Na ka jau nauja temele:)
Ieškau Cambridge - English Vocabulary In Use Intermediate-Upper Intermediate
Ačiū, jei kas pagelbėsit
Sveikutės
Gal galima būtų ir man slaptažodį...? Nuoširdžiausiai dėkoju fainulkai ir kitoms mergaitėms už šią temą! Ačiū!
Sveiki,
kažkada buvau pas jus įtrpusi kelis savo žodelius, o daugiau taip ir nesugebėjau parašyti. Aš taip pat mokausi anglų kalbą savrankiškai, turiu kelis diskus ir pasirenku iš jūsų knygučių. Didžiausia mano problema, jog nemoku kalbėti ir turiu baimės jausmą versti iš Lietuvių į anglų kalbą. Bijau pridaryti daug klaidų. Atrodo pratimus darau normaliai, bet kai vertimą reikia padaryti pačiai gaunasi baisiai. Gal kas turit kokią norodėlę kur butų galima patikrinti savo žinias. Pavyzdžiui, parašytas sakinys lietuviškai jį išverčiu ir butų galima patikrinti ar gerai tai padariau. Perverčiau jūsų temeles tačiau tokių knygučių nepastebėjau.
shiubidiuby dėkui kad pasirūpinai nauja temele
Primenu - kad tęsiame temą, kur dalinamės visa įmanoma medžiaga, naudinga anglų kalbos savarankiškam mokymuisi, tobulinimui. Ypatingai pirmojoje temoje rasite begalę vadovėlių, nuorodų. Daliai medžiagos reikalingas slaptažodis - jį gausite, jei turite > nei 10 žinučių, taip norime paskatinti įsijungti į forumo gyvenimą 1 tema 2 tema 3 tema Ir temelė Pasiplepejimams anglų kalba su Pasaulės pagalba... QUOTE(FAINulka@ @ 2008 02 29, 00:04) shiubidiuby dėkui kad pasirūpinai nauja temele Primenu - kad tęsiame temą, kur dalinamės visa įmanoma medžiaga, naudinga anglų kalbos savarankiškam mokymuisi, tobulinimui. Ypatingai pirmojoje temoje rasite begalę vadovėlių, nuorodų. Daliai medžiagos reikalingas slaptažodis - jį gausite, jei turite > nei 10 žinučių, taip norime paskatinti įsijungti į forumo gyvenimą 1 tema 2 tema 3 tema Ir temelė Pasiplepejimams anglų kalba su Pasaulės pagalba... ner uz ka
Beje kada idesi man FCE knyguciu? Labai reiktu naujausios Goldu tb.
QUOTE(shiubidiuby @ 2008 02 29, 18:54) pastebejau kad ismokau zadeti taip kaip man tad lukterkim kai tikrai turesiu daugiau laisvo laiko paieskoms okiz QUOTE(FAINulka@ @ 2008 02 29, 21:18) pastebejau kad ismokau zadeti taip kaip man tad lukterkim kai tikrai turesiu daugiau laisvo laiko paieskoms okiz na, jei tokia padetis, tai palauksiu, bet birzelio men turbut rysiuos laikyt egza, tai iki tol gal idesi?
Padekite prasom, gauti siu failu-archyvu paswordus (slaptazodzius): :
New Headway Elementary New Headway Elementary - workbook New Headway Elementary Teacher's Book Aciu
surink 10 zinuciu forume
Šis interaktyvus kalbų mokymosi CD-ROM turi:
* Balso įrašymą kad galėtumėte palyginti savo tarimą su vietinių gyventojų tarimu; * Keturis patikrinimo lygius patikrinkite, ką jūs esate išmokę, renkate taškus ir sekate savo žinių progresą; * Protingą programą, kuri prisimina žodžius, kuriuose klysdavote ir koncentruojasi į jūsų silpnas vietas; * Automatinę lokalizaciją leidžia Jums pasirinkti kalbą, kuria vyksta mokymas iš daugiau nei mega_shok.gif siūlomų kalbų; * Platų žodžių rinkinį pradedant nuo pasveikinimo frazių iki kūno dalių, skaičių ir parduotuvių; * Spausdinamą žodyną su spalvotais paveikslėliais. Mokymo lygis: Pradedantiesiems (Beginners). Prieinamos kalbos: daugiau nei 100 kalbų visame pasaulyje! GAL KA DOMINA? waliunas@gmail.com
Sveikos, Superdalyvės
Nzn, man labai prie sirdies fast trackai.jei tu dabar desimtoke gali pabandyti fast track to fce, nors gal ne, sunkoka gali buti, geriau pabandyk enterprise 3 arba 4, jei reikia patobulinti gramatika gera knyga yra grammarway 3 arba 4. Tokia mano nuomone.
joo pritariu enterprice yra geros knygos, arba dar man patinka click on ten taip viskas gan aiskiai bent jau man, tik nezinau ar buvo jos cia pasiulytos neisidemejau
Merginos, gal galit pasiūlyti kur ieškoti Longman New Snapshot vadovėlių?
