Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip gime mano lauktas-nelauktas angelas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
LAIMINGA MAMA
Kas dabar bus?ka man daryti?kaip pasakyti mamai?kas manes laukia?iar dar milijonas neaiskiu ir nesuprantamu man klausimu sukosi galvoje po to kai,kaip suo salikelej gulejau ir verkiau... nenorejau nieko matyti,eiti i namus.norejau mirti vietoje,čia ir dabar,nes nebuvo prasmes keltis ir žengti i prieki,nebučiau istengus pakelti galvos.bet sukaupusi jegas keliaus ir ejau.nesuprasdama ka darau grizau i namus lyg niekur nieko,pavalgiau pietus,mmmm kokie skanus mamos gaminti pietus...lyg niekur nieko gyvenau toliau,ejau i mokykla, susibegdavom su draugem.paraejo menuo...NE...nera..ju nera!!!verkiau,meldziau dieva kad viska sutvarkytu,maldavau pasimti mane pas save...sirdgela baisi...turejau daug draugiu,bet nei vienos tokios su kuria galeciau apie tai pasikalbeti,net mamai bijojau pasisakyti,nes neisivaizdavau ka gali pasakyti apie tai,jog jos 16-mete dukryte laukiasia pati budama dar vaikas.taip gyvenau viena sau,ejau i vakarlius leisdama sau uzsimirsti apie tai doh.gif itikinejau save,kad gal visdelto tai netiesa..sutikau nuostabu vaikina(na bent jau tada,jis atrode pasaku princas),draugavom.jam taip pat nieko nesakiau,kol viena diena nezmoniskai suskaudo sona,visa nakti negalejau miegoti mamyte nese vaistus siule kviesti greitaja,atsisakiau..kol sureme taip kad maniau mirsiu,mama nelaukus kviete greitaja.isveza i ligonine iesko priezasciu ir nei vienas nemato jog mergaite nescia g.gif pakviecia ginekologe,miela ,jaunatviska daktaryte kuri man padejo susitaikyti su mintimi kad ir kokia jauna bebuciau,neturiu teises zudyti.nors ir tai daryti buvo velu,daktare pasako jog nestumas 16 savaiciu.verkiau..til nezinau kodel..mama verke,nes buvo laiminga,kaltino save jog nemate ankscioau ir kaip as viena visa tai isgyvenau,verke ir daktaryte...draugas kaip ir priklauso atejo aplankyti,suzinojo...abu verkem,atsisveikinom,nenorejau,kad butu salia,nes jauciau,jog kas ne kas bet js mano vaikuciui tevas nebus.
Visa likusi nestuma,gulinejau ligonineje,mama palaike ir lakste lyg ant sparnu pirkdama kudikiui rubelius rolleyes.gif 18 nestumo savaite pamaciau kudikeli per "telika" thumbup.gif tada verkiau kaip kudikis ,jis buvo toks mielas kamuolelis kuri neilgai trukus galesiu paimti ant ranku thumbup.gif
labai laukiau ir bijojau kaip mokesiu susitvarkyti,su mazu lelium unsure.gif
38 savaite pradejo spausti sonus,lekiu pas daktare,guldo i ligonine,bet nera isitikinus ar greit gimdysiu,naktis buvo baisi doh.gif kankinausi viena unsure.gif labai skaudejo...seseles kaip ir priklauso miegojo,kol nepradejau saukti kad kazkas bega.. unsure.gif visi subego i gimdykla,5,45 pagimdau, nuostabu.ilgaplauki angela kuris isitaises ant mano pilvo iesko valgyti,glosciau,buciavau,verkiau balsu,nes supratau ka reiskia ilgai laukti menesiai wub.gif mano leliaus buvo3,666kg ir 54cm igio agpar skalej 9/10.
