Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Artroskopinė kelio menisko operacija
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Poliklinikos ir gydytojai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
saulytėea
Gal kas girdejot apie gydytoja Tutku, kaip atsiliepimai? Aciu
evru
CD nėra būtinas. užtenka ir Medea išrašo. vakar tą patvirtino mane operuosiantis gydytojas. sakė gydytojas, kad pilnai užtenka išrašo.
o be to, tuos nuotraukos saugomis kurį tai laiką ir jei gydytojui labai jau taip reikės tų foto, bet kada galėsit nueiti ir pasiimti
be to, visi greituškės gydytojai gali per kompą tas foto pažiūrėt iš Medea. Taip sakė poliklinikos traumatologas
Medea čia tik primigtynai siūlo, kad bapkių pasirinkti
aš neėmiau CD
natina
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 10:43)
CD nėra būtinas. užtenka ir Medea išrašo. vakar tą patvirtino mane operuosiantis gydytojas. sakė gydytojas, kad pilnai užtenka išrašo.
o be to, tuos nuotraukos saugomis kurį tai laiką ir jei gydytojui labai jau taip reikės tų foto, bet kada galėsit nueiti ir pasiimti
be to, visi greituškės gydytojai gali per kompą tas foto pažiūrėt iš Medea. Taip sakė poliklinikos traumatologas
aš neėmiau CD
*

mano ortopede pasiule pasiimt, tai ir emiau. Juolab, kad zinojau, kad man operacija bus ne is karto, o po kiek laiko mirksiukas.gif
saulytėea
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 11:43)
aš neėmiau CD
*

Va kaip tik siandien viska suzinojau, jei su traumotologo siuntimu ir reikalingos bus nuotraukos kainuona 170 lt.. jei tik cd 15 lt. 4u.gif Eile menesiui doh.gif
natina
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 12, 16:48)
Va kaip tik siandien viska suzinojau, jei su traumotologo siuntimu ir reikalingos bus nuotraukos kainuona 170 lt.. jei tik cd 15 lt.  4u.gif Eile menesiui  doh.gif
*

as gruodi savaite laukiau rolleyes.gif
evru
aš tris savaites laukiau magneto. darė gruodį
dabar gal slidžiau, daugiau traumų, tai ir klientų daugiau
saulytėea
Papasakokit kaip daromas kelio sanario magnetinis rezonansas, ar ilgai uztrunka ir t.t.aciu 4u.gif
natina
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 16, 08:22)
Papasakokit kaip daromas kelio sanario magnetinis rezonansas, ar ilgai uztrunka ir t.t.aciu 4u.gif
*

medea klinikoj iki puses ikisa tave i ta aparata, pries tai koja tokiu gaubteliu uzdengia. Nusirengt nereikia, tik batus. Uzdeda ausines, nes garsas buna kaip kaime per gera bulviakasi biggrin.gif Negalima judeti. Trunka mazdaug 20 minuciu, gali iki pusvalandzio kazkur g.gif
saulytėea
QUOTE(natina @ 2012 01 16, 10:41)
medea klinikoj iki puses ikisa tave i ta aparata, pries tai koja tokiu gaubteliu uzdengia. Nusirengt nereikia, tik batus. Uzdeda ausines, nes garsas buna kaip kaime per gera bulviakasi biggrin.gif Negalima judeti. Trunka mazdaug 20 minuciu, gali iki pusvalandzio kazkur  g.gif
*

Bet tik iki puses arne?, nes ziauriai bijau uzdaru patalpu. unsure.gif
natina
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 16, 20:01)
Bet tik iki puses arne?, nes ziauriai bijau uzdaru patalpu. unsure.gif
*

medea tikrai tik iki puses mirksiukas.gif visas kunas lieka patalpoj, bet ir kojos ner aklinai uzdarytos
saulytėea
QUOTE(natina @ 2012 01 16, 21:43)
medea tikrai tik iki puses mirksiukas.gif visas kunas lieka patalpoj, bet ir kojos ner aklinai uzdarytos
*

