QUOTE(Nerytė @ 2008 03 11, 22:52)
Arba triusiukas
Jau prabalsavau
Šaunuolė
Mano penketukas: My Webpage My Webpage My Webpage My Webpage My Webpage Bandžiau sudėti čia nuotraukytes per IMG bet kažkodėl neleido
Savo balsus atidaviau tik šuniukams
požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos
Padalinau balsus katinui, šuniui, graužikui, paukščiui ir vorui
O as neskirstysiu i kategorijas- suo, kate, ar grauzikas...Balsuosiu uz man graziausias nuotraukas, ir nesvarbu ar jos cia paminetos ar ne. Koks skirtumas
QUOTE(*siaip* @ 2008 03 11, 23:39) o koks skirtumas komentuotos ar ne?Negi tai gali pakeisti poziuri zmogaus i tai kas jam grazu ir ne? Bent jau man atrodo,kad komentuotos susilauks didesnės sėkmės,nes visos tik apie jas ir kalba.Aišku yra ir tokių,kurios sulaukė neigiamų emocijų,bet tokių mažuma QUOTE(Linokas @ 2008 03 12, 00:25) Savo balsus atidaviau tik šuniukams požiūrio į grožį nieks nepakeitė, o vat daugiausiai komentuotos ir sulaukia daugiausiai balsų, o kitos lieka net nepastebėtos
Na va irgi prabalsavau
Galvojau-galvojau ir sugalvojau
![]() ![]() ![]() Na balsu, aišku, pritruko. Papildomai: tokie seniai matyti vaizdai, ypač kai mieste gyveni ![]() ![]() ![]() gražus violetinis liežuvis ![]() o šita man juokinga ![]() QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 12, 08:46) Man toks poziuris visai nesuprantamas QUOTE(*Rita* @ 2008 03 12, 11:10) Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos Va parasysiu dar 8 zinutes eisiu ir as prabalsuoti, bet tikrai nesakysiu, uz kokias balsuosiu.Cia bus jau trecias variantas QUOTE(*siaip* @ 2008 03 12, 11:23) Manau ir nepradesim, man tiesiog smalsu suzinoti tokio elgesio motyvus.Kam isvis tada vardinti, apie tai, uz ka balsavau, o uz ka ne.Na balsavai uz negirtas foto, tai saunu, bet kam ta pabrezti?Kad gautusi analogiska situacija isgirtoms, ar ne?Na dabar bus abejos pamalonintos Manau kiekvienas/kiekviena pasirenkam savo argumentus, turim savo prioritetus ir įsitikinimus, kuriais vadovaujamės. Iš nepaminėtų čia foto tikrai yra tokių, kurios vertos dėmesio, tad, jeigu žmogus pasirinko būtent tokį atrankos metodą - kodėl gi iškart jam "prirašyti" pavydą? Tokiu principu vadovaujantis tai prirašyti galima belekur ir belekam. Tačiau juk esame civilizuoti žmonės ir nepuolame galvoti blogiausio, ar ne? Nenoriu, žinoma, čia advokatauti niekam, tačiau štai aš nebalsavau už katinus. O kaip žinia, iš visų išgirtųjų čia foto, dauguma išties buvo katinai. Dabar galima ir mane pripažint pavydžia asaba. Bet tai mane įžeistų, kadangi tiesa yra žymiai paprastesnė - nebalsavau už katinus dėl to, kad jų išties daug, ir aš tokiu būdu apribojau savo pasirinkimą, kad būtų lengviau paskirstyti tuos 5 balsus. Nebalsavau už katinus dar ir dėl to, kad jie man truputį pabodę, nes pati dievinu katinus, visą gyvenimą juos auginau ir auginsiu, daug apie juos žinau. Konkurse tiesiog nevalingai žvilgsnis krypo į kitokius gyvūnus. Štai taip, jokio nacionalio bruožo, nors "prirašyti" galima būtų
Na na, merginos, nepradėkim diskusijos
pažiūrėkit senesnes temas apie fotokonkursus, metų senumo ir kitas. niekas nerašydavo kas už ką balsavo, išvis temos iki 30 lapų būdavo, o dabar dvi pirkalbam ir tai atrodo norma viskas keičiasi, na ir gerai smagu, kad konkurse tiek daug nuotraukų, na ir kas, kad kaikurios negaus balsų, kai kuriem esmė yra ne laimėti, o dalyvauti, o kitos net nededa nuotraukos, jei nesitiki, kad laimės dar savitė ir sužinosim,kuris gyvūnas yra visokeriopia -iausiais
Na kodėl tik įeik į kokį augintinių skyrelį,o ten ginčai
Prabalsuosiu už man įspūdingiausias QUOTE(*Rita* @ 2008 03 12, 11:34) Va, kaip graziai ir aiskiai jus isdestete savo prioritetus.Niekam nei i galva neateitu manau jus apkaltinti neobjektyvumu.Taciau isiskaitykite i kai kuriuos postus.Man jie nuskambejo tiesiog keistai:va balsavau todel, kad nebuvo isgirtos. Teisybe pasakius is tu isgirtu man gal ir viena kita padare ispudi, o siaip jei rinkciausi, tikrai nesusimastyciau, ar ji buvo girta, ar peikta.Man grazu, tai ir renkuosi, net mintis galvon nesautu paieskoti, ar apie ta, ar ana foto buvo kalbeta
Na va prabalsavau,irgi pritrūkau balsų
Va šita dar man patiko
QUOTE(Rustė @ 2008 03 12, 10:43) smagu, kad konkurse tiek daug nuotraukų, na ir kas, kad kaikurios negaus balsų, kai kuriem esmė yra ne laimėti, o dalyvauti, o kitos net nededa nuotraukos, jei nesitiki, kad laimės dar savitė ir sužinosim,kuris gyvūnas yra visokeriopia -iausiais bet sutikit, kad kai tokia gausybe foto, i kai kurias demesi atkreipi butent cia - ir arba ji tau prilimpa, arba nea man paciai taip buvo, nes ne visas foto pasididinus buvau
o kur galima pamatyti rezultatus?
