Sveikos
pagal testus, kazkas minejo kad ner labai is saugiuju... bet skaitau kad geriau tokia, nei nieko
mano nuomone - gera kedute - parogi, vaikui patogu sedet, viena is nedaugelio kur tinka i isformuota galine sedyne coupe. geras uzsegimas, minksti dirzai. nu nzn, as tai tik gerai atsiliept galiu. aj, manasis labai prakaituojantis vaikinas, tai va sitoj neprakaituoja visiskai
Mes savo sūnui pirkom Recaro autokėdutę, tik dabar neatsimenu tikslaus modelio, bet iš naujausių, ir gana nepigiai kainavo (virš 900lt), bet esame labai patenkinti. Ji I-II-III klasės, t.y. galima sodinti vaiką nuo 9 iki 35kg svorio. Pačiam mažiausiam leliui yra specialus sėdynės įdėklas, o ir medžiaga man jos labiau patiko nei kitų.
mes turim Recaro Young Style auto kedute. Naudojam neseniai, bet esam patenkinti. Mums buvo aktualu, kad vaikas sededamas keduteje nesuprakaituotu. Kedute turetu siek tiek gulstesne padeti. Kedute labai patogi, ergonomiska. Dukrai patinka
Sveikutes
Mes taip pat ziurinejame auto kedute jau didesniam vaikuciui.Manau kad pirksime recaro nuo 9-36kg. Buvau pard.ir ziurineju,pard. klausiau kuri is visu geriausia tai iskart pasake kad recaro.Paskui nuejau kita karta ir buvo kitas pard.tas vel pasake kad recaro. Klausiau tarp baby comfort ir recaro tai pasake kad pagal testa recaro geresne.manau kad recaro ir pirksim QUOTE(cuname @ 2008 04 19, 20:07) Sveikutes Mes taip pat ziurinejame auto kedute jau didesniam vaikuciui.Manau kad pirksime recaro nuo 9-36kg. Buvau pard.ir ziurineju,pard. klausiau kuri is visu geriausia tai iskart pasake kad recaro.Paskui nuejau kita karta ir buvo kitas pard.tas vel pasake kad recaro. Klausiau tarp baby comfort ir recaro tai pasake kad pagal testa recaro geresne.manau kad recaro ir pirksim paziurek internete, www.tutuu.lt, ten pigiau nei parduotuvese. As dar nepirkau (pirkom vezima), bet per juos pirksiu.
Sveikutes, manau kad vertas demesio pirkinis, tik pinigine ar patraukia...
Turim Recaro Young SPORT, va tokią:
![]() Nežinau iš kur tie "blogi" testai, nes aš kiek domėjausi, tai saugiausia kėdutė kokia yra pas mus rinkoje. Vienintelis jos minusas - ji sunki, kai reikia pernešt iš vienos mašinos į kitą, bet aš skaičiau, kad jos sunkumas taip pat reiškia saugumą. Mes tvirtinam dar ir ant isofix platformos. O medžiaga tokia, kad nesimato jokių devėjimo požymių Turim Recaro ir džiaugiamės. Be to, ji man pasirodė daug erdvesnė už kitas, tikrai turėtų užtekt iki 4 metų, kaip jie ir rašo. QUOTE(Rita@ @ 2008 04 23, 15:24) Turim Recaro Young SPORT, va tokią: ![]() Nežinau iš kur tie "blogi" testai, nes aš kiek domėjausi, tai saugiausia kėdutė kokia yra pas mus rinkoje. Vienintelis jos minusas - ji sunki, kai reikia pernešt iš vienos mašinos į kitą, bet aš skaičiau, kad jos sunkumas taip pat reiškia saugumą. Mes tvirtinam dar ir ant isofix platformos. O medžiaga tokia, kad nesimato jokių devėjimo požymių Turim Recaro ir džiaugiamės. Be to, ji man pasirodė daug erdvesnė už kitas, tikrai turėtų užtekt iki 4 metų, kaip jie ir rašo. Jo man ir gi kaip tik taip ir sake,kad ji saugiausia O ta sport pas jus ne iki 36kg. Dar norejau paklaust ar yra skirtumas jei uzmontuota ant