aciu labai, jau ramiau 4u.gif
sagyta
labai reikia patrimo,kiek davet gyd operavusiam kelio meniska.t.y. kiek davet i kisene.i az.operuosiuos kauno klinikose pas skika
natina
QUOTE(sagyta @ 2012 01 21, 14:35)
labai reikia patrimo,kiek davet gyd operavusiam kelio meniska.t.y. kiek davet i kisene.i az.operuosiuos kauno klinikose pas skika
*

o uz ka jam duot?
negi visi duoda? unsure.gif
sagyta
na jau taip lietuvoje iprasta kad uz viska visi duoda smile.gif
Irikira
siaip esu pries davima i kisene, zmones patys pripratino gyd, tai ko dabar noret... gimdyti vaziavau nesitarus, ir viskas praejo sklandziai... dabar laukia vyras operaijos, tai dvejojam, nes eis tartis su konkreciu gyd ir kad priimtu be eiles, tai reiks tikriausiai "padekoti"... g.gif

kiek zinau, tai 200lt
natina
QUOTE(Irikira @ 2012 01 21, 23:40)
siaip esu pries davima i kisene, zmones patys pripratino gyd, tai ko dabar noret... gimdyti vaziavau nesitarus, ir viskas praejo sklandziai... dabar laukia vyras operaijos, tai dvejojam, nes eis tartis su konkreciu gyd  ir kad priimtu be eiles, tai reiks tikriausiai "padekoti"... g.gif

kiek zinau, tai 200lt
*

jei tarsis, gal ir reikia padekos, nes zmogus ko gero gais ir savo konsultacijoms skirta laika.
bet is principo as irgi pries pakisas. drinks_cheers.gif
sagyta
bet yra tokiu gyd kuriems neduodi ir darba prastai atlieka
Irikira
QUOTE(sagyta @ 2012 01 23, 12:29)
bet yra tokiu gyd kuriems neduodi ir darba prastai atlieka
*

ar gerai ar prastai atliks, manau ne tik nuo to priklauso, yra daugelis atveju, kai ir "padekojus" nepraeina sklandziai.. pacia operacija manau padaro gerai, bet pooperacinis laikotarpis, ir prieziura gali skirtis...
natina
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 12:47)
ar gerai ar prastai atliks, manau ne tik nuo to priklauso, yra daugelis atveju, kai ir "padekojus" nepraeina sklandziai.. pacia operacija manau padaro gerai, bet pooperacinis laikotarpis, ir prieziura gali skirtis...
*

bet ar as klystu, kad butent po menisko operacijos jei ne ta pacia, tai kita diena isleidzia?
Irikira
QUOTE(natina @ 2012 01 23, 13:59)
bet ar as klystu, kad butent po menisko operacijos jei ne ta pacia, tai kita diena isleidzia?
*

jei isoperuoja vis meniska, tai taip, ir jau galima stotis ir eiti. bet jei siuna meniska, tai palaikys pora dienu, ir koja gipse apie 3sav bus
natina
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 14:07)
jei isoperuoja vis meniska, tai taip, ir jau galima stotis ir eiti. bet jei siuna meniska, tai palaikys pora dienu, ir koja gipse apie 3sav bus
*

aisku, as kol kas nezinau, kiek man ka operuos unsure.gif
Irikira
QUOTE(natina @ 2012 01 23, 14:39)
aisku, as kol kas nezinau, kiek man ka operuos unsure.gif
*

gyd sake ir pats nezino, kol neperpjauna ir nepamato, tada vietoj sprendzia
natina
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 14:55)
gyd sake ir pats nezino, kol neperpjauna ir nepamato, tada vietoj sprendzia
*

as nusiteikus tik 1 diena but, kitaip man sokas bus. O dar didesnis-vyrui, su abiem vaikais biggrin.gif
saulytėea
QUOTE(natina @ 2012 01 21, 15:47)
o uz ka jam duot?
negi visi duoda? unsure.gif
*

As isivaizduoju duoti reikia tada kai eini pas ji kaip privaciai, kai nelauki po 2 men. eilese kol prieis eile operacijai... ax.gif

Pasidraiu MRT atsakymai ...plyses isorinis meniskas + 11 m.m. cista- kaip suprantu vanduo doh.gif Ka toliau daryti be vandens istraukimo neisivaizduoju.
Sakykit kas daretes operacijas is kur zinoti, kad jos tikrai reikia? blush2.gif
natina
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 23, 18:35)
As isivaizduoju duoti reikia tada kai eini pas ji kaip privaciai, kai nelauki po 2 men. eilese kol prieis eile operacijai... ax.gif

