Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip taupyti sauskelnes
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Kuzia
QUOTE(adrytės mama @ 2006 08 31, 13:17)
Ale kaži kodėl taupot vaikų, o ne savo sąskaita? Gal geriau atsisakyti vieno kavos puodelio per dieną kavinėje ar nusipirkti pigesnės parfumerijos, o ne imtis tokių, sakyčiau, drastiškų, priemonių  cool.gif
*

O nebuvo minčių, kad taupančios mamos negali visai sau leist nei kavos, nei kosmetikos? Jeigu ir taip perka pačias pigiausias sauskelnes?

Ir aplamai, tos kuriom čia šiaušiasi plaukai, džiaukitės, kad ne prieš 10-15metų gimdėt, kai buvo pampersai tik vienos rūšies, be abejo "celofaniniai" ir gana brangūs. Kai retas kas galėdavo sau leist uždėt pampersą vienąkart per dieną.

Lengva dabar kalbėt rolleyes.gif , kai visko pilna subinia laugh.gif
kaisa
Aš tai nesuprantu, ko jūs čia puolat g.gif Paskaičiuokim gudriosios mamos:
abu tėveliai dirba už 550lt, gyvena pas kurio nors tėvus. Kai mamytė pagimdo, kiek pinigėlių ji gauna į mėn, a g.gif Kokios šeimos pajamos tada g.gif

Kai palikdavau dukrą auklei, radau vieną kart parėjus pridžiautų iškratytų išplautų pampersų, ir idėja pasirodė thumbup.gif lieka viršutinis sluoksnis, kuris drėgmę leidžia tik į vieną pusę. o dar marlės kalnus turėjom, nu ir pridarom neturėdami ką veikt kalną tokių pampersų, kol dieną namie šmirinėja leliokas, liuks toks dalykas. Pasisioja vieną kart ir keiti, ir nebūna tada jokių infekcijų. Ir susitaupo kiek ir VAIKUI ,MANAU, DAUG SVEIKIAU smile.gif Ne vieną ir ne dvi žinau taip užauginusias. Viena iš jų dar ir kadrą turtingą turėjo, o kai jis atvažiuodavo, nerodydavo jam aišku tokio dalyko, pampersus dėdavo,nors taupyt nebuvo reikalo 4u.gif
Taip kad nėr čia ko rėkaut tongue.gif

Kuzia
QUOTE(Čalykušu @ 2006 08 31, 16:26)
Pasisioja vieną kart ir keiti, ir nebūna tada jokių infekcijų. Ir susitaupo kiek ir VAIKUI ,MANAU, DAUG SVEIKIAU smile.gif Ne vieną ir ne dvi žinau taip užauginusias. Viena iš jų dar ir kadrą turtingą turėjo, o kai jis atvažiuodavo, nerodydavo jam aišku tokio dalyko, pampersus dėdavo,nors taupyt nebuvo reikalo 4u.gif
Taip kad nėr čia ko rėkaut tongue.gif
*

Va būtent drinks_cheers.gif . Ir leliokas sausas ir kelnių neprimeža laugh.gif . Tai kur čia blogis rolleyes.gif ? Tik užsiimt netingėt reikia. Aš tingiu blush2.gif .
glinglingas
manau geriausiai taupyti taip:
per akcijas nupirkti 2 pakus uz vieno kaina mirksiukas.gif mes visada jeigu randam tokia akcija paemam kelis pakus i prieki dar smile.gif
grazina37
QUOTE(adrytės mama @ 2006 09 07, 08:27)
Na jau tik nereikia lia lia. Bent jau tos, kurios šiame saite dalinasi savo "taupymo patirtimi", tikrai jau nėra iš tų biednųjų. Jei jau būtų tokios biednos, i-neto namuose neturėtų. Šioje vietoje ir vėl kyla tas pats klausimas - kodėl taupoma vaikų sąskaita? Atsisakykit i-neto, kuris tikrai nėra gyvybiškai būtinas, ir vienam "Pampers" Jumbo pokui jau sutaupysite. Arba, pavyzdžiui, jei jau skalbiate vaiko prikakintus ir prisisiotus pampersus, tai kodėl nepadarius taip ir su moteriškais paketais? Na ką, plaukai nepasišiaušė? Kažin ar bent viena iš tų, kurios čia taip džiaugiasi savo "taupumu", imasi tokių priemonių. Pagalvokit, o gal vertėtų, juk sutaupytumėte  lotuliukas.gif
*

