Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PMS po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Perlute
Po gimdymo labai pradėjo varginti PMS.Žiauriai,tampu nesukalbama žliumbe ir tikra isterike.Taip tesiasi visa savaite kol prasideda linksmosios dienos doh.gif pasiskundziau gynei o ji man kontraceptiku israse sako pegersi susitvarkys blink.gif bet as nenoriu ju gerti doh.gif Gal pasidalinsit patirtim kaip su tuo kovojate,nes greitu laiku nukvaksiu doh.gif
ashiuke
QUOTE(IngaStas @ 2008 02 27, 10:02)
Po gimdymo labai pradėjo varginti PMS.Žiauriai,tampu nesukalbama žliumbe ir tikra isterike.Taip tesiasi visa savaite kol prasideda linksmosios dienos doh.gif pasiskundziau gynei o ji man kontraceptiku israse sako pegersi susitvarkys blink.gif bet as nenoriu ju gerti doh.gif Gal pasidalinsit patirtim kaip su tuo kovojate,nes greitu laiku nukvaksiu doh.gif
*

man niekada nebuvo jokio PMS,bet po gimdymo jis irgi labai stiprus atsirado.... verysad.gif bet as tai kazkaip gydytojai nesiskundziau... g.gif
LaIndr@ja
Mano PMS koks buvo pries, toks ir liko po ax.gif
pievu_kamane
QUOTE(IngaStas @ 2008 02 27, 11:02)
*

Gal dar tiesiog nespėjai po gimdymo atsigauti, gal nuovargis? Kažkada gėriau kontraceptikus, tai PMS nuotaikos tęsdavosi ištisai nesibaigdavo net prasidėjus ciklui doh.gif vos depresijos neįsivariau. kai daba bizinkiai šauna galvon, tai tik laukiu kol praeis ir viskas. Galima sakyti, kad PMSą reikia prisijaukinti, o ne kovoti su juo, stengtis žiurėti kuo natūraliau, labiau save palepinti tom dienom, paprašyti MB tolerancijos mirksiukas.gif O ką gerti kontraceptikus, tai jau geriau antidepresantus (yra kažkokie specialiai dėl pms skiriami), jei padėtis darosi labai rimta, o kol tokia netapo- arbatėlės, valerijoniukas ir t.t.
Perlute
O gal zinot kokias arbatas?o ar tikrai nakvisu aliejus padeda?kazkur skaiciau bet nezinau ar teisybe g.gif
naitas
nežinau dėl žolių nuovirų, bet va valerijono tai net nėščioms pataria.
Tiksliai, reikia tą PMS prisijaukint.
mikki
QUOTE(IngaStas @ 2008 03 01, 15:52)
O gal zinot kokias arbatas?o ar tikrai nakvisu aliejus padeda?kazkur skaiciau bet nezinau ar teisybe g.gif
*

padeda nakvisos,tik gerti teks reguliariai,visa men ir istisai.mano kolege kai prasidedavo PMS vaiksciodavo kai popierius isbalusi,ja juodai pykindavo,apie nuotaikas patyliu.Zodziu budavo baisu ziureti.kai tik pradejo vartoti nakvisas po kurio laiko viskas aprimo.Siaip nesibaimink tu kontraceptiku,nera jie jau toks baubas.As po gimdymo kai jau galejau iskarto gryzau prie tableciu.ir su vyru ramiau ax.gif ir mmm ne tokios baisos biggrin.gif
Perlute
Ar tikrai tie kontraceptikai nekenkia?kiek teko skaityti tai pat ir SM kad nelabai jie sveikatai uztat ir labai baiminuosi niekada ju negeriau nors daug kas sako kad jos pareguliuoja visus PMS ir MMM
mammka
QUOTE(naitas @ 2008 03 04, 16:31)
nežinau dėl žolių nuovirų, bet va valerijono tai net nėščioms pataria.
Tiksliai, reikia tą PMS prisijaukint.
*

