Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sklypo paieškos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ginija
Norime pirkti sklypa netoli Vilniaus (Utenos, Moletu puses link), taciau ne sodu bendrijoje. Pilnai pakanktu 6-8 aru sklypo, o didesnio ir neipirksim. Gal zinote kokios firmos siulo namu valdos sklypus ir kokios kainos? g.gif
zosse
Siūlo daug firmų ir kainos įvairios, priklauso nuo daugybės veiksnių, pvz., ar yra komunikacijos ir pan. Reikia imti į rankas telefoną arba ieškoti internete.

O kodėl jūs norite būtent pirkti per firmą? Pamėginkite pasiklausinėti draugų ir pažįstamų dėl parduodamos žemės, šiandien tai daugeliui aktuali tema. Dalykas tas, kad žemę galite nusipirkti iš privataus asmens, o tai bus pigiau nei per firmą. Nebent visai neturite laiko ir turite per daug pinigų.
Ginija

Zinok bandom ieskoti, bet toks vaizdas, kad arba kainos nerealiai iskeltos. arba parduodama Z.U. paskirties zeme, kurios namu valda padaryti jokiu vilciu.

Visi internete skelbiami sklypai perziurimi nuolat, laikrasciuose taip pat. Turiu vilti kad is jusu gal kas kokios info apie parduodamus sklypus gali suteikti.
anna
Va kaip tik kitoj temoj padiskutavau,kad reikia atidaryti tokią temą,pasižiūriu,ogi jau yra biggrin.gif
Mes irgi intensyviia jau kurį laiką ieškom sklypo,bet kol kas nesėkmingai..
ieškom daugiau į Trakų pusę,nes vyrui ten darbas bus..
bet agentūros mes nenorim,nes tada ir kainą atininkamai aukštesnė cry.gif
iš mano pastebėjimų yra tokie-kad rasti 10 arų beveik be šansų,visi minumu 15-16,o tada ir kainą aišku atitinkama gaunas,iš komunikacijų mes supratom,kad svarbiausia,kad būtų elektra,gręžinį pasidarysi,o dujos jau kaip bus taip,nes jei nori gero sklypo su viskuo,mokėsi kainą tokią,kad tada mum neliktų ir už ką namo statyt cry.gif
dar mum labai svarbu geras privažiavimas,nes kai palaužėm mašiną vieną sklypą apžiūrėdami,nusprendėm,kad bus pigiau damokėt,jei normaliai privažiuot gali,nei pirkti džipą
tai vo-ieškom ir ieškom,tik išlaidos dėl to didėja nerealiai,už mobilų ir benzas blink.gif
kai pagalvoji-namo dar nestatai,bet išlaidas jau turi dėl to,kad ateity statysi namuką schmoll.gif
Ginija
Taip, teisybe, kad jau dabar nemazai islaidu susidaro vaziuojant paziuret sklypo,skambinant. Bet liudniausia, kad jei sklypas neblogas, vieta grazi, o nuo pagrindinio kelio baisiai toli. Is komunikaciju tik elektra. Taciau ir tokiu sklypu tikrai nedaug.
O kokiu atstumu nuo Vilniaus dairotes? Mes pradejom ziurineti ir 20km nuo Vilniaus, bet nieo - sake, kad pastoviai zmones vazineja ir klausineja. Paklausa yra, pasiulos - labai ribota. O gaila sad.gif
Beja, o kokio sklypo jus ieskote? Keliu aru ir uz kokia suma?

