Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sveikatos patikrinimas prieš pradedant dirbt
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Darbas
~unique~
Sveikos, norejau suzinot, kur Vilniuj manximaliai greit galima apeit gydytojus del darbo, kad duotu knygele, kad esi tinkamas darbui ir kokios kainos? ACIU smile.gif
Iva
apie sveikatos pasa tu klausi? juos visi seimos gyd. turetu isduoti, kaina 20Lt. As gavau per 5 min pas savo seimos gyd. clap.gif
~unique~
QUOTE (Iva @ 2004 02 05, 18:09)
apie sveikatos pasa tu klausi? juos visi seimos gyd. turetu isduoti, kaina 20Lt. As gavau per 5 min pas savo seimos gyd. clap.gif

Na, kad israsyt ta pasa per 5 min imanoma tai suprantu smile.gif , bet juk reik nemazai gydytoju apeit, o mano poliklinikoj ,tai nezinau, puse dienos maziausiai kol visur eiles atsedesi mad.gif , man reiktu greiciau, gal yra kokiu privaciu?
Iva
tai taip ji man ir israse, be jokiu kitu gyd. apiejimo ir t.t., uzrase viska ka reikia ir viso gero, bet ji privacioje seimos klinikoje dirba wink.gif Justuose
afyte
As buvau seimyniskiu gatvej (netoli saruno viesbucio,berods) pas privatu gydytoja.Pasiskambini,uzsirasai ir atejus labai greit ir maloniai aptarnauja. Tik va kainos truputi kandziojasi - vien vizitas pas gydytoja 60Lt,o dar berods krauja tikrina. Na,del kainos reiketu pasiskambint pasiteiraut.
Bet moterytes tikrai labai saunios ir laikas bei nervai susitaupo biggrin.gif
Rasma
Aš ėjau ten pat kur ir Afyte, šalia Šarūno viešbučio, ten labai jau greit išdavė ir be jokių eilių ir be jokių super patikrinimų..Tiesiog apžiūrėjo, "paklausė", pakamnatinėjo ir išrašė sveikatos pasą. Kiek mokėjau nebepamenu, bet tikrai daugiau nei 20 Lt..gal kokius 45. Berods su kraujo tyrimu kainuoja apie 60 lt, bet man nedarė blink.gif
O jei eiti rimtai tikrintis, kaip pridera, tai apžiūra ir jos sparta priklauso nuo to kur dirbsi..jei viešojo maitinimo įstaigoje, vaikų darželyje, medicinos paslaugų sferoje ir pan. tai reiks daugiau nei biuro administratorei tyrimų atlikt ir gyd. aplankyt..Man reikėjo atlikti šlapimo, kraujo tyrimus, fluorografija, ginekologo apžiūra, terapeutas, lyg ir neurologas (nors nesu tikra...) Tai tada, kai dirbau su maisto produktais, nors aš jų ir neliesdavau savo purvinomis rankomis smile.gif , kai darbinausi tarnyboje, tai reikėjo tik kraujo tyrimo, fluorografijos, terapeuto konsultacijos. Po visomis tų gyd., išvadomis pasirašo kažkokia komisija (sakė poliklinikoje skyriaus vedėja ir ar keli gyd.), bet aš nenuėjau, nes teko falsifikuoti "sveikatą" ir nuslėpti nėštumą..be plaučių rentgeno nebūtų pasirašę, o kaip aš atliksiu..o jei neatliksiu įrašys nėštumą smile.gif Tai užteko ir mano gyd. parašo ir seno plaučių rentgeno įrašo rolleyes.gif
Bekasė
man tokio daikto kaip ir nereikejo, o va vyrui teko issiimti.

Ejom i poliklinika kauno gatveje, ten sumokejome uz knygute ir gavome sarasa gydytoju, kuriuos reikia praeiti.

Beje, eilese laukti nereikia. Komisijos gydytojai yra pereinami pirmumo tvarka. T.y tu eini, o kiti pacientai su taloneliais turi laukti.