Pasidraiu MRT atsakymai ...plyses isorinis meniskas + 11 m.m. cista- kaip suprantu vanduo doh.gif Ka toliau daryti be vandens istraukimo neisivaizduoju.
*

manau ortopedas turetu paziuret i atsakymus ir pasakys, reikia ar ne g.gif

man iskart pasake- kada darom.... Bet kai as maitinu dukriuka, tai kol kas negaliu...
evru
Sagita, valdiskoj ligoninej buciau davus 200 lt gydytojui ir 50 lt anesteziologuh. Bet dabar operuosiuos privaciai, tai nieko nedtosiu papildomai
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 14:07)
*

man meniska sius. Sake ta pati vakara paleis. Gipso nebus, net itvaro nereikes. Tik elastiniu bintu apibintuos. Savaite laiko visai nebus galima tos kojos priminti. Vaikscioti 2 ramentais. Jau namie juos turiu

QUOTE(saulytėea @ 2012 01 23, 18:35)

*

tik traumatologas pasakys ar reikia operacijos. Nuo plysimo tipo priklauso. Pas mane lopo tipo plysimas vidinio menisko.
natina
QUOTE(evru @ 2012 01 23, 19:25)
tik traumatologas pasakys ar reikia operacijos. Nuo plysimo tipo priklauso. Pas mane lopo tipo plysimas vidinio menisko.
*

man ortopedas iskart pasake, kad reikia operuot. Na, gal dar ir del to, jog skauda.
saulytėea
QUOTE(natina @ 2012 01 23, 20:39)
man ortopedas iskart pasake, kad reikia operuot. Na, gal dar ir del to, jog skauda.
*

Man irgi labai skauda, bet kazkaip galvoju,kad tai nuo skysciu susikaupusiu 4u.gif
Aciu uz informacijos pasidalinimu, uz keliu dienu pas traumatologa- ziuresim ka pasakys 4u.gif
saulytėea
SVEIKOS, UZSIRASIAU OPERACIJAI KOVO MEN. SAKYKIT KOKIA NEJAUTRA DARO AR UZMIGDO VISAI- KAIP TEN YRA ? 4u.gif
Irikira
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 26, 16:05)
SVEIKOS, UZSIRASIAU OPERACIJAI KOVO MEN. SAKYKIT KOKIA NEJAUTRA DARO AR UZMIGDO VISAI- KAIP TEN YRA ?  4u.gif
*

jei ne paslaptis, kur ir kada? sian MB uzsirase, RK kovo 20... kiek sake, tai vietine nejautra daro
Magnifique
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 26, 17:05)
SVEIKOS, UZSIRASIAU OPERACIJAI KOVO MEN. SAKYKIT KOKIA NEJAUTRA DARO AR UZMIGDO VISAI- KAIP TEN YRA ?  4u.gif
*

Vietinę.Arba 1koją atjungs darydami injekcijas i sėdynę ir į kirkšnį ir paleisdami truputį elektros srovės,kad apmarintų nervus (tik skamba žiauriai,darė pirmadienį,per raminamuosius visai nieko nejaučiau,plius per 5 min.atsijungiau) arba į stuburą,spinalinę.
saulytėea
QUOTE(Irikira @ 2012 01 26, 17:26)
jei ne paslaptis, kur ir kada? sian MB uzsirase, RK kovo 20... kiek sake, tai vietine nejautra daro
*

Kovo sestai d. irgi RK,pas koki jus gydytoja? ar ruosiates moketi
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 26, 20:34)
Vietinę.Arba 1koją atjungs darydami injekcijas i sėdynę ir į kirkšnį ir paleisdami truputį elektros srovės,kad apmarintų nervus (tik skamba žiauriai,darė pirmadienį,per raminamuosius visai nieko nejaučiau,plius per 5 min.atsijungiau) arba į stuburą,spinalinę.
*

O kur geriau? ar galejai iskart vaikscioti?Papasakok placiau.aciu drinks_cheers.gif
natina
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 27, 08:30)
Papildyta:
O kur geriau? ar galejai iskart vaikscioti?Papasakok placiau.aciu drinks_cheers.gif
*

pas koki gydytoja?
saulytėea
QUOTE(natina @ 2012 01 27, 09:42)
pas koki gydytoja?
*

