Mes irgi nenaudojam jokių mišinių Jei reik, susimakaluojam iš reikiamų ingridientų patys
QUOTE(Titia @ 2008 03 13, 07:31)
Kur ji laikyti sutarkuota? Ir ka su juo toliau daryti?
Maya, tu zinai kiek kaloriju turi riesutai? Nevalgysiu pati
Maya, tu zinai kiek kaloriju turi riesutai? Nevalgysiu pati
Ko nezinanu, del to sirdis neskauda
QUOTE(Titia @ 2008 03 13, 08:03)
Saldumynu gamyba stengiuosi ignoruoti
Kokius naudojate prieskonius? As ilga laika buvau Vegetos fane bet paskutiniu laiku stengiusi jos vengti del sudety esancio monosodium glutamate. Prigasdino cia mane del jo poveikio Idomu kaip kiti i ji reguoja?
Kokius naudojate prieskonius? As ilga laika buvau Vegetos fane bet paskutiniu laiku stengiusi jos vengti del sudety esancio monosodium glutamate. Prigasdino cia mane del jo poveikio Idomu kaip kiti i ji reguoja?
O as nemegstu vegetos, man jos skonis nekoks
man vegeta vienas is didziausiu nesusipratimu prieskoniu pasaulyje - geltona druska kazkokia su dziovintu morku gabaliukais ar kuo ten. Nesuprantu kuo ji taip lietuvius pakerejus yra, kad beveik visur deda
Mes kartais naudojam Mrs Dash prieskoniu misini, jis be druskos, ir yra extra spicy. Ir dabar nulekiau paziureti, ar yra kazkokiu ---xide etc. Bet ne, tik prieskoniai. I kiausiniene dedam, ar siaip kur, kai nereikia druskos.
Dabar kiekviena etikete reikia ziureti. Vos neikliuvau i "no sugar added" reklama. Dabar persiorientuosim ir be "antibacterial" muilus (nors cia nevisai i tema).
Dabar kiekviena etikete reikia ziureti. Vos neikliuvau i "no sugar added" reklama. Dabar persiorientuosim ir be "antibacterial" muilus (nors cia nevisai i tema).
QUOTE(TYN @ 2008 03 13, 17:51)
Mes kartais naudojam Mrs Dash prieskoniu misini, jis be druskos, ir yra extra spicy. Ir dabar nulekiau paziureti, ar yra kazkokiu ---xide etc. Bet ne, tik prieskoniai. I kiausiniene dedam, ar siaip kur, kai nereikia druskos.
Dabar kiekviena etikete reikia ziureti. Vos neikliuvau i "no sugar added" reklama. Dabar persiorientuosim ir be "antibacterial" muilus (nors cia nevisai i tema).
Dabar kiekviena etikete reikia ziureti. Vos neikliuvau i "no sugar added" reklama. Dabar persiorientuosim ir be "antibacterial" muilus (nors cia nevisai i tema).
As tai labai i etiketes atkreipiu demesi, jei perskaityti negaliu, reiskias nevalgoma ir kuo daugiau"mandru" zodziu, tuo didesnis s....
gal galit kuri "zuikio" receptuka imest?
QUOTE(wicked @ 2008 03 13, 21:09)
gal galit kuri "zuikio" receptuka imest?
O tu paprasto nori ar idaryto?
Farso, pora kiausiniu, mirkyto batono arba dziuveseliu jie nera bulkos, sviesto,svogunas prieskoniu. Paprika, druska, pipirai, muskato turputi. Viska gerai isminkai ir dedi i bliekute arba i ta formele kur duonai skirta, tada kai iskepa graziai atrdo. Galima idaryti, dziovintais grybais, morkom, ar dar kuom patinka. Mano vyrui labai patinka su kaiusiniu ir raugintais agurkeliais. Kepti apie valanda 375F orkaiteje
QUOTE(wicked @ 2008 03 13, 22:09)
gal galit kuri "zuikio" receptuka imest?
Kepu kalakutienos zuikį pagal šį Sonatinos recepta, labai skanus gaunasi ir minkštas (ir ne riebus):
'Sonatinos' zuikis
Kepu paprastoje plačioje blėtelėje, suformuot zuikį daug pastangų nereikia.
as visada naudoju druska ir pipirus, dar kartais vegeta o daugiau jokiu prieskoniu "nepazystu" net ir nezinociau kam juos naudoti
beje, ka naudojat kai verdat ryzius? nes as tai dedu druska, sviesto nemazai ir vegetos dedu (ne per daugiausiai, bet man priduoda skonio)
beje, ka naudojat kai verdat ryzius? nes as tai dedu druska, sviesto nemazai ir vegetos dedu (ne per daugiausiai, bet man priduoda skonio)
Aš ryžius dažniausiai virdama įmetu sultinio kubelį. O jei ne, tai tik druska
QUOTE(laurechka @ 2008 03 14, 11:38)
Aš ryžius dažniausiai virdama įmetu sultinio kubelį. O jei ne, tai tik druska
o as net nepagalvojau kad galima sultinio kubeli imesti MB nelabai patinka kai isverdu ryzius su vegeta, o man be jos "skonio nera" ryziams bet reiks pabandyti su sultiniu, gal abiems bus gerai aciu