blink.gif abejoju.Nors ir nesigincyju,nesu tikra.Viena kart isgeriau silpnos silpnos arbateles.Vaikas vos vos judejo pilve.Taip issigandus buvau,kad ne duok Die schmoll.gif .
Andraja
PMS man nepasikeite. Liko koks ir buves: apetitas padideja ir truputi be priezasties nervinuosi ax.gif
marvaida
Na, PMS po gimdymo ir man paastrejo - atsiranda kazkoks nerimas, nuotaikos nulis, nesinori nieko veikti, tik valgyti valgyti ir valgyti. Iki gimdymo tokiu simptomu nejauciau. tai tesiasi pora dienu, po to viskas lyg ir normal. sakot nakvisos padeda ax.gif nu, reiks ju paieskoti,gal pades tongue.gif
coffeeLATTE
man irgi po gimdymo laaabai "ryskus" PMS pasidare. bet as tiesiog zinau kad "jau man prasidejo", bet nieko nedarau, tik stengiuosi save "pateisint" kad butent del to taip jauciuos ir kad taip daug valgau smile.gif Nakvisas geriau, bet kadangi neturiu kantrybes but priklausoma nuo kasdieninio gerimo ritualo, tai ilgai negeriau ir efekto nejauciau.
Žoržetta
Man pries pirmasias mmm po gimdymo ziauriai plyso galva. Tiesiog iki pykinimo doh.gif jei kiekviena karta taip bus mega_shok.gif
naitas
g.gif kas tas PMS.. ? nesu pajautusi
Xmas
O man gydytoja patare isbandyti vaista is zoliu - Prefemin. tik reikia saziningai 3men kasdien po 1 tab isgerti. Ir nezinau, ar prisijaukinau PMS, ar tikrai taip padejo - pirma menesi dar nieko nepagerejo, bet antra jau nebebuvo irzlumo, piktumo, zodziu nuotaika buvo gera, o trecia menesi - jau ir nugaros, pilvo apacios nebeskaudejo. paskui radau dar ir saita: www.jokiopms.lt apie sita vaista. Tai dabar ir sese, ir koleges geria biggrin.gif
Nireglina
Ir prieš gimdymą, ir po jo mane vargina PMS. Pasireiškia siaubingu dirglumu. Tampu tarsi žvėris- norisi ant visų rėkti doh.gif Tuomet vyrui teisinuosi, jog mane kankina PMS.
Paskaičiau internete apie Prefemin. Sudėtis gera, bet kaina doh.gif
Xmas
QUOTE(nireglina @ 2008 04 11, 18:34)
Ir prieš gimdymą, ir po jo mane vargina PMS. Pasireiškia siaubingu dirglumu. Tampu tarsi žvėris- norisi ant visų rėkti doh.gif Tuomet vyrui teisinuosi, jog mane kankina PMS.
*

Nireglina, as kaip tai nepastebejau, kad kaina butu auksta - gi menesiui tik 18lt. Tos pakuotes uztenka trims menesiams. Tai kontraceptikai kelis kartus (na, bent dvigubai tai tikrai) brangesni.
Pabandyk, gal ir tau pades. smile.gif
Dziaugsmukas
O gerai cia apie ta Prefemin thumbup.gif Reiks nusipirkti,nes kontraceptikai tikrai ne iseitis nuo pms.Nesuprantu kaip gydytoja gali israsyti kontraceptikus,pasiskundus del pms g.gif
Vilmoshka
Aš nelabai supratau - temos autorei PMS'as iš karto po gimdymo atsirado? blink.gif doh.gif
Ar turi omeny po kažkiek laiko praėjus gimdymui, vėl atsiradus mėnesinėms?
svaj-Inga
Po gimdymo man PMS tapo stipresnis ir labiau varginantys verysad.gif Bunu labai jautri, pikta ant viso pasaulio ir apsiverniu del betkokios smulkmenos blink.gif
Temide1
Nu va, galvojau , čia man vienai taip... iki gimdymo nežinojau kas tai per daiktas PMS, o va jau treti metai po, prieš mmmm būnu tokia, kad bash.gif arba cray.gif
zzuzza
QUOTE(nireglina @ 2008 04 11, 18:34)
*

drinks_cheers.gif
Can
taip nuo PMS tikrai padeda nakvišų kapsulės pati išbandžiau tik reikia kuri laiką reguliariai pagert smile.gif
brenda mama
sveikos,jungiuosi ir as prie jusu,po gimdymo ir pas mane pms atsirado,kankinuosi nezmoniskai,galvoju isbandyti tuos vaistus
Perlute
Nusipirkau nakvisu aliejau kapsuliu,lyg ir padejo biskuti g.gif bet vat savaite nepageriau ir tuoj turi buti mmm tai as net kratausi is pykcio doh.gif verysad.gif negi teks iki grabo lentos jas gerti doh.gif
nikakatė
Labutis visoms mirksiukas.gif
O manes po gimdymo nieks nekamuoja, tik spėk suktis doh.gif
uogax
Mane irgi po gimdymo pradejo labiau kankinti PMS negu pries gimdyma.Beja norejau paklausti ar dar bemaitinanat prasidejo "mmm..."? g.gif
Perlute
QUOTE(uogax @ 2008 09 01, 15:27)
Mane irgi po gimdymo pradejo labiau kankinti PMS negu pries gimdyma.Beja norejau paklausti ar dar bemaitinanat prasidejo "mmm..."?  g.gif
*

