Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano augintinis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Atogrąža
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 09, 19:34)
BEt jau kačiukai fainuoliai  bigsmile.gif  bigsmile.gif

user posted image

pavadinimas - Pavasarinė puokštė hihihi.gif hihihi.gif
*

Kačiukai tikrai gražūs, o va, nei pati idėja, nei pavadinimas, deja, neoriginalūs verysad.gif

Nuotrauką lygiai su tokiais pat pilkai rainais kačiukais (tik jų buvo daugiau, berods 10) ir lygiai tokiu pat pavadinimu ,,pavasarinė puokštė" buvau iš interneto net į SM kažkada įkėlus bendraamžių skyrelyje pasigrožėt.

O čia va, kitas, internetinis bandymas nukopijuot tą tikrai įspūdingą originalą, tik jau pavadinimas ,,rudeninė puokštė" .

Nepatinka man toks tiesmukas idėjų plagijavimas schmoll.gif
user posted image
AgnėM
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 03 10, 00:28)
įkėliau vieną foto, bet noriu įkelti daugiau, nes mačiau kiti dalyviai ir po penkias įkėlę. Kaip tai padaryti galėčiau aš?
*

Labai gi panašių foto yra,tai gal tau atrodo,kad ten tokios pačios bigsmile.gif bigsmile.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Erszebeth
Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis? biggrin.gif

user posted image user posted image

Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui 4u.gif
AgnėM
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 00:52)
Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis?  biggrin.gif

user posted image user posted image

Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui  4u.gif
*

Balsuok už abi bigsmile.gif bigsmile.gif ,nereiks rinktis hihihi.gif
grange
QUOTE(Atogrąža @ 2008 03 10, 00:40)
Kačiukai tikrai gražūs, o va, nei pati idėja, nei pavadinimas, deja, neoriginalūs verysad.gif 

Nuotrauką lygiai su tokiais pat pilkai rainais kačiukais (tik jų buvo daugiau, berods 10) ir lygiai tokiu pat pavadinimu ,,pavasarinė puokštė" buvau iš interneto net į SM kažkada įkėlus bendraamžių skyrelyje pasigrožėt.

aha aš kai pamačiau tą foto man ir prieš akis atgijo anas vaizdas matytas intike kur krūva kačiukų...

QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 00:52)
Dvi augintinio gimtadienio nuotraukos. Kurio tortas geresnis?  biggrin.gif

Už vieną iš šių nuotraukų ketinu balsuoti - jaučiasi labai nuoširdi ir nepretenzinga meilė augintiniui 4u.gif
*

nu aš tikiuos, kad tu tą meilę matai dešiniojoj foto? rolleyes.gif
nes kairioj... ai gal susilaikysiu nuo komentarų, kiekvienam savaip blush2.gif 4u.gif
Erszebeth
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 00:58)
Balsuok už abi  bigsmile.gif  bigsmile.gif ,nereiks rinktis hihihi.gif
*

Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 03 10, 00:59)
nu aš tikiuos, kad tu tą meilę matai dešiniojoj foto?  rolleyes.gif
nes kairioj... ai gal susilaikysiu nuo komentarų, kiekvienam savaip  blush2.gif  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
AgnėM
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 01:02)
Tai kad ne, man viena iš jų labai patinka, o kita labai nepatinka. Vienas tortas "teisingas", atrodo apgalvotas ir tinka valgyti augintiniui, o kitas kam skirtas? Pakazūchai?  unsure.gif

Supratau ok.gif
grange
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 10, 01:02)
drinks_cheers.gif
*

user posted image

o man šiaip ta foto su kiauliuku ir labai patiko, kad būtų tos kur su dobilais kokybė geresnė dar rinkčiaus, bet dabar ir šioji gaus balsą, kai yra 5 smile.gif
zana33
as savo suniui torto tikrai nekepciau schmoll.gif ,bet nematau cia nieko blogo.O tai kaip zmones darosi tortus su savo ar vaiko nuotrauka?Taigi irgi ,,save suvalgo'' biggrin.gif lotuliukas.gif Nors nezinau,ar Lietuvoj tu tortu buna g.gif
Rustė

i 
Šiandien nuotraukos bus tvirtinamos, tik kurios atsiųstos iki 17h, nes ryt jau balsavimas prasideda.

Paskubėkite, kas dar norite sudalyvauti :)
AgnėM
user posted image

bet jau gražu wub.gif wub.gif
Rustė
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 10:48)
user posted image

bet jau gražu  wub.gif  wub.gif
*

aš jučiu balsuosiu TIK už katinus...nu labai jau jie man patinka wub.gif

nors...kiek šuniukų gražių tai akys išsibėgioja ohmy.gif
šiaip man šinšilos patinka dar...o vienas ir dalyvauja rolleyes.gif
Cikadelė
user posted image
graži foto smile.gif bet va man įdomu, kas čia per gėlės mastau.gif patys turėjom gerinoheiliusą wub.gif ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti blush2.gif ar čia jos dirbtinės rolleyes.gif g.gif būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu blush2.gif
Rustė
QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 10, 11:10)
user posted image
graži foto smile.gif bet va man įdomu, kas čia per gėlės mastau.gif patys turėjom gerinoheiliusą wub.gif ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti blush2.gif ar čia jos dirbtinės rolleyes.gif  g.gif būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu blush2.gif
*

