Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano augintinis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gulia
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 11, 22:52)

bandau speti, kad laimetojas bus suniukas... arba katyte (-es) ax.gif
*

Arba triusiukas mirksiukas.gif
bruknė*
Jau prabalsavau biggrin.gif Stengiausi atiduoti balsus čia forume nekomentuotoms nuotraukoms tongue.gif
MIKIENĖ
Šaunuolė thumbup.gif ,gal ir mano bus tarp jų tongue.gif
Mano penketukas:
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Bandžiau sudėti čia nuotraukytes per IMG bet kažkodėl neleido g.gif
*siaip*
QUOTE(smalkė @ 2008 03 11, 23:48)
Jau prabalsavau biggrin.gif  Stengiausi atiduoti balsus čia forume nekomentuotoms nuotraukoms tongue.gif
*

o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne? g.gif
Linokas
Savo balsus atidaviau tik šuniukams thumbup.gif NEKOMENTUOTIEMS tongue.gif paprastoms, buitinėms nuotraukoms wub.gif kokybės nedaug, bet meilės pamačiau laaaaaabai daug ax.gif

požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos schmoll.gif
Erszebeth
Padalinau balsus katinui, šuniui, graužikui, paukščiui ir vorui biggrin.gif Bet dabar pagalvojau, kad katinai ir šunys kiek nuskriausti - nes turbūt daug kas bando padalinti balsus kiek įmanoma visų rūšių padarams. Ir gaunasi, jog tarpusavyje konkuruoja per pusšimtį katinų ir šunų, o kitų gyvių - po keletą "svorio kategorijoje".
c-girl
O as neskirstysiu i kategorijas- suo, kate, ar grauzikas...Balsuosiu uz man graziausias nuotraukas, ir nesvarbu ar jos cia paminetos ar ne. Koks skirtumas irnesakyk.gif biggrin.gif Taigi cia foto konkursas, tai ir ziuriu i grazias foto 4u.gif
MIKIENĖ
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 11, 23:39)
o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne? g.gif
*

Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.Aišku yra ir tokių,kurios sulaukė neigiamų emocijų,bet tokių mažuma tongue.gif

QUOTE(Linokas @ 2008 03 12, 00:25)
Savo balsus atidaviau tik šuniukams  thumbup.gif NEKOMENTUOTIEMS  tongue.gif paprastoms, buitinėms nuotraukoms  wub.gif kokybės nedaug, bet meilės pamačiau laaaaaabai daug  ax.gif

požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos  schmoll.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Pūkuota
Na va irgi prabalsavau smile.gif
Olgyte
Galvojau-galvojau ir sugalvojau biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na balsu, aišku, pritruko. Papildomai:

tokie seniai matyti vaizdai, ypač kai mieste gyveni thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

gražus violetinis liežuvis biggrin.gif
user posted image

o šita man juokinga smile.gif
user posted image

*siaip*
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 12, 08:46)
Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.
*

Man toks poziuris visai nesuprantamas g.gif Nu jeigu daugumai zmoniu atrodo, kad tai grazu, kodel ne.Kiekvienas randa savo sirdziai miela ir grazia ir uz ta balsuoja, neziurint i tai, ar ji buvo isgirta, ar ne.Manau uz to viso slypi ne tai, kad kitos nepastebetos lieka, o nacionalinis lietuvio bruozas ryskeja, o koks jus zinote mirksiukas.gif
Chanson
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:04)
Manau uz to viso slypi ne tai, kad kitos nepastebetos lieka, o nacionalinis lietuvio bruozas ryskeja, o koks jus zinote mirksiukas.gif
*

na, tik jau gal nepradedam tų pačių lietuvių labai pamėgtos temos apie tą patį bruožą, ok? mirksiukas.gif
*siaip*
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 12, 11:10)
na, tik jau gal nepradedam tų pačių lietuvių labai pamėgtos temos apie tą patį bruožą, ok? mirksiukas.gif
*

Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos ax.gif

Va parasysiu dar 8 zinutes eisiu ir as prabalsuoti, bet tikrai nesakysiu, uz kokias balsuosiu.Cia bus jau trecias variantas lotuliukas.gif
Chanson
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:23)
Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos ax.gif
*