Turiu omeny, el.variante
labai ačiū
Sveikos mergaites
gal kuri nors zinote ka nors tinkamo tik pradedantiems.na,ne pradinuku lygio bet.. QUOTE(*egzotika* @ 2008 03 04, 21:52) Sveikos mergaites Patikslink kokio lygio taureikia? intermediate, pre-inter... upper-interm.. ir t.t. ?
Aš taip pat norėčiau slaptažodžio. Taip pat ir to Pronunciation vadovėlio. Ačiū :-)
Sveikos
Tai dabar skelbiu apie sugrizima, nes nusprendziau labai rimtai pasimokyt. Atideliojant pastebiu kaip bega laikas, per kuri jau galejau buti ne mazai ismokus. Tad dabar isipareigoju sau metams, per kuriuos turiu tiksla istobulinti savo anglu kalba Merginos, dar ir klausimeli tureciau QUOTE(pepilota @ 2008 03 11, 11:46) Sveikos Tai dabar skelbiu apie sugrizima, nes nusprendziau labai rimtai pasimokyt. Atideliojant pastebiu kaip bega laikas, per kuri jau galejau buti ne mazai ismokus. Tad dabar isipareigoju sau metams, per kuriuos turiu tiksla istobulinti savo anglu kalba Merginos, dar ir klausimeli tureciau http://www.englishjet.com/english_courses_.../test_level.asp Aš pasitikrinau, per šitą norodėlę, kažkuri mamytė buvo įdėjus. Manau nesupyks jei pakartosiu. O šiaip ačiū visoms už nuorodas, jau nebežinau net nuo ko griebtis, atrodo ir to reikia ir to reikia........ QUOTE(Kasiopėja @ 2008 03 11, 16:55) http://www.englishjet.com/english_courses_.../test_level.asp Aš pasitikrinau, per šitą norodėlę, kažkuri mamytė buvo įdėjus. Manau nesupyks jei pakartosiu. O šiaip ačiū visoms už nuorodas, jau nebežinau net nuo ko griebtis, atrodo ir to reikia ir to reikia........ Aciu, intermediate... Galvojau isvis bus pre-intermed... Pasirodo, siek tiek jau pasistumejau i prieki... maze zingsneliuka...
gal galima ir man prie jusu prisijungti?
pasinaudojau ta svetaine, kur lygiui nustatyti ir paaiskejo, kad mano lygis yra upper-intermediate Papildyta: jei norite linksmai ir naudingai praleisti truputeli laisvo laiko galite pabandyti apsilankyti cia http://www.jabberwacky.com/george kartais ir pati apsilankau
na tai tikiuos kad priimsit mane irgi i jusu bureli kol namie sedziu reikia butinai pavaryt anglu kalba i prieki
Sveikos,
ir as pradejau tobulinti savo primirsta po studiju laiku anglu kalba:)Siaip mano zinios neblogos,tik pagrindine problema su sneka.
džiaugiuos, kad radau šitą temą
esu visiška nemokša, nors ir mokintis niekada neteko... pasilabinu ir meginsiu skaityti visas temas QUOTE(flooding @ 2008 03 12, 19:32) gal galima ir man prie jusu prisijungti? pasinaudojau ta svetaine, kur lygiui nustatyti ir paaiskejo, kad mano lygis yra upper-intermediate Papildyta: jei norite linksmai ir naudingai praleisti truputeli laisvo laiko galite pabandyti apsilankyti cia http://www.jabberwacky.com/george kartais ir pati apsilankau O kaip tu su to robotuku kalbi? Turėjai omeny jog susirašinėji? QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 03 13, 12:25) Sveikos, ir as pradejau tobulinti savo primirsta po studiju laiku anglu kalba:)Siaip mano zinios neblogos,tik pagrindine problema su sneka.
