Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "KUBUS" sultys
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Klepesova
pagaliau mūsų mažylė pradėjo gerti sultis- bet nei HIPP nei kokių kitų "vaikiškų" neduodam- gryni chemikalai- nematau didelio skirtumo tarp jų ir paprastų pirktinių didelių pokų. Mes duodam: perkam ką tik išspaustas, arba perkam ekologiškas mirksiukas.gif
just mamukass
o mes geriam kubus sultytes mums jos thumbup.gif
rikutis
o mes nebeduodam sūniukui nei "Kubus" nei "Barborytės" po pokalbio su gydytoja ir prisiskaitytų straipsnių internete. Kitokias sultis kelionei ar pasivaikščiojimuilauke kartais nusiperkam, bet retokai, šiaip spaudžiam natūralias sultis thumbup.gif
feneke
Mazius pagrinde geria tik gryna virinta vandenuka, pasilepina bananinemis kubus sultimis,tiesiog svyti,kai pamato,jog jas i buteliuka pilu.Jis per diena 2 butelius is gertu.Kai sirgo ir nieko nevalge dziaugiaus,kad nors sias sultis plempia.O dabar vel riboju-2 buteliai savaitei.
zoske
QUOTE(Klepesova @ 2008 05 03, 16:26)
pagaliau mūsų mažylė pradėjo gerti sultis- bet nei HIPP nei kokių kitų "vaikiškų" neduodam- gryni chemikalai- nematau didelio skirtumo tarp jų ir paprastų pirktinių didelių pokų. Mes duodam: perkam ką tik išspaustas, arba perkam ekologiškas  mirksiukas.gif
*

kokie ten Hippe chemikalai?

o ka del Kubus gydytoja sake? sudety raso, kad pusiau is konservantu pagaminta. man rodos, Hipas geriau. na arba patiem spaust, tik kad dar ne vaisiu metas.
Kucheriashka
Buvau davusi Kubus kelis kart,draugė buvo atnešusi.Bet šiaip pati jų neperku dukrytei.
saulytek
As Kubus sultis savo mazyliui duodu praktiskai nuo metu ir dvieju menesiu. Skiedziu jas virintu vandeniu. Nelabai jomis zaviuosi, bet kai vaikas negeria naturaliu (zoleliu) arbatu ar virinto vandens, o jo organizme skysciu trukumas, tai dziaugiuosi, kad nors jas geria.
O kubus sultys skiestos virintu vandeniu, manau, yra tikrai geriau, negu tos vaikisko arbatos.
Ideja del kompoto tikrai liuks, buvau pamirsusi ir jas smile.gif Dziovintu vaisiu kompotas - ir skanu ir sveika. Tikiuosi, kad mano maziukas ji gers mirksiukas.gif
Zodziu, kiek mamu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
inliux
mes tai duodam.
*Brunetė*
QUOTE(Indre223 @ 2008 05 14, 14:11)
mes tai duodam.
*

drinks_cheers.gif mes ir duodam jos nieko nesiskiria nuo fruteko,o jos labai uzsaldintos,kaip paragavau netnustebau blink.gif
aretat
Kol kas dar schmoll.gif
Smilga222
esu macius 10men lelius gere.
bet maniskis tik vandeni geria smile.gif
rikutis
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 23, 23:45)
esu macius 10men lelius gere.
bet maniskis tik vandeni geria smile.gif
*

aš esu mačius, kaip pusės metų vaikas laižo šampane pamirkytą pirštuką,o metinukas kapoja silkę, bet argi tai rodiklis??? g.gif
o kad vandenį geria- gerai, sveikiausias gėrimas mirksiukas.gif
-Radė
QUOTE(rikutis @ 2008 02 29, 11:51)
ataigi ir svarstau- ka ramesne sirdim mamos duoda savo pypliukams- hipius, frutekus, ar kubus (kalbant apie morku sultis) ?
*

aš pirkdavau tik morkų, bet kartą pas gydytoją kai lankėmės, sakė, kad nereiktų, vien tik ties morkom apsistot, nes kepenys apkraunamos ir neperdirba, tai vaiko odelė pagelto - tiesa pasakius aš to nepastebėjau, bet gydytoja išsyk paklausė ar morkų daug nevartoja blush2.gif
gal ir nieko kartais tokių sulčių atsigerti, bet vaikai labai pripranta prie skanių sulčių ir vandenukas jiems labai nemielas ( mano mažosios atveju) - rezultatas -gendantys dantukai, odontologė sakė, kalčiausi čia visi tokie gėrimukai doh.gif dabar ji jau didelė rolleyes.gif ir žino apie dantukų fėjas, taigi geria ir vandenuką, o sulčių labai retai tokių pirktinių
Smilga222
QUOTE(rikutis @ 2008 05 24, 12:30)
aš esu mačius, kaip pusės metų vaikas laižo šampane pamirkytą pirštuką,o metinukas kapoja silkę, bet argi tai rodiklis???  g.gif
o kad vandenį geria- gerai, sveikiausias gėrimas  mirksiukas.gif
*