L.Motuza ax.gif
natina
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 27, 09:13)
L.Motuza ax.gif
*

man irgi ji rekomendavo, tai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif
saulytėea
QUOTE(natina @ 2012 01 27, 10:30)
man irgi ji rekomendavo, tai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif
*

ok, butinai parasysiu drinks_cheers.gif
Magnifique
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 27, 09:30)
Papildyta:
*

geriau i viena koja.i stubura didesne nemaloniu dalyku tikimybe,pvz.ilgalaikio migreninio galvos skausmo ir panasiai.operacijos diena kojos nejauciau ir nevaldziau,o mano kolege pradejo jausti ja po 4val.mazdaug.bet mazdaug 6 val.po operacijos jau sugebejau i tulika nusivilkt,vaiksciot negaliu iki dabar,nes man kitokia operacija dare ir as 6sav.mint kojos negaliu,placiau nelabai yra ka pasakot.mane operavo vgpul.tai dave raminamuju,pajutau tik,kaip uzpakalin ibede pora kartu,tada ibede,paleido elektros srove,koja patrukciojo,tada dar dave raminamuju ir atsijungiau.pagal durius maciau,kad man atsijungus bede i kirksni.ir tiek.
saulytėea
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 27, 13:46)
geriau i viena koja.i stubura didesne nemaloniu dalyku tikimybe,pvz.ilgalaikio migreninio galvos skausmo ir panasiai.operacijos diena kojos nejauciau ir nevaldziau,o mano kolege pradejo jausti ja po 4val.mazdaug.bet mazdaug 6 val.po operacijos jau sugebejau i tulika nusivilkt,vaiksciot negaliu iki dabar,nes man kitokia operacija dare ir as 6sav.mint kojos negaliu,placiau nelabai yra ka pasakot.mane operavo vgpul.tai dave raminamuju,pajutau tik,kaip uzpakalin ibede pora kartu,tada ibede,paleido elektros srove,koja patrukciojo,tada dar dave raminamuju ir atsijungiau.pagal durius maciau,kad man atsijungus bede i kirksni.ir tiek.
*

Kaipkeista, kad taip ilgai kojos mint negalit? Man sake mazadaug 10 dienu nedarbinga busiu ir viskas g.gif O kaip[ suprast atsijunget blush2.gif Tai tik tos kojos nejautet ar kaip? O kaip iki tualeto nuejot, ramentu reikejo ar kaip, ten duoda ar savo reik turet? oi kiek daug klausimu 4u.gif
Magnifique
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 27, 22:14)
Kaipkeista, kad taip ilgai kojos mint negalit? Man sake mazadaug 10 dienu nedarbinga busiu ir viskas g.gif O kaip[ suprast atsijunget  blush2.gif Tai tik tos kojos nejautet ar kaip? O kaip iki tualeto nuejot, ramentu reikejo ar kaip, ten duoda ar savo reik turet? oi kiek daug klausimu 4u.gif
*

sakau,man ne keli operavo,parasiau jum del nejautru,nes prie visu kojos operaciju pasirinkimas toks pats..atsijungiau,tai yra uzmigau nuo raminamuju.siaip nejauciau tik kojos.iki tuliko su ramentais nusliauziau.bent jau vgpul,tai reik savo turet,neduoda jie.
saulytėea
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 28, 12:45)
sakau,man ne keli operavo,parasiau jum del nejautru,nes prie visu kojos operaciju pasirinkimas toks pats..atsijungiau,tai yra uzmigau nuo raminamuju.siaip nejauciau tik kojos.iki tuliko su ramentais nusliauziau.bent jau vgpul,tai reik savo turet,neduoda jie.
*

