Atogrąža
2008 03 10, 00:40
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 09, 19:34) Kačiukai tikrai gražūs, o va, nei pati idėja, nei pavadinimas, deja, neoriginalūs Nuotrauką lygiai su tokiais pat pilkai rainais kačiukais (tik jų buvo daugiau, berods 10) ir lygiai tokiu pat pavadinimu ,,pavasarinė puokštė" buvau iš interneto net į SM kažkada įkėlus bendraamžių skyrelyje pasigrožėt. O čia va, kitas, internetinis bandymas nukopijuot tą tikrai įspūdingą originalą, tik jau pavadinimas ,,rudeninė puokštė" . Nepatinka man toks tiesmukas idėjų plagijavimas
Erszebeth
2008 03 10, 00:52
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 00:52) Balsuok už abi  ,nereiks rinktis
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 10, 00:40) Kačiukai tikrai gražūs, o va, nei pati idėja, nei pavadinimas, deja, neoriginalūs Nuotrauką lygiai su tokiais pat pilkai rainais kačiukais (tik jų buvo daugiau, berods 10) ir lygiai tokiu pat pavadinimu ,,pavasarinė puokštė" buvau iš interneto net į SM kažkada įkėlus bendraamžių skyrelyje pasigrožėt. aha aš kai pamačiau tą foto man ir prieš akis atgijo anas vaizdas matytas intike kur krūva kačiukų... QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 00:52) Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis? Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui  nu aš tikiuos, kad tu tą meilę matai dešiniojoj foto? nes kairioj... ai gal susilaikysiu nuo komentarų, kiekvienam savaip
Erszebeth
2008 03 10, 01:02
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 00:58) Balsuok už abi  ,nereiks rinktis  Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai? Papildyta:QUOTE(grange @ 2008 03 10, 00:59) nu aš tikiuos, kad tu tą meilę matai dešiniojoj foto? nes kairioj... ai gal susilaikysiu nuo komentarų, kiekvienam savaip 
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 01:02) Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai?  Supratau
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 01:02)  o man šiaip ta foto su kiauliuku ir labai patiko, kad būtų tos kur su dobilais kokybė geresnė dar rinkčiaus, bet dabar ir šioji gaus balsą, kai yra 5
as savo suniui torto tikrai nekepciau  ,bet nematau cia nieko blogo.O tai kaip zmones darosi tortus su savo ar vaiko nuotrauka?Taigi irgi ,,save suvalgo''  Nors nezinau,ar Lietuvoj tu tortu buna
| i |
| Šiandien nuotraukos bus tvirtinamos, tik kurios atsiųstos iki 17h, nes ryt jau balsavimas prasideda.
Paskubėkite, kas dar norite sudalyvauti :) |
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 10:48) aš jučiu balsuosiu TIK už katinus...nu labai jau jie man patinka nors...kiek šuniukų gražių tai akys išsibėgioja  šiaip man šinšilos patinka dar...o vienas ir dalyvauja
Cikadelė
2008 03 10, 11:10
 graži foto  bet va man įdomu, kas čia per gėlės  patys turėjom gerinoheiliusą  ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti  ar čia jos dirbtinės  būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu
QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 10, 11:10)  graži foto  bet va man įdomu, kas čia per gėlės  patys turėjom gerinoheiliusą  ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti  ar čia jos dirbtinės  būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu  nekusink žmogaus, ims ir pasisakys... po balsavimo  pamatys niką ir galėsi asmeniškai parašyti jei neparašys temoje
Cikadelė
2008 03 10, 11:37
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 11:21) nekusink žmogaus, ims ir pasisakys... po balsavimo   persiprašau, vat esu išsiblaškiusi šiandien, nes norėjau parašyti..., kad po balsavimo pasidalintų, nes pamačiusi net išsižiojau  nesu mačiusi tokių natūralių ryškių spalvų paprastame akvariume  ale ir gerinoheiliusas labai gražus  reiks vyrui parodyt
Neglaite
2008 03 10, 11:46
o man du triušiai labiausiai patiko- cheese, ir pasiruošęs fotografuotis
Daug nuotraukų  ir labai daug gražių.  gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t....
Valetta
2008 03 10, 12:22
QUOTE(ejeva @ 2008 03 10, 14:01) Daug nuotraukų  ir labai daug gražių.  gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t....   man irgi galva susisuko nuo graziu foto labai bus sunku isrinkt 5 is beveik 220
QUOTE(Uvetta @ 2008 03 10, 12:22) labai bus sunku isrinkt 5 is beveik 220  Iš 247  ,o dar iki 17.00 h,tai gali būti ir 250
Valetta
2008 03 10, 12:44
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 14:36) Iš 247  ,o dar iki 17.00 h,tai gali būti ir 250   tada jau tikrai man galva susisuko bet suniukai ir kaciukai mane labiausiai ''kabina''
Chanson
2008 03 10, 16:18
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 12:21) nekusink žmogaus, ims ir pasisakys... po balsavimo  pamatys niką ir galėsi asmeniškai parašyti jei neparašys temoje  nebent kuri kita žino kas tai per augalai ir gali apie juos papasakoti iki balsavimo pabaigos  Išties, gražios gėlės, puikios spalvos, labai įdomi nuotrauka -- Man katinai irgi gyvenimo meilė. Bet šį kartą balsuosiu už kitokius gyvūnėlius - po balsą kiekvienos rūšies atstovui (nebent, tų rūšių pasirodys daugiau nei balsų). Pagimdžiusi karvytė su vaikeliu tikrai gaus, o kitų - nenumanau. Sunku iš tokių grožybių išsirinkti
atrodo, turim 250! gal daugiau balsų duos? ....