Board
Žinoma problema smile.gif
Mes jau ieškomes sau tinknčio sklypo antri metai į pabaigą laugh.gif
Tai iš pradžių neužteko tiek pinigų, dabar nėra tinkamų sklypų laugh.gif
Nenusiminkit. Dabar ar pirkt per agentūra ar "iš rankų" kainos panašios. Nes 80 proc. žemės yra perparduodama, t.y. iš pirmų rankų nusiperka žmonės kurie turi priėjimą prie spaustuvės kur spausdinami laikraščiai (kad ir Alio), ir nusiperka tą laikraštį dar iki jam pasirodant prekyboje, t.y. pavyzdžiui ketvirtadienio laikraštį nusiperka trečiadienį vakarop laugh.gif Ir geriausi sklypai iki ketvirtadienio ryto jau būna suderėti. Ot tokios tokelės. Susidūriam su tuo beveik kasdien. Taip kad jeigu dabar ir pirksit sklypą, nereiškia kad jis iš pirmų rankų, greičiausiai tai bus jau iš perpardavinėtojų pirkta žemė. sad.gif
anna
su tuo pilnai sutinku,kad daugumą sklypų perpardavinėjami,mes randam dar tokių kur kažkada iš senų senovės turi vietiniai žmogeliai,na ir dabar kai jau užkilo kainos,tai ir pardavinėja.
dėl to laikraščio 3dienio vakarą irgi žinau taip elgiasi visi NT agentai,bet tai ką daryt,jei neturi tokio priėjimo,tai ir ieškai žmogelis versdamasis per galvą cry.gif
Mes ieškom 10 arų,bet tokių nėra,tai vadinas pirksim kažkiek daugiau,kiek išneš pinigėliai,dėl kaino-aš noriu iki 100 t,o vyras sako,kad jei jam labai patiktų,tai mokėtų ir 150..bet pažiūrėjom,kad už tokią kainą oi kaip sunku kažką rasti..
ai dar noriu jūsų patarimo-radom tokį sklypą,kaip ir viskas man patinka ten,tik va-stovi toks seniai pradėtas statyt karkasinis namelis,na jį reiktų griauti,bet aš bijau,kad gal nėra taip lengva ir pigu nugriaut,kaip man atrodo,ką jūs manot?
zosse
Kai ieškojome sklypo, mums iškilo priešinga problema - mes norėjome apie 20 arų, o dauguma sklypų buvo mažesni. Galų gale pirkome 30 arų, kuriuos savininkas ketino padalyti į 3 sklypus po 10 arų, ir dalijome į du sklypus.

Jei nerandate mažo sklypo, kooperuokitės ir jūs. Juk galite pirkti 20 arų ir sklypą padalinti į dvi dalis. Jei reikės vesti komunikacijas, dviese juk pigiau cool.gif

lota
Del to laikrascio, tai neturekit tokiu iliuziju, kad is vakaro gave laikrasti, butumet ta sklypa nusipirke. As turejau galimybe gauti rytdienos laikrasti, kai ieskojau sklypo, bet tai man ne kiek negelbejo. Pardavejai irgi nera kvaili. Jeigu pastebi, kad sklypu yra didelis susidomejimas, jei keli zmones siulo rankpinigius (ypac is vakaro), jie pasako, kad sklypas jau parduotas, arba, kad nebeparduodamas, ir sekanciam laikrasty (ar po poros savaiciu) patalpina skelbima jau su didesne kaina mirksiukas.gif . Ir, beje, kartais is perpardavinetoju kaina buna geresne, nei is pirmu ranku, taip kad cia nieko nepagudrausi, tenka ieskoti, ieskoti, ieskoti... Sekmes. drinks_cheers.gif
xenzy
QUOTE(ginija @ 2005 04 11, 18:55)
Zinok bandom ieskoti, bet toks vaizdas, kad arba kainos nerealiai iskeltos. arba parduodama Z.U. paskirties zeme, kurios namu valda padaryti jokiu vilciu.

Visi internete skelbiami sklypai perziurimi nuolat, laikrasciuose taip pat. Turiu vilti kad is jusu gal kas kokios info apie parduodamus sklypus gali suteikti.
*

taip ir yra, kainos išties šoktelėjusios. mes pirkom savo žemę prieš 1,5 metų už 1 arą 6000 lt., šiai dienai šalia parduodami sklypai 15000 už arą, o tai ir daugiau.
nemažai geros žemės turi senoliai, bet jie bijo pardavinėti.
Mojo
Dieve, o aš buvau tokia naivuolė ir tikėjausi, kad 6 arus sode įmanoma nusipirkti už 50-60 tūkst. Supratau, kad geriausiu atveju 20 km. už Vilniaus cry.gif
anna
Mojo,nesakau,kad naivuolė -manau, paieškojus gal ir gali rasti,bet tikrai ne pačiam Vilniaus mieste g.gif kainos šoktelėjo neblogai cry.gif
Avita
Manau,kad siame skyrelyje busiu viena is pirmaujanciu,kuri sklypo iesko jau metai smile.gif
Ginija
Na taip, sklypu paklausa kur kas didesne nei pasiula...

