Mano 4 metu sunus serga lengva forma bronchine astma.Jis elergiskas salciui.Jau siemet ,tik vos spejo atsalti orai,o mes ir sergam.Gydytoja patare vartoti RIBOMUNYL.Tai kaip ir skiepai per burna,skirti apsaugoti imuninei sistemai.Noriu suzinot jusu nuomone apie siuos vaistus,gal kas naudojote?Ju kaina gan nemaza,idomu, ar tikrai jie veiksmingi?Nors nepasakysi,vieniems jie gali padeti,o kitiems ne.Idomu suzinot jusu nuomone.
Rybomunilį naudojam jau 4 mėn. Kol kas jokio stebuklingo efekto nepastebėjau. Tik nueinam į darželį ir sergam. Ten siaučiančiom bakterijom imuniteto dar neturim. Gal kad dar maži esam- 2m. 4mėn. Mūsų gydytoja gyrė šiuos vaistus. Ji davusi jų savo mergaitei- sergamumas sumažėjo, o kai serga tai atseit lengvesne forma. Jų poveikis turėtų būti jaučiamas po 3 mėn. Kai vaikučiai dažnai serga, griebiesi bet kokių priemonių jiems padėti. Tai gal ir verta pabandyti. Brangu tik pirmą mėnesį, o sekančiais ne taip baisiai.
o jus ar neapsirgot,pradeje vartot si vaista?Inform lapeleje skaiciau,kad gali pakilti temperatura ir kt...
QUOTE(barra @ 2006 09 15, 08:44) o jus ar neapsirgot,pradeje vartot si vaista?Inform lapeleje skaiciau,kad gali pakilti temperatura ir kt... As savo vyresnelei sia savaite pradejau duot si vaista,tai jau po trecios dozes pradejo skaudet galva,sloguot,pakosint,pakilo temperatura ,vienu zodziu ,gryni persalimo pozymiai Siaip apie si vaista merginos temoje''Vaistai'' diskutuoja
Vienais metais dukrai girdžiau tuos vaistukus ( jeigu galima juos vaistais vadinti). Kiek pamenu, juos pradėjom vartoti rudenį, ir tikrai pas gydytoją nereikėjo eiti visus 3 mėn. (prieš tai sirgdavom 2 kartus per mėnesį). Bet vistiek ligos baigėsi tik išoperavus adenoidus ir anginą, tad apie Ribomunilio poveikį sunku spręsti. Gal jis labiau padeda tiems, kurie dažniau serga virusinėmis ligomis?
Jei kam reikia, tai turiu 4 pokelius, galiu pigiau parduot...Galioja iki 2008m.
Mes pernai viena pokeli sugerem pries darzeli ( jokiu salutiniu poveikiu), bet veliau nebevedziau, tai ir negerem kitu pokeliu.Galvojau, kad siemet gal gersim. Bet vis gi nusprendziau ju neduot, noriu pamatyt ,ant kiek mano dukryte savarankiskai yra atspari ligom.O jei ir pradetu dazniau sirgt, tai tiesiog nebevesiu iki pavasario darzelin. Tai jei ka domina, rasykit i a.z.
As taip pat dar nepradejau tu vaistu duot.Siandien vaika vezu pas pulmonologe,tai pasikonsultuosiu.
Gal ir pirkciau,bet kad tu Skorpione visai kitam Lietuvos gale gyveni.
o mums jau liko paskutinis menesis gerti RYBOMUNILA ir efektas tikrai geras,nes penki men vaikas negaves antibiotiku,o taip gaudavo per menesi du kartus,nes pastoviai sinusitai ir gerkle.o vat pernai naudojom BRONCHOMUNALY tai jis visai jokio efekto nedave
O kažin sergant laringitu ar padėtų
betukas, sergant laringitu geriausias vaistas inchaliatorius, nepagailėk pinigų ir nusipirk, man užteko vieno karto kad vaiks susirgtų ir ligoninėje atsidurtų, dabar turiu inchaliatorių vis ramiau
Mes Rybomunylį pradėjom gert gegužės mėn. ir baigėm rugpjūtį. Mūsų pdiatrė patarė, kad imunitetą reikia stiprinti dar prieš darželį, nu tai sugėrėm kursą. Prieš rugsėjį nuėjau į polikliniką pažymos darželiui, tai kadangi mūsų gydytojos nebuvo, tai nuėjau pas kitą. Tą visai kitaip šnekėjo. Liepė šitą vaistą duoti per ligų sezoną, t.y. spalio - kovo mėn. atseit jis padeda imuninei sistemai gintis nuo visokių parazitų. Nu tai taip ir likau nesupratus. ar iš vis per vasarą mums jį vertėjo vartoti.