supratau drinks_cheers.gif
evru
Atejo ir mano diena. Rytoj operuoja. Tik nezinia ar neatides operacijos. Nesijauciu 100 proc sveika. Siandien ryte nedidele sloga atsirado. Tikekimes rimciau per nakti nesusirgsiu. Prisijungsiu rytoj po operacijos, pasidalinsiu potyriais
natina
QUOTE(evru @ 2012 02 08, 22:03)
Atejo ir mano diena. Rytoj operuoja. Tik nezinia ar neatides operacijos. Nesijauciu 100 proc sveika. Siandien ryte nedidele sloga atsirado. Tikekimes rimciau per nakti nesusirgsiu. Prisijungsiu rytoj po operacijos, pasidalinsiu potyriais
*

sekmes 4u.gif
evru
As jau po. Viskas gerai. Kojos dar nejauciu, tai neskauda. Pats nemaloniausias dalykas buvo kai kateteri state i plastaka ir kazka leido i uzpakali.
natina
QUOTE(evru @ 2012 02 09, 16:05)
As jau po. Viskas gerai. Kojos dar nejauciu, tai neskauda. Pats nemaloniausias dalykas buvo kai kateteri state i plastaka ir kazka leido i uzpakali.
*

isleido namo?
priminkit, kur ir kas dare?
saulytėea
QUOTE(evru @ 2012 02 09, 17:05)
*

Ir man idomu kas ir kaip pas ka ir kur blush2.gif Kiek laiko ten tas visas reiklas truko ir kaip nuskausmino tik pacia koja?
evru
Operavo Šakalinis Northay klinikoje. Likau nakvoti, nes norejau. O tai namie vaikai ant galvos lips. O operacija prasidejo 12:30, atsibudau jau palatoj 14:20. Nors pilnos narkozes nedave, bet atsijungiau. Suleido raminamuju i kateteri plastakoj. Tada kazko i uzpakali, gana skaudziai ir koja vis drebedavo. Paskui atsijungiau ir nieko nemaciau, nejutau. Leido ir i kirksni kazka, nes yra pleistriukas. Bet nejutau
evru
Ejau i WC su ramentais ir virtau. Kojai nieko, bet trinktelejau su krutine i stalo krasta. Nubrozdinau, tai persti. Uzdejo sesute ledo. Gerai kad tas stalas pasimaise, buciau kritusi ant keliu. Operuota koja dar nebuvo atitirpusi pilnai, nelaike dar. Nors remtis ja negalima, bet jau automatiskai bandziau su ja atsiremti
saulytėea
QUOTE(evru @ 2012 02 09, 23:22)
Ejau i WC su ramentais ir virtau. Kojai nieko, bet trinktelejau su krutine i stalo krasta. Nubrozdinau, tai persti. Uzdejo sesute ledo. Gerai kad tas stalas pasimaise, buciau kritusi ant keliu. Operuota koja dar nebuvo atitirpusi pilnai, nelaike dar. Nors remtis ja negalima, bet jau automatiskai bandziau su ja atsiremti
*

o ramentus savo tureti reikia ar duoda?
Papildyta:
QUOTE(evru @ 2012 02 09, 22:59)
Operavo Šakalinis Northay klinikoje. Likau nakvoti, nes norejau. O tai namie vaikai ant galvos lips. O operacija prasidejo 12:30, atsibudau jau palatoj 14:20. Nors pilnos narkozes nedave, bet atsijungiau. Suleido raminamuju i kateteri plastakoj. Tada kazko i uzpakali, gana skaudziai ir koja vis drebedavo. Paskui atsijungiau ir nieko nemaciau, nejutau. Leido ir i kirksni kazka, nes yra pleistriukas. Bet nejutau
*

Baisokai skamba, reiks jau predet kauptis doh.gif
evru
As savo turejau. Bet palatoj buvo
natina
QUOTE(natina @ 2012 01 04, 13:53)
nemokejau ne lito, su siuntimu nemokamai.
ir man medialinis meniskas plyses, irgi su tuo ragu kazkas ten, cista ir skysciai. Zodziu, reikia operacijos.

1. _____
2. Kiek trunka operacija? ar nezinai, nes uzmigai?
3. Kada namo isleidzia?
4. _____
5. Ar duoda biuleteni po to?
6. Ar yra kokia reabilitacija? g.gif
7. Po kiek mazdaug laiko "gyvenimas i vezes grizta"?

*

QUOTE(evru @ 2012 02 10, 10:13)
As savo turejau. Bet palatoj buvo
*

kaip jauties? gal kazka prisiminei daugiau apie operacija? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.