LAIMINGA MAMA
2008 02 25, 09:48
Kas dabar bus?ka man daryti?kaip pasakyti mamai?kas manes laukia?iar dar milijonas neaiskiu ir nesuprantamu man klausimu sukosi galvoje po to kai,kaip suo salikelej gulejau ir verkiau... nenorejau nieko matyti,eiti i namus.norejau mirti vietoje,čia ir dabar,nes nebuvo prasmes keltis ir žengti i prieki,nebučiau istengus pakelti galvos.bet sukaupusi jegas keliaus ir ejau.nesuprasdama ka darau grizau i namus lyg niekur nieko,pavalgiau pietus,mmmm kokie skanus mamos gaminti pietus...lyg niekur nieko gyvenau toliau,ejau i mokykla, susibegdavom su draugem.paraejo menuo...NE...nera..ju nera!!!verkiau,meldziau dieva kad viska sutvarkytu,maldavau pasimti mane pas save...sirdgela baisi...turejau daug draugiu,bet nei vienos tokios su kuria galeciau apie tai pasikalbeti,net mamai bijojau pasisakyti,nes neisivaizdavau ka gali pasakyti apie tai,jog jos 16-mete dukryte laukiasia pati budama dar vaikas.taip gyvenau viena sau,ejau i vakarlius leisdama sau uzsimirsti apie tai  itikinejau save,kad gal visdelto tai netiesa..sutikau nuostabu vaikina(na bent jau tada,jis atrode pasaku princas),draugavom.jam taip pat nieko nesakiau,kol viena diena nezmoniskai suskaudo sona,visa nakti negalejau miegoti mamyte nese vaistus siule kviesti greitaja,atsisakiau..kol sureme taip kad maniau mirsiu,mama nelaukus kviete greitaja.isveza i ligonine iesko priezasciu ir nei vienas nemato jog mergaite nescia  pakviecia ginekologe,miela ,jaunatviska daktaryte kuri man padejo susitaikyti su mintimi kad ir kokia jauna bebuciau,neturiu teises zudyti.nors ir tai daryti buvo velu,daktare pasako jog nestumas 16 savaiciu.verkiau..til nezinau kodel..mama verke,nes buvo laiminga,kaltino save jog nemate ankscioau ir kaip as viena visa tai isgyvenau,verke ir daktaryte...draugas kaip ir priklauso atejo aplankyti,suzinojo...abu verkem,atsisveikinom,nenorejau,kad butu salia,nes jauciau,jog kas ne kas bet js mano vaikuciui tevas nebus. Visa likusi nestuma,gulinejau ligonineje,mama palaike ir lakste lyg ant sparnu pirkdama kudikiui rubelius  18 nestumo savaite pamaciau kudikeli per "telika"  tada verkiau kaip kudikis ,jis buvo toks mielas kamuolelis kuri neilgai trukus galesiu paimti ant ranku labai laukiau ir bijojau kaip mokesiu susitvarkyti,su mazu lelium 38 savaite pradejo spausti sonus,lekiu pas daktare,guldo i ligonine,bet nera isitikinus ar greit gimdysiu,naktis buvo baisi  kankinausi viena  labai skaudejo...seseles kaip ir priklauso miegojo,kol nepradejau saukti kad kazkas bega..  visi subego i gimdykla,5,45 pagimdau, nuostabu.ilgaplauki angela kuris isitaises ant mano pilvo iesko valgyti,glosciau,buciavau,verkiau balsu,nes supratau ka reiskia ilgai laukti menesiai  mano leliaus buvo3,666kg ir 54cm igio agpar skalej 9/10. dabar jam jau 4,4m turi 1,11m sesyte ir nuostabu teti kuris napaisanto to kad zino mano istorija,myli mane ir mano kudiki,mano angela.turim dukryte kartu ir mylim visi viens kita  sekmes visom mamytem auginant vaikucius
Graziai papasakota.. Suprantu kad nelengva buvo pradzioje, gerai kad mama bei draugas buvo ramstis, padejo. Sekmes jusu seimynelei
Calmness
2008 02 25, 10:11
 saunuole,jog nepadarei klaidos
LAIMINGA MAMA
2008 02 25, 10:22
aciu visom  ir jums visom sekmes dideliausios  :4u
kisiune
2008 02 25, 10:27
dvynuke85
2008 02 25, 10:35
mamymamy
2008 02 25, 10:40
Šaunuolė  O dar šaunesnė tavo mamytė, kad savo dukrą palaikė 100 procentų. Duok dieve jums visiems sėkmės
zuika:)
2008 02 25, 11:34
ziauriai faina istorija  saunuole, kad nepaluzai,tavo mamyte labai faina
Dykuma5
2008 02 25, 14:26
Labai smagu, kad tave palaikė Mamytė, kad turėjai stiprybės išnešioti ir pagimdyti vaikelį.... Esi tikrai gera ir stipri Mama Na, ir vyras taip pat nuostabus.... Sėkmės gražiai šeimynėlei
saunuole,kad nepadarei klaidos o ir mama labai supratinga sekmes jums
Alina L.