P.S o dabar pas mus irgi seimos gydytojas isduotu - jisai gi atstoja ten visokius okulistus, terapeutus, chirurgus.... Brolis teisems medicinine ejo - tai tik is narkologinio ir is psichikos sveikatos centro reikejo antspaudelius nuvaziuoti susideti - visa kita surase seimos gydytoja
Lona
Bent jau Panevėžyje yra paskirti viename koridoriuje gydytojai ir ten jokių eilių nėra apart tų kurie turi prareiti med.apžiūrą. ir aš perėjau per 0.5val per 6 ar kiek daktarų.20Lt reikėjo mokėti.
Bajm
pas mus nereikalauja sveikatos pažymos, įstaiga maža, ir vadovas nežino, kad atseit reikėtų
Ieva-Pieva
susitvarkiau pažymą per pusvalandį- vakar paėmė kraujo, padarė fluorogramą ir patikrino regėjimą. šiandien pažiūrėjo atsakymus, pamatavo kraujo spaudimą ir išrašė pažymą. Kauno/vytenio g. poliklinikoj, 5 lt thumbup.gif
Motina
Patarimas akiniuotoms - žiūrėkit, kad neįrašytų -6D arba net daugiau. Paskui jei kokia dura prisikabins, bus šakės. Nes su tokiu minusu tipo neleidžiama kompu dirbt. O kur šiais laikais rasi darbą be kompo blink.gif
O vargau vargau prieš pora metų doh.gif
liūdnasis pelėnas
sveiki, nauji darbdaviai prašo, kad atsineščiau sveikatos pažymą, pagal kažkokią spec formą, kuri reikalinga darbinantis
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja sad.gif
žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas... sad.gif
gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai... ax.gif
ooo
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 10 11, 10:20)
sveiki, nauji darbdaviai prašo, kad atsineščiau sveikatos pažymą, pagal kažkokią spec formą, kuri reikalinga darbinantis
čia veiksmas Vilniuje, visai neturiu laiko savo poliklinikoje eilėse sėdėti o ir terapeutė mano atostogauja sad.gif
žinau, kad anksčiau jas darydavo poliklinikoje kur prie rotušės aikštės, kaip ir vairuotojams, bet dabar ten remontas... sad.gif
gal kas žinot, kur jas dar daro, turiu omenyje, už pinigus ir gretai...  ax.gif
*

sveikatos pazyma uz pinigus ir greitai daro ta pati poliklinika, tik atejus i registratura taip ir reikia pasakyti - kad atejai pazymos darbdaviui ir zinai, kad reiks moketi, tada siuncia iskart pas darbo gydytoja ar kaip jis ten vadinasi.
man uztruko 10 minuciu - susimoketi uz pazyma ir gauti ja is gydytojo.
negarantuoju,kad visose poliklinikose yra ta pati tvarka, bet pasiteiraukite.
Beje, man reikejo tureti is darbdavio tam tikra forma, kuroje buvo parasytas darbo pobudis - ar su irengimais kazkokiais dirbti, ar dar kazkas, nes priklausomai nuo to gali skirtis a la patikrinimas ir pazymos isdavimas.
liūdnasis pelėnas
aha, man sakė, kad turi būti darbui su kompiuteriu skirta pažyma
Ingakalnis
as taip pat -susimokejau ir per 15min turejau pazyma, centro poliklinikoje, vytenio fil.
liūdnasis pelėnas
aš esu centro poliklinikoje, tik pamėnkalnio ar pylimo, nepamenu tiksliai kaip tas vadinasi filialas
tai gal ir ten greitai duotų?
Zana
Man irgi atejo laikas paruosti medicinos pazyma darbui ir irgi laiko neturiu, kad vaziuot i savo poliklinika ir dar prie viso ko stoveti eilese...
Teks kazka mastyt iki sio trieciadienio smile.gif doh.gif
Zana
Suzinojau viska, kad gauti sveikatos darbo pazyma. Geriausias budas sutvarkyti pazyma nueiti adresu Kauno37/Vytenio 59 i poliklinika (eiti gali bet kas, ir tas, kuris nera tenais uzsiregistraves) - darbo medicinos centra. Tenais viska iskart turetu sutvarkyti. Dirba nuo 8 iki 12. Su savimi reikia tureti asmens dokumentus ir uzpildyta pazyma nuo darbdavio (medicinine knygele 48a forma arba 47 pazyma). Paslauga mokama. Kaina 25 LTL.
Sophi
QUOTE(Zana @ 2008 01 07, 17:08)
Tenais viska iskart turetu sutvarkyti.