susidaro toks vaizdelis kad i-netas ziaurei brangi prabanga,ir PAMPERS JUMBO nevisiems tinka ,jei brangu nereiskia kad tai labai geras daiktas,mielai naudojam pigesnius ir tik i lauka ir nakties miegui,ir ne del taupumo ,o del vaiko sveikatos ,pacios uzsidekit pampersa 4 valandom ir ta kaifa pajute pagailesite savo vaikuciu,ir kelnyciu skalbimas rankomis kelis kartus per diena siokia tokia nauda ,rankos buna baltos, po bulviu ar morku skutimo,ir i-netu naudojasi kiti seimos nariai netik mama priziurinti vaikucius
Diegavirtė
QUOTE(grazina37 @ 2006 09 08, 09:25)
susidaro toks vaizdelis kad i-netas ziaurei brangi prabanga,ir PAMPERS JUMBO nevisiems tinka ,jei brangu nereiskia kad tai labai geras daiktas,mielai naudojam pigesnius ir tik i lauka ir nakties miegui,ir ne del taupumo ,o del vaiko sveikatos ,pacios uzsidekit pampersa 4 valandom ir ta kaifa pajute pagailesite savo vaikuciu,ir kelnyciu skalbimas rankomis kelis kartus per diena siokia tokia nauda ,rankos buna baltos, po bulviu ar morku skutimo,ir i-netu naudojasi kiti seimos nariai netik mama priziurinti vaikucius
*

thumbup.gif Už internetą moku 12 lt. Kiek sauskelnių, atsisakiusi jo, paimčiau g.gif
airinuke_1
As iri suprantu tos kurios ten karpo pampersus, mat ji galas, bet KAIP SKALBTI JUOS blink.gif GAL TADA SAVO PAKETUS ISSIKALBKIT IR UZSIDEKIT, PAJUSIT TA "MALONUMA" doh.gif va kur galit sutaupyti, savo sveikata, o ne VAIKO blink.gif siaubas, vargsai vaikuciai unsure.gif
Virdzinija
Iš pradžių ir aš buvau už taupytojas - aišku, jei pinigėlių per naktį neprispausdini, tai nėr čia ko pampersais su vienu lašeliu mėtytis ax.gif
Bet apie tuos pampersų kimšalo išėmimus ir skalbimus blink.gif doh.gif schmoll.gif
PS. vaikų neturiu
Wildberry
QUOTE(airinuke_1 @ 2006 09 08, 20:09)
As iri suprantu tos kurios ten karpo pampersus, mat ji galas, bet KAIP SKALBTI JUOS blink.gif  GAL TADA SAVO PAKETUS ISSIKALBKIT IR UZSIDEKIT, PAJUSIT TA "MALONUMA" doh.gif  va kur galit sutaupyti, savo sveikata, o ne VAIKO  blink.gif siaubas, vargsai vaikuciai unsure.gif
*

Nu cia pavarei
hah.gif prajuokino nerealiai mane!Nors gal is tokios temos nera ko juoktis blush2.gif As ir neisi vaizduoju kaip sauskelnes galima plauti,juk ten tokia zele pasidaro,tai kas buna kai jas isplauni,baisu pagalvot...As tai taupydama pinigelius namie turiu ir pigiu sauskelniu ir normaliu,jei kur einam ar pries nakti dedu geras,o jei tik namie bunam tai pigias.
lialka
QUOTE(Kuzia @ 2006 08 31, 16:50)
Va būtent drinks_cheers.gif . Ir leliokas sausas ir kelnių neprimeža laugh.gif . Tai kur čia blogis rolleyes.gif ? Tik užsiimt netingėt reikia. Aš tingiu blush2.gif .
*

Pritariu. drinks_cheers.gif Beje, ir aš tingiu... doh.gif

QUOTE(Diegavirtė @ 2006 09 08, 06:38)
...Ir jei yra geresnių ir sausesnių būdų auginti vaiką, kodėl reikia kratyti kakalą ir karpyti sauskelnes, skalbti jas ir girtis visiems didvyriškai sutaupius?..