nekusink žmogaus, ims ir pasisakys...
po balsavimo nono.gif

pamatys niką ir galėsi asmeniškai parašyti jei neparašys temoje thumbup.gif
Cikadelė
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 11:21)
po balsavimo nono.gif

blush2.gif persiprašau, vat esu išsiblaškiusi šiandien, nes norėjau parašyti..., kad po balsavimo pasidalintų, nes pamačiusi net išsižiojau blush2.gif nesu mačiusi tokių natūralių ryškių spalvų paprastame akvariume ax.gif ale ir gerinoheiliusas labai gražus thumbup.gif reiks vyrui parodyt ax.gif
Neglaite
o man du triušiai labiausiai patiko- cheese, ir pasiruošęs fotografuotis thumbup.gif thumbup.gif
ejeva
Daug nuotraukų doh.gif ir labai daug gražių. wub.gif gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Valetta
QUOTE(ejeva @ 2008 03 10, 14:01)
Daug nuotraukų  doh.gif ir labai daug gražių. wub.gif  gal reikėjo atskirai skelbt konkursus katėm, šunim ir visiem kitiem vaikštantiem, šliaužiojantiem, plaukiojantiem, skraidantiem ir t.t.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif man irgi galva susisuko nuo graziu foto wacko.gif
labai bus sunku isrinkt 5 is beveik 220 doh.gif
AgnėM
QUOTE(Uvetta @ 2008 03 10, 12:22)

labai bus sunku isrinkt 5 is beveik 220  doh.gif
*

Iš 247 hihihi.gif ,o dar iki 17.00 h,tai gali būti ir 250 bigsmile.gif bigsmile.gif
Valetta
QUOTE(AgnėM @ 2008 03 10, 14:36)
Iš 247 hihihi.gif ,o dar iki 17.00 h,tai gali būti ir 250  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

doh.gif tada jau tikrai man galva susisuko blush2.gif lotuliukas.gif

bet suniukai ir kaciukai mane labiausiai ''kabina'' biggrin.gif
Chanson
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 12:21)
po balsavimo nono.gif

pamatys niką ir galėsi asmeniškai parašyti jei neparašys temoje  thumbup.gif
*

nebent kuri kita žino kas tai per augalai ir gali apie juos papasakoti iki balsavimo pabaigos ax.gif Išties, gražios gėlės, puikios spalvos, labai įdomi nuotrauka smile.gif

--

Man katinai irgi gyvenimo meilė. Bet šį kartą balsuosiu už kitokius gyvūnėlius - po balsą kiekvienos rūšies atstovui (nebent, tų rūšių pasirodys daugiau nei balsų). Pagimdžiusi karvytė su vaikeliu tikrai gaus, o kitų - nenumanau. Sunku iš tokių grožybių išsirinkti unsure.gif
Fedes
atrodo, turim 250! gal daugiau balsų duos? ....
MaršuA
Aš jau išsirinkau kam savo balsiukus atiduosiu. Tikrai labai sunku, nes foto gražumas wub.gif
sdr
user posted image
kokie katinukai wub.gif
as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku biggrin.gif
Fedes
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 18:46)
user posted image
kokie katinukai  wub.gif 
as irgi turbut uz katinus balsuosiu, bet ir uz viena suni, kuris foto kartu su katuku biggrin.gif
*

aha, superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
MaršuA
QUOTE(rds @ 2008 03 10, 17:46)
user posted image
kokie katinukai  wub.gif 
*

Ir mano balsas šiai garantuotas wub.gif thumbup.gif
cameja

kokie katinukai  wub.gif 
*

bigsmile.gif cia tie patys grazuoliai "pavasarine puokste",tik jau pakeista foto wub.gif thumbup.gif
MaršuA
wub.gif na, va kokie mano favoritai. Tikiuosi daugiau nuomonė nebepasikeis...
AgnėM
user posted image
kokie katinukai  wub.gif 
*

Man ši foto tikrai gražesnė nei buvo bigsmile.gif bigsmile.gif

Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
zana33
tikrai sunku issirinkt uz ka balsuot doh.gif Tiek grazumu! wub.gif Nebalsuosiu uz labai buitines nuotraukas,na,dar uz vora schmoll.gif (atsiprasau autores,kad ir kokia grazi butu voro nuotrauka,paniskai ju bijau.Net nuotraukoj doh.gif biggrin.gif )
katalike
kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu verysad.gif
Rustė
QUOTE(katalike @ 2008 03 10, 20:21)
kur dingo tas ziurkenas, kuris klause, kas pagadino ora? blyn, jau rikiavausi, uz kurias balsuosiu, o sito nerandu verysad.gif
*

pašalinau nuotrauką, nes pasisakė, kuri yra autorė.
taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų sad.gif
katalike
balsuosiu uz sitas, jei nepersigalvosiu:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 20:24)
taisyklės visom vienodos, tyčia, netyčiau, žinojo, nežinojo taisyklių, šalinu visas, kad ir kaip gaila būtų sad.gif
*

