QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 15:39)
parašyt Rustei kad įdėtų prie nepatvirtintų vėl..
man tai ta su karvyte būtų nieko, bet tas pavadinimas, skaitau, mane mušė.... nu pilka, kažkiap gaila pasidaro
Jau šita kokia gera
![]() QUOTE(grange @ 2008 02 29, 15:41) parašyt Rustei kad įdėtų prie nepatvirtintų vėl.. man tai ta su karvyte būtų nieko, bet tas pavadinimas, skaitau, mane mušė.... nu pilka, kažkiap gaila pasidaro Parašiau ir laukiu kai galėsiu pakeist, nes dar neįdėta į nepatvirtintas. Aha ir man su ta karve kur mūšė kažkaip nelabai tie žodžiai ![]()
nuotrauka paprasta, buitine, bet tokia nuosirdi draugyste
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14460
"geriausios atostogos prie jūros" ir "atostogos prie jūros..." nu būtų įdomiau jei sugalvotų kitokį pavadinimą......
QUOTE(ooo @ 2008 02 29, 17:47) O gal žmogus 2 šunis turi... Aj, ne man spręsti O man patiko http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14458
Man labai patiktų šita nuotrauka, bet galėtų autorius jos taip nesumažinti. Nes tokia maža nebeturi vaizdo, o šiaip- liuksiška, galėtų pretenduot į pirmas vietas
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 29, 17:48) O gal žmogus 2 šunis turi... Aj, ne man spręsti greičiau fantazijos neturi to antrojo didesnio šuns šeimininkas, nes tas pekinukas pirmiau atsirado
Kiek nuotraukų fainų
Yra viena,kuri nelabai patinka QUOTE(ooo @ 2008 02 29, 17:53) Man šita patiko
man sita pati paciausia...
Valio
man šunys ir katės jau nusibodę, labiausiai akį traukia kiti gyvūnai
http://www.supermama.lt/foto/photos/0081_0014451.jpg
Laaabai fainas man tas katinas, jau toks atsiputes
O man sita nereali, suniukas taip gerai leopardo poza nuteikes
![]() Ir sita idomi labai, sakyciau su sharmu ![]() O daug yra graziu tikrai, bet tokios man per daug saldzios, standartines, kokiu pilnas internetas
Konkursas dar tik prasidėjo, o jau tiek gražių nuotraukų
Man šita labai patinka... tokia įdomi, tvarkinga, graži
QUOTE(l.buz @ 2008 02 29, 22:14) Šita irgi labai Aš kaip visad duosiu balus gražioms ir kokybiškoms nuotraukoms, tokių jau dabar yra ne mažiau nei 3, bus iš ko rinktis
man ta pasikabinusi kate ant kedes pirmiausiai krito i aki
Man šita geriausia:
![]() Ir šmaikšti, ir graži
man kolkas šios pačiausios
- labai, orginali foto - tiesiog myliu triušiukus ir - tie maži kačiukiai, tokie jau... QUOTE(Rustė @ 2008 02 29, 08:23) Nuotraukos, kuriose bus tik pozuojama sustojus vienas šalia kito nebus tvirtinamos! man patiko juru kiaulyte. tas su seseliu suo nepatinka labai tai ir foto automatiskai nemiela
Kokios nerealios nuotraukos!..
O man šita tokia šilta šilta. Draugeliai du, atrodo, perėję ugnį ir vandenį kartu
Tik aš apkarpiusi būčiau va taip QUOTE(Jenny;) @ 2008 03 01, 08:49) Tai tikiu, kad likusios dienos man gyvenimo nepalengvins, kas liečia balsavimą. Jei atvirai, tai man net iki graudulio gera matyti tiek gražių, kokybiškų, meniškų nuotraukų. Juk tai parodo, kokie žmonės už jų slypi.
Superinis konkursas - labai smagios nuotraukos
Tikrai super konkursiukas.
Man labiausiai patinka šios: Super. Šita tokia šilta nuotraukytė. Ir šie kačiukai labai žavūs. Be žodžių. Kokios akys. Oj sunku bus išsirinkti. QUOTE(Wedi @ 2008 03 01, 00:50) na man toje nuotraukoje "matosi" veiksmo, nes šuniukas laipiojo, močiutė gal žaidė su juo. turėjau omeny va tokias nuotraukas, kai sustojama ties gyvūnu ir tik dėl grožio su juo fotografuojamasi (nuotrauka iš interneto)
aha, aisku tada. aciu uz paaiskinima
QUOTE(Amiletta @ 2008 03 02, 01:03) Tikrai super konkursiukas. Man labiausiai patinka šios: Super. Šita tokia šilta nuotraukytė. Be žodžių. Kokios akys. Oj sunku bus išsirinkti. |