O jums ar svarbu kurioje vietoje sklypa pirkti? Ar ieskote pagal konkrecia vietove, ar pagal kaina. Kokiais kriterijais vadovaujates? Ir uz kokia suma ieskote...
Cia siaip smalsauju smile.gif
Avita
Na vieta,tai be abejo,kad svarbi. Kuo arciau Vilniaus, kad butu koks viesasis transportas, elektra. Sodai irgi tinka. O suma nedidele manau... Iki 80. O jus?
Board
QUOTE(Avita @ 2005 04 14, 08:15)
Manau,kad siame skyrelyje busiu viena is pirmaujanciu,kuri sklypo iesko jau metai smile.gif
*

Nebūsi mirksiukas.gif , mes jau antri metai į pabaigą kaip ieškom. biggrin.gif

QUOTE(ginija @ 2005 04 14, 10:03)
Na taip, sklypu paklausa kur kas didesne nei pasiula...

O jums ar svarbu kurioje vietoje sklypa pirkti? Ar ieskote pagal konkrecia vietove, ar pagal kaina. Kokiais kriterijais vadovaujates? Ir uz kokia suma ieskote...
Cia siaip smalsauju smile.gif
*

Pirmiausia vieta, po to kaina.
Vakar buvom apžiūrėti kelis sklypus. Vienas nuostabus, toks kokio mes norim, ir kaina gera thumbup.gif , bet kad virš 20 km tektų kasdien į darbą važinėt. Dvi mašinos - du kart daugiau, daug kurui išleist tektų. Bet su tuo susitaikyt galima, šiandien dėl paskolos vyras lakstė - tai visur duoda tik būstui, žemę maždaug patys įsigykit. Po velniu. Nusivyliau juodai cry.gif
Mums reikia tik sklypo, namui mums paskolos nereikia. Blin. Sedžiu ir dirbt negaliu, galva tik apie paskolas sukasi
Krisla
QUOTE(Auges @ 2005 04 14, 10:00)
Vakar buvom apžiūrėti kelis sklypus. Vienas nuostabus, toks kokio mes norim, ir kaina gera thumbup.gif , bet kad virš 20 km tektų kasdien į darbą važinėt. Dvi mašinos - du kart daugiau, daug kurui išleist tektų. Bet su tuo susitaikyt galima, šiandien dėl paskolos vyras lakstė - tai visur duoda tik būstui, žemę maždaug patys įsigykit. Po velniu. Nusivyliau juodai cry.gif
Mums reikia tik sklypo, namui mums paskolos nereikia. Blin. Sedžiu ir dirbt negaliu, galva tik apie paskolas sukasi
*

Rimtai neduoda paskolos žemei? Ar čia tokia bendra visų bankų taisyklė, ar čia tik jūsų atvjeui? Aš tada apakus, o kaip kitaip nusipirkti sklypą, jei jis kainuoja apie 100 t.? Tai tik su paskola. Na, aš tada tikrai patyliu blink.gif
kava
šiandien dėl paskolos vyras lakstė - tai visur duoda tik būstui, žemę maždaug patys įsigykit. Po velniu. Nusivyliau juodai cry.gif
*

Duoda paskolą sklypo pirkimui tikrai, tik mažesnį procentą nuo vertės. Hansa, pvz., tikrai duoda, ir Sampo, manau, kad ir kiti bankai. Gal ne tuose buvote biggrin.gif
Krisla
QUOTE(kava @ 2005 04 14, 10:14)
Duoda paskolą  sklypo pirkimui tikrai, tik mažesnį procentą nuo vertės. Hansa, pvz., tikrai duoda, ir Sampo, manau, kad ir kiti bankai. Gal ne tuose buvote biggrin.gif
*