dabar jam jau 4,4m turi 1,11m sesyte ir nuostabu teti kuris napaisanto to kad zino mano istorija,myli mane ir mano kudiki,mano angela.turim dukryte kartu ir mylim visi viens kita thumbup.gif sekmes visom mamytem auginant vaikucius thumbup.gif wub.gif
Veitė
šaunuolė jauna mamytė wub.gif wub.gif
faina, kad Tavo mama taip suprato ir džiaugėsi, bei laukė kartu to stebuklo thumbup.gif 4u.gif
rence*
Graziai papasakota.. Suprantu kad nelengva buvo pradzioje, gerai kad mama bei draugas buvo ramstis, padejo. Sekmes jusu seimynelei smile.gif
Calmness
thumbup.gif saunuole,jog nepadarei klaidos 4u.gif
LAIMINGA MAMA
aciu visom wub.gif ir jums visom sekmes dideliausios thumbup.gif :4u
kisiune
4u.gif
dvynuke85
tikra saunuole esi,vidiem po baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mamymamy
Šaunuolė 4u.gif O dar šaunesnė tavo mamytė, kad savo dukrą palaikė 100 procentų. Duok dieve jums visiems sėkmės 4u.gif
zuika:)
ziauriai faina istorija biggrin.gif saunuole, kad nepaluzai,tavo mamyte labai faina smile.gif
family
thumbup.gif thumbup.gif supermamyte thumbup.gif thumbup.gif sekmes jusu seimynai wub.gif wub.gif wub.gif nuostabiair suratinga mama turi thumbup.gif
Dykuma5
Labai smagu, kad tave palaikė Mamytė, kad turėjai stiprybės išnešioti ir pagimdyti vaikelį.... 4u.gif
Esi tikrai gera ir stipri Mama wub.gif
Na, ir vyras taip pat nuostabus.... 4u.gif
Sėkmės gražiai šeimynėlei mirksiukas.gif
mejja
saunuole,kad nepadarei klaidos 4u.gif o ir mama labai supratinga thumbup.gif sekmes jums 4u.gif
Alina L.
Tiesiog pasaka smile.gif Esi tikra saunuole.. Laikykites ir toliau taip gerai, mylekit ir gerbkit vienas kita thumbup.gif As jau irgi greit turesiu leliu ant savo ranku smile.gif Man kaip tik 38 savaies dabar jau yra
LAIMINGA MAMA
aciu visom uz toki puiku palaikyma smile.gif va to tai tikrai nesitikejau rolleyes.gif labai yra gera kai tave palaiko,nuosirdziausiai ACIU visom mamytem esamom ir busimom nestuke.gif wub.gif
VRed
Saunuole tu ir tavo mama 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Raganiuke77
Saunuole 4u.gif Grazi istorija,labai panasi i mano.Tik mano mama labai pyko ant manes ir nesulaukiau jokio palaikymo.Atsileido tik kai pamate gimusia anuke.As taip pat pagimdziau pirma dukra 16 metu.Ir dabar del to ne kiek nesigailiu smile.gif
tasha
Saunuole, kad nenuzudei angeliuko ir labai dziaugiuosi,kad turi laiminga seima ir du nuostabius vaikucius 4u.gif
Elenele Raganele
biggrin.gif nagi sauniai
Keiti
Sveikinu sukūrus gražią šeimą wink.gif Šaunu, kad turėjot tiek stiprybės nepasiduoti smile.gif
(Emili)
4u.gif labai gera mama esi,saunuole,stiprybes ir kantrybes jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zefira
šaunuolė mamyte, sekmes jums 4u.gif
Dendra
galiu tik isivaizduoti, kiek reik4jo stipryb4s tokiame amziuje pakelti zinia apie nestuma. saunuole! 4u.gif
Eripa
Saunuole mamyte ! ! ! Sekmes ir Laimes DIDELES JUMS VISIEMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
elickaa
saunuole... 4u.gif
dijanute
saunuole esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Asveja
Net susigraudinau. Šaunuolė, kad gimdei wub.gif O tavo mamytei 4u.gif
Jurguzia
saunuole!

ir toliau judek i prieki! 4u.gif
NONsposata
nu tikrai, kad grazi istorija. Pagirtinas mociutes elgesys. tik va 16metei tokia patirtis kiek ankstoka... nors aisq cia jau kiek veleka tai sakyti, o ir ta 16mete jau seniai nebe 16mete. aukit diduciai! 4u.gif
LAIMINGA MAMA
QUOTE(NONsposata @ 2008 02 28, 17:51)
nu tikrai, kad grazi istorija. Pagirtinas mociutes elgesys. tik va 16metei tokia patirtis kiek ankstoka... nors aisq cia jau kiek veleka tai sakyti, o ir ta 16mete jau seniai nebe 16mete. aukit diduciai!  4u.gif
*

aciu visiem 4u.gif NONsposta,to nepasirinkau,isprievartavo,taip jau atsitiko.... verysad.gif
bet dabar esu laimingiausia mama pasaulija 4u.gif esu mylinti ir mylima to man uztenka mirksiukas.gif
*margarita*
sunki ir skausminga patirtis, bet manau kad mazasis angelas padeda tai pamirsti, sekmes ir aukit sveiki ir stiprus 4u.gif wub.gif
auksine
Saunuole, kad tiek istverei ir moki dziaugtis gerais dalykais !