2008 02 25, 14:42
Tiesiog pasaka  Esi tikra saunuole.. Laikykites ir toliau taip gerai, mylekit ir gerbkit vienas kita  As jau irgi greit turesiu leliu ant savo ranku  Man kaip tik 38 savaies dabar jau yra
LAIMINGA MAMA
2008 02 25, 19:51
aciu visom uz toki puiku palaikyma  va to tai tikrai nesitikejau  labai yra gera kai tave palaiko,nuosirdziausiai ACIU visom mamytem esamom ir busimom
Raganiuke77
2008 02 25, 22:29
Saunuole  Grazi istorija,labai panasi i mano.Tik mano mama labai pyko ant manes ir nesulaukiau jokio palaikymo.Atsileido tik kai pamate gimusia anuke.As taip pat pagimdziau pirma dukra 16 metu.Ir dabar del to ne kiek nesigailiu
Saunuole, kad nenuzudei angeliuko ir labai dziaugiuosi,kad turi laiminga seima ir du nuostabius vaikucius
Elenele Raganele
2008 02 27, 00:58
 nagi sauniai
Sveikinu sukūrus gražią šeimą  Šaunu, kad turėjot tiek stiprybės nepasiduoti
(Emili)
2008 02 27, 08:24
šaunuolė mamyte, sekmes jums
galiu tik isivaizduoti, kiek reik4jo stipryb4s tokiame amziuje pakelti zinia apie nestuma. saunuole!
elickaa
2008 02 28, 12:49
saunuole...
dijanute
2008 02 28, 12:59
Net susigraudinau. Šaunuolė, kad gimdei  O tavo mamytei
Jurguzia
2008 02 28, 16:13
saunuole! ir toliau judek i prieki!
NONsposata
2008 02 28, 16:51
nu tikrai, kad grazi istorija. Pagirtinas mociutes elgesys. tik va 16metei tokia patirtis kiek ankstoka... nors aisq cia jau kiek veleka tai sakyti, o ir ta 16mete jau seniai nebe 16mete. aukit diduciai!
LAIMINGA MAMA
2008 02 28, 19:41
QUOTE(NONsposata @ 2008 02 28, 17:51) nu tikrai, kad grazi istorija. Pagirtinas mociutes elgesys. tik va 16metei tokia patirtis kiek ankstoka... nors aisq cia jau kiek veleka tai sakyti, o ir ta 16mete jau seniai nebe 16mete. aukit diduciai!  aciu visiem  NONsposta,to nepasirinkau,isprievartavo,taip jau atsitiko.... bet dabar esu laimingiausia mama pasaulija  esu mylinti ir mylima to man uztenka
*margarita*
2008 02 28, 23:56
sunki ir skausminga patirtis, bet manau kad mazasis angelas padeda tai pamirsti, sekmes ir aukit sveiki ir stiprus
auksine
2008 02 29, 11:16
Saunuole, kad tiek istverei ir moki dziaugtis gerais dalykais !