na taip rasinejuosi. netiksliai issireiskiau
man irgi praverstu klausymo pratimukai... A.U.G.U.S.T.A. :pradziai gali pameginti atsisiusti is egzaminu centro 2007m mokyklinio ir valstybinio egzamino klausymo uzduotis ir pameginti padaryti QUOTE(flooding @ 2008 03 13, 18:30) na taip rasinejuosi. netiksliai issireiskiau man irgi praverstu klausymo pratimukai... A.U.G.U.S.T.A. :pradziai gali pameginti atsisiusti is egzaminu centro 2007m mokyklinio ir valstybinio egzamino klausymo uzduotis ir pameginti padaryti Aciu labai uz nebloga minti Bet noretusi kazko rimtesni paklausyt po to,ta prasme normaliai mokintis..
suprantu, nes ir man paciai to norisi
stai cia taip pat galima tobulinti klausyma http://www.manythings.org/listen/
Papildyta: http://www.manythings.org/fq/1/6999.html http://www.manythings.org/fq/d1/ QUOTE(flooding @ 2008 03 13, 20:34) stai cia taip pat galima tobulinti klausyma http://www.manythings.org/listen/ Papildyta: http://www.manythings.org/fq/1/6999.html http://www.manythings.org/fq/d1/ Aciu tau labai:)Cia tai ko man reikia
Čia tie robotukai ir lietuviskai kalba
Sveikos, jeigu netingėsit - gal galit įmesti nuorodą iš kur siunčiatės programėlę, padedančią susidaryti savo žodynėlį ir iš jo mokintis. Bandžiau eiti į pirmosiose temose nurodytas nuorodas - bet neatidaro
Labukas,norėčiau ir aš kažko naudingo imtis laisvalaikiu,todėl jungiuos prie jūsų,jei priimsit
Su laikų naudojimu yra didelių spragų,o tai pagrindas
geriausia iseitis norint uzpildyti laiku spragas, tai daryti kuo daugiau ivairesniu gramatikos pratimu
QUOTE(flooding @ 2008 03 21, 17:24) geriausia iseitis norint uzpildyti laiku spragas, tai daryti kuo daugiau ivairesniu gramatikos pratimu lengva sakyti bet sunku padaryti Papildyta: QUOTE(Ramaskyte @ 2008 03 19, 17:10) Sveikos, jeigu netingėsit - gal galit įmesti nuorodą iš kur siunčiatės programėlę, padedančią susidaryti savo žodynėlį ir iš jo mokintis. Bandžiau eiti į pirmosiose temose nurodytas nuorodas - bet neatidaro Internete reiktu paieskot memo booster programeles - jei rasiu nuoroda - imesiu
Sveikutes, merginos, emiau ir isdrisau prisijungti prie jusu..
Papildyta: Is tiesu noreciau patarimo... Pradejau lankyti anglu kalbos kursus universitete mokiausi prancuzu, Anglu mokiausi dar mokykloj ir kaip antra kalba, tai net rimtu pagrindu neturiu, o laiku derinimas tai visai tamsus miskas.... Gal galetumete pasiulyti, kokia literatura kur butu gan glaustai ir aiskiai isdestytos laiku derinimo taisykles Kazkaip nesinori po pirmos pamokos taip imti ir nuleisti rankas QUOTE(tingiu @ 2008 03 21, 23:14) Gal galetumete pasiulyti, kokia literatura kur butu gan glaustai ir aiskiai isdestytos laiku derinimo taisykles Kazkaip nesinori po pirmos pamokos taip imti ir nuleisti rankas Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use".
Labai ačiū
pradžiai bandysiu verstis iš to ką turiu
Norėčiau slaptažodžio
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 21, 22:21) Internete reiktu paieskot memo booster programeles - jei rasiu nuoroda - imesiu Dėkui, FAINulka Taip pat paprašysiu slaptažodžių nuo šių knygų: *Penguin English Guides - Test Your Professional English, Business: General *Penguin English - Professional English Management *English on Business. Practical English for International Executives Ir dar *Market Leader Pre-Intermediate Course Book : Bill Mascull, Christine Johnson, David Cotton, David Falvey, John Rogers, Pamela Pickford, Richard Crowe, Simon Kent Taip pat domina kitos su vadybos ir ekonomikos kalba susijusios knygos Daug aš čia noriu Beja, mergaitės, jeigu kuri mokėtės verslo kalbos anglų kalba - gal galite pasidalinti patirtimi - kuri geresnė knyga ir pan?
Sveikos
Techniques for Classroom Interaction By Donn Byrne
Gal kas tokia knyga turi... Likciau ne tik dekinga bet ir neskolinga |