isofix ar be jos????? Ar verta turet ta isofix QUOTE(cuname @ 2008 04 24, 11:18) Dar norejau paklaust ar yra skirtumas jei uzmontuota ant isofix ar be jos????? Ar verta turet ta isofix Kiek skaiciau, tai su Isofix saugiau. Bet reikia paziureti, ar masinoj numatyta galimybe ji montuoti. Kazkur nuo 2002 m., berods, turetu buti visose. Internete buvau radus sarasa masinu, kuriose yra ta galimybe. QUOTE(rutuliukas1 @ 2008 04 24, 12:31) Kiek skaiciau, tai su Isofix saugiau. Bet reikia paziureti, ar masinoj numatyta galimybe ji montuoti. Kazkur nuo 2002 m., berods, turetu buti visose. Internete buvau radus sarasa masinu, kuriose yra ta galimybe. Tai manau musu turetu tikt,musu yra 2004 pab. Jei rasi sarasiuka ikelk nuoroda ka??? QUOTE(cuname @ 2008 04 24, 13:01) Paziurek cia: http://www.recaro.com/fileadmin/pdf/downlo...sofix-Liste.pdf QUOTE(Rita@ @ 2008 04 23, 15:24) Turim Recaro Young SPORT, va tokią: ![]() Nežinau iš kur tie "blogi" testai, nes aš kiek domėjausi, tai saugiausia kėdutė kokia yra pas mus rinkoje. Vienintelis jos minusas - ji sunki, kai reikia pernešt iš vienos mašinos į kitą, bet aš skaičiau, kad jos sunkumas taip pat reiškia saugumą. Mes tvirtinam dar ir ant isofix platformos. O medžiaga tokia, kad nesimato jokių devėjimo požymių Turim Recaro ir džiaugiamės. Be to, ji man pasirodė daug erdvesnė už kitas, tikrai turėtų užtekt iki 4 metų, kaip jie ir rašo. As ir skaiciau, kad tai viena saugiausiu keduciu.geras pasirinkimas
Nesuprantu, iš kur čia ištraukta, kad "geriau tokia nei nieko"
Turim jau metus 9-36 kg "young sport" ir tikrai, kažkaip vaikas nesimakaluoja toj kėdutėj, kaip teko matyti kad būna - šonu pasikreipia vos ne 90 laipsnių kampu, ir pan Bėda truputį, kad diržai (ypač žiemą, kai vaikas pritūlotas) sunkokai užsisega, bet atsidūstu, pagalvoju, kad viskas dėl saugumo, ir segu toliau Man tai atrodo, kad kėdė nesunki - dažnai tenka iš vienos į kitą mašiną perdėti - tai už diržų paėmus, labai patogu ir pernešti. Nesunkiai prisimontuoja prie mašinos Po metų naudojimo - kaip nauja Ir dar, reikia nepamiršti, karts nuo karto pataisyti kėdutės padėtį(pakelti aukštyn atlošo), instrukcijoj parodyta, kaip diržai turi būti. QUOTE(rutuliukas1 @ 2008 04 24, 13:33) Dekui O kaip tas isofix tinka visom recaro kedutem? http://www.child-seats.co.uk/recaro-seats-isofix.html va cia radau,bet kiek supratau jis netinka tom young sport kokius jus turit? tuos iso fixus Ir dar del spalvytes,dabar pagalvojau kad gal visai nieko butu ta Ruby/Cream tokia grazi ir mergaitei tinkama. Parduotuvej sitos nebuvo tai gyvai nemaciau.
Dėl isofix, tai pas mane mašinoj montuojam ant isofix platformos, o pas vyrą paprastai, su diržais. Ant platformos kėdutė daaaaaug stabiliau stovi, kaip "privirinta", visai nesimakaluoja. O va su diržais, tai jeigu atsainiau prisegi, tai ir makaliūzinasi jinai. Bet tai nieko labai blogo, tiesiog reikia pasistengt labiau priveržt. Isofix tvirtinimų mašinoj reikia ieškot taip: sėdynių tarpe (tarp sėdimosios dalies ir atlošo) pirštais paieškot tokių elementariausių geležiukų, kaip kilpų - jei yra, vadinasi, platforma prisegt galėsit (nes ten tokiais kabliais užkabini ant tų kilpų).