Tiesa dar vasarą prasidėjus karščiams, kažkur buvo pagavęs skersvėjis, tai buvo pradėjus kosėti ir snargliotis, o kaip tik kitą dieną turėjom gerti Rybomunilį. Tai jokių vaistų nereikėjo, sloga ir kosulys dingo per vieną dieną. Nu nežinau visgi dabar ir oras drėgnas ir darželyje puse grupės sergančių vaikų, tai velnias žino kaip čia bus. Bandysiu nuo spalio vėl kartot kursą.
prieš atidarydamos naują temą, gal galit pažiūrėt ar nėra tokia tema jau atidaryta
apie ribomunylą diskutuoja čia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...view=getnewpost
mes taip pat pradejom gerti ribomunyl
tai va,pasikonsultavau as su pulmonologe,ir ji liepe mums pradet gerti Luivac.Tipo sitas geresnis,sergant bronchine astma.Ir kursas jo trumpesnis nei Ribomunylio.O pradet vartoti reikia,kiek girdejau gydytoju nuomone,pries saltaji sezona.Tai jau manau pats laikas butu,o siaip gal geriau butu pradet nuo kokio rugsejo men.
as abiems savo vaikams duodu RYBOMYNYL,jau du men. kolkas rezultato nematau,nes sirgo abu per ta laika nemazai,na nebent tas rezultatas bus veliau,ir zinok tu cia
Kai mano vaikai gėrė Ribomunyl(sugėrėm visą dozę,tiksliai),tai visus metus neteko lankytis pas gydytoją,ji net manė,kad mes kur nors išsikraustėme.Mano nuomone,tikrai Ribomunyl padėjo.Šiais metais Imunotrofina vartojame.Kol kas nesergam.
QUOTE(Greta17 @ 2007 12 04, 12:02) Kai mano vaikai gėrė Ribomunyl(sugėrėm visą dozę,tiksliai),tai visus metus neteko lankytis pas gydytoją,ji net manė,kad mes kur nors išsikraustėme.Mano nuomone,tikrai Ribomunyl padėjo.Šiais metais Imunotrofina vartojame.Kol kas nesergam. o kas tai yra Jokio efekto. Kaip sirgom, taip sergam. Gerem tris menesius nuo rugsejo, daugiau nebeduodu - kam??? QUOTE(Senoji @ 2007 12 04, 13:17) nu žinokit ir aš jau taip pradedu galvot....pradėjom gert nuo Rugsėjo mėn...(nors pataria gert nuo vasaros QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 12 04, 11:50) Čia galima pasiskaityti apie Immunotrofiną http://www.norameda.lt/?_nm_mid=TkN4aExEQX...&session=no
Mes geriam Ribomunyl nuo Spalio men,Pries tai dukryte sirgdavo bronhitais,tai daktare patare pabandyti,mums
QUOTE(Senoji @ 2007 12 04, 12:17) taigi čia nėra fėjos burtų lazdelė, kad sugersi pokelį ir jau niekada nesirgsi, aš duodu jau treti metai, vaikas sustiprėjęs pastebimai ar čia ribomunilis padeda negaliu teigti, bet kad antibiotikų negeriam irgi beveik trejus metus tai faktas, iki tol baisios ligos,laringitai ir t.t QUOTE(Inga-mama @ 2007 12 04, 15:12) nu žinokit ir aš jau taip pradedu galvot....pradėjom gert nuo Rugsėjo mėn...(nors pataria gert nuo vasaros sveikit
mes ir geriam pirmi metai nuo rugsejo,tai nezinau kazkiek
sveikutės naujoj temelėj
Tikiuos ir toliau taip gražiai bendrausim ir tęsim pašnekesius apie RB Inga-mama, turėjai garbės pribaigt temukę QUOTE(fishke @ 2008 02 28, 22:05) sveikutės naujoj temelėj Tikiuos ir toliau taip gražiai bendrausim ir tęsim pašnekesius apie RB Inga-mama, turėjai garbės pribaigt temukę namo jau skrendam ryt...tai kita sav bus daugiau foto ir pasakojimu QUOTE(fishke @ 2008 02 28, 22:05) sveikutės naujoj temelėj Tikiuos ir toliau taip gražiai bendrausim ir tęsim pašnekesius apie RB Papildyta: QUOTE(Sandro2008 @ 2008 02 28, 22:14) oj laukiam laukiam Ieskojau prie ligu Oi, laukiam nuotrauku Ir, kaip supratau, vos ne vienbalsiai nutarta, kova dar duodam RB QUOTE(Tisan @ 2008 03 01, 17:42) Oi laukiu nuotrauku O mes siand.su Nedu sugalvojom i Kaziuko muge greitai i senamesti pavaziuot
sveikulės
Laba vakara