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 02 25, 10:48) dabar jam jau 4,4m turi 1,11m sesyte ir nuostabu teti kuris napaisanto to kad zino mano istorija,myli mane ir mano kudiki,mano angela.turim dukryte kartu ir mylim visi viens kita Mamyte, tau medalis!  tu esi tikra šaunuolė
viduciux
2008 02 29, 22:06
Na, aisku, likimo nepasirinksi... bet viskas jau prabego, tikrai dziaugiuos, kad issaugojai mazuliuka, sekmes jusu graziai seimynai
banginukas
2008 02 29, 22:35
Kiekvienas mes turim likima ir kiek bebegtumem nuo jo, niekur nepabegsim... Tavo mama saunuole, kad tave palaike tokiu momentu. Patikek, ne visos mamos tokios supratingos. Sveikateles jusu nuostabiai mociutei  Sekmes tau ir tavo graziai seimynai
net asarele nubraukiau  saunuole kad issaugojai stebukleli
ginutia
2008 03 01, 11:53
Net susigraudinau perskaicius tavo istorija, esi tikra saunuole kaip ir tave supantys artimieji  Sekmes jums ir toliau, aukit dideli stiprus ir sveiki
Brigitux8
2008 03 02, 13:49
Saunuole, sveikinu sukurus seima tikiuosi esi labai laiminga. Taip pat labai saunu, kad turi gera mama, beje as taip pat laukiausi pirmojo vaikelio 16metu todel 100% suprantu tave bet man ivyko persileidimas. Buvo sunku nes jau buvau su tuo susitaikius, kad laukiuos, bet likimas yra likimas uztat dabar turiu kleckus. Po persileidimo ilgai laukt nereikejo 18m pagimdziau mergyte. Aukit sveiki ir laimingi
Jurgachka
2008 03 02, 19:07
Saunuole  Ir Tavo mama nepaprastai sauni  Sekmes Jusu seimynai
gintaryte001
2008 03 02, 23:00
labai grazi istorija..turi saunia mama ir pati esi lb sauni kad sugebejai visa tai atlaykiti..aukit diduciai ir sveikuciai
gedra1978
2008 03 03, 13:22
SAUNUOLE......
saturno_sesely
2008 03 03, 14:12
sauni istorija... sauni mama tavo, ir tu kad tokia stipri buvai
LAIMINGA MAMA
2008 03 04, 09:57
ACIU visom SUPERmamytem!  aginkite savo kudikiu,nestokokit meiles ir silumos sau ir savo seimoms
as vis zaviuosi, kad yra labai jaunu ir labai stipriu zmoniu ir labai supratingu mamu.
revenage
2008 03 04, 18:44
tau - tavo mamytei - tavo draugui - jusu mazyliams -
Man patiko Tavo mamos požiūris... pati augini mergaitę.. nepražiopsosi?
LAIMINGA MAMA
2008 03 04, 21:25
QUOTE(naitas @ 2008 03 04, 22:10) Man patiko Tavo mamos požiūris... pati augini mergaitę.. nepražiopsosi?  auginu dar ir sese 17metu,gal todel kad pati patyriau toki baisuma,saugau ir man mylimus zmones nuo to,bet nuo nelaimiu nesame apsaugoti,galime tik pabandyti issisukti taip,to labai bijau,gal todel manau,kad berniuka auginti lengviau,dukryte saugau jau dabar
saunuole tu pati, saunuoliai tavo seimynyksciai, o pati sauniausia tai tavo mamyte ir jos supratingumas  Didziausios sekmes jusu sauniai seimynelei
vaje, kaip gera žinoti, kad yra tokių žmonių  .  su didžiausia pagarba lenkiu galvą, tu šaunuolė  Verkiu, stebiuosi ir gėriuosi tavo istorija. tavy gyvena Meilė iš didžiosios raidės. tad ir tavo vaikai bus ypatingai šaunus sėkmės tau
Dallyte
2010 08 16, 22:06
Kad kiekvienai tiek drasos kiek tu turi  saunuole.Saunuolis ir dukrytes tetis kuris sugebejo praskaidrinti tau ir suneliui gyvenima
|
|