Aryvle
saunuole mamyte 4u.gif sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
virvė
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 02 25, 10:48)
dabar jam jau 4,4m turi 1,11m sesyte ir nuostabu teti kuris napaisanto to kad zino mano istorija,myli mane ir mano kudiki,mano angela.turim dukryte kartu ir mylim visi viens kita thumbup.gif
*

Mamyte, tau medalis! 4u.gif tu esi tikra šaunuolė thumbup.gif first.gif
viduciux
Na, aisku, likimo nepasirinksi... bet viskas jau prabego, tikrai dziaugiuos, kad issaugojai mazuliuka, sekmes jusu graziai seimynai 4u.gif oro_buckis.gif
banginukas
Kiekvienas mes turim likima ir kiek bebegtumem nuo jo, niekur nepabegsim...
Tavo mama saunuole, kad tave palaike tokiu momentu. Patikek, ne visos mamos tokios supratingos. Sveikateles jusu nuostabiai mociutei 4u.gif Sekmes tau ir tavo graziai seimynai 4u.gif
NaiLi
net asarele nubraukiau wub.gif saunuole kad issaugojai stebukleli wub.gif
ginutia
Net susigraudinau perskaicius tavo istorija, esi tikra saunuole kaip ir tave supantys artimieji wub.gif Sekmes jums ir toliau, aukit dideli stiprus ir sveiki 4u.gif 4u.gif
Brigitux8
Saunuole, sveikinu sukurus seima tikiuosi esi labai laiminga. Taip pat labai saunu, kad turi gera mama, beje as taip pat laukiausi pirmojo vaikelio 16metu todel 100% suprantu tave bet man ivyko persileidimas. Buvo sunku nes jau buvau su tuo susitaikius, kad laukiuos, bet likimas yra likimas uztat dabar turiu kleckus. Po persileidimo ilgai laukt nereikejo 18m pagimdziau mergyte. Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif wub.gif
Jurgachka
Saunuole thumbup.gif Ir Tavo mama nepaprastai sauni wub.gif Sekmes Jusu seimynai 4u.gif
gintaryte001
labai grazi istorija..turi saunia mama ir pati esi lb sauni kad sugebejai visa tai atlaykiti..aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif wub.gif
gedra1978
SAUNUOLE...... bigsmile.gif
saturno_sesely
sauni istorija... sauni mama tavo, ir tu kad tokia stipri buvai first.gif
LAIMINGA MAMA
ACIU visom SUPERmamytem! mirksiukas.gif aginkite savo kudikiu,nestokokit meiles ir silumos sau ir savo seimoms thumbup.gif 4u.gif
Gili
as vis zaviuosi, kad yra labai jaunu ir labai stipriu zmoniu ir labai supratingu mamu.
revenage
tau - 4u.gif
tavo mamytei - 4u.gif
tavo draugui - 4u.gif
jusu mazyliams - 4u.gif
naitas
Man patiko Tavo mamos požiūris... pati augini mergaitę.. nepražiopsosi? ax.gif
LAIMINGA MAMA
QUOTE(naitas @ 2008 03 04, 22:10)
Man patiko Tavo mamos požiūris... pati augini mergaitę.. nepražiopsosi?  ax.gif
*

auginu dar ir sese 17metu,gal todel kad pati patyriau toki baisuma,saugau ir man mylimus zmones nuo to,bet nuo nelaimiu nesame apsaugoti,galime tik pabandyti issisukti verysad.gif verysad.gif
taip,to labai bijau,gal todel manau,kad berniuka auginti lengviau,dukryte saugau jau dabar mirksiukas.gif
Šelmė
saunuole tu pati, saunuoliai tavo seimynyksciai, o pati sauniausia tai tavo mamyte ir jos supratingumas blush2.gif Didziausios sekmes jusu sauniai seimynelei 4u.gif
trr
vaje, kaip gera žinoti, kad yra tokių žmonių thumbup.gif . good.gif su didžiausia pagarba lenkiu galvą, tu šaunuolė 4u.gif Verkiu, stebiuosi ir gėriuosi tavo istorija. tavy gyvena Meilė iš didžiosios raidės. tad ir tavo vaikai bus ypatingai šaunus thumbup.gif
sėkmės tau 4u.gif
Dallyte
Kad kiekvienai tiek drasos kiek tu turi 4u.gif saunuole.Saunuolis ir dukrytes tetis kuris sugebejo praskaidrinti tau ir suneliui gyvenima mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.