Manau kiekvienas/kiekviena pasirenkam savo argumentus, turim savo prioritetus ir įsitikinimus, kuriais vadovaujamės. Iš nepaminėtų čia foto tikrai yra tokių, kurios vertos dėmesio, tad, jeigu žmogus pasirinko būtent tokį atrankos metodą - kodėl gi iškart jam "prirašyti" pavydą? Tokiu principu vadovaujantis tai prirašyti galima belekur ir belekam. Tačiau juk esame civilizuoti žmonės ir nepuolame galvoti blogiausio, ar ne? mirksiukas.gif
Nenoriu, žinoma, čia advokatauti niekam, tačiau štai aš nebalsavau už katinus. O kaip žinia, iš visų išgirtųjų čia foto, dauguma išties buvo katinai. Dabar galima ir mane pripažint pavydžia asaba. Bet tai mane įžeistų, kadangi tiesa yra žymiai paprastesnė - nebalsavau už katinus dėl to, kad jų išties daug, ir aš tokiu būdu apribojau savo pasirinkimą, kad būtų lengviau paskirstyti tuos 5 balsus. Nebalsavau už katinus dar ir dėl to, kad jie man truputį pabodę, nes pati dievinu katinus, visą gyvenimą juos auginau ir auginsiu, daug apie juos žinau. Konkurse tiesiog nevalingai žvilgsnis krypo į kitokius gyvūnus. Štai taip, jokio nacionalio bruožo, nors "prirašyti" galima būtų 4u.gif 4u.gif
Rustė
Na na, merginos, nepradėkim diskusijos nono.gif:

pažiūrėkit senesnes temas apie fotokonkursus, metų senumo ir kitas.
niekas nerašydavo kas už ką balsavo, išvis temos iki 30 lapų būdavo, o dabar dvi pirkalbam ir tai atrodo norma thumbup.gif nuotraukas pasirodo už ką balsavo irigi norma smile.gif
viskas keičiasi, na ir gerai smile.gif
smagu, kad konkurse tiek daug nuotraukų, na ir kas, kad kaikurios negaus balsų, kai kuriem esmė yra ne laimėti, o dalyvauti, o kitos net nededa nuotraukos, jei nesitiki, kad laimės smile.gif

dar savitė ir sužinosim,kuris gyvūnas yra visokeriopia -iausiais thumbup.gif
ERUGĖ
Na kodėl tik įeik į kokį augintinių skyrelį,o ten ginčai doh.gif
Prabalsuosiu už man įspūdingiausias ax.gif
Rustė
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 12, 10:44)
Prabalsuosiu už man įspūdingiausias ax.gif
*

čia ne dėl augintinių, čia apskritai foto konkursų jau tokia mada, kad skiriasi nuomonės ir dėl to labai aršiai kovojama smile.gif

o aš įdėsiu man gražias, bet kuriom pritrūkau balsų smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
*siaip*
QUOTE(*Rita* @ 2008 03 12, 11:34)

*

Va, kaip graziai ir aiskiai jus isdestete savo prioritetus.Niekam nei i galva neateitu manau jus apkaltinti neobjektyvumu.Taciau isiskaitykite i kai kuriuos postus.Man jie nuskambejo tiesiog keistai:va balsavau todel, kad nebuvo isgirtos.
Teisybe pasakius is tu isgirtu man gal ir viena kita padare ispudi, o siaip jei rinkciausi, tikrai nesusimastyciau, ar ji buvo girta, ar peikta.Man grazu, tai ir renkuosi, net mintis galvon nesautu paieskoti, ar apie ta, ar ana foto buvo kalbeta 4u.gif
ERUGĖ
Na va prabalsavau,irgi pritrūkau balsų unsure.gif
Va šita dar man patikouser posted image
laukine
QUOTE(Rustė @ 2008 03 12, 10:43)

smagu, kad konkurse tiek daug nuotraukų, na ir kas, kad kaikurios negaus balsų, kai kuriem esmė yra ne laimėti, o dalyvauti, o kitos net nededa nuotraukos, jei nesitiki, kad laimės smile.gif

dar savitė ir sužinosim,kuris gyvūnas yra visokeriopia -iausiais  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

bet sutikit, kad kai tokia gausybe foto, i kai kurias demesi atkreipi butent cia - ir arba ji tau prilimpa, arba nea wink.gif
man paciai taip buvo, nes ne visas foto pasididinus buvau blush2.gif
Chanson
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 12, 11:44)
*

tai kad nėra tų ginčų g.gif
RESPECT...
Visi tik apie ciuciukus, kaciukus rolleyes.gif , o man šita nuotraukytė tokia čiotka hihihi.gif good.gif

smile.gifsmile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Ramunita
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 03 12, 11:02)
Visi tik apie ciuciukus, kaciukus rolleyes.gif , o man šita nuotraukytė tokia čiotka hihihi.gif  good.gif

smile.gifsmile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
*

kokia? ax.gif
RESPECT...
QUOTE(Ramunita @ 2008 03 12, 13:06)
kokia? ax.gif
*

Na ant tų penkių veidukų paspausk - pamatysi tongue.gif Aha, kažkaip nuoroda keistai užvadinau, tai nelabai ir matosi blush2.gif
uoga83
o kur galima pamatyti rezultatus? bigsmile.gif ar tas tik po savaites g.gif gaila kad tik uz penkias galima balsuot- viena uz kita grazesnes foto wub.gif
Rustė
QUOTE(uoga83 @ 2008 03 12, 11:25)
o kur galima pamatyti rezultatus? bigsmile.gif ar tas tik po savaites g.gif gaila kad tik uz penkias galima balsuot- viena uz kita grazesnes foto wub.gif
*

rezultatus pamatysite ten pat kur nuotraukos.
pažiūrėkite buvusius konkursus ir pamatysite kaip tai atrodo smile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(uoga83 @ 2008 03 12, 11:25)
*