na macius ir kalbejus su ta mama,tai jis jau nuo 8men daug tu sulciu geria
saulytek
[Na, mums labai gera gydytoja liepe gerti dziovintu obuoliu ir razinu kompota. Isbandziau. Dziovintu obuoliu geria, o razinu ne doh.gif
Dabar virsiu rabarbaru ir tikiuosi, kad gers smile.gif
Maniskis sunkiai geria vandenuka schmoll.gif
Gabred
"Kubuš" sulčių daviau savo vaikui gal tik porą kartų, dažniau geriam skiestas "Hipp", "Frutek" sultis arba arbatėles visokias žolelių smile.gif
Vigita
QUOTE(airara* @ 2008 05 24, 12:23)
aš pirkdavau tik morkų, bet kartą pas gydytoją kai lankėmės, sakė, kad nereiktų, vien tik ties morkom apsistot, nes kepenys apkraunamos ir neperdirba, tai vaiko odelė pagelto - tiesa pasakius aš to nepastebėjau, bet gydytoja išsyk paklausė ar morkų daug nevartoja  blush2.gif
gal ir nieko kartais tokių sulčių atsigerti, bet vaikai labai pripranta prie skanių sulčių ir vandenukas jiems labai nemielas ( mano mažosios atveju) - rezultatas -gendantys dantukai, odontologė sakė, kalčiausi čia visi tokie gėrimukai  doh.gif dabar ji jau didelė  rolleyes.gif ir žino apie dantukų fėjas, taigi geria ir vandenuką, o sulčių labai retai tokių pirktinių
*