Sutvarko per 2 dienas: vieną padaro tyrimus, kitą eini atsakymų ir gauni antspaudą smile.gif
jurgita21
Sveikutes,
Girdejau, kad nuo siu metu sveikatos pazymos galioja 1m.Idomu ar cia visiems be isimties.Kai pernai praejom, tai isdave 2m., bet jei visiems galioja, tai tureciau siais metais vel eiti.
Gal zinot kaip yra is tiesu, nes niekur neradau informacijos. smile.gif
vaivos juosta
Sveikatą tikrinamės kas met. ( dirbu mokykloje ) Turim tokias knygeles ( mes jas vadinam "sanitarinėmis knygelėmis" ) ir kas met ( dažniausiai gruodį ) visi masiškai siunčiami pasitikrinti sveikatą ir atnešti knygees su gydytojų antspaudais ir išvadomis. Pasitikrini gana greitai ( jei nepatenki į eilę ), kitas gydytojas tik štampą uždeda, net į kabinetą nepakviečia smile.gif.
jurgita21
Tai mokytojomspecialybe turbut reikalauja tikrinimo kas 1m, nes yra tokiu profesiju.O kitu profesiju uztekdavo kas 2m, bet dabar girdejau, kad lyg visiems padare kas 1 m.Tai vat sita ir noriu issiaikinti 4u.gif ax.gif
ate42
QUOTE(jurgita21 @ 2008 02 09, 17:38)
Tai mokytojomspecialybe turbut reikalauja tikrinimo kas 1m, nes yra tokiu profesiju.O kitu profesiju uztekdavo kas 2m, bet dabar girdejau, kad lyg visiems padare kas 1 m.Tai vat sita ir noriu issiaikinti 4u.gif  ax.gif
*

Tikrintis reikia pagal darbų pobūdį.Tau knygelėje turi būti įrašas apie sekančio patikrinimo datą.Terminas priklauso nuo to kokie kenksmingi faktoriai tavo darbo vietoje tave veikia. mirksiukas.gif
jurgita21
QUOTE(ate42 @ 2008 02 11, 16:40)
Tikrintis reikia pagal darbų pobūdį.Tau knygelėje turi būti įrašas apie sekančio patikrinimo datą.Terminas priklauso nuo to kokie kenksmingi faktoriai tavo darbo vietoje tave veikia. mirksiukas.gif
*

Tai vadinasi, kad mane pasieke klaidinga informacija, ir, kad is tiesu niekas nesikeite.Kam 2-tam2, o kam 1-tam 1metai. smile.gif
Orma
Tema sena, o informacijos reik naujos.

Man reikia pratęsti sveikatos paso galiojimą iki 23. Laiko per akis, tačiau šiand buvau Kauno g. (Vilniuje) poliklinikoje - neturi akių gyd. - jai nepasirašys.
Mano poliklinoje didžiulės eilės. Žodžiu, patarkit, kur čia nueit ir be didelių eilių viską sutvarkyt?
Apvalute
QUOTE(Orma @ 2008 03 06, 13:55)
Tema sena, o informacijos reik naujos.

Man reikia pratęsti sveikatos paso galiojimą iki 23. Laiko per akis, tačiau šiand buvau Kauno g. (Vilniuje) poliklinikoje - neturi akių gyd. - jai nepasirašys.
Mano poliklinoje didžiulės eilės. Žodžiu, patarkit, kur čia nueit ir be didelių eilių viską sutvarkyt?
*

man tas pats labai aktualu, nes MB dega laikas. Gal kuri pasidalins info? bigsmile.gif
Morepink
As Karoliniskiu seimos klinikoje uzsipildziau sita knygele. Jei nesi ten registruotas kaina 30 Lt, bet viskas vyksta labai greitai ir be jokiu eiliu - man patikrino akis, ugi, svori, rentgena plauciu ir uzdejo antspauda 'dirbti gali' biggrin.gif O per kiek daktaru reikia pereiti turbut priklauso nuo darbo pobudzio g.gif
Hilde
Lazdynų poliklinikoje, Erfurto g.
Tiesiai į 313 kab. Tiesa, būna eilutė, bet ji eina ypač sparčiai tongue.gif 10-15 min ir turėsit pratęstą pažymėjimą mirksiukas.gif kaina apie 20 lt. Tiksliai nepamenu.
Rytinė pašvaistė
O kokius gydytojus reikia pereiti norint gauti sanitarinę knygelę?
Liniuka
Seskines poliklinikoj dirba senukas, kuris pasiraso be jokios komisijos, bet su gastronomo pagalba doh.gif Man tas kainavo 20 lt i jo kisene ir 0 lt i poliklinikos kasa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LABUSKA @ 2008 04 21, 11:56)
O kokius gydytojus reikia pereiti norint gauti sanitarinę knygelę?
*