Na, čia jau geresnės naujienos, o tai aš jau neviltin puoliau biggrin.gif
Board
Ačiu už info, siųsiu vyrą ten.
Gilelė
Ką galvojat apie tokį pasiūlymą: 10 arų, 8 km. nuo Vilniaus, graži vieta, dujos, elektra, bet dalis kelio - žvyrkeliu, nėr viešo transporto, infrastruktūros jokios tik keli kaimynai ir 100 000 lt. kaina.
Avita
QUOTE(Gilelė @ 2005 04 14, 11:13)
Ką galvojat apie tokį pasiūlymą: 10 arų, 8 km. nuo Vilniaus, graži vieta, dujos, elektra, bet dalis kelio - žvyrkeliu, nėr viešo transporto, infrastruktūros jokios tik keli kaimynai ir 100 000 lt. kaina.
*

Po keliu metu,kai viskas ten bus, tai kaina bus 200 000 Lt. Jei kaina negasdina,vieta tinka,pirkit kol yra thumbup.gif
Pipeika
Nebūsi  mirksiukas.gif , mes jau antri metai į pabaigą kaip ieškom.  biggrin.gif
Pirmiausia vieta, po to kaina.
*

VB duoda placiu galimybiu paskola, reikia tik uzstato tinkamo, jie perveda pinigus i saskaita ir vsio.
Mojo
QUOTE(kava @ 2005 04 14, 10:14)
Duoda paskolą  sklypo pirkimui tikrai, tik mažesnį procentą nuo vertės. Hansa, pvz., tikrai duoda, ir Sampo, manau, kad ir kiti bankai. Gal ne tuose buvote biggrin.gif
*

Domėjomės Hansa banke, tai jie atsakė, kad jeigu užstatai kokį nors nekilnojamąjį turtą - duoda šimtą procentų ir tik žemei.Aišku, pasidomi, ar perspektyvioje vietoje yra sklypas.
Board
O ar gali užstatu būti perkamas sklypas?
subalansuota
QUOTE(Auges @ 2005 04 14, 11:32)
O ar gali užstatu būti perkamas sklypas?
*

Mes domĖjomės Vilniaus banke. Tai ten tokios sąlygos:
1. duoda 100 % vertės, jeigu užstatai nekilnojamąjį turtą ( gali ir tėvų butą užstatyt žinoma jeigu jie sutinka ), daugiausia duoda 15 - kai metų paskolą sklypo pirkimui.
2. jeigu įkeiti patį perkamą sklypą tai bankas duoda berods 75 % artai 70 % sklypo vertės.
4u.gif tikiuosi aiškiai surašiau ax.gif
Mojo
Panašiai ir Hansa banke, bet kadangi mes turime ką užstatyti ir norėtume imti visą sumą, tai labiau domėjomės tuo variantu.
anna
QUOTE(Gilelė @ 2005 04 14, 11:13)
*

aš imčiau ax.gif
anna
mes dar prieš sklypo paieškas nuėjom į bankus pasiaiškint,tai pamenu pradžioj buvom Norde,tai ten visai mumis nugąsdino,tipo jiem dzin ar tu turi kokį NT,ar ne..o po to ėjom į Hansa,sakom ar duosit-tai jie sako-čia neteisingai klausimas iškeltas,reikia klausti konkrečiai kokie variantai iš jų siūlomų mum tinka,o kad duos-tai jiem net klausimų nekyla rolleyes.gif tai vo-tada jau apsidžiaugiau,nes nordas buvo į depresiją įvaręs.Hansa duoda sklypo vertės iki 70-80 proc,jei mes dar užstatom savo butą plius perkamą sklypą,tai tada duoda 120 proc jau čia namui statyt skaitos..nu tikiuos suprantamai parašiau g.gif o vilniaus nebuvom,gal irgi reik nuvaryt pažiūrėt..
westa
O mes va kad ir kokie atrodytume , neparduodame sklypų imantiems paskolas per banką - labai jau skaudūs mokesčiai gaunasi verysad.gif verysad.gif . Valstybė nepamiršta niekad pasiimti savo. Taip kad nenustebkit jei teks susidurti su tuo. Nesakau, kad nerasit kas parduoda, tiesiog gali pasitaikyti ir toks variantas. mirksiukas.gif
Iš karto pasakau - mūsų sklypai Klaipėdoje, ne Vilniuje 4u.gif
Ginija
O jusu negasdina tai, kad vien uz sklypa i skolas bankui sulysti, tai uz ka nama statyti? Nebent turite buta ar dar kazka ka butu galima parduoti ar kaip? As pvz nieko neturiu, tik dideli nora tureti nama...
beja, jei ne paslaptis kokios jusu pajamos? tarkim as su draugu uzdirbam per abu apie 3000lt i rankas. Realiai menesiui 1000lt galime sutaupyti, nes nuoma, maistas,masinu islaikymas ir kt islaidos.... ar ne per drasu apie nama svajoti?
anna
tokių variantų daug pasitaiko-dažniausai tie,kurie yra perpardavinėtojai,nori grynais gauti,bet deja,mum ir atpuola tokie sklypai,neuždirbu dar tiek,kad nešiočiaus grynais 100 t smile.gif
westa
QUOTE(anna @ 2005 04 14, 14:47)
tokių variantų daug pasitaiko-dažniausai tie,kurie yra perpardavinėtojai,nori grynais gauti,bet deja,mum ir atpuola tokie sklypai,neuždirbu dar tiek,kad nešiočiaus grynais 100 t  smile.gif
*