Dėl medžiagos, man vadybininkas iškart patarė veliūrą imti, nors iš pradžių norėjau tą tefloninės dangos pabandyt, tai mane patikino, kad veliūras geriau. Ir gerai patarė, visiškai nesidėvi medžiaga Dėl sunkumo, aš lyginu su draugės turima BBC, tai tikrai daug lengvesnė BBC. O visi kiti navarotai ir nenavarotai - tai čia jau pasirinkimo reikalas. Taip, ji mažai atsilenkia miegojimui, bet miega sėkmingai vaikas ir taip. Mano prioritetai buvo saugumas, erdvumas, ilgaamžiškumas. QUOTE(Rita@ @ 2008 04 25, 10:52) Dėl isofix, tai pas mane mašinoj montuojam ant isofix platformos, o pas vyrą paprastai, su diržais. Ant platformos kėdutė daaaaaug stabiliau stovi, kaip "privirinta", visai nesimakaluoja. O va su diržais, tai jeigu atsainiau prisegi, tai ir makaliūzinasi jinai. Bet tai nieko labai blogo, tiesiog reikia pasistengt labiau priveržt. Isofix tvirtinimų mašinoj reikia ieškot taip: sėdynių tarpe (tarp sėdimosios dalies ir atlošo) pirštais paieškot tokių elementariausių geležiukų, kaip kilpų - jei yra, vadinasi, platforma prisegt galėsit (nes ten tokiais kabliais užkabini ant tų kilpų). Dėl medžiagos, man vadybininkas iškart patarė veliūrą imti, nors iš pradžių norėjau tą tefloninės dangos pabandyt, tai mane patikino, kad veliūras geriau. Ir gerai patarė, visiškai nesidėvi medžiaga Dėl sunkumo, aš lyginu su draugės turima BBC, tai tikrai daug lengvesnė BBC. O visi kiti navarotai ir nenavarotai - tai čia jau pasirinkimo reikalas. Taip, ji mažai atsilenkia miegojimui, bet miega sėkmingai vaikas ir taip. Mano prioritetai buvo saugumas, erdvumas, ilgaamžiškumas. Dekui labai uz atsakymus Na to isofixo as jau labai norec,juk naudosis irgi ilgai ne metus ir ne du.Na reiks paieskot siand.tu metaliuku Dar klausimukas Ir dar o vaikucius pradejot sodint taip kaip ir raso nuo 9kg.
Sveikutes
Na ir mum pasake, kad veliuras geriau devisi ir geriau priziuret.Tai ir apsistosim tie sita juoda spalvyte QUOTE(cuname @ 2008 04 25, 08:20) Dekui labai uz atsakymus Na to isofixo as jau labai norec,juk naudosis irgi ilgai ne metus ir ne du.Na reiks paieskot siand.tu metaliuku Dar klausimukas Ir dar o vaikucius pradejot sodint taip kaip ir raso nuo 9kg. O jus kudiki norit veziot ? Nes ta platforma kuria rodote yra kudikio nesioklei , isofix tvirtinimas . Didesnes kedutes eina taip su isofix tvirtinimu , jokios atskiros . ![]() Nors jei su isofix as ziureciau britax arba romer jei gyvenate ne lietuvoje . ![]()
na dar pirksim ne dabar,o kai ugtels ir kai bus tie 9kg.tada pirksim ta recaro ir isofiksa kartu.Jau as issiaiskinau koks isofiksas tinka recaro young.