Gal atsizymekim mergaites Suprantu, kad Ingai-mamai dabar po keliones rupesciu daug, o dar ta prezentacija mums su nuotraukom paruost QUOTE(lavaza @ 2008 03 03, 21:38) Laba vakara Gal atsizymekim mergaites Suprantu, kad Ingai-mamai dabar po keliones rupesciu daug, o dar ta prezentacija mums su nuotraukom paruost Sveikos Ner ka zymetis ir kuom pasigirt As pati "auginu" antra pulini pazasty ir geriu bombinius antibus,vildamasi,kad gal issigelbesiu nuo mesinejimo tai va mergaites,nieko gero
laba laba
tai žymėkimės na nieko gero ir pas mus Tisan, tai gal tau kokių vitaminų reik pagerti tropniai ar kraujo tyrimą pilnai padaryt jergutėliau, tai sakot, kad geriam dar RB? aš net kalewndoriuje nesu pasižymėjus, reik pult atsiskaičiuot tas tris laisvas savaites QUOTE(fishke @ 2008 03 04, 10:22) laba laba tai žymėkimės na nieko gero ir pas mus Tisan, tai gal tau kokių vitaminų reik pagerti tropniai ar kraujo tyrimą pilnai padaryt nes gal truputį ir nebenormaliai tau tokios nesąmonės jergutėliau, tai sakot, kad geriam dar RB? aš net kalewndoriuje nesu pasižymėjus, reik pult atsiskaičiuot tas tris laisvas savaites blyn, ar kada baigsis tos ligos siaip del vitaminu tai nezinau o siaip su tais puliniais tai visa musu seima apsedo,prasidejo nuo vyro,paskui mazius,dabar as QUOTE(lavaza @ 2008 03 03, 20:38) Laba vakara Gal atsizymekim mergaites Suprantu, kad Ingai-mamai dabar po keliones rupesciu daug, o dar ta prezentacija mums su nuotraukom paruost laba diena pasirodau ir aš nuotraukų dar nėra, reik šian į kompą sukelt, paskui čia į sm....bet pažadu kad bus dėl ligų: mažoji apsirgo į kelionės pabaigą mes nuo vakar pradėjom gert RB ir dar duosiu kitą mėn tai tikrai...nes pas mus orai tai...jei šian dar kitoj Liet pusėj sninga
oooooooooooooo Inga-mama
na dėl mažės tai liūdniau Tisan, stafilokoką randa kakutyje O dėl sniego, tai ogogo kaip kitas pakraštys šisandien užverstas QUOTE(Inga-mama @ 2008 03 04, 11:15) laba diena pasirodau ir aš nuotraukų dar nėra, reik šian į kompą sukelt, paskui čia į sm....bet pažadu kad bus dėl ligų: mažoji apsirgo į kelionės pabaigą mes nuo vakar pradėjom gert RB ir dar duosiu kitą mėn tai tikrai...nes pas mus orai tai...jei šian dar kitoj Liet pusėj sninga oooo sveika sveika sugryzus Papildyta: QUOTE(fishke @ 2008 03 04, 11:30) oooooooooooooo Inga-mama na dėl mažės tai liūdniau Tisan, stafilokoką randa kakutyje O dėl sniego, tai ogogo kaip kitas pakraštys šisandien užverstas
na nežinau, bet dažniausiai ten jį randa
Na, merginos, visai susinervinau, jusu paskaicius
Kiek gi tos ligos jau gali pulti fishke laikykis, ziurek savo mergyciu Tisan, o kas gi jums Inga-mama, sveika sugrizus, tik va del dukreles Na bet lauksim graziu nuotrauku, nors kazkas linksmesnio. Apie stafilokoka l.daug nezinau, zinau, kad ju visokiausiu yra ********* O mes neblogai (net bijau rasyti, kad gerai Siandien jau ir lauke buvom, nors saule pas mum tik dabar islenda. Maniskiai po lauko pucia QUOTE(fishke @ 2008 03 04, 11:35) na nežinau, bet dažniausiai ten jį randa nu siaubas kažkoks....nu kiek galima QUOTE(lavaza @ 2008 03 04, 14:41) Inga-mama, sveika sugrizus, tik va del dukreles Na bet lauksim graziu nuotrauku, nors kazkas linksmesnio. na šiandiena paskambino gyd dėl kraujo tyr, tai yra bakterinis virusas dar...tai mes geriam Klacidą, nu vaikas jau be tempos ir valgo padoriai.....nei prieš savaitę mes Italijoj buvom ir praeitais metais kai Gustei buvo virš 2metų, tai ji nei sirgo nei ką..net nežinau..gyd Italijos sakė kad pas juos taip pat visi serga tokiu metų laiku kaip pas mus...na girpo epidemija ar pan... o nuotraukas keliu-kelsiu ir tada duosiu nuorodą QUOTE(lavaza @ 2008 03 04, 15:41) Tisan, o kas gi jums ********* O mes neblogai (net bijau rasyti, kad gerai Siandien jau ir lauke buvom, nors saule pas mum tik dabar islenda. Maniskiai po lauko pucia sveikos na mano mazius lyg ir maziau nusikramto tuos nagus,bet vistiek pagrauzia as taip pat viliuosi,kad sikart issigelbesiu nuo pjaustymu Ale mamai,koks pas mumis oras siandie