Tai priklauso nuo darbo pobudzio. Darbdavys turi surasyt i knygele kodus, o jau poliklinikoj pagal tuos kodus pasakys pas kokius daktarus reikes eit.
nu ir kas
O gal kuri buvote diagnostikos poliklinikoje Vilniuje, Didziojoje gatveje? Idomu, kokios kainos tenais.. Ir ar reikia einant registruotis is anksto? Ar siaip gal kazkur zinote, kur galima eiti is anksto nesiregistrvus, ar eiles nedideles? Kai i poliklinika paskambinau savo, tai sake po menesio galiu ateiti biggrin.gif blink.gif
Twiggy
Siandien buvau pasiimti sveikatos knygele. Tai kad nereiketu laukti eileje, sesele priemime viska surase, paklause ar neturiu alergiju ir viskas smile.gif
Sagittarius
smile.gif o man siemet nuskilo...kadangi per metus buvau pasidarius praktiskai visus reikiamus tyrimus (del saves), tai seimos gydytoja pasake kad kai reikes pratesti sveikatos knygute - ateik tiesiai pas mane..nereikes i kasa moket pinigu thumbup.gif
nors aisku ten tik 7 lt..ale vis tiek sutaupiau ax.gif
marlen
Jei nėra akių gydytojo,kaip kažkuri rašė,tai eikite į privačią(akių gydytojas reikalingas tik tiems,kas turi bėdų su akimis,o šiaip užtenka ir jų tos paprastos apžiūros)
Vienam darbui užtenka šeimos gydytojo išrašo,kitam reikalinga atskirų gydytojų štampai.Ypač tai liečia vairuotojus,kas dirba su maistu,kas dirba su vaikais ir pan.
sil01
o man reikia pazymejimo del darbo mokykloje su vaikais. Uzsiregistravau seskines poliklinikoj ir mane uzrase pas bendrosios praktikos gydytoja rugsejo 18 verysad.gif dar kol jos paskirtus gydytojus praeisiu...o darbas prasideda kita savaite..gal turit ka patart? (60lt kazkaip moketi nesinori doh.gif )
ankata
sveiki, o gal zinote, kur reikia pasidaryti sveikatos pazyma, bet kad butu anglu kalba, t.y. veztis i uzsieni darbui?
Ahimsa
Laba diena,

Susidūriau su tam tikru keblumu dėl privalomo sveikatos patikrinimo medicininės pažymos gavimo. Dirbsiu pardavėja-konsultante drabužių parduotuvėje, parduotuvės administratorė davė pažymą, su kuria turiu eiti tikrintis sveikatos, tačiau joje nenurodė jokių kenksmingų faktorių kodų. Tiesiog pasakė, kad jų tikrai nėra. Man nuėjus su šia pažyma į savo polikliniką, buvo pasakyta, kad tikrai nei vienas gydytojas tokios pažymos nepasirašys, nes keksmingi faktoriai privalo būti įrašyti ir taip nebūna, kad jų nėra. Dar pridūrė, kad jei jie taip sako, vadinasi įmonėje nesutvarkyta darbo sauga ir juos reikia gerai patikrinti. Klausimas, kaip man elgtis? Jei įmonėje iš tiesų nesutvarkyta darbo sauga, tai spėju jie nepuls jos tvarkytis vien tam, kad mane įdarbintų, o gal čia gydytojai kelia per aukštus reikalavimus, galbūt nėra privaloma rašyti kenksmingų faktorių į medicininę pažymą, jei pardavėja konsultante dirbsi? Gal kam teko susidurti su panašia situacija?
ravesa
QUOTE(Ahimsa @ 2010 04 08, 11:46)
Laba diena,

