atvirų durų dieną susižinojau pavardes, pasiklausiau ką ir kaip kiekviena mokytoja kalba ir po to pabendravau su toje mokykloje dirbančia pažįstama. Ir mūsų nuomonė apie mokytoją, kurią pasirinkau, sutapo.
Ali
Bet man patarė eit užsirašyt į mokyklą jau po naujųjų metų. Nes pas mus Baltupiuose yra daug vaikų. O mes dar be to norim su vienu draugu patekt į tą pačią klasę. Manau, kad tai įmanoma g.gif
O šiaip nė vienais metais į pašto dėžutę nesu gavus pranešimo apie atvirų durų dienas mokykloj g.gif
Ieva155
Aš manau, kad reiks po naujų metų nueiti ir pasiklausinėti. Bent jau kokie mokytojai bus. O tada jau galima ir pasiklausinėt apie konkrečius mokytojus. Aišku, gal labai neblogai būtų su pačiais mokytojais pasikalbėt. Mane šiek tiek neramina auklėtojos žodžiai apie mano sūnų, tai norėčiau su būsima mokytoja tai aptarti. Jos atsakymas labai daug lemtų man apsisprendžiant.
Veda
QUOTE(Ali @ 2006 11 03, 20:07)
Bet man patarė eit užsirašyt į mokyklą jau po naujųjų metų. Nes pas mus Baltupiuose yra daug vaikų.
*

Nustebau dėl patarimo. Manau, kad jei tikrai pagal gyvenamąją vietą jums priklauso Baltupių mokykla, tai problemų nebus užrašant ir iki pat vasaros. Kiek sunkiau, jei bandysit rašytis, o gyvenat kitame rajone. Aš užrašiau balandį ir nesulaukiau jokių komentarų, kad per vėlai ar, kad jau per daug prašymų surinkta.

O mes dar be to norim su vienu draugu patekt į tą pačią klasę. Manau, kad tai įmanoma g.gif
*

Prašyme būtinai nurodykite, pas kokią mokytoją norite papulti, tai gal ir pavyks su draugu mokytis. O klases formuoja, pagal mano patirtį, tik prieš pat rugsėjo pirmąją. Kiek man sakė, tai praėjusių metų prašymuose mažai kas nurodė, pas kokią mokytoją norėtų mokytis, tai buvo atsižvelgta į tuos, kas tokį pageidavimą pareiškė.

O šiaip nė vienais metais į pašto dėžutę nesu gavus pranešimo apie atvirų durų dienas mokykloj  g.gif
*

Į pašto dėžutes pranešimo gal ir neįmeta kiekvienam, daugiausia skelbimų lentoje prie laiptinės kabina.
Veda
Mano pirmokėlis pranešė, kad vasario 7 d. 18 val. aktų salėje jie koncertuos būsimiesiems pirmokėliams ir jų tėveliams. Gal kam bus įdomu apsilankyti mokykloje ir su mokytojom susipažinti smile.gif
Ali
Nu va, per tuos reikalus negalėjau nueit verysad.gif Bet vis tiek artimiausiu metu planuoju eit pas direktorių viską išsiaiškint.
angeluxx
Mano 2 vaikai irgi lanko sią mokyklą.Mano nuomone-vaikus reikėtu leisti kiek galima arciau namu.O mokykla puse velnio. g.gif Remontas manau -pagerintu situaciją.Lankom,jei matysim ,kad nelabai,pakeisim mokyklą ir tiek. smile.gif
Ali
O kelintokai tavo vaikai? Gal ką nors gali papasakot apie pradinių klasių mokytojus.
Ieva155
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2007 04 18, 09:56)
Mano 2 vaikai irgi lanko sią mokyklą.Mano nuomone-vaikus reikėtu leisti kiek galima arciau namu.O mokykla puse velnio.  g.gif Remontas manau -pagerintu situaciją.Lankom,jei matysim ,kad nelabai,pakeisim mokyklą ir tiek. smile.gif
*

Aš irgi manau, kad bent jau pradinės klasės geriau arčiau namų. O vėliau, jei nepatiks, galėsim ir pakeist mokyklą. Vaikas bus didesnis, savarankiškesnis, galės ir pats nuvažiuot kažkur tolėliau.
Ali
QUOTE(Ieva155 @ 2007 04 19, 09:30)
Aš irgi manau, kad bent jau pradinės klasės geriau arčiau namų.
*

Aš irgi taip pat galvoju. Už tai net nesvarstau dėl mokyklos pasirinkimo.
Veda
Skaičiau, kad savivaldybė sustabdė 15-os mokyklų renovaciją, taigi ir Baltupių mokyklėlė artimiausiu metu remonto nesulauks doh.gif . O reikėtų g.gif
Ali
Kai buvom atvirų durų dienose, pavarasį, jau tada sakė, kad kol kas mokykloje niekas nebus remontuojama. Ir ta numatyta reforma, kad mokykla bus dešimtmetė irgi kol kas nevyks.
Ali
Mano vaikas pateko pas mokytoją Nijolę Kulkienę. Gal kas nors žinot apie ją?
Ieva155
Nežinau, kaip su renovaciaj, bet suolai klasėj nauji. Tai visai neblogai smile.gif
Ali
QUOTE(Ali @ 2007 09 04, 08:26)
*

Oi doh.gif Ne taip parašiau mokytojos pavardę doh.gif Turi būti Kutkienė.
Lidija
sveiki, noriu pagalbos smile.gif
atsikraustome į naujus namučius ir savo dvynius noriu leisti į šią mokyklą į pirmąją klasę. Žinau kokia svarbi kiekvieno gyvenime yra pirmoji mokytoja, todėl labai neramu pas ką jie mokysis.
Buvau nuėjusi į šią mokyklą, atrodo kliūčių priimant nebus (bent dabar taip manau), tik va kokią mokytoją pasirinkt g.gif Gal kas girdėjo apie jas:
Jūratė Damažečkienė
Jurga Ginevičienė
Regina Gabanova
Violeta Blažytė
Aurelija Vėželytė (Gaidjurgienė)
PADĖKIT, a unsure.gif
kaip ir kiekviena mama, jaudinuosi kaip kad pati eičiau į pirmą klasę, ir norisi nors kokių atsiliepimų išgirst
iš anksto dėkoju 4u.gif
Laurama
Laba,
gal kas galit pakomentuoti apie Baltupių vid. mokykla. Persikraustysim i Jeruzalę ir renkame savo trešiokėlei padoresnę ir esančią arčiau mokyklą. Kokie ten mokytojai ir paruošimo lygis? Ačiū iš anksto smile.gif
Laurama
Sveikos,

turiu dukra, kuri kitais mokslo metais bus trečiokėlė. Persikraustysim į Jeruzalę dėl to man taip pat labai aktuali Baltupių mokykla. Gal ką žinot apie dabartines antrokėlių mokytojas ir jų darbą, kaip gerai paruošia vaikus? Ačiū iš anksto 4u.gif

Burberry*
QUOTE(Ali @ 2007 09 04, 09:26)
*

O Kutkiene ne siemet turejo gaut pirmokus? g.gif Nu nesvarbu, siaip mano manymu, tai sita mokyoja viena is geresniu. Turi savo piemenelius, labai organizuota, apsukri moteriske. mirksiukas.gif
Burberry*
I pradines klase leiskit, o veliau nesiulau schmoll.gif
Ali
Ji šiemet turi pirmokus. Tikrai nesiskundžiam šita mokytoja. Svarbiausia, kad vaikas patenkintas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.