aa, aisku:)

sitas kasaras koks juokingas smile.gif))
user posted image
siaip visi gyvuneliai grazus, tikrai nelengva issirinkti
alio-nka
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 21:24)
*

verysad.gif kaip gaila, ir as norejau už ja prabalsoti
SUPER HERA
labas verysad.gif tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ??????? blink.gif g.gif
Rustė
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:03)
labas verysad.gif tik ka šita konkursą pastebėjau,prieš valandą bandžiau įdėti nuotrauką.ikėliau,patvirtinau,o dabar žiūriu,kad dingusi-nei prie neužpildytų,nei konkurse nėra.tai vadinasi jau pervėlu dėti nuotrauką?bet pagal net sm laiką dar 10 diena,o ne 11 ??????? blink.gif  g.gif
*

nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d.
o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos smile.gif
SUPER HERA
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 23:10)
nuotraukas priimame iki 10 dienos, balsavimas nuo 11d.
o tai reiškia, kad 10d iki 17h priimamos nuotraukos smile.gif
*

verysad.gif verysad.gif kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso

blink.gif doh.gif jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau g.gif
darbsti
As balsuosiu uz sias. smile.gif bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera. tongue.gif
AgnėM
QUOTE(darbsti @ 2008 03 10, 22:30)
As balsuosiu uz sias. smile.gif bet visos idomios ir grazios isskyrus mano. Kurios tarp mano favoritu nera. tongue.gif
*

ir dar dvi rinkis bigsmile.gif bigsmile.gif
grange
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:20)
verysad.gif  verysad.gif kaip gaila,kad anksčiau nepastebėjau konkurso
blink.gif  doh.gif jau miegoti laikas ar ka. katik atsakiau i elinos ar kažkas panašaus žinutę,o nei jos žinutės,nei mano nebeliko ar aš nebematau g.gif
*

moderatorė ištrynė cool.gif

aš jau 3 ir išsirinkau dar dvi reikia bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Rustė
aš tvarkau temą, kad nebūtų offtopikų triniti.gif

nugis darbas tokis tongue.gif

balsuojam už 5 nuotraukas thumbup.gif bigsmile.gif
SUPER HERA
na o apie nuotraukas neturiu žodžiu,ir geriau su visam nebalsuoti,jeigu nepriima mažiausia 20 balsų biggrin.gif -tokių grožybių neteko matyti,išsirinkti tiesa sakant neimanoma. blush2.gif nu visi visi gyvūnėliai savitai gražūs,idomūs.ir vis kitur ieškau kame ta grožio paslaptis-vėžliukus nagrinėjantis mažylis,rotveileris pievoje tie maži terjeriukai,kokie ten jie ir t.t labiausiai patiko...galva net sukasi,nežinau,kja išrinkti
ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks. biggrin.gif
Rustė
QUOTE(SUPER HERA @ 2008 03 10, 22:39)
na o apie nuotraukas neturiu žodžiu,ir geriau su visam nebalsuoti,jeigu nepriima mažiausia 20 balsų biggrin.gif -tokių grožybių neteko matyti,išsirinkti tiesa sakant neimanoma. blush2.gif nu visi visi gyvūnėliai savitai gražūs,idomūs.ir vis kitur ieškau kame ta grožio paslaptis-vėžliukus nagrinėjantis mažylis,rotveileris pievoje tie maži terjeriukai,kokie ten jie ir t.t labiausiai patiko...galva net sukasi,nežinau,kja išrinkti
ai-išmislai,pora sakinių i šona nepakenks. biggrin.gif
*

pažiūrėjau pagal fotokonkursų nustatymus, tai max 10 balsų galėtų būti.

man leista tik 5 duoti. verysad.gif
Elenele Raganele
yu.gif jau nusiziurejau patinkancias
AgnėM
QUOTE(Rustė @ 2008 03 10, 22:38)
aš tvarkau temą, kad nebūtų offtopikų triniti.gif

nugis darbas tokis tongue.gif

balsuojam už 5 nuotraukas  thumbup.gif  bigsmile.gif
*

Nebūk tokia pikta user posted image

Jau iš 250 ,išsirinkti tik 5 doh.gif doh.gif

Jaučiu nesulauksiu šiandien 12 valandos ,o taip jau balsuočiau biggrin.gif biggrin.gif
darbsti
Man atrodo, jog buvo nuotrauka, kur suo kate murgdo, bet nebera, ar as kazka maisau?
grange
QUOTE(darbsti @ 2008 03 10, 22:58)
Man atrodo, jog buvo nuotrauka, kur suo kate murgdo, bet nebera, ar as kazka maisau?
*

šitą turi omeny? mirksiukas.gif
July
http://www.supermama.lt/foto/photos/0081_0014796.jpg

Mano vienas balsas garantuotas sitai thumbup.gif
grange
Nu ką pareiga atlikta good.gif biggrin.gif
kondračiukas
As jau prabalsavau drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.