Susidūriau su tam tikru keblumu dėl privalomo sveikatos patikrinimo medicininės pažymos gavimo. Dirbsiu pardavėja-konsultante drabužių parduotuvėje, parduotuvės administratorė davė pažymą, su kuria turiu eiti tikrintis sveikatos, tačiau joje nenurodė jokių kenksmingų faktorių kodų. Tiesiog pasakė, kad jų tikrai nėra. Man nuėjus su šia pažyma į savo polikliniką, buvo pasakyta, kad tikrai nei vienas gydytojas tokios pažymos nepasirašys, nes keksmingi faktoriai privalo būti įrašyti ir taip nebūna, kad jų nėra. Dar pridūrė, kad jei jie taip sako, vadinasi įmonėje nesutvarkyta darbo sauga ir juos reikia gerai patikrinti. Klausimas, kaip man elgtis? Jei įmonėje iš tiesų nesutvarkyta darbo sauga, tai spėju jie nepuls jos tvarkytis vien tam, kad mane įdarbintų, o gal čia gydytojai kelia per aukštus reikalavimus, galbūt nėra privaloma rašyti kenksmingų faktorių į medicininę pažymą, jei pardavėja konsultante dirbsi? Gal kam teko susidurti su panašia situacija?
*

kenksmingi faktoriai visur yra.
Jums tiktų pvz stovimas darbas, dirbtinis apšvietimas jei tai koks belangis akropolis. Imkit pati ir įsirašykit smile.gif Nors daugelis gydytojų pasirašo ir be to smile.gif
Norint tikrai tiksliai nurodyti kenksmingus faktorius, reikalingas darbo vietos higieninis įvertinimas, o jį užsakyti kainuoja pinigus, tad gali būti, kad jis ir neatliktas.
mažytis raktelis
Sveiki,

Dirbu darželyje, turiu medicininę knygelę, taip atsitiko, kad dar įsidarbinau kitame darželyje ir ten taip pat reikia pristatyti pažymą apie sveikatos patikrą. Sakykite, gal kas susidūrėte, ar reikia dabar eiti vėl tikrintis sveikatos antrą kartą, o gal užtenka kopijos iš knygelės?
Piranija
QUOTE(mažytis raktelis @ 2010 09 27, 13:32)
Sveiki,

Dirbu darželyje, turiu medicininę knygelę, taip atsitiko, kad dar įsidarbinau kitame darželyje ir ten taip pat reikia pristatyti pažymą apie sveikatos patikrą. Sakykite, gal kas susidūrėte, ar reikia dabar eiti vėl tikrintis sveikatos antrą kartą, o gal užtenka kopijos iš knygelės?
*

Tikrai nereikia 4u.gif Užtenka kopijos mirksiukas.gif
Thea!
Sveiki anksciau esu oficialiai dirbusi dviejuose darbuose,abiems turejau po viena knygute,bet kadangi trumpai dirbau tai jos ir like neuzpildytos doh.gif dabar atejo trecio darbo eile ir pasirasant darbo sutarti man butinai jos reikia,tai tiktu pasimti ta nepanaudota ir nueiti i savo ambulatorija kur esu registruota? darbas bus prie gerimu,tai kaip suprantu cia jau maisto sritis ir teks atlikti daugiau tyrimu...? g.gif
riteika
QUOTE(Thea! @ 2010 11 02, 15:57)
Sveiki anksciau esu oficialiai dirbusi dviejuose darbuose,abiems turejau po viena knygute,bet kadangi trumpai dirbau tai jos ir like neuzpildytos doh.gif  dabar atejo trecio darbo eile ir pasirasant darbo sutarti man butinai jos reikia,tai tiktu pasimti ta nepanaudota ir nueiti i savo ambulatorija kur esu registruota? darbas bus prie gerimu,tai kaip suprantu cia jau maisto sritis ir teks atlikti daugiau tyrimu...? g.gif
*

