Nieko nebesuprantu. Dariausi neštumo testą ir jis buvo vaiduokliškai teigiamas, bet nuėjusi pas gydytoją išgirdau, kad aš nesilaukiu.
gali vaiduoklis būti dėl brokuoto testo, dėl sutrikimų tavo organizme, dėl PKS .
o jei tikrai nėščia tai gal per mažas nėštumas ir gyd tiesiog nemato. pasidaryk kraujo tyrimą. ir temos gal ir nereikėjo naujos kurt, nes yra panaši QUOTE(grange @ 2008 02 27, 14:06) gali vaiduoklis būti dėl brokuoto testo, dėl sutrikimų tavo organizme, dėl PKS . Dėl PKS nėštumo testas negali būti klaidingai teigiamas. Ciuncia, labai lengva pasidaryti kraujo tyrimą, tada viskas aišku
Iš piršto darė ryt ats bus. O iš venos gal dar reikia?
50 proc nestumu pasibaigia nesekme pirmomis savaitemis, t.,y. jei testavaisi pakankamai anksti, galejo parodyti, kad zirnis "kabinasi", bet jis tiesiog neissilaike, Dauguma moteru net neitaria, kad buvo pastojusios, nes nesitestuoja iki menesiniu. Ir manau tai logiska...
QUOTE(kycia @ 2008 02 27, 15:48) 50 proc nestumu pasibaigia nesekme pirmomis savaitemis, t.,y. jei testavaisi pakankamai anksti, galejo parodyti, kad zirnis "kabinasi", bet jis tiesiog neissilaike, Dauguma moteru net neitaria, kad buvo pastojusios, nes nesitestuoja iki menesiniu. Ir manau tai logiska... o man klausimas iskilo - tai kai tvirtinasi zirniukas, HCG jau kyla?
Gali buti, kad leliukas-zirniukas pasislepes gleivineje. Ir del to jo nesimato. Bet gydytoja tau turejo pasakyti, kad kartais taip nutinka. Manau, kraujo tyrimas pasakys tiksliau. Labai linkiu, kad atsakymas butu toks, kokio nori Tu!:) Sekmes!
ciuncia Kaip tavo reikalai? Ar jau gavai tyrimų rezultatus?
QUOTE(Mia @ 2008 02 27, 15:38) Dėl PKS nėštumo testas negali būti klaidingai teigiamas. gali
Sveikos supermamos
Esu jusu namuciuose naujoke Noriu paklausti numones patyrusiu mamyciu, 4 diena nesulaukiu m ir simptomai kaip kad as laukciausi lengvas pykinimas krutines padidejimas, alkis arba nenoras valgyti, pilvo dilgciojimas, pries tai puse metu sirgdavau kaip laikrodukas. Pasidraiau ryte testa: is pat pradziu rysiki viena linija atsirado, po keliu min kita bet silpnesnio ryskumo, kaip manot as turiu savo stebukla, perskaiciau instrukcija kad gali taip but reiks pasdaryt dar testa po 3 dienu. Kolkas esu labai laiminga nors ir netiksliais rezultatais
ir dar labai daznai jau mane nykstukai kviecia, i valanda po kelis kartus
QUOTE(grange @ 2008 04 27, 00:17) O įdomu koks mechanizmas? Prie PKS atsiranda HCG šlapime? Kažkokį kitą hormoną testas atpažįsta kaip HCG? Mat pati turiu PKS, sunkiai pastoju, dariausi gal kokį tūkstantį testų QUOTE(Eglute;) @ 2008 04 27, 15:55) Sveikos supermamos Esu jusu namuciuose naujoke Noriu paklausti numones patyrusiu mamyciu, 4 diena nesulaukiu m ir simptomai kaip kad as laukciausi lengvas pykinimas krutines padidejimas, alkis arba nenoras valgyti, pilvo dilgciojimas, pries tai puse metu sirgdavau kaip laikrodukas. Pasidraiau ryte testa: is pat pradziu rysiki viena linija atsirado, po keliu min kita bet silpnesnio ryskumo, kaip manot as turiu savo stebukla, perskaiciau instrukcija kad gali taip but reiks pasdaryt dar testa po 3 dienu. Kolkas esu labai laiminga nors ir netiksliais rezultatais QUOTE(Eglute;) @ 2008 04 27, 18:20) Panašu, kad laukies O simptomai, kaip ir nėštumo, bet jie gali būti ir PMS, ir šiaip, kai labai nori ir tiki, simptomai pradeda reikštis
Nepatikėsint,o man buvo visai neseniaikad testas parodė teigiamą rezultatą,bet aš nesilaukiau.Kai laukiausi dukrtytės,buvo antra juostelė labai neryški.Ir kai nesulaukiau neseniai mėnesinių pasidariau testą ir man prodė vieną ryškę,kita blankią labai juostelę.Gavau šoką
