Po gimdymo labai pradėjo varginti PMS.Žiauriai,tampu nesukalbama žliumbe ir tikra isterike.Taip tesiasi visa savaite kol prasideda linksmosios dienos
QUOTE(IngaStas @ 2008 02 27, 10:02) Po gimdymo labai pradėjo varginti PMS.Žiauriai,tampu nesukalbama žliumbe ir tikra isterike.Taip tesiasi visa savaite kol prasideda linksmosios dienos man niekada nebuvo jokio PMS,bet po gimdymo jis irgi labai stiprus atsirado....
Mano PMS koks buvo pries, toks ir liko po
QUOTE(IngaStas @ 2008 02 27, 11:02) Po gimdymo labai pradėjo varginti PMS.Žiauriai,tampu nesukalbama žliumbe ir tikra isterike.Taip tesiasi visa savaite kol prasideda linksmosios dienos Gal dar tiesiog nespėjai po gimdymo atsigauti, gal nuovargis? Kažkada gėriau kontraceptikus, tai PMS nuotaikos tęsdavosi ištisai nesibaigdavo net prasidėjus ciklui
O gal zinot kokias arbatas?o ar tikrai nakvisu aliejus padeda?kazkur skaiciau bet nezinau ar teisybe
nežinau dėl žolių nuovirų, bet va valerijono tai net nėščioms pataria.
Tiksliai, reikia tą PMS prisijaukint. QUOTE(IngaStas @ 2008 03 01, 15:52) O gal zinot kokias arbatas?o ar tikrai nakvisu aliejus padeda?kazkur skaiciau bet nezinau ar teisybe padeda nakvisos,tik gerti teks reguliariai,visa men ir istisai.mano kolege kai prasidedavo PMS vaiksciodavo kai popierius isbalusi,ja juodai pykindavo,apie nuotaikas patyliu.Zodziu budavo baisu ziureti.kai tik pradejo vartoti nakvisas po kurio laiko viskas aprimo.Siaip nesibaimink tu kontraceptiku,nera jie jau toks baubas.As po gimdymo kai jau galejau iskarto gryzau prie tableciu.ir su vyru ramiau
Ar tikrai tie kontraceptikai nekenkia?kiek teko skaityti tai pat ir SM kad nelabai jie sveikatai uztat ir labai baiminuosi niekada ju negeriau nors daug kas sako kad jos pareguliuoja visus PMS ir MMM
PMS man nepasikeite. Liko koks ir buves: apetitas padideja ir truputi be priezasties nervinuosi
Na, PMS po gimdymo ir man paastrejo - atsiranda kazkoks nerimas, nuotaikos nulis, nesinori nieko veikti, tik valgyti valgyti ir valgyti. Iki gimdymo tokiu simptomu nejauciau. tai tesiasi pora dienu, po to viskas lyg ir normal. sakot nakvisos padeda
man irgi po gimdymo laaabai "ryskus" PMS pasidare. bet as tiesiog zinau kad "jau man prasidejo", bet nieko nedarau, tik stengiuosi save "pateisint" kad butent del to taip jauciuos ir kad taip daug valgau
Man pries pirmasias mmm po gimdymo ziauriai plyso galva. Tiesiog iki pykinimo
O man gydytoja patare isbandyti vaista is zoliu - Prefemin. tik reikia saziningai 3men kasdien po 1 tab isgerti. Ir nezinau, ar prisijaukinau PMS, ar tikrai taip padejo - pirma menesi dar nieko nepagerejo, bet antra jau nebebuvo irzlumo, piktumo, zodziu nuotaika buvo gera, o trecia menesi - jau ir nugaros, pilvo apacios nebeskaudejo. paskui radau dar ir saita: www.jokiopms.lt apie sita vaista. Tai dabar ir sese, ir koleges geria
Ir prieš gimdymą, ir po jo mane vargina PMS. Pasireiškia siaubingu dirglumu. Tampu tarsi žvėris- norisi ant visų rėkti
Paskaičiau internete apie Prefemin. Sudėtis gera, bet kaina QUOTE(nireglina @ 2008 04 11, 18:34) Ir prieš gimdymą, ir po jo mane vargina PMS. Pasireiškia siaubingu dirglumu. Tampu tarsi žvėris- norisi ant visų rėkti Paskaičiau internete apie Prefemin. Sudėtis gera, bet kaina Nireglina, as kaip tai nepastebejau, kad kaina butu auksta - gi menesiui tik 18lt. Tos pakuotes uztenka trims menesiams. Tai kontraceptikai kelis kartus (na, bent dvigubai tai tikrai) brangesni. Pabandyk, gal ir tau pades.