O kodel jei su isofiksu tai jau recaro netinka ir dar jei ne Lt????? QUOTE(cuname @ 2008 04 27, 15:27) na dar pirksim ne dabar,o kai ugtels ir kai bus tie 9kg.tada pirksim ta recaro ir isofiksa kartu.Jau as issiaiskinau koks isofiksas tinka recaro young. O kodel jei su isofiksu tai jau recaro netinka ir dar jei ne Lt????? As nesakau netinka , as sakau jei yra pasirinkimas , as pvz pirkciau kur turi ir atramine konstrukcija , koja vadinama QUOTE(renax @ 2008 04 27, 18:39) As nesakau netinka , as sakau jei yra pasirinkimas , as pvz pirkciau kur turi ir atramine konstrukcija , koja vadinama O tai jei pirkt Lt kodel tada britax ir romer ne??? Ar Lt nera pasirinkimo QUOTE(cuname @ 2008 04 27, 16:01) O tai jei pirkt Lt kodel tada britax ir romer ne??? Ar Lt nera pasirinkimo Nes lietuvoje nera ju su isofix As tai rinkausi pagal visus testus ir pagal tvirtinimo sistemas , isbandziau as ju daug QUOTE(cuname @ 2008 04 25, 10:20) tai tas isofix reiskia tinka visom recaro kedutem,ar kiekvienai yra atsikira ta platforma? Tiksliai nebepamenu, bet greičiausiai skirtingos ir ne visi modeliai yra su platforma. QUOTE(cuname @ 2008 04 25, 10:20) Ir dar o vaikucius pradejot sodint taip kaip ir raso nuo 9kg. Mes taip. Pagal amžių lyg dar buvo ir ankstoka priekiu į kelią važiuot, bet ūgis bei svoris manojo vaiko jau leido tai daryti. QUOTE(renax @ 2008 04 27, 17:39) as pvz pirkciau kur turi ir atramine konstrukcija , koja vadinama Mano recaro su "koja". Gal būčiau rinkusis Romer arba Britax - jos paprastai aukščiau vertinamos, bet kai aš pirkau jų Lietuvoje nebuvo, dabar Romer mačiau kažkur vienoj ką tik atsidariusioj pardėj (kur kūdikiškas T-shirt'as 80 Lt kainuoja Bet kokiu atveju, visos išvardintosios, kartu su Recaro yra laikomos ale "VIP klasės", tai ko gero, jau reikia labai smarkiai susimalt (tfu tfu tfu), kad pajust tuos saugumo testų skirtumus.
www.recaro.lt
Jie atstovai. Parduos geriausiomis kainomis, geresnėmis nei parduotuvėse. Mes Recaro kėdutę turim pačią mažiausią, tai žiemą su visais kombinezonais sunkiai tilpdavo. O šiaip, jie sportinių sėdynių gamintojai, lyderiai. Todėl vėl rinksiuos Recaro.
mes turejom recaro young profit plus (0-13kg), tai viskas lyg ir butu gerai, kedute atrodo tikrai saugi, tik viena beda
Aš irgi domėjausi Recaro kėdutėm, bet deja testai tikrai nėra iš geriausiu
Va testų rezultatai testai
Sveikos mamytes
ieskau savo mazajai kedutes perskaiciau visa temyte, yra ir pliusu, ir minusiuku... taciau temyte jau metai kaip neliesta, ar tai reiskia, kad kedute tapo nebesaugi?? i kaina paziurejus, tai ji Lietuvoje tikrai brangiai kainuoja gal turit kokiu nauju nuomoniu ar naudojate sia kedute
Sveikutes,
Kaip su tais saugmo testais tai neaisku. Testu nuoroje, kuria pateike Eziukai, 9-36 kategorijoje Recaro apskritai nebuvo testuotos. Sioje forumo temoje kaip pastebejau daugiausiai ir buvo kalbama apie 9-36 Kg. kedutes, kurios panasu kad yra vienos is geriausiu, kokias galima rasti Lietuvoje...
Mes ir nusipirkome recoro young sport, kol kas esame patenkinti
buvau issirinkusi Recaro Young Sport, bet kai pamaciau parduotuveje, tai turputi suabejojau..
Turime ir mes Recaro Young Sport ir kol kas esame patenkinti
gal kas gali parasyti kokiu nors atsiliepimu apie RECARO YOUNG EXPERT kedutes?
Kadangi vaikas yra ne is mazuju (7 men o sveria 12kg) tai praktiskai visos kedutes kurias teko matuotis buvo jau dabar praktiskai siauros, o ka kalbeti kai ateis ziema ar vaikas paaugs Siuo metu renkames tarp Recaro young expert kedutes ir maxi cosi sps. Kadangi recaro "gyvai" neteko ciupineti, tai buciau labai dekinga uz jusu nuomone. |