na mes tarkim esam patys savininkai tačiau turim mokėti mokesčius - 15 proc nuo parduoto sklypo + 18 proc PVM jei per metus viršiji 100000 lt. o kas tas tėra taip paėmus. Beje šiaip nemažai yra žmonių kurie moka grynais blush2.gif
Megi
Gal kas zino kokia teritorija uzeme buves savartynas prie Fabijoniskiu,kur dabar pastayti Mabiltos namai. Planuojame statyti nama Bukiskes ir nezinau ar tas savartynas gal net Bukiskes sieke?Jei durnas klausimas-nesijuokite,nelabai isivaizduoju koks atstumas po tiesumais ii Bukiskiu.
zosse
QUOTE(westa @ 2005 04 14, 14:54)
Beje šiaip nemažai yra žmonių kurie moka grynais  blush2.gif
*

Vienas iš galimų variantų - dalį sklypo kainos galima dengti iš santaupų, o trūkstamą dalį gauti iš darbovietės (kaip trumpalaikę beprocentę paskolą). Žinoma, jei tau 20, toks variantas sunkiai įsivaizduojamas, bet jei esi vyresnis ir turi gerus darbdavius thumbup.gif

Board
Man atrodo kad dabar darbovietė negali suteikti darbuotojui paskolos. Anksčiau galėjo ir daug kas naudojosi, o dabar tą gali padaryti tik kredito įstaigos ir bankai. (man taip atrodo)
Gilelė
tarkim as su draugu uzdirbam per abu apie 3000lt i rankas. Realiai menesiui 1000lt galime sutaupyti, nes nuoma, maistas,masinu islaikymas ir kt islaidos.... ar ne per drasu apie nama svajoti?

Manau, jei net sklypo neturite tai - net nerealu.
subalansuota
QUOTE(Gilelė @ 2005 04 14, 14:12)
Manau, jei net sklypo neturite tai - net nerealu.
*

O aš manau kad realu laugh.gif Čia iš rimtųjų mirksiukas.gif Mes pavyzdžiui su vyru panašiai tiek uždirbam ir planuojam imti paskolą iš pradžių sklypo statybai, užstatant butą, po to po kokių metų imti toliau paskolą namo statybai, pasakysit tai nerealu, ogi klystat, viska paskaičiuota ir apgalvota ax.gif
sklypo kaina iki 50000 Lt. gali gautis ir mažiau ( nes perkam didelį plotą su draugais ) kaip sakant investuojam banko pinigus rolleyes.gif Ir rąstinis namukas apie 80 - 90 kv. m. apie 100000 Lt.
Realu. drinks_cheers.gif
subalansuota
Aišku kai kuriems gali ir neužtekti 80 kv.m. namo, man pavyzdžiui sočiai, dar kol vaikų nėra , per akis , bet užtat savas kiemas, savas medelis ir t.t. wub.gif
O be to dabar atiduodant 800 Lt. bankui, tie pinigai po kokių 10 metų atrodys kapeikos ax.gif Pavyzdys prieš 10 metų 100 dolerių atrodė nerealūs pinigai, o šiuo metu tikrai tai nėra labai jau dideli pinigai. O prieš dešimt metų ir jeigu uždirbdavai 100 dolerių tai skaitydavosi oho koks atlyginimas cool.gif
Taigi manau verta investuoti i sklypą su perspektyva žiūrint į ateitį, gi mūsų laukia tik naujovės su euro įvedimu 4u.gif
westa
QUOTE(Auges @ 2005 04 14, 15:12)
Man atrodo kad dabar darbovietė negali suteikti darbuotojui paskolos. Anksčiau galėjo ir daug kas naudojosi, o dabar tą gali padaryti tik kredito įstaigos ir bankai. (man taip atrodo)
*