Aš jau išsirinkau kam savo balsiukus atiduosiu. Tikrai labai sunku, nes foto gražumas
 kokie katinukai as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 18:46)  kokie katinukai as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku  aha, superiniai
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 17:46)  kokie katinukai as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku  Ir mano balsas šiai garantuotas
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 17:46) kokie katinukai as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku   cia tie patys grazuoliai "pavasarine puokste",tik jau pakeista foto
 na, va kokie mano favoritai. Tikiuosi daugiau nuomonė nebepasikeis...
tikrai sunku issirinkt uz ka balsuot  Tiek grazumu!  Nebalsuosiu uz labai buitines nuotraukas,na,dar uz vora  (atsiprasau autores,kad ir kokia grazi butu voro nuotrauka,paniskai ju bijau.Net nuotraukoj  )
katalike
2008 03 10, 20:21
kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu
QUOTE(katalike @ 2008 03 10, 20:21) kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu  pašalinau nuotrauką, nes pasisakė, kuri yra autorė. taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų
katalike
2008 03 10, 20:32
balsuosiu uz sitas, jei nepersigalvosiu:)     Papildyta:QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 20:24) pašalinau nuotrauką, nes pasisakė, kuri yra autorė. taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų  aa, aisku:) sitas kasaras koks juokingas  ))  siaip visi gyvuneliai grazus, tikrai nelengva issirinkti
alio-nka
2008 03 10, 20:54
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 21:24) pašalinau nuotrauką, nes pasisakė, kuri yra autorė. taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų   kaip gaila, ir as norejau už ja prabalsoti
SUPER HERA
2008 03 10, 22:03
labas  tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ???????
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:03) labas  tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ???????  nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d. o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos
SUPER HERA
2008 03 10, 22:20
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 23:10) nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d. o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos   kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso  jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau
darbsti
2008 03 10, 22:30
As balsuosiu uz sias.  bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera.
QUOTE(darbsti @ 2008 03 10, 22:30) As balsuosiu uz sias.  bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera.  ir dar dvi rinkis
aš tvarkau temą, kad nebūtų offtopikų  nugis darbas tokis  balsuojam už 5 nuotraukas
SUPER HERA
2008 03 10, 22:39
na o apie nuotraukas neturiu žodžiu,ir geriau su visam nebalsuoti,jeigu nepriima mažiausia 20 balsų  -tokių grožybių neteko matyti,išsirinkti tiesa sakant neimanoma.  nu visi visi gyvūnėliai savitai gražūs,idomūs.ir vis kitur ieškau kame ta grožio paslaptis-vėžliukus nagrinėjantis mažylis,rotveileris pievoje tie maži terjeriukai,kokie ten jie ir t.t labiausiai patiko...galva net sukasi,nežinau,kja išrinkti ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks.
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:39) na o apie nuotraukas neturiu žodžiu,ir geriau su visam nebalsuoti,jeigu nepriima mažiausia 20 balsų  -tokių grožybių neteko matyti,išsirinkti tiesa sakant neimanoma.  nu visi visi gyvūnėliai savitai gražūs,idomūs.ir vis kitur ieškau kame ta grožio paslaptis-vėžliukus nagrinėjantis mažylis,rotveileris pievoje tie maži terjeriukai,kokie ten jie ir t.t labiausiai patiko...galva net sukasi,nežinau,kja išrinkti ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks.  pažiūrėjau pagal fotokonkursų nustatymus, tai max 10 balsų galėtų būti. man leista tik 5 duoti.
Elenele Raganele
2008 03 10, 22:45
 jau nusiziurejau patinkancias
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 22:38) aš tvarkau temą, kad nebūtų offtopikų  nugis darbas tokis  balsuojam už 5 nuotraukas  Nebūk tokia pikta  Jau iš 250 ,išsirinkti tik 5 Jaučiu nesulauksiu šiandien 12 valandos ,o taip jau balsuočiau
darbsti
2008 03 10, 22:58
Man atrodo, jog buvo nuotrauka, kur suo kate murgdo, bet nebera, ar as kazka maisau?
QUOTE(darbsti @ 2008 03 10, 22:58) Man atrodo, jog buvo nuotrauka, kur suo kate murgdo, bet nebera, ar as kazka maisau? šitą turi omeny?
Nu ką pareiga atlikta
kondračiukas
2008 03 11, 02:31
As jau prabalsavau
|
|