Pala, mamyte Diegavirtė. Matyt nesi mačius iškratyto pamperso (tų visų želė gabaliukų, kol lieka tik triusikėliai). Aš jei nebūčiau mačius irgi taip kalbėčiau, jog nesąmonė. Bet mačiau pas vieną mamytę. Ir pagalvojus, visai gudriai. Ten mamytė buvo vieną galą sauskelnių prakirpus, iškračius tą želinį turinį (ne prikakotą, kaip rašei, o prisisiotą), išskalbus tik likusius nuo pamperso triusikėlius (beje, jie tapo po tokios procedūros daugkartiniais smile.gif ). Tada įdėdavo vietoj tos želės marliuką ir naudodavo. O esmė ta, kad reikdavo po pasisiojimo skalbt tik tuos triusikėlius ir marliuką, o viršutiniai drabužėliai likdavo sausi. Taip mamytė pratino vaiką prie puoduko. Nematau ko čia smerkt. Sausas užpakaliukas visada. Ar tai blogai?
Šiaip ideja visai gera ir tikrai nesmerktina, tik reikalauja laiko (kratymas, skalbimas).
P.S. o iš jūsų smerkiančių reakcijų, galima buvo suprast, kad kažkas išskalbė cielą pampersą ir jį dėjo mažiui. blink.gif Jei kas taip daro, tai... gun_bandana.gif:
Laisvė
Ar akmenį į varną, ar varną į akmenį - vis viena varnai galas. Kitaip tariant, turi vaiką - turi ir nuostolį. Tos suskelnės, dėl kurių taupymo čia pasikėlęs toks širšalas, tik mažas niekas palyginus su tuo, ko vėliau reikia normaliam vaiko gyvenimui ir vystymuisi. Arba kai prasideda ligos ir įvairiausi sveikatos sutrikimai (nekalbėčiau, jei nežinočiau, kaip sunku ir kiek tai kainuoja, kai vaiką pradeda varginti šlapimo infekcijos - tą gali žinoti tik su jomis susidūrusios. Metų, dvejų neužtenka, viskas artojasi kasmet po keletą kartų...). Turit fantazijos - karpykite, klokite ir š... plokite, jei tai jums ir jūsų vaikui tinka ir patinka.
kaisa
QUOTE(Laisvė @ 2006 09 12, 15:39)
Arba kai prasideda ligos ir įvairiausi sveikatos sutrikimai (nekalbėčiau, jei nežinočiau, kaip sunku ir kiek tai kainuoja, kai vaiką pradeda varginti šlapimo infekcijos - tą gali žinoti tik su jomis susidūrusios.
*

o nuo ko jie prasideda g.gif Ar yra nors viena mama čia kuri ,,taupė sauskelnes" proto ribose ( t.y. šūdų nedžiovino) ir kurios vaikas susirgo ŠTI g.gif gal greičiau tų kurios su vien su pampersais laiko ištisą parą visus metus g.gif
chikita
QUOTE(adrytės mama @ 2006 08 31, 12:17)
Net plaukai pasišiaušė perskaičius kai kurių mamų patirtį taupant sauskelnes  doh.gif . Suprantu mamas, kurios, taupydamos pinigėlius, deda vystykliukus, triusikėlius, bet džiovinti sauskelnes ar dėti tas pačias prikakintas - viršūnė. Ale kaži kodėl taupot vaikų, o ne savo sąskaita? Gal geriau atsisakyti vieno kavos puodelio per dieną kavinėje ar nusipirkti pigesnės parfumerijos, o ne imtis tokių, sakyčiau, drastiškų, priemonių  cool.gif
*

na nzn matau daug kam nepriimtini tokie taupumai, bet : parfumerijos jau gal 2m. nepirkau jei reik su sena pasidazau...apie kavos puoduka kavineje net negalvoju...o kai truksta pinigu prasimaitint gale menesio? jei pigios sauskelnes visai netinka, ir uzpakalis tuoj pat pasunta...? sutinku geriausia vaika sodint kuo anksciau ant puoduko...
o mamom kurios cia is didziuju raidziu raso kaip jom pasibaisetina ir pan...galiu tiek pasakyt, gerai kad jum yra galimybiu keist kaskart pamperius, as jei buciau galejus anksciau taip daryt be jokiu abejoniu taip pat netaupyciau ir nesiimciau tokiu drastisku priemoniu...o jei jum taip nepatinka kaip mamos dalinasi patirtimi ir didziuojasi savo taupymu tai ko skaitot tada...
del interneto...sis internetas kuriuo naudojus mano mamos aciu dievui nereikejo uz ji moket...dabar kai jau turim siek tiek daugiau pragyvenimui dasidedam prie jo kainos...
Deisi
QUOTE(Natuke @ 2006 09 22, 22:37)
Mes jau labai seniai sauskelniais beveik nesinaudojam, išleidžiam gal 20lt per mėnesį.  Man atrodo, sauskelnes nera labai sveika, o ir į puoduką eiti mano dukrytė dėl jų išmoko kai jai buvo jau du su puse metai. Dėl to sūneliui juos dedam tik labai prireikus - pvz kai einam pas svečius.