Su abejais vaikais menesines prasidejo lygiai po menesio.2.5sav kraujavau ir paskui mesesines doh.gif maniau kad kas negerai-vel kraujuoju o pasirodo mano gyvenimo palydoves atkeliavo doh.gif nors maitinau krutimi
varhay
QUOTE(temide @ 2008 04 30, 15:47)
Nu va, galvojau , čia man vienai taip... iki gimdymo nežinojau kas tai per daiktas PMS, o va jau treti metai po, prieš mmmm būnu tokia, kad  bash.gif arba  cray.gif
*

man irgi tas pats doh.gif pries gimdyma nezinojau kas tas pms, o dabar tai patikekit buna kokios dvi dienos kaip ragana vaikstau devil.gif jau aplinkiniai iprat ir zino kas man per dienos lotuliukas.gif nuotaiku kaita buna tokia didele doh.gif
jjurgius
man nakvišų aliejau kapsulės labai padėjo, gėriau 2,5 mėn. net pati esu nustebusi, kad taip gerai jaučiuosi, net nepabaigiau tos pakuotės gerti, kažkaip išpradžių labai pavyzdingai gėriau, matyt poreikis buvo, o kai poveikis pasijuto tai ir užmirštu išgerti thumbup.gif
ciuke
Man mmm prasidejo bemaitinant, 7 men po gimdymo. Ir anksciau PMS labai jausdavau, o po gimdymo, manau, kad dar labiau paastrejo nuotaikos, tikrai bunu didele pikciurna blush2.gif
Larux
Jungiuosi ir as i nuo pms kencianciu gretas doh.gif Prasidejo man pries kelis menesius, ta prasme, ne is karto po gimdymo, o mazdaug tada, kai vaikui suejo 2 metukai ir pradejau jausti:jau arteja... doh.gif Matyt, hormonai stojo i savo vietas.O savaitei likus pasidarau neimanomai pikta blush2.gif Pasiskaiciau apie prefemin, gal tikrai verta pabandyti g.gif
vincis
Po antro gimdymo labai sustiprėjo verysad.gif būnu labai irzli ir nesukalbama. Gerai, kad tik vieną dieną, prieš pat mėnesinės 4u.gif
Mide
niekada nežinojau kas tas PMS,o po gimdymo susipažinom doh.gif bet man kokias dvi dienas maždaug būna.tfu tfu tfu
VaiPė
Aš galvojau,kad tik man vienai kažkokios anomalijos darosi.Niekada nebuvo tokių nesamonių,na po gimdymo prieš kiekvienas mėnesines iš proto tris paras einu doh.gif
Kas liečia nakvišų aliejų,esu ne iš vienos girdėjus,kad ilgiau pavartojus,labai svoris augti pradeda g.gif gal čia mitas,net nežinau ax.gif
Soterija
QUOTE(uogax @ 2008 09 01, 13:27)
Mane irgi po gimdymo pradejo labiau kankinti PMS negu pries gimdyma.Beja norejau paklausti ar dar bemaitinanat prasidejo "mmm..."?  g.gif
*

pagimdžiau 03mėn , o mmm prasidėjo 06mėn (nors maitinau pilnu tempu) doh.gif Tai va tada ir sužinojau, kas yra pms, o iki to laiko maniau, kad moterys prisigalvoja pms... blush2.gif ax.gif Verkti iš vakaro pradėjau nei iš šio nei iš to... blink.gif Maniau čia mane gal jau kokios pogimdyvinės depresijos puola, o pasirodo tai buvo elementariausias pms doh.gif

QUOTE(Mide @ 2009 04 06, 16:36)
niekada nežinojau kas tas PMS,o po gimdymo susipažinom doh.gif bet man kokias dvi dienas maždaug būna.tfu tfu tfu
*

o man tai savaitę kokią....(plius dar galvos skausmai ir pykimas prisideda), nežinau kaip reiks į darbą grįžti su tokiais pms'ais doh.gif Skundžiaus ginei siūlė kažkokių lašiukų, bet anuomet dar maitinau, tai nenaudojau, o dabar jau pamečiau tą lapelį, reiks vėl užklausti...bet vos tik sulauki mmm iškart visas depresijas ir blogas nuotaikas kaip ranka nuima, ot mistika...tikrai netikėjau, kad taip gali būti... doh.gif

Axxa
Man po CP mėnesinės atsirado lygiai po mėn., bet kokios jos nereaguliarios, niekada negaliu nieko paplanuoti...kaip tarkim važiuot į svečius su nakvyne. Pliusas tas, kad prieš nėštumą mmm buvo labai gausios ir be galo skausminga pirma diena, niekada neapsieidavau be vaistų (dar mažesnei net greitąją buvo kvietę). O dabar kol kas viskas labai lengvai smile.gif Tik pvz. ciklas budavo apie 30-33 d., o dabar kiekvieną mėn. vis ilgėja, paskutiniai 34, 47 ir 49 d. Vis dar pati maitinu. Kontraceptinių nevartoju. Įdomu ar čia normalu...?
Be to, planuojam maždaug po pusmečio (o bus kaip bus) antrą vaikelį, tai su tokiu ciklu neįmanoma ovuliacijos paskaičiuot...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.