taip Auges, tu teisi - darbovietės nebegali teikt paskolų schmoll.gif unsure.gif
Gilelė
O aš manau kad realu  Čia iš rimtųjų  Mes pavyzdžiui su vyru panašiai tiek uždirbam ir planuojam imti paskolą iš pradžių sklypo statybai, užstatant butą, po to po kokių metų imti toliau paskolą namo statybai,

Matai, jūs jau turit ką užstatyti - butą. O kausimas buvo ar įmanoma tai padaryti nieko neturint, išskyrus 3000 lt. atlyginimą...
Ginija
cry.gif Na mano norai didesni nei galimybes. Siaip mes uz sklypa taip pat negalvojame moketi daugiau kaip 50-60 tukst litu (paemus paskola) ir paskui issimokejus imti kita ir statytis nameliuka. Norim nediduko, 80-90kvadratu (ir nera reikalo statytis dideli). Tarkim jei statytis nameli is medzio, paskui ji apmuryti, tai mediena nekainuotu, kainuotu tik jos apdirbimas...

Tikiuosi, kad atlyginimu didesniu sulauksim, juolab, kad jauni esame.... ax.gif
Mojo
Kokį vakar sklypą apžiūrėjau! Visa bėda, kad jame įrioglintas beviltiškas nebaigtas statyti namas ir visas tas grožis kainuoja 300 tūkst., o svarbiausia, yra už 20 km nuoVilniaus sad.gif Ach, jei turėčiau pinigų, nusipirkčiau tą sklypą poilsiui.
anna
čia realu ar nerealu už tokią algą statyt namą priklauso nuo to,ko tu nori,jei nori pasistatyt pilį su auksiniais tulikais-tada nerealu,bet jei nori normalaus dydžio paprasto namuko-manau tikrai viskas įmanoma..kaip aš sakau,į namą sukišiu turbūt pusę milijono,bet juk ne per dieną-o palaipsniui viskas darosi,tai kad ir ta suma tada nebeatrodo tokia baisi,tuo labiau,kad aš dar jauna,mano karjera tik prasideda,tai kad manau,kad alga tik gerės,vyrui irgi nusimato kažkas geriau į ateitį..o blogiausiu atveju-juk galėsi viską parduoti,tuo labiau,kad žemės kainos auga,tai galėsi parduot brangiau-ir ieškot kito varianto..
anna
QUOTE(Mojo @ 2005 04 15, 11:51)
Kokį vakar sklypą apžiūrėjau! Visa bėda, kad jame įrioglintas beviltiškas nebaigtas statyti namas ir visas tas grožis kainuoja 300 tūkst., o svarbiausia, yra už 20 km nuoVilniaus sad.gif Ach, jei turėčiau pinigų, nusipirkčiau tą sklypą poilsiui.
*