O pampersus taupyt turbūt nedrįsčiau - kaškaip gal nehigieniška... ax.gif
Papildyta:

wow. gudriai sugalvota  cool.gif
*

drinks_cheers.gif ir aš taip dariau su pirmuoju - vidų išimi, išplauni, marlę įdedi. pampersai buvo prabanga- tik į svečius ar miestą. ir užaugo , o be to dar ir be patogumų gyvenom. ir dabar taip darysiu, nes perkam namuką be patogumų, reikės daaaaug pinigėlių namams ir šitas užaugs, jei reikės ir trečias. o kažin kaip jaučiasi mamytė, kuri taip NEHIGIENIŠKAI užaugo pati? tongue.gif
Natuke
o kažin kaip jaučiasi mamytė, kuri taip NEHIGIENIŠKAI užaugo pati?

Na, aš tiesa sakant, tokia žiopla pirma pasisakiau, po to atydžiau temą perskaičiau. Pasiskaičius priešpaskutinį posta, pagalvojau, kad gal čia tikrai siulo pilnus pampersus skalbti schmoll.gif blush2.gif o kai supratau kame esmė, jau žinutės keisti man forumas neleido unsure.gif Su marliukais tikrai gudriai sugalvota, net gi minčių neturėjau kad taip įmanoma... doh.gif manau, kad nieko nehigeniško čia nera, jeigu gerai viskas išplauta rolleyes.gif

O šiaip dažniausiai paplytęs sauskelnių taupymas yra jų laiku nekeitimas kai sauskelnias patys nuo svorio krenta...-manau ne viena mama taip pasitaupo, tik apie tai nera per daug kalbama.... - vat tai jau tikrai nehigieniška ir nesaugu blink.gif
lialka
QUOTE(mei-li @ 2006 09 25, 14:44)
Nesuprantu kaip is viso sitoj vietoj galima sutaupyti... blush2.gif
Jei ne sauskelnes, tai vanduo, skalbimo priemones ir tam sugaistas laikas daug daugiau kainuotu, bent jau man... O taupyti laku nekeiciant man kazkaip schmoll.gif
*

Gal cia vystyklu, o ne sauskelniu naudojimas turetu but atskira tema, bet tinka ir prie taupumo, nes siaip pigiau kainuoja skalbimas, pratinimas prie puodo uz sauskelniu naudojima kiaura para (keiciant laiku).
As pastebejau tiesiog nuomoniu issiskyrima del skalbiamu vystyklu naudojimo ir auginant vien su sauskelnemis. Kiekviena mama daro savaip, nes mano, kad jos vaikui taip geriausia. As pavyzdziui vystyklus naudoju ne is taupumo, o del to, kad manau, jog taip sveikiau vaikui. Ir visai nesiruosiu pykt ant tu mamu, kurios taip nedaro. Bet cia, ziuriu, piktinamasi ant tu mamu, kurios skalbia. Koks pasibaisejimas skamba is kai kuriu mamu lupu :"...kaip galima prisisiota pampersa iskratyt?!.." O gal tuo besibaisincios mamos ir vienkartinius drabuzelius naudoja? Juk galima irgi baisetis: kaip galima prisisiotus sliauztus skalbt? Ne tas pats? Arba mamos naudojancios BAMBINO MIO skalbiamu vystyklu rinkini nera smerkiamos, nors iskratyto pamperio triusikeliai net geresni uz 24 Lt kainuojancias Bambino mio kelnaites. Kodel taip sakau? Ogi cia prisiskaicius tycia pabandziau padaryt eksperimenta ir isimt ta zele is pamperio. Uztrukau gal 3 min. Uztai dabar turiu liux triusikiukus i kuriuos idejau marliuka. Iki tol naudojau Bambino mio (kartais), bet vistik mano pampersines kelnaites geresnes. tongue.gif Nes minkstesnes ir yra sluoksnis, kur ikist vystykla, kurio neturi Bambino mio. Ir galit, to nedarancios rekaut kiek norit, nes nebandziusios niekad nesuprasit tu mamu, kuriu nuostata augint mazylius su skalbiamais vystyklais, o gal net taip ir taupanciu (net ir savo laiko saskaita, bet tikinciu, kad taip sveikiau ju vaikui).