QUOTE(Mia @ 2008 04 28, 14:31) O įdomu koks mechanizmas? Prie PKS atsiranda HCG šlapime? Kažkokį kitą hormoną testas atpažįsta kaip HCG? Mat pati turiu PKS, sunkiai pastoju, dariausi gal kokį tūkstantį testų pabandysiu paieškot to straipsnio vėl, kadangi man nepatvirtino tai daugiau ir nebeėmiau į galvą, bet kad skaičiau taip. nu negi būsiu susimaišius
Man viena kar nestumo testas teisybe rode, tik tas nestumas nesekmingas buvo
QUOTE(Gerberda @ 2008 05 24, 16:11) Man viena kar nestumo testas teisybe rode, tik tas nestumas nesekmingas buvo Laba mergaites,as esu naujoke,bet jau turiu problemele.PMS man veluoja 12 dienu,testu irgi dareus gal 10 ir visi neigemi.Daznai maudze pilvo apace. Gyditoja priims tik kita savaiteKaip manot ar as laukiuosi?Mane gazdina viena mintis,bijau kad nebutu negimdyvinis vaisius.Gal kam yra taip buve ir pasidalins savo mintimis su manimi.
Visu pirma, PMS yra priesmenstruacinis sindromas ir ji negali veluoti. Menesines gali veluoti.
Kitas dalykas, kas vercia tave galvoti, kad nestumas gali buti negimdiminis? Pilva mausti gali del daugelio dalyku, artejanciu menesiniu, implantacijos ir pan. QUOTE(Leticija @ 2008 05 24, 19:44) Visu pirma, PMS yra priesmenstruacinis sindromas ir ji negali veluoti. Menesines gali veluoti. Kitas dalykas, kas vercia tave galvoti, kad nestumas gali buti negimdiminis? Pilva mausti gali del daugelio dalyku, artejanciu menesiniu, implantacijos ir pan. pms as vadinu menesnes QUOTE(kationak @ 2008 05 24, 20:59) pms as vadinu menesnes PMS nera menesines, o tik laikotarpis pries jas! Na, tai tau gal ir gali buti nestumas, bet nebutinai negimdiminis. Manau, kad gydytoja atsakys i visus tavo klausimus.
Sveikos mergaites
Jau anksciau minejau, kad itariu, kad as Bet jau kuris laikas jauciuosi keistai, krutine padidejus, jautrus speneliai, sleikstuliukas ir seip bendras silpnumas
Galejo buti zirniukas, bet hormonu pusiausvyra leciau atsisato, jei ir buvo pakitimai. pasidaryk kraujo testa, antra sleikstliukas mazdaug nuo 6 savaites prasideda, kai padideja "nestumo hormonas" siuo metu siaucia virusas, kuris beje irgi pasireiskia sleikstuliuku..geriau pasidaryk kraujo tyrima, jis tau tikslaiu parodys
QUOTE(Bamboooocha @ 2008 06 06, 18:02) Sveikos mergaites Jau anksciau minejau, kad itariu, kad as Bet jau kuris laikas jauciuosi keistai, krutine padidejus, jautrus speneliai, sleikstuliukas ir seip bendras silpnumas Sveika, man buvo panasi situacija. Po ovuliacijos praejus 7 dienoms, pradejau daryti NT, nes labai noriu susilaukti vaikiuko. Man isryskedavo II tai po 3, tai po 2 val, pries pat menesines jau rode II po 7 min, o menesiniu diena (jos prasidejo vakare, o testuka dariau ryte) jau rode I. As buvau isitikinusi kad nescia, atsirado visi simptomai (pykinimas, is speneliu skystis tekejo paspaudus, kvapai erzino, i tualeta laksciau, pilve sunkumas), o su menesinemis visi simptomai dingo. Taip ir nesupratau kodel rode II
Man yra buves negimdinis nestumas. Kodel manai, kad butent tau taip gali atsitikt? Tas atvejis ne toks jau ir daznas. Man nieko neskaudejo, viskas buvo gerai, bet 6 nestumo sav pasirode kraujo ir nustate negimdini. Per antra irgi kraujavau, bet nenustate priezasties, tik visa nestuma reikejo saugotis nuo persileidimo