Jūs tik knygutę būsimam darbdaviui pristatykite, o jis jau turėtų žinoti, kokius kenksmingus faktorius įrašyt smile.gif
LaimesMedis
Sveiki, gal kazkas susidure su tokia situacija ar zino ir galetu pakomentuoti, nes ziauriai sunerimau verysad.gif
Man pasidare idomu,jei viena karta apsilankai pas poliklinikos psichiatra ir paskui nori darbintis i valstybes tarnyba, tai kaip ten su ta pazyma? negi del vieno karto jau kazkas cia blogai? man idomu ar jie uzveda atskira kortele ar visa info buna poliklinikos korteleje. Kai ejau tai neuzfiksavau ar uzvede atskira kortele, bet kad rase i poliklinikos knygute tai tikrai. ir dabar baisia ibijau,kad man nepakenktu tas apsilankymas nelemtas. mano drauge ejo irgi darbintis i valstybes tarnyba, tai jai reikejo issiimti tik pazyma,kad neitraukta i iskaita. as tikiuosi cia nesiskaito vienas kartas kaip iskaita sad.gif((((
bad_cat
žiūriu tema mirusi, bet gal kas nors galės patart, įsidarbinsiu pirmą kartą, advokato padėjėja, reikia sveikatos patikrinimo pažymos, norėjau pasiklausti, ar ją galima gauti kur nors privačiai mokamai, kad nereiktų poliklinikoje sėdėt eilėse? taip pat norėjau pasiklausti, kokius tyrimus reikia atlikti?
instaliacijaaa
QUOTE(bad_cat @ 2011 02 10, 15:18)
žiūriu tema mirusi, bet gal kas nors galės patart, įsidarbinsiu pirmą kartą, advokato padėjėja, reikia sveikatos patikrinimo pažymos, norėjau pasiklausti, ar ją galima gauti kur nors privačiai mokamai, kad nereiktų poliklinikoje sėdėt eilėse? taip pat norėjau pasiklausti, kokius tyrimus reikia atlikti?
*

Mane irgi visa tai domina 4u.gif
ania12
gal kas zino kur dabar greitai galima praeiti medicinine komisija?
Ayaan
QUOTE(ania12 @ 2011 10 05, 12:38)
gal kas zino kur dabar greitai galima praeiti medicinine komisija?
*

Pvz., Alvimedoj Šeimyniškių g., Vilniuje. Dažniausiai reikia jiems atnešti pažymą iš narkologinio ir psichiatro pažymą iš poliklinikos, kur esate užsiregistravusi. Iš narkologinio jie sakė gali patys užsakyti pažymą, jei nenuvažiuojat pati, o štai iš poliklinikos reikia atnešti pačiam. Jei ateinat su tom reikiamom pažymom, tai tą pačią dieną ir gaunat pas juos galutinę pažymą. Geriausia užsiregistruoti bent dieną prieš, nes kai skambinau, tą pačią dieną priimti jau nebegalėjo, tik kitą. Dar yra Darbo medicinos centras Centro poliklinikoj, gal ir dar kokių yra privačių, bet nežinau daugiau.
egzotika117
Sveiki 4u.gif Norjau suzinoti. Jei pvz. DB siuncia dirbti viesuosiu darbus, reikia pirmiausia sveikatos patikrinima pereiti. Kaip kas ten tyksliau vyksta? ir ar reikia moketi? aciu.
marina86
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 13, 08:07)
Sveiki  4u.gif  Norjau suzinoti. Jei pvz. DB siuncia dirbti viesuosiu darbus, reikia pirmiausia sveikatos patikrinima pereiti. Kaip kas ten tyksliau vyksta? ir ar reikia moketi? aciu.
*

Jei DB siuncia moketi uz sveikatos patikrinima nereikes. Nueinat i savo poliklinika, ten nusius i kabineta, pasakysit kad siunte darbo birza ir viskas, nusius jus pas reikiamus gydytojus priklausomai nuo darbo kenksmingu faktoriu, bet dazniausiai tas pats buna - regejimas, klausa, spaudima pamatuoja, pas chirurga gal sius (jis turbut tik pasirasys kad sveika), rentgena gal padarys, zodziu nieko baisaus smile.gif
egzotika117
QUOTE(marina86 @ 2012 05 13, 10:48)
Jei DB siuncia moketi uz sveikatos patikrinima nereikes. Nueinat i savo poliklinika, ten nusius i kabineta, pasakysit kad siunte darbo birza ir viskas, nusius jus pas reikiamus gydytojus priklausomai nuo darbo kenksmingu faktoriu, bet dazniausiai tas pats buna - regejimas, klausa, spaudima pamatuoja, pas chirurga gal sius (jis turbut tik pasirasys kad sveika), rentgena gal padarys, zodziu nieko baisaus smile.gif
*

Aciu uz info. 4u.gif o jeigu man kreivas stuburas ir as chirurgui pasakysiu, jis visu pirma kaip minejot-sius nuotrauka darytis ar ne? o jeigu pvz.as pasakyciau, kad del skausmu negaliu dirbti fizinio darbo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.