O gerai cia apie ta Prefemin
Aš nelabai supratau - temos autorei PMS'as iš karto po gimdymo atsirado?
Ar turi omeny po kažkiek laiko praėjus gimdymui, vėl atsiradus mėnesinėms?
Po gimdymo man PMS tapo stipresnis ir labiau varginantys
Nu va, galvojau , čia man vienai taip... iki gimdymo nežinojau kas tai per daiktas PMS, o va jau treti metai po, prieš mmmm būnu tokia, kad
taip nuo PMS tikrai padeda nakvišų kapsulės pati išbandžiau tik reikia kuri laiką reguliariai pagert
sveikos,jungiuosi ir as prie jusu,po gimdymo ir pas mane pms atsirado,kankinuosi nezmoniskai,galvoju isbandyti tuos vaistus
Nusipirkau nakvisu aliejau kapsuliu,lyg ir padejo biskuti
Labutis visoms
O manes po gimdymo nieks nekamuoja, tik spėk suktis
Mane irgi po gimdymo pradejo labiau kankinti PMS negu pries gimdyma.Beja norejau paklausti ar dar bemaitinanat prasidejo "mmm..."?
QUOTE(uogax @ 2008 09 01, 15:27) Mane irgi po gimdymo pradejo labiau kankinti PMS negu pries gimdyma.Beja norejau paklausti ar dar bemaitinanat prasidejo "mmm..."? Su abejais vaikais menesines prasidejo lygiai po menesio.2.5sav kraujavau ir paskui mesesines QUOTE(temide @ 2008 04 30, 15:47) Nu va, galvojau , čia man vienai taip... iki gimdymo nežinojau kas tai per daiktas PMS, o va jau treti metai po, prieš mmmm būnu tokia, kad man irgi tas pats
man nakvišų aliejau kapsulės labai padėjo, gėriau 2,5 mėn. net pati esu nustebusi, kad taip gerai jaučiuosi, net nepabaigiau tos pakuotės gerti, kažkaip išpradžių labai pavyzdingai gėriau, matyt poreikis buvo, o kai poveikis pasijuto tai ir užmirštu išgerti
Man mmm prasidejo bemaitinant, 7 men po gimdymo. Ir anksciau PMS labai jausdavau, o po gimdymo, manau, kad dar labiau paastrejo nuotaikos, tikrai bunu didele pikciurna
Jungiuosi ir as i nuo pms kencianciu gretas
Po antro gimdymo labai sustiprėjo
niekada nežinojau kas tas PMS,o po gimdymo susipažinom
Aš galvojau,kad tik man vienai kažkokios anomalijos darosi.Niekada nebuvo tokių nesamonių,na po gimdymo prieš kiekvienas mėnesines iš proto tris paras einu
Kas liečia nakvišų aliejų,esu ne iš vienos girdėjus,kad ilgiau pavartojus,labai svoris augti pradeda QUOTE(uogax @ 2008 09 01, 13:27) Mane irgi po gimdymo pradejo labiau kankinti PMS negu pries gimdyma.Beja norejau paklausti ar dar bemaitinanat prasidejo "mmm..."? pagimdžiau 03mėn , o mmm prasidėjo 06mėn (nors maitinau pilnu tempu) QUOTE(Mide @ 2009 04 06, 16:36) niekada nežinojau kas tas PMS,o po gimdymo susipažinom o man tai savaitę kokią....(plius dar galvos skausmai ir pykimas prisideda), nežinau kaip reiks į darbą grįžti su tokiais pms'ais
Man po CP mėnesinės atsirado lygiai po mėn., bet kokios jos nereaguliarios, niekada negaliu nieko paplanuoti...kaip tarkim važiuot į svečius su nakvyne. Pliusas tas, kad prieš nėštumą mmm buvo labai gausios ir be galo skausminga pirma diena, niekada neapsieidavau be vaistų (dar mažesnei net greitąją buvo kvietę). O dabar kol kas viskas labai lengvai
Be to, planuojam maždaug po pusmečio (o bus kaip bus) antrą vaikelį, tai su tokiu ciklu neįmanoma ovuliacijos paskaičiuot... |