P.S. tikiuosi busiu suprasta teisingai ir nesulauksiu mananciu kitaip pykcio protrukio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzka @ 2006 09 25, 14:12)
Sveikos mamytės smile.gif
Gal kuri  žinot, bandėt ar girdėjot apie MAXIMOS  pampersus?

mes naudojam HUGGIES, bet ieškau kokiu pigesnių, vienam kitam kartui pakeist, kad butu pigiau, ir pamačiau šiuos.. ar verta juos pirkti?
*

Siaip neblogos sauskelnes. Tik postores. Bet pakeist vienam kitam kartui tikrai tinkancios.
kaaaramele
Noriu patarimo. As naudoju bambino mio, bet tos kelnikes man nelabai blush2.gif
Labai jau jos kietos. Noriu paklausti kaip ten ta pampersa iskratyri. Cia tik ta zele, kuri tai gala prakirpus ar kaip?
Ir dar, taupyti tikrai nera blogai, jai tik viskas proto ribose thumbup.gif
lialka
QUOTE(kaaaramele @ 2006 09 30, 17:55)
Noriu patarimo. As naudoju bambino mio, bet tos kelnikes man nelabai blush2.gif
Labai jau jos kietos. Noriu paklausti kaip ten ta pampersa iskratyri. Cia tik ta zele, kuri tai gala prakirpus ar kaip?
Ir dar, taupyti tikrai nera blogai, jai tik viskas proto ribose  thumbup.gif
*

Kadangi pati atsisakiau Bambino mio ir isbandziau ta sauskelniu kratyma, tai galiu pasidalint atradimais.
Pirmiausia, dar reik zinot is kokiu sauskelniu isimt ta zele, kad uzimtu maziau laiko ir viskas lengvai pasidarytu. Zodziu, is "Pampers" su tuo zaliu sluoksniu sunku viska isimt, nes ta zalia prideta sluoksni reik nuplest atskirai (ten toks poliesteris, kaip striukese, ar sintetinej patalynej iklijuotas), jau geriau butu "pampers" baltas. O siaip man geriausiai viskas issiima is "Bambolino" sauskelniu. Principas toks: ta visa sauskelne pakisu po kranu, kad vanduo suslapintu visa tolygiai ir zele susidarytu per visa. Tada apverciu lipukais zemyn (kad kur po uzpakaliuku dedama dalis kabetu zemyn ir i ja visa ta zele sukristu) ir neprakirpus gerai pakratau vonioj (nes lasa vanduo). Viskas subyra i viena gala. Tada atsargiai atlipinu ties juosmeniu ta gumyte ("Bambolino" atveju) ir permatoma (kaip as juokais vadinu "agroplevele") sluoksni. Tada viska ispurtau siuksliadezen. Dar isverciu i kt. puse ir perskalauju vandeniu. Paskui vel isverciu kaip ir buvo ir isskalbiu su muilu. Kai sudziusta, ikisu marliuka vietoj zeles. Gaunasi savos gamybos Bambino Mio, tik minkstesnis. wink.gif tongue.gif
Tiesa, is nesuslapintu iki galo sauskelniu blogai issiima zele! Reikia tada ja pleste plest ir taip gali suplyst viskas ir gautis snipstas.
Daug parasyta, bet padaryt greiciau, nei parasyt biggrin.gif
Beje, beardant net tobuliausias sauskelnes nustebau- pasirodo jos visos celofanines kaip ir pries 8 m. ! blink.gif Tik ant to celofano uzklijuota ta "agroplevele" ( wink.gif ). O as (tikriausiai ir ne as viena) maniau, kad cia naujoviskos sauskelnes, be jokiu celofanu... biggrin.gif
lialka
Siaip patarciau pirmakart isiminejant zele nebandyt su "Pampers". Vis tik ir su baltu vidum yra ten dvigubi sluoksniai. Is pirmojo sluoksnio issikrato zele, o is antrojo- kazkoks poliesteris ir vata ar kazkas panasaus. Taip beisiminejan ta turini is kiekvieno sluoksnio galima ir pasiklyst. Kaip ir sakiau, bent man lengviausia isimt ir "Bambolino", bet nebandziau "Libero'. "Maxima" ir "Huggies" turetu irgi but nesudetinga. Sekmes bandant 4u.gif

P.S. jei cia nebutu uzvire tokie kivircai del tu pampersu iskratinejimo, matyt niekad ir nebuciau to bandzius pati (nors buvau macius rezultata pas drauge, bet galvojau, kad begale laiko uzima tu kelnaiciu pasidarymas). ax.gif
Natuke
Iš smalsumo bandžiau iškraityti Happy baby wink.gif