laba, na ir apleidom temukę
čiut ne apčioj apačioj kaip laikomės? Kas geresnio? Mes tai vos laikomės, negana, kad abi karščiavo, tai dar abiems ir laringitas prisidėjo
fishke, ale ir tikrai joptararai... stiprybes tau ir sveikatos dukrelem
Tisian, tai ka, nuo pirmadienio dar viena RB dezute sunaikinam Kaip tavo sveikata? Inga-mama, laukiam, laukiam Mes i lauka einam, tik vakar nejom, labai baisus oras cia buvo, snigo, vejas Siandien savo suneli jau nuvedziau i darzeli, nes buvo spektaklis. Dar prisiprasiau, tai ir pati su maze nuejau spektaklio paziuret, tai dukrai labai patiko ir seip darzelyje neblogai jauciasi Dar prie darzeliu temos QUOTE(lavaza @ 2008 03 07, 21:27) fishke, ale ir tikrai joptararai... stiprybes tau ir sveikatos dukrelem Tisian, tai ka, nuo pirmadienio dar viena RB dezute sunaikinam Kaip tavo sveikata? Dar prie darzeliu temos Sveikutes, na mes laikomes neblogai pfup pfu pfu kol kas visi puliniai praejo ir sugijo del darzo kilo mintis,kad gal del to direktore nepatenkinta,kad jau senokai kalbama,kad aukletoju atlyginimai priklausys nuo realiai lankanciu vaiku skaiciaus,t.y jei viena diena grupeje bus 5 vaikai tai ir atlyginimas bus kaip uz 5,o jei 15 t.y atlyginimas atitinkamas uz ta diena,tai va gal del to ir kelia šuma Fishke oj laikykis mieloji,stiprybes tau tiesa dabar i tema QUOTE(Tisan @ 2008 03 08, 12:54) del darzo kilo mintis,kad gal del to direktore nepatenkinta,kad jau senokai kalbama,kad aukletoju atlyginimai priklausys nuo realiai lankanciu vaiku skaiciaus,t.y jei viena diena grupeje bus 5 vaikai tai ir atlyginimas bus kaip uz 5,o jei 15 t.y atlyginimas atitinkamas uz ta diena,tai va gal del to ir kelia šuma I darzeli pe pateisinamos pazymos neeinam tik 1,5 menesio (is ju vasaris, gan trumpas menuo). Jei galvot rimtai, tai ne taip ir ilgai - po rimtu ligu normaliai vaikui atsigaut reikia 1.5-2 menesiu, be to dabar turiu tokia galymibe. Man atrodo, tai turetu but norma (net viena gyd.taip sake), bet deja tokios galymybes nieks neturi ir as, jei dirbciau, aisku, vesciau i darzeli. Bet paradoksas, dabar, vesti i darzeli serganti vaika -normalu, o jau pasveikusi pastiprint dar namie - nenormalu O kad apsimoka, tai labai daug visko neapsimoka, kaip vyras pasake: nejaugi vaika vesi i darzeli vien del to, kad uz tai sumokejai, nors jam geriau butu dar pabut namie... o be to yra galimybe. Tarp kitko, musu grupe pati lankomiausia, buna ~ po 16 vaiku, sarasyniu lyg tai 23 Bet viskas tvarkoj, gerai, kad pasake, kas ten jos galvoj Nedas labai gerai laikesi darzelyje Ko gero visos svenciat Tiesa, i tema: jo Tisian taip parasei, kad as jau net pradejau galvot ar verta duot ta RB QUOTE(lavaza @ 2008 03 08, 19:02) Tiesa, i tema: jo Tisian taip parasei, kad as jau net pradejau galvot ar verta duot ta RB Na as rudeni mastau isbandyt Luivac,nes ir taip jau 2 metus is eiles geriam RB
labryt mamytės
ačiū už gražius palinkėjimus, turbūt jie ir padėjo pupoms greičiau pasveikt Na iš tikro tai slogos dar turim visi, bet čia jau mieloč O dėl RB aš nebeduosiu šį mėn, neturiu nusipirkusi ir ko gero nebepirksiu. O dėl rudens irgi dar nežinau. Dičkei jau greit 5 metai, čia tas amžius, kurio aš taip laukiau, nes sakoma, kad imunitetas susiformuoja iki 5 metų |