QUOTE(uoga83 @ 2008 03 12, 11:25) o kur galima pamatyti rezultatus? Rezultatus pamatysi kai baigsis konkursas,tada šalia nuotraukos bus surašyta kiek balsų kiekviena gavo ir kas užimė QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 03 12, 12:24) Rezultatus pamatysi kai baigsis konkursas,tada šalia nuotraukos bus surašyta kiek balsų kiekviena gavo ir kas užimė nebus tik trys vietos, nes prizai iš dangaus nekrenta, kiek skyrė tiek ir bus įteikta
Tiek gražių nuotraukų, kad išsirinkti buvo labai sunku
OK, įkalbėjot, paklausiu SuperMamos ar galima taip padaryti
Prabalsavau ir aš, tik už 4. Kol kas vieną balsą pasilieku. Taigi mano favoritės:
1. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14458 2. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14589 3. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14796 4. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14777
o siaubas
gal ir keistai nuskambes, bet as nematau jokiu nuotrauku, kur jos, kur galim balsuoti?
prabalsavau
jeigu dar kalbėt apie balsavimus o mano pusseserė įdėjo savo gyvūnėlio foto, tai pažiūrėsim, ar bus kam jis patikęs....bet šiaip sakau- kartais tiesiog liūdna, kad balsuojama už kates, nes jos labiausiai patinka, balsuoju už tą veislę, nes ji man labiausiai patinka...bet juk balsuojame už pačią gražiausią foto, koks gyvūnelis ten bebūtų QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 12, 18:30) jeigu dar kalbėt apie balsavimus va ir gaila, kad neišdrįsote dalyvauti su savo augintiniu. O gal ir būtų tikrai sėkmingas bandymas? Nors, jeigu kažkam ir nepatiktų, argi verta graužtis - juk kiekvienas turime savo nuomonę. Jeigu pradėsime dėl kitokios nuomonės pykti ir jaudintis, tiesiog greitai išeikvosime savo sveikatą (čia aš kalbu apie tuos atvejus, kai yra tiesiog išreiškiama nuomonė, meilė ar nemeilė, pvz. "man nepatinka žiurkės" kaip jūs paminėjote, bet ne apie įžeidimus). Na ir kas, kad bijau vorų? Aš jų išties bijau! Tačiau, nuotrauka graži, pats augintinis žavus pažiūrėti. Tiesa, už ją nebalsavau. Bet ne dėl to, kad bijau (ko, nuotraukos? O kas link to, jog dauguma balsuos už katinus/šunis. Tai natūralu, juk ir nuotraukų su jais yra daugiausia
pritrūko man 3 balsų (aišku ir daugiau, bet dar n orėjau skirti šioms.... )
![]() ![]() ![]() Papildyta: o penketukas mano va.. ![]() ![]() ![]()
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 03 12, 17:30) kartais tiesiog liūdna, kad balsuojama už kates, nes jos labiausiai patinka, balsuoju už tą veislę, nes ji man labiausiai patinka...bet juk balsuojame už pačią gražiausią foto, koks gyvūnelis ten bebūtų Nepyk, bet kai gyvūnėlis negražus kaip už jį balsuoti?
Jau už visas penkias prabalsavau
Dabar rami dūšia
oho
kiek daug nuotraukų nerealių neįsivaizduoju kaip išrinkti gražiausias 5
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|