Rezultatus pamatysi kai baigsis konkursas,tada šalia nuotraukos bus surašyta kiek balsų kiekviena gavo ir kas užimė first.gif second.gif third.gif vietas.Dar gal bus ir ketvirta su penkta vietom,nes balsuojam už 5 nuotraukas tongue.gif
Rustė
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 12, 12:24)
Rezultatus pamatysi kai baigsis konkursas,tada šalia nuotraukos bus surašyta kiek balsų kiekviena gavo ir kas užimė first.gif  second.gif  third.gif vietas.Dar gal bus ir ketvirta su penkta vietom,nes balsuojam už 5 nuotraukas tongue.gif
*

nebus sad.gif
tik trys vietos, nes prizai iš dangaus nekrenta, kiek skyrė tiek ir bus įteikta thumbup.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Rustė @ 2008 03 12, 13:10)
nebus sad.gif
tik trys vietos, nes prizai iš dangaus nekrenta, kiek skyrė tiek ir bus įteikta  thumbup.gif
*

Na tada reikia džiaugtis nors už 5 duotus balsus tongue.gif
Nerytė
QUOTE(Rustė @ 2008 03 12, 13:10)
nebus sad.gif
tik trys vietos, nes prizai iš dangaus nekrenta, kiek skyrė tiek ir bus įteikta  thumbup.gif
*

o tai gal 4-5 vietos be prizu, bet su prisegtais medaliais? bigsmile.gif
Rustė
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 12, 13:36)
o tai gal 4-5 vietos be prizu, bet su prisegtais medaliais? bigsmile.gif
*

tai, kad medaliai yra tik 3 vietom doh.gif user posted imageuser posted imageuser posted image

nebent va šitą prisegti user posted image

o nebus taip, kad kokia 4 vieta laimės 1-2 balsų skirtumu ir taip pat norės prizo g.gif
Valetta
QUOTE(Rustė @ 2008 03 12, 15:57)

o nebus taip, kad kokia 4 vieta laimės 1-2 balsų skirtumu ir taip pat norės prizo g.gif
*

man atrodo, kad mamytes cia daugiau del medaliu pergyvena, nei del prizu biggrin.gif
Chanson
QUOTE(Uvetta @ 2008 03 12, 15:04)
man atrodo, kad mamytes cia daugiau del medaliu pergyvena, nei del prizu  biggrin.gif
*

medalis irgi prizas bigsmile.gif
lineva
Tiek gražių nuotraukų, kad išsirinkti buvo labai sunku doh.gif wub.gif
Rustė
OK, įkalbėjot, paklausiu SuperMamos ar galima taip padaryti smile.gif
X-iuke
o siaubas blink.gif tiek nuostabiu nuotraukychiu kad net sunku ishrinkti tas 5 grazhiausiais - visos grazhios wub.gif
Nerytė
QUOTE(Rustė @ 2008 03 12, 14:40)
OK, įkalbėjot, paklausiu SuperMamos ar galima taip padaryti smile.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sekmes ikalbinejant supermama biggrin.gif
gedra1978
gal ir keistai nuskambes, bet as nematau jokiu nuotrauku, kur jos, kur galim balsuoti? blush2.gif
liusė
QUOTE(gedra1978 @ 2008 03 12, 18:04)
gal ir keistai nuskambes, bet as nematau jokiu nuotrauku, kur jos, kur galim balsuoti? blush2.gif
*

ČIA

O šiaip ieškok šito puslapio viršuj dešinėj "Fotokonkursai"
cameja
prabalsavau smile.gif ...visos nuotraukytes laaaaabai grazios thumbup.gif
LaLuna*
ax.gif
jeigu dar kalbėt apie balsavimus ax.gif aš tai net neabejojau, kad dauguma balsų bus atiduoti už katinus ir šunis, nes tai labiausiai priimtini žmogui gyvūnai, taip sakant gražiausia akiai pažiūrėti.... aš auginu tokį graužiką ir net negalvojau jo foto čia dėti, nors turim labai gražių, nes beveik esu įsitikinusi, kad nebūtų patikę, nes paskui prasideda- oj žiurkių nemėgstu, man jos šlykščios, fu....nesąmonė, fu jos ligas nešioja ir pan doh.gif kaip ir čia kažkas pradėjo- oj vorai- jų bijau, jie baisūs ir pan blush2.gif o nuotraukytė su voru labai faina thumbup.gif

o mano pusseserė įdėjo savo gyvūnėlio foto, tai pažiūrėsim, ar bus kam jis patikęs....bet šiaip sakau- kartais tiesiog liūdna, kad balsuojama už kates, nes jos labiausiai patinka, balsuoju už tą veislę, nes ji man labiausiai patinka...bet juk balsuojame už pačią gražiausią foto, koks gyvūnelis ten bebūtų blush2.gif bet visi esame laisvi pasirinkti....