Sveikos mamytes,

ir as esu girdejusi, kad Kubus sultys su morkomis labai apkrauna kepenis, net gali sutrikdyti ju funkcija, tai savo mazyliui duodu lietuvisku sultyciu smile.gif
*ssuzzi*
duodu atskiestas virintu vandenuku,bet per dazniausei smile.gif
zzuzza
Mes dar nebandem,bet ismeginsim.
Meletė
as tai dar neduodu, o ir sako kad nelabai sveika daug morku. Geriam skiesta Hipp, nes arbatos neikisu ax.gif
balock
Kubus tai negerem ir neskubesiu duot, nes net ir man nuo ju rugstys sukyla schmoll.gif . Nebent kartais isspaudziu naturaliu, tam kartui. O geriam dazniausiai, tai uogienes su siltu virintu vandenuku, mociute vasara pridaro, tai ir vysniu, braskiu, juoduju serbentu bigsmile.gif , tik va skoni reik nustatyti, kad nepersaldu butu, nes jau pastebejau, kad maniskei patinka kas saldu, paprasto vandens tai tik gurksneli, ne daugiau, o gaila... ax.gif
CAT DELUXE
pabandziau kubuso duot,isgere puse buteliuko to mazo,vakare isbere kojytes verysad.gif dageriau tas sultis nes pora buteliuko iskart buvaiu nusipirkus tai ir mane spuogiukais ismete biski unsure.gif kazkoks slamstas doh.gif
piene78
Kol kas neduodu, perku Hıpp. Ankscıau manıske ıs vıs sulcıu neprıpazıno, tık vaısıus valgydavo, o dabar atvırkscıaı ıs vaısıu nebent bananus retkarcıaıs suvalgo, o sultıs gerıa su mıelu noru ax.gif
rozinee
Duodu, labai skaniai geria ax.gif
SON19
aš irgi perku, maniškis labai skaniai jas geria doh.gif reiks mažint g.gif
sigutee
Mano dicki nuo to s beria,tai jau maziukas tikrai negaus is tolo schmoll.gif
indreu
Aš neduodu. padarau šaldytų uogų su vandeniu. labai skaniai geria.
Gegas
dar dabar neduodu, nebent buna sveciu labai maloningu, kurie atveza.
mes geriam kompotukus: uogytes kelios, obuoliukas, kriause,kelios slyvos, paverdi 5-10 minuciu ant mazos ugnies ir gerimo visai dienai. paskui dar fruktozes idedu mirksiukas.gif
laumir
duodam ,bet nedaznai ax.gif
Sigeita
mazasis geria kubus, patinka, jokio neigiamo poveikio nepastebejau. aisku retsykiais atsigeriam.
mano viena giminaite duoda savo dukrai kubus, kad vaiko oda igautu ruduma, bet kai per daug isgeria tai vaikas pageltonuoja. nu tiek dar nezadu girdyt savo maziaus.
o siaip girdejau, kad tik nuo 3metu galima jo duot.
rikutis
nebegeriam ir mes kubus, ypač dabar, kai jau šviežių morkų sulčių išspaust galima biggrin.gif
ruteliux
duodu, ne per dazniausiai, bet taip skaniai geria
o dabar gydytoja rekomendavo geafilus geriama jogurta tai skonius keiciu ir geriam jogurtukus thumbup.gif
joojoooj
negeriam, nemegsta vaikai
LinaJ.
Pabandem ir mes tas sultis, bet po to visa nakti beveik nemiegojom - pilvuka mazgei pute..... Nors gal cia tik atsitiktinumas, bet kol kas daugiau neduosiu g.gif
Mama liala
daviau gal karteli bet visai nepatiko,aplamai mano vaikai prie kompotuku ir arbatuciu iprate tai net vyresneliui tos sultys neipatingos jis mieliau geria salta zalia arbata su cinamonu kuria darau pati clap.gif
Pelė snaudalė
Mano draugei nuo Kubus sulčių tokia baisi alergija išsivystė, net iki žaizdų. Jai alergologė paaiškino, kad jos labai aktyvios ir yra daug chemijos. Tai nelabai įsivaizduoju, kaip jas vaikučiams galima duoti.. g.gif
kulka
aš ne dažnai, bet duodu, ir nesuprantu dabar pasiskaičiusi truputį g.gif kokia chemija,jei atidarius tik parą galioja,ir tai-šaldytuve laikant,tai manau,kaip tik,jokios chemijos ten nėra,net Hippo ilgiau galioja atidarius g.gif ... o dėl to,kad dantim kenkia, nesiginčysiu, visos sultys ir sintetinės arbatos kenkia... mes ir dažniau kompotus geriam,o labiausiai tai saldžiųjų pankolių vaisių arbatą mėgsta mano pupa bigsmile.gif
Averita
Duodavau kartais"Kubuš",nes vandenuko niekaip neįsiūlau,bet nebeduosiu doh.gif Kazkaip negalvojau,kad jau tokios jos blogos g.gif Verdu kompotuką,esam prisidarę labai daug slyvų sulčių,tai galės gerti skiestas visą žiemą.
Aden
As dar nedaviau suneliui Kubus, geriam Frutek arba Hipp, reiks pabandyti isspausti morku, nes kazkada daviau, tai negere, gal praskiesiu su obuoliu, tai vyrukui patiks g.gif
pukute m
Geriam ir kol kas nieko blogo nepastebejau mirksiukas.gif
Basic
Retkačiais perkam, bet pirmenybe atiduodu arbatytem ir kompotam
Lineja 29
Nea schmoll.gif
Nerytė
mes pradejom gerti nuo 1,5 metuku
kleckas2
Mes irgi geriam Kubus nuo 1m, bet skiestas ir tik karta per diena po darzovines pietum ir tik bananu, morku bijau, kad gali alergizuoti. Bet dabar suabejojau ir labai patiko ideja saldziuju pankoliu arbata bandysiu virt ir duot bigsmile.gif , nes geriam Hipp arbateles. g.gif
Brač'
Maniškė tai paragavo ir išspjovė. Kažkaip apskritai pirktinių nepripažįsta. Verdu aš jai kompotukus ar kokį kisielių
*Lyra*
Mano mazute nemegsta KUBUS sulciu, ir siaip dazniau geriam arbata ir kompotus. Kartais geria Frutek ir Hipp sultytes ax.gif
ciuke
Mano sūnytis nemegsta jokiu arbateliu, o kubus-bene vieninteles sultys, kuriu nori gerti. Tiek morku, tiek bananu. Bet duodu labai retai, o cia pasiskaicius nusprendziau is viso nebeduoti blush2.gif . Gerai, kad vandenuka geria.
tetra
Du pažįstami vaikučiai nuo KUBUS įsitaisė po mažsnę ir didesnę alergiją.... blink.gif Savajai galvoju neduoti - yra daugybė natūralesnių gėrimų.... ax.gif
vitrona
aišku, jei vaikas alergiškas morkoms, apelsinams, tai aišku, kad ne
aš duodavau skiestas
melana
Mes negeria jų schmoll.gif o ir gydytoja sakė, kad spės dar visokių chemijų gyvenime prisivalgyt, o dabar neduot, nes labai jau nesveikos tos sultys, o dar skaitos vaikiškos doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.