Papildyta: cia kationakui rasiau Papildyta: Del negimdyvinio gali skaudet viena ar kita sona(net turetu, nes vis daktarai klause kur skauda, kaip tau gali neskaudet?)bet as nieko nejauciau. O nestumo testai ir negimdinius nestumus rodo Papildyta: QUOTE(Bamboooocha @ 2008 06 06, 19:02) Sveikos mergaites Jau anksciau minejau, kad itariu, kad as Bet jau kuris laikas jauciuosi keistai, krutine padidejus, jautrus speneliai, sleikstuliukas ir seip bendras silpnumas Man atrodo, kad tikrai laukiesi. Man ir visokiu bairiu buvo, ir su testais ir kraujo buvo ir gydytoja nepastebejo, kad laukiuosi, bet del vieno pozymio(tikro isdaviko) mano viltis nemire net po tos daktares apziuros. Tai krutines tempimas.
Na man kazkaip vistiek atrodo nesusije cista ir II nestumo teste
jei as
laba
QUOTE(jova @ 2008 06 13, 00:26) laba Tai nesilauki, tuoj prasides menesines. O jei po poros dienu neprasides butinai nueik pas daktarus. Tie testai gali rodyt betka
Kai velavo menesines, kurios kiek tik pamenu labai reguliarios, pasidariau testa,kuris nebuvo labai ryškus, bet akivaizdžiai teigiamas. Jokių abejonių man nekilo, apsipratau, džiaugiausi laukiau... sutariau su gyditoją kad pas ją nueisiu kai ji sugryš iš atostogų. Kiek aktyviau kaime praleidus savaitgalį pradejo tepti,mausti strėnas kaip per mėnesines, nežymiai pakraujavo, tai susirūpinusi kreipiausi į gimdymo namus. Ištyrusi echoskopu gyditoja nerado nieko nei gimdoje nei kur kitur NIEKO... o nuo paskutiniu mėnesinių praėjo septynios savaitės. Suabejojo ar aš teisingai pasidariau testą. Nusipirkusi dar vieną testą pasidariau pačioje ligoninėje ir jis aišku buvo teigiamas. Nusiuntė į greitosios pagalbos universitetinę ligoninę, ten irgi nieko nerado, tik pasakė kad gimdoje tikrai tuščia o niekur kitur jokių darinių, skysčių ar dar kažko irgi neranda. Į ligoninę irgi neguldė, nes beveik nekraujuoju ir šono neskauda. Net jei būčiau persileidusi būtų didesnis kraujavimas. Kaip tik po paskutinių mėnesinių ir kokį mėnesi ankščiau po blatu buvau pas du labai gerus echoskopo profus (tik skirtingais periodo laikotarpiais), ir jokių cystų ar kitokių darinių ar blogybių pas mane nerado (tik kad ovuliacija ne visada vyksta nes kiaušidėse nemažai nesprogusių folikulų). Nežinau nei kur pasidėt, ne tik nusivilimas bet ir ta nežinomybė kas man yra labai gazdina
QUOTE(Gerberda @ 2008 05 24, 16:11) Man viena kar nestumo testas teisybe rode, tik tas nestumas nesekmingas buvo Oho kaip vėlai nustatė net 14 savaitė QUOTE(Mia @ 2008 04 28, 12:31) O įdomu koks mechanizmas? Prie PKS atsiranda HCG šlapime? Kažkokį kitą hormoną testas atpažįsta kaip HCG? Mat pati turiu PKS, sunkiai pastoju, dariausi gal kokį tūkstantį testų tiksliai negaliu atsakyt kas ir kaip, bet del PKS kuomet bandoma gydyt, skiriami vaistai , kuriuose yra hormono, todel ir testukai buna teigiami QUOTE(kvailute @ 2008 07 11, 19:27) tiksliai negaliu atsakyt kas ir kaip, bet del PKS kuomet bandoma gydyt, skiriami vaistai , kuriuose yra hormono, todel ir testukai buna teigiami Nu šitą tai aš ir pati žinau, ovuliacijai sukelti duodamas HCG, normalu kad nuo jo bus testai teigiami Aš supratau, kad grange turėjo omeny kad be jokių ten vaistų pas turinčias šį sindromą NT būna klaidingai teigiami
mielosios, siuo metu nebezinau nei ka galvoti, pries kelias dienas dariausi du nestumo testus, jie buvo teigiami uzsisvajosius apie busima kudikeli siandiena nubegau pas daktare o ji pasake kad jokio nestumo nera aisku gali but kad dar kudikelis yra per mazas (speju kad dar tik 3 savaiteles) ir del to jo nesimato, bet gali but kad testai apgavo... neseniai pasidariau dar viena testa, tik kitos firmos, bet ir vel jis teigiamas....