o kurioj čia vietoj?tiesiog idomu kur tą grožį radai,nes mano visi sklypai rasti iki grožio nedaaugę dar biggrin.gif ,na radau vieną kur ir grožis,bet ten nieko nėr iš komunikacijų,tai kad irgi man nelabai tada..
wuwuwu
Sveikos, bandysiu ir aš čia truputį trigrašį įkišti apie sklypus ax.gif
Tiksliau, turiu tokį klausimuką: imant iš banko paskolą ir sklypui ir namo statybai sklypo paskirtis turi būti būtinai namų valda? ar negali būti sodų bendrija? Klausiu nes šiandien nord lb labai šokiravo, kai pasakė, kad imant paskolą ir užtatant tą patį sklypą, jo paskirtis gali būti tik namų valda... ohmy.gif Ar visuose bankuose taip?
subalansuota
QUOTE(Malina @ 2005 04 15, 13:59)
Sveikos, bandysiu ir aš čia truputį trigrašį įkišti apie sklypus  ax.gif
Tiksliau, turiu tokį klausimuką: imant iš banko paskolą ir sklypui ir namo statybai sklypo paskirtis turi būti būtinai namų valda? ar negali būti sodų bendrija? Klausiu nes šiandien nord lb labai šokiravo, kai pasakė, kad imant paskolą ir užtatant tą patį sklypą, jo paskirtis gali būti tik namų valda...  ohmy.gif  Ar visuose bankuose taip?
*

Aš skambinausi į VB tai sakė jokio skirtumo 4u.gif
Mojo
QUOTE(anna @ 2005 04 15, 11:59)
o kurioj čia vietoj?tiesiog idomu kur tą grožį radai,nes mano visi sklypai rasti iki grožio nedaaugę dar  biggrin.gif ,na radau vieną kur ir grožis,bet ten nieko nėr iš komunikacijų,tai kad irgi man nelabai tada..
*

Sklypas 22 Molėtų plento kilometre, soduose. Kol kas ten grožio nėra, bet erdvės fantazijai - kiek nori, nes sklypas kraštinis, ribojasi su upeliu, labai nelygus reljefas, reiktų daryti terasas - žodžiu, prisifantazavau... Prieš akis atsiveria begalinės erdvės į laukus.O komunikacijos ten - elektra ir gręžinys.
Ginija
QUOTE(Mojo @ 2005 04 15, 17:15)
Sklypas 22 Molėtų plento kilometre, soduose. Kol kas ten grožio nėra, bet erdvės fantazijai - kiek nori, nes sklypas kraštinis, ribojasi su upeliu, labai nelygus reljefas, reiktų daryti terasas - žodžiu, prisifantazavau... Prieš akis atsiveria begalinės erdvės į laukus.O komunikacijos ten - elektra ir gręžinys.
*

Tikriausiai pats geriausias dalykas, kad is visu 4 pusiu nera kaimynu, nes siaip soduose tikrai mazai erdves.

O jum niekam nekilo minties pirkti didesni sklypa ir ji dalintis i 2 dalis???? Ar taip negalima?
Board
Čia tas sklypas gal Pikeliškėse?
Ten labai daug sklypų dabar parduodama. Patys apžiūrinėjom ten kelis. Bet didelis minusas tenai yra tas. Kad visas tas plotas kur dabar stovi namai yra buvęs ežeras. Taigi jei pastebėjote (jei kalbam apie tą pačią vietą) kiekviename sklypelyje yra po vandens telkinuką - balutę. Mes irgi ten buvom nužiūrėję sklypą su namu (baisiu monstru), bet jau buvom nusprendę jį kaip ir pirkti (juolabiau kad tik už 100 000Lt) , bet paėjom toliau sklypu prie tvoro (iš kart prasideda miškas) tai miškas - gryna pelkė. Baisu. Brrr. O dar sklype buvo irgi tvenkinukas, kurį mes būtume užpilę, kai paklausėm koks gylis - sakė apie 2 metrus. Brrrr. apie 150 mašinų žemės po 60Lt už mašiną - dar 9000Lt, plius namo rekonstrukcija, t.y. nugriauti visą ir statyt iš naujo, žodžiu pažiūrėjom kad neapsimoka, be to nežinai kada kur kokia pelkė dar atsivers. Žodžiu Pikeliškėse reikia labai atsargiai žiūrėti sklypus. Yra aišku nuostabių, bet už juos reikia pakovoti, turint pinigėlio ir noro gyventi nuo Vilniaus apie 20 km smile.gif

Dabar su vyru dairomes į Pilaitės pusę. Gal ką žinot apie tenikščius sklypus?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.