4u.gif
Chanson
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 12, 18:30)

jeigu dar kalbėt apie balsavimus ax.gif aš tai net neabejojau, kad dauguma balsų bus atiduoti už katinus ir šunis, nes tai labiausiai priimtini žmogui gyvūnai, taip sakant gražiausia akiai pažiūrėti.... aš auginu tokį graužiką ir net negalvojau jo foto čia dėti, nors turim labai gražių, nes beveik esu įsitikinusi, kad nebūtų patikę, nes paskui prasideda- oj žiurkių nemėgstu, man jos šlykščios, fu....nesąmonė, fu jos ligas nešioja ir pan doh.gif kaip ir čia kažkas pradėjo- oj vorai- jų bijau, jie baisūs ir pan blush2.gif o nuotraukytė su voru labai faina thumbup.gif
*

va ir gaila, kad neišdrįsote dalyvauti su savo augintiniu. O gal ir būtų tikrai sėkmingas bandymas? Nors, jeigu kažkam ir nepatiktų, argi verta graužtis - juk kiekvienas turime savo nuomonę. Jeigu pradėsime dėl kitokios nuomonės pykti ir jaudintis, tiesiog greitai išeikvosime savo sveikatą (čia aš kalbu apie tuos atvejus, kai yra tiesiog išreiškiama nuomonė, meilė ar nemeilė, pvz. "man nepatinka žiurkės" kaip jūs paminėjote, bet ne apie įžeidimus). Na ir kas, kad bijau vorų? Aš jų išties bijau! Tačiau, nuotrauka graži, pats augintinis žavus pažiūrėti. Tiesa, už ją nebalsavau. Bet ne dėl to, kad bijau (ko, nuotraukos? hihihi.gif). Buvo man labiau patikusių nuotraukų. Bet kas gi čia blogo, jeigu parašyčiau, kad bijau vorų g.gif
O kas link to, jog dauguma balsuos už katinus/šunis. Tai natūralu, juk ir nuotraukų su jais yra daugiausia mirksiukas.gif Retas augina graužiką, laiko akvariumą ar kokią karvutę. O štai šunų/katinų mylėtojų kur kas daugiau smile.gif
grange
pritrūko man 3 balsų (aišku ir daugiau, bet dar n orėjau skirti šioms.... )

user posted image
wub.gif wub.gif po konkurso pasakysiu autorei kodėl.....

user posted image

user posted image
Papildyta:
o penketukas mano va..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Bellina
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 12, 17:30)
kartais tiesiog liūdna, kad balsuojama už kates, nes jos labiausiai patinka, balsuoju už tą veislę, nes ji man labiausiai patinka...bet juk balsuojame už pačią gražiausią foto, koks gyvūnelis ten bebūtų blush2.gif bet visi esame laisvi pasirinkti....

Nepyk, bet kai gyvūnėlis negražus kaip už jį balsuoti? schmoll.gif Juk nuotrauką ir sudaro tai ką joje matai ax.gif tu pati mėgsti voriukus (aš jiems nei simpatijos nei antipatijos nejaučiu) ir balsuotum, man asmeniškai labiausiai patinka šuniukai, bet balsavau ir už katytę, nes tiesiog buvo miela ir gražiai atrodė, jei voriukas atrodytų mielas, už jį taip pat prabalsuočiau, tačiau... Juk ir renkam gražiausią nuotrauką, balsuojam už tai, kas labiausiai patiko iš matytų nuotraukyčių mirksiukas.gif 4u.gif
kristina-buziene
Jau už visas penkias prabalsavau thumbup.gif cool.gif
Dabar rami dūšia angel.gif hihihi.gif
Sausainis
oho bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kiek daug nuotraukų nerealių doh.gif bigsmile.gif
neįsivaizduoju kaip išrinkti gražiausias 5 biggrin.gif (nors tiek gerai, kad ne 3).
MIKIENĖ
QUOTE(Sausainis @ 2008 03 12, 22:47)
oho  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
kiek daug nuotraukų nerealių  doh.gif  bigsmile.gif
neįsivaizduoju kaip išrinkti gražiausias 5  biggrin.gif  (nors tiek gerai, kad ne 3).
*

Kažkaip aš užbalsavau gan greit,net pati stebiuos kaip kitos čia vargsta,nes trūksta balsų tongue.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.