jums taip nebuvo nutike? ar gali 3 testai parodyt kad nestumas yra o jo nebut? QUOTE(jauna-mamyte @ 2008 09 29, 16:37) mielosios, siuo metu nebezinau nei ka galvoti, pries kelias dienas dariausi du nestumo testus, jie buvo teigiami uzsisvajosius apie busima kudikeli siandiena nubegau pas daktare o ji pasake kad jokio nestumo nera aisku gali but kad dar kudikelis yra per mazas (speju kad dar tik 3 savaiteles) ir del to jo nesimato, bet gali but kad testai apgavo... neseniai pasidariau dar viena testa, tik kitos firmos, bet ir vel jis teigiamas.... jums taip nebuvo nutike? ar gali 3 testai parodyt kad nestumas yra o jo nebut? na neskubek dar panikuoti,nueik privaciai ir pasidaryk kraujo tyrima,atsakymas bus pats aiskiausias.juk ir daktarai klysta.kai laukiausi dvyniu trys daktarai mate kad du o vienas nors kuola ant galvos tasyk,tvirtino kads vienas
Nueik pasidaryti HCH kraujo tyrima paskui po dvieju dienu vel apsidaryk, matysi ar auga hormono skaicius, be to, daznai buna, akd laboratorijoje pagal HCG skaiciu jau tau gali pasakyti ar nestumas yra ir kiek jam savaiciu.
O pas gydytoja palauk nueiti apie 6 savaie, kai isgirs sirdele ir pamatys jau ta taskeli, tai jau negales neigti, kad nestumas yra. Kitas atvejis, gali buti, kad sutrikes hormonu balansas, bet manau, kad sita atveji tikrinkis, jei kartais po HCG kraujo tyrimo pasakys, kad nestumo nera
O man yra buvę taip: pasidariau tu testus - vienas buvo neigiamas, kitą dieną antras - teigiamas. Nuvažiavau pasidaryti kraujo tyrimą, kuris parodė, kad garantuotai nenėščia. Po kelių dienų prasidėjo mmm. Taip kad gali su tais testais visko būti. Geriausia pasidaryti kraujo tyrimą
jei nėštumo testas teigiamas, vadinasi nėštumas bando prikibti, jei taip galima išsireikšti
Sveika, nepanikuok, nesijaudink, giliai ikvepk. Esu garantuota kad nestumo nemato, nes jis yra dar labai mazas. Po poros menesiu, tikrai pamatys ginekologe. Beja, testus darant juostele II turi rysketi, nes nestumo hormono daugeja.
Sveikutes, o mano tokia istorija. kokias 3-4 d labai pykino, svaigo galva, kavos net negalejau gert, nors be jos negaliu istvert. Krutine padidejo iki mmm buvo like dar 5 dienos. Bet nervai neislaike pasidariau NT ir taip apsidziaugiau kaip pamaciau antra vaiduokli. Pagalvojau dar labai anksti tai far palauksiu pora dienu ir gal jau bus ne vaiduoklis, bet deja ta pacia diena mmmm atejo. Buvau labai nustebusi nes gerokai per anksti. Siaip ciklas reguliarus. tada nusprendziau, kita men stengtis daugiau. Si karta pries mmmm nei pykino, nei galva svaigo, tik krutine padideju ir labai smarkiai pilva tempe. Taip niekad nebuvo, bet nusprendziau NT nesidaryt. Mmmmm atejo laiku biski kitokios nei visad, labai keistos. Bet kas keisciausiai po mmmmm pilvo apacia vis dar tempia, o apetitas labai sumazejo. Man viskas neskanu, kaip pavalgau net pykint pradeda. Bujau kad kas nors rimciau nebutu. O ar yra kam taip buve? Gal tai tik del to kad labai noriu tapt
QUOTE(lelyteuk @ 2008 10 12, 17:26) Sveikutes, o mano tokia istorija. kokias 3-4 d labai pykino, svaigo galva, kavos net negalejau gert, nors be jos negaliu istvert. Krutine padidejo iki mmm buvo like dar 5 dienos. Bet nervai neislaike pasidariau NT ir taip apsidziaugiau kaip pamaciau antra vaiduokli. Pagalvojau dar labai anksti tai far palauksiu pora dienu ir gal jau bus ne vaiduoklis, bet deja ta pacia diena mmmm atejo. Buvau labai nustebusi nes gerokai per anksti. Siaip ciklas reguliarus. tada nusprendziau, kita men stengtis daugiau. Si karta pries mmmm nei pykino, nei galva svaigo, tik krutine padideju ir labai smarkiai pilva tempe. Taip niekad nebuvo, bet nusprendziau NT nesidaryt. Mmmmm atejo laiku biski kitokios nei visad, labai keistos. Bet kas keisciausiai po mmmmm pilvo apacia vis dar tempia, o apetitas labai sumazejo. Man viskas neskanu, kaip pavalgau net pykint pradeda. Bujau kad kas nors rimciau nebutu. O ar yra kam taip buve? Gal tai tik del to kad labai noriu tapt
aš ir prisidariau daugybę testų, bet antrą juostelė išryškėdavo tik po valandos, maniau jau nėščia, nes visi nėštumo požymiai buvo, ir temperatūra laikosi iki šilo37.2, tempia pilvą, jis kaip ir kietesnis, bet hcg parodė 1, man pasakė kad aš nesilaukiu. Tai va testų nereikėtų vertint, po 10min kaip instrukcijoj parašyta, nes paskui labai jau tenka nusivilt. O mėnesinių pas mane vis dar nėr,jų ir nebuvo po gimdymo, nes maitinu vaiką jau metus
laba mergaites va mano istorija
Sveikos,
Aš papasakosiu savo istoriją prieš dvi savaites sirgau, po mėnesinių pradėjo teplioti (kažkaip keistai pasirodė), užvakar susirgau vėjaraupiais ir dėl viso pikto nusipirkau NT, kuris pasirodė vaiduokliškai teigiamas, kitą rytą pasidariau vėl - tas pats rezultatas, kalbėjau su savo ginekologe, susitarėm susitikti kitą savaitę, tai kol kas nieko nežinau. Kadangi baisiai nervinuosi, tai skaitinėjau viską iš eilės, jau nekalbant apie tai kas gali būti vaikiukui (jei esu nėščia) - išsigimimai ir visi kiti dalykai... Radau tokia informaciją, kuri man suteikė nors truputėlį nusiraminimo t.y. 10 proc. moterų įvyksta savaiminis persileidimas mėnesinių metu ir po to dar kurį laiką gali būti nėštumo testas - teigiamas, dėl kažkokio hormono. Ką jūs apie tai manote? QUOTE(kationak @ 2008 05 24, 20:59) pms as vadinu menesnes Tai gal asmeninį žodyną įdėk prieš bendraudama, čia nesusikalbėsim, jei nekalbėsim bendrine kalba, viena sakys, man vėluoja bebras, kita man vėluoja gimdymas
Mano nestumo testas -teigiamas. Man sokas,...
Ech neishsikentejau pasidariau testa, labai jau laukiu
O kraujo tyrima galima be siuntimo pasidaryt? QUOTE(Keretoja @ 2010 01 22, 16:05) Ech neishsikentejau pasidariau testa, labai jau laukiu O kraujo tyrima galima be siuntimo pasidaryt? siuntimo tikrai nereikia. Padaryk kraujuką ir bus aišku. Bet aš manau, kad tu
sveikos merginos, mes planuojam jau 7men. Per ta laika jau du kartus pamaciau vaiduokliskai teigiama NT, bet deja abu kartus sulaukiau mmm
Sveikos
|