Ten, pasirodo ne tik želatina, bet ir vatos prikišta labai daug... blush2.gif Bet triusikėliai tikrai geri gavosi,o aš jau apie bambino mio galvojau wink.gif nes mes sauskelniu iš principo nenorim naudoti ilgiau nėgu pora valandų per dieną , o namuose darosi šalta... unsure.gif
Pingvinukas
Aš savo sūnui perku geras (t.y. Pampers, Libero, Huggies), jas maunu, kai eina į lauką, miego metu ax.gif O pigesnes (t.y. Happy, Bambolina, Maxima) dedu, kai būna namuose. O ir namuose jau vis mažiau jų sunaudoja, nes vis ant puoduko pasodinu 4u.gif
Wildberry
QUOTE(Gadiga @ 2006 10 09, 12:21)
g.gif oi mamytės, tik jau netaupykit kur nereikia unsure.gif Juk nuo sauskelnių priklauso jūsų vaikų užpakaliukai ir savijauta doh.gif Aš niekada netaupiau ir netaupysiu pirkdama pigesnes sauskelnes, palutes ar dar kitą prekę savo angeliukui nono.gif O tarkim kokius iklotus ar paketus pačios perkat? g.gif Tik jau nesakykit, kad maximos lotuliukas.gif Tai va bebe.gif Juk vaikiukas lygiai taip pat jaučia nepatogumus, kaip ir mama ar tėtis wink.gif Todėl tokiems dalykams kaip sauskelnės netaupykim ax.gif
*

Konkreciai as taupau ant visko ir tas priemones perku pigesnes ir maista.Vaikeli auginu viena tai stengiuosi,kad is pasalpu viskas iseitu ir misinys ir sauskelnes ir arbatyte...Nesuprantu kodel cia pasisako tos kurios netaupo,ar jos pasijuokti ar pamoralizuoti nori,juk tema -KAIP SUTAUPYTI SAUSKELNES.Manyciau,kad tokiem dalykam kaip sauskelnem kaip tik galima pataupyti,kad veliau vaikeliui koki daikta ar drabuziu butu galima nupirkti.Na aisku jei seimoje nera pinigu trukumo,tai ir as netaupyciau...Cia tik mano pasisakymas,jei ka jis papiktino tai atsiprasau
Daisy

! 
Neatitikusios temos, arogantiškos, smerkiančios kitus narius žinutės buvo pašalintos. Tema skirta patarimams kaip taupyti sauskelnes.
Pagarbiai, Daisy
<Kiss>
sveikos.mano merginai jau 9,ir mes su sauskelnem(visiska negalia)norejau patart,kal kas pazystamu vazinejas i vokietija,as is ten esu parsivezus,pigios,kokybe man patiko,neprastesnes nei musu pampers,na gal kaip hagies.tai ten jie kainuoja didelis pakis 50 stuku,7-8 eurai,na apie 30 litu.jei tik yra galimybe,tikrai pameginkit mirksiukas.gif
emiline
thumbup.gif reiks pabandyt.taupau ir as merliukus dedu.
laurada
Siuo metu perku norfoje, nes iki sausio 31 d nuo 9 val vakaro yra 11 procentu nuolaida, tai tikrai daug pigiau gaunasi 4u.gif
Isila
QUOTE(modestasta @ 2006 08 23, 15:19)
Mes perkame Pampers ir dazniausiai perkame iki parduotuveje nes turime 5 procentu nuolaida mirksiukas.gif
*

o kaip jūs gaunat tą 5 proc nuolaidą? blush2.gif

QUOTE(laurada @ 2007 01 22, 12:42)
Siuo metu perku norfoje, nes iki sausio 31 d nuo 9 val vakaro yra 11 procentu nuolaida, tai tikrai daug pigiau gaunasi  4u.gif
*

mes irgi Norfoj perkam thumbup.gif
Meka Pinavija
QUOTE(Jurg@ @ 2006 08 23, 17:42)
o as Rimi visada perku ten buna ir ko nors prideta tau bliuskele, tai zaisliukas
*

drinks_cheers.gif Aš irgi drinks_cheers.gif
Panamira
Šeip tai Maximoje pirkti gerai, jei renkate tuos telemaxima kvitelius ir tuo pačiu gaunate pinigėlių į savo nuolaidų kortelę, bet kiek skaičiavom, tai Norfoje gaunasi pigiausiai thumbup.gif
2006
QUOTE(Isila @ 2007 01 22, 14:30)
o kaip jūs gaunat tą 5 proc nuolaidą?  blush2.gif
mes irgi Norfoj perkam  thumbup.gif
*

5 proc. nuolaida pastoviaj turi "iki" darbotojai, bet vistiek Eurovaistinej sekmadieniais pigiau iseina
miliukas
na, o mes tik Libero naudojam..kažkaip geriausios mums pasirodė..o perkam tai dažniausiai Rimi..o Maximoj išvis nemačiau, kad Libero būtų tongue.gif
zibutes
Kelis kartus pirkau Norfoje. Taip Eurovaistineje savaitgaliais. Viena karta pirkome Ermitaže, kai buvo atsiradę tie talonėliai. Gavom reklaminį laikraštį, iškirpom kvitą, jį parduotuvėje iškeitėm i ermitažo pinigus. Ir su tais pinigais apmokėjom 25% pirkinio sumos. Bet turbut ta akcija jau Ermitaže baigės gal g.gif Žinoma didesnė nuolaida gaunasi jei perki pačius didžiausisu įpokavimus ax.gif
VOLVIKE
mes tai ir norfoj perkam su nuolaida vakare ar ryte thumbup.gif
Laurentina
O mes sauskelnes perkame Italijoje arba Vokietijoje, ten mazdaug 35 procentais pigiau negu pas mus, o ir pasirinkimas didesnis, ir kokybe geresne smile.gif
ojojoi
Dar ir Lenkijoje Jumbo pakuote kainuoja ~15lt pigiau mirksiukas.gif
liseklis
Su eurovaistine tai tikrai geras pasiulimas thumbup.gif
O dar gal tas daugkartines reikes pabandyt g.gif , bet gal kai silciau bus ax.gif
isola
geras dėl eurovaistinių thumbup.gif , ir mes pasinaudosime 4u.gif
Olaiva
QUOTE(isola @ 2007 02 01, 21:57)
geras dėl eurovaistinių  thumbup.gif , ir mes pasinaudosime  4u.gif
*

tik eurovaistinej mes kai ziurejom 4 dydi,tai 2 lt brangiau,negu senukuose ar maximoj.bet jei -15 proc,tada thumbup.gif o dar eurolitai thumbup.gif
sagaa
Gaila, eurovaistinėj nėra tokių - kurias mes perkame verysad.gif , net maistelio kitą kartą negaunu verysad.gif
irmusia
na kas del eurovaistiniu tai man irgi nelabai, nes ka naudojam ten nera, o avent produkcija isvis isbrauke, o mes naudojama ja (soskes, buteliukai ir pan) schmoll.gif
Mes gaudavome su nuolaida Libero, o dabar naudojama Maxima pampersus ir thumbup.gif o dar gauni kvitus maximos ir daznai buna akcijos. biggrin.gif
zibutes
QUOTE(irmusia @ 2007 02 02, 13:53)
na kas del eurovaistiniu tai man irgi nelabai, nes ka naudojam ten nera, o avent produkcija isvis isbrauke, o mes naudojama ja (soskes, buteliukai ir pan)  schmoll.gif
Mes gaudavome su nuolaida Libero, o dabar naudojama Maxima pampersus ir  thumbup.gif  o dar gauni kvitus maximos ir daznai buna akcijos. biggrin.gif
*

O Maxima sauskelnės labai skirisi nuo Pampers firmos sauskelnių ? Gaila, kad nebūna Maximos sauskelnių mažų pokuočių, kad pabandyti g.gif
Maniuta
kažkaip nepastebėjau ar kas čia rašė, kad 3 dideli Maximos pokai parduodami už 2 kainą. čia jau pora men akcija vyksta. visuose maximose (del viso pikto pasidomekit pas kokia darbuotoja, jei atskirai akcija nepažymėta, nors aš kai kalbėjau, sakė, gali imti ir iš lentynų, vis vien jų kodas vienodas)
tas pats su hugies, tik šitokią akcija mačiau tik maximos bazeje
taigi mes maximos pripirkom 4 menesiams i prieki, sudejom viska po vaiko lovyte, iki pat viršaus gavosi blush2.gif
Kribuk
Na mes tai Pampers naudojame ir juos perkame Maximoje, gauname taškų ir pokalbių. Bet va gerai, kad sužinojau apie Eurovaistinės nuolaidas, geriau pirksim tenai. smile.gif
O tos daugkartinės sauskelnės Mio... Kur jas galima rasti Kaune?
*Alionka*
Sveikos mamos!Cia daugelis dziaugiasi koks puikus budas deti merliukus i pampersus ( is kuriu iskratytas zele) as ir taip padariau, bet supratau kad odele nekvepuoja, nes trukdo kvepuoti pats pamperso karkasas. Tai dedu tik vienus merliukus. sulankstau juos ir idedu i trikampio formos merliuka, tada ir uzrisu vaikuciui, gaunasi kaip kelnytes. Ir stengiuosi per diena kad vaikas butu su merliukais bent 2 v. Nes mano maziukas yra berniukas, nenoriu istisai laikyti su pampersais, nes tai nesveika. O merliukus deti i papperso karkasa nera gerai. As dariau toki eksperimenta paemiau pamperso karkasa ir pakisau po kranu vandens nei laso neprabega, tai ka jau kalbeti apie deguonies praleidima. Pagalvokite mamos!
grazina37
gera buda zinau taupyti ,o gi visa nedeti lotuliukas.gif ,dedu tik nakties miegui ir i lauka jei einame .
lialka
QUOTE(*Alionka* @ 2007 02 05, 11:59)
Sveikos mamos!Cia daugelis dziaugiasi koks puikus budas deti merliukus i pampersus ( is kuriu iskratytas zele) as ir taip padariau, bet supratau kad odele nekvepuoja, nes trukdo kvepuoti pats pamperso karkasas. Tai dedu tik vienus merliukus. sulankstau juos ir idedu i trikampio formos merliuka, tada ir uzrisu vaikuciui, gaunasi kaip kelnytes. Ir stengiuosi per diena kad vaikas butu su merliukais bent 2 v. Nes mano maziukas yra berniukas, nenoriu istisai laikyti su pampersais, nes tai nesveika. O merliukus deti i papperso karkasa nera gerai. As dariau toki eksperimenta paemiau pamperso karkasa ir pakisau po kranu vandens nei laso neprabega, tai ka jau kalbeti apie deguonies praleidima. Pagalvokite mamos!
*

Pagalvojam. Užtai ir sauskelnių nenorim. Taip, taip, visur celofanas ir brangiose kelnaitėse Bambino mio, ir sauskelnėse VISOSE (lieka ir iškratytose sauskelnėse, aišku). Man irgi tai labai nepatinka. Bet jei nenoriu šlapių baldų, tai dedu taip. Bet jau susidomėjau kitu dalykėliu. Gal ką sudomins (pasiskaičiau SM temoje čia ). Vilnonės kelnytės. Jas lanolinizuoja ir jos tampa neperšlampamos, bet pralaidžios orui. Taip sako mamos. Bandysiu ir aš tą dalyką. mirksiukas.gif Nes ne visada ant puoduko suspėjam, o balų namie oi kaip nesinori. doh.gif Prisipažinsiu, labai skeptiškai aš žiūrėjau į vilnonius triusikėlius (ypač vasarą) blush2.gif , bet nuomonę VISIŠKAI pakeičiau sužinojus plačiau. biggrin.gif
ddile
As tai irgi perku Norfoje arba maxsimoje, kad eurovaistineje nera dideliu pakuociu kiek ziurejau.
nanainis
manau geriausia išeitis, jei tik yra galimybė, tai atsisakyt pamperių mirksiukas.gif mes 8 val. per parą praleidžiam be jo, tai tikrai susitaupo thumbup.gif kainuoja ūkiškas muilas, vanduo ir viskas. Laiko neįskaičiuoju, nes jis nelyginamas su vaiko sveikata, judėjimo laisve ir pan. wub.gif o šiaip ne vieną mamytę pažįstu, kur jei pamperis prieš kelias min. uždėtas, o vaikutis daro rimtą reikalą, tai greit sauskelnes žemyn ir laikraštuką po užpakaliuku, iš šono kvailai atrodo, o ką darysi? Gyvenimas verčia ir šiaip nesinori leist uždirbt sauskelnių firmom.... lotuliukas.gif
meskaite
Maximoj ax.gif nes turiu kortelę,tai man pigiausiai gaunas
nanainis
QUOTE(zibutes @ 2007 02 02, 15:01)
O Maxima sauskelnės labai skirisi nuo Pampers firmos sauskelnių ? Gaila, kad nebūna Maximos sauskelnių mažų pokuočių, kad pabandyti  g.gif
*

mažiausia maximos pakuotė apie 36 sauskelnes (gerai nepamenu), o dėl skitumo, tai mes maxima naudojam ir mums thumbup.gif tačiau jis su sauskelnėm per dieną neilgai tebūna.... tai jei nuolatos nešiojamos ir rečiau keičiamos gal geriau ir pampers g.gif
mes maximos tris už 2 kainą kai pirkom